-
Hitsugaya: מאנצ'לאקס פוגע בקושי לארודיקטיל בכנף ומקפיא אותה ארודיקטיל נופל על הריצפה ומתחיל להשתמש בקרן קרח על מאנצ'לקס מטווח אפס ומקפיא את מאנצ'לקס אאחרי זה אתה שומע קול שאומר "אוי לא הגעתי ומאוחר מדי, ארקניין להביור על המאנצ'לאקס הזה כדי להוציא אותו מקרח ואחרי זה תילחם בארודיקטיל עד שאת מנצח אותו ואחרי זה תחזור איתי לבלורק", הצ'אריזרד מבצע את כל הפעולות האלה ולבסוף חוזר למאמן שלו. מה תעשה???
-
מצטער שאני לא מצטט עכשיו כי אז זה יצא לי מהדף
-----
"קדימה באגון בוא נילחם בוא צא החוצה תשתמש בציפורן דרקון וישר ראשיית זן"
-
[QUOTE=totodile;615119]Hitsugaya: מאנצ'לאקס פוגע בקושי לארודיקטיל בכנף ומקפיא אותה ארודיקטיל נופל על הריצפה ומתחיל להשתמש בקרן קרח על מאנצ'לקס מטווח אפס ומקפיא את מאנצ'לקס אאחרי זה אתה שומע קול שאומר "אוי לא הגעתי ומאוחר מדי, ארקניין להביור על המאנצ'לאקס הזה כדי להוציא אותו מקרח ואחרי זה תילחם בארודיקטיל עד שאת מנצח אותו ואחרי זה תחזור איתי לבלורק", הצ'אריזרד מבצע את כל הפעולות האלה ולבסוף חוזר למאמן שלו. מה תעשה???[/QUOTE]
אני ילך למאמן הזה להודות לו ולשאול אותו איך קוראים לו
-
[quote=totodile;614262]עומר:
אתה רואה בדרך מאמן עם הפוקימון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/1.png[/IMG]בחוץ מה תעשה???
[/quote]
"היי אתה!" אני קורא אליו "רוצה נגדי קרב פוקימונים 1-1?"
-
[QUOTE=totodile;615044]בוויזל:גרולייט נתפס אתה רואה שהספינה שהייתה אמור לעלות עליה חזרה מאיסשו ובכרוז אומרים עוד עשרים דקת הספינה מפליגה. מה תעשה???[/QUOTE]
-------------------
"סינדקוויל תחזור!" אני מחזיר את סינדקוויל לפוקדור ורץ לספינה.
-
[COLOR=royalblue]עומר_הפוקימון: המאמן אומר "אין בעיה, באלבאזור תשתמש ביום בהיר ואז בקרן סולארית", באלבאזור משתמש ביום בהיר מש שמאפשר לו להשתמש בקרן סולארית בלי להתעין אותה וליצור אותה ממש חזקה הקרן פוגעת בצ'ארמנדר וצ'ארמנדר מתחיל לזהור באור כתום בנוסף הלהבה שבקצה זנבו גדלה. (הוא הפעיל את היכולת שלו blaze מה שמחזק לו את מתקפות האש פלוס יום בהיר שמחזק מתקפות אש) מה תעשה???[/COLOR]
[COLOR=red]בוויזל: אתה מגיע לספינה כשאתה נכנס לתוך צוות של מלכים באים לשרותך ואומרים לך "יש לנו מרכז אימונים מרכז פוקימונים חנות ספא פוקימונים וספא לאנשים מסעדה והכי טוב פארק שעשועים לפוקימונים, אז לאן תרצה ללכת???" מה תעשה???[/COLOR]
[COLOR=green]Hitsugaya: המאמן אומר "אין בעד מה, השם שלי הוא לאר אני האח הקטן של לאנס ועוד דבר אחד אתה רוצה את הארודיקטיל הזה כי אם כן תצתרך להילחם בו שוב ועוד דבר אחד המאנצ'לאקס שלך מחוסל אולי כדאי שתלך למעבדה שבבלורק." מה תעשה???[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]רן: ריולו מתחמק בקלות רבה מציפורן הדרקון אבל ראשיית הזן פגעה בו בקושי, המאמן אומר "ריולו תשתמש במתקפת מהירות בבעיטה נמוכה ואז תשתמש בכדור ממוקד" מתקפת המהירות והבעיטה הנמוכה פוגעות מה שיוצר נזק גדול לבאגון ך הכדור הממוקד לא פוגע וריולו נוצר מאוד פגיע אקב זה שהוא השת מש בהרבה אנרגיה על ההתחלה. מה תעשה??[/COLOR]
-
[quote=totodile;615841][COLOR=royalblue]עומר_הפוקימון: המאמן אומר "אין בעיה, באלבאזור תשתמש ביום בהיר ואז בקרן סולארית", באלבאזור משתמש ביום בהיר מש שמאפשר לו להשתמש בקרן סולארית בלי להתעין אותה וליצור אותה ממש חזקה הקרן פוגעת בצ'ארמנדר וצ'ארמנדר מתחיל לזהור באור כתום בנוסף הלהבה שבקצה זנבו גדלה. (הוא הפעיל את היכולת שלו blaze מה שמחזק לו את מתקפות האש פלוס יום בהיר שמחזק מתקפות אש) מה תעשה???[/COLOR]
[/quote]
"זה לא היה מעשה חכם כל כך" אני אומר לו "יום בהיר גם מחזק התקפות אש"
"צ'רמנדר,פיצוץ אש!" אני אומר לצ'רמנדר
-
[QUOTE][COLOR=#0000ff]RockStar[/COLOR]:D: הוא אומר "מצוין יופי בדיוק הגענו" מה תעשה???[/QUOTE]
אני לא יכול להתאמן איתך מצטער אני אמשיך בדרכי.
-
עומר: המאמן אומר "אולי זה חיזק לצ'ארמנדר שלך את המתקפות אבל היום בהיר גם מסנוור מה שלא נתן לך לראות את מסך האור שבאלבאזור שלי הכין עכשיו פיצוץ האש יהיה הרבה יותר חלש ואז היכולת של באלבאזור תפעל גדילת יתר היא עושה את אותה אשפעה כמו blaze רק שזה מגביר את הכח לפוקמוני עשב אז אתה יודע מה עומד לקרות עכשיו קרן סולארית" החום של פיצוץ האש עשה נזק לבאלבאזור. הקרן הסולארית נאבקת בפיצוץ האש עד שהפיצוץ פוגע בבאלבאזור ומחסל אותו. מה תעשה???
[COLOR=#0000ff]RockStar[/COLOR]:D:אתה יורד מהספינה בעיר בלורק ואתה רואה שיש שם להבות שחורות בתוך בית אחד מה תעשה???
-
[quote=totodile;615894]עומר: המאמן אומר "אולי זה חיזק לצ'ארמנדר שלך את המתקפות אבל היום בהיר גם מסנוור מה שלא נתן לך לראות את מסך האור שבאלבאזור שלי הכין עכשיו פיצוץ האש יהיה הרבה יותר חלש ואז היכולת של באלבאזור תפעל גדילת יתר היא עושה את אותה אשפעה כמו blaze רק שזה מגביר את הכח לפוקמוני עשב אז אתה יודע מה עומד לקרות עכשיו קרן סולארית" החום של פיצוץ האש עשה נזק לבאלבאזור. הקרן הסולארית נאבקת בפיצוץ האש עד שהפיצוץ פוגע בבאלבאזור ומחסל אותו. מה תעשה???
[COLOR=#0000ff]RockStar[/COLOR]:D:אתה יורד מהספינה בעיר בלורק ואתה רואה שיש שם להבות שחורות בתוך בית אחד מה תעשה???[/quote]
אני אלך לכיוון הבית
-
[quote=totodile;615894]עומר: המאמן אומר "אולי זה חיזק לצ'ארמנדר שלך את המתקפות אבל היום בהיר גם מסנוור מה שלא נתן לך לראות את מסך האור שבאלבאזור שלי הכין עכשיו פיצוץ האש יהיה הרבה יותר חלש ואז היכולת של באלבאזור תפעל גדילת יתר היא עושה את אותה אשפעה כמו blaze רק שזה מגביר את הכח לפוקמוני עשב אז אתה יודע מה עומד לקרות עכשיו קרן סולארית" החום של פיצוץ האש עשה נזק לבאלבאזור. הקרן הסולארית נאבקת בפיצוץ האש עד שהפיצוץ פוגע בבאלבאזור ומחסל אותו. מה תעשה???
[/quote]
"זה היה קרב טוב,קצת פלצפני אבל לא נורא XD" אני אומר לו וממשיך ללכת עם צ'רמנדר
-
[COLOR=red]בוויזל: אתה מגיע לספינה כשאתה נכנס לתוך צוות של מלכים באים לשרותך ואומרים לך "יש לנו מרכז אימונים מרכז פוקימונים חנות ספא פוקימונים וספא לאנשים מסעדה והכי טוב פארק שעשועים לפוקימונים, אז לאן תרצה ללכת???" מה תעשה???[/COLOR]
-----------
"אוקיי אז קודם נלך למרכז האימונים ואז נלך לספא ואז למסעדה ואז לפארק השעשועים. קדימה סינדקוויל גרוליט צאו!" אני מוציא את סינדקוויל וגרוליט מהפוקדורים.
-
[COLOR=mediumturquoise]רן: ריולו מתחמק בקלות רבה מציפורן הדרקון אבל ראשיית הזן פגעה בו בקושי, המאמן אומר "ריולו תשתמש במתקפת מהירות בבעיטה נמוכה ואז תשתמש בכדור ממוקד" מתקפת המהירות והבעיטה הנמוכה פוגעות מה שיוצר נזק גדול לבאגון ך הכדור הממוקד לא פוגע וריולו נוצר מאוד פגיע אקב זה שהוא השת מש בהרבה אנרגיה על ההתחלה. מה תעשה??[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי חזור באגון אתה עדיין חלש ונמשיך לאמן אותך" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור
"קדימה נתחיל באימונים שלך קודם עם פוקימונים פראיים" אני אומר לו ומחפש פוקימונים פראיים בסביבה
-
[quote=totodile;614320]
קיוגר:
לאר אומר "אם זה פוקימון מה שאתה צריך אני יכול לתת לך אחד יש לי אצל הפרופסור מלא רק תבקש אחד כלומר שלא יהיה אגדי או התפתחות כמובן". מה תעשה???[/quote]
"אני ישמח לקבל הוטהוט אם זה בסדר מבחינתך"אגיד בזמן שהחשוב כמה חזק אני יהיה עם הוטהוט
-
[COLOR=#0000ff]RockStar[/COLOR]:D:אתה בקושי מצליח להתקרב בגלל החום אתה רואה שם ילד עם באגון מסתובב באזור, מה תעשה???
עומר הפוקימון:אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/IMG]מגיע במהירות עם מכתב ביד הוא מושיט לך את המכתב ועוזב, במכתב כתוב "מאמן יקר אתה זכיתה בהגרלת ההתפתחות אתה ראשי לבחור את הפרס שלך מבין שלושת הפוקימונים הבאים: ופוריאון, ג'ולטיאון או פלרון. את הפרס אתה תוכל לקבל אך ורק כשתיתן את הקופון הזה למאמן המכון השני." אתה רואה שלושה מאמנים עם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG],[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/247.png[/IMG]ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/372.png[/IMG]אחד מהם אומר לך "יו איזה מזליסט שזכיתה בהגרלה אם תיתן לי את הקופון אני אתן לך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] נו אתה רוצה???" מה תעשה???
בוויזל: סינדקוויל וגורלייט רוצים קודם ללכת לגן השעשועים אז לספא אז למסעדה ואז לבסוף להתאמן. מה תעשה???
רן: אתה רואה שם[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG]שמתהלך לו. מה תעשה???