-
[quote=Flupy;618546][COLOR=#0000ff][COLOR=darkslateblue]טוני:[/COLOR]
[COLOR=#483d8b][spoiler]
[COLOR=#483d8b]שאתה מסתובב אתה רואה מולך אדם זקן אשר אתה מכיר אותו כהשרת.[/COLOR]
[COLOR=#483d8b]"מוזר הגיעה לכאן מורה אחת אשר הודיעה לשאר הכיתה שנגמר לכם היום "אומר לך השרת.[/COLOR]
[/spoiler]
[/COLOR][SIZE=5]יום שלישי בשעה 7-8 אני מתכנן איוונט תגידו לי אם יש לכם בעיה [/SIZE]
[/COLOR][/quote]
[SPOILER]*לא אין לי בעיה אני יהייה*
"אוקיי ואתה צודק זה מוזר, תודה לך שהודעת לי ונתראה מחר."אני אומר לשרת לוקח את דברי, ויוצא מבית הספר הביתה.[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=Flupy;618546][COLOR=darkred]אביעד :[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=darkred]בגלל מהירותו הנמוכה אתה מספיק לדפוק לו את האקדח בראש דבר אשר גורם לו להתעלף .[/COLOR]
[COLOR=darkred]וולף מתחיל לרוץ לכיוון המשך המסדרון .[/COLOR]
[/spoiler]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/quote]
"היי חכה יא כלב מצורע!" אני אסנן וארוץ אחריו[/SPOILER]
-
[COLOR=darkred]אביעד D:[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=darkred]אתה מתחיל לרוץ אחריי וולף ולאחר ריצה של בארך 5 דקות אתה מגיע לשער ברזל ענק .[/COLOR]
[COLOR=darkred]פתאום אתה שומע צעדים חזקים אשר רק מתחזקים מרגע לרגע .[/COLOR]
[/spoiler]
[COLOR=darkslateblue]טוני :[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=darkslateblue][COLOR=darkslateblue]אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה מבצפר ולפתאום אתה רואה כמה ילדים אשר גונבים לילד אחד את התיק .[/COLOR]
[/COLOR][/spoiler][COLOR=darkslateblue]
[COLOR=seagreen]קורן :[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][spoiler][COLOR=#2e8b57]להפתעך אתה מצליח לתת לאחד מהם אגרוף ישר ללסת ולהעיף אותו קצת אחורה, בינתיים השניים האחרים מתעצבנים ומתחילים להתקרב אליך לאט לאט.[/COLOR][/spoiler][/COLOR]
[/COLOR]
-
[quote=Flupy;618842][COLOR=darkslateblue]טוני :[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][spoiler]
[COLOR=darkslateblue]אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה מבצפר ולפתאום אתה רואה כמה ילדים אשר גונבים לילד אחד את התיק .[/COLOR]
[/spoiler]
[/COLOR][/quote]
[SPOILER]"היי תעזבו אותו."אני אצעק ואתקדם לכיוונם.[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=Flupy;618842][COLOR=darkred]אביעד D:[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=darkred]אתה מתחיל לרוץ אחריי וולף ולאחר ריצה של בארך 5 דקות אתה מגיע לשער ברזל ענק .[/COLOR]
[COLOR=darkred]פתאום אתה שומע צעדים חזקים אשר רק מתחזקים מרגע לרגע .[/COLOR]
[/spoiler]
[COLOR=darkslateblue]
[/COLOR][/quote]
אחפש מקום להתחבא ואקווה שהכלב הטיפש יתחבא גם כן[/SPOILER]
-
[quote=Flupy;618546]
[COLOR=blue]דודי:[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#0000ff]אתה ממשיך בדרכך, לאחר כמה דקות אתה מגיע לביתך בית גדול ומפואר .[/COLOR]
[/COLOR][/spoiler][COLOR=#0000ff]
[SIZE=5][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
[SPOILER]אתחיל לעבוד על החליפה שאני מתכוון ליצור.[/SPOILER]
-
[quote=Flupy;618842]
[COLOR=darkslateblue][COLOR=seagreen]קורן :[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][spoiler][COLOR=#2e8b57]להפתעך אתה מצליח לתת לאחד מהם אגרוף ישר ללסת ולהעיף אותו קצת אחורה, בינתיים השניים האחרים מתעצבנים ומתחילים להתקרב אליך לאט לאט.[/COLOR][/spoiler][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
[SPOILER]
"אולי קצת נסחפתי.." אני ממלמל.
אני מנסה לקחת את התיק ולברוח.
[/SPOILER]
-
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=5]טופס הרשמה :[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]שם בפורום: [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT][B][URL="http://pokemons.co.il/forum/member.php?u=1510"]TheRealPimpRoma[/URL][/B][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]
[FONT=Arial][SIZE=2]שם במשחק:Mat Queen[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]רקע: מאט גדל למשפחה ממוצעת מגיל צעיר התחיל להיתאמן באיגרוף , בבית הספר כולם היו חברים שלו.
יום אחד הגיע ביריון חדש לבית הספר הוא חש על כולם והכריח ילדים להביא לו את הכסף שלהם .
מאט היתעצבן נורא ויצא נגד אותו ביריון הם החלו לריב מכות ולבסוף הגיעו המורות והפרידו כמובן שמאט הביס את הביריון , מאותו יום כולם מאד אהבו את מאט וחשבו שהוא יגן עליהם תמיד.
יום אחד אחד מחבריו של מאט הסתבך בצרות עם ערס מהשכונע ואמר לו שאם הוא רוצה לפתור את זה מאט ישמח לסדר את העיינינים, יום אחר כך מצאו את מאט עם סכין בתוך הבטן מאחורי הבית ספר.
מאט עבר סדרת ניתוכים קשה לאחר שהחלים הוא נישבע שימצא שערס שדקר אותו ויהרוג אותו.
לאחר 6 שנים מאט הגיעה לתיכון ושם חיכתה לו הפתעה אותו הערס אשר דקר אותו נמצא בכיתה שלו.
מאט שמח נורא וביום הראשון של הלימודים עקב אחריו הבייתה תפס אותו ופירק לו את הצורה במכות.
מאט הרגיש הקלה אך יום למחרת נמסר שאותו ערס מת. מאט נבהל מאד וחחש שיגלו שהוא זה שאחרי לרצח.
כשבועיים אחר כך חששותיו היתגשמו ולקחו את מאט למעצר. מאט ישב כחצי שנה במעצר בית ונפתחו לו 2 תיקים.
מאותו יום מאט ניהיה שונה.
[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]אופי :אגרסבי , מזג חם , חרמן ,פועל ואחר כך חושב ,[/SIZE][/FONT]צנוע ונקמן.
[FONT=Arial][SIZE=2]מראה: מטר שמונים,שוקל 70, שיער שחור קצוץ,עיניים תכלת-אפור, צבע עור שזוף ,
לובש כובע ניק לבן,נעלי נייק שוקס לבנות ,ג'ינס שחור וגופייה שחורה
[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]חיה אהובה :נמר[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]צבע : שחור.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]יודע אנגלית :כיתה ח' הקבצה א מינוס, 4-5 יחידות.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT]
-
האיוונט נדחה בגלל שהרבה שחקנים לא מחוברים =@
רומה מצטער אין מקום יש מקום אחד והוא שמור \:
[COLOR="DarkRed"]אביעד :
[SPOILER]לאחר סריקה מהירה של החדר אתה רואה כמה פתחי אוורור עוד שלושה ארגזים ואת דלת המתכת.[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]קורן :
[SPOILER]אתה מנסה לברוח אבל אחד מהבריונים*תופס אותך ולא נותן לך לברוח .
למזלך הרב פתאום אתה שומע צעקה "עזבו אותו !"אשר מרתיע את הילדים והם בורחים .[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Blue"]דודי:
[SPOILER]לרוע מזלך הבית נעול .[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]טוני:
[SPOILER]אתה צועק לילדים לעזוב אותו וזה עובד הבריונים עוזבים את הילד ומתחילים לברוח .[/SPOILER][/COLOR]
-
[quote=Flupy;619947]האיוונט נדחה בגלל שהרבה שחקנים לא מחוברים =@
[COLOR=DarkSlateBlue]טוני:
[spoiler]אתה צועק לילדים לעזוב אותו וזה עובד הבריונים עוזבים את הילד ומתחילים לברוח .[/spoiler][/COLOR][/quote]
[SPOILER]*לא נורא*
"אתה בסדר?"אני שואל אותו אחרי שהתקרבתי אליו.[/SPOILER]
-
אוקיי אם הוא יתפנה אני ישמח לקחת אותו D:
בהצךחה במשחק דרך אגב ממש אהבתי את הרעיון D:
-
[quote=Flupy;619947]
[COLOR=seagreen]קורן :[/COLOR]
[COLOR=seagreen][spoiler]אתה מנסה לברוח אבל אחד מהבריונים*תופס אותך ולא נותן לך לברוח .[/spoiler][/COLOR][spoiler]
[COLOR=seagreen]למזלך הרב פתאום אתה שומע צעקה "עזבו אותו !"אשר מרתיע את הילדים והם בורחים .[/COLOR][/spoiler]
[/quote]
[spoiler]
"אמ... תודה לך, מי שלא תהיה" אומר בקול חלוש.
"מי אתה, כדי שאוכל לפחות להודות לך" אוסיף.
אני מנסה להתאושש מן נסיון חטיפת התיק (XD).
[/spoiler]
-
[quote=Flupy;619947]האיוונט נדחה בגלל שהרבה שחקנים לא מחוברים =@
[COLOR=DarkRed]אביעד :
[spoiler]לאחר סריקה מהירה של החדר אתה רואה כמה פתחי אוורור עוד שלושה ארגזים ואת דלת המתכת.[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateBlue]
[/COLOR][/quote]
[SPOILER]'מעניין לאן דלת המתכת מובילה' אחשוב לעצמי ואנסה לפתוח אותה.[/SPOILER]
-
[COLOR="DarkRed"]אביעד:
[SPOILER]אתה מחפש ידית או מתג כלשהו אשר יעזור לך לפתוח את הדלת אבל לא מוצא כלום.
הדלת היא פשוט דלת ענקית אשר מתחלקת באמצע לשני חלקים ענקים.[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]קורן:
[SPOILER]מולך אתה רואה אדם ענק ממדים אשר אתה מעריך שהוא לפחות שני מטרים .
*הוא מתקרב אליך ושואל אותך "אתה בסדר?"[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]טוני:
[SPOILER]מולך אתה רואה אדם גבוה אבל יחסית אליך הוא נמוך, בעל שיער בלונדיני .
הוא אומר לך תודה רבה על איך שעזרת לו .[/COLOR]
[/SPOILER]
קורן וטוני :
[SPOILER]אתם יכולים לדבר קצת ^^[/SPOILER]
אני כבר מעדכן את החוקים לגבי מפגש בין שני שחקנים ^^
-
[quote=Flupy;620363][COLOR=DarkSlateBlue]טוני:
[spoiler]מולך אתה רואה אדם גבוה אבל יחסית אליך הוא נמוך, בעל שיער בלונדיני .
הוא אומר לך תודה רבה על איך שעזרת לו .[/spoiler][/COLOR][spoiler]
[/spoiler]
קורן וטוני :
[spoiler]אתם יכולים לדבר קצת ^^[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]"תגיד מה הם רצו ממך?"אני שואל אותו[/SPOILER]