בטח אביב O:
או בסינו O:
אני שונאת את מקס ><"
Printable View
בטח אביב O:
או בסינו O:
אני שונאת את מקס ><"
הפרק האחרון שנכתב! מפה קצב הפרסום יהיה נורא איטי. אין לי יותר פרקים במאגר. צריך לכתוב ואין לי זמן לזה X:
[b]פרק 29/"אסאסין"[/b]
'סלאש!', שלולית אדומה נוצרה תחת רגליו של הנער במשקפי השמש. "המשימה הושלמה" אמר הנער בקולו הקר, והתחיל להתקדם אל היציאה מהחדר. "מי שלח אותך להרוג אותי?" נשמע לפתע קולו הצווחני של נתנאל, מושל ממלכת פוקיבול. הנער בעל משקפי השמש נדהם לשמוע את קולו של נתנאל ונקפא במקום.
"הלוו, אני מדבר איתך בחור!" התרגז נתנאל, והתרומם באטיות מן הרצפה המלוכלכת במיץ תותים. "חשבתי שאתה מת!, הרי זה הדם ששפוך על הרצפה!" השיב הנער בתדהמה, והסתובב אל נתנאל.
"טיפש, פגעת בקופסאת מיץ התותים שלי, היא שכנה מתחת ללבוש המלכותי שלי" השיב נתנאל, וחייך את חיוכו המעצבן והילדותי.
"אם כך, נעשה זאת שוב" אמר הנער, ושלף את החרב הארוכה והחדה שלו שוב. "הפעם אני אגמור איתך סופית!" צעק הבחור, והניף את חרבו.
לפני המכה הסופית, הרגיש הנער בעל משקפי השמש כח נגדי, כח אשר לא נותן לו להזיז את חרבו. "מקס! טוב שבאת!" שמח נתנאל, ובטחונו העצמי עלה שוב.
"מקס?, מה הולך פה לעזאזל?!" נדהם הנער שנית, והתרחק טיפה לצד. "אני הוא שר הצבא החדש של ממלכת פוקיבול, כמו כן, אני גם עוזרו הנאמן ביותר של המושל" השיב מקס, ולבש על שתי ידיו אגרופנים העשויים מטיטאניום.
"אתה באמת חושב שתוכל להביס אותי?, אם כך, אתה לא משאיר לי הרבה ברירות" השיב הנער בצחוק לעג, ורץ במהירות רבה אל מקס המוכן לקרב. באותו הרגע, הרחק מממלכת פוקיבול, אי שם בממלכת אוטאקו הקטנה, הולך לו דני פקח המשמעת החדש ומאחוריו רץ אלכס, אשר עוקב אחר כל פעולה ופעולה שמבצע דני.
"אלכס, אולי תסביר לי למה כל זה?, למה אתה עוקב אחרי?" הסתובב דני ופנה אל אלכס. "ובכן, אלעד המושל פקד עלי לעקוב אחרי כל פעולה שלך בממלכה" השיב אלכס, והתחיל להזיע מרוב לחץ.
"לך תגיד למושל היקר שלך, שאני עומד להחריב את כל הממלכה שלו" ענה דני בצחוק קל, ונעלם בפתאומיות. הוא השאיר אחריו שביל של עשן.
"אני חייב לספר על כך לאדון, לא אתן לממזר כמו דני להחריב את ממלכתי האהובה מכל!" חשב לו אלכס, ופנה אל טירת המלוכה של ממלכת אוטאקו.
ובאותו הזמן, נלחם הנער במשקפי השמש במקס החזק והשרירי. "אתה באמת חזק, הערכתי אותך לא נכון" אמר הנער בעל משקפי השמש בחיוך, ודחף את מקס לקיר. "אבל...אני חייב להרוג אותך בחור" אמר הנער במשקפי השמש, ופגע בכתפו של מקס עם חרבו הארוכה והמאיימת. "מקס! אתה בסדר?!" נבהל נתנאל וחזר להתחבא מתחת לשולחן הכתיבה שלו.
"אל דאגה, לא מביסים מישהו כמנוי במכה עלובה כמו זאת" השיב מקס בצחקוק קל, ונעמד על רגליו. "אתה לא יודע מתי להפסיד, זאת הייתה טעות איומה לעמוד במטרה שלי" אמר הנער, והניף את חרבו שוב אך מקס עדף אותה עם אגרופני הטיטאניום שלו. "זה רחוק מלהסתיים" אמר מקס, והתחיל להכות את הנער.
ובממלכת אוטאקו, פרץ אלכס בצעקות אל משרדו המפואר של אלעד המושל. "אלכס, תרגע ומיד!" התעצבן אלעד והתחיל לצעוק על אלכס. "אדוני, יש בפי חדשות מסעירות לגבי פקח המשמעת החדש שלך!" ענה אלכס, וניסה להרגיע את אלעד חם המזג.
"תתחיל לספר, לטובתך אני מקווה שזה משהו רציני ועסיסי" ענה אלעד, והתיישב על כיסאו הגדול והמפואר, ונשען עם גבו אחורה. "אז ככה, דני הבין במהרה שאני עוקב אחריו, וביקש ממני להודיע לך שהוא עומד להחריב את הממלכה" ענה אלכס.
"שטויות! דני לא יעשה דבר שכזה!", "הוא עובד בשבילי, אני לא חושב שהוא מוכן לעשות כזה דבר" השיב אלעד, והעניש את אלכס. "עד מחר, אתה תיהיה אזרח פשוט לגמרי, שיהיה לך בכיף" אמר אלעד, וביקש מאלכס לעזוב את החדר.
"כן אדוני" השיב אלכס בקול ממורמר, ויצא מהמשרד. "סוף סוף שקט" חשב אלעד לעצמו, ופתח את תיבת האוצרות שלו, והתחיל לעשות סדר.
ובאותו הזמן, בחדר המושל של ממלכת פוקיבול, שוכב מקס פצוע ומדמם, ועליו מונחת רגלו הכבדה של הנער במשקפי השמש. "אני לא אהרוג אותך, יש לך פוטנציאל טוב, הבוס יראה בך כאוצר" אמר הנער בחיוך קל וזרק אל מקס כרטיס שחור ועליו חרוטה האות הלטינית 'A'.
"נתנאל, הפעם אתה חי, אך זה לא יקרה שנית" אמר הנער והתקדם לעבר היציאה מהחדר. "מקס, הצטרף אל 'אסאסין'" אמר הנער, ויצא מהמשרד.
"אסאסין?, על מה המטורף בעל משקפי השמש מדבר?", "האם באמת שווה לי להצטרף?, הבוס שלהם יראה בי כאוצר?" חשב מקס עם עצמו, בעודו שוכב פצוע ומדמם.
במקום מוסתר לעין אשר עובר שם חושך מוחלט ורק ניתן ליראות את אור הנרות ששוכנות על כל צד וצד בקיר, יושבת לה צללית שעל ידיה מולבשות שני טבעות, אחת אדומה ואחת כסופה. לפתע צללית חדשה הגיעה למקום.
"נו?, הרגת אותו?" פנתה הצללית בעלת שני הטבעות על ידיה אל הצללית שהרגע הגיעה. "לא, אבל נראה לי שהשגנו מתנקש נוסף" ענתה הצללית אל הצללית בעל שתי הטבעות. "מצויין, עבודה טובה" השיבה הצללית הראשית, והנרות כבתו בבת אחת.
[b]המשך יבוא.[/b]
עידן אברמוביץ O:
דני?
צד אפל?
נחמד.
השארת אותנו במתח <:
סיפור מותח במיוחדO:
מצפה להמשך~
[b]פרק 30/אוייב מן העבר[/b]
בפאב ישן ומסריח ששוכן בצד המערבי של עולם הממלכות, יושב לו נער הלבוש בבגדים קרועים וישנים ולידו כוס של בירה. "שמע, הבירה שלך כלל וכלל לא טעימה" התעורר לפתע הנער מן הדלפק וזרק את כוס הבירה על הרצפה...מה שגרם לה להשבר לרסיסים גדולים של זכוכית.
הברמן התעלם והמשיך לקרצף את הכוסות המלוכלכות שעל הדלפק. "אל תנסה להתעלם! אני אשרוף לך את כל הפאב המסכן שלך!" התעצבן הנער והוציא מכיס מעילו הקרוע סכין קטן וחד.
"מפליא שבמקום נידח כמו זה עוד יש אנשים" נכנסה לפתע דמות אפלה אל הפאב ועליה בגדים שחורים, שכמיה שחורה וארוכה אשר מכסה את הכל וניתן לראות רק את העין השמאלית של הדמות. "ומי אתה אם אפשר לדעת?!" סובב הנער השיכור את ראשו ונופף לדמות המסתורית עם הסכין שבידו.
"אני הוא הסיוט שלך" השיבה הדמות האפלה וחשפה את ידה הימנית. על ידה הימנית היו מולבשות שתי טבעות...אחת כסופה ואחת אדומה, את שני הטבעות קשרו שרשראות ברזל קטנות.
"מה הסיפור עם הטבעות? אני לא חושב שזה ממש יעזור לך" צחקק הנער וזרק את הסכין שלו אל הדמות. לפני שהסכין פגע בדמות, הוא פשוט נמס והתפורר באוויר. "רואה? אמרתי לך שאני הסיוט שלך" השיבה הדמות בצחקוק קל ולפתע מספר שרשראות ברזל שחררו את הטבעת האדומה ולהבות נדלקו בשתי הידיים של הדמות המסתורית.
הדמות המסתורית במהירות הגיעה אל הנער השיכור ופגעה בבטנו עם אגרוף בוער. מה שגרם לנער להקיא.
"יובל המסכן, עד שהחזירו אותך לחיים אתה עומד למות מחדש" השיב הדמות בצחקוק והורידה את השכמייה השחורה מעליה. "דני?!" נדהם הנער והיה נראה שהוא חזר לעצמו.
מולו עמד נער גבוהה, שיער כחול קהה וארוך שמגיע עד הכתפיים, קעקוע משונה על העין השמאלית שלו וטבעות מולבשות על ידו הימנית.
"הבחנה מצויינת ידידי הוותיק" השיב דני בצחוק קל וכיבה את להבותיו. "מה קרה לך? מעולם לא ראיתי אותך במצב שכזה" ענה יובל בבהלה והתרומם מן הרצפה.
"הדני החלשלוש והפטתי שהכרת מת מזמן, אני הוא הצד האפל שלו...צד שעומד להפוך את עולם הממלכות למקום אפל וחשוך לחלוטין" ענה דני והמבט המחייך שלו הפך למבט מפחיד ומאיים למדי.
הברמן נבהל ולחץ על כפתור אדום שהיה מחובר תחת הדלפק שלו. כעבור מספר שניות אל הפאב נכנסו אלפי חיילים ומתוחכם היה אחד שונה, אחד חזק ומנוסה יותר.
שיערו היה קצר וירוק, העיניים שלו היו גדולות וחומות, הוא היה גבוהה מעט ושרירי...לבש מדים של מפקח ועל שיערו הירוק היה כובע קטן של מותג כלשהו. "מספיק צרות ליום אחד" ענה הנער והתקרב אל דני.
"בחור, כדאי לך לעזוב" אמר הנער עם השיער הירוק וטפח על כתפו הגדולה של דני. "אני לא חושב" השיב דני בקול של צחקוק ולפתע נדלקו להבות גדולות ולוהטות בשתי ידיו. הוא החל לסובב את עצמו כמו סביבון וכדורי אש נורו לעבר החיילים.
"זה חם! הצילו!", "הוא מסוכן! צריכים לסגת!!" צעקו מספר חיילים אך הנער בעל השיער הירוק לא נכנע. הוא עמד בפינה והתבונן במהלכים של דני.
כעבור מספר דקות הכל נרגע. דני כיבה את להבותיו ושרשראות הברזל קשרו מחדש את הטבעת האדומה שלו. "סיימתי כאן" אמר דני בקול חלש ונעלם. הוא השאיר אחריו שביל של ערפל סמיך שלא ניתן לראות כלום.
יובל שהתחבא תחת שולחן קטן שנמצא הרחק מהמתרחש החל להתבונן בכל המתרחש סביבו. "הוא חזק, זהו לא הדני שאני מכיר" אמר יובל בקול תשוש ועייף ונרדם מרוב עייפות.
במשרד מושל ממלכת פוקימונס,
"הכנס" נשמע קולו של המושל ונער בעל השיער הירוק נכנס אל החדר. "כן יוסי, אני מקשיב" אמר מושל הממלכה ושילב את ידיו.
[b]המשך יבוא.[/b]
יצא ע-נ-ק^^
ממלכת פוקימונס מעורבתO:::::
בעיות:
רק, טבעת זה נקבה,אז שתי טבעות.
חסרים קצת סימני פיסוק~
ולא ממש הבנתי איך פתאום אלפי חיילים נכנסו לפאב קטןO.ם
---
יתרונות:
מתח גדולO:
תיאור טוב ויפה~
שפה ברורה ונכונה( OO")
אורך בינוני
חוץ מזה,אחלה עלילה^^
בקשר לאלפי חיילים...הם הקיפו את הפאב ומספר קטן נכנס. לא כתבתי את זה מסיבה שכל אחד יפנטז את זה אחרת O:
תודה ושמח שנהנת.
פעם הבאה תכתובO:
אתה באמת מכניס אותי פרק הבא?O:::::
יאי כולם נכנסים D:
דני- אני לא אוהבת את הדני החדש :[
אני הולכת להביא את הכדורי דרגון בול מהסיפור שלי ולהחזיר את הדני הישן לחיים!
שיער כחול Oם
שיער ירוק Oם
אני יודע איך יוסי נראה- זה לא נחמד לו שיער ירוק O:
מילא כחול כהה- אפשר לדמין.
רק שאותי לא תעשה ירוק ><"
תעשה לי בלונד D:
אתה הולך להכניס אותי?
פרק אחלה-
אויב- זה עם י' אחת O:
פרק יפה.
קצת חסרים בו מאורעות אחרים.
את הפרק הבא אני אכתוב מחר, בתקוה שלא אהיה עסוק מדי.
הילה,
מה אני אעשה...ככה בא לי שהדמות של יוסי תראה בסיפור O:
ואת תופיעי בקרוב O:
נדב,
אם לא תכתוב אז אני אכתוב. יש לי מוזה רבה Q:
ומה תעשה אותי ?
וולברין D:
כן D:
רק בבקשה אל תעשה לי שיער ירוק כמו הדרגה ><"
יאללה תכתוב עכיוש O:
פרק נחמדO:
גם אני אופיע?