[QUOTE=♣DarkBoy♣;955838]אתה צועק לכיוון האוניה אבל אף אחד לא שם לב אליך,האוניה גדולה מהסירה שלך פי 50.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מחפש אם י סולם או כול דבר אחר שיכול לעזור לי לעלות על הספינה
Printable View
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955838]אתה צועק לכיוון האוניה אבל אף אחד לא שם לב אליך,האוניה גדולה מהסירה שלך פי 50.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מחפש אם י סולם או כול דבר אחר שיכול לעזור לי לעלות על הספינה
[quote=שלושה מחוזות;955841]אני מחפש אם י סולם או כול דבר אחר שיכול לעזור לי לעלות על הספינה[/quote]
אתה מוצא סולם חבלים קטן בצד האוניה,תרצה לטפס ולעלות עליה?
[quote=♣DarkBoy♣;955838]
"זה משהו שלא מהעולם הזה אני לא בטוח בדיוק למה הוא גורם אבל אני בטוח שאתה תהיה מאושר, רוצה אותו או לא?"שואל אותך הילד
מה תעשה?[/quote]
"ברור שאני רוצה אותו!" אני אומר לו בהתרגשות "מזה הדבר הזה?" אני שואל אותו
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955847]אתה מוצא סולם חבלים קטן בצד האוניה,תרצה לטפס ולעלות עליה?[/QUOTE]
אני לוקח את הקופסא שמצאתי ומסתיר אותה ועולה על הסולם
[QUOTE=שלושה מחוזות;955855]אני לוקח את הקופסא שמצאתי ומסתיר אותה ועולה על הסולם[/QUOTE]
אתה מסתיר את הקופסא ועולה אל הסירה אתה מציץ ורואה שזו ספינה של חיל הים!
מה תעשה?
(זכור את הפרי!)
[QUOTE=tomer44;955851]"ברור שאני רוצה אותו!" אני אומר לו בהתרגשות "מזה הדבר הזה?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"בוא אני יראה לך"אומר הילד ולוקח אותך למין קבר,הוא מתחיל ל חפור ומוציא קופסא ואומר לך
"אני יתן לך את הקופסא אם תיתן לי עכשיו את אחת מהחרבות שלך, אני מבטיח לך שלא תצטער!." אומר הילד
[B][U][SIZE="3"]הודעה![/SIZE][/U][/B]
הצטרף שחקן חדש בשם קאי במקום פוקארט.
קאי אתה תתחיל כבר מהים,
אתה שט לך ופתאום רואה אוניה,אתה מסתכל מקרוב ורואה אדם שמטפס על סולם באוניה. מה תעשה?
[U][B]זכור[/B][/U]!
אתה משחק באותו "עולם" עם ליאור ותומר ככה שאתה תיפגוש אותם הרבה במשחק.
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955879]
[B][U][SIZE="3"]הודעה![/SIZE][/U][/B]
הצטרף שחקן חדש בשם קאי במקום פוקארט.
קאי אתה תתחיל כבר מהים,
אתה שם לך ופתאום רואה אוניה,אתה מסתקל מקרוב ורואה אדפ שמטפס על סולם באוניה. מה תעשה?
[U][B]זכור[/B][/U]!
אתה משחק באותו "עולם" עם ליאור ותומר ככה שאתה תיפגוש אותם הרבה במשחק.[/QUOTE]
OOG: אונייה של מה? יש עליה דגל של מארינס? פיראטים? אוניית נופש?
IG: "היי!" אצעק לאונייה בכל כוחי "תעזרו לי!" אמשיך בצעקה, בעודי מתכנן להשתלט על האונייה.
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955879]אתה מסתיר את הקופסא ועולה אל הסירה אתה מציץ ורואה שזו ספינה של חיל הים!
מה תעשה?
(זכור את הפרי!)
[/QUOTE]
"שיט הלך עלי" אני אוכל תפרי
[QUOTE=שלושה מחוזות;955897]"שיט הלך עלי" אני אוכל תפרי[/QUOTE]
אתה אוכל את הפרי,פתאום נגלה אליך עולם שלם של רוחות אתה מגלה שאכלת את פרי
Horo Horo no Mi הפרי שנותן לך את הכוח לתקשר עם רוחות ולהפוך לרוח.
מה תעשה?
[QUOTE=Barney Stinson;955892]OOG: אונייה של מה? יש עליה דגל של מארינס? פיראטים? אוניית נופש?
IG: "היי!" אצעק לאונייה בכל כוחי "תעזרו לי!" אמשיך בצעקה, בעודי מתכנן להשתלט על האונייה.[/QUOTE]
???????!??!??!
מה זה OOG ומה זה IG
ובמה אתה צריך עזרה מהאוניה?
זה לא שאתה עומד לטבוע או משהו....
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955917]אתה אוכל את הפרי,פתאום נגלה אליך עולם שלם של רוחות אתה מגלה שאכלת את פרי
מה תעשה?
???????!??!??!
מה זה OOG ומה זה IG
ובמה אתה צריך עזרה מהאוניה?[/QUOTE]
OOG: OOG זה כאילו הודעה שאני כותב לך וIG: זו ההודעה שלי בתוך המשחק.
IG: אני רוצה לשדוד ><" אני פיראט אתה יודע. וחוץ מזה יכולים להיות שם חפצים טובים וכל מיני דברים לך תדע, חוץ מזה שספינה זה יותר שווה מסירה... ובתור פיראט אני לפעמים צריך לשקר בשביל להשתלט... תחשוב על זה.
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955917]אתה אוכל את הפרי,פתאום נגלה אליך עולם שלם של רוחות אתה מגלה שאכלת את פרי
מה תעשה?
[/QUOTE]
"מגניב אני רוח" אני הופך לראוח ונכנכס לתוך הספינה
[QUOTE=Barney Stinson;955923]OOG: OOG זה כאילו הודעה שאני כותב לך וIG: זו ההודעה שלי בתוך המשחק.
IG: אני רוצה לשדוד ><" אני פיראט אתה יודע. וחוץ מזה יכולים להיות שם חפצים טובים וכל מיני דברים לך תדע, חוץ מזה שספינה זה יותר שווה מסירה... ובתור פיראט אני לפעמים צריך לשקר בשביל להשתלט... תחשוב על זה.[/QUOTE]
טוב.....
"היי מי שם?" צועק אחד החובלים מהספינה
"מה אתה רוצה?" הוא מוסיף
[QUOTE=שלושה מחוזות;955926]"מגניב אני רוח" אני הופך לראוח ונכנכס לתוך הספינה[/QUOTE]
אתה נכנס לספינה ומסתובב בתוכה, פתאום אתה רואה את ראש חיל הים יושב ומדבר א םאחד הקצינים, אתה שומע שהם מדברים על הפצצת האי שהיית בו "אי הקופים"
מה תעשה?
אתה יודע שג'ין עדין שם וגם הילד.
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955951]טוב.....
"היי מי שם?" צועק אחד החובלים מהספינה
"מה אתה רוצה?" הוא מוסיף[/QUOTE]
OOG: שמח שהפנמת D: התגובה נראית הרבה יותר טוב :-)
IG: "תעזרו לי!" אמשיך לצעוק "אין לי אוכל או מים!" אוסיף בצעקה ואז אשכיו על הסירה שלי, אעשה כאילו אני מתעלף.
[QUOTE=Barney Stinson;955962]OOG: שמח שהפנמת D: התגובה נראית הרבה יותר טוב :-)
IG: "תעזרו לי!" אמשיך לצעוק "אין לי אוכל או מים!" אוסיף בצעקה ואז אשכיו על הסירה שלי, אעשה כאילו אני מתעלף.[/QUOTE]
האוניה עוצרת לידך ומעלה אותך לסיפון אתה פותח עיינים ומגלה שמי שבעצם הציל אותך זה היה קצין מחיל הים.
"ילד!,מה קרה לך? אתה בסדר? "
הקצין שואל אותך
מה תעשה?
תגלה שאתה פיראט, תברח מהאוניה,תשקר לקצין או שמע תצטרף לחיל הים, הבחירה בידך
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955951]
אתה נכנס לספינה ומסתובב בתוכה, פתאום אתה רואה את ראש חיל הים יושב ומדבר א םאחד הקצינים, אתה שומע שהם מדברים על הפצצת האי שהיית בו "אי הקופים"
מה תעשה?
אתה יודע שג'ין עדין שם וגם הילד.[/QUOTE]
אני עף אל האי של הקופים כשאני עדין במצב רוח
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956003]האוניה עוצרת לידך ומעלה אותך לסיפון אתה פותח עיינים ומגלה שמי שבעצם הציל אותך זה היה קצין מחיל הים.
"ילד!,מה קרה לך? אתה בסדר? "
הקצין שואל אותך
מה תעשה?
תגלה שאתה פיראט, תברח מהאוניה,תשקר לקצין או שמע תצטרף לחיל הים, הבחירה בידך[/QUOTE]
"אני... אני לא יודע... איזה פיראט תפס אותי, נתן לי שתי חרבות ואמר לי לשמור עליהן... ואז התעוררתי בבוקר וגיליתי שאני קשור לסירה... אתם יכולים בבקשה לספק לי סירה קצת יותר גדולה כדי שאוכל לחזור לעיירה שלי?" אומר לקצין בקול תמים ושקט, כאגמור את הבקשה אחייך חיוך גדול.