ג'ון
גראוליט' זורק את אודיש על העץ ואז יורה מהפה שלו עיגולים קטנים ובוערים ששורפים אותו לגמרי והוא מתעלף...
גראוליט' למד גחלת!
Printable View
ג'ון
גראוליט' זורק את אודיש על העץ ואז יורה מהפה שלו עיגולים קטנים ובוערים ששורפים אותו לגמרי והוא מתעלף...
גראוליט' למד גחלת!
[QUOTE=KillerBee;1151104]גלעד
ששבירת לבנים זה רוק סמאש בריק ברק זה משהוא ששובר הגנות של היריב זה טוב נגד דברים כמו התקשות וכל מיני
-----------------------------------------
הוא מנסה לקפוץ אבל הוא שמן מידי וארון פוגע בו קלות, לא נראה שזה מזיז לו...
מאנצ'לאקס משתמש בבריק ברק ומחסל את ארון, הוא מעולף לגמרי...
אתה מבחין שזאת כבר שעת ערב מאוחרת ולא אכלת כל היום, אתה מת מרעב ומעייפות
[/QUOTE]
האם, brick=לבנה, break=לשבור/שבירה.
rock=סלע, snash=ריסוק.
תחליט לבד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מחליט לתפוס את אירון ולחזור הביתה, לאכול ולנוח קצת.
[QUOTE=KillerBee;1151122]ג'ון
גראוליט' למד גחלת![/QUOTE]
"כול הכבוד גראוליט'!" אומר לו ואז אזרוק פוכדור ריק על אודיש, "גראוליט' עכשיו תחזור לפוכדור שלך." אומר ואז אחזיר אותו בציפייה אם אודיש ילכד.
ג'ון
גראוליט' שמח וקופץ עליך ואז חוזר לפוקדור שלו...
הפוקדור עף לאודיש ומתנדנד... 'תיק,תיק,תיק, פלומפ!' אודיש נלכד!
אתה שם לב שכבר ערב ואתה מת מרעב, עייף מאוד, כדאי לך לחזור הביתה בהקדם
[quote]ג'ון
גראוליט' שמח וקופץ עליך ואז חוזר לפוקדור שלו...
הפוקדור עף לאודיש ומתנדנד... 'תיק,תיק,תיק, פלומפ!' אודיש נלכד!
אתה שם לב שכבר ערב ואתה מת מרעב, עייף מאוד, כדאי לך לחזור הביתה בהקדם [/quote]
אני אקח את הפוכדור של אודיש במהירות ואז ארוץ לבית שלי כדי שאני אוכל ואישן כדי שאני יהיה רענן מחר.
ג'ון
אתה הולך לבית שלך עם כל הפוקימונים החדשים שלך, יושן אתם קם בבוקר למשמע דפיקה בדלת...
גלעד
כמו ג'ון
[QUOTE=monster;1151113]אני ניגש אל הילדה ואומר לה " הי ילדה שמי לי.גם את אחת מהילדים שהצליחו לברוח מאש קאטצ'אם במסוק ?. רוצה קרב עד שיגיע הזמן לעזוב ?"[/QUOTE]
" היי , אני רין . כן, גם אני הצלחתי לברוח מקאצ'ם . " אומר לילד ואזכר בזה שהוא רצח את הוריי .
" אוקי, באיזה פוקימון תשתמש ? אני אשתמש בפוצ'ינה שלי, " אומר לו .
[QUOTE=KillerBee;1151128]
גלעד
אתה הולך לבית שלך עם כל הפוקימונים החדשים שלך, יושן אתם קם בבוקר למשמע דפיקה בדלת...
[/QUOTE]
אני רץ נרגש לפתוח את הדלת, זה כנראה הסימן בשבילי לצאת למסע. (חחחחח נחמד כבר לדעת מה אמור לקרות, אולי אפשר להקפיץ אותנו פשוט אל הנמל...)
גלעד וג'ון
כדי לזרז תהליכים אתם כבר בנמל תדברו קצת עם החברים שלכם ותנו לי קצת לנוח חחח סתם
[QUOTE=KillerBee;1151131]גלעד וג'ון
כדי לזרז תהליכים אתם כבר בנמל תדברו קצת עם החברים שלכם ותנו לי קצת לנוח חחח סתם[/QUOTE]
"ואוו יפה הנמל!" אני אומר בקול ומחפש אם יש לידי עוד אנשים שבאים איתי למשימה.
[QUOTE=KillerBee;1151131]גלעד וג'ון
כדי לזרז תהליכים אתם כבר בנמל תדברו קצת עם החברים שלכם ותנו לי קצת לנוח חחח סתם[/QUOTE]
אני אחפש מישהו מוכר בנמל, אולי אני אמצא מאמן שמוכן לתת לי ראלטס או משהו כזה.
כולם
הספינה הגיע והגיע הזמן לעלות עליה כולכם עולים לספינה שלכם לשייט של שלושה ימים בהם אתם מתאמנים קצת יושני צוברים כוחות ונהנים כשהגיע הזמן לרדת כל אחד מתפצל והולך לדרכו
יער(תפוס),אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן א תם רוצים ללכת (מי שתופס תופס)
[quote]כולם
הספינה הגיע והגיע הזמן לעלות עליה כולכם עולים לספינה שלכם לשייט של שלושה ימים בהם אתם מתאמנים קצת יושני צוברים כוחות ונהנים כשהגיע הזמן לרדת כל אחד מתפצל והולך לדרכו
יער,אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן אתם רוצים ללכת (מי שתופס תופס) [/quote]
'אני אלך ליער, בטח אני אמצא שם ראלטס' אחשוב לעצמי ואז אלך לעבר היער.
[QUOTE=KillerBee;1151158]כולם
יער,אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן אתם רוצים ללכת (מי שתופס תופס)[/QUOTE]
אני הולך ליער, יש שם כמות של פוקימונים מהמגוונים ביותר. וחוץ מזה, עוד לא השגתי פוקימון עשב.
עריכה:
אוף:punch:, טוב אז אני אלך לים, אולי אני אמצא שם קרבי או קינגלר. (אחד מהפוקימונים האהובים עלי. אם לא אז לא נורא.)
[QUOTE=KillerBee;1151158]כולם
יער(תפוס),אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן א תם רוצים ללכת (מי שתופס תופס)[/QUOTE]
אני מחליט לכת להרי השלג לתפוס שם איזה פוקימון קרח חזק מאוד.אני ירד מהספינה בהאנאה רבה והולך להרי השלג