-
[B][COLOR="DarkRed"]סאקה
אתה מתחיל לצעוק לשמיים ומי שנמצא מעל השמיים למה הוא גרם לאריה למות.אתה צועק בכול מיני צעקות מוזרות לשמיים.אבל אף אחד לא עונה לך.לאחר כמה דקות אתה נרגע מן המות של כאטסרו אריה ומתחיל להמשיך ללכת סביב אגם הגלידה.אתה מתהלך לו ליד אם הגלידה כדי לעקוף אותו ולהגיע למקום הבא.לאחר הליכה קצרה תה פוגש [IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110409222246/toriko/images/thumb/a/ad/Cocoala.png/300px-Cocoala.png[/IMG] בקוקכואלה הוא יכול לשמש אותך למכונית פה באגם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]קיבה
אאתה צועק לעבר למי שזרק לעברך ברק אך הוא לא עונה לך בשום צורה.אתה הופך את המים לסביבך לגל גדול ואתה מתחיל לגלוש איתו לעבר השמיים.אתה מכין קידון מקרח וקשת. לאחר מכן שאף אחד לא עונה לך אתה מחליט לירות את הכידון שלך לעבר השמיים.אתה יורה את הכדון והוא לא פוגע בכלום.הכידון נופל לאגם.אתה מחליט לחכות אולי מי שלך תברק ידבר מתישהו.אתה מחכה חצי שעה על הגל שלך אבל אף אחד לא עונה.אתה רואה שליד האגם מתאספות בע לי חיים.[/COLOR][/B]
-
[quote]סאקה
אתה מתחיל לצעוק לשמיים ומי שנמצא מעל השמיים למה הוא גרם לאריה למות.אתה צועק בכול מיני צעקות מוזרות לשמיים.אבל אף אחד לא עונה לך.לאחר כמה דקות אתה נרגע מן המות של כאטסרו אריה ומתחיל להמשיך ללכת סביב אגם הגלידה.אתה מתהלך לו ליד אם הגלידה כדי לעקוף אותו ולהגיע למקום הבא.לאחר הליכה קצרה תה פוגש בקוקכואלה הוא יכול לשמש אותך למכונית פה באגם.[/quote]
"קדימה סע" אני אצעק ואקפוץ עליו "תלך לצד השני של האגם!" אומר שני "קדימה פרונטו! מהר!"
-
[QUOTE=monster;1167071][B][COLOR="DarkRed"]סאקה
אתה מתחיל לצעוק לשמיים ומי שנמצא מעל השמיים למה הוא גרם לאריה למות.אתה צועק בכול מיני צעקות מוזרות לשמיים.אבל אף אחד לא עונה לך.לאחר כמה דקות אתה נרגע מן המות של כאטסרו אריה ומתחיל להמשיך ללכת סביב אגם הגלידה.אתה מתהלך לו ליד אם הגלידה כדי לעקוף אותו ולהגיע למקום הבא.לאחר הליכה קצרה תה פוגש [IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110409222246/toriko/images/thumb/a/ad/Cocoala.png/300px-Cocoala.png[/IMG] בקוקכואלה הוא יכול לשמש אותך למכונית פה באגם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]קיבה
אאתה צועק לעבר למי שזרק לעברך ברק אך הוא לא עונה לך בשום צורה.אתה הופך את המים לסביבך לגל גדול ואתה מתחיל לגלוש איתו לעבר השמיים.אתה מכין קידון מקרח וקשת. לאחר מכן שאף אחד לא עונה לך אתה מחליט לירות את הכידון שלך לעבר השמיים.אתה יורה את הכדון והוא לא פוגע בכלום.הכידון נופל לאגם.אתה מחליט לחכות אולי מי שלך תברק ידבר מתישהו.אתה מחכה חצי שעה על הגל שלך אבל אף אחד לא עונה.אתה רואה שליד האגם מתאספות בע לי חיים.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'טוב לא משנה אני אלך עכשיו לעיר הזאת שהוא אמר'ואני מתחיל לגלוש
-
[B][COLOR="Red"]קיבה
אתה מתחיל לגלוש על גל גדול באגם הגלידה לעבר העיר שג'קריון הזכיר מקודם.לאחר כמה דקות אתה גומר לגלוש ומגיעה ליציאה מן האגם האיס קרים.אתה רואה מולך איש שרוכב על קואה שגם הוא מגיע ליציאה.זה סאסקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]סאסקה
אתה עולה על קוקואה.הקוקואלה מתחיל ללכת לעבר היציאה מן האגם הזה.לאחר מס' דקות של הליכה מהירה הקוקואלה מגיע ליציאה מן אגם האיס קרים.אתה רואה מולך את קיבה.[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]לשניכם
אתם ניגשים לאחד השני אך רגע לפני שאתם מתחילים לדבר רעש חזק נשמע לידיכם.אתם רואים מולכם את [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110621153013/toriko/images/thumb/4/43/Balogg.jpg/300px-Balogg.jpg[/IMG] באראג ציפור מאוד גדולה רמת לכידה 16.באראג נראת מעוצבת והיא רוצה להרוג אותכם.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=monster;1167089][B][COLOR="Red"]קיבה
אתה מתחיל לגלוש על גל גדול באגם הגלידה לעבר העיר שג'קריון הזכיר מקודם.לאחר כמה דקות אתה גומר לגלוש ומגיעה ליציאה מן האגם האיס קרים.אתה רואה מולך איש שרוכב על קואה שגם הוא מגיע ליציאה.זה סאסקה[/COLOR][/B]
אתה עולה על קוקואה.הקוקואלה מתחיל ללכת לעבר היציאה מן האגם הזה.לאחר מס' דקות של הליכה מהירה הקוקואלה מגיע ליציאה מן אגם האיס קרים.אתה רואה מולך את קיבה.[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]לשניכם
אתם ניגשים לאחד השני אך רגע לפני שאתם מתחילים לדבר רעש חזק נשמע לידיכם.אתם רואים מולכם את [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110621153013/toriko/images/thumb/4/43/Balogg.jpg/300px-Balogg.jpg[/IMG] באראג ציפור מאוד גדולה רמת לכידה 16.באראג נראת מעוצבת והיא רוצה להרוג אותכם.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"עוף טעים! מרק עוף!" אומר ואז אעשה גטסוגה טנשו על הצוואר שלה כדי לחתוך לה את הצוואר ואת הראש
-
אתה חושב שכדי לך להכין מן הציפור מרק עוף לאחר שתהרוג אותה. אתה משתמש ב גטסוגה טנשו על הצואאר של באראג.בארג פורש את כנפיו לרווחה ומזיז אותן בחוזקה רבה ובמהירות.זה יוצר רוח חזקה מאוד שמצליחה להדוף את ה גטסוגה טנשו לעברך.הרוח חזקה וגטסוגה טנשו עפים לעברך במהירות רבה.אתה זז במהירות ומצליח להתחמק מן שני המתקפות הללו.באראג עומד מעליך ועומד לדרוך עליך למוות.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1167126][B][COLOR="DarkRed"]סאסקה
אתה חושב שכדי לך להכין מן הציפור מרק עוף לאחר שתהרוג אותה. אתה משתמש ב גטסוגה טנשו על הצואאר של באראג.בארג פורש את כנפיו לרווחה ומזיז אותן בחוזקה רבה ובמהירות.זה יוצר רוח חזקה מאוד שמצליחה להדוף את ה גטסוגה טנשו לעברך.הרוח חזקה וגטסוגה טנשו עפים לעברך במהירות רבה.אתה זז במהירות ומצליח להתחמק מן שני המתקפות הללו.באראג עומד מעליך ועומד לדרוך עליך למוות.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טאג'ו! קאגה בונשין נו ג'וטסו!" אומר ואעשה מליון העתקים שלי שיקפצו עליו וידקרו אותו עם החרבות עד שהוא ימות ואז כולם יקפצו על קיבה ויחסלו גם אותו מוחעחעחעחעחע!
התגובה האמיתית למטה...
[SPOILER]"לאאא" אומר ואעשה שני מגינים מהחרבות המסתובבות שלי שיקצצו לו את הרגל, אחרי זה אזרוק את החרב הכפולה המסתובבת לצוואר שלו כמו שוריקן[/SPOILER]
-
[QUOTE=monster;1167089][B][COLOR="Red"]קיבה
[COLOR="Red"][B]לשניכם
אתם ניגשים לאחד השני אך רגע לפני שאתם מתחילים לדבר רעש חזק נשמע לידיכם.אתם רואים מולכם את [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110621153013/toriko/images/thumb/4/43/Balogg.jpg/300px-Balogg.jpg[/IMG] באראג ציפור מאוד גדולה רמת לכידה 16.באראג נראת מעוצבת והיא רוצה להרוג אותכם.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני רואה שאתה כבר מחסל אותה אני פשוט אמתין לראות אותך אם תצטרך גיבוי אני כאן"אני אומר לו ומכין את הקשת והחץ שלי
-
[quote=ארו סאנין;1167144]"רוצה לחסל אותה?"אני שואל אותו ומכין את הקשת שלי עם חץ קרח(חץ לא הכידון)[/quote]
"אני כבר הורג אותה פה אתה לא רואה?" אומר לו בזמן שאחכה לראות מה התקפתי עושה
-
[B][COLOR="Red"]קיבה וסאסקה
סאסקה משתמש בחרב כפולה ומתחיל לסווב אותה כדי לקצוץ את הרגל הענקית של באראג.החרב הכפולה לא מקוצצת לו תרגל רק מקוצצת לו תציפורניים.בזמן הזה קיבה רק מסתכל על הקרב ביניכם.אתה זורק את החרב הכפולה שלך כמו שוריקן לעבר הצוואר של באראג.באראג מעיף תחרב הכפולה שלך לעברך עם כנפיו.קיבה משתמש במים שלו ומעיף מלא מחטים לעבר בארגאג.במחטים פוצעים אותו קל.באראג מתחיל לרדוף אחרי שניכם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1167279][B][COLOR="Red"]קיבה וסאסקה
סאסקה משתמש בחרב כפולה ומתחיל לסווב אותה כדי לקצוץ את הרגל הענקית של באראג.החרב הכפולה לא מקוצצת לו תרגל רק מקוצצת לו תציפורניים.בזמן הזה קיבה רק מסתכל על הקרב ביניכם.אתה זורק את החרב הכפולה שלך כמו שוריקן לעבר הצוואר של באראג.באראג מעיף תחרב הכפולה שלך לעברך עם כנפיו.קיבה משתמש במים שלו ומעיף מלא מחטים לעבר בארגאג.במחטים פוצעים אותו קל.באראג מתחיל לרדוף אחרי שניכם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אווו סוף סוף אני בתמונה
---------------
אני גולש על הגל שלי ויורה תוך כדי חצי קרח
-
[QUOTE=monster;1167279][B][COLOR="Red"]קיבה וסאסקה
סאסקה משתמש בחרב כפולה ומתחיל לסווב אותה כדי לקצוץ את הרגל הענקית של באראג.החרב הכפולה לא מקוצצת לו תרגל רק מקוצצת לו תציפורניים.בזמן הזה קיבה רק מסתכל על הקרב ביניכם.אתה זורק את החרב הכפולה שלך כמו שוריקן לעבר הצוואר של באראג.באראג מעיף תחרב הכפולה שלך לעברך עם כנפיו.קיבה משתמש במים שלו ומעיף מלא מחטים לעבר בארגאג.במחטים פוצעים אותו קל.באראג מתחיל לרדוף אחרי שניכם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תעופי ציפור!" אומר ואעשה טוויסטרים של גטסוגה
-
[quote]איצ'יגו
ראיקו אומר לך" אוקי בהצלחה לך בלהביס את סטאג'יון אך תדע הוא חזק יותר ממה שעשכיו.עליך להתאמן כדי להתחזק עוד יותר ". אתה פונה אל המעלית ומחכה שתגיע אלי. המעלית מגיעה לקומה 40 ואתה נכנס אליה.במעלית אתה לוחץ על כפתור מס' 1 כדי לרדת לקומה הראשונה.המעלית מתחילה לזוז במהירות ותך חצי דקה אתה מוצא את עצמך בקומה ראשונה.אתה יוצא מהבניין ומתחיל ללכת לעבר אגם האייס קרים. לאחר רבע שעה של הליכה אתה מגיע לאגם אייס קרים[/quote]
"יופי!" אומר לעצמי "סופסוף הגעתי לאגם הזה.." ואחפש חיות שואכל להילחם נגדן.
-
[B][COLOR="Red"]קיבה וסאסקה
סאסקה משתמש עם החרב שלו בטוויסטרים של גטסוגה.הטויסטרים גורמים לבאראג לעוף באויר ולשהות באוויר.קיבה משתמש במים שסביבו כדי ליצור גל.קיבה גולש על גל המים שלו לעבר באראג.לאחר מכן קיבה יורה חץ קרח לעבר באראג.חץ הקרח פוגע באג די קשה אך עדיין לא הורג אותו סופית.בארגאג נופל על האדמה ומרסק את האדמה שסביבו.בארגאג מנופף בכנפיו ומייצר טויסטר חזק שעף לעבר שניכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]איצ'יגו
אתה שמח מאוד שהגעת סוף סוף לאגם האייס קרים.כשאתה באגם האייס קרים אתה מחליט להילחם בחיות שנמצאות פה.אתה מתחיל בחיפושים אחר חיות שתוכל להילחם בהם בסביבה.אתה ניגש לאגם הגלידה ושוהה שם עד שחיה כושהי תחליט להגיע לאגם ולאכול גלידה.לאחר 5 דקות של המתנה אתה רואה [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100923094002/toriko/images/thumb/e/ed/Friday_Monkey.png/300px-Friday_Monkey.png[/IMG] 2 קופי פריידי רמת לכידה 2 שבאים אל אגם הגלידה בשביל לאכול קצת גלידה.הם רואים אותך אך הם מתעלמים ממך ואוכלים קצת גלידה.[/COLOR][/B]
-
[quote]איצ'יגו
אתה שמח מאוד שהגעת סוף סוף לאגם האייס קרים.כשאתה באגם האייס קרים אתה מחליט להילחם בחיות שנמצאות פה.אתה מתחיל בחיפושים אחר חיות שתוכל להילחם בהם בסביבה.אתה ניגש לאגם הגלידה ושוהה שם עד שחיה כושהי תחליט להגיע לאגם ולאכול גלידה.לאחר 5 דקות של המתנה אתה רואה 2 קופי פריידי רמת לכידה 2 שבאים אל אגם הגלידה בשביל לאכול קצת גלידה.הם רואים אותך אך הם מתעלמים ממך ואוכלים קצת גלידה.[/quote]
"המממ...זה אמור להיות קל.." אומר לעצמי "סילוש אוויר!" אצעק ואשלח לעבר הקופים סילוש אווירי חזק.