וואו, וואו, וואו!
זה היה הפרק הכי טוב שקראתי!
Printable View
וואו, וואו, וואו!
זה היה הפרק הכי טוב שקראתי!
במילה אחת-מגניב :)
חח תודה יואב.. :)
תודה גם לך מגל, אבל שכחתי לשלוח לך בתור בטא.. /=
לא נורא, פעם הבאה, אוקיי..?
בסדר...
דרך אגב, אני רוצה לתקן טעות שיכולה להרוס לך את הפרק ואת הרעיון העלילתי בכלל :( אבל: רמוס, מייסד רומא, היה בן ארס ולא מארס, מהסיבה הפשוטה; הוא נולד לפני רומא, הרי הוא ייסד את רומא, לכן לא יכול להיות שהוא היה הבן של התגלמות רומית של אל...
[QUOTE=Ash Is A Nub;1281581]בסדר...
דרך אגב, אני רוצה לתקן טעות שיכולה להרוס לך את הפרק ואת הרעיון העלילתי בכלל :( אבל: רמוס, מייסד רומא, היה בן ארס ולא מארס, מהסיבה הפשוטה; הוא נולד לפני רומא, הרי הוא ייסד את רומא, לכן לא יכול להיות שהוא היה הבן של התגלמות רומית של אל...[/QUOTE]
לא נכון-לפני רומא,הרומים היו עם שחי באוהלים,צאצאים של היוונים שכבר המציאו את האלים.
[QUOTE=Sire Despair;1281582]לא נכון-לפני רומא,הרומים היו עם שחי באוהלים,צאצאים של היוונים שכבר המציאו את האלים.[/QUOTE]
והאם כבר היו להם אלים?
וואוו! כל הכבוד אתה מאוד משתפר, אני מאוד אוהבת את הסיפור שלך, המשך כך!
[QUOTE=Ash Is A Nub;1281589]והאם כבר היו להם אלים?[/QUOTE]
יאפ. כמו שכתוב בתחילת הספר הראשון-הטרויאנים ששרדו הגיעו לאיטליה,התערבבו עם העמים המקומיים,המציאו אלים ושמות חדשים,וכך נוצר העם.
[QUOTE=Ash Is A Nub;1281581]בסדר...
דרך אגב, אני רוצה לתקן טעות שיכולה להרוס לך את הפרק ואת הרעיון העלילתי בכלל :( אבל: רמוס, מייסד רומא, היה בן ארס ולא מארס, מהסיבה הפשוטה; הוא נולד לפני רומא, הרי הוא ייסד את רומא, לכן לא יכול להיות שהוא היה הבן של התגלמות רומית של אל...[/QUOTE]
חח בדיוק כמו שיואב אמר (תודה על ההסבר יואב) XD
רומא זו לא תחילתה של עם הרומאים, והם עוד לפניי רומא אספו לאמונתם אלים מתרבות יוון והמזרח. XD
מדהים! ומצטער והמצאתי טריפל
תודה לך, מה זאת אומרת המצאת טריפל..? Xd
בכל מקרה, את הפרק החדש עוד לא התחלתי לכתוב, יש לי מחסום כתיבה קטן..
אבל אני מניח שהוא יעבור בקרוב ואוכל לעבוד על הפרק הבא D=