-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957781]
אתה מגיע לחדר הבקרה ורואה שמי שגרם לפיצוץ היו פיראטים, אתה רואה שם 6 פיראטים שאחד מהם תופס ילד ומאיים עליו.
מה תעשה?
[B][U](תזכור לקרוא תגובות של חבריך!!)[/U][/B]
[/QUOTE]
"רוקי, מוכן לקרב הראשון שלנו?" אשאל את הילד בן ה15 שאלה רטורית. אקפוץ על האיש השמאלי ואבעט בבטנו, מייד לאחר מכן אשלוף את חרבי ואשסף את גרונו של האיש שלידו.
OOG: לפי מה שראיתי בקרב נגד קופים, אתה לא פירטת לגמרי מה היה שם, אלא רק אם הם הצליחו, בבקשה תפרט כאן כל מה שקורה בקרב כי זה יעזור לי מאוד.
-
[B][SIZE=3][COLOR=darkred](אני חוזר, עקבו אחרי התגובות של חברכים!!!!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[quote=שלושה מחוזות;957800]אני חוזר למצב רגיל[/quote]
אתה חוזר למצב רגיל ופתאום נכנסים לחדר שני פיראטים שמתחילים להרוג את הפיראטים שנגדך,
מה תעשה?
[quote=tomer44;957802]"שלום לכם!" אני אומר להם "אתם יודעים אולי איפה הפיראטים רוקר?" אני שואל אותם[/quote]
"מי מעז להגיד את שמו של רוקר לשווא!?! " קם הפיראט הישן משנתו ואומר.
"מי נראלך שאתה ילד!?!?" שואל הפיראט השני בקול מזלזל
מה תעשה?
[quote=Barney Stinson;957803]"רוקי, מוכן לקרב הראשון שלנו?" אשאל את הילד בן ה15 שאלה רטורית. אקפוץ על האיש השמאלי ואבעט בבטנו, מייד לאחר מכן אשלוף את חרבי ואשסף את גרונו של האיש שלידו.
[/quote]
אתה קופץ כמו משוגע ובועט באחד מהפיראטים בעיטה קטלנית שהרגה אותך, שניה לאחר מכן אתה קופץ והורג גם את השני בעזרת החרב, פתאום אתה רואה שמצטרף אליך משום מקום ממש כאילו היה רוח עוד פיראט שעוזר לך להילחם בהם,כמובן שרוקי גם קפץ ובעזרת החרב שנתת לו כיסח את אחד הפיראטים.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957812][B][SIZE=3][COLOR=darkred]
אתה קופץ כמו משוגע ובועט באחד מהפיראטים בעיטה קטלנית שהרגה אותך, שניה לאחר מכן אתה קופץ והורג גם את השני בעזרת החרב, פתאום אתה רואה שמצטרף אליך משום מקום ממש כאילו היה רוח עוד פיראט שעוזר לך להילחם בהם,כמובן שרוקי גם קפץ ובעזרת החרב שנתת לו כיסח את אחד הפיראטים.
מה תעשה?[/QUOTE]
אשנה אויב ואקפוץ על זה שרק הגיע. אנסה לחנוק אותו ולדפוק אותו בקיר "מי אתה ואיך זה שפתאום הגעת?!" אזרק במהירות את החרב השנייה שלי לרוקי שיעזר בה.
-
[quote=♣DarkBoy♣;957812]
"מי מעז להגיד את שמו של רוקר לשווא!?! " קם הפיראט הישן משנתו ואומר.
"מי נראלך שאתה ילד!?!?" שואל הפיראט השני בקול מזלזל
מה תעשה?
[quote]
"דבר ראשון רוקר הוא סתם פיראט מעפן!" אני אומר בזלזול "ואני הוא מלך הפיראטים הבא!" אני אומר בכעס "עכשיו תגידו לי איפה רוקר הלוזר או שאני יחסל אותכם!" אני אומר להם בכעס רב
-
[quote=♣DarkBoy♣;957812][B][SIZE=3][COLOR=darkred](אני חוזר, עקבו אחרי התגובות של חברכים!!!!)[/COLOR][/SIZE][/B]
אתה חוזר למצב רגיל ופתאום נכנסים לחדר שני פיראטים שמתחילים להרוג את הפיראטים שנגדך,
מה תעשה?
[/quote]
אני מחכה שהם יהרגו לי את הפיראטים שיעשו לי את העבודה השחורה בשבילי
-
[quote]
"דבר ראשון רוקר הוא סתם פיראט מעפן!" אני אומר בזלזול "ואני הוא מלך הפיראטים הבא!" אני אומר בכעס "עכשיו תגידו לי איפה רוקר הלוזר או שאני יחסל אותכם!" אני אומר להם בכעס רב[/quote]
שלושתם קופצים עליך עם החרבות שלהם, אבל הם לא יודעים שאכלת פרי שטן(=
טום בדיוק עולה על הספינה ורואה איך הם הולכים ולחתוך אותך ומתחיל לצחוק מזה שהם לא יודעים נגד מי הם מעיזים לבוא, הפיראטים ששמים לב לטום לא מבינים למה הוא צוחק וזה מסיח את דעתם,מה תעשה?
תנצל את זה?
[quote=Barney Stinson;957823]אשנה אויב ואקפוץ על זה שרק הגיע. אנסה לחנוק אותו ולדפוק אותו בקיר "מי אתה ואיך זה שפתאום הגעת?!" אזרק במהירות את החרב השנייה שלי לרוקי שיעזר בה.[/quote]
[B][SIZE=3]~!הזהרתי אותכם לעקוב אחר התגובות של חברים(חחח....) תקפת את ליאור!~[/SIZE][/B]
[quote=שלושה מחוזות;957841]אני מחכה שהם יהרגו לי את הפיראטים שיעשו לי את העבודה השחורה בשבילי[/quote]
פאום משום מקום קופץ עליך אחד מהפיראטים שנכנס ומצמיד אותך לקיר ושואל
"מי אתה ואיך זה שפתאום הגעת?!"
[B]*~חחחBarney Stinso n תקף אותך, הזהרתי אתכם מילון פעם לשים לב למקום שהחברים שלכם נמצאים בו!~*[/B]
-
[quote=♣DarkBoy♣;957871]שלושתם קופצים עליך עם החרבות שלהם, אבל הם לא יודעים שאכלת פרי שטן(=
טום בדיוק עולה על הספינה ורואה איך הם הולכים ולחתוך אותך ומתחיל לצחוק מזה שהם לא יודעים נגד מי הם מעיזים לבוא, הפיראטים ששמים לב לטום לא מבינים למה הוא צוחק וזה מסיח את דעתם,מה תעשה?
תנצל את זה?
[/quote]
אני יביא לאחד מהשומרים אגרוף בביצים ואז אקח ממנו את החרב "מי רוצה להתעסק איתי?" אני אומר בכעס
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957871]
[B][SIZE=3]~!הזהרתי אותכם לעקוב אחר התגובות של חברים(חחח....) תקפת את ליאור!~[/SIZE][/B]
[B]*~חחחBarney Stinso n תקף אותך, הזהרתי אתכם מילון פעם לשים לב למקום שהחברים שלכם נמצאים בו!~*[/B][/QUOTE]
OOG: בנאדם, קראתי את ההודעות, כל הפיראטים הם אויבים לרוב, איזו סיבה יש לי לא לתקוף אותו? אני משחק את הדמות שלי, לא אותי.
IG: "תענה לי!" אומר לו ואלחץ אותו לקיר יותר חזק בעודי זורק את חרבי לרוקי.
-
[QUOTE=tomer44;957882]אני יביא לאחד מהשומרים אגרוף בביצים ואז אקח ממנו את החרב "מי רוצה להתעסק איתי?" אני אומר בכעס[/QUOTE]
"אני" צועק לך מישהו בקול עצבני מהחוף
"זה..,זה.,, זה, רוקר!...." אמר בפחד טום.
[QUOTE=Barney Stinson;957889]: "תענה לי!" אומר לו ואלחץ אותו לקיר יותר חזק בעודי זורק את חרבי לרוקי.[/QUOTE]
[B][SIZE="6"]!~!~! פה תצטרך לחכות לתגובת של ליאור!~!~!~![/SIZE][/B]
-
[quote=♣DarkBoy♣;957922]"אני" צועק לך מישהו בקול עצבני מהחוף
"זה..,זה.,, זה, רוקר!...." אמר בפחד טום.
[/quote]
"רוקר!, בוא תילחם נגדי חתיכת לוזר!" אני צועק אליו בזמן שאני מיתדם אליו
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957922]
[B][SIZE="6"]!~!~! פה תצטרך לחכות לתגובת של ליאור!~!~!~![/SIZE][/B][/QUOTE]
בבקשה פעם הבאה תעשה בדיקת נוכחות... לך תדע מתי הוא יחזור...
-
[QUOTE=tomer44;957930]"רוקר!, בוא תילחם נגדי חתיכת לוזר!" אני צועק אליו בזמן שאני מיתדם אליו[/QUOTE]
"חחחח, צוחק רוקר" בזמן שהוא כבר מטפס על הסירה
"בוא נילחם" אומר רוקר ומוציא את החרב שלו
"לרוקר יש כוח מיוחד תיזהר!" אומר טום בצעקה בזמן שהקרב ביינייכם כבר מתחיל
-
[quote=♣DarkBoy♣;957969]"חחחח, צוחק רוקר" בזמן שהוא כבר מטפס על הסירה
"בוא נילחם" אומר רוקר ומוציא את החרב שלו
"לרוקר יש כוח מיוחד תיזהר!" אומר טום בצעקה בזמן שהקרב ביינייכם כבר מתחיל[/quote]
אני מפרק את כל הגוף שלי לחתיכות "אין לך סיכוי נגדי" אני אומר בזמן שאני מנסה ליתקוף את רוקר
-
[QUOTE=tomer44;958045]אני מפרק את כל הגוף שלי לחתיכות "אין לך סיכוי נגדי" אני אומר בזמן שאני מנסה ליתקוף את רוקר[/QUOTE]
אתה מנסה לתקוף את רוקר אבל פתאום הוא משנה את הצורה שלו והופך לסוג של זאב, רוקר אכל את פרי ה Inu Inu no Mi שנותן למי שאוכל אותו את הכוח להפוך לזאב!....
רוקר תופש לך את היד ונושך אותה,אתה לוקח את היד השניה ומביא לו מכה בפרצוף, רוקר מתעצבן ותופס לך את היד השניה גם כן, פתאום משום מקום קופץ טום ומתחיל להילחם ברוקר, ואומר לך,
"זה הקרב שלי, אני רוצה לנצח אותו בשביל הכבוד שלי ובשביל הכבוד של המשפחה שלי.!"
טום פוגע עם החרב ישר ברגל של רוקר אבל רוקר מעיף לו בעיטה בפרצוף!
טום חטף מכה חזקה וקשה לו לזוז אבל גם לרוקר יש בעיה די גדולה, כל הרגל שלו מדממת מהחרב של טום.
טום קם וקופץ על רורק, רורק פתאום מוציא חרב ודוקר את טום ביד!!!, טום מספיק לתקוע את החרב שלו בדיוק בלב של רורק ואחר כך נופל ארצה.
טום אומר לך "אני את שלי עשיתי, ועכשיו לך אתה ותשיג את האוצר של רורק שכל כך חיכית לו, הוא נמצא בארמון שלו, אבל תיזהר יש שם הרבה שומרים!" אומר ונשכב על הרצפה.
בזמן שטום נלחם אתה כבר כיסחת את שלושת החיילים של רורק שהיו על הסיפון.
ועכשיו מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;958064]אתה מנסה לתקוף את רוקר אבל פתאום הוא משנה את הצורה שלו והופך לסוג של זאב, רוקר אכל את פרי ה Inu Inu no Mi שנותן למי שאוכל אותו את הכוח להפוך לזאב!....
רוקר תופש לך את היד ונושך אותה,אתה לוקח את היד השניה ומביא לו מכה בפרצוף, רוקר מתעצבן ותופס לך את היד השניה גם כן, פתאום משום מקום קופץ טום ומתחיל להילחם ברוקר, ואומר לך,
"זה הקרב שלי, אני רוצה לנצח אותו בשביל הכבוד שלי ובשביל הכבוד של המשפחה שלי.!"
טום פוגע עם החרב ישר ברגל של רוקר אבל רוקר מעיף לו בעיטה בפרצוף!
טום חטף מכה חזקה וקשה לו לזוז אבל גם לרוקר יש בעיה די גדולה, כל הרגל שלו מדממת מהחרב של טום.
טום קם וקופץ על רורק, רורק פתאום מוציא חרב ודוקר את טום ביד!!!, טום מספיק לתקוע את החרב שלו בדיוק בלב של רורק ואחר כך נופל ארצה.
טום אומר לך "אני את שלי עשיתי, ועכשיו לך אתה ותשיג את האוצר של רורק שכל כך חיכית לו, הוא נמצא בארמון שלו, אבל תיזהר יש שם הרבה שומרים!" אומר ונשכב על הרצפה.
בזמן שטום נלחם אתה כבר כיסחת את שלושת החיילים של רורק שהיו על הסיפון.
ועכשיו מה תעשה?[/quote]
"טום תישמור על עצמך!" אני אומר לטום בזמן שאני הולך לכיוון הטירה של רוקר
-
[QUOTE=tomer44;958093]"טום תישמור על עצמך!" אני אומר לטום בזמן שאני הולך לכיוון הטירה של רוקר[/QUOTE]
אתה מתקדם לכיוון הטירה של רורק ופתאום אתה רואה 5 חיילים ששומרים בכניסה מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;958098]אתה מתקדם לכיוון הטירה של רורק ופתאום אתה רואה 5 חיילים ששומרים בכניסה מה תעשה?[/quote]
אני יפרק את הזורע שלי והלך לכיוון הכניסה בצליעה. כאשר אני יגיע לכניסה אני אגיד לשומרים "בבקשה תעזרו לי אני פצוע מאוד!"
-
[QUOTE=tomer44;958101]אני יפרק את הזורע שלי והלך לכיוון הכניסה בצליעה. כאשר אני יגיע לכניסה אני אגיד לשומרים "בבקשה תעזרו לי אני פצוע מאוד!"[/QUOTE]
*~*כל פעם מחדש*~*
"חחח..... "צוחק אחד החיילים ומעיף לך בעיטה שמושיבה אותך על הרצפה
"מה נראלך שאנחנו פה בית חולים!?!?, מוסד לטיפול בפציעות?!?, עוף עוף לי מהעיניים לפני שאני חתוך לך את הגרון!" אומר החייל וכל החיילים צוחקים.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;958107]*~*כל פעם מחדש*~*
"חחח..... "צוחק אחד החיילים ומעיף לך בעיטה שמושיבה אותך על הרצפה
"מה נראלך שאנחנו פה בית חולים!?!?, מוסד לטיפול בפציעות?!?, עוף עוף לי מהעיניים לפני שאני חתוך לך את הגרון!" אומר החייל וכל החיילים צוחקים.
מה תעשה?[/quote]
"אתה ביקשת את זה!" אני אומר בכעס בזמן שאני מעיף לו בעיטה ישר לבטן
-
[QUOTE=tomer44;958119]"אתה ביקשת את זה!" אני אומר בכעס בזמן שאני מעיף לו בעיטה ישר לבטן[/QUOTE]
אתה מעיף לו בעיטה והוא מתקפל 4 החיילים האחרים מוציאים חרבות ומכוונים אליך מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;958130]אתה מעיף לו בעיטה והוא מתקפל 4 החיילים האחרים מוציאים חרבות ומכוונים אליך מה תעשה?[/quote]
אני מעיף ל2 חיילים אגרוף לביצים ולשניים האחרים בעיטה לתוך הפרצוף
-
[QUOTE=tomer44;958144]אני מעיף ל2 חיילים אגרוף לביצים ולשניים האחרים בעיטה לתוך הפרצוף[/QUOTE]
פוצצת ארבעה חיילים תוך שניה יפה(=
החייל הראשון שנתת לו בעיטה ברגל קם קצת ומנסה להגיע לאקדח שלו.
פתאום אתה שומע צעקות מתוך הטירה.
מה תעשה??!?!
-
[quote=♣DarkBoy♣;958169]פוצצת ארבעה חיילים תוך שניה יפה(=
החייל הראשון שנתת לו בעיטה ברגל קם קצת ומנסה להגיע לאקדח שלו.
פתאום אתה שומע צעקות מתוך הטירה.
מה תעשה??!?![/quote]
"אם אתה תגע באקדח אני יהרוג אותך!" אני מאיים עליו והולך לטירה בעקבות הצעקה
-
[QUOTE=tomer44;958173]"אם אתה תגע באקדח אני יהרוג אותך!" אני מאיים עליו והולך לטירה בעקבות הצעקה[/QUOTE]
החייל לא מקשיב לך ומרים את האקדח ומכוון לך לראש!
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;958182]החייל לא מקשיב לך ומרים את האקדח ומכוון לך לראש!
מה תעשה?[/quote]
"הזהרתי אותך" אני אומר לו בזמן שאני מביא לו אגרוף לראש "עכשיו הגיע הזמן לקחת את האוצר שלי" אני אומר ונכנס לטירה
-
[QUOTE=tomer44;958186]"הזהרתי אותך" אני אומר לו בזמן שאני מביא לו אגרוף לראש "עכשיו הגיע הזמן לקחת את האוצר שלי" אני אומר ונכנס לטירה[/QUOTE]
אתה נכנס לטירה ושוב שומע צעקות, אתה מטייל בטירה ורואה תאי מעצר, באחד התאים ישבו שני אנשים, אישה וגבר, האשה לא הפסיקה לבכות ולצעוק ,הגבר ניסה להרגיע אותה,פתאום אתה רואה שחייל בא ונותך לאישה סטירת לחי חזקה כדי שתשתוק כבר, אבל האשה לא מפסיקה והחייל ממשיך להכות אותה, הגבר לא יכול לעשות כלום כי אם הוא יתערב יהרגו אותו.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957871]
[B]*~חחחBarney Stinso n תקף אותך, הזהרתי אתכם מילון פעם לשים לב למקום שהחברים שלכם נמצאים בו!~*[/B][/QUOTE]
אני אומר לו"אני פיראט.תעזור לי להציל את חברי מור.הפיראטים תפסו אותו.אם נאחוד כוחות נצליח להביס אותם"
-
[quote=♣DarkBoy♣;958217]אתה נכנס לטירה ושוב שומע צעקות, אתה מטייל בטירה ורואה תאי מעצר, באחד התאים ישבו שני אנשים, אישה וגבר, האשה לא הפסיקה לבכות ולצעוק ,הגבר ניסה להרגיע אותה,פתאום אתה רואה שחייל בא ונותך לאישה סטירת לחי חזקה כדי שתשתוק כבר, אבל האשה לא מפסיקה והחייל ממשיך להכות אותה, הגבר לא יכול לעשות כלום כי אם הוא יתערב יהרגו אותו.
מה תעשה?[/quote]
אני מיתקרב אל השומר בשקט וכאשר אני מספיק קרוב אליו אני לוקח לו את החרב וחותך אותו
-
[B][SIZE=4][U][SIZE=6][COLOR=red]לכל השחקנים![/COLOR][/SIZE] [/U][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]אני יוצא למסע ולכן לא אוכל להגיב שלושה ימים, סליחה ולהתראות[/SIZE]![/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;958219]אני אומר לו"אני פיראט.תעזור לי להציל את חברי מור.הפיראטים תפסו אותו.אם נאחוד כוחות נצליח להביס אותם"[/QUOTE]
תצטרך לחכות לתגובה של קאי
[QUOTE=tomer44;958261]אני מיתקרב אל השומר בשקט וכאשר אני מספיק קרוב אליו אני לוקח לו את החרב וחותך אותו[/QUOTE]
אתה לוקח את החרב ותוקע אתה בראש של השומר, השומר עוד לא מספיק להגיב וכבר נופל על הריצפה.
"תודה לך" אומרת האישה מודאגת ומפוחדת.
"מי אתה?, באת להציל אותי?" שואלת האישה
-
[quote=♣DarkBoy♣;964517]
אתה לוקח את החרב ותוקע אתה בראש של השומר, השומר עוד לא מספיק להגיב וכבר נופל על הריצפה.
"תודה לך" אומרת האישה מודאגת ומפוחדת.
"מי אתה?, באת להציל אותי?" שואלת האישה[/quote]
"לא" אני אומר לה "באתי לקחת את האוצר של רוקר, את יודעת במיקרה איפה האוצר?" אני שואל אותה
-
[QUOTE=tomer44;966443]"לא" אני אומר לה "באתי לקחת את האוצר של רוקר, את יודעת במיקרה איפה האוצר?" אני שואל אותה[/QUOTE]
"אני יראה לך איפה האוצר אם תוציא אותי ואת בעלי מהטירה בשלום!" אומרת האישה נחושה
-
[quote=♣DarkBoy♣;966454]"אני יראה לך איפה האוצר אם תוציא אותי ואת בעלי מהטירה בשלום!" אומרת האישה נחושה[/quote]
"אוקיי, עשינו עסק" אני אומר לה ומוציא אותה מסורגים "עכשיו איפה נימצא האוצר?" אני שואל אותה
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;964517]תצטרך לחכות לתגובה של קאי
[/QUOTE]
אחי אני כבר הגבתי
-
[QUOTE=tomer44;966776]"אוקיי, עשינו עסק" אני אומר לה ומוציא אותה מסורגים "עכשיו איפה נימצא האוצר?" אני שואל אותה[/QUOTE]
"האוצר לפי מה שאני יודעת נמצא בסוף המסדרון בתוך החדר של רורק מתחת לשלולחן בצד שמאל.
אחרי כל כך הרבה שנים בכלא שמעתי הרבה" אומרת האישה בביטחון.
[QUOTE=Barney Stinson;966812]אחי אני כבר הגבתי[/QUOTE]
[B][U][SIZE="3"]לא הגבת על זה:[/SIZE][/U][/B]
[QUOTE=שלושה מחוזות;958219]אני אומר לו"אני פיראט.תעזור לי להציל את חברי מור.הפיראטים תפסו אותו.אם נאחוד כוחות נצליח להביס אותם"[/QUOTE]
-
[quote=♣DarkBoy♣;967207]"האוצר לפי מה שאני יודעת נמצא בסוף המסדרון בתוך החדר של רורק מתחת לשלולחן בצד שמאל.
[/quote]
"אני מקווה שזה נכון" אני אומר לה בזמן שאני מיתקדם לחדר של רורק
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;967207]"האוצר לפי מה שאני יודעת נמצא בסוף המסדרון בתוך החדר של רורק מתחת לשלולחן בצד שמאל.
[B][U][SIZE="3"]לא הגבת על זה:[/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
"אתה באמת חושב שאני צריך אותך? אפס!" אומר וארים אותו בידי ואטיח אותו על הרצפה בחוזקה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;967347]"אתה באמת חושב שאני צריך אותך? אפס!" אומר וארים אותו בידי ואטיח אותו על הרצפה בחוזקה.[/QUOTE]
תחכה לתגובה של ליאור
[QUOTE=tomer44;967341]"אני מקווה שזה נכון" אני אומר לה בזמן שאני מיתקדם לחדר של רורק[/QUOTE]
אתה מיתקדם לחדר והיא ובעלה אחריך, פתאום קופצים לך שני שומרים שיצאו מהחדר של רורק וקלטו אותך, הם עומדים עם שני אקדחים ואומרים לך להזדהות מיד!
מה תעשה?
-
[QUOTE=Barney Stinson;967347]"אתה באמת חושב שאני צריך אותך? אפס!" אומר וארים אותו בידי ואטיח אותו על הרצפה בחוזקה.[/QUOTE]
"איה" אני אומר לו"טוב אז אציל את חברי לבד אתה מוזמן לכסח את הפיראטים האלו"
-
[quote=♣DarkBoy♣;967494]
אתה מיתקדם לחדר והיא ובעלה אחריך, פתאום קופצים לך שני שומרים שיצאו מהחדר של רורק וקלטו אותך, הם עומדים עם שני אקדחים ואומרים לך להזדהות מיד!
מה תעשה?[/quote]
"שלום, אני האיש שעומד להרוג אתכם" אני אומר להם בחיוך ומפרק את כל החלקים מהגוף שלי לאחד השומרים אני מביא שני אגרופים אחד לפנים ואחד לביצים ולשני אותו דבר רק עם ביעטות