-
[QUOTE=sigal123;1107014][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אופס ערכתי..
ואתה לא בעיר השנייה אפילו! המכון בעיר השלישית..
~~~
אתה מתחיל חפש את המכון אבל אתה לא רואה אותו בכלל !
וורטלטל מסתכל אליך ונראה שגם באלבאזור, שניהם מסתכלים קדימה ואתה רואה מלא ציפורים עפות ללמעלה מהעצים שלהם[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מביא לבאדו אוכל פוקימונים אך הוא מסרב לאכול ובטנו מקרקרת [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הנער הסתכל אליך
"מצטער אבל אני הולך לישון " אמר הנער במיסתוריות ועלה במדרגות לעבר חדרו, משהו נראה לך מאוד מוזר בנער הזה[/COLOR][/QUOTE]
" למה הן עפות ? מה קרה שם ? " אדבר לעצמי .
אני אלך לשם כדי לראות מה הולך שם .
-
[QUOTE=sigal123;1106926][COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי יוצא ומשתמש בעוקץ רעל שמתנפץ ויוצר פיצוץ מהעוקץ רעל של הנידורין הזכר, הנידורין הזכר מגן על הנידורינית, אתה מבין שתצתרך לאלף גם את הזכר כדי לתפוס אותה או אותו [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, צא ביוטיפליי! תשתמש בעל חושי ואז תנסה להשתמש באס אווירי!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות האם ביוטיפליי יצליח
-
[QUOTE=sigal123;1106600][COLOR="Sienna"]עומר
יש גם טריקו כאלה
~~~~~
אתם מתחילים לרוץ ולאט לאט רואים מלא מלא בניינים,
אתם נמצאים בשער העיר ורואים מלא אבל ממש הרבה ביניינים גבוהים ומלא חנויות ואנשים וגם פוקימונים
"קודם החלפה וריפוי או מנהיג מכון?" שאל טום אותך[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה הולך לשם ורואה מה יש שם ומסתתר,
אתה רואה מערה לא גדולה מאוד ששם נמצא סקורפיו , במערה יש כמה שני פוקדורים הרבה אבנים מיוחדות וכול מיני דברים, אפילו ביצה קטנה הייתה שם[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מסתכל מסביבך ולא רואה שום פוקימון..
פתאום אתה מרגיש קצת רעידות באדמה ונבהל קצת[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה הולך ומבקש מהאחות ג'וי לראות אותו, היא מובילה אתכם לחדר ואתם וראים מלא פוקימונים, אתם רואים מיטה קטנה ולבנה שבה שוכב סקווירטל אם מגבת אל הראש
"הוא לא אוכל את התרופה שלו.." אמרה האחות ג'וי בדאגה והגישה לך קערית אם אוכל עיסתי בצבע וורדרד סגלגל בפנים וכפית[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ לא יכול יותר ומתעלף לאחר כמה בועות שהוא שולח שמיד מתפוצצות, פוניטה שולח להביור שפוגע בחוזקה ומתקפל שנית, שני הנידורינים משתמשים בהתקפת קרן שפוגעת בו מאוד, הוא משתמש בלהביור ומאלף את הנקבה והזכר מיד מגן אליה בגופו גם פוניטה מאוד תשוש עכשיו [/COLOR][/QUOTE]
עמדתי והסתכלתי לראות אז הוצאתי את ריולו
"צא ריולו!"
צעקתי והייתי מוכן~
-
[quote=sigal123;1107014][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]הנער הסתכל אליך[/COLOR]
[COLOR=red]"מצטער אבל אני הולך לישון " אמר הנער במיסתוריות ועלה במדרגות לעבר חדרו, משהו נראה לך מאוד מוזר בנער הזה[/COLOR][/quote]
'הוא חייב להסתיר משהו סודי וחשוב' אני חושב.
אני הולך לחדר לישון כדי לקום מוקדם.
תחשוב למה הוא לא רוצה לאכול ,
תחשוב שבאדו וסקווירטל הם די תינוקות
~~~~
"אני לא מבינה למה הוא לא אוכל.." אמרה האחות ג'וי בדאגה "אתה בטוח שאתה לא יכול לגרום לו לאכול?" שאלה האחות ג'וי בדאגה, באדו הסתכל אליך ואמר לך שנית שהוא רעב[/COLOR][/QUOTE]
שתינוק רוצה לאכול הוא אוכל אבל זה לא משנה זה מרגיש כאילו את מכניסה לי את הראש בקיר...
--------------------
אני מרים באדו על שני ידיי ומחזיק בידי את אוכל הפוקימונים.
"הנה קח אני אאכיל אותך" אני אומר לו ולוקח חתיכות קטנות כל פעם מכוון לפיו.
"קדימה תאכל" אני אומר לו בחיוך רחב על פניי.
-
[COLOR="Indigo"]כריס ורקס
אתם מרגישים רעידות והפוקימונים שלכם מוכנים למה שלא היה, פתאום מופסקים הרעידות ואתם מתחילים לפחד, משהו גדול בשמיים שנראה כמו ספינה גדולה עושה צל אליכם והיא נראת כספינה מפחידה ביותר[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי מעיף סלע קטן לעברם אבל נידורים הזכר גורר תנקבה והם מתחמקים , ביוטפלי מתקפל מההרעלה ונראה במצב לא טוב בכלל, הוא נופל למטה כמו זבוב קטן[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך ללמעלה והולך לישון, אתה נכנס למיטה שלך וצרמנדר הולך לישון על הספה שהלהבה שעל שזנבו קטנה יחסית כי הוא מנסה להירדם, סקיטי לעומתו עולה על מיטתך ונרדמת ליד רגליך, אתה רואה שנלה די עצבנית כי היא עדין לא יצאה מהחדר שלה! [/COLOR]
תינוק לא אוכל לחם או תפוח
~~~~~
באדו מסתכל אליך ואוכל חתיכה קטנה, נראה שלא קל לא כול כך לאכול את זה והוא מסרב לקחת תחתיכה השנייה ומביט אליך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107042][COLOR="Indigo"]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי מעיף סלע קטן לעברם אבל נידורים הזכר גורר תנקבה והם מתחמקים , ביוטפלי מתקפל מההרעלה ונראה במצב לא טוב בכלל, הוא נופל למטה כמו זבוב קטן[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
מה הקשר סלעים עכשיו?! אמרתי לביוטיפליי להשתמש באס אווירי! וחוץ מזה, למה את תמיד מתייחסת רק למתקפה הראשונה?! אני תמיד כותב שתיים! ותעשי טובה, זה סתפ נידוראנים אז זה לא ממש הגיוני שהם ינצחו פרינפלאפ ופוניטה שאני מאמן כבר מלא זמן...
"לא ביוטיפליי! לי נמאס! קום ביוטיפליי! צא פוניטה! פוניטה להביור וביוטיפליי עלחושי עליהם ותטיח אותם ברצפה!" אני אומר בזעם
-
[QUOTE=sigal123;1107042][COLOR="Indigo"]כריס ורקס
אתם מרגישים רעידות והפוקימונים שלכם מוכנים למה שלא היה, פתאום מופסקים הרעידות ואתם מתחילים לפחד, משהו גדול בשמיים שנראה כמו ספינה גדולה עושה צל אליכם והיא נראת כספינה מפחידה ביותר[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך ללמעלה והולך לישון, אתה נכנס למיטה שלך וצרמנדר הולך לישון על הספה שהלהבה שעל שזנבו קטנה יחסית כי הוא מנסה להירדם, סקיטי לעומתו עולה על מיטתך ונרדמת ליד רגליך, אתה רואה שנלה די עצבנית כי היא עדין לא יצאה מהחדר שלה! [/COLOR]
~~~~~
באדו מסתכל אליך ואוכל חתיכה קטנה, נראה שלא קל לא כול כך לאכול את זה והוא מסרב לקחת תחתיכה השנייה ומביט אליך [/COLOR][/QUOTE]
"האחות ג'וי,יש לך אוכל נוזלי יותר עבור הפוקימונים,ככה אולי באדו וגם סקווריטל יסכימו לאכול אותו".
-
[quote=sigal123;1107042][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך ללמעלה והולך לישון, אתה נכנס למיטה שלך וצרמנדר הולך לישון על הספה שהלהבה שעל שזנבו קטנה יחסית כי הוא מנסה להירדם, סקיטי לעומתו עולה על מיטתך ונרדמת ליד רגליך, אתה רואה שנלה די עצבנית כי היא עדין לא יצאה מהחדר שלה! [/COLOR]
[/quote]
אני הולך אל צ'ארמנדר ומרים אותו מהספה לחדר שלי והולך לישון איתו ועם סקיטי.
אם אני לא מצליח להירדם בגלל נלה אני מנסה להרגיע אותה ולשאול אותה מה יש לה נגד אחיה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אחד. ביוטפלי לא למד אס אווירי והוא לא הצליח כבר ממזמן, למה שהוא יצליח עכשיו? הוא לומד שהוא ילמד
שתיים . יש לשני אלה משהו שלשלך אין, אם לא ראית הנידורין הזכר הגן אל הנקבה, מה שאומר שהם עושים עבודת צוות! הם יותר משנה ביחד הם מסתדרים ועובדים ביחד! חוץ מזה למה אתה חושב שהם חלשים כול כך?
~~~~
ביוטפלי מורעל והוא משתמש בעל חושי אבל קשה לא , פוניטה גם מורעל אז גם קשה לא קצת, הוא משתמש בלהביור אבל הלהביור מפספס טיפה, ביוטפלי משתמש בעל חושי וגורם ללהביור לפגוע בול במטרה בנידורין הזכר , הנידורין נפגע קשה , שני הפוקימונים שלך מורעילם ועושים שוב פעם ואתו תרגיל, וגם הנידורין הזכר מתעלף[/COLOR]
האחות ג'וי מסתכלת אליך ולוקחתאת קערת האוכל, לאחר כמה דקות היא מביאה שני בקבוקים, באחד מהם חלב פוקימונים ובשני חלב סגלגל "הנה" אמרה החאות ג'וי בחיוך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מנסה להירדם אבל עדין מודאג, אתה מנסה ללכת אליה אבל אתה רואה שהדלת סגורה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107049][COLOR="Green"]מייקל
אחד. ביוטפלי לא למד אס אווירי והוא לא הצליח כבר ממזמן, למה שהוא יצליח עכשיו? הוא לומד שהוא ילמד
שתיים . יש לשני אלה משהו שלשלך אין, אם לא ראית הנידורין הזכר הגן אל הנקבה, מה שאומר שהם עושים עבודת צוות! הם יותר משנה ביחד הם מסתדרים ועובדים ביחד! חוץ מזה למה אתה חושב שהם חלשים כול כך?
~~~~
ביוטפלי מורעל והוא משתמש בעל חושי אבל קשה לא , פוניטה גם מורעל אז גם קשה לא קצת, הוא משתמש בלהביור אבל הלהביור מפספס טיפה, ביוטפלי משתמש בעל חושי וגורם ללהביור לפגוע בול במטרה בנידורין הזכר , הנידורין נפגע קשה , שני הפוקימונים שלך מורעילם ועושים שוב פעם ואתו תרגיל, וגם הנידורין הזכר מתעלף[/COLOR]
האחות ג'וי מסתכלת אליך ולוקחתאת קערת האוכל, לאחר כמה דקות היא מביאה שני בקבוקים, באחד מהם חלב פוקימונים ובשני חלב סגלגל "הנה" אמרה החאות ג'וי בחיוך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מנסה להירדם אבל עדין מודאג, אתה מנסה ללכת אליה אבל אתה רואה שהדלת סגורה[/COLOR][/QUOTE]
אני מניח שהחלב הסגלגל זה לסקווירטל מכייון שהיה דומה לאוכל שהביאה לו האחות ג'וי.
אני לוקח את באדו ליד מיטתו של סקווירטל ומתחיל להאכיל אותו ואת סקווירטל.
"קדימה תאכלו חברים,זה חשוב מאוד"
-
[quote=sigal123;1107049][COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]אחד. ביוטפלי לא למד אס אווירי והוא לא הצליח כבר ממזמן, למה שהוא יצליח עכשיו? הוא לומד שהוא ילמד[/COLOR]
[COLOR=green]שתיים . יש לשני אלה משהו שלשלך אין, אם לא ראית הנידורין הזכר הגן אל הנקבה, מה שאומר שהם עושים עבודת צוות! הם יותר משנה ביחד הם מסתדרים ועובדים ביחד! חוץ מזה למה אתה חושב שהם חלשים כול כך?[/COLOR]
[COLOR=green]~~~~[/COLOR]
[COLOR=green]ביוטפלי מורעל והוא משתמש בעל חושי אבל קשה לא , פוניטה גם מורעל אז גם קשה לא קצת, הוא משתמש בלהביור אבל הלהביור מפספס טיפה, ביוטפלי משתמש בעל חושי וגורם ללהביור לפגוע בול במטרה בנידורין הזכר , הנידורין נפגע קשה , שני הפוקימונים שלך מורעילם ועושים שוב פעם ואתו תרגיל, וגם הנידורין הזכר מתעלף[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]האחות ג'וי מסתכלת אליך ולוקחתאת קערת האוכל, לאחר כמה דקות היא מביאה שני בקבוקים, באחד מהם חלב פוקימונים ובשני חלב סגלגל "הנה" אמרה החאות ג'וי בחיוך[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מנסה להירדם אבל עדין מודאג, אתה מנסה ללכת אליה אבל אתה רואה שהדלת סגורה[/COLOR][/quote]
אני דופק בדלת.
אם נלה מכניסה אותי אני שואל אותה למה קשה לה כל כך עם אח שלה.
-
[QUOTE=sigal123;1107049][COLOR="Green"]מייקל
~~~~
[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה! צא פוקדור!" אני אומר וזורק על שניהם פוקדור. אם אני תופס אני לוקח את הפוקדור של הנקבה ואומר לבריאנה:" זה בשבילך. אני לא צריך 2 נידראנים אז אחד הוא שלך." אני אומר ומושיט לה את הפוקדור
-
סקווירטל ובאדו מתחילים לשתות מהבקבוקים שלהם ולאחר כשתי דקות שתי הבקבוקים היו ריקים והחאות ג'וי נשמה לרווחה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה לא פותחת תדלת אז אתה מחליט להיכנס לבד,אתה רואה שנלה יושבת מקופלת על המיטה של החדר שלה אם הראש בין הברכיים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
לאחר מספר נידנודים שני הפוקדורים נעצרו ואתה לוקח אותם, אחד אתה מביא לבריאנה "אה.. תודה!" אמרה בריאנה בחיוך והביאה לך פוקדור ריק [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107060][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
סקווירטל ובאדו מתחילים לשתות מהבקבוקים שלהם ולאחר כשתי דקות שתי הבקבוקים היו ריקים והחאות ג'וי נשמה לרווחה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה לא פותחת תדלת אז אתה מחליט להיכנס לבד,אתה רואה שנלה יושבת מקופלת על המיטה של החדר שלה אם הראש בין הברכיים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
לאחר מספר נידנודים שני הפוקדורים נעצרו ואתה לוקח אותם, אחד אתה מביא לבריאנה "אה.. תודה!" אמרה בריאנה בחיוך והביאה לך פוקדור ריק [/COLOR][/QUOTE]
"סוף סוף" אני אומר לעצמי ונושם לרווחה גם כן.
"באדו תחזור ותנוח בפוכדור שלך" אני אומר ומחזירו לפוכדור.
אני ניגש לאחות ג'וי ושואל אותה לגביי המשך הטיפול של סקווירטל.
"הוא יהיה בסדר עכשיו?"
-
[QUOTE=sigal123;1107060][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
לאחר מספר נידנודים שני הפוקדורים נעצרו ואתה לוקח אותם, אחד אתה מביא לבריאנה "אה.. תודה!" אמרה בריאנה בחיוך והביאה לך פוקדור ריק [/COLOR][/QUOTE]
אני לוקח את הפוקדור הריק אומר:"אין בעד מה. בואי, נלך לרפא את כולם." אני אומר בחיוך והולך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי. אחרי זה אני אומר לבריאנה:" אכפת לך להוציא את שלך? אני רוצה להיות בטוח שאני לקחתי את הזכר ולא להפך. אני ממש רוצה נידוקינג." אני אומר בחיוך ומחכה לתשובת בריאנה
-
"אם הוא שתה אז הוא היה בסדר" אמרה האחות ג'וי בחיוך וכול האחים הסקווירטלים רצו אל מיטתו של הסקווירטל הקטן [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם עומדים בתור המעוס ושמגיע תורכם האחות ג'וי מרפא לכם את הפוקימונים שלכם, אתם יוצאים החוצה ובריאנה מוציאה את כול הפוקימונים שלה, יש שם את פיצ'ו איווי ביוטפלי בוויזל ליפאון גלאסיון ונידורין הקטנה שמתבוננת ומחפשת את הנידורין השני "עכשיו בוא נלך לקנות אבני פיתוח!" קראה בריאנה בשימחה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107083][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם עומדים בתור המעוס ושמגיע תורכם האחות ג'וי מרפא לכם את הפוקימונים שלכם, אתם יוצאים החוצה ובריאנה מוציאה את כול הפוקימונים שלה, יש שם את פיצ'ו איווי ביוטפלי בוויזל ליפאון גלאסיון ונידורין הקטנה שמתבוננת ומחפשת את הנידורין השני "עכשיו בוא נלך לקנות אבני פיתוח!" קראה בריאנה בשימחה[/COLOR][/QUOTE]
"את יודעת שנידראן לא יכול להתפתח מאבן פיתוח, רק נידורינו או נידורינה יכולים. אבל בואי נלך בכל זאת." אני אומר בחיוך והולך איתה לחנות. כשאני מגיע אני אומר למוכר:" אפשר אבן ירח בבקהש?"
-
[QUOTE=sigal123;1107083][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אם הוא שתה אז הוא היה בסדר" אמרה האחות ג'וי בחיוך וכול האחים הסקווירטלים רצו אל מיטתו של הסקווירטל הקטן [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם עומדים בתור המעוס ושמגיע תורכם האחות ג'וי מרפא לכם את הפוקימונים שלכם, אתם יוצאים החוצה ובריאנה מוציאה את כול הפוקימונים שלה, יש שם את פיצ'ו איווי ביוטפלי בוויזל ליפאון גלאסיון ונידורין הקטנה שמתבוננת ומחפשת את הנידורין השני "עכשיו בוא נלך לקנות אבני פיתוח!" קראה בריאנה בשימחה[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי" אני אומר לה ומחייך כאשר אני רואה את האחים סקווירטל רצים אל עבר אחיהם הקטן.
אני ניגש גם אני אליהם ומסביר להם שהם יכולים לחזור הבית עכשיו.
-
[COLOR="Green"]מייקל
המוכר מוציא קופסא "אין לנו אבני פיתוח של אבן ירח תמצאו אותם בהרים" אמר המוכר והצביע אל מקום רחוק במפה "נקח בחנות אחרת או נחפש בהרים, במילא עכשיו הם לא יתפתחו אבן אש אחת בבקשה" אמרה בריאנה, המוכר הושיט לה אבן צהובה אם קווים אדומים "300" אמר המוכר, בריאנה בדקה תאבן ולבסוף נתנה לו 300 ש'ח "קח" אמרה בריאנה בשמחה ונתנה אותה לאיווי שמיד התחיל לזהור באור לבן מסנוור[/COLOR]
הסקווירטלים תהחילו לדבר ולדבר ולא הבנת אל מה, הסקווירטל הגדול הנהן ואחד אחד כול אח חיבק את הסקווירטל הקטן ופתאום הבנת מה הם אומרים, הסקווירטל הקטן רוצה להצטרף לצוות שלך![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107114][COLOR="Green"]מייקל
המוכר מוציא קופסא "אין לנו אבני פיתוח של אבן ירח תמצאו אותם בהרים" אמר המוכר והצביע אל מקום רחוק במפה "נקח בחנות אחרת או נחפש בהרים, במילא עכשיו הם לא יתפתחו אבן אש אחת בבקשה" אמרה בריאנה, המוכר הושיט לה אבן צהובה אם קווים אדומים "300" אמר המוכר, בריאנה בדקה תאבן ולבסוף נתנה לו 300 ש'ח "קח" אמרה בריאנה בשמחה ונתנה אותה לאיווי שמיד התחיל לזהור באור לבן מסנוור[/COLOR]
/COLOR][/QUOTE]
"מעולה. הוא מתפתח." אני אומר בסקרנות ומחכה בחיוך לפלריאון החדש שיצא מאיווי
-
[QUOTE=sigal123;1107114][COLOR="Green"]מייקל
הסקווירטלים תהחילו לדבר ולדבר ולא הבנת אל מה, הסקווירטל הגדול הנהן ואחד אחד כול אח חיבק את הסקווירטל הקטן ופתאום הבנת מה הם אומרים, הסקווירטל הקטן רוצה להצטרף לצוות שלך![/COLOR][/QUOTE]
"מה באמת?" אני אומר כאשר כולי נרגש,בהחלט יכולתי להרגיש שהפכנו להיות חברים טובים.
"אני אשמח לזה אם תצטרף אליי סקווירטל" אני אומר ומרים אותו ממיטתו.
'סקווירטל יעזור לי מאוד בקרב המכון הבא וגם הכרתי חבר חדש' אני חושב לעצמי.
-
[quote=sigal123;1107060][COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]סקווירטל ובאדו מתחילים לשתות מהבקבוקים שלהם ולאחר כשתי דקות שתי הבקבוקים היו ריקים והחאות ג'וי נשמה לרווחה[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נלה לא פותחת תדלת אז אתה מחליט להיכנס לבד,אתה רואה שנלה יושבת מקופלת על המיטה של החדר שלה אם הראש בין הברכיים[/COLOR]
[COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]לאחר מספר נידנודים שני הפוקדורים נעצרו ואתה לוקח אותם, אחד אתה מביא לבריאנה "אה.. תודה!" אמרה בריאנה בחיוך והביאה לך פוקדור ריק [/COLOR][/quote]
אני הולך לנלה ולא מבין מה קורה.
"נלה את יכולה להגיד לי למה את כזאת בגלל שדיברת על אח שלך?" אשאל אותה במבט מופתע.
-
[QUOTE=sigal123;1106871][COLOR="Sienna"]עומר
אתה שמח מאוד ומרפא את כול פוקימוניך "נו נלך למכון? או שקודם נתאמן?" קרא טום בחיוך גדול [/COLOR]
קטן מבחינה גילית הוא די תינוק
~~~~
"אני לא יודעת.." אמרה האחות ג'וי והסתכלה אל סקווירטל בדאגה וגם הסקווירטלים האחרי הסתכלו אליו בדאגה [/COLOR][/QUOTE]
"תחליט אתה... לי זה לא משנה.." אומר לו ואחכה לתשובה... "טוב.. שכנעת אותי,קודם נתאמן... אבל איפה?" אשאל אותו
-
[COLOR="Green"]מייקל
איווי התחיל לגדול וזנבו גדל והוא התחיל לפסוק לזהור, במקום איווי עמד שם פלאריון יפיפה "פלאריון!" קרא פלאירון בשמחה
"פלאריון למד להביור גחלת וכוח חבוי" קרא הפוקדע[/COLOR]
סקווירטל מהנהן להסכמה ולוקח פוקדור שלך ושם אל עצמו, אפילו לא נידנוד אחד והוא כבר נעצר[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה הרימה תראש והסתכלה אליך "דיברתי ככה כי אח שלי נחטף" אמרה נלה והחזיר האת ראשה בין הרגליים שלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"פה" אמר טום בחיוך והוציא את יאנפו אזוריל איווי ואיפום "יאנפו היה קודם" אמר טום בחיוך וחיכה לפוקימון שלך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107225][COLOR="Green"]מייקל
איווי התחיל לגדול וזנבו גדל והוא התחיל לפסוק לזהור, במקום איווי עמד שם פלאריון יפיפה "פלאריון!" קרא פלאירון בשמחה
סקווירטל מהנהן להסכמה ולוקח פוקדור שלך ושם אל עצמו, אפילו לא נידנוד אחד והוא כבר נעצר[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה הרימה תראש והסתכלה אליך "דיברתי ככה כי אח שלי נחטף" אמרה נלה והחזיר האת ראשה בין הרגליים שלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"פה" אמר טום בחיוך והוציא את יאנפו אזוריל איווי ואיפום "יאנפו היה קודם" אמר טום בחיוך וחיכה לפוקימון שלך[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי..." אמלמל לעצמי "שינקס,צא!" אשליך את הפוכדור של שינקס על עבר הזירה...
-
[QUOTE=sigal123;1107225][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="Sienna"]עומר
"פה" אמר טום בחיוך והוציא את יאנפו אזוריל איווי ואיפום "יאנפו היה קודם" אמר טום בחיוך וחיכה לפוקימון שלך[/COLOR][/QUOTE]
'הולך להיות כיף' אני חושב לעצמי מעצם המחשבה שסקווירטל יצטרף אליי ואל הצוות שלי.
רגע לפניי שאמשיך בדרכי,"צא סקווירטל,תפרד מחבריך" אני אומר לו בחיוך.
באותו הזמן אני גם מודה לאחות ג'וי על עבודתה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
מזל טוב פתחת עמוד 160!
אתה מקבל מאסטר בול ביצת פוקימונים ומתקפה לאיזה פוקימון שתבחר!
~~~
שינקס יצא החוצה "שינקס!" קרא שינקס בחיוך ושלף את שיניו
"שינקס יודע נשיכה ניצוץ הצלפת זנב זנב ברזל טעינה ומכת ברק" קרא הפוקדע[/COLOR]
סקווירטל יוצא החוצה ונפרד מאחיו, הם מנפנפים לו לשלום ואתם יוצאים החוצה "סקווירטל טל ?" |מה אם המכון?| שאל סקווירטל והביט אליך
~~~~
סקווירטל יודע בועות נשיכה דחיפה וסיחרור[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107231][COLOR="Sienna"]עומר
מזל טוב פתחת עמוד 160!
~~~
סקווירטל יוצא החוצה ונפרד מאחיו, הם מנפנפים לו לשלום ואתם יוצאים החוצה "סקווירטל טל ?" |מה אם המכון?| שאל סקווירטל והביט אליך
~~~~
סקווירטל יודע בועות נשיכה דחיפה וסיחרור[/COLOR][/QUOTE]
"לפניי שנמשיך למכון סקווירטל אני רוצה לאמן אותך ואת מריל,מכיוון שזהו מכון אש אתם פוקימוני המפתח שלי ונצטרך לעבוד קשה" אני אומר לו.
"כדאי שנחפש מאמנים להלחם נגדם כדי שתוכל לצבור ניסיון קרב" אני מוסיף בחיוך ומסמן לו לעלות עליי ולבנתיים אני מחליט להשאיר אותו בחוץ.
-
[QUOTE=sigal123;1107231][COLOR="Sienna"]עומר
מזל טוב פתחת עמוד 160!
~~~
~~~~
סקווירטל יודע בועות נשיכה דחיפה וסיחרור[/COLOR][/QUOTE]
בנוגע למתקפה,אני אומר לך עוד מעט... תלוי מה טריקו ואיווי יודעים..
אה,מה זה בדיוק ניצוץ וטעינה..?
~~~
"שינקס! תפתח את הקרב במכת ברק! ואז תשתמש בזב ברזל" אפקוד עליו בזמן שאסרוק עליו בוקדע...
-
התחלת לחפש קרב אבל היו מלא אנשים, ראית מישהו בדיוק יוצא מהמכון "אני עוד ינצח אותו!" קרא הנער, פתאום מריל יצאה מהפוקדור ושאלה מתי הולכים למכון, היא הביטה אל סקווירטל ונראה שמיד יש בינהם קשר[/COLOR][COLOR="Sienna"]עומר
טריקו יודע: קליע זרעים זנב ברזל זריזות דחיפה ועלי טער
איווי יודעת: זנב ברזל נשיכה כדור צל מכת חול ודחיפה
וניצוץ זה כמו מכת ברק רק יותר חלש וקרוב יותר לפוקימון נרא הלי, וטעינה גורמת למתקפות מסוג ברק להיות הרבה יותר חזקות, זה לטעון חשמל פשוט ומכת ברזל?
~~~~
"תחמוק!"קרא טום, שינקס שיחרר מכת ברק ויאנפו חמק אבל נפגע מהזנב ברזל "עלי טער!" קרא טום ואינפו השתמש במהירות בעלי טער שפגעו בשינקס בחוזקה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107252][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
התחלת לחפש קרב אבל היו מלא אנשים, ראית מישהו בדיוק יוצא מהמכון "אני עוד ינצח אותו!" קרא הנער, פתאום מריל יצאה מהפוקדור ושאלה מתי הולכים למכון, היא הביטה אל סקווירטל ונראה שמיד יש בינהם קשר[/COLOR][COLOR="Sienna"]עומר
וניצוץ זה כמו מכת ברק רק יותר חלש וקרוב יותר לפוקימון נרא הלי, וטעינה גורמת למתקפות מסוג ברק להיות הרבה יותר חזקות, זה לטעון חשמל פשוט ומכת ברזל?
~~~~
"תחמוק!"קרא טום, שינקס שיחרר מכת ברק ויאנפו חמק אבל נפגע מהזנב ברזל "עלי טער!" קרא טום ואינפו השתמש במהירות בעלי טער שפגעו בשינקס בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
"רק רגע" אני אומר למריל וממהר לרוץ אל עבר הנער שהרגע יצא מהמכון.
"היי אתה חכה שנייה" אני צועק לבסוף עד שאני מגיע אליו.
"אתה נלחמת הרגע במאמן המכון? איך היה הקרב? יש לך טיפים?" אני שואל אותו במהירות רבה ובסקרנות.
-
[QUOTE=sigal123;1107252][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
~~~~
"תחמוק!"קרא טום, שינקס שיחרר מכת ברק ויאנפו חמק אבל נפגע מהזנב ברזל "עלי טער!" קרא טום ואינפו השתמש במהירות בעלי טער שפגעו בשינקס בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
"שינקס! אני מאמין בך! השתמש בטעינה כדי לטעון את כוחותייך ואז תשתמש במכת ברק! לאחר מכן,השתמש בנשיכה!" אורה לו ואבדוק עליו בפוקדע כדי למצוא משהו מעניין...
-
"כן, מנהיג המכון אוהב לעשות התקפה והגנה , והוא בקרב זוגות תיזהר בגלל שאתה עסוק בלהגן מתקפות של פוקימון אחד השני כבר תוקף, ושאחד מגן השני תוקף, אתה תמיד צריך ששני הפוקימונים שלך היו בריכוז וישימו לב לשני הפוקימונים אבל עכשיו אם לא אכפת לך אינ צריך להתאמן" קרא הנער וירד במדרגות המכון[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס טען מכת ברק ושיחרר אותה, יאנפו שקיפץ על עץ נפל ישר למטה "מהר עלי טער!" קרא טום, יאנפו השתמש בעלי טער שהדפו את שינקס ומנעו ממנו ממתקפת נשיכה "צא בזנב ברזל!" קרא טום, יאנפו יצא אם זנב ברזל מהיר לעבר שינקס [/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/403-m.png[/IMG]
שינקס
סוג:חשמל
שינקס פוקימון גור הנמרים,
שינקס יחסית קטן ואוהב להשתולל, שיניו חדות מאוד והוא מעולה במתקפות נשיכה, שהוא מתפתח מתקפות החשמל שלו נהיות גדולות וטובות לפחות כפליים
-
[QUOTE=sigal123;1107042][COLOR="Indigo"]כריס ורקס
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Red"]איתי
~~~~~
באדו מסתכל אליך ואוכל חתיכה קטנה, נראה שלא קל לא כול כך לאכול את זה והוא מסרב לקחת תחתיכה השנייה ומביט אליך [/COLOR][/QUOTE]
התחלתי ללכת אחרי הספינה וגם בדרך רציתי למצוא פוקימון בישביל ריולו
-
[QUOTE=sigal123;1107274][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"כן, מנהיג המכון אוהב לעשות התקפה והגנה , והוא בקרב זוגות תיזהר בגלל שאתה עסוק בלהגן מתקפות של פוקימון אחד השני כבר תוקף, ושאחד מגן השני תוקף, אתה תמיד צריך ששני הפוקימונים שלך היו בריכוז וישימו לב לשני הפוקימונים אבל עכשיו אם לא אכפת לך אינ צריך להתאמן" קרא הנער וירד במדרגות המכון[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס טען מכת ברק ושיחרר אותה, יאנפו שקיפץ על עץ נפל ישר למטה "מהר עלי טער!" קרא טום, יאנפו השתמש בעלי טער שהדפו את שינקס ומנעו ממנו ממתקפת נשיכה "צא בזנב ברזל!" קרא טום, יאנפו יצא אם זנב ברזל מהיר לעבר שינקס [/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/403-m.png[/IMG]
שינקס
שינקס יחסית קטן ואוהב להשתולל, שיניו חדות מאוד והוא מעולה במתקפות נשיכה, שהוא מתפתח מתקפות החשמל שלו נהיות גדולות וטובות לפחות כפליים[/QUOTE]
"תודה..." אני אומר לו קצת לא מסופק מהתשובה שקיבלתי.
'זה בדיוק כמו שסורה אמרה' אני חושב לעצמי.
"היי מריל,סקווירטל מה אתם אומרים שניכנס או שנלך להתאמן?" אני שואל אותם ומשאיר את הבחירה לשניים הקטנים.
-
[QUOTE=sigal123;1107274][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס
שינקס יחסית קטן ואוהב להשתולל, שיניו חדות מאוד והוא מעולה במתקפות נשיכה, שהוא מתפתח מתקפות החשמל שלו נהיות גדולות וטובות לפחות כפליים[/QUOTE]
"אני יודע! תהדוף את זה גם בזנב ברזל! ואז,לפני שיאמפו יתאושש,תקוף אותו בנשיכה!" אפקוד אליו בחשש שזה לא יצליח..
-
[size="4"]פירסמתי מחדש את הסיפור שלי!
אשמח אם תגיבו ותקראו אותו זה מאוד חשוב לי![/size]
אתה בא ללכת להתאמן ופתאום הנער עוצר אותך "תגיד אני גם צריך להתאמן רוצה להתאמן מולי?" קרא הנער ושלף שתי פוקדורים [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס עשה כדבריך ותקף בזנב ברזל, יאנפו ושינקס נלחמו אם הזנבות ברזל אבל לבסוף שינקס הדף אותו, הוא נשך את ידו בחוזקה והעיף אותו על עץ "יאנפו.." קרא יאנפ והתשוש [/COLOR]
[COLOR="Indigo"]רקס
אתה מתחיל ללכת לעבר החללית אבל היא למעלה בשמים![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107293][size="4"]פירסמתי מחדש את הסיפור שלי!
אתה בא ללכת להתאמן ופתאום הנער עוצר אותך "תגיד אני גם צריך להתאמן רוצה להתאמן מולי?" קרא הנער ושלף שתי פוקדורים [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס עשה כדבריך ותקף בזנב ברזל, יאנפו ושינקס נלחמו אם הזנבות ברזל אבל לבסוף שינקס הדף אותו, הוא נשך את ידו בחוזקה והעיף אותו על עץ "יאנפו.." קרא יאנפ והתשוש [/COLOR][/QUOTE]
"איזה פוקימונים יש לך?" אני שואל אותו
'אני חייב פוקימוני אש אחרת זה חסר תועלת אבל מצד שני זה ניסיון קרב עבור מריל ועבור סקווירטל'
"אוקיי תוציא את הפוקימונים ונתחיל בקרב".
-
[QUOTE=sigal123;1107293][size="4"]פירסמתי מחדש את הסיפור שלי!
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס עשה כדבריך ותקף בזנב ברזל, יאנפו ושינקס נלחמו אם הזנבות ברזל אבל לבסוף שינקס הדף אותו, הוא נשך את ידו בחוזקה והעיף אותו על עץ "יאנפו.." קרא יאנפ והתשוש [/COLOR][/QUOTE]
"טוב שינקס.. בוא ניתן פה את מכת המחץ... תשתמש בטעינה כדי לחזק אותך,ואז.. מכת ברק החזקה ביותר שלך!!" אורה לו בשאגה אדירה ובחשש קל...
~~~~~
אני אגיב..