-
שם בפורום :כינוי מקורי
שם במשחק : ( עדיפות לשם האמיתי ) מקס
דמות : ( ספרייט ) [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2KTMnZiiH0d-OEz1IvMyCQFko3X6gbCdfHXfShk33RIl2Io5ZTg&t=1[/IMG]
רקע : ( מינמיום 5 שורות , אני רוצה משקיענים ) מקס נולד בכפר בחווה עם משפחה המתפרנסת מחלב המילטיניאק וצמר המריפ האיכותים שמכרו כשמקס החל לגדול היה לו קשר גדול עם הפוקימונים בחווה ואהב לטפל בהם ולשחק איתם,יום אחד מקס טייל והאכיל את המילטינאק והמריפ ופתאום ראה רכב עם השם דארקנס יצאו מספר אנשים מקס נרדם מתוצאת אבקת שינה,שהוא קם הוא ראה את כל הפוקימונים לא נראים כל כך טוב הוא הסתכל באוכל והוא ראה סימן למתקפת רעל ואז ראה גם רק מעט חלב וצמר בבית,הוא הבין שהאנשים האלה הרעילו את הפוקימונים וגנבו את הצמר והחלב ונישבע לנקום.
פוקימונים : ( לבחור פה התחלתי ) .:אברה
הערות : אין
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"טוב אבל אינ מוציא לא רק אש.." קרא הנער
"צא גרוליט צא מדקיפ!" קרא הנער, מהפוקדורים יצאו שני פוקימונים,
אחד כחול ולחיים כתומות ומין סנפיר אל ראשו וזנבו,
השני כתום אם קווים שחורים ופרווה צהובה
"אוקי מי שלך?" קרא הנער והביט אליך[/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up1/qn5nottig0kx.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/58.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
אני לא ממליצה לך יותר מידי טעינה, טעינה אוספת לו תאנרגיה יותר מידי וכבר נגמר
~~~~
שינקס משתמש בטעינה ויורה מכת ברק "תחמוק!" צעק טום ויאנפו חמק, שינקס ניסה שנית ופגע בו והוא נפגע בחוזקה רבה אבל גם שינקס נראה מותש "אני חושב שכדי שכבר נלך אולי למכון כי הוא נסגר בערב" קרא טום והביט לשמים[/COLOR]מקס
יש לי בחתימה :
סניבי אברה איפום אפיני טוגפי ציקוריטה וטוטודייל תערוך ואז אתה רשום
-
[QUOTE=sigal123;1107348][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[IMG]http://up351.siz.co.il/up1/qn5nottig0kx.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/58.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
שינקס משתמש בטעינה ויורה מכת ברק "תחמוק!" צעק טום ויאנפו חמק, שינקס ניסה שנית ופגע בו והוא נפגע בחוזקה רבה אבל גם שינקס נראה מותש "אני חושב שכדי שכבר נלך אולי למכון כי הוא נסגר בערב" קרא טום והביט לשמים[/COLOR]מקס
יש לי בחתימה :
סניבי אברה איפום אפיני טוגפי ציקוריטה וטוטודייל תערוך ואז אתה רשום[/QUOTE]
"תתחיל אתה" אני אומר לו ומצפה לראות מה הוא יעשה.
"מריל,סקווירטל תהיו מוכנים ותעמדו על המשמר"
-
[QUOTE=sigal123;1107348][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
יש לי בחתימה :
סניבי אברה איפום אפיני טוגפי ציקוריטה וטוטודייל תערוך ואז אתה רשום[/QUOTE]
"בעסה. רציתי לראות גם את איווי וטריקו בפעולה..." ארטן לעצמי.
"טוב בסדר,נלך.." אחזיר את שינקס לפוכדור ואלחש לו "היית מעולה,שינקס!" ואז,אצעד ברוגע עם טום לעבר המכון...
-
-
"מדקיפ כדורי בוץ גרווליט צא בזריזות!" קרא הנער, מדקיפ ירה כדורי בוץ שמריל וסקווירטל התחמקו מהם אבל נפגעו מגווליט ועפו לרצפה [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אוקי אז מי ראשון?" שאל טום שעמדתם בפתיחת המכון, המכון נראה כמו בניין גדול בצבע אפור בהיר וחלונות רבים היו לו, למעלה הייתה כיפת זכוכית גדולה מאוד [/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
תכנית היית יכול לשלוח לי בהודעה פרטית כי פה זה ספאם אבל תגיב להתחלה ואל תעשה עוד פעם ספאמים[/COLOR]
-
[quote]אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
[/quote]
"ביי!"
אומר וארוץ לכיוון המעבדה לקבל את הפוקימ ןושלי
-
[QUOTE=sigal123;1107492][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"מדקיפ כדורי בוץ גרווליט צא בזריזות!" קרא הנער, מדקיפ ירה כדורי בוץ שמריל וסקווירטל התחמקו מהם אבל נפגעו מגווליט ועפו לרצפה [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אוקי אז מי ראשון?" שאל טום שעמדתם בפתיחת המכון, המכון נראה כמו בניין גדול בצבע אפור בהיר וחלונות רבים היו לו, למעלה הייתה כיפת זכוכית גדולה מאוד [/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
תכנית היית יכול לשלוח לי בהודעה פרטית כי פה זה ספאם אבל תגיב להתחלה ואל תעשה עוד פעם ספאמים[/COLOR][/QUOTE]
'אוקיי זה היה רק כדי לבחון אותם' אני חושב לעצמי ומיד מתחיל בחשיבות על תוכנית התקפה.
"מריל תתקיף ותחליש את גרווליט באמצעות אקדח מים וסקווירטל תשתמש בסחרור על מדקיפ!".
-
[QUOTE=sigal123;1107492][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Orange"]מקס
תכנית היית יכול לשלוח לי בהודעה פרטית כי פה זה ספאם אבל תגיב להתחלה ואל תעשה עוד פעם ספאמים[/COLOR][/QUOTE]
"אתה ראשון..." אומר לו "אני רוצה לראות אותו בפעולה קודם,אולי לראות מה נקודות התורפה של הפוקימונים שלו..." אסביר לתום "טוב,בהצלחה!" אחייך ואכנס איתו למכון המדובר...
-
[QUOTE=sigal123;1107225][COLOR="Green"]מייקל
איווי התחיל לגדול וזנבו גדל והוא התחיל לפסוק לזהור, במקום איווי עמד שם פלאריון יפיפה "פלאריון!" קרא פלאירון בשמחה
"פלאריון למד להביור גחלת וכוח חבוי" קרא הפוקדע[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מזל טוב בריאנה!" אני אומר בחיוך ושואל את פלאריון:"נו, איך אתה מרגיש? אתה מרגיש חולשה כל שהיא?" אני שואל ומוודא שפלריון בסדר
-
[COLOR="Orange"]מקס
אתה רץ לכיוון המעבדה ופתאום מתפוצצים לידך מלא דברים, האדמה רועדת ואתה שם את ידיך אל ראשך ומפחד,
אתה רואה שתי זוגות עיינים חומות מבין העצים , נראה שהם רוצות שתעקוב אחריהן[/COLOR]
"חמוד בזירזות ומדקיפ עלה על שריונו!" קרא הנער, גרווליט חמד במהירות מאקדח המים אבל מדקיפ נפגע מהסיחרור של סקווירטל והועף מהשריוני על עץ[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
את דלת המכון פותחת לכם נערה צעירה "אז אתם באים לאתגר את המנהיג מכון?" היא שאלה במתיקות וטום הסתכל אליה ולאחר מכן הנהן והמשיך להסתכל אליה" טוב אז הראשון יבוא איתי והשני גם יבוא ואז יעלה לספספלים" המשיכה הנערה במתיקות והובילה אתכם לעבר זירה מלאה בשדא גבוהה ומספר עצים, ספסלי עץ אם עשב אליהם כמו כריות היו שם והיא הובילה אותך אליהם ואת טום לזירה, טום הוציא מיד את אזוריל שקפצה אל זנבה בחינניות, לעומת זאת מנהיג המכון הוציא יצור מוזר אם שתי וורידם בידיו בצבע תכלת וורוד והוא היה בצבע ירוק אם וורד לבן אל ראשו [/COLOR]
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/673/002ntb.jpg[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/yz5wyti2q2ye.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/ynidr4xjowkq.png[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
"תודה" אמרה בריאנה בתהרגשות, פלאריון הניד את ראשו לשלילה והביט אליך "אממ אז קרב אחד לפני המכון?" אמרה בריאנה בהתרגשות והביטה אליך "אני ישתמש בפלאריון למכון וגם בביוטפלי ובליפאון " אמרה בריאנה בשמחה רבה יותר [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107528][COLOR="Orange"]מקס
אתה רץ לכיוון המעבדה ופתאום מתפוצצים לידך מלא דברים, האדמה רועדת ואתה שם את ידיך אל ראשך ומפחד,
אתה רואה שתי זוגות עיינים חומות מבין העצים , נראה שהם רוצות שתעקוב אחריהן[/COLOR]
"חמוד בזירזות ומדקיפ עלה על שריונו!" קרא הנער, גרווליט חמד במהירות מאקדח המים אבל מדקיפ נפגע מהסיחרור של סקווירטל והועף מהשריוני על עץ[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
את דלת המכון פותחת לכם נערה צעירה "אז אתם באים לאתגר את המנהיג מכון?" היא שאלה במתיקות וטום הסתכל אליה ולאחר מכן הנהן והמשיך להסתכל אליה" טוב אז הראשון יבוא איתי והשני גם יבוא ואז יעלה לספספלים" המשיכה הנערה במתיקות והובילה אתכם לעבר זירה מלאה בשדא גבוהה ומספר עצים, ספסלי עץ אם עשב אליהם כמו כריות היו שם והיא הובילה אותך אליהם ואת טום לזירה, טום הוציא מיד את אזוריל שקפצה אל זנבה בחינניות, לעומת זאת מנהיג המכון הוציא יצור מוזר אם שתי וורידם בידיו בצבע תכלת וורוד והוא היה בצבע ירוק אם וורד לבן אל ראשו [/COLOR]
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/673/002ntb.jpg[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/yz5wyti2q2ye.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/ynidr4xjowkq.png[/IMG][/QUOTE]
כל כך מבאס,כמה שהגרווליט פגיע למים הוא מהיר ויכול לחמוק מזה" אני אומר בעצבים טיפה.
'יש לי רעיון' אני חושב לעצמי אני אצטרך לנצל את הפגיעה של מדקיפ ולתקוף את גרווליט עם סקווירטל ומריל בו זמנית.
"אוקיי סקווירטל,מריל תתחילו בגל מתקפות מים אל עבר גרווליט,מריל אתה תשתמש באקדח מים וסקווירטל בבועות"
-
[QUOTE=sigal123;1107528][COLOR="Orange"]מקס
[COLOR="Sienna"]עומר
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/673/002ntb.jpg[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/yz5wyti2q2ye.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/ynidr4xjowkq.png[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
"תודה" אמרה בריאנה בתהרגשות, פלאריון הניד את ראשו לשלילה והביט אליך "אממ אז קרב אחד לפני המכון?" אמרה בריאנה בהתרגשות והביטה אליך "אני ישתמש בפלאריון למכון וגם בביוטפלי ובליפאון " אמרה בריאנה בשמחה רבה יותר [/COLOR][/QUOTE]
"בהצלחה,טום!" אקרא לו בקול ואבדוק על הפוקימון של המאמן בזמן שאני מלמל לעצמי "אז הוא דיבר על מכון של פוקימוני עשב...."
-
[QUOTE=sigal123;1107528][COLOR="Orange"]
[COLOR="Green"]מייקל
"תודה" אמרה בריאנה בתהרגשות, פלאריון הניד את ראשו לשלילה והביט אליך "אממ אז קרב אחד לפני המכון?" אמרה בריאנה בהתרגשות והביטה אליך "אני ישתמש בפלאריון למכון וגם בביוטפלי ובליפאון " אמרה בריאנה בשמחה רבה יותר [/COLOR][/QUOTE]
"את בטוחה שכדאי לך להשתמש בליפאון? סוג עשב חלש על עשב. בכל מקרה, אני אשתמש בפוניטה, דיוגונג, וגם ביוטיפליי." אני אומר בחיוך ואומר:" לא, אני מעדיף שלא. בואי פשוט נלך למכון." אני אומר ומתחיל ללכת
-
[quote]
מקס
אתה רואה שתי זוגות עיינים חומות מבין העצים , נראה שהם רוצות שתעקוב אחריהן[/quote]
חח איזה רמז
מתחיל לעקוב אחרי זוגות העינים אבל פתאום נזכר שאני צריך ללכת למעבדה ומתחיל ללכת
-
"תחמוק ומדקיפ כדורי בוץ !" קרא הנער, גרוליט התחמק מהבועות אבל נפגע מהאקדח מים , סקווירטל נפגע בחוזקה מהכדורי בוץ וירה בועות שמהם מדקיפ התחמק "עכדיו גרוליט גחלת כדורי בוץ מדקיפ!" קרא הנער, מדקיפ שלח כדורי בוץ שנשרפו מהגחלת ונהיו קשים יותר אם להבות אליהם והתכוונו בזריזות לעבר סקווירטל[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"תודה ! כדור צל איווי!" קרא טום, איווי ירה כדור צל מהיר לעבר רוזריד "תעיף אותן לעבר העץ!" קרא מנהיג המכון כריס,רוזריד העיף את כדור הצל לעבר העץ והוא מיד התנפץ, איווי חשש קצת והלך קצת אחורה "אל תפחד תשתמש במתקפת חול!" קרא טום, איווי הזיז את זנבו בחול והעיף ענני חול ככה שאף אחד לא ראה כלום [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"לא נורא ליפאון ינצח בכול מקרה" אמרה בריאנה בחיוך "אולי כדי שגלאסיון וליפאון יצאו החוצה לראות שהבן שלהם התפתח!" קראה בריאנה בשמחה, ליפאון וגלאסיון יצאו החוצה והסתכלו אל פלאריון בהתרגשות "טוב בוא נזוז" אמרה בריאנה והתחלתם ללכת לעבר המכון [/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
אתה רץ לעבר המעבדה אתה רואה שהיא שרופה ומפוצצת, עוד דברים מתפוצצים ואתה ממש פוחד, אתה מתקפל ומחזיק את ראשך, משהו ממש לידך מתפוצץ והאדמה קצת רועדת, אתה רואה שוב את העיינים וגם מפחד[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107608][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
"לא נורא ליפאון ינצח בכול מקרה" אמרה בריאנה בחיוך "אולי כדי שגלאסיון וליפאון יצאו החוצה לראות שהבן שלהם התפתח!" קראה בריאנה בשמחה, ליפאון וגלאסיון יצאו החוצה והסתכלו אל פלאריון בהתרגשות "טוב בוא נזוז" אמרה בריאנה והתחלתם ללכת לעבר המכון [/COLOR][/QUOTE]
"בואי נלך." אני אומר בחיוך והולך עם בריאנה למכון. כשאני מגיע אני אומר למי ששם:" שלום, אנחנו באנו לאתגר את מנהיג המכון."
-
[QUOTE=sigal123;1107608][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"תחמוק ומדקיפ כדורי בוץ !" קרא הנער, גרוליט התחמק מהבועות אבל נפגע מהאקדח מים , סקווירטל נפגע בחוזקה מהכדורי בוץ וירה בועות שמהם מדקיפ התחמק "עכדיו גרוליט גחלת כדורי בוץ מדקיפ!" קרא הנער, מדקיפ שלח כדורי בוץ שנשרפו מהגחלת ונהיו קשים יותר אם להבות אליהם והתכוונו בזריזות לעבר סקווירטל[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"תודה ! כדור צל איווי!" קרא טום, איווי ירה כדור צל מהיר לעבר רוזריד "תעיף אותן לעבר העץ!" קרא מנהיג המכון כריס,רוזריד העיף את כדור הצל לעבר העץ והוא מיד התנפץ, איווי חשש קצת והלך קצת אחורה "אל תפחד תשתמש במתקפת חול!" קרא טום, איווי הזיז את זנבו בחול והעיף ענני חול ככה שאף אחד לא ראה כלום [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"לא נורא ליפאון ינצח בכול מקרה" אמרה בריאנה בחיוך "אולי כדי שגלאסיון וליפאון יצאו החוצה לראות שהבן שלהם התפתח!" קראה בריאנה בשמחה, ליפאון וגלאסיון יצאו החוצה והסתכלו אל פלאריון בהתרגשות "טוב בוא נזוז" אמרה בריאנה והתחלתם ללכת לעבר המכון [/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
אתה רץ לעבר המעבדה אתה רואה שהיא שרופה ומפוצצת, עוד דברים מתפוצצים ואתה ממש פוחד, אתה מתקפל ומחזיק את ראשך, משהו ממש לידך מתפוצץ והאדמה קצת רועדת, אתה רואה שוב את העיינים וגם מפחד[/COLOR][/QUOTE]
רשמת שהוא הוציא את אזוריל קודם...
~~~~
"יפה טום! מהלך יפה!" אעודד אותו "מעניין אם אמצא משהו מעניין על הפוקימון הזה...." אמלמל לעצמי בזמן שאבדוק עליו בפוקדע..
-
[quote]מקס
אתה רץ לעבר המעבדה אתה רואה שהיא שרופה ומפוצצת, עוד דברים מתפוצצים ואתה ממש פוחד, אתה מתקפל ומחזיק את ראשך, משהו ממש לידך מתפוצץ והאדמה קצת רועדת, אתה רואה שוב את העיינים וגם מפחד[/quote]
"מה קורה פה?" האשאל את עצמי בפחד לאחר מכן אומר לעצמי 'שליטה מקס שליטה' אתחיל לרדוף אחרי זוג העינים החומות
-
[quote=sigal123;1107225[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נלה הרימה תראש והסתכלה אליך "דיברתי ככה כי אח שלי נחטף" אמרה נלה והחזיר האת ראשה בין הרגליים שלה[/COLOR]
[/quote]
"מה?!" אומר עם פנים מופתעות.
"מי, מי חטף אותו?"
'בטח צוות דארקנס הארורים האלה!' אחשוב ואחכה לתשובה מנלה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתם דופקים בדלת אבל אפחד לא פותח "ניכנס?" שאלה בריאנה בחיוך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אופס.. חשבתי שהחלפתי את זה.. טוב זה היה אמור להיות ככה:
איווי יצא החוצה וחייך חיוך קטן ונחוש
~~~~
"תודה" אמר טום בחיוך, בקושי ראית אותו "כדור צל לכול מקום!" קרא טום, איווי שלח כדורי צל אבל אחרי השלישי קצת התעייף, "יום בהיר!" קרא כריס ורוזריד השתמש ביום בהיר וגרם לחול ממש ללכת ולהתפזר "עלי טער!" קרא כריס, רוזריד שלח עלי טער שפגעו בחוזקה באיווי הקטן [/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
התחלת ללכת לעבר העייניים מסביבך היו מלא דברים מתפוצצים נכנסת אחריו ליער וראית פתאום ג'וליטון (אין לי תמונה התפתחות חשמל של איווי) נמצא ליד עץ, הוא לחץ אל חלק מהעץ ונהיה לוח כפתורים, אם כפתו הוא לחץ אל כמה ונפתחה דלת למדרגות לתוך העץ [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"טוב אח שלי לא היה בדיוק מאמן רגיל.." אמרה נלה והביטה אליך ואז ללמטה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107654][COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה." אני אומר ופותח את דלת המכון
-
[QUOTE=sigal123;1107654][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Sienna"]עומר
אופס.. חשבתי שהחלפתי את זה.. טוב זה היה אמור להיות ככה:
איווי יצא החוצה וחייך חיוך קטן ונחוש
~~~~
"תודה" אמר טום בחיוך, בקושי ראית אותו "כדור צל לכול מקום!" קרא טום, איווי שלח כדורי צל אבל אחרי השלישי קצת התעייף, "יום בהיר!" קרא כריס ורוזריד השתמש ביום בהיר וגרם לחול ממש ללכת ולהתפזר "עלי טער!" קרא כריס, רוזריד שלח עלי טער שפגעו בחוזקה באיווי הקטן [/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
התחלת ללכת לעבר העייניים מסביבך היו מלא דברים מתפוצצים נכנסת אחריו ליער וראית פתאום ג'וליטון (אין לי תמונה התפתחות חשמל של איווי) נמצא ליד עץ, הוא לחץ אל חלק מהעץ ונהיה לוח כפתורים, אם כפתו הוא לחץ אל כמה ונפתחה דלת למדרגות לתוך העץ [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"טוב אח שלי לא היה בדיוק מאמן רגיל.." אמרה נלה והביטה אליך ואז ללמטה [/COLOR][/QUOTE]
"טוב.. לא נורא,פיקשוש אחד לא נוראי.." אנסה להרגיע אותו 'טוב,אני די עייף... אולי כדאי שאעצום עיניים קצת אחרי היום הארוך הזה...' אמלמל ואתחיל לנמנם קצת..
-
[quote=sigal123;1107654][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"טוב אח שלי לא היה בדיוק מאמן רגיל.." אמרה נלה והביטה אליך ואז ללמטה [/COLOR][/quote]
"אז הוא היה מאמן חזק מדי? חלש מדי? ומי חטף אותו? אולי אפשר להציל אותו!" אני אומר לנלה.
-
שם בפורום : ranrevah
שם במשחק : רן רווח
דמות : [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f2/Spr_BW_Rich_Boy.png[/IMG]
רקע : רן נולד לזוג הורים מאוד עשירים, אביו של רן היה בעברו מאמן מכון מעולה ידוע בכל המחוז ואמא של רן היא בעלת עסק לחממה לגידול ביצים של פוקימונים.
מילדותו של רן הוא זוכר את עצמו גדל בחברה של פוקימונים בהם האכיל את הפוקימונים החזקים של האב וטיפל בפוקימונים הקטנים של האם.
כשרן הגיע לגיל 8 כבר אבא שלו התחיל ללמד אותו על קרבות פוקימונים ונתן לו להשתמש בפוקימונים שלו לניסיון בקרבות ורן החליט כשהוא יהיה יותר מבוגר הוא יצא למסע פוקימונים והוא יהיה המאסטר פוקימון הכי טוב בכל הזמנים.
פוקימונים : טריקו
הערות :
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת )
-
[COLOR="SeaGreen"]
מייקל
אתם נכנסים לתוך המכון ורואים את מנהיג המכון נלחם בעזרת פוקימון שלו מול איווי קטן , ספסלי עץ גדולים אם עשב אליהם היו ואל אחד מהם ישב נער, הזירה הייתה בעצם משטח עצב גדול וכמה עצים ושיחים בו "באתם לאתגר את מנהיג המכון?" קראה נערה שהייתה השופטת בקול מתוק[/COLOR]
[COLOR="Orange"]עומר
אתה מנסה לעצום עיינים אבל מיד פוקח ואתם, אתה רואה נערה ונער יחד אם גלאסיון ליפאון ופלאריון ואת האיווי הקטן משתמש בכדור צל שפוגע ברוזריד "באתם לאתגר את מנהיג המכון?" קראה אותה נערה שהייתה שופטת בקול מתוק וזיהתה את הילדים, הם היו מייקל ובריאנה ואיווי שלה שהתפתח![/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"טוב כדי שאני יספר לך פשוט הכול.." אמרה נלה והתיישבה
"אח שלי היה במפקדה הזאת שהיינו בפנים, הוא היה חייל ממש מאומן ושלחו אותו למשימה ענקית, לשמור אל כדור הפנינה" אמרה נלה והתחלת להתעניין "רק אני ואבא שלי ידענו אליו אני גיליתי בטעות אבל הוא לא עשה כלום וסיפר לי ולא חשש, היה לו עוזר , הם היו שותפים, בזמן שהם שמרו התחילה העזעקה, הם ראו את הסגנית של מפקד צוות דרקנס יחד אם חיילים שלה לוקחים את כדור הפנינה, הסגנית הלכה לאינשהוא יחד אם קבוצת חיילים ושאר החיילים היו אם כדור הפנינה, הם התפצלו ואח שלי הלך אחרי כדור הפנינה, השותף שלו סיפר שהוא עקב אחריה אבל שתפס אותם היא כנראה הלכה לכדור הפנינה בלי שראה, הוא קץ לכיוון השני אבל הסגנית , כדור הפנינה ואח שלי נעלמו" אמרה נלה וקצת פחדת מהסיפור[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]רן
רשום תגיב להתחלה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107746][COLOR="SeaGreen"]
מייקל
אתם נכנסים לתוך המכון ורואים את מנהיג המכון נלחם בעזרת פוקימון שלו מול איווי קטן , ספסלי עץ גדולים אם עשב אליהם היו ואל אחד מהם ישב נער, הזירה הייתה בעצם משטח עצב גדול וכמה עצים ושיחים בו "באתם לאתגר את מנהיג המכון?" קראה נערה שהייתה השופטת בקול מתוק[/COLOR]
[[/COLOR][/QUOTE]
"היי, זה לא עומר שמה?" אני אומר בהתלהבות ומונופף לעומר לשלום. אחרי זה אני אומר לאישה:" כן, באנו לאתגר אותו."
-
[quote]עומר
אתה מנסה לעצום עיינים אבל מיד פוקח ואתם, אתה רואה נערה ונער יחד אם גלאסיון ליפאון ופלאריון ואת האיווי הקטן משתמש בכדור צל שפוגע ברוזריד "באתם לאתגר את מנהיג המכון?" קראה אותה נערה שהייתה שופטת בקול מתוק וזיהתה את הילדים, הם היו מייקל ובריאנה ואיווי שלה שהתפתח![/quote]
"מי אתם..? אתם מוכרים לי מאיפושהו..." אמלמל לעצמי בחשד
"סתם! מייקל,בריאנה,חשבתם שלא זיהיתי אותכם? מה קורה..? אתם נלחמים אחריי במנהיג המכון..?" אשאל אותם בחיוך רחב..
-
[quote=sigal123;1107746]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"טוב כדי שאני יספר לך פשוט הכול.." אמרה נלה והתיישבה[/COLOR]
[COLOR=red]"אח שלי היה במפקדה הזאת שהיינו בפנים, הוא היה חייל ממש מאומן ושלחו אותו למשימה ענקית, לשמור אל כדור הפנינה" אמרה נלה והתחלת להתעניין "רק אני ואבא שלי ידענו אליו אני גיליתי בטעות אבל הוא לא עשה כלום וסיפר לי ולא חשש, היה לו עוזר , הם היו שותפים, בזמן שהם שמרו התחילה העזעקה, הם ראו את הסגנית של מפקד צוות דרקנס יחד אם חיילים שלה לוקחים את כדור הפנינה, הסגנית הלכה לאינשהוא יחד אם קבוצת חיילים ושאר החיילים היו אם כדור הפנינה, הם התפצלו ואח שלי הלך אחרי כדור הפנינה, השותף שלו סיפר שהוא עקב אחריה אבל שתפס אותם היא כנראה הלכה לכדור הפנינה בלי שראה, הוא קץ לכיוון השני אבל הסגנית , כדור הפנינה ואח שלי נעלמו" אמרה נלה וקצת פחדת מהסיפור[/COLOR]
[/quote]
"סיפור עצוב" אומר לנלה.
'איך אני אעודד אותה?' אחשוב.
'אני יודע!'
"נלה, אולי תיקחי את סקיטי בתמורה לאקסיו ושינקס? סקיטי ממש שמחה ויכולה לעודד אותך." אציע לה.
-
[QUOTE=sigal123;1107608][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Orange"]מקס
אתה רץ לעבר המעבדה אתה רואה שהיא שרופה ומפוצצת, עוד דברים מתפוצצים ואתה ממש פוחד, אתה מתקפל ומחזיק את ראשך, משהו ממש לידך מתפוצץ והאדמה קצת רועדת, אתה רואה שוב את העיינים וגם מפחד[/COLOR][/QUOTE]
"סקוירטל תשתמש בסחרור ותהדוף את המתקפה בחזרה אליהם!" אני קורא לו מיד לבצע.
"מריל תתקוף שוב את גרווליט באקדח מים,מהר זה קריטי!" אני אומר לו בלחץ.
-
[[QUOTE]COLOR="DarkRed"][B]התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )[/B][/COLOR]
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"[/QUOTE]
"וואו איזה אבא לחוץ"אני אומר לעצמי ויוצא מהבית
"טוב מה עכשיו אני אמור לעשות.. הוו ללכת למעבדה של הפרופסור לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי" אני בודק במפה ורץ לכיוון הבית של הפרופסור
-
[COLOR="Olive"]עומר ומייקל
שניכם מעדכנים זה אם זה ומדברים אך הנערה אומרת לכם בקול מתוק להיות בשקט יותר וללכת לספסלים ואחרי הקרב הזה היה עומר ואז מייקל ואז בריאנה, לבינתיים טום החזיר את איווי ורוזריד היה בכמעט מצב של עליפון "צאי אזוריל!" קרא טום ואוזריל יצאה בחינניות וקפצה אל זנבה הגדול[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"עכשיו אתה פשוט מנסה להחליף זה לא עוזר לי בכלום" אמרה נלה, היא נראתה עצובה אבל ניסתה לחייך
"מד?" אמר מדקיפ והביט אליה במבט [/COLOR]שואל
האקדח מים פגע בכדור בוץ אחד וסקווירטל השתמש בסחרור אבל שלושה כדורי בוץ פגעו בו ועצרו ואתו, בוץ עף לכול מקום ולא ראו כלום, שהצלחת לראות ראית את סקווירטל ומריל המותשים את מדקיפ שנראה בסדר וגרוליט שנפגע מהאקדח מים אבל לא חזק מידי[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]רן
אתה רץ לעבר ביתו של הפרופסור אבל הוא שרוף ומפוצץ לחלוטין, פתאום האדמה רועדת קצת ומל דברים מתפוצצים מסביבך, זוג עיינים נמצאים מבין העצים ומנסים לגרום לך לעקוב אחריהם[/COLOR]
-
[quote]מקס
התחלת ללכת לעבר העייניים מסביבך היו מלא דברים מתפוצצים נכנסת אחריו ליער וראית פתאום ג'וליטון (אין לי תמונה התפתחות חשמל של איווי) נמצא ליד עץ, הוא לחץ אל חלק מהעץ ונהיה לוח כפתורים, אם כפתו הוא לחץ אל כמה ונפתחה דלת למדרגות לתוך העץ [/quote]
ואוי איזה רמזזזזז
"אוקי,זה מוזר"
אומר לעצמי ואעלה במדרגות
-
[QUOTE=sigal123;1107946][COLOR="Olive"]עומר ומייקל
שניכם מעדכנים זה אם זה ומדברים אך הנערה אומרת לכם בקול מתוק להיות בשקט יותר וללכת לספסלים ואחרי הקרב הזה היה עומר ואז מייקל ואז בריאנה, לבינתיים טום החזיר את איווי ורוזריד היה בכמעט מצב של עליפון "צאי אזוריל!" קרא טום ואוזריל יצאה בחינניות וקפצה אל זנבה הגדול[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"עכשיו אתה פשוט מנסה להחליף זה לא עוזר לי בכלום" אמרה נלה, היא נראתה עצובה אבל ניסתה לחייך
האקדח מים פגע בכדור בוץ אחד וסקווירטל השתמש בסחרור אבל שלושה כדורי בוץ פגעו בו ועצרו ואתו, בוץ עף לכול מקום ולא ראו כלום, שהצלחת לראות ראית את סקווירטל ומריל המותשים את מדקיפ שנראה בסדר וגרוליט שנפגע מהאקדח מים אבל לא חזק מידי[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]רן
אתה רץ לעבר ביתו של הפרופסור אבל הוא שרוף ומפוצץ לחלוטין, פתאום האדמה רועדת קצת ומל דברים מתפוצצים מסביבך, זוג עיינים נמצאים מבין העצים ומנסים לגרום לך לעקוב אחריהם[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי זהו זה,אם אני לא יכול להביס את מי שהפסיד למאמן המכון מה זה אומר עליי" אני נכנס להתקף עצבים ומתכנן להכנס בכל כוחי אל הקרב.
"מריל תהיה זהיר ביותר במה שאני הולך להגיד לך,תשמור מרחק ותזהר לא להפגע מהמתקפות שלהם,תעיף את גרווליט באמצעות אקדח מים חזק ולאחר מכן תשתמש בזנב ברזל!"
"וסקווירטל מכיוון שמתקפות מים לא יעזרו על מדקיפ תשתמש בסחרור לעברו ולאחר מכן תשתמש בנשיכה קטלנית!".
-
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="YellowGreen"]רן
אתה רץ לעבר ביתו של הפרופסור אבל הוא שרוף ומפוצץ לחלוטין, פתאום האדמה רועדת קצת ומל דברים מתפוצצים מסביבך, זוג עיינים נמצאים מבין העצים ומנסים לגרום לך לעקוב אחריהם[/COLOR][/QUOTE]
"נו,אז מי הפוקימונים שלך..?" אשאל אותו בזמן שאתיישב על הספסל
-
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, בואי נראה איך עומר נלחם." אני אומר ומתיישב על הספסלים
-
[QUOTE][COLOR="YellowGreen"]רן
אתה רץ לעבר ביתו של הפרופסור אבל הוא שרוף ומפוצץ לחלוטין, פתאום האדמה רועדת קצת ומל דברים מתפוצצים מסביבך, זוג עיינים נמצאים מבין העצים ומנסים לגרום לך לעקוב אחריהם[/COLOR][/QUOTE][/QUOTE]
"המצב הזה ממש מפחיד אבל אין סיכוי בלי שום סיכון" אני אומר לעצמי במעט חשש והולך לעקוב אחרי זוג העינייים האלה
-
[COLOR="Orange"]מקס
תקשיב זה לא משחק של ילדים והמנהלת של הפורום היא לא מאי, ככה שאי אפשר לעשות הכול, אני מבקשת לא לתת מלא הערות כאלה בבקשה
~~~~
אתה יורד במדרגות ללמטה שלפניך ג'וליטון, אתה רואה מסדרון גדול בצבעי עץ וכמו שטיח עשב גדול, דלתות עץ היו במלא מקומות אחת חומה אחת אדומה אחת אדמדמה ואחת שתפסה את צומת ליבך, דלת בצבע אדמדם שחרוט שם ציור של פוקדור כסוף[/COLOR]
מריל השתמשה באקדח מים שפספס אבל נגפע מזנב ברזל שלה,
סקווירטל השתמש בסחרור וממנו מדקיפ התחמק אבל נפגע מהנשיכה, סקווירטל העיף ואתו לעץ והוא נפגע קשה[/COLOR]
אתם יושבים בספסל וצופים בטום , רוזריד ואזוריל נפגעו קשה אבל לבסוף אזוריל ניצחה (איווי גם נלחם מול אזוריל) כריס הוציא ליפאון וליפאון של בריאנה הסתכל אליו נמרצות ,
"נו אז מה הפוקימונים שלך?" שאל עומר "לי יש את ליפאון וגלאסיון ופלאריון התפתח ביוטפלי פיצ'ו ובוויזל כמובן, חוץ מזה שאיווי התפתח אין חדש" אמרה בריאנה בחיוך רחב[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]רן
אתה עוקב אחרי זוג העיינים ורואה ארנב חום וגדול אם אוזנים ארוכות, היא מביטה אליך ומתחילה ללכת לעבר עץ מסוים, היא לוחצת אליו ונהיים מלא כפתורים, היא לוחצת אל כמה מהם ונפתחת דלת מהעץ שמובליה מדרגות ללמטה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1108176][COLOR="Orange"]מקס
תקשיב זה לא משחק של ילדים והמנהלת של הפורום היא לא מאי, ככה שאי אפשר לעשות הכול, אני מבקשת לא לתת מלא הערות כאלה בבקשה
~~~~
אתה יורד במדרגות ללמטה שלפניך ג'וליטון, אתה רואה מסדרון גדול בצבעי עץ וכמו שטיח עשב גדול, דלתות עץ היו במלא מקומות אחת חומה אחת אדומה אחת אדמדמה ואחת שתפסה את צומת ליבך, דלת בצבע אדמדם שחרוט שם ציור של פוקדור כסוף[/COLOR]
מריל השתמשה באקדח מים שפספס אבל נגפע מזנב ברזל שלה,
סקווירטל השתמש בסחרור וממנו מדקיפ התחמק אבל נפגע מהנשיכה, סקווירטל העיף ואתו לעץ והוא נפגע קשה[/COLOR]
אתם יושבים בספסל וצופים בטום , רוזריד ואזוריל נפגעו קשה אבל לבסוף אזוריל ניצחה (איווי גם נלחם מול אזוריל) כריס הוציא ליפאון וליפאון של בריאנה הסתכל אליו נמרצות ,
"נו אז מה הפוקימונים שלך?" שאל עומר "לי יש את ליפאון וגלאסיון ופלאריון התפתח ביוטפלי פיצ'ו ובוויזל כמובן, חוץ מזה שאיווי התפתח אין חדש" אמרה בריאנה בחיוך רחב[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]רן
אתה עוקב אחרי זוג העיינים ורואה ארנב חום וגדול אם אוזנים ארוכות, היא מביטה אליך ומתחילה ללכת לעבר עץ מסוים, היא לוחצת אליו ונהיים מלא כפתורים, היא לוחצת אל כמה מהם ונפתחת דלת מהעץ שמובליה מדרגות ללמטה[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי זה הצ'אנס שלי".
"סקוירטל תשתמש שוב בנשיכה על מדקיפ הפצוע ומריל תמשיך בזנב ברזל על גרווליט".
-
[[QUOTE]COLOR="YellowGreen"]רן
אתה עוקב אחרי זוג העיינים ורואה ארנב חום וגדול אם אוזנים ארוכות, היא מביטה אליך ומתחילה ללכת לעבר עץ מסוים, היא לוחצת אליו ונהיים מלא כפתורים, היא לוחצת אל כמה מהם ונפתחת דלת מהעץ שמובליה מדרגות ללמטה[/COLOR][/QUOTE][/QUOTE]
"מעניין מה יש למטה במדרגות טוב אני יורד" אני אומר לארנג ומתיל לרדת במדרגות