-
[QUOTE=sigal123;1110233][COLOR="YellowGreen"]מאי
את רואה שבעצם כולם מתאספים מול טלוויזיה ושם יש מישהי שנלחמת מול מישהו ( הנאשים נמצאים בהודעה של איתי למעלה) "ניצחון כרגיל יורי והפסד משפיל ללירון!" קראה השדרנית וכול הילדים הריעו [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"טוב אני חייבת לאמן את גלאסיון אז מה דעתך אל קרב תחרות? או קרב זוגות תחרות אפילו עדיף" אמרה בריאנה בחיוך קצת יותר קטן[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.." אענה לה ואחכה שתוציא את גלאסיון..
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אחת הילדות עונת לך בחיוך ענק
"יורי היא האלופה!היא אדירה! אין אחד שהיא לא מביסה! יש לה מלא פוקימונים אדירים!ויש אומרים שיורי זה לא באמת השם האמיתי שלה, יש לה מסכה ככה שאפחד לא ראה אי פעם את הפרצוף שלה!" קראה הילדה בחיוך [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"למה אתה לא רוצה ?" אמרה נלה בחיוך [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
בריאנה מוציאה את גלסאיון שנראת מאוד חזקה , "תתחיל אתה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110117][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שיש הרבה עשן ממתקפות שהתנגשו , אתה רואה שעומר הלך כבר "מתחיל להיות פה באלגן אני יוצאת" אמרה בריאנה והלכה החוצה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, אני בא גם." אני אומר ויוצא אחריה
-
[QUOTE=sigal123;1110256][COLOR="YellowGreen"]מאי
"יורי היא האלופה!היא אדירה! אין אחד שהיא לא מביסה! יש לה מלא פוקימונים אדירים!ויש אומרים שיורי זה לא באמת השם האמיתי שלה, יש לה מסכה ככה שאפחד לא ראה אי פעם את הפרצוף שלה!" קראה הילדה בחיוך [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="Sienna"]עומר
בריאנה מוציאה את גלסאיון שנראת מאוד חזקה , "תתחיל אתה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
" וואו .. ! " אומר בהתלהבות .
" נשמע מגניב, הא סינדיקוויל ? " אשאל את סינדיקוויל ולא אחכה לתשובה .
" אם אנחנו רוצים להיות חזקים כמוה , בואו נלך למכון ! " אומר ואלך צפון לפי מה שהאיש אמר לי .
-
[QUOTE=sigal123;1110256][COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="Sienna"]עומר
בריאנה מוציאה את גלסאיון שנראת מאוד חזקה , "תתחיל אתה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי... בארטפרי תשתמש בנשיכת חרק ואז כנף ברזל!" אפקוד עליו ואבדוק על גלאסיון בפוקדקס..
-
[COLOR="Green"]מייקל
החולצה שלך נתקעת בספסל ועד שאתה מצליח לשחרר אותה ולצאת החוצה אתה רואה שבריאנה בקרב יחד אם גלאסיון מול ועמר ובאטרפרי[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם הולכים במהירות למכון אבל את רואה שממשיך להיות עוד קרב וסינדיקוויל ממש מתעניין בזה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"שהוא בא תשתמשי ברוח קפואה!" קראה בריאנה, גלאסיון שלחה רוח קפואה חזקה מאוד שהעיפה את באטרפרי שהוא בא אליה והעיפה אותו על עץ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110265][COLOR="Green"]מייקל
החולצה שלך נתקעת בספסל ועד שאתה מצליח לשחרר אותה ולצאת החוצה אתה רואה שבריאנה בקרב יחד אם גלאסיון מול ועמר ובאטרפרי[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם הולכים במהירות למכון אבל את רואה שממשיך להיות עוד קרב וסינדיקוויל ממש מתעניין בזה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"שהוא בא תשתמשי ברוח קפואה!" קראה בריאנה, גלאסיון שלחה רוח קפואה חזקה מאוד שהעיפה את באטרפרי שהוא בא אליה והעיפה אותו על עץ[/COLOR][/QUOTE]
אאעביר על גלאסיון את הפוקדע ואבדוק עליו
"בארטפרי,תשתמש בנבגי שינה ואז עוד פעם במתקפת כנף...!" אורה לו
-
[/COLOR][/QUOTE]
"היי, זה יכול להיות קרב נחמד. בוא נסתכל." אני אומר לעצמי ומתיישב על הדשא
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"תשתמשי בקרן קרח תוך כדי סיבוב!" קראה בריאנה, גלאסיון השמשה בקרן קרח תוך כדי סיבוב, האבקה עפה על הקרח ובאטרפרי עף גם אליו ונפגע ועף אחורה "לכן רציתי קרב זוגות" אמרה בריאנה[/COLOR]
אין לי כרגע תמונה זה לא עולה לי אני ינסה אחר כך~
גלאסיון
סוג:קרח
גלאסיון פוקימון שועל הכפור, גלאסיון הוא ההתפתחות של איווי, הוא "תאום" לליפאון, היא לעומת ליפאון אוהב את הירח, הוא חזק מאוד בהגנה מיוחדת בכך שהוא יכול להחזיר כמעט כול מתקפה ליריב, הוא חזק מאוד אם מאמנים אותו בצורה נכונה
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל אל הדשא וצופה בקרב,
באטרפרי מפזר אבקת שינה אבל גלאסיון משתמש בסלטה תוך כדי קרן קרח כך שזה לא פוגע בה! באטרפרי עף במכת כנף אבל עף מהקרן קרח בחוזקה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110274][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
באטרפרי מפזר אבקת שינה אבל גלאסיון משתמש בסלטה תוך כדי קרן קרח כך שזה לא פוגע בה! באטרפרי עף במכת כנף אבל עף מהקרן קרח בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, אני אכנס לבפנים." אני אומר ונכנס כדי להתחיל את הקרב. אם המנהיג פנוי אני מוציא את דיוגונג, ביוטיפליי ופוניטה ואומר להם:" חברה, זה יהיה קרב המכון הראשון שלנו. בואו נעשה את המיטב! פוניטה, תעלה בבקשה לזירה."
-
[QUOTE=sigal123;1110274][COLOR="Sienna"]עומר
"תשתמשי בקרן קרח תוך כדי סיבוב!" קראה בריאנה, גלאסיון השמשה בקרן קרח תוך כדי סיבוב, האבקה עפה על הקרח ובאטרפרי עף גם אליו ונפגע ועף אחורה "לכן רציתי קרב זוגות" אמרה בריאנה[/COLOR]
אין לי כרגע תמונה זה לא עולה לי אני ינסה אחר כך~
גלאסיון
סוג:קרח
גלאסיון פוקימון שועל הכפור, גלאסיון הוא ההתפתחות של איווי, הוא "תאום" לליפאון, היא לעומת ליפאון אוהב את הירח, הוא חזק מאוד בהגנה מיוחדת בכך שהוא יכול להחזיר כמעט כול מתקפה ליריב, הוא חזק מאוד אם מאמנים אותו בצורה נכונה
[COLOR="Green"]מייקל
באטרפרי מפזר אבקת שינה אבל גלאסיון משתמש בסלטה תוך כדי קרן קרח כך שזה לא פוגע בה! באטרפרי עף במכת כנף אבל עף מהקרן קרח בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
"טוב בארטפרי,אנחנו חייבים להצליח עכשיו! תשתמש בנשיכת חרק הכי טוב שלך!!" אפקוד עליו ואקווה שזה יצליח..
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Sienna"]עומר
"שהוא בא תשתמשי ברוח קפואה!" קראה בריאנה, גלאסיון שלחה רוח קפואה חזקה מאוד שהעיפה את באטרפרי שהוא בא אליה והעיפה אותו על עץ[/COLOR][/QUOTE]
" חח בסדר סינידקוויל נשאר עוד קצת , " אומר ואמשיך לצפות בטלויזיה .
-
[quote=sigal123;1110256][COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אחת הילדות עונת לך בחיוך ענק [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"יורי היא האלופה!היא אדירה! אין אחד שהיא לא מביסה! יש לה מלא פוקימונים אדירים!ויש אומרים שיורי זה לא באמת השם האמיתי שלה, יש לה מסכה ככה שאפחד לא ראה אי פעם את הפרצוף שלה!" קראה הילדה בחיוך [/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"למה אתה לא רוצה ?" אמרה נלה בחיוך [/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]בריאנה מוציאה את גלסאיון שנראת מאוד חזקה , "תתחיל אתה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][/quote]
"אמרתי את זה מספיק פעמים, תפסתי את סקיטי מסיבה אחת: את הסכמת שנחליף את סקיטי בתמורה לאקסיו ושינקס" אומר לה.
"עכשיו את באה למדגרה או קודם למכונת ההחלפה?" אשאל אותה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ורואה שהם עדין בקרב והנערה אומרת לך "אחריו יש עוד אחד אז יש תור "היא אמרה בקול מתוק[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי משתמש בנשיכת חרק ושולף שיניים חדות במיוחד "כדור קרח!" קראה בריאנה, גלאסיון חיכתה קצת ואז שלחה כדור קרח שפגע בבאטרפרי ישר בבטן ועצר אותו[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל מחייך חיוך רחב ואתם הולכים לשם, את רואה את אותה אחת נלחמת מול מישהו אחר, רק שהפם היא משתמשת בפוקימון אחר ואת מזהה אותו כלוקאריו! לעומת זאת היריב שלה מוציא סלאמנס גדול [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"בוא" אמרה נלה בחיוך ויצאה החוצה "המדגרה היא באזור הגבעות" אמרה נלה והצביעה על כמה גבעות [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110286][COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ורואה שהם עדין בקרב והנערה אומרת לך "אחריו יש עוד אחד אז יש תור "היא אמרה בקול מתוק[/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב, אז כשמגיע תורי תקראי לי, בסדר?" אני אומר ויוצא החוצה
-
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי משתמש בנשיכת חרק ושולף שיניים חדות במיוחד "כדור קרח!" קראה בריאנה, גלאסיון חיכתה קצת ואז שלחה כדור קרח שפגע בבאטרפרי ישר בבטן ועצר אותו[/COLOR]
מאי ואיתי
אני עורכת[/QUOTE]
"אוי לא בארטפרי! תשתמש מהר בירי חוט! ואז...דחיפה!" אומר לו בדאגה..
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אני לא יכולה אני שופטת" אמרה הנערה בכול מתוק והלכה לעבר הזירה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי שולח ירי חוט שלוכד את שתי הרגליים של גלאסיון ויוצא בדחיפה לעבר גלאסיון,
"גלאסיון תסתובבי וזנב ברזל!" קראה בריאנה, גלאסיון התגלגלה אחורה והעיפה את באטרפרי בזנב ברזל בידיוק ברגע הנכון[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110306][COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, אז אני פשוט אסתכל." אני אומר ומתיישב על הספסלים, ומוציא את כל הפוקימונים שלי כדי שנוכל לראות את מנהיג המכון
-
[QUOTE=sigal123;1110306][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי שולח ירי חוט שלוכד את שתי הרגליים של גלאסיון ויוצא בדחיפה לעבר גלאסיון,
"גלאסיון תסתובבי וזנב ברזל!" קראה בריאנה, גלאסיון התגלגלה אחורה והעיפה את באטרפרי בזנב ברזל בידיוק ברגע הנכון[/COLOR][/QUOTE]
א.הקדשתי לך
ב.פתחתי את עמוד 170!
~~~~
"אוי לא באטרפרי!" אצעק לו בחוסר אונים "קדימה,אי חייב שתצליח הפעם,תשתמש בדחיפה!" אומר לו בחשש "ואז! בכל הכוח! תשתמש בכנף ברזל!!" אצעק לו בכל הכוח..
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל אבל משתעמם מאוד מהקרב שאתה לא שם, פרינפלאפ שלך יוצא החוצה ומביט בך ובקרב וגם משתעמם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אני יודעת ולאיזה פוקימון אתה רוצה מתקפה?
~~~
באטרפרי השתמש בדחיפה לעבר גלאסיון והיא נפגעה אבל לא קשה, והוא השתמש בכנף ברזל לעברה "תקפצי ותגרמי לו לחתוך את החוט!" קראה בריאנה, גלאסיון קפצה כך שהכנף ברזל חתך את החבל חוטים שעל רגליה ונחתה אליו "שריטה!" קראה בריאנה, גלאסיון הצמידה את באטרפרי לריצפה ושרטה אותו [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110344][COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל אבל משתעמם מאוד מהקרב שאתה לא שם, פרינפלאפ שלך יוצא החוצה ומביט בך ובקרב וגם משתעמם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]
[/COLOR][/QUOTE]
"טוב כולם, בואו נצא החוצה קצת." אני אומר ויוצא החוצה לשאוף אוויר קצת
-
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל מחייך חיוך רחב ואתם הולכים לשם, את רואה את אותה אחת נלחמת מול מישהו אחר, רק שהפם היא משתמשת בפוקימון אחר ואת מזהה אותו כלוקאריו! לעומת זאת היריב שלה מוציא סלאמנס גדול [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"בוא" אמרה נלה בחיוך ויצאה החוצה "המדגרה היא באזור הגבעות" אמרה נלה והצביעה על כמה גבעות [/COLOR][/QUOTE]
" וואו .. " אומר ואמשיך לצפות , ויוציא את גראדוור וצ'רובי מהפוקדור .
-
[quote=sigal123;1110117][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס כבר ספגה תמתקפה ולארביטר משום מה לא בא, אתה מבין שהוא כנראה לא בסביבה ,[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס מסתכלת אליך ונעמדת, אתה מבין שכרגע מתנהל פה קרב[/COLOR][/quote]
"אוקיי סקורפיו" אגיד לו "אתה ביקשת את זה!"
עדיין לא עדכנת אותי ואני לא זוכר את המתקפות של רלטס, אם לא תעדכני אותי אני אפרוש כי זה מעצבן
-
[QUOTE=sigal123;1110344][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Sienna"]עומר
אני יודעת ולאיזה פוקימון אתה רוצה מתקפה?
~~~
באטרפרי השתמש בדחיפה לעבר גלאסיון והיא נפגעה אבל לא קשה, והוא השתמש בכנף ברזל לעברה "תקפצי ותגרמי לו לחתוך את החוט!" קראה בריאנה, גלאסיון קפצה כך שהכנף ברזל חתך את החבל חוטים שעל רגליה ונחתה אליו "שריטה!" קראה בריאנה, גלאסיון הצמידה את באטרפרי לריצפה ושרטה אותו [/COLOR][/QUOTE]
אממ.... לפי המצב הזה בארטפרי חח...
~~~
"קדימה,זה לא נורא,תשתמש בדחיפה! ואז מכת כנף עוד הפעם!" אפקוד עליו בתקווה
אז אסתכל לעבר מייקל ואומר לו "אחי,מצטער שאתה משתעמם כך.."
-
[quote=sigal123;1110286][COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]אתה מסתכל ורואה שהם עדין בקרב והנערה אומרת לך "אחריו יש עוד אחד אז יש תור "היא אמרה בקול מתוק[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]באטרפרי משתמש בנשיכת חרק ושולף שיניים חדות במיוחד "כדור קרח!" קראה בריאנה, גלאסיון חיכתה קצת ואז שלחה כדור קרח שפגע בבאטרפרי ישר בבטן ועצר אותו[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]סינדיקוויל מחייך חיוך רחב ואתם הולכים לשם, את רואה את אותה אחת נלחמת מול מישהו אחר, רק שהפם היא משתמשת בפוקימון אחר ואת מזהה אותו כלוקאריו! לעומת זאת היריב שלה מוציא סלאמנס גדול [/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"בוא" אמרה נלה בחיוך ויצאה החוצה "המדגרה היא באזור הגבעות" אמרה נלה והצביעה על כמה גבעות [/COLOR][/quote]
אני רץ וצועק לנלה: "בואי כבר! אני חייב ריאולו!" אני רץ ותוך כדי ריצה שואל את נלה: "אז נחליף פוקימונים כשנגיע לעיר השנייה בסדר?".
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה יוצא החוצה ורואה את עומר שבאטרפרי שלו צמוד לרצפה וחוטף שריטות מגלאסיון פתאום אתה מקבל הודעה בפוקדע[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
גרוואד וצרובי יוצאים מהפוקדור ואת ממשיכה לצפות בקרב,
אתה רואה שבקרב סלאמנס משתמש בקרן על ולוקאריו בכדור הילה, הכדור הילה פוגע בתחילת הקרן על ויוצר פיצוץ ענק, שני הפוקימונים נפגעים ממנו קשה, סלמאנס מתנשף ויורי אומרת לו להשתמש בכפת כוח, לוקאריו עושה כדבריה וזה מעיף את סלאמנס, שני הפוקימונים נלחמים עוד ועוד ואת רואה שהשעה כבר 6![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
תקשיב אל תאיים אלי שתפרוש כי אם תפרוש זה לא יעזור לאף אחד , אני יעדכן בקצב שלי והמת'פות הם צרחה דחיפה ועל חושי
~~~~~
ראלטס נעמדת מול סקוריפו שקצת מבוהל אם חיוך קטן ונחוש ומחכה להוראות שלך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי צמוד לרצפה ולא יכול לעשות שום דבר! פתאום הוא משתמש ברוח כסופה שמעיפה את גלאסיון, היא מיד נוחתת בסלטה אל הרגלים,
באטרפרי למד רוח כסופה! "רוח כסופה מה? אוקי גלאסיון רוח כסופה !" קראה בריאנה, גלאסיון פתחה את פיה והעיפה את באטרפרי שבקושי הצליח לזוז מהורח הכסופה החזקה של גלאסיון[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה רצה אחריך ונאנה טיפה פתאום משהו ענקי חלף מאליכם שנראה כמו דרקון גדול[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110536][COLOR="Green"]מייקל
אתה יוצא החוצה ורואה את עומר שבאטרפרי שלו צמוד לרצפה וחוטף שריטות מגלאסיון פתאום אתה מקבל הודעה בפוקדע[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתה רואה שבקרב סלאמנס משתמש בקרן על ולוקאריו בכדור הילה, הכדור הילה פוגע בתחילת הקרן על ויוצר פיצוץ ענק, שני הפוקימונים נפגעים ממנו קשה, סלמאנס מתנשף ויורי אומרת לו להשתמש בכפת כוח, לוקאריו עושה כדבריה וזה מעיף את סלאמנס, שני הפוקימונים נלחמים עוד ועוד ואת רואה שהשעה כבר 6![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
תקשיב אל תאיים אלי שתפרוש כי אם תפרוש זה לא יעזור לאף אחד , אני יעדכן בקצב שלי והמת'פות הם צרחה דחיפה ועל חושי
~~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי צמוד לרצפה ולא יכול לעשות שום דבר! פתאום הוא משתמש ברוח כסופה שמעיפה את גלאסיון, היא מיד נוחתת בסלטה אל הרגלים,
באטרפרי למד רוח כסופה! "רוח כסופה מה? אוקי גלאסיון רוח כסופה !" קראה בריאנה, גלאסיון פתחה את פיה והעיפה את באטרפרי שבקושי הצליח לזוז מהורח הכסופה החזקה של גלאסיון[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה רצה אחריך ונאנה טיפה פתאום משהו ענקי חלף מאליכם שנראה כמו דרקון גדול[/COLOR][/QUOTE]
" אוי לא !! כבר 6 ~! קדימה סינדיקויל , מצטערת אבל אנחנו חייבים ללכת ! נצפה בהזדמנות אחרת . " אומר וירוץ מהר למכון .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Olive"]דניס
~~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Red"]איתי
נלה רצה אחריך ונאנה טיפה פתאום משהו ענקי חלף מאליכם שנראה כמו דרקון גדול[/COLOR][/QUOTE]
"תחזיר לה בירי חוט! ואז תשתמש עוד פעם ברוח כסופה!" אורה לו בשאגה
-
מה זה? לא עשית לי המשך ..
-
[QUOTE=sigal123;1110117][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה הולך לעבר הזירה ומסתכל ללמעלה
"היי! אתה שם למטה!" נשמע קול מלמעלה ודרקון ענק כתום ירד אליך, על זנבו הייתה להבה גדולה ואליו נער[/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/ndlz2dnly4lk.png[/IMG][IMG]http://http://up351.siz.co.il/up1/zcqtz2yw2kny.jpg[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
טריקו ואיווי יוצאים החוצה, טריקו עושה קליע זרעים וזה עושה כמה חורים שחורים בעץ, העץ רועד לאחר הכדור צל של איווית היא שולחת עוד אחד וזה עושה בו חור קטן[/COLOR]
[COLOR="Lime"]רן
תערוך בבקשה,
הרגע אמרתי שהארנבת הצילה אותך ממות של טביעה ואתה במערה![/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שיש הרבה עשן ממתקפות שהתנגשו , אתה רואה שעומר הלך כבר "מתחיל להיות פה באלגן אני יוצאת" אמרה בריאנה והלכה החוצה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מתארגן והכול ובא לבדוק אם נלה ערה, אתה דופק אל דלתה אבל אין תשובה, אתה טיפה נלחץ פותח תדלת ומגלה שהיא לא שם והמגבת שלה כבר מקופלת על המיטה ומיטה מסודרת[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
ראלטס כבר ספגה תמתקפה ולארביטר משום מה לא בא, אתה מבין שהוא כנראה לא בסביבה ,
ראלטס מסתכלת אליך ונעמדת, אתה מבין שכרגע מתנהל פה קרב[/COLOR][/QUOTE]
'איך אני אמור לנצח פוקימון כזה' אני חושב לעצמי בחשש כאשר אני רואה את מאמן המכון יורד עם הצ'אריזארד הענק שלו.
"קוראים לי בן ובאתי לאתגר אותך לקרב מכון" אני אומר לו בחשש.
'זה אבוד אני חושב בדאגה'.
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את רצה למכון אבל רואה שיש תור של שלושה אנשים ואחד בסוף הקרב!
את רוא הפתאום גלאסיון נלחם מול בטארפרי (כמובן אם מאמנים[/COLOR])
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפי שלח ירי חוט ועף אחורנית " גלאסיון קפצי ותחמקי ושהוא בא ברוח כסופה צרי רוח כסופה משלך!" קראה בריאנה, גלאסיון הפסיקה תרוח כסופה והתחמקה מהחוטים אחד אחרי השני, באטרפרי הביט אליה בתדהמה ושלח רוח כסופה, היא שלחה גם רוח כסופה וזה יצר התפוצצות גדולה שהעיפה את שני הפוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
זה הודעת ספאם.. הודעות פרטיות להבא
~~~
אתה מתחיל ללכת אבל נשמע קול
"GA2 ? אם אתה לא עונה לי אני שולח תגבורת מה מצב הפנינה והשרשרת?" נשמע קול ונלחצת מאוד[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"עוד מאמן קטן שבא למכון?" אמר בלגלוג הנער והתחלת להתעצבן קצת אליו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110864][COLOR="YellowGreen"]מאי
את רצה למכון אבל רואה שיש תור של שלושה אנשים ואחד בסוף הקרב!
את רוא הפתאום גלאסיון נלחם מול בטארפרי (כמובן אם מאמנים[/COLOR])
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפי שלח ירי חוט ועף אחורנית " גלאסיון קפצי ותחמקי ושהוא בא ברוח כסופה צרי רוח כסופה משלך!" קראה בריאנה, גלאסיון הפסיקה תרוח כסופה והתחמקה מהחוטים אחד אחרי השני, באטרפרי הביט אליה בתדהמה ושלח רוח כסופה, היא שלחה גם רוח כסופה וזה יצר התפוצצות גדולה שהעיפה את שני הפוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
~~~
"GA2 ? אם אתה לא עונה לי אני שולח תגבורת מה מצב הפנינה והשרשרת?" נשמע קול ונלחצת מאוד[/COLOR]
"עוד מאמן קטן שבא למכון?" אמר בלגלוג הנער והתחלת להתעצבן קצת אליו[/COLOR][/QUOTE]
"גם אתה התחלת ככה לא?" אני משיב לו כדי לא להשאר חייב.
"מתי נתחיל?" אני שואל אותו ומנסה לשדר רוגע למרות שבראשי כל עולמי מתהפך מחשש.
-
[quote]מקס
~~~
"ga2 ? אם אתה לא עונה לי אני שולח תגבורת מה מצב הפנינה והשרשרת?" נשמע קול ונלחצת מאוד[/quote]
אפשר לקבל אותו כבר?
"מצבם בסדר"
אומר בקול מעורפל ואברח
-
"מצידי עכשיו, במילא זה לא משנה " אמר מנהיג המכון וחייך,
עדיין הרגשת שאין לו ממש כבוד אליך ונעלבת קצת[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
אתה מדבר ומתחיל ללכת באטיות "מה בסדר ? איך ההתקדמות?" נשמע קול פחדת אז יצאת החוצה והמשך לשמוע קולות[/COLOR]
-
[/COLOR][/QUOTE]
"מעניין מה זה," אני אומר בסקרנות ומוציא את הפוקדקס לבדוק הודעות
-
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק 0יכול להיות שזה היה איוונט כפול כלומר אני ימשיך אותו בחופש הגדול אבל רק אולי)
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שזו הודעה מהפורספסור!
"שלום מייקל,
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור" בהתרגשות קראת את ההודעה וראית שגם בריאנה קיבלה אחת כזאת![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110955][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק 0יכול להיות שזה היה איוונט כפול כלומר אני ימשיך אותו בחופש הגדול אבל רק אולי)
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שזו הודעה מהפורספסור!
"שלום מייקל,
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור" בהתרגשות קראת את ההודעה וראית שגם בריאנה קיבלה אחת כזאת![/COLOR][/QUOTE]
הפייקים הם שלך? כי הצב יצא ממש אחלה :)
"וואו! גדול!" אני אומר ושולח הודעה לפרופסור שאניליד המכון של העיר השלישית. בינתיים, אני שולח אל אוק את כל הפוקימונים שלי חוץ מפרינפלאפ, בלייס, ודיוגונג.
-
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
קרדיט לאתר אחר על הפייקים
[COLOR="Green"]מייקל
לצערי הם לא..
~~~~~
אתה שולח הודעה לפרופסור והפרפסור מיד עונה לך
"מחר בשעה 12:00 תהיה סירה גדולה באגם, לכו למזח וקחו תכרטיס שיגיע אליכם בבוקר למרכז הפוקימונים ותנו אותו להם, הם יקחו אתכם דרך הנהר ותגעו לספינה גדול, בספינה תהיו כיום אחד וחצי היה לכם חדר קטן אם בן זוג או בת זוג ואחר כך תירדו לאי ותיתחלקו לקבוצות, בגלל שאין לכם מושג אל האי והוא כבר מיושב אבל לא כמו שאתם רגילים ילוו אתכם מדריכים, אני ממליץ בחום לא להשתמש בפוקימונים מאוד חזקים לאי, כי תוכלו להתאמן שם וזה הזדמנות גדולה מאוד להתפתחו, תוכלו כמובן להחליף פוקימונים אבל רק פעמיים וזה לא בטוח בכלל אולי אפילו פעם אחת כי זה מאוד רחוק, מומלץ לקחת פוקימונים שהם לא מאוד חזקים הם במצב חלש או בינוני ולאמן ואתם שם וגם פוקימונים אחד שהוא חזק אבל לא מאוד למקרא סכנה
הפרופסור" קראת בקול את ההודעה והתרגשת מאוד והתלבטת מאוד במי לבחור[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1110961][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
קרדיט לאתר אחר על הפייקים
[COLOR="Green"]מייקל
לצערי הם לא..
~~~~~
אתה שולח הודעה לפרופסור והפרפסור מיד עונה לך
"מחר בשעה 12:00 תהיה סירה גדולה באגם, לכו למזח וקחו תכרטיס שיגיע אליכם בבוקר למרכז הפוקימונים ותנו אותו להם, הם יקחו אתכם דרך הנהר ותגעו לספינה גדול, בספינה תהיו כיום אחד וחצי היה לכם חדר קטן אם בן זוג או בת זוג ואחר כך תירדו לאי ותיתחלקו לקבוצות, בגלל שאין לכם מושג אל האי והוא כבר מיושב אבל לא כמו שאתם רגילים ילוו אתכם מדריכים, אני ממליץ בחום לא להשתמש בפוקימונים מאוד חזקים לאי, כי תוכלו להתאמן שם וזה הזדמנות גדולה מאוד להתפתחו, תוכלו כמובן להחליף פוקימונים אבל רק פעמיים וזה לא בטוח בכלל אולי אפילו פעם אחת כי זה מאוד רחוק, מומלץ לקחת פוקימונים שהם לא מאוד חזקים הם במצב חלש או בינוני ולאמן ואתם שם וגם פוקימונים אחד שהוא חזק אבל לא מאוד למקרא סכנה
הפרופסור" קראת בקול את ההודעה והתרגשת מאוד והתלבטת מאוד במי לבחור[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני חושב שאני אקח את דרטיני ופוניטה, כי הם במצב בינוני. בתור מגן אני אקח את פרינפלאפ, או שעדיף לי לקחת את ארון." אני תוהה בקול. בסוף אני מחליט על פוניטה, דרטיני, וארון ושולח את כולם לפרופסור חוץ מהם
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה בא לשלוח אותם אבל נזכר שכרגע אתה יכול להיות מול מנהיג המכון!
אתה רואה שהקרב בין מנהיג המכון וטום נגמר בניצחון מוחץ וצמוד לטום ועכשיו שעומר ובריאנה בקרב אתה יכול להיות![/COLOR]