[COLOR="darkred"]עומר
צינציו מהנהן לשלילה
"צינציו צינציו בלו" |אני רוצה להקרא בלו| אמר צינציו בשמחה [/COLOR]"[I] צינציו יודע אקדח מים טעינה מכת ברק בועות ודחיפה[/I]" [COLOR="DarkRed"]קרא הפוקדע[/COLOR]
Printable View
[COLOR="darkred"]עומר
צינציו מהנהן לשלילה
"צינציו צינציו בלו" |אני רוצה להקרא בלו| אמר צינציו בשמחה [/COLOR]"[I] צינציו יודע אקדח מים טעינה מכת ברק בועות ודחיפה[/I]" [COLOR="DarkRed"]קרא הפוקדע[/COLOR]
[quote=sigal123;1089347][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]צינציו מהנהן לשלילה[/COLOR]
[COLOR=darkred]"צינציו צינציו בלו" |אני רוצה להקרא בלו| אמר צינציו בשמחה [/COLOR]"[I] צינציו יודע אקדח מים טעינה מכת ברק בועות ודחיפה[/I]" [COLOR=darkred]קרא הפוקדע[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אחייך ואומר לו:"אוקיי קוראים לך 'בלו'" אחרי זה אלטף את 'בלו',אחזיר את 'דרגו' ואת 'בלו' לפוכדורים שלהם ואלך לבדוק מה קורה עם בריאנה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה הול ךלבריאנה לספר לה את החדשות והיא נראת מאוד שמחה
"אני תפסתי דרטיני!" קראה בריאנה בשמחה והראתה לך פוקדור מבריק[/COLOR]
[quote=sigal123;1089358][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה הול ךלבריאנה לספר לה את החדשות והיא נראת מאוד שמחה[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אני תפסתי דרטיני!" קראה בריאנה בשמחה והראתה לך פוקדור מבריק[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אחייך אליה ואומר לה:"אני תפסתי צינציו,דרטיני גם פוקימון נחמד,אם לא היה לי את 'דרגו' הגבייט הייתי מכנה אבל גבייט הוא יותר טוב מדרטיני".[/COLOR][/SIZE]
אני מבקשת מכולם להיות מחוברים כרגע אני רוצה להתחיל תתחרות כבר,
מי שמכיר מישהו שבמשחר (יואב סהר תומר ונל ) בכול דרך שהיא שיקרא להם להתחבר ולענות פה
[COLOR="DarkRed"]עומר
"מה פתאום?!" אמרה בריאנה "חוץ מזה שום פוקימון לא יותר טוב מהשני" אמרה בריאנה והחזירה תפוקדור של דרטיני
"בוא נלך להתכונן על התחרות" אמרה בריאנה "צריך לעבוד אם גראס" היא המשיכה ויצאתם מהמזח[/COLOR]
[quote=sigal123;1089372]אני מבקשת מכולם להיות מחוברים כרגע אני רוצה להתחיל תתחרות כבר,
מי שמכיר מישהו שבמשחר (יואב סהר תומר ונל ) בכול דרך שהיא שיקרא להם להתחבר ולענות פה
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"מה פתאום?!" אמרה בריאנה "חוץ מזה שום פוקימון לא יותר טוב מהשני" אמרה בריאנה והחזירה תפוקדור של דרטיני[/COLOR]
[COLOR=darkred]"בוא נלך להתכונן על התחרות" אמרה בריאנה "צריך לעבוד אם גראס" היא המשיכה ויצאתם מהמזח[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]"חוץ מארסיאוס,הוא הפוקימון הכי חזק בעולם" אחייך אליה ואומר לה:"אבל טכנית את צודקת,אבל יש פוקימונים שיכולים להביס בקלות,כמו נגיד פיצ'ו וגרצ'ומפ תחשבי על זה,פיצ'ו בחיים לא יכול להביס גרצ'ומפ,את צודקת באמת צריך לאמת את 'גראס'".[/COLOR][/SIZE]
ביום רביעי או שלישי היה תחרות אני רוצה שכולם היו , זה היה לפני המשתמשים שמוכנים, כלומר יש כמה משתמשים שמוכנים לגמרי לתחרות ויש כאלה שבכלל לא, אז אני רוצה שאלה שלא מוכנים היו מוכנים, אז זה לפי איך שתגיבו והכול אם זה היה מחר בשני או שלישי או רביעי, אז להיות מחוברים בבקשה
[COLOR="DarkRed"]עומר
"אוקי" אמרה בריאנה ויצאתם לדשא והוצאתם את גראס
"צריך לעשות שילובי מתקפות, כלומר כמה מתקפות שיוצאות יפה ביחד וגם פוגעות בפוקימון היריב או מגנות על הפוקימון שלך וגורם לו להראות יפה" אמרה בריאנה והסתכלה אל גראס[/COLOR]
[quote=sigal123;1089705]ביום רביעי או שלישי היה תחרות אני רוצה שכולם היו , זה היה לפני המשתמשים שמוכנים, כלומר יש כמה משתמשים שמוכנים לגמרי לתחרות ויש כאלה שבכלל לא, אז אני רוצה שאלה שלא מוכנים היו מוכנים, אז זה לפי איך שתגיבו והכול אם זה היה מחר בשני או שלישי או רביעי, אז להיות מחוברים בבקשה
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אוקי" אמרה בריאנה ויצאתם לדשא והוצאתם את גראס[/COLOR]
[COLOR=darkred]"צריך לעשות שילובי מתקפות, כלומר כמה מתקפות שיוצאות יפה ביחד וגם פוגעות בפוקימון היריב או מגנות על הפוקימון שלך וגורם לו להראות יפה" אמרה בריאנה והסתכלה אל גראס[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*יש סיכוי שלא אוכל להגיב בימים שלישי רביעי,אך יש סיכוי שכן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני חושב מעט ומנסה להיזכר אילו מתקפות יש ל'גראס' 'יש לו עלי תער והצלפת גפן זה בטוח' ואז אני נזכר בקרב של 'גראס' נגד 'סטאר' שלי,ואז אומר לה:"תגידי שתי מתקפות עשב שמתשלבות ופוגעות איך זה יצא לדעתך?".[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkRed"]עומר
"יכול להיות" אמרה בריאנה "נראה לי ליפאון עשה משהו כזה" אמרה בריאנה "אממ ליפאון כדור אנרגיה ואז שוט גפן כדי להעיף את זה ולהגביר תמהיורת ותעוצמה " אמרה בריאנה, ליפאון יצר כדור אנרגיה בפיו ושחרר אותו, לאחר מכן השתמש בשוט גפן ש"הצליף" בכדור, מה שגרם לכדור להיות מהיר יותר והסתחרר קצת, הכדור פגע בעץ ועשה בו חור "אויש..." אמרה בריאנה "מסכן העץ .." היא אמרה במבוכה "אולי ליפאון יכול לעזור" היא אמרה וליפאון מיד הבין אותה, הוא השתמש בפינטזה ונצמד לעץ "אוי שחכתי מצמיחה" אמרה בריאנה "זה אחת היכולות שיש לכמה מפוקימוני עשב" היא אמרה והתחלתה לחשוב אל משהו בנוגע לזה,[/COLOR]
[quote=sigal123;1089731][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"יכול להיות" אמרה בריאנה "נראה לי ליפאון עשה משהו כזה" אמרה בריאנה "אממ ליפאון כדור אנרגיה ואז שוט גפן כדי להעיף את זה ולהגביר תמהיורת ותעוצמה " אמרה בריאנה, ליפאון יצר כדור אנרגיה בפיו ושחרר אותו, לאחר מכן השתמש בשוט גפן ש"הצליף" בכדור, מה שגרם לכדור להיות מהיר יותר והסתחרר קצת, הכדור פגע בעץ ועשה בו חור "אויש..." אמרה בריאנה "מסכן העץ .." היא אמרה במבוכה "אולי ליפאון יכול לעזור" היא אמרה וליפאון מיד הבין אותה, הוא השתמש בפינטזה ונצמד לעץ "אוי שחכתי מצמיחה" אמרה בריאנה "זה אחת היכולות שיש לכמה מפוקימוני עשב" היא אמרה והתחלתה לחשוב אל משהו בנוגע לזה,[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אומר לבריאנה:"אני חשבתי יותר בכיוון של הצלפת גפן ועלי תער,מה דעתך על זה,ולאפיון צריך לרסן את האנרגיה החזקה שלו" אוסיף בחיוך אל לאפיון. [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkRed"]עומר
"לאפיון פרש אם אבא שלי, הם לא עובדים הרבה, אבל שהם עבדו הוא היה חזק מאוד" אמרה בריאנה "למרות שהוא ממש אוהב להילחם" הוסיפה והסתכלה אליו "אולי אני ישאיר אותו, רק לאחרי התחרות או משהו " אמרה בריאנה גראס השתמש בעלי טער ואז הצלפת גפן, הוא נפגע קצת מהעלי טער שחתכו תגפנים טיפה ועשו אליהם שריטות "אממ נראה לי שעלי טער יכולים להשתלב אם משהו אחר" אמרה בריאנה[/COLOR]
[quote=sigal123;1089744][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"לאפיון פרש אם אבא שלי, הם לא עובדים הרבה, אבל שהם עבדו הוא היה חזק מאוד" אמרה בריאנה "למרות שהוא ממש אוהב להילחם" הוסיפה והסתכלה אליו "אולי אני ישאיר אותו, רק לאחרי התחרות או משהו " אמרה בריאנה גראס השתמש בעלי טער ואז הצלפת גפן, הוא נפגע קצת מהעלי טער שחתכו תגפנים טיפה ועשו אליהם שריטות "אממ נראה לי שעלי טער יכולים להשתלב אם משהו אחר" אמרה בריאנה[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אוציא את 'גראס' שלי מהפוכדור שלו ואומר לו:"תקשיב לי 'גראס' אני רוצה שתשתמש על האוויר במתקפת עלי תער אבל לפני שהם מספיקים להתרחק ממך תשתמש עליהם במתקפת הצלפת גפן".[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkRed"]עומר
גראס משתמש בעלי טער אבל מוציא רק שנים,
הוא משתמש בהם בהצלפת גפן ותופס בהם, לאחר מכן מסתובב וזורק אותם, העלי טער עפים במהירות לכיוון העץ חותכים ענף קטן וחוזרים לבאלבזור שתופס אותם בהצפת גפן[/COLOR]
[quote=sigal123;1089768][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]גראס משתמש בעלי טער אבל מוציא רק שנים,[/COLOR]
[COLOR=darkred]הוא משתמש בהם בהצלפת גפן ותופס בהם, לאחר מכן מסתובב וזורק אותם, העלי טער עפים במהירות לכיוון העץ חותכים ענף קטן וחוזרים לבאלבזור שתופס אותם בהצפת גפן[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]ארכין את הראש ואומר לו:"פגיעה יפה ותפיסה טובה אבל בפעם הבאה תפגע רק ביריב לא בעצים בסדר,אלא אם כן אנחנו נלחם נגד סודוודו אז תוכל להתקיף עצים חופשי,הפעם תנסה להתשתמש ביותר עלים ולתפוס אותם,אוקיי?".[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=sigal123;1089248][COLOR="Green"]מיקל
אתה זורק אליו פוקדור והפוקדור מתנדנד
פעם ראשונה פעם שניה פעם שלישית ..
נתפס!
אתה לוקח את הפוקדור בשמחה אבל הוא נעלם לך!
פתאום שיחה קוטעת אותך מהפוקדע
"שלום מייקל זה פרופסור אוק, הפינאון שלך נמצא אצלי כרגע אם תרצה אותו תביא לי פוקימון אחר שלך מיכוון שאפשר להחזיר רק 6 פוקימונים אה וגם ההורים שלך שלחו לך מתנה , אני חושב שזה היה דרטיני אבל אני לא בטוח, אם תרצה את דרטיני או את פינאון שלח את אחד הפוקימונים שלך אלי [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, תודה רבה פרופסור. אני חושב שאני אשאיר את שניהם אצל הפרופסור לכמה זמן. בינתיים אני אמשיך בדיג." אני אומר בחיוך ומממשיך לדוג ואומר לפיפלאפ אם אני תופס משהו בחכה להשתמש עליו בקרן בועות