-
[QUOTE=sigal123;1112892][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה רואה חדר גדול ומיטה גדולה ופחות או יותר כמו החדרים הקודמים רק שהוא צבוע באדום, נוטו עף ללמעלה אל הארון, סקווירטל ומריל הולכים לאמבטיה שמסתבר שהיא ג'קוזי, באדו הולך לישון וטורציק מביט אליך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו הסתכל אליך הוא נראה די מותש אבל הוא חייך לזה שהוא יכול
"צא גרובייל!" קרא כריס, גרובייל יצא החוצה והביט על מורקרו במבט מרוצה, נראה שמורקרו נלחץ קצת[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מתארגן והולך אם שלושת הפוקימונים שלך לדלפק "כן?" שאלה האחות ג'וי בחביבות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה תראה,
אתה בא להחזיר את ביוטפלי אבל פתאום הוא פותח את עיניו ומנופף בכנפיו, נראה שהקליע זרעים לא עילף אותו אלה רק פגע בו והוריד אותו לכמה שניות, נשמת להקלה והוא חייך אליך[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
אברה הביט אליך בחשש והניד את ראשו לשלילה, לזה שהוא אינו יודע שום מתקפת שיגור[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
האחות ג'וי הביטה אליך לפני שהיא נכנסה ,אחרי מספר דקות סקורפיו וראלטס יצאו החוצה אל אלונקה, ראלטס קפצה אליך וסקורפיו התהפך והסתכל לסביב בחיפוש אחר איפה הוא נמצא[/COLOR][/QUOTE]
"היי חבר,אני יודע שמלא זמן לא השתתפת בקרב או יצאת החוצה,אבל רק שתדע אתה עדיין הפוקימון מספר אחד" אני אומר לו בחיוך כאשר הוא מביט אליי.
"קרה משהו טורצ'יק?" אני שואל אותו.
-
[quote=sigal123;1111594][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
[COLOR=orange]מקס[/COLOR]
[COLOR=orange]"אב?" אמר אברה "אברה אברה אבר אב ?" |אז מה אנחנו אמורים לעשות?| שאל אותך אברה בתימהון[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]מהאחות ג'וי[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים ורואה שהוא לחלוטין ריק![/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה מסתכל ללמעלה ורואה שהשמש שוקעת כבר![/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רץ יחד אם נלה למרכז הפוקימונים ורואה שהוא עצום ממש,[/COLOR]
[COLOR=red]אתם עומדים בתור ושאתם מגיעים לדלפק אתם מבקשים חדר קבוצתי, האחות ג'וי מסתכלת אליכם ונותנת לכם מפתח שעליו כתוב 67 [/COLOR][/quote]
"נלה תעלי בינתיים לחדר אני אחפש מאמנים להילחם בהם." אומר לנלה ואחפש מאמנים להילחם בהם בקרב של 2 פוקימונים.
אם אני לא מוצא מאמנים אני הולך החוצה להתאמן.
-
[QUOTE=sigal123;1111555][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
איווית העיפה עוד ועוד חול ככה שלא ראו כלום, היא יצאה זנב ברזל אבל פיספה, היא ניסתה שנית ופגעה ברוזריד בחוזקה, "כדור אנרגיה!" קרא כריס, רוזריד השתמש בכדור אנרגיה חזק מאוד שפגע והעיף את איווית אחורנית[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את רואה שיש קרב בין איווי רוזריד, את מתיישבת אל ספסל למעלה שהוא בעצם ספסל עץ אם ריפוד עשב שלמרבה הפלא נוח![/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
מהפוקדור יוצא אברה קטן "אבר?" הוא שואל אותך ומביט אליך בתימהון[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתם רצים בשיא המהירות אבל עוצרים לנוח קצת כי אתם עייפים קצת,
אתה מביט קדימה ורואה מלא בנייניים גבוהם מאוד ומבין שאתם במרחק של כמה מטרים מהעיר השניה![/COLOR]
אתה שולח לו הודעה של מה אתה צריך לעשות, תוך שתי דקות אתה מקבל תשובת החזר
"לך מחר ב11:00 למרכז הפוקימונים, תבקש כרטיס מהאחות ג'וי אל שם בן ואל הפרופסור, היא תיתן לך כרטיס וגם תצתרך לעוף לסירה מסוימת, כשתהיה אל הסירה מישהו יעשה לך חור בכרטיס, מהסירה אתה תעבור לספינה ושם תהיה אם שותף לחדר ליום וחצי, אחר כך תירדו מהספינה ותתיתחלקו לקבוצות, מומלץ להביא פוקימונים שהם לא בהתפתחות אחרונה וחלשים קצת ואחד במצב בינוני כדי לחזק אותם, צריך רק שלוש פוקימונים ולא יותר מזה " קראת את ההודעה בקול רם , התרגשת מאוד אבל קצת פחות משציפת , אבל ההתרגשות של המכון הייתה הכי חזקה, [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי לא יודע אס אווירי!
~~~~
ביוטפלי משתמש בעוקץ רעל שמהם גרוביל לא יכול להתחמק והוא מורעל ! ביוטפלי משתמש בנשיכת חרק עוד ועוד אבל הוא משתחרר "מהר קליע זרעים וכדור אנרגיה!" קרא כריס, טריקו השתמש בכדור אנרגיה וקליע זרעים לעבר ביוטפלי, ביוטפלי התחמק מהקליע זרעים אבל מהכדור אנרגיה נפגע קשה![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"אתה רוצה לתפוס אותו ובוא איתי" אמרה האחות ג'וי, היא הגישה לך כוס ובתוכה נוזל סגלגל ורדרד והבנת שאתה צריך לשתות את זה ![/COLOR][/QUOTE]
" וואו זה ממש נוח ! " אומרת וממשיכה לצפות בקרב . " אוף .. הרוזריד הזה נורא חזק , אני בחים לא אצליח לנצח אותו ! " אומרת בהיתיאשות .
-
[quote]מקס
אברה הביט אליך בחשש והניד את ראשו לשלילה, לזה שהוא אינו יודע שום מתקפת שיגור[/quote]
"אז אברה,אני ממש מצטער אבל תצטרך להיות איתי כמה זמן עד שנמצא את המאמן שלך"
-
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
"קליע זרעים!" קרא כריס, גרובייל חיכה וחיכה ושמורקרו היה קרוב הוא העיף אותו בקליע זרעים,
מורקרו נפגע אבל השתמש במכת כנף אבל היא כמעט ולא הזיזה לגרוביל[/COLOR]!
טורציק הביט אליך ואז הפנה את מבטו , שנשכבת במיטה ( אתה הול ךלישון אחרי הכול) הוא קפץ אליך ונרדם לך אל הבטן[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה יוצא החוצה ומחפש מישהו להתאמן איתו, אתה מגלה שיש פה לא מעט מאמנים שרוצים להתאמן בקרבות ולא משנה להם מי זה, אתה גם מבין שיש זירות מאחורי הבניין[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את רואה שהוא כבר הוציא את גרוביל והנער הוציא פוקימון מעופף שזיהית כמורקרו ! החלטת שמשעמם לך קצת, יצאת טיפה החוצה ונזכרת בשיט, הסתכלת ללמעלה וראית שנהיה מאוחר![/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
אברה הביט אליך בעצב אבל הינהן לחיוב, הוא הביט אליך ואז אל היער, פתאום שמעתם קולות משם ואברה מיד נצמד אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1113016][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
"קליע זרעים!" קרא כריס, גרובייל חיכה וחיכה ושמורקרו היה קרוב הוא העיף אותו בקליע זרעים,
טורציק הביט אליך ואז הפנה את מבטו , שנשכבת במיטה ( אתה הול ךלישון אחרי הכול) הוא קפץ אליך ונרדם לך אל הבטן[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה יוצא החוצה ומחפש מישהו להתאמן איתו, אתה מגלה שיש פה לא מעט מאמנים שרוצים להתאמן בקרבות ולא משנה להם מי זה, אתה גם מבין שיש זירות מאחורי הבניין[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את רואה שהוא כבר הוציא את גרוביל והנער הוציא פוקימון מעופף שזיהית כמורקרו ! החלטת שמשעמם לך קצת, יצאת טיפה החוצה ונזכרת בשיט, הסתכלת ללמעלה וראית שנהיה מאוחר![/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
אברה הביט אליך בעצב אבל הינהן לחיוב, הוא הביט אליך ואז אל היער, פתאום שמעתם קולות משם ואברה מיד נצמד אליך[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה! סופת חול ואז דופק אפל!" אורה לו בלחץ 'קדימה מארקוורו,אתה תצליח' אמלמל בליבי
-
[quote]מקס
אברה הביט אליך בעצב אבל הינהן לחיוב, הוא הביט אליך ואז אל היער, פתאום שמעתם קולות משם ואברה מיד נצמד אליך[/quote]
"מה זה?" אשאל את עצמי ואעזור לאברה להתחבא מזה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Orange"]מקס
אברה הביט אליך בעצב אבל הינהן לחיוב, הוא הביט אליך ואז אל היער, פתאום שמעתם קולות משם ואברה מיד נצמד אליך[/COLOR][/QUOTE]
אני נח לי במיטה שטורצ'יק על בטני ונרדם לי עם חיוך מחכה למחר.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
פתחת עמוד 180!
~~~~~
מורקור מעיף הרבה חול ככה שלא רואים את המקום, הוא משתמש בדופק אפל ונשמע שזה פוגע!
מתוך אותו מקום נורים קליעי זרעים רבים שמהם מורקור מתחמק "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל השתמש בכדור אנרגיה שפגע קשה במורקרו[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
הוא על הרגל שלך!
~~~~
אתה הולך לבדוק מזה אבל זה נעלם, אברה מסתכל אליך מפוחד וניצמד לרגלך[/COLOR]
אתה עוצם את עיניך לשניה אחת ומרגיש שהכול נהיה שחור, פתאם אור צהוב חזק מכה בעיניך מאיפשהוא[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1113049][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
פתחת עמוד 180!
~~~~~
מורקור מעיף הרבה חול ככה שלא רואים את המקום, הוא משתמש בדופק אפל ונשמע שזה פוגע!
מתוך אותו מקום נורים קליעי זרעים רבים שמהם מורקור מתחמק "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל השתמש בכדור אנרגיה שפגע קשה במורקרו[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
הוא על הרגל שלך!
~~~~
אתה עוצם את עיניך לשניה אחת ומרגיש שהכול נהיה שחור, פתאם אור צהוב חזק מכה בעיניך מאיפשהוא[/COLOR][/QUOTE]
"מארקוורו! אם אתה עייף אני אוכל להוציא את צ'ימצ'אר!" אומר לו
אז אסתכל אל תוך עיניו הנחושות ואבין שאני צריך לסמוך עליו "אני מבין... אם ככה,תשתמש בניקור ואז בדחיפה!" אורה לו ואחשוב לעצמי 'קדימה מארקוורו,אתה יכול להצליח...'
-
[QUOTE=sigal123;1113049][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
פתחת עמוד 180!
~~~~~
[COLOR="Orange"]מקס
הוא על הרגל שלך!
~~~~
אתה עוצם את עיניך לשניה אחת ומרגיש שהכול נהיה שחור, פתאם אור צהוב חזק מכה בעיניך מאיפשהוא[/COLOR][/QUOTE]
מה זה אמור להיות :P
וראית את ההודעה ששלחתי?
--------------------------
אני מתעורר בבהלה.
"מה זה?" אני שואל ומשפשף את עיני.
--------
-
אתה רואה חדר גדול ומיטה גדולה ופחות או יותר כמו החדרים הקודמים רק שהוא צבוע באדום, נוטו עף ללמעלה אל הארון, סקווירטל ומריל הולכים לאמבטיה שמסתבר שהיא ג'קוזי, באדו הולך לישון וטורציק מביט אליך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו הסתכל אליך הוא נראה די מותש אבל הוא חייך לזה שהוא יכול
"צא גרובייל!" קרא כריס, גרובייל יצא החוצה והביט על מורקרו במבט מרוצה, נראה שמורקרו נלחץ קצת[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מתארגן והולך אם שלושת הפוקימונים שלך לדלפק "כן?" שאלה האחות ג'וי בחביבות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה תראה,
אתה בא להחזיר את ביוטפלי אבל פתאום הוא פותח את עיניו ומנופף בכנפיו, נראה שהקליע זרעים לא עילף אותו אלה רק פגע בו והוריד אותו לכמה שניות, נשמת להקלה והוא חייך אליך[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
אברה הביט אליך בחשש והניד את ראשו לשלילה, לזה שהוא אינו יודע שום מתקפת שיגור[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
האחות ג'וי הביטה אליך לפני שהיא נכנסה ,אחרי מספר דקות סקורפיו וראלטס יצאו החוצה אל אלונקה, ראלטס קפצה אליך וסקורפיו התהפך והסתכל לסביב בחיפוש אחר איפה הוא נמצא[/COLOR][/QUOTE]
" שלום זה בקשר לספינה , מתי היא יוצאת ? " אשא בסקרנות ואקווה שלא איחרתי .
-
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו הביט אליך ויצא בניקור שממנו גרובייל התחמק בפיצה, שמורקרו היה מתחת לגרוביל ראית שבעיניו צץ רעיון ונרגעת קצת, מורקרו בהבדל של שנייה הסתובב לעבר גרובייל שהיה באוויר שלח דופק אפל והמשיך לעוף ופנה ללמעלה, גרוביל המופתע נפגע מהדופק אפל ונפל למטה ונפגע, נראה שמורקרו די מותש והוא לא במצב הכי טוב [/COLOR]
כן קראתי
וזה יכול להיות שואלי רק אולי..שישנת ואז התעוררת מהשמש
~~~~
אתה פוקח עייניים ורואה שאתה בחדר, סקווירטל ובאדו משחקים מריל קופצת אל זנבה בחיוך ואז קופצת לחדר שירותים ומשם נשמע ספלאש גדול, ונוטו וטורצ'יק מדברים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
" הספינה תצא בעוד שעה ויש לך כרטיס?" שאלה האחות ג'וי בחביבות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107293][size="4"]פירסמתי מחדש את הסיפור שלי!
אשמח אם תגיבו ותקראו אותו זה מאוד חשוב לי![/size]
אתה בא ללכת להתאמן ופתאום הנער עוצר אותך "תגיד אני גם צריך להתאמן רוצה להתאמן מולי?" קרא הנער ושלף שתי פוקדורים [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס עשה כדבריך ותקף בזנב ברזל, יאנפו ושינקס נלחמו אם הזנבות ברזל אבל לבסוף שינקס הדף אותו, הוא נשך את ידו בחוזקה והעיף אותו על עץ "יאנפו.." קרא יאנפ והתשוש [/COLOR]
[COLOR="Indigo"]רקס
אתה מתחיל ללכת לעבר החללית אבל היא למעלה בשמים![/COLOR][/QUOTE]
לא יכלתי לעשות כלום התעיפתי מהליכה
התישבתי ליד העץ לנוח והיסתכלתי לאין החללית
טסה
-
[quote]מקס
הוא על הרגל שלך!
~~~~
אתה הולך לבדוק מזה אבל זה נעלם, אברה מסתכל אליך מפוחד וניצמד לרגלך[/quote]
אני יודע
~~~~~
הוא כבר על הרגל שלי!
~~~~~~~~~~~~
"מענין מה זה היה" אשאל את עצמי ואלטף את ראשו של אברה
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מסתכל ורואה שהחללית טסה ללמעלה למעלה ונעלמת, אתה נח אל עץ ואוזר כוחות ורואה שאתה כבר מסדיר את נשימתך,
אתה מחליט להמישך בדרכך ולאחר כשעתיים הליכה אתה רואה את האורות של העיר השנייה![/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
הוא על הרגל שלך וניצמד אליה יותר
~~~~
אברה מביט אליך ועוזב את רגליך, הוא מסתכל אליך וקופץ אליך ומטפס ומתיישב על הכתפיים שלך[/COLOR]
-
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Orange"]מקס
" וואו כבר נורא מאוחר ! .. כדאי לי ללכת כבר להכין מקום לישון בו . אני אלחם במכון מחר ... או רגע ! השייט מחר !
אמ .. כנראה שאני יאלץ להילחם קצת הרבה אחרי מחר , " אומר ואפהק .
" קדימה סינדיקויל , הולכים לישון . " אומרת והולכת לחפש מרכז פוקימונים בסביבה , ואם אנלא ימצא אז אני יתחיל לאסוף קרשים וענפים שבורים כדי ליצור מדורה .
-
[quote]מקס
~~~~
אברה מביט אליך ועוזב את רגליך, הוא מסתכל אליך וקופץ אליך ומטפס ומתיישב על הכתפיים שלך[/quote]
הוספת לי אותו?
---
"אברה,רוצה נתפוס לך חבר?"
אשאל אותו
-
[QUOTE=sigal123;1113236][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מסתכל ורואה שהחללית טסה ללמעלה למעלה ונעלמת, אתה נח אל עץ ואוזר כוחות ורואה שאתה כבר מסדיר את נשימתך,
אתה מחליט להמישך בדרכך ולאחר כשעתיים הליכה אתה רואה את האורות של העיר השנייה![/COLOR]
[COLOR="Orange"]מקס
~~~~
אברה מביט אליך ועוזב את רגליך, הוא מסתכל אליך וקופץ אליך ומטפס ומתיישב על הכתפיים שלך[/COLOR][/QUOTE]
התחלתי לרוץ לעבר העיר השניה למרכז הפוקימונים לנוח
ולראות עם יש שם מכון
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מוצאת את מרכז הפוקימונים לאחר מספר דקות הליכה, את עומדת בתור ושמגיע תורך את מבקשת חדר,
האחות ג'וי מחיית אליך ומביאה לך מפתח זהוב אם תגית שקופה ואליה כתוב במספרים זהובים "11" [/COLOR][COLOR="Orange"]מקס
אני מוסיפה חכה
~~~~
אברה הסתכל אליך והוריד את ראשו למטה מעל ראשך (כך שהפרצוף שלו מול הפנים שלך מלמעלה) והנהן לחיוב וחייך , הוא נראה טיפה מטופש ככה אבל אז חזר למקומו[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה רץ במהירות רבה לעבר העיר השנייה, אתה רואה שהיא גדולה מאוד ובעלת מזח ובניינים לא קטנים, אתה מוצא את מרכז הפוקימונים ופתאום מקבל הודעה בפוקדע![/COLOR]
-
[quote]מקס
אני מוסיפה חכה
~~~~
אברה הסתכל אליך והוריד את ראשו למטה מעל ראשך (כך שהפרצוף שלו מול הפנים שלך מלמעלה) והנהן לחיוב וחייך , הוא נראה טיפה מטופש ככה אבל אז חזר למקומו
רקס[/quote]
"אוקי" אומר לו ואתחיל לחפש איתו..
-
[QUOTE=sigal123;1113243][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מוצאת את מרכז הפוקימונים לאחר מספר דקות הליכה, את עומדת בתור ושמגיע תורך את מבקשת חדר,
האחות ג'וי מחיית אליך ומביאה לך מפתח זהוב אם תגית שקופה ואליה כתוב במספרים זהובים "11" [/COLOR][COLOR="Orange"]מקס
אני מוסיפה חכה
~~~~
אברה הסתכל אליך והוריד את ראשו למטה מעל ראשך (כך שהפרצוף שלו מול הפנים שלך מלמעלה) והנהן לחיוב וחייך , הוא נראה טיפה מטופש ככה אבל אז חזר למקומו[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה רץ במהירות רבה לעבר העיר השנייה, אתה רואה שהיא גדולה מאוד ובעלת מזח ובניינים לא קטנים, אתה מוצא את מרכז הפוקימונים ופתאום מקבל הודעה בפוקדע![/COLOR][/QUOTE]
הוצאתי את הפוקדע ובדקתי מה כתוב בהודעה
-
[QUOTE=sigal123;1113243][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אני מוסיפה חכה
~~~~
[COLOR="Navy"]רקס
אתה רץ במהירות רבה לעבר העיר השנייה, אתה רואה שהיא גדולה מאוד ובעלת מזח ובניינים לא קטנים, אתה מוצא את מרכז הפוקימונים ופתאום מקבל הודעה בפוקדע![/COLOR][/QUOTE]
" תודה רבה ! ^^ " אומר לג'וי .
" להתראות ! " אומר וילך למעלית / מדרגות / משהו אחר שיש שם ויתחיל לעלות / יחכה עד שהמעלית תבוא .
-
[COLOR="Orange"]מקס
התחלת לחפש וראית כמה קאטרפים ופידג'ים וספירו,
ופתאום ,
סנפיר כריש שחצתה את האדמה תפסה את תשומת ליבך [/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
"שלום רקס
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור" סיימת לקרוא בהתרגשות תהודעה והבטת בה שנית[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מודה לאחות ג'וי ועולה לקומה השנייה ורואה שלט שאליו כתוב -
«1-7 7-15 »[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1113283][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Orange"]מקס
ופתאום ,
[COLOR="Navy"]רקס
"שלום רקס
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
[COLOR="YellowGreen"]מאי
«1-7 7-15 »[/COLOR][/QUOTE]
" הגענו ^ ^ " ~ לצאת מהמעלית ~
" נאמ .. אנחנו צריכים ללכת ל .. " אומרת " שם ! " אומרת בהחלטיות ומצביעה על צד שמאל [ 7-15 ] והולכת אליו .
-
[QUOTE=sigal123;1113283][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Orange"]מקס
ופתאום ,
[COLOR="Navy"]רקס
"שלום רקס
[COLOR="YellowGreen"]מאי
«1-7 7-15 »[/COLOR][/QUOTE]
יש!
כתבתי לפרופסור "אני בדרך לעיר השניה
אני יהיה שם במרכז הפוקמונים תבוא לשם אני יהיה שם"
אז שלחתי לו והלכתי למרכז להזמין חדר
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת לעבר החדר שלך, ומגיעה אליו, את פותחת תחדר ורואה חדר גדול אם מיטה גדולה ארון שידה שולחן קטן שולחן לארבעה אנשים דלת לחדר שירותים וגם שתי כורסאות מיקרוגל כיור מקרר קטן טוסטר וכמובן מקום לשים אליו את מה שאת מכינה[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה רץ לעיר הגדולה ותוך חמש דקות מוצא את מרכז הפוקימונים
אתה רואה שקיבלת עוד הודעה!
"רקס,
אם אתה בעיר השנייה אז אתה צריך לצאת מחר לפני שלוש בצהרים למזח , לפני זה לך לאחות ג'וי ובקש כרטיס אל שם רקס מהפרופסור, תיקח איתך רק שלוש פוקימונים ועדיף לא חזקים מאוד, כלומר לא מאוד מאוד מפותחים ,
תשתדל לא לאחר, לאחר מכן תביא תכרטיס למישהו והוא יביא לך אותו אם חור ותעלה ותבדוק שלא שחכת כלום!
תקבל שותף לחדר ותהיה אל הספינה למשך יום וחצי, זו ספינה די יקרה אז לא לעשות נזק לה, ואז תתחלקו לקבוצות או שהיה סידור אחר והיו מדריכים, ומישם תקבלו שלוש פוקדורים ורק בהם תוכלו לתפוס את הפוקימונים המיוחדים ששם, המדריכים יביאו לכם גם פוקדע מיוחד לפוקימונים האלה ויסבירו לכם אל הקרבות, כי הם שונים משלנו ואל הרגלי הפוקימונים וכול הדברים " [/COLOR]
-
[quote]מקס
ופתאום ,
סנפיר כריש שחצתה את האדמה תפסה את תשומת ליבך [/quote]
אסתכל על הסנפיר בהלם מוחלט ובבהלה
-
[quote=sigal123;1112892][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive][/COLOR]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]האחות ג'וי הביטה אליך לפני שהיא נכנסה ,אחרי מספר דקות סקורפיו וראלטס יצאו החוצה אל אלונקה, ראלטס קפצה אליך וסקורפיו התהפך והסתכל לסביב בחיפוש אחר איפה הוא נמצא[/COLOR][/quote]
"סקורפיו אתה במרכז פוקימונים, אתה דיי קרוב למערה שלך" אלווה אותו למערה "בוא איתי"
-
[quote=sigal123;1113016][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]"קליע זרעים!" קרא כריס, גרובייל חיכה וחיכה ושמורקרו היה קרוב הוא העיף אותו בקליע זרעים, [/COLOR]
[COLOR=sienna]מורקרו נפגע אבל השתמש במכת כנף אבל היא כמעט ולא הזיזה לגרוביל[/COLOR]!
[COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]טורציק הביט אליך ואז הפנה את מבטו , שנשכבת במיטה ( אתה הול ךלישון אחרי הכול) הוא קפץ אליך ונרדם לך אל הבטן[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה יוצא החוצה ומחפש מישהו להתאמן איתו, אתה מגלה שיש פה לא מעט מאמנים שרוצים להתאמן בקרבות ולא משנה להם מי זה, אתה גם מבין שיש זירות מאחורי הבניין[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]את רואה שהוא כבר הוציא את גרוביל והנער הוציא פוקימון מעופף שזיהית כמורקרו ! החלטת שמשעמם לך קצת, יצאת טיפה החוצה ונזכרת בשיט, הסתכלת ללמעלה וראית שנהיה מאוחר![/COLOR]
[COLOR=orange]אברה הביט אליך בעצב אבל הינהן לחיוב, הוא הביט אליך ואז אל היער, פתאום שמעתם קולות משם ואברה מיד נצמד אליך[/COLOR][/quote]
אצעק ואשאל: "למי יש פה פוקימון או פוקימוני עשב ורוצה להילחם נגדי בקרב של שני פוקימונים?"
לאחר מכן אוסיף: "למי שיש, אמרו לי באילו 2 פוקימונים תשתמשו, בפוקימון עשב ועוד סוג או בשני פוקימוני עשב."
אומר ואחכה למאמנים שיענו לי ואתכונן להילחם בפוקימוני עשב!
-
[COLOR="Orange"]מקס
אתה מסתכל אליו בבהלה והוא דוהר לכיוונך,
אברה הקטן קופץ ממך דוחף אותך וככה אתה נמנע מהתנגשות של הסנפיר הכחול שנע באדמה[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
סקורפיו הביט אליך קפץ מיד מהאלונקה ורץ החוצה, ראלטס הביטה בו מופתעת אבל עדין חייכה
היא קמה וירדה ללמטה, והצביעה החוצה, כאומרת לך שצריך להמשיך![/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שכולם הולכים משם לזירות, פתאום ניגש אליך ילד "לי יש הרבה פוקימונים! אבל אני לא יאמר לך באיזה אני ישתמש!" אמר הילד "אז רוצה קרב?" הוא שאל אותך בעייניים גדולות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1113327][COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת לעבר החדר שלך, ומגיעה אליו, את פותחת תחדר ורואה חדר גדול אם מיטה גדולה ארון שידה שולחן קטן שולחן לארבעה אנשים דלת לחדר שירותים וגם שתי כורסאות מיקרוגל כיור מקרר קטן טוסטר וכמובן מקום לשים אליו את מה שאת מכינה[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה רץ לעיר הגדולה ותוך חמש דקות מוצא את מרכז הפוקימונים
אתה רואה שקיבלת עוד הודעה!
"רקס,
אם אתה בעיר השנייה אז אתה צריך לצאת מחר לפני שלוש בצהרים למזח , לפני זה לך לאחות ג'וי ובקש כרטיס אל שם רקס מהפרופסור, תיקח איתך רק שלוש פוקימונים ועדיף לא חזקים מאוד, כלומר לא מאוד מאוד מפותחים ,
תשתדל לא לאחר, לאחר מכן תביא תכרטיס למישהו והוא יביא לך אותו אם חור ותעלה ותבדוק שלא שחכת כלום!
תקבל שותף לחדר ותהיה אל הספינה למשך יום וחצי, זו ספינה די יקרה אז לא לעשות נזק לה, ואז תתחלקו לקבוצות או שהיה סידור אחר והיו מדריכים, ומישם תקבלו שלוש פוקדורים ורק בהם תוכלו לתפוס את הפוקימונים המיוחדים ששם, המדריכים יביאו לכם גם פוקדע מיוחד לפוקימונים האלה ויסבירו לכם אל הקרבות, כי הם שונים משלנו ואל הרגלי הפוקימונים וכול הדברים " [/COLOR][/QUOTE]
" וואו !! " אומרת ומתפעלת מהחדר " צאו צ'רובי וגראדור ! " אומרת ומוציאה אותם .
-
[quote=sigal123;1113366][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=orange]אתה מסתכל אליו בבהלה והוא דוהר לכיוונך, [/COLOR]
[COLOR=orange]אברה הקטן קופץ ממך דוחף אותך וככה אתה נמנע מהתנגשות של הסנפיר הכחול שנע באדמה[/COLOR]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]סקורפיו הביט אליך קפץ מיד מהאלונקה ורץ החוצה, ראלטס הביטה בו מופתעת אבל עדין חייכה[/COLOR]
[COLOR=olive]היא קמה וירדה ללמטה, והצביעה החוצה, כאומרת לך שצריך להמשיך![/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שכולם הולכים משם לזירות, פתאום ניגש אליך ילד "לי יש הרבה פוקימונים! אבל אני לא יאמר לך באיזה אני ישתמש!" אמר הילד "אז רוצה קרב?" הוא שאל אותך בעייניים גדולות[/COLOR][/quote]
"יש לי רק דבר אחד להגיד לך!" אומר לו.
"בוא נילחם!" אומר ואחכה לפוקימון שהילד מוציא.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה תראה,
[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה ביוטיפליי! צא אליו עם עוקצי רעל בכל הכוח!" אני צועק בשמחה ושמח על כך שביוטיפליי הצליח לנצח בקרב
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר וצ'רובי יוצאים החוצה, צ'רובי השמחה מסתובבת במעגלים סביב עצמה, פתאום שומעים קרקור קל מהבטן של צ'רובי[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הילד ואתה הולכים לזירה וגם נלה באה!
"רוצים קרב רביעיות? שמעתי שיש כזה" אמרה נלה בשמחה "זה שאני ואיתי נוציא שני פוקימונים ואתה ארבע!" קראה נלה בשמחה[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"כדור אנרגיה אבל הרבה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שעצרו את העוקצים אבל התכופף למטה כי נאבד לו לא מעט כוח בגלל הכדורים[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1113402][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]גראוודר וצ'רובי יוצאים החוצה, צ'רובי השמחה מסתובבת במעגלים סביב עצמה, פתאום שומעים קרקור קל מהבטן של צ'רובי[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]הילד ואתה הולכים לזירה וגם נלה באה![/COLOR]
[COLOR=red]"רוצים קרב רביעיות? שמעתי שיש כזה" אמרה נלה בשמחה "זה שאני ואיתי נוציא שני פוקימונים ואתה ארבע!" קראה נלה בשמחה[/COLOR]
[COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]"כדור אנרגיה אבל הרבה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שעצרו את העוקצים אבל התכופף למטה כי נאבד לו לא מעט כוח בגלל הכדורים[/COLOR][/quote]
אומר לנלה "אולי קרב זוגות? זה פחות מסובך..."
"אולי תזמין עוד מישהו לקרב?" אשאל את הילד ובינתיים אבדוק מה עם הביצה של ריאולו.
-
[QUOTE=sigal123;1113402][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
"כדור אנרגיה אבל הרבה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שעצרו את העוקצים אבל התכופף למטה כי נאבד לו לא מעט כוח בגלל הכדורים[/COLOR][/QUOTE]
"לא נורא ביוטיפליי! על חושי כדי להטיל אותו ברצפה ואז תשתמש בעוקצי רעל שוב פעם!" אני קורא בשמחה ושואב התרגשות מההתאוששות המהירה של ביוטיפליי
-
[QUOTE=sigal123;1113402][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר וצ'רובי יוצאים החוצה, צ'רובי השמחה מסתובבת במעגלים סביב עצמה, פתאום שומעים קרקור קל מהבטן של צ'רובי[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הילד ואתה הולכים לזירה וגם נלה באה!
"רוצים קרב רביעיות? שמעתי שיש כזה" אמרה נלה בשמחה "זה שאני ואיתי נוציא שני פוקימונים ואתה ארבע!" קראה נלה בשמחה[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"כדור אנרגיה אבל הרבה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שעצרו את העוקצים אבל התכופף למטה כי נאבד לו לא מעט כוח בגלל הכדורים[/COLOR][/QUOTE]
" חח את רעבה ? האמת שגם אני . מה איתכם גראדוור וסינדיקוויל ? " אומר תוך כדי שאני פותחת את המקרר הקטן ובודקת עם יש שם אוכל .
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה מסתכל אל הביצה של ריאולו אבל אין שום דבר חדש,
נלה מסכימה והיא מוציאה את מדקיפ,
"תוציא אתה קודם" קרא הילד והביט בך בעיניו החומות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי הטיח את גרוביל בריצפה ואז הרעיל ואתו, גרוביל המותש נעמד אל רגליו והתקפל מההרעלה "כדור אנרגיה! ואז קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש בקליע זרעים שממנו ביוטפלי חמק ואז בכדור אנרגיה שפגע ישר בבטנו של ביוטפלי, גרוביל מיהר והשתמש בקליע זרעים וביוטפלי נפגע קשה[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל הנהן ושמח וגראוודר הנהנה קצת, את רואה שבמקרר יש שניצלית ספגטי אורז משקה אנרגיה ופירות וירקות ומיץ תפוזים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1113553][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מסתכל אל הביצה של ריאולו אבל אין שום דבר חדש,
נלה מסכימה והיא מוציאה את מדקיפ,
"תוציא אתה קודם" קרא הילד והביט בך בעיניו החומות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי הטיח את גרוביל בריצפה ואז הרעיל ואתו, גרוביל המותש נעמד אל רגליו והתקפל מההרעלה "כדור אנרגיה! ואז קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש בקליע זרעים שממנו ביוטפלי חמק ואז בכדור אנרגיה שפגע ישר בבטנו של ביוטפלי, גרוביל מיהר והשתמש בקליע זרעים וביוטפלי נפגע קשה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"לא ביוטיפליי! תשמש בעוקץ רעל ואז תמקד את האנרגיה בקצה הקדמי של הגוף שלך ותסחרר אותה כדי ליצור אס אווירי!" אני צועק בתקווה שביוטיפליי יתאושש ויצליח לנצח