-
[COLOR="DarkRed"]עומר
באלבאזור משתמש בעל יטער והפעם בארבעה עלים והוא מצליח לעשות תמהלך!
שמח הוא הולך אליך ומנסה 10 עלים אבל נפגע[/COLOR][COLOR="Green"]
יואב
"אני חושבת שכדי שנפסיק לדוג.. כי תראה תפסתה איזה 12 פוקימונים כבר.. אני חושבת שאולי נתאמן אתה יודע נעשה קרב זוגות" אמרה בריאנה "אפילו קרב זוגות במים, כלומר אתה תביא את פינאון שלך ושים את פיפלאפ ואני את בוויזל ופוקימון אחר , או שנעשה אם פוקימונים אחרים כלומר כמו שאיווי היה על המים" אמרה בריאנה [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090024][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]באלבאזור משתמש בעל יטער והפעם בארבעה עלים והוא מצליח לעשות תמהלך![/COLOR]
[COLOR=darkred]שמח הוא הולך אליך ומנסה 10 עלים אבל נפגע[/COLOR]
[COLOR=green] [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני חושב מעט:'בוא נראה,הוא הצליח לתפוס שני עלי תער,ואז הוא ניסה ארבעה וגם אז הוא הצליח אבל ברגע שהוא ניסה עשרה הוא לא הצליח,נראה לי הבנתי' אסתכל על 'גראס' ואומר לו:"'גראס' תשתמש שוב בשני עלי תער,תזרוק אותם כמה שיותר רחוק ותפוס אותם,אחרי זה תשתמש בארבעה ותתפוס אותם שוב,אחרי זה תזרוק שישה וכך הלאה,כול פעם בקפיצות של שניים אוקיי?" ואראה אם התוכנית שלי תצליח 'אם התוכנית תצליח אני אדע בדיוק את כמה הוא יכול וככה אוכל לעבוד איתו על הנקודה המתאימה' אחשוב לעצמי.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1090024][COLOR="DarkRed"]
יואב
"אני חושבת שכדי שנפסיק לדוג.. כי תראה תפסתה איזה 12 פוקימונים כבר.. אני חושבת שאולי נתאמן אתה יודע נעשה קרב זוגות" אמרה בריאנה "אפילו קרב זוגות במים, כלומר אתה תביא את פינאון שלך ושים את פיפלאפ ואני את בוויזל ופוקימון אחר , או שנעשה אם פוקימונים אחרים כלומר כמו שאיווי היה על המים" אמרה בריאנה [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני לחצי שנייה אחליף את פינאון בארון ואז נראה, אגב יש לי גם עכשיו פוקימון דרקון, ידעת? זה דרטיני." אני אומר בחביבות ומדבר עם אוק כדי להגיד לו שאני שול את ארון ושישלח לי את פינאון. אחרי זה אני אומר לפינאון:"שלום חבר, אני המאמן שלך. בוא נראה מה אתה יודע!" אני אומר בהתלהבות ואבדוק מה הוא יודע בפוקדקס
-
[QUOTE=sigal123;1087994]הודעה חשובה!
כולם לתת להם פירוט מדויק בהודעה פרטית על ההופעה שלהם, שבפירוט זה בעצם שהם אומרים מה הפוקימונים שלהם עושים וזה צריך להיות מכו בחזרות! כלומר לא משהו מוגזם מידי!
עוד הודעה חשובה
מחר אני לא בלימודים כלומר יש לי את הערב ומחר להופעות אז מי שלא בעיר השנייה שהיה שם וזה בעיר השנייה כי אין לי כוח להתחיל לעשות שכולכם צריכים ללכת עד העיר השלישית בקושי לעיר השניה הגעתם
[COLOR="DarkOrange"]נל
"אני חושבת שכן למרות שהיא אם עוד שניים אם הם יסכימו אני בטוחה שכן" אמרה האישה והגישה לך תביצה בתוך מיכל ולקחה תכסף "תראי אין לי בעיה שתישני אצלינו כרגע פשוט חושך והמרחק למרכז הפוקימונים לא קטן" אמרה ג'קלין והסתכלה אליך[/COLOR][/QUOTE]
"תודה על הביצה!" אחייך לג'קלין. "אולי באמת כדאי שאשאר פה ללילה. תודה, ג'קלין, נחמד מצדך. אבל את בטוחה שבעלך יסכים? כי אני לא רוצה להפריע או משהו..." אומר לג'קלין. "אה, ורציתי לשאול, את הביצה של הפוקימון הזה כדאי להשאיר מחוץ לתיק שלי? או להכניס אותה?" אשאל.
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
גראס מתאמן ועולה במספר ומגיע לשמונה! הוא מנסה 10 אך נכשל "אני מיד באה" אמרה בריאנה והלכה לרגע לאינשהו [/COLOR][COLOR="DarkGreen"]
יואב
אתה בודק את פינאון בפוקדע
"פינאון יודע שמירה אקדח מים בועות ודחיפה" קרא הפוקדע
"אולי נלך אל עומר?" אמרה בריאה "נעשה קרב זוגות אני מול אתה ועומר" אמרה בריאנה (סורי שאני לא מתה שהיו שתי בריאנות)[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
"אני מציעה לך להשאיר אותה כאן, מחר בבוקר תיקחי אותה" אמרה ג'קלין והרגשת שאת עייפה מאוד, הלכת אחרי ג'קלין לעבר הבית והיא הראתה לך חדר שינה יפה בעל מיטה גדולה ארון שידה ושולחן[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090062][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]גראס מתאמן ועולה במספר ומגיע לשמונה! הוא מנסה 10 אך נכשל "אני מיד באה" אמרה בריאנה והלכה לרגע לאינשהו [/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'בנות,אומרת שהן הולכות לדקה בסוף נעלמות לכול החיים' אסתכל על 'גראס' ואומר לו:"כול הכבוד ידידי הצעיר הגעת למספר יפה,כנראה עשר הוא אינו מספר המזל שלך,ננסה להתקדם קצת יכול להיות שיש לי רעיון קטן,צא 'דרגו' אני בוחר בך!" אני מוציא את 'דרגו' ואומר לו:"'דרגו' ידידי החדש,אני צריך לאמן את 'גראס' ידידך לצוות וחבר טוב שלי,האם תוכל לעזור לנו?".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1090062][COLOR="DarkRed"]
יואב
אתה בודק את פינאון בפוקדע
"פינאון יודע שמירה אקדח מים בועות ודחיפה" קרא הפוקדע
"אולי נלך אל עומר?" אמרה בריאה "נעשה קרב זוגות אני מול אתה ועומר" אמרה בריאנה (סורי שאני לא מתה שהיו שתי בריאנות)[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
"אני מציעה לך להשאיר אותה כאן, מחר בבוקר תיקחי אותה" אמרה ג'קלין והרגשת שאת עייפה מאוד, הלכת אחרי ג'קלין לעבר הבית והיא הראתה לך חדר שינה יפה בעל מיטה גדולה ארון שידה ושולחן[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, זה נשמע טוב. אני אשתמש באחד החדש." אני אומר ומדבר עם אוק ואומר לו שאני שולח את פינאון ואני מבקש שישלח את הפוקימון החדש. כשהוא מגיע אני אומר לו:" אוקיי, אני המאמן שלך חמוד. בוא נראה מה אתה יודע." אני אומר בהתלהבות ובודק את המתקפות שלו
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
דרגו מהנהן ולאחר כמה דקות מגיעה בריאנה, גוררת את יואב אחריה
"מה דעתכם על קרב זוגות?" היא שואלת ומחייכת[/COLOR][COLOR="Green"]יואב
אתה מחזיר את פינאון ומביא את דרטיני
אתה מוציא אותו ורואה נחש קטן אבל יפה למראה אם זוג כנפים קטנטנות על ראשו ועייניים גדולות ומתוקות
"דרטיני יודע ריקוד גשם דחיפה בועות וחניקה " אמר הפוקדע, פתאום בריאנה גררה אותך לעבר עומר ודרטיני זחל אחריך, לבסוף היא נעצרה ונפלתה ואז נעמדתה במהירות "מה דעתכם על קרב זוגות?" שאלה בריאנה וחייכה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090088][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרגו מהנהן ולאחר כמה דקות מגיעה בריאנה, גוררת את יואב אחריה[/COLOR]
[COLOR=darkred]"מה דעתכם על קרב זוגות?" היא שואלת ומחייכת[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'אז היא מהבנות שכן חוזרות אני מבין' אגחך לעצמי בשקט,לבסוף אומר לה:"בריאנה,אולי אחרי התחרות כי פשוט אני מנסה לאמן את 'גראס' לשלוט בטריק של הצלפת גפן ועלי תער,אם את רוצה תגידי לי איפה לשפר אוקיי?" אתסכל על שני הפוקימונים שלי ואומר להם:"'גראס' קודם תרגלנו על יבש עכשיו על רטוב,תשתמש בשני עלי תער,תתפוס אותם ותזרוק אותם על 'דרגו' אוקיי,'דרגו' תנסה להדוף אותם בעזרת הציפורניים שלך אבל אל תתקיף את 'גראס' יבוא יום ותוכל להחזיר לו אוקיי?" אצחק מהבדיחה של עצמי.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
בריאנה מאוכזבת אבל לא כועסת אליך, גראס משתמש בעלי טער וזורק שניים על דרגו שמגן על עצמו בידיו ולא מקבל אפילו לא שריטה קטנה, גראס המופתע משתמש בזה שנית רק חזק יותר וגם אז דרגו הודף את המתקפה ומחייך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090113][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]בריאנה מאוכזבת אבל לא כועסת אליך, גראס משתמש בעלי טער וזורק שניים על דרגו שמגן על עצמו בידיו ולא מקבל אפילו לא שריטה קטנה, גראס המופתע משתמש בזה שנית רק חזק יותר וגם אז דרגו הודף את המתקפה ומחייך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אחייך אל 'דרגו' ואל 'גראס' ואומר להם:"בריאנה רוצה קרב,היא תקבל,'דרגו' אני בוחר בך לקרב ואיתו 'גראס',בריאנה,במי את בוחרת?" אסתובב אליה ואשאל אותה.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=sigal123;1089056]
[COLOR=mediumturquoise]סהר[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה בא להקים מחנה אבל רואה פתאום את הכבשים "מריפ מר מריפ מר מרי מריפ מר " |אני המוביל שלהם הם לא יכולים ללכת בלעדי | אמר מריפ והעלה את אושווט על גבו וגם אותך, והתחיל לקפץ לעבר ההר במהירות מדהימה, תוך כמה זמן מתחילה לעלות השמש ואתה די עייף אבל לא לגמרי, פתאום תאה רואה את החווה [/COLOR][/quote]
"הנה החווה שלך מריפ!" אני אצעק למריפ "קדימה בוא נחזיר אותך לשם!" אגיד לו ואתחיל לצעוד לכיוון החווה
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
גראס ודרגו מוכנים לקרב ובריאנה מחייכת
"דרטיני צא ! ביוטפלי צא! דרטיני זעם דרקון על גבייט ביוטפלי אס אווירי אל באלבאזור!" קראה בריאנה בחיוך[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר
אתה הולך לעבר החווה ורואה מלא מלא מריפים, מריפ מסתכל אליך ואתה מסתכל אליו, פתאום אתה רואה איש מתקרב אליך "איי מה אתה עושה פה אם המריפ שלי?"[/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/23.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1090182][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]גראס ודרגו מוכנים לקרב ובריאנה מחייכת[/COLOR]
[COLOR=darkred]"דרטיני צא ! ביוטפלי צא! דרטיני זעם דרקון על גבייט ביוטפלי אס אווירי אל באלבאזור!" קראה בריאנה בחיוך[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני קורא אל הפוקימונים שלי:"'דרגו' תתחמק מהמתקפה של דרטיני ותשתמש במתקפת שאגת דרקון!אחרי זה תשתמש במתקפת טפריי דרקון על דרטיני,'גראס' תתחמק ותשתמש במהלך החדש!" אסתכל על בריאנה ואומר לה:"את לא מבזבזת זמן אני רואה".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
דרגו קצת נפגע אבל פוגע בדרטיני בטופרי דרקון בקושי כי הוא זוחל מהמתקפה כול הזמן , גראס מתחמק מהאס אוירי בקושי וכשדרגו בא להשתמש בשאגת דרקון בריאנה צועקת "ביוטפלי תפוס בדרטיני ועוף הכי גבוה שאפשר עכשיו בשיא המהירות!" וביוטפלי עושה כדבריה והם מצליחים להתחמק מכול המתקפות " דרטיני עכשיו שאגת דרקון מאוויר וביוטפלי אבקת שיתוק!" קראה בריאנה וגגבייט השתתק ונפגע קשה מהשאגת דרקון של דרטיני "ביוטפלי עכשיו סופה!" קראה בריאנה ביוטפלי נפנפף בכנפיו ויצר סופה שגבייט ובאלבאזור נלכדו בה, באלבאזור השתמש בשוט גפן ותפס את גבייט ובשוט השני תפס בעץ , והוא הוציא אותם מזה אבל הם עדיין נפגעו[/COLOR]