-
[quote=sigal123;1113553][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מסתכל אל הביצה של ריאולו אבל אין שום דבר חדש,[/COLOR]
[COLOR=red]נלה מסכימה והיא מוציאה את מדקיפ,[/COLOR]
[COLOR=red]"תוציא אתה קודם" קרא הילד והביט בך בעיניו החומות[/COLOR]
[COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]ביוטפלי הטיח את גרוביל בריצפה ואז הרעיל ואתו, גרוביל המותש נעמד אל רגליו והתקפל מההרעלה "כדור אנרגיה! ואז קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש בקליע זרעים שממנו ביוטפלי חמק ואז בכדור אנרגיה שפגע ישר בבטנו של ביוטפלי, גרוביל מיהר והשתמש בקליע זרעים וביוטפלי נפגע קשה[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]סינדיקוויל הנהן ושמח וגראוודר הנהנה קצת, את רואה שבמקרר יש שניצלית ספגטי אורז משקה אנרגיה ופירות וירקות ומיץ תפוזים[/COLOR][/quote]
"אוקיי" אני אומר לילד.
"צ'ארמנדר, תתכונן להילחם!" אני צועק וזורק את הפוכדור של צ'ארמנדר.
"קדימה, תוציא את הפוקימונים שלך." אומר לילד ואחכה לפוקימונים שלו.
-
[QUOTE=sigal123;1113553][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
[COLOR="Red"]איתי
אתה מסתכל אל הביצה של ריאולו אבל אין שום דבר חדש,
נלה מסכימה והיא מוציאה את מדקיפ,
"תוציא אתה קודם" קרא הילד והביט בך בעיניו החומות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי הטיח את גרוביל בריצפה ואז הרעיל ואתו, גרוביל המותש נעמד אל רגליו והתקפל מההרעלה "כדור אנרגיה! ואז קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש בקליע זרעים שממנו ביוטפלי חמק ואז בכדור אנרגיה שפגע ישר בבטנו של ביוטפלי, גרוביל מיהר והשתמש בקליע זרעים וביוטפלי נפגע קשה[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל הנהן ושמח וגראוודר הנהנה קצת, את רואה שבמקרר יש שניצלית ספגטי אורז משקה אנרגיה ופירות וירקות ומיץ תפוזים[/COLOR][/QUOTE]
" וואו D: " אומרת ומוציאה את השניצלים הספגטי מיץ התפוזים ומשקה האנרגיה מהמקרר .
" חח זה יספיק לנו נכון ? ^ ^ " אומרת ומתחילה לבשל את הספגטי והשניצלים .
" סינדיקוויל צ'רובי וגראדוור תוכלו לסדר את השולחן לבנתיים ? " אשאל בחיוך קטן .
-
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי מנסה ולא מצליח, במקום זה הוא מרכז את כול האנרגיה שלו ושולח עוקץ סגלגל שחרחר, העוקץ פוגע בזרועו של גרובייל והא נפגע לא קל, " כדור אנרגיה וקליע זרעים!" קרא כריס, גרובייל שולח קליעי זרעים וכדורי אנרגיה, הם פוגעים בביוטפלי שאין לו כמעט אנרגיה קשה ומעלפים אותו, גרובייל מתקפל מההרעלה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"אוקי צאו באלבאזור וסקווירטל!" קרא הילד, מתוך שני הפוקדורים יצאו פוקימון דמוי צב בצבע תכלת ופוקימון ירוק אם נקודות ירוקות כהו וםקעת ירוקה אל הגב "באלב!" קרא באלבאזור "סקווי! " קרא סקווירטל [/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מתחילה לשים תספגטי בסיר אבל הכול מתבלגן לך ונופל, פתאום כול המקלות עפים נשטפים בכיור והסיר מונח מתחת לכיור מתמלא במים ומוחזר אל האש והמקלות נהיים שם, האש מאוד נמוכה ונכבת ואז סינדיקוויל מדליק אותה, את רואה שגראוודר דואגת כבר לאוכל וסידיקוויל מצביע אל מגירת הסכום ואל השולחן ואלייך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1113604][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי מנסה ולא מצליח, במקום זה הוא מרכז את כול האנרגיה שלו ושולח עוקץ סגלגל שחרחר, העוקץ פוגע בזרועו של גרובייל והא נפגע לא קל, " כדור אנרגיה וקליע זרעים!" קרא כריס, גרובייל שולח קליעי זרעים וכדורי אנרגיה, הם פוגעים בביוטפלי שאין לו כמעט אנרגיה קשה ומעלפים אותו, גרובייל מתקפל מההרעלה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"אוקי צאו באלבאזור וסקווירטל!" קרא הילד, מתוך שני הפוקדורים יצאו פוקימון דמוי צב בצבע תכלת ופוקימון ירוק אם נקודות ירוקות כהו וםקעת ירוקה אל הגב "באלב!" קרא באלבאזור "סקווי! " קרא סקווירטל [/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מתחילה לשים תספגטי בסיר אבל הכול מתבלגן לך ונופל, פתאום כול המקלות עפים נשטפים בכיור והסיר מונח מתחת לכיור מתמלא במים ומוחזר אל האש והמקלות נהיים שם, האש מאוד נמוכה ונכבת ואז סינדיקוויל מדליק אותה, את רואה שגראוודר דואגת כבר לאוכל וסידיקוויל מצביע אל מגירת הסכום ואל השולחן ואלייך[/COLOR][/QUOTE]
" תודה גראדוור ! " אומרת " חח אוקי " אומרת לסינדיקויל ומתחילה לשים את הסכו''ם בשולחן .
-
[QUOTE=sigal123;1113604][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
[/QUOTE]
"לא, ביוטיפליי! חזור. היית מעולה, מגיע לך לנוח." אני אומר, נושם נשימה עמוקה, ומוציא את דיוגונג:"צא דיוגונג, קרן קרח!" אני אצעק בקול לחוץ קצת
-
[quote=sigal123;1113604][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]ביוטפלי מנסה ולא מצליח, במקום זה הוא מרכז את כול האנרגיה שלו ושולח עוקץ סגלגל שחרחר, העוקץ פוגע בזרועו של גרובייל והא נפגע לא קל, " כדור אנרגיה וקליע זרעים!" קרא כריס, גרובייל שולח קליעי זרעים וכדורי אנרגיה, הם פוגעים בביוטפלי שאין לו כמעט אנרגיה קשה ומעלפים אותו, גרובייל מתקפל מההרעלה[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקי צאו באלבאזור וסקווירטל!" קרא הילד, מתוך שני הפוקדורים יצאו פוקימון דמוי צב בצבע תכלת ופוקימון ירוק אם נקודות ירוקות כהו וםקעת ירוקה אל הגב "באלב!" קרא באלבאזור "סקווי! " קרא סקווירטל [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]את מתחילה לשים תספגטי בסיר אבל הכול מתבלגן לך ונופל, פתאום כול המקלות עפים נשטפים בכיור והסיר מונח מתחת לכיור מתמלא במים ומוחזר אל האש והמקלות נהיים שם, האש מאוד נמוכה ונכבת ואז סינדיקוויל מדליק אותה, את רואה שגראוודר דואגת כבר לאוכל וסידיקוויל מצביע אל מגירת הסכום ואל השולחן ואלייך[/COLOR][/quote]
" בסדר צ'ארמנדר תשתמש בגחלת, ואז תנסה להתחמק מהמתקפות ואז תנסה להשתמש בלהביור!" אומר לצ'ארמנדר ואחכה למהלכים שלו.
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל ועמד ליד המגירות ושם צלחת אל העלים הגדולים של צ'רובי וצ'רובי מביאה לך ואת שמה אל השולחן, לאחר מספר דקות הספגטי מתבשל והשניצלים במיקרוגל והשולחן ערוך, אתם מתיישיבם לשולחן ומחכים מספר דקות ופתאום שניצלים מעופפים מגיעים לצלחת שלכם, ספגטי מעופף מתחלק לארבע ומגיע לכול אחד מהצלחות וכך גם השתיה (לכוסות כמובן)[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג יוצא החוצה ומשתמש בקרן קרח אבל גרובייל חומק, דיונגונג יוצר לעצמו מקום לחלקה על הקרח וגרוביל נפגע מההרעלה ממקודם, "קליע זרעים!" קרא כריס גרוביל שלח קליעי זרעים ומהם דיונגונג התחמק "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל המשיך בקליע זרעםי אבל אז שינה כיוון ופגע בדיונגונג בכדור אנרגיה חזק מאוד[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
צרמנדר משתמש בגחלת אל שני הפוקימונים ומדקיפ בכדורי בוץ, שני הפוקימונים מתחמקים במהירות ומחייכים "קרן בועות ועלי טער!" קרא הילד, שני הפוקימונים תקפו וצרמנדר התכונן לחמוק אבל מדקיפ זה זה שנפגע![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1113634][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג יוצא החוצה ומשתמש בקרן קרח אבל גרובייל חומק, דיונגונג יוצר לעצמו מקום לחלקה על הקרח וגרוביל נפגע מההרעלה ממקודם, "קליע זרעים!" קרא כריס גרוביל שלח קליעי זרעים ומהם דיונגונג התחמק "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל המשיך בקליע זרעםי אבל אז שינה כיוון ופגע בדיונגונג בכדור אנרגיה חזק מאוד[/COLOR][/QUOTE]
"לא דיוגונג! תתאוש, ואז קרן קרח משולבת עם אקדח מים!" אני אומר לדיוגונג בלחץ מכדורי האנרגיה של גרובייל וחושב :' הכדורי אנרגיה שלו חזקים. אני צריך להזהר מהם
-
[QUOTE=sigal123;1113327][COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת לעבר החדר שלך, ומגיעה אליו, את פותחת תחדר ורואה חדר גדול אם מיטה גדולה ארון שידה שולחן קטן שולחן לארבעה אנשים דלת לחדר שירותים וגם שתי כורסאות מיקרוגל כיור מקרר קטן טוסטר וכמובן מקום לשים אליו את מה שאת מכינה[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה רץ לעיר הגדולה ותוך חמש דקות מוצא את מרכז הפוקימונים
אתה רואה שקיבלת עוד הודעה!
"רקס,
אם אתה בעיר השנייה אז אתה צריך לצאת מחר לפני שלוש בצהרים למזח , לפני זה לך לאחות ג'וי ובקש כרטיס אל שם רקס מהפרופסור, תיקח איתך רק שלוש פוקימונים ועדיף לא חזקים מאוד, כלומר לא מאוד מאוד מפותחים ,
תשתדל לא לאחר, לאחר מכן תביא תכרטיס למישהו והוא יביא לך אותו אם חור ותעלה ותבדוק שלא שחכת כלום!
תקבל שותף לחדר ותהיה אל הספינה למשך יום וחצי, זו ספינה די יקרה אז לא לעשות נזק לה, ואז תתחלקו לקבוצות או שהיה סידור אחר והיו מדריכים, ומישם תקבלו שלוש פוקדורים ורק בהם תוכלו לתפוס את הפוקימונים המיוחדים ששם, המדריכים יביאו לכם גם פוקדע מיוחד לפוקימונים האלה ויסבירו לכם אל הקרבות, כי הם שונים משלנו ואל הרגלי הפוקימונים וכול הדברים " [/COLOR][/QUOTE]
הלכתי וניכנסתי למרכז הפוקמונים ואמרתי לאחות ג'וי
"יש לך כרטיס מהפרופסור בישבילי שמי רקס"
ביקשתי ושלחתי לפרוספור תשובה
"בסדר אני לא יאחר"
-
[QUOTE=sigal123;1113227][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו הביט אליך ויצא בניקור שממנו גרובייל התחמק בפיצה, שמורקרו היה מתחת לגרוביל ראית שבעיניו צץ רעיון ונרגעת קצת, מורקרו בהבדל של שנייה הסתובב לעבר גרובייל שהיה באוויר שלח דופק אפל והמשיך לעוף ופנה ללמעלה, גרוביל המופתע נפגע מהדופק אפל ונפל למטה ונפגע, נראה שמורקרו די מותש והוא לא במצב הכי טוב [/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
כן קראתי
וזה יכול להיות שואלי רק אולי..שישנת ואז התעוררת מהשמש
~~~~
אתה פוקח עייניים ורואה שאתה בחדר, סקווירטל ובאדו משחקים מריל קופצת אל זנבה בחיוך ואז קופצת לחדר שירותים ומשם נשמע ספלאש גדול, ונוטו וטורצ'יק מדברים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
" הספינה תצא בעוד שעה ויש לך כרטיס?" שאלה האחות ג'וי בחביבות[/COLOR][/QUOTE]
"ואיי זה קרב צמוד..." אמלמל בחשש "מארקוורו,אם אתה עייף,אנחנו צריכים לגמור עם גרובייל עכשיו! תשתמש סופת חול ואז מכת כנף! אם זה לא מצליח,תשתמש בדחיפה ובדופק אפל!" אורה לו בחשש...
'קדימה חייב להיות דרך לנצח את גרוביל הזה.... כדאי לבדוק עליו בפוקדקס,אולי יש לו חולשה מיוחדת או משהו שאוכל לנצל לטובתי...' אסיק לעצמי ואבדוק על גרוביל בפוקדע
-
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג משתמש בקרן קחר אבל היא מפספת, הוא משתמש באקדח מים שפוגע בגרובייל אבל לא קשה, לבינתיים הקרח מתחיל לנמוס וניצרת שלולית אחת גדולה כבר בצד ליד הקרח, גרובייל משתמש בקליע זרעים אבל דיוגונג חומק וצולל ישר אל מתחת לקרח[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך לעבר הדלפק ורואעה שבחוץ חושך "לא הם יגיעו מחר בבוקר" אמרה האחות בחביבות ואתה רואה שמאוחר כבר[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
הוא לא יודע סופת חול!
~~~
"זריזות ותתפוס אותו ותעיף אותו למטה ואז כדור אנרגיה!" קרא כריס, גורביל זז במהירות מדהימה ומורקרו הקטן ניסה לבוא אליו במכת כנף, גרובייל קפץ והשתמש בכדור אנרגיה מיד מאליו, הכדור ארנגיה פגע בגבו והעיף אותו לקרקע וזה התעלף[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1113366][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive][/COLOR]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]סקורפיו הביט אליך קפץ מיד מהאלונקה ורץ החוצה, ראלטס הביטה בו מופתעת אבל עדין חייכה[/COLOR]
[COLOR=olive]היא קמה וירדה ללמטה, והצביעה החוצה, כאומרת לך שצריך להמשיך![/COLOR][/quote]
"אוקיי רלטס" אענה לה "רק דבר אחד אחרון, אני צריך למצוא חבר ילדות שלי"
אצא החוצה אחפש את לארביטר.
-
[QUOTE=sigal123;1113828][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג משתמש בקרן קחר אבל היא מפספת, הוא משתמש באקדח מים שפוגע בגרובייל אבל לא קשה, לבינתיים הקרח מתחיל לנמוס וניצרת שלולית אחת גדולה כבר בצד ליד הקרח, גרובייל משתמש בקליע זרעים אבל דיוגונג חומק וצולל ישר אל מתחת לקרח[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך לעבר הדלפק ורואעה שבחוץ חושך "לא הם יגיעו מחר בבוקר" אמרה האחות בחביבות ואתה רואה שמאוחר כבר[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
הוא לא יודע סופת חול!
~~~
"זריזות ותתפוס אותו ותעיף אותו למטה ואז כדור אנרגיה!" קרא כריס, גורביל זז במהירות מדהימה ומורקרו הקטן ניסה לבוא אליו במכת כנף, גרובייל קפץ והשתמש בכדור אנרגיה מיד מאליו, הכדור ארנגיה פגע בגבו והעיף אותו לקרקע וזה התעלף[/COLOR][/QUOTE]
לא ידעתי מה לעשות אז יצאתי בחוץ והיסתכלתי על השמיים
והוצאתי את ריולו ומדקיפ והסתכל איתי ביחד
"צאו מדקיפ וריולו"
-
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Sienna"]עומר
הוא לא יודע סופת חול!
~~~
"זריזות ותתפוס אותו ותעיף אותו למטה ואז כדור אנרגיה!" קרא כריס, גורביל זז במהירות מדהימה ומורקרו הקטן ניסה לבוא אליו במכת כנף, גרובייל קפץ והשתמש בכדור אנרגיה מיד מאליו, הכדור ארנגיה פגע בגבו והעיף אותו לקרקע וזה התעלף[/COLOR][/QUOTE]
כן הוא כן! רשום לו במתקפות וחוץ מזה איך זה שפעם הוא עשה מתקפות חול רבות?!
~~~~
"מארקוורו..." אומר ואחזיר אותו לפוכדור "היית מעולה! גם ניצחת פוקימון,וגם גרמת לגרוביל להתעייף.." אומר לו.
"טוב,אני מבין שזה הקרב האחרון!" אפנה אל כריס "בוא נגמור את זה! צ'ימצ'אר,צא!" אוציא את צ'ימצ'אר.
"תשתמש בגלגל להבה ואז בלהביור!" אורה לו בשאגה
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה הולך לחפש את לארביטר שכראלטס מדלגת לה,
אתה פתאום שומע קולות משדה קרוב של מתקפות[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה יוצא החוצה ומוציא את ריולו ומדקיפ, שניהם יוצאים החוצה ולא מבינים מה לעשות, פתאום ריאולו רועד טיפה ואתה מבין שקר לו וגם שהוא עייף[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מתקפת חול זה שהוא מעיף חול אם כנפיו ככה שהחול נכנס לו לעיניים או לא מאפשר לו לראות זה שונה מאוד מסופות חול
~~~~
צימצאר קפץ למעלה והשתמש בלהביור וגלגל להבה , מה שיצר גלגל להבה עוצמתי, שתי טבעות הקיפו אותו וגרובייל הביט בו בתדהמה "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרובייל שלח כדורי אנרגיה שהחלישו את זה והורידו את הטבעות אבל נפגע מאוד קשה מהגלגל להבה, "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שפגעו בצימצאר, צימצאר פלט להביור שממנו גרוביל התחמק אבל בסוף נפגע וגם מההרעלה, כנראה שהוא לא עמד בזה יותר והתעלף..[/COLOR]
-
[COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה דיוגונג! עכשיו תשתמש על גרובייל בכוח חבוי ואז שוב פעם קרן קרח בכל הכוח!" אני צועק בשמחה ומקווה שדיוגונג יצליח לנצח בקרב
-
[QUOTE=sigal123;1113871][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Olive"]דניס
[COLOR="Navy"]רקס
אתה יוצא החוצה ומוציא את ריולו ומדקיפ, שניהם יוצאים החוצה ולא מבינים מה לעשות, פתאום ריאולו רועד טיפה ואתה מבין שקר לו וגם שהוא עייף[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מתקפת חול זה שהוא מעיף חול אם כנפיו ככה שהחול נכנס לו לעיניים או לא מאפשר לו לראות זה שונה מאוד מסופות חול
~~~~
צימצאר קפץ למעלה והשתמש בלהביור וגלגל להבה , מה שיצר גלגל להבה עוצמתי, שתי טבעות הקיפו אותו וגרובייל הביט בו בתדהמה "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרובייל שלח כדורי אנרגיה שהחלישו את זה והורידו את הטבעות אבל נפגע מאוד קשה מהגלגל להבה, "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שפגעו בצימצאר, צימצאר פלט להביור שממנו גרוביל התחמק אבל בסוף נפגע וגם מההרעלה, כנראה שהוא לא עמד בזה יותר והתעלף..[/COLOR][/QUOTE]
אה סליחה...
וזה היה כזה קל..?
~~~~~
"יש מעולה!! צ'ימצ'אר זו הייתה מתקפה עוצמתית!! אתה מעולה!!" אשבח אותו ואפנה לטום "יש הצלחתי!" אומר לו ואתן לו כיף.
"קח,צ'ימצ'אר,תפוח עסיסי בשבילך!" אושיט לו תפוח בשמחה ולאחר שיאכל אחזיר אותו לפוכדור..
-
[QUOTE=sigal123;1113871][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Olive"]דניס
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
צימצאר קפץ למעלה והשתמש בלהביור וגלגל להבה , מה שיצר גלגל להבה עוצמתי, שתי טבעות הקיפו אותו וגרובייל הביט בו בתדהמה "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרובייל שלח כדורי אנרגיה שהחלישו את זה והורידו את הטבעות אבל נפגע מאוד קשה מהגלגל להבה, "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שפגעו בצימצאר, צימצאר פלט להביור שממנו גרוביל התחמק אבל בסוף נפגע וגם מההרעלה, כנראה שהוא לא עמד בזה יותר והתעלף..[/COLOR][/QUOTE]
הרמתי את ריולו וחיבקתי אותו היינו עייפים אז נרדמו באמצע
-
[quote=sigal123;1113871][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive]אתה הולך לחפש את לארביטר שכראלטס מדלגת לה,[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה פתאום שומע קולות משדה קרוב של מתקפות[/COLOR]
[COLOR=navy]רקס[/COLOR]
[COLOR=navy]אתה יוצא החוצה ומוציא את ריולו ומדקיפ, שניהם יוצאים החוצה ולא מבינים מה לעשות, פתאום ריאולו רועד טיפה ואתה מבין שקר לו וגם שהוא עייף[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]מתקפת חול זה שהוא מעיף חול אם כנפיו ככה שהחול נכנס לו לעיניים או לא מאפשר לו לראות זה שונה מאוד מסופות חול[/COLOR]
[COLOR=sienna]~~~~[/COLOR]
[COLOR=sienna]צימצאר קפץ למעלה והשתמש בלהביור וגלגל להבה , מה שיצר גלגל להבה עוצמתי, שתי טבעות הקיפו אותו וגרובייל הביט בו בתדהמה "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרובייל שלח כדורי אנרגיה שהחלישו את זה והורידו את הטבעות אבל נפגע מאוד קשה מהגלגל להבה, "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שפגעו בצימצאר, צימצאר פלט להביור שממנו גרוביל התחמק אבל בסוף נפגע וגם מההרעלה, כנראה שהוא לא עמד בזה יותר והתעלף..[/COLOR][/quote]
אלך לכיוון הקולות בשקט ואקווה שזה לארביטר
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל ועמד ליד המגירות ושם צלחת אל העלים הגדולים של צ'רובי וצ'רובי מביאה לך ואת שמה אל השולחן, לאחר מספר דקות הספגטי מתבשל והשניצלים במיקרוגל והשולחן ערוך, אתם מתיישיבם לשולחן ומחכים מספר דקות ופתאום שניצלים מעופפים מגיעים לצלחת שלכם, ספגטי מעופף מתחלק לארבע ומגיע לכול אחד מהצלחות וכך גם השתיה (לכוסות כמובן)[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג יוצא החוצה ומשתמש בקרן קרח אבל גרובייל חומק, דיונגונג יוצר לעצמו מקום לחלקה על הקרח וגרוביל נפגע מההרעלה ממקודם, "קליע זרעים!" קרא כריס גרוביל שלח קליעי זרעים ומהם דיונגונג התחמק "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל המשיך בקליע זרעםי אבל אז שינה כיוון ופגע בדיונגונג בכדור אנרגיה חזק מאוד[/COLOR][/QUOTE]
" ואוו ! " אומרת בחיוך ענק .
" תודה רבה לכולכם ^ ^ " אומר לכולם .
" קדימה גראדוור בואי שבי לאכול איתנו . " אומרת ומתחילה לאכול .
-
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג משתמש בכוח חבוי ממנו גרוביל מתחמק, הוא מנסה שנית ומשתק את גרוביל, הוא יורה קרן קרח אבל בגלל שגרובייל נפל למטה והוא לא הוקפא[/COLOR]
עומר
[COLOR="Sienna"]גרובייל היא במצב של כמעט מעולף מול מורקרו הגלגל להבה גמר אותו
ואתה רוצה עוד?כי לי אין בעיה :)
~~~~
צימצאר אכל בשמחה את התפוח אבל לפני זה חתך אותו לחצי ואמר שתחצי הוא יביא למורקרו כי הוא עשה את רוב העבודה, שהחצי תפוח בידו הוא קפץ אל הכתף שלך בשמחה, טום שהיה אל הספסל סימן לך אם האגודל למעלה משהו שנראה לך שזה היה "יפה!" ופתאום כריס ניגש אליך, אם תג ירוק כסוף בצורת עלה והרגשת איך הלב שלך פועם בפעימות מהירות מאוד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה לא אומר מה ריאולו עושה אני אומרת
~~~~
אתה מרים את ריאולו אבל לא נוח לו אז הוא יורד, אתה רואה שגם מדקיפ עייף וגם אתה קצת ואתם צריכים מקום לישון! מדקיפ מביט אליך ומצביע אל מרכז הפוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה הולך ורואה פוקימון עכבר שמחזיק בזנבו פרי קטן ואדום, הוא בצבע סגול ויש לו שיניים חדות, אתה רואה שהוא יוצא בנשיכה לעבר פוקימון ירוק ואתה רואה שזהו לארביטר! לארביטר משתמש בצרחה חזקה במיוחד שמעיפה את העכבר הקטנטן אחורה ומבטלת את התקפתו, והא משתמש בראש ברזל שפוגע בו והוא עוזב את הפרי הקטנטן שלארביטר תופס בידיו הקטנות, העכבר מתהפך ובורח אל תוך השיחים[/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/kmwdvljjnlny.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1114215][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
דיוגונג משתמש בכוח חבוי ממנו גרוביל מתחמק, הוא מנסה שנית ומשתק את גרוביל, הוא יורה קרן קרח אבל בגלל שגרובייל נפל למטה והוא לא הוקפא[/COLOR]
][/QUOTE]
"אוקיי דיוגונג, תשתמש בקרן קרח ואז מתקפת קרן!" אני צועק בשמחה ומקווה שדיוגונג יצליח
-
[COLOR="Green"]מייקל
עומר
~~~~
צימצאר אכל בשמחה את התפוח אבל לפני זה חתך אותו לחצי ואמר שתחצי הוא יביא למורקרו כי הוא עשה את רוב העבודה, שהחצי תפוח בידו הוא קפץ אל הכתף שלך בשמחה, טום שהיה אל הספסל סימן לך אם האגודל למעלה משהו שנראה לך שזה היה "יפה!" ופתאום כריס ניגש אליך, אם תג ירוק כסוף בצורת עלה והרגשת איך הלב שלך פועם בפעימות מהירות מאוד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
~~~~
אתה מרים את ריאולו אבל לא נוח לו אז הוא יורד, אתה רואה שגם מדקיפ עייף וגם אתה קצת ואתם צריכים מקום לישון! מדקיפ מביט אליך ומצביע אל מרכז הפוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה הולך ורואה פוקימון עכבר שמחזיק בזנבו פרי קטן ואדום, הוא בצבע סגול ויש לו שיניים חדות, אתה רואה שהוא יוצא בנשיכה לעבר פוקימון ירוק ואתה רואה שזהו לארביטר! לארביטר משתמש בצרחה חזקה במיוחד שמעיפה את העכבר הקטנטן אחורה ומבטלת את התקפתו, והא משתמש בראש ברזל שפוגע בו והוא עוזב את הפרי הקטנטן שלארביטר תופס בידיו הקטנות, העכבר מתהפך ובורח אל תוך השיחים[/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/kmwdvljjnlny.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/IMG][/QUOTE]
בעצם תשכחי את השיחה הזאת :)
~~~
'וואו! זה התג!' אומר בליבי בשמחה עצומה ואקח ממנו את התג..
"יש השגתי את תג העלה!" אקפוץ בצהלה ואחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ואקח את חצי התפוח,אוציא את מארקוורו ואספר לו "ניצחנו את גרוביל! והרב בזכותך! קח,הנה חצי תפוח על המאמץ..." אושיט לו את התפוח בשמחה..
-
[COLOR="Green"]
מייקל
דיוגונג מקפיא את גרוביל ומשתמש במכת קרן שפוגעת בו , דיוגונג מתעצבן ומשתמש בכוויה שממיסה את הקרח ופוגעת בגרובייל קשה, הוא מתעורר מיד ונעמד "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרובייל יצר כדור אנרגיה בתוך ידיו ודיוגונג השתמש בקרן קרח בשביל ליצור כדור קרח, שניהם שלחו את הכדורים ויצרו פיצוץ ענק, שלג עף לכול מקום, שני הפוקימונים שכבו אל הרצפה מכוסים בשלג פתאום דיוגונג קם וצלל לתוך המים, ויצא והסתכל אל גרובייל שהתעלף,[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה שמח ומאושר ומוציא את מורקרו התשוש לחלוטין, הוא אוכל את התפוח ד הסוף ונראה שמח, אתה מחליט להחזיר אותו ושם את התג בקופסאת התגים שלך, צימצאר מביט אליך (הוא לא רוצה לחזור) ופתאום אתה שומע צפצוף מהפוקדע שלך![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1114302][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]
מייקל
דיוגונג מקפיא את גרוביל ומשתמש במכת קרן שפוגעת בו , דיוגונג מתעצבן ומשתמש בכוויה שממיסה את הקרח ופוגעת בגרובייל קשה, הוא מתעורר מיד ונעמד "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרובייל יצר כדור אנרגיה בתוך ידיו ודיוגונג השתמש בקרן קרח בשביל ליצור כדור קרח, שניהם שלחו את הכדורים ויצרו פיצוץ ענק, שלג עף לכול מקום, שני הפוקימונים שכבו אל הרצפה מכוסים בשלג פתאום דיוגונג קם וצלל לתוך המים, ויצא והסתכל אל גרובייל שהתעלף,[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה דיוגונג! חזור." אני אומר בחיוך ומחזיר את דיוגונג. אחרי זה אני מתמלא שמחה על הניצחון הראשון שלי בקרב מכון ומוציא את כולם ואומר להם:" היי, ניצחנו בקרב!" אני אומר בחיוך
-
[quote]עומר
אתה שמח ומאושר ומוציא את מורקרו התשוש לחלוטין, הוא אוכל את התפוח ד הסוף ונראה שמח, אתה מחליט להחזיר אותו ושם את התג בקופסאת התגים שלך, צימצאר מביט אליך (הוא לא רוצה לחזור) ופתאום אתה שומע צפצוף מהפוקדע שלך! [/quote]
"מה זה?" אופתע ואבדוק מה קורה בפוקדע אחרי שאחזיר את מארקוורו ואשאיר את צ'ימצ'אר בחוץ...
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה שמח מאוד והכול ופתאום כריס בא אליך, ומגיש לך תג ירוק ונוצץ הצורת עלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שזאת הודעה מהפרופסור!
"שלום עומר
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור"[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1114506][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה שמח מאוד והכול ופתאום כריס בא אליך, ומגיש לך תג ירוק ונוצץ הצורת עלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שזאת הודעה מהפרופסור!
"שלום עומר
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור"[/COLOR][/QUOTE]
לא הבנתי,אני יכול להביא רק 3 פוקימונים שלי ועוד 3 ללכוד או מה..?
~~~
אכניס את התג לכיסי ואקרא את ההודעה,כשאגמור אותה אסביר לטום מה רשום ולאחר מכן אכתוב לפרופסור:
[I]"שלום פרופסור,
קראתי את הודעתך ואציית להוראות,אני נמצא במכון העיר השנייה,בדיוק אחרי קרב המכון (שעבר בהצלחה) עם כריס,לכן הכי קרוב אליי זה המזח ולשם אני אלך,יידע אותי בעוד פרטים:
אני יכול להביא רק 3 פוקימונים שלי ועוד 3 ללכוד?
אני יכול להביא עוד מישהו איתי?
יש מצב לשמור את הפוקימונים הייחודים האלה גם אחרי ההרפתקאה?
עומר."[/I]
-
[COLOR="Green"]מייקל
עומר
~~~~
[COLOR="Navy"]רקס
~~~~
[COLOR="Olive"]דניס
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/kmwdvljjnlny.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/IMG][/QUOTE]
קמתי וניכנסתי למרכז הפוקימונים
התיישבתי על הספסל שיש ונירדמתי
-
[QUOTE=sigal123;1114506][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה! תודה רבה!" אני צועק בהתלהבות לכריס ומחייך אליו חיוך רחב. אחרי זה אני לוקח את כל הפוקימונים שלי לריפוי. ואחרי זה אני מחזיר את כולם ויושב בדשא עם בריאנה כדי להחליט את מי אקח לאי
-
[QUOTE=sigal123;1113227][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו הביט אליך ויצא בניקור שממנו גרובייל התחמק בפיצה, שמורקרו היה מתחת לגרוביל ראית שבעיניו צץ רעיון ונרגעת קצת, מורקרו בהבדל של שנייה הסתובב לעבר גרובייל שהיה באוויר שלח דופק אפל והמשיך לעוף ופנה ללמעלה, גרוביל המופתע נפגע מהדופק אפל ונפל למטה ונפגע, נראה שמורקרו די מותש והוא לא במצב הכי טוב [/COLOR]
כן קראתי
וזה יכול להיות שואלי רק אולי..שישנת ואז התעוררת מהשמש
~~~~
אתה פוקח עייניים ורואה שאתה בחדר, סקווירטל ובאדו משחקים מריל קופצת אל זנבה בחיוך ואז קופצת לחדר שירותים ומשם נשמע ספלאש גדול, ונוטו וטורצ'יק מדברים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
" הספינה תצא בעוד שעה ויש לך כרטיס?" שאלה האחות ג'וי בחביבות[/COLOR][/QUOTE]
"היי חברים,איך עבר עליכם הלילה?" אני שואל את כולם בחיוך שאיתו נרדמתי וכך איתו קמתי.
'מעניין מה השעה עכשיו' אני חושב לעצמי ומסתכל על השמש בזורחת מבעד לחלון.
אני קם לשטוף פנים,לצחצח שיניים ולאחר מכן מחליף לבגדים נקיים חדשים.
"אוקיי חבר'ה הגיע הזמן לצאת לדרכינו" אני אומר ומוציא מתיקי ארבעה פוכדורים,אני מכנס את כולם מלבד טורצ'יק בחזרה לפוכדור ואומר לו,"קדימה חברי מסע חדש מחכה לנו" אני מסמן לעלות על כתפי.
לאחר מכן אני יוצא מהחדר לחפש את האחות ג'וי בכדי שתגיד לי איך ולאן ללכת בכדי להגיע לאי ההוא.
'מעניין במי אבחר לקחת' אני חושב לעצמי ומסתכל על טורצ'יק בחיוך כאשר אני מחליט שהוא אחד מהם.
-
[quote=sigal123;1114215][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive]אתה הולך ורואה פוקימון עכבר שמחזיק בזנבו פרי קטן ואדום, הוא בצבע סגול ויש לו שיניים חדות, אתה רואה שהוא יוצא בנשיכה לעבר פוקימון ירוק ואתה רואה שזהו לארביטר! לארביטר משתמש בצרחה חזקה במיוחד שמעיפה את העכבר הקטנטן אחורה ומבטלת את התקפתו, והא משתמש בראש ברזל שפוגע בו והוא עוזב את הפרי הקטנטן שלארביטר תופס בידיו הקטנות, העכבר מתהפך ובורח אל תוך השיחים[/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/kmwdvljjnlny.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/IMG][/quote]
"לארביטר!" ארוץ אליו בהתלהבות "מה שלומך?"
"תכיר את רלטס" אגיד לו "התחלתי איתה את המסע"
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לוקח איתך שלוש פוקימונים ותופס שלוש משם
~~~~
"כן ועדיף שתביא שני פוקימונים חלשים קצת (לא התפתחות שנייה או אחרונה) ופוקימון בינוני, כי שם יש אימונים שיוכלו להיות טובים מאוד להם, בנוסף לכך תוכל אולי אבל לא בטוח להחליף שני פוקימונים שלך בשניים אחרים במרכז ששם
לא אף אחד חוץ ממי שמקבל את ההזמנה לא יכול לבוא, אבל טום הוא השותף שלך נכון? כי הוא גל קיבל וגם שאל את זה לגביך
והפוקימונים שאתה לוכד נשארים איתך ברור! אז מזל טוב גם אל התפיסה ומחר בשעה רבע לשלוש לך לאחות ג'וי תבקש ממנה כרטיס לעומר אל שם הפרופסור , אחר כך שתקבל את הכרטיס לך למזח ותראה ספינה גדולה מאוד (וזה אחרי שלקחת רק שלוש פוקימונים ותשאר שמת אצלי במעבדה) תביא למישהו שם שיקח כרטיסים תכרטיס והוא יסמן לך שם משהו ותעלה לספינה אבל תדאג שהכול אצלך! לאחר מכן תקבל בן זוג לחדר ותהיה שם כיום וחצי ומשם כבר המפקד יאמר לכם מה לעשות ומהדריכים
הפרופסור" [/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך ומתיישב אל הספסל של מרכז הפוקימונים "סליחה? אתה רוצה להזמין חדר ?" שאלה האחות ג'וי והביטה אליך והיית עייף מאוד[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
תם והלכים ומרפאים את הפוקימונים שלכם ומתיישבים אל הדשא, "אני יקח את פלאריון למקרה ביטחון את פיצ'ו ואת נידורן ושם אני כבר יחליף את דרטיני, אני מציעה לך לקחת את נידורין כי הוא לא ממש ממש חזק, כך פוקימונים כמו נידורין פוניטה ופינאון וגם דרטיני פוניטה גם צריך אבל תזכור שפרינפלאפ שלך לא היה איתך לא מעט זמן" אמרה בריאנה ובאמת שמת לב לזה, [/COLOR]
טורציק מביט אליך בחיוך שלו, אתה רואה שהשעה רק שומנה ויש לך זמן להתארגן ולאכול ארוחת בוקר והכול!
אתתה הולך למטה ומתלבט מאוד במי לקחת, אתה נזכר שהפרופסור אמר לקחת לפחות שניים חלשים כלומר לא בהתפתחות שנייה או שלישית או חזקים מאוד[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר מביט אליך וקופץ אליך!
נראה שהוא התגעגע אליך מאוד!
לארביטר מסתכל אל ראלטס שהיא מושיטה לו יד ללחיצה, פתאום היה רגע של לחץ כזה בין לארביטר לראלטס אבל אז לארביטר לחץ את ידה וחייך את חיוכו המוכ[/COLOR]ר
-
[quote=sigal123;1115213][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive]לארביטר מביט אליך וקופץ אליך![/COLOR]
[COLOR=olive]נראה שהוא התגעגע אליך מאוד![/COLOR]
[COLOR=olive]לארביטר מסתכל אל ראלטס שהיא מושיטה לו יד ללחיצה, פתאום היה רגע של לחץ כזה בין לארביטר לראלטס אבל אז לארביטר לחץ את ידה וחייך את חיוכו המוכ[/COLOR]ר[/quote]
"לארביטר-רלטס, רלטס-לרביטר" אגיד ואז אשאל את לרביטר "תהיתי לעצמי... אם אתה תרצה להצטרף אלינו למסע".
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Green"]מייקל
" ואוו ! " אומרת בחיוך ענק .
" תודה רבה לכולכם ^ ^ " אומר לכולם .
" קדימה גראדוור בואי שבי לאכול איתנו . " אומרת ומתחילה לאכול .
-
[QUOTE=sigal123;1115213][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
"כן ועדיף שתביא שני פוקימונים חלשים קצת (לא התפתחות שנייה או אחרונה) ופוקימון בינוני, כי שם יש אימונים שיוכלו להיות טובים מאוד להם, בנוסף לכך תוכל אולי אבל לא בטוח להחליף שני פוקימונים שלך בשניים אחרים במרכז ששם
לא אף אחד חוץ ממי שמקבל את ההזמנה לא יכול לבוא, אבל טום הוא השותף שלך נכון? כי הוא גל קיבל וגם שאל את זה לגביך
והפוקימונים שאתה לוכד נשארים איתך ברור! אז מזל טוב גם אל התפיסה ומחר בשעה רבע לשלוש לך לאחות ג'וי תבקש ממנה כרטיס לעומר אל שם הפרופסור , אחר כך שתקבל את הכרטיס לך למזח ותראה ספינה גדולה מאוד (וזה אחרי שלקחת רק שלוש פוקימונים ותשאר שמת אצלי במעבדה) תביא למישהו שם שיקח כרטיסים תכרטיס והוא יסמן לך שם משהו ותעלה לספינה אבל תדאג שהכול אצלך! לאחר מכן תקבל בן זוג לחדר ותהיה שם כיום וחצי ומשם כבר המפקד יאמר לכם מה לעשות ומהדריכים
הפרופסור" [/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך ומתיישב אל הספסל של מרכז הפוקימונים "סליחה? אתה רוצה להזמין חדר ?" שאלה האחות ג'וי והביטה אליך והיית עייף מאוד[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
תם והלכים ומרפאים את הפוקימונים שלכם ומתיישבים אל הדשא, "אני יקח את פלאריון למקרה ביטחון את פיצ'ו ואת נידורן ושם אני כבר יחליף את דרטיני, אני מציעה לך לקחת את נידורין כי הוא לא ממש ממש חזק, כך פוקימונים כמו נידורין פוניטה ופינאון וגם דרטיני פוניטה גם צריך אבל תזכור שפרינפלאפ שלך לא היה איתך לא מעט זמן" אמרה בריאנה ובאמת שמת לב לזה, [/COLOR]
טורציק מביט אליך בחיוך שלו, אתה רואה שהשעה רק שומנה ויש לך זמן להתארגן ולאכול ארוחת בוקר והכול!
אתתה הולך למטה ומתלבט מאוד במי לקחת, אתה נזכר שהפרופסור אמר לקחת לפחות שניים חלשים כלומר לא בהתפתחות שנייה או שלישית או חזקים מאוד[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר מסתכל אל ראלטס שהיא מושיטה לו יד ללחיצה, פתאום היה רגע של לחץ כזה בין לארביטר לראלטס אבל אז לארביטר לחץ את ידה וחייך את חיוכו המוכ[/COLOR]ר[/QUOTE]
"אוי נו.... איך אני יכול לבחור בין הפוקימונים שלי?" אשאל את עצמי בלב "טוב,באטרפרי זו התפתחות,אז לא הוא... טריקו.. אני אקח אותו! צ'ימצ'אר...הוא הפוקימון הבינוני! אבל מי לבחור... איווי,שינקס או מארקוורו? מארקוורו הוא בינוני,אז איווי או שינקס...? אני אבחר בשינקס!" אחליט לעצמי...
"טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים,אני אשן שם,אתה גם בא טום..?" אשאל אותו
-
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר וראלטס הסתכלו זה לאל זה ונראה שהתחברו, לארביטר נגס ביס מהפרי שלו סיים אותו והביט אליך בעיניו הקטנות ואז חייך והנהן להסכמה
[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם מתחילים לאכול ואחרי שאתם מסיימים אתם מורידים ושוטפים ומסדרים את הוכל, את רואה שכבר מאוחר וצריך ללכת לישון כי מחר הולכים לספינה![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
טום הנהן וחייך בינתיים אתה סיפרת לו את מי אתה לוקח והוא סיפר שהוא לוקח את אזוריל איפום ויאנפו ושם הוא כבר יחליף את יאנפו לאיווי[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1115270][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR=olive]לארביטר וראלטס הסתכלו זה לאל זה ונראה שהתחברו, לארביטר נגס ביס מהפרי שלו סיים אותו והביט אליך בעיניו הקטנות ואז חייך והנהן להסכמה[/COLOR]
[/quote]
"אז..?" אגיש לו פוקדור "תכנס?"
-
[QUOTE=sigal123;1115270][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר וראלטס הסתכלו זה לאל זה ונראה שהתחברו, לארביטר נגס ביס מהפרי שלו סיים אותו והביט אליך בעיניו הקטנות ואז חייך והנהן להסכמה
[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם מתחילים לאכול ואחרי שאתם מסיימים אתם מורידים ושוטפים ומסדרים את הוכל, את רואה שכבר מאוחר וצריך ללכת לישון כי מחר הולכים לספינה![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
טום הנהן וחייך בינתיים אתה סיפרת לו את מי אתה לוקח והוא סיפר שהוא לוקח את אזוריל איפום ויאנפו ושם הוא כבר יחליף את יאנפו לאיווי[/COLOR][/QUOTE]
" קדימה כולם , הולכים לישון ^ ^ "
אומרת בחיוך והולכת למיטה שלי לישון .
-
[QUOTE=sigal123;1115213][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
הפרופסור" [/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר מסתכל אל ראלטס שהיא מושיטה לו יד ללחיצה, פתאום היה רגע של לחץ כזה בין לארביטר לראלטס אבל אז לארביטר לחץ את ידה וחייך את חיוכו המוכ[/COLOR]ר[/QUOTE]
התוששתי ואמרתי לה
"בשמחה"
קמתי והלכתי אליה