אחי אני רוצה להתייחס לפייק החדש..... הרוח רפאים... היא גדולה מידיי... לא יכול להיות ספרייט בכזה מימדים..... חוץ מזה ממש יפה! 8/10.....
זה יהיה 10/10 אם תקטין אותו מעט...
Printable View
אחי אני רוצה להתייחס לפייק החדש..... הרוח רפאים... היא גדולה מידיי... לא יכול להיות ספרייט בכזה מימדים..... חוץ מזה ממש יפה! 8/10.....
זה יהיה 10/10 אם תקטין אותו מעט...
[quote][i]Originally posted by CodeCode[/i]@Dec 25 2009, 11:27 PM
[b] אחי אני רוצה להתייחס לפייק החדש..... הרוח רפאים... היא גדולה מידיי... לא יכול להיות ספרייט בכזה מימדים..... חוץ מזה ממש יפה! 8/10.....
זה יהיה 10/10 אם תקטין אותו מעט... [/b][/quote]
למעשה, הספרייט עומד בדרישות ה80X80 באופן מוחלט (דאגתי לכך)
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Dec 25 2009, 11:29 PM
[b] למעשה, הספרייט עומד בדרישות ה80X80 באופן מוחלט (דאגתי לכך) [/b][/quote]
אך בכל זאת הוא מעט גדול מהמצופה לכך....
באיזה גודל הוא אמר להיות בערך? ואצל לומוס, מה שיש מאחוריוף זה סמיכה?
בערך 78X68
הוא פוקימון גדול, זה לא שהחלטתי סתם להשתגע עם הגודל, אפילו שקלתי להוציא את הגרסא הזאתי:
[url=http://img85.imageshack.us/i/vzv.png/][img]http://img85.imageshack.us/img85/2695/vzv.png[/img][/url]
כדי להמחיש את הגודל שלו אבל החלטתי לוותר על היצירתיות
וללומוס יש גלימה
הבנתי את זה, אבל התכוונתי באיזה גודל התכוונת לעשות אותו ביחס לאדם, אם הוא בגודל מטר, שניים או מה?
משהו כמו מטר שמונים
סטיינס אמור להיות בערך בגודל של ראש
אוקי, ואני מקווה שתכין עוד פייקים מסוג אש, כי לפי הדורות עד עכשיו פוקמוני האש פוחתים, ובדור הרביעי נותרו רק חמישה.
אז אני מקווה שתכין עוד שפוקמוני האש לא ייכחדו :P
וואו,
דנדי, אני מוכרח לציין שסקאלפיוריק הוא הפייקמון הכי טוב שאי פעם עשית. בדיוק בסגנון שאני אוהב.
קבל ח''ח
פאק הפוקימון רוח הגדול יצא פצצה,גם הפוקימון רוח השני יצא מושלם.
תמשיך להכין פייקים כאלה!
פייק חדש!! בסקרויל! הפייק ה-40 שלי!
יצא אדיר!!!! אני גם שמח לראות שיש עוד פוקמון אש :D
פייקמון הדור החמישי שוחרר לאוויר העולם!! פינדיגו!!
יצא מגניב מאוד, רק הרגליים קצת מוזרות, כאילו טיפה עקומות, זוכר שפרסמתה לפני כמה שבועות שתי צלליות של פייקים למה לא הראתה אותם בסוף?
אחד הטובים שלך, למרות שבכל זאת אני מציע קצת לשנות את הצורה הספרייט שלא יראה כמו התנוחה של הפוקמון החדש זורוורק.