-
[b]ריוגה[/b]
מרכז הפוקימונים פתוח. אתה ניכנס ואחות ג'וי מקבלת אות.
"אתה תישאר פה לישון?" שואלת אותך ג'וי.
[b]בנג'י[/b]
זאת פאלט.. הפוקימונים הטובים נימצאים הרחק מאוד. רק אם אוק שולח אתכם למשימה מגיעים לשם.
--
אתה עוזב את הרטטה וניתקל במאמן. "רוצה קרב פוקימונים?" פונה אליך מאמן הפוקימונים.
[b]אלכס[/b]
סינדקוויל משתמש במסך עשן ומצליח להיתחמק מהנשיכה של פוצ'יאנה. "קפוץ למעלה כדי שתוכל ליראות אותו!" פוקד האיש על פוצ'יאנה אך סינדקוויל מספיק ליפגוע במתקפת מהירות. פוצ'יאנה ניפגע מעט אך מיתאושש מהר. "דחיפה!" צועק האיש בחליפת המיוטו ופוצ'יאנה דוחף את סינדקוויל. סינדקוויל ניפגע.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 20 2008, 09:10 AM
[b] [b]יוקי[/b]
אתה מכניס את הדיסק של פוצ'יאנה אל כונן הדיסקים ופוצ'יאנה מזומן לקרב. ניראה שזיגזגון מיתעלם ממך ומהפוצ'יאנה שלך. זיגזגון ממשיך לשחק עם עצמו. [/b][/quote]
"פוציאנה תקוף בנשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 20 2008, 09:29 AM
[b] [b]ריוגה[/b]
מרכז הפוקימונים פתוח. אתה ניכנס ואחות ג'וי מקבלת אות.
"אתה תישאר פה לישון?" שואלת אותך ג'וי. [/b][/quote]
"כן אבל רק לילה"אני אומר לה
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 20 2008, 04:29 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
זאת פאלט.. הפוקימונים הטובים נימצאים הרחק מאוד. רק אם אוק שולח אתכם למשימה מגיעים לשם.
--
אתה עוזב את הרטטה וניתקל במאמן. "רוצה קרב פוקימונים?" פונה אליך מאמן הפוקימונים.
[/b][/quote]
"בסדר." אני אומר ומכניס את הדיסק לתוך המכשיר, "צא סינדקוויל."
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 20 2008, 09:54 AM
[b] [b]דיימונד[/b]
אתה חוזר אל המעבדה של פרופסור אוק ומבקש ממנו לקבל משימה. "יש לי משימה די פשוטה" אומר אוק ומביא לך מעטפה לבנה. "לך לחנות שבעיר ורידיאן ותעביר למוכר את המעטפה הזו" אומר אוק ושולח אותך. [/b][/quote]
לוקח את המעטפה והולך לחנות שבעיר ורידיאן להעביר אותה
-
[quote][b]טום
אתה בוחר לזמן את צ'ארמנדר ומכניס את הדיסק האדום אל תוך הכונן. צ'ארמנדר מזומן לקרב.
קטרפי מתחיל ליברוח.[/b][/quote]
צארמאנדר מסך עשן פעמים שריטה ואז גחלת בכול הכוח!!!
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 20 2008, 07:29 AM
[b]
[b]אלכס[/b]
סינדקוויל משתמש במסך עשן ומצליח להיתחמק מהנשיכה של פוצ'יאנה. "קפוץ למעלה כדי שתוכל ליראות אותו!" פוקד האיש על פוצ'יאנה אך סינדקוויל מספיק ליפגוע במתקפת מהירות. פוצ'יאנה ניפגע מעט אך מיתאושש מהר. "דחיפה!" צועק האיש בחליפת המיוטו ופוצ'יאנה דוחף את סינדקוויל. סינדקוויל ניפגע. [/b][/quote]
קדימה סינדקויל גחלת!
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 20 2008, 08:54 AM
[b] [b]תום[/b]
צ'ארמנדר משתמש בגחלת ווידל מיתעלף. מה תעשה?
1.אחתים אותו על דיסק ריק.
2.אעזוב אותו.
[/b][/quote]
אחתים אותו על דיסק ריק
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 16 2008, 06:46 PM
[b] [b]התחלה לרשומים![/b]
אתם מיתעוררים, מיתארגנים, אוכלים ארוחת בוקר שהכינה לכם אמכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים. כאשר אתם מגיעים אל המעבדה, עומד מולכם פרופסור אוק ובידו הימינית מוחזקת מזוודה גדולה ושחורה.
הוא פותח לכם את המזוודה ובה מונחים 9 דיסקים קטנים וזעירים. "במה תיבחרו?" שואל אתכם אוק ומחכה לבחירה שלכם.
[img]http://img166.imageshack.us/img166/4650/diskor2.png[/img] [/b][/quote]
"אני רוצה את הדיסק של טוטודייל" אני אומר לו.
-
[b]יוקי[/b]
פוצ'יאנה רץ לעבר זיגזגון ומשתמש בנשיכה, אך זיגזגון מרוב שהוא רץ אחר זנבו מיתחמק. זיגזגון ממשיך להיתעלם ממך ומהפוצ'יאנה שלך ומשחק עם עצמו. מה תעשה?
[b]ריוגה[/b]
"בסדר" מחייכת ג'וי ומביאה לך מפתח לחדר שלך. אתה עולה לקומה השניה וניכנס לחדר שלך.
..?!?..
הבוקר מגיע!
[b]בנג'י[/b]
סינדקוויל מזומן לקרב. "טריקו צא!" צועק המאמן ומזמן את טריקו מכונן הדיסקים שעל ידו.
"אני אתן לך להתחיל" אומר המאמן ומחייך.
[b]דיימונד[/b]
הדרך ארוכה, יכך זמן רב עד שתגיע. אתה הולך לך ביער ורידיאן וניתקל בבידריל עצבני שרודף אחריך.
מה תעשה?
1.אבדוק עליו בפוקידע שלי.
2.אלחם מולו.
3.אמשיך ליברוח.
[b]טום[/b]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן וקטרפי נילכד. צ'ארמנדר פוגע קשות בקטרפי, קטרפי מיתעלף.
מה תעשה?
1.אחתים אותו על דיסק.
2.אעזוב אותו.
[b]אלכס[/b]
סינדקוויל משתמש בגחלת ופוצ'יאנה ניפגע. "נשיכה!" צעק המאמן ופוצ'יאנה רץ לעבר צ'ארמנדר.
צ'ארמנדר ניפגע. "דחיפה!" צועק המאמן אל הפוצ'יאנה שלו.
[b]תום[/b]
אתה מכניס דיסק ריק אל תוך כונן הדיסקים, וחוט זוהר עוטף את וידל המעולף. כעבור שניות מעטות הדיסק נישלף החוצא ואתה רואה על הדיסק ציור של פוצ'יאנהוידל.
מזל טוב! תפסת וידל!
[b]ג'ק[/b]
"ובכן, בחרת בטוטודייל" אומר אוק ומביא לך את הדיסק האדום שמוחתם עליו טוטודייל. +אתה מקבל כונן דיסקים נוח שנילבש על זרוע היד+10 דיסקים ריקים ופוקידע משוכללת אשר מיתעדכנת בכל חיבור למחשב. "והנה מתנה קטנה ממני לך" מחייך אוק ומביא לך טלפון. "למקרה חירום, היתקשר אלי" אומר אוק ומחייך.
*מה תעשה עכשיו?*
1.אלך להיתאמן עם טוטודייל מול מאמנים אחרים.
2.אלך לחפש פוקימונים.
3.אעשה משימה.
-
[quote][b]טום
מה תעשה?[/b][/quote]
אתקוף את קטרפי בעוד מתקפת שריטה ואז אחתום אותו...
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 21 2008, 10:27 AM
[b] [b]יוקי[/b]
פוצ'יאנה רץ לעבר זיגזגון ומשתמש בנשיכה, אך זיגזגון מרוב שהוא רץ אחר זנבו מיתחמק. זיגזגון ממשיך להיתעלם ממך ומהפוצ'יאנה שלך ומשחק עם עצמו. מה תעשה?
[b]ריוגה[/b]
"בסדר" מחייכת ג'וי ומביאה לך מפתח לחדר שלך. אתה עולה לקומה השניה וניכנס לחדר שלך.
..?!?..
הבוקר מגיע!
[b]בנג'י[/b]
סינדקוויל מזומן לקרב. "טריקו צא!" צועק המאמן ומזמן את טריקו מכונן הדיסקים שעל ידו.
"אני אתן לך להתחיל" אומר המאמן ומחייך.
[b]דיימונד[/b]
הדרך ארוכה, יכך זמן רב עד שתגיע. אתה הולך לך ביער ורידיאן וניתקל בבידריל עצבני שרודף אחריך.
מה תעשה?
1.אבדוק עליו בפוקידע שלי.
2.אלחם מולו.
3.אמשיך ליברוח.
[b]טום[/b]
מה תעשה?
1.אחתים אותו על דיסק.
2.אעזוב אותו.
[b]אלכס[/b]
סינדקוויל משתמש בגחלת ופוצ'יאנה ניפגע. "נשיכה!" צעק המאמן ופוצ'יאנה רץ לעבר צ'ארמנדר.
[b]תום[/b]
אתה מכניס דיסק ריק אל תוך כונן הדיסקים, וחוט זוהר עוטף את וידל המעולף. כעבור שניות מעטות הדיסק נישלף החוצא ואתה רואה על הדיסק ציור של פוצ'יאנהוידל.
מזל טוב! תפסת וידל!
[b]ג'ק[/b]
"ובכן, בחרת בטוטודייל" אומר אוק ומביא לך את הדיסק האדום שמוחתם עליו טוטודייל. +אתה מקבל כונן דיסקים נוח שנילבש על זרוע היד+10 דיסקים ריקים ופוקידע משוכללת אשר מיתעדכנת בכל חיבור למחשב. "והנה מתנה קטנה ממני לך" מחייך אוק ומביא לך טלפון. "למקרה חירום, היתקשר אלי" אומר אוק ומחייך.
*מה תעשה עכשיו?*
1.אלך להיתאמן עם טוטודייל מול מאמנים אחרים.
2.אלך לחפש פוקימונים.
3.אעשה משימה. [/b][/quote]
ממשיך לכיוון העיר
-
[b]טום[/b]
תירגע! XD הוא כבר היתעלף.
אז אתה מחתים אותו על דיסק ריק?
[b]תום[/b]
אתה ממשיך ללכת ויורד הלילה. יש לך עוד הרבה ללכת.
מה תעשה? תמשיך ללכת בחושך או תקים מחנה?
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 21 2008, 10:27 AM
[b] [b]ריוגה[/b]
..?!?..
הבוקר מגיע! [/b][/quote]
"נשארתי ער כל הלילה"אני אומר ושותף פנים
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 21 2008, 08:27 AM
[b]
[b]אלכס[/b]
[/b][/quote]
תיתחמק ותשתמש בגחלת!