-
[QUOTE=Pooh;1070136][b]דור:[/b]
אתה ו-ווינד יוצאים החוצה בזריזות, ומיד הוא יוצא במתקפת זעם על טראביש. הוא פוגע בו וטראביש מתגלגל בערך חצי מטר אחורה, אך זה לא נראה שהמתקפה השפיעה עליו במיוחד.
"צא, טראביש! חבטה!" צועק החייל באכזריות, ומיד טראביש קופץ ממקומו וחובט בחוזקה בראפלט שנופל ארצה, והוא נראה עדיין תשוש מעט מהקרב הקודם.[/QUOTE]
"דאמ..." אני אומר בזעם. "ווינד, תנסה לתקוף את טראביש באמצעות מתקפת כנף!" אני אומר, מקווה שהוא יצליח.
אם הצליח-
"מצוין! עכשיו תשתמש בניקור!" אני אומר, גאה בפוקימון שלי.
אם לא הצליח-
"זה בסדר, ווינד, אל תרגיש רע!" אני מעודד את הפוקימון שלי. "תשתמש בניקור!"
-
[b]קודק:[/b]
סוואבלו מהנהן אליך ואז יוצא במהירות גבוהה לעבר בויזל, תוקף אותו במתקפת הדהמה ואז בניקור עוצמתי! בויזל נופל על הקרקע, מעולף.
הסוכן פול ניגש אליך ולוקח ממך את ההלוח ומביט בו, "כן אני מבין..." הוא ממלמל, מחזיר לך את לוח המשימות ונותן לך את הדיסק-און-קי, "תחזיר את זה לנלה." הוא מוסיף והולך לדרכו חזרה.
[B]דור:[/B]
ווינד יוצא במהירות ותוקף בחוזקה את טראביש עם מתקפת כנף חזקה וטראביש מתגלגל אחורה, אך כשווינד מנסה להוסיף ניקור, טראביש מתחמק וחובט בו בחוזקה.
"צא טראביש! ספריי רעל!" צועק החייל ולפתע טראביש מוציא מפיו מן ספריי בצבע סגול-ירוק לעבר ווינד.
-
[quote=Pooh;1070141][B]קודק:[/B]
סוואבלו מהנהן אליך ואז יוצא במהירות גבוהה לעבר בויזל, תוקף אותו במתקפת הדהמה ואז בניקור עוצמתי! בויזל נופל על הקרקע, מעולף.
הסוכן פול ניגש אליך ולוקח ממך את ההלוח ומביט בו, "כן אני מבין..." הוא ממלמל, מחזיר לך את לוח המשימות ונותן לך את הדיסק-און-קי, "תחזיר את זה לנלה." הוא מוסיף והולך לדרכו חזרה.
ווינד יוצא במהירות ותוקף בחוזקה את טראביש עם מתקפת כנף חזקה וטראביש מתגלגל אחורה, אך כשווינד מנסה להוסיף ניקור, טראביש מתחמק וחובט בו בחוזקה.
"צא טראביש! ספריי רעל!" צועק החייל ולפתע טראביש מוציא מפיו מן ספריי בצבע סגול-ירוק לעבר ווינד.[/quote]
טוב תודה.." אמלמל ואסתכל על הבויזל המעולף ואחשוב, 'הוא יכול להועיל..' ואז אצעק "פוכדור צא!" ואזרוק על בויזל פוכדור.
-
[QUOTE=Pooh;1070141][B]דור:[/B]
"צא טראביש! ספריי רעל!" צועק החייל ולפתע טראביש מוציא מפיו מן ספריי בצבע סגול-ירוק לעבר ווינד.[/QUOTE]
"תברח!" אני צועק במהירות, נלחץ. "ומתקפת כנף!"
-
[QUOTE=Pooh;1070008]pokeda002 ~ עוד לא החלטתי.
--------
[B]יואב:[/B]
סטארלי מהנהן לעברך ויוצא לעבר פוליוואג עם כנפיים זוהרות, אך ממש לפני שסטארלי מצליח לפגוע, פוליוואג מתחמק בזריזות הצידה ומיד שולח אקדח מים חזק על גבו של סטארלי, מה שמעיף אותו והוא מתרסק.
לפתע, פוליוואג שולח אקדח מים נוסף לעבר סטארלי שעדיין על האדמה.
[B]ליאור:[/B]
אתה מתקרב לפינסיר והוא מעט נרתע, אבל לאחר שאתה מסיים את דבריך, פינסיר לא מבין אותך נכון ומיד יוצא בזעם אליך כשהצוות הענקית שעל ראשו זוהרת, במתקפת אחיזת צבת!
[B]קודק:[/B]
אתה יוצא מהבניין ומוציא את סוואבלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/333.png[/IMG] מהפוקדור שנראה שמח ונרגש למדי, והוא מתעופף מעט מסביבך על מנת להתחמם.
אתה מתחיל לצעוד דרומה בעיר סלייטפורט, אך לפתע אתה מתבלבל ומאבד את דרכך.
אתה שואל את ווינד לגבי מצבו, והוא מהנהן ומחייך בביטחון, מיד לאחר מכן ווינד יוצא במהירות עם מקור זוהר לעבר מקוהיטה, ולמרות גופו המסורבל, מקוהיטה מתחמק ומכין את אגרופו הזוהר לפגיעה בווינד.[/QUOTE]
"סטארלי, תתחמק ואז מתקפה מהירה!" אני אצעק בחשש קל לעבר סטארלי
-
[QUOTE=Pooh;1070049][b]
[b]ליאור:[/b]
זובאט שולח על קולי על פינסיר מה שגורם לו להתבלבל לגמרי. זובאט שם לב לכך, ובמקום להרוס את הקן של פינסיר, זובאט עף במהירות אל הקן, תופס את הדיסק-און-קי עם רגליו ובזריזות זורק אותו אליך ואתה כאינסטינקט תופס אותו.
פינסיר מצליח להתעשת, שם לב לכך שזובאט גנב לו את הדיסק-און-קי, ואז משתמש באחיזת צבת על זובאט שפוגעת בו קשה ומפילה אותו לקרקע.
בגלל הקרב הקודם והקרב הקשה כרגע, זובאט נמצא במצב קשה, אך אתה מסתכל ואתה רואה שגם פינסיר במצב קשה לא פחות.[/QUOTE]
אני אומר לזובאט"תחזור עשית עבודה טובה היחום.הגיע הזמן שלך לנוח בפוכדור שלך.אני אדאג לענינים מהלאה שיקרו".אני מחזיר את זובאט לפוכדור שלו ואז מתחיל לברוח מן פינסיר שלא ישיג אותי.בזמן שאני רץ אני מכון את הטלפטרור שישגר אותי לעבר הספינה המעופפת שהיתי עליה מקודם.
-
בויזל נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! מזל טוב! לכדת בויזל! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/418.png[/IMG]
אתה מחזיר את זובאט לפוקדור, ופינסיר נראה מופתע מאוד אבל כועס מאוד. הוא מתחיל לרדוף אחריך, ולכן אתה מתחיל לרוץ בבריחה. בזמן הריצה שלך, אתה מכוון את הטלפורטר את הספינה האווירית, ובמצמוץ עין אתה מוצא את עצמך בלובי הענק של הספינה - המון סוכנים, מדענים ופוקימונים שונים.
לפתע, אתה שומע קול נשי מעט מרוגז "נו? הבאת את זה?" אתה מסתובב ואתה רואה שזו אליסון [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/89/MistyHGSS.gif[/IMG]
ווינד מנסה לברוח ולהתחמק מספריי הרעל של טראביש והוא מצליח להתחמק מרובו, אך חלק מהספריי פוגע באחת הכנפיים של ווינד והוא נפגע. ווינד לא מוותר ויוצא במתפקת כנף עצבנית שפוגעת בטראביש והוא גם נפגע קשה.
"קדימה פוקימון חסר תועלת שכמותך! תן לו חבטה נוספת!" צועק החייל בכעס על טראביש ומצביע על ווינד.
סטארלי מתחמק מאקדח המים של פוליוואג, ואז בזריזות רבה הוא תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בפוליוואג והוא מתגלגל אחורה.
לפתע, פוליוואג קופץ ממקומו לעבר סטארלי, נראה שהוא מתכונן למתקפת סטירה כפולה.
~~~
תומר ~ רשום. רק תוסיף שם משפחה אמריקאי לדמות.
pokeda002 ~ לא רשום, מצטער.
[B]יש עוד מקום פנוי אחד![/B]
-
[QUOTE=Pooh;1070261][B]ק
אתה מחזיר את זובאט לפוקדור, ופינסיר נראה מופתע מאוד אבל כועס מאוד. הוא מתחיל לרדוף אחריך, ולכן אתה מתחיל לרוץ בבריחה. בזמן הריצה שלך, אתה מכוון את הטלפורטר את הספינה האווירית, ובמצמוץ עין אתה מוצא את עצמך בלובי הענק של הספינה - המון סוכנים, מדענים ופוקימונים שונים.
לפתע, אתה שומע קול נשי מעט מרוגז "נו? הבאת את זה?" אתה מסתובב ואתה רואה שזו אליסון [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/89/MistyHGSS.gif[/IMG]
[B![/B][/QUOTE]
אני אומר לאליסון"כן הצלחתי להביא תדיסק און קי,פינסיר כמעט הרג אותי אבל הצלחתי לברוח מימנו בדקה האחרונה"אני מוציא את הדיסק און קי ומביא אותו לאליסון
-
[QUOTE=Pooh;1070261][B]קודק:[/B]
בויזל נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! מזל טוב! לכדת בויזל! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/418.png[/IMG]
ווינד מנסה לברוח ולהתחמק מספריי הרעל של טראביש והוא מצליח להתחמק מרובו, אך חלק מהספריי פוגע באחת הכנפיים של ווינד והוא נפגע. ווינד לא מוותר ויוצא במתפקת כנף עצבנית שפוגעת בטראביש והוא גם נפגע קשה.
"קדימה פוקימון חסר תועלת שכמותך! תן לו חבטה נוספת!" צועק החייל בכעס על טראביש ומצביע על ווינד.
סטארלי מתחמק מאקדח המים של פוליוואג, ואז בזריזות רבה הוא תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בפוליוואג והוא מתגלגל אחורה.
~~~
[B]יש עוד מקום פנוי אחד![/B][/QUOTE]
"סטארלי, צוות כפול ואז מתקפת כנף!" אני צועק אל סטארלי בהתלהבות
-
[b]ליאור:[/b]
"אממ..." היא ממלמלת ומביטה בך במבט חשוד. היא לוקחת את הדיסק-או-קי מידה, ולפתע אתה שם לב שעל הדיסק-און-קי יש את האות [b]v[/b], "כן זה זה." היא מוסיפה ומכניסה בזריזות את זה לכיס שלה.
"כל הכבוד, סיימת את המשימה." היא אומרת עדיין בטון מעט כועס, היא מסתובבת והולכת לדרכה.
---
שים לב, עכשיו יש לך זמן פנוי. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, אם זה להתאמן או להלחם או מה שאתה רוצה. פשוט תשתגר לאן שבא לך.
מומלץ לך קודם לרפא את זובאט.
[B]ד"א, בגלל שאתה סיימת ראשון את המשימה - זובאט ילמד התקפה מיוחדת![/B]
סטארלי משתמש בצוות כפול בזריזות, ולפתע סביב פוליוואג נעשה מעגל שלם של שכפולי סטארלי והוא מתבלבל.
לפתע, סטארלי קופץ משומקום ותוקף במתקפה מהירה עוצמתית את פוליוואג, שמתגלגל אחורה, מעולף.
-
[QUOTE=Pooh;1070279][b]ליאור:[/b]
"אממ..." היא ממלמלת ומביטה בך במבט חשוד. היא לוקחת את הדיסק-או-קי מידה, ולפתע אתה שם לב שעל הדיסק-און-קי יש את האות [b]v[/b], "כן זה זה." היא מוסיפה ומכניסה בזריזות את זה לכיס שלה.
"כל הכבוד, סיימת את המשימה." היא אומרת עדיין בטון מעט כועס, היא מסתובבת והולכת לדרכה.
---
שים לב, עכשיו יש לך זמן פנוי. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, אם זה להתאמן או להלחם או מה שאתה רוצה. פשוט תשתגר לאן שבא לך.
סטארלי משתמש בצוות כפול בזריזות, ולפתע סביב פוליוואג נעשה מעגל שלם של שכפולי סטארלי והוא מתבלבל.
לפתע, סטארלי קופץ משומקום ותוקף במתקפה מהירה עוצמתית את פוליוואג, שמתגלגל אחורה, מעולף.[/QUOTE]
"מעולה! עכשיו פוקדור, צא!" אני אומר וזורק פוקדור על פוליוואג
-
[QUOTE=Pooh;1070279][b]ליאור:[/b]
---
.[/QUOTE]
איזה מתקפה מיוחדת הוא ילמד?
---------------------------------------
אני מכוון את הטלפורטור לאי סינביר שבקנטו.כשאגיע לאי אתחיל לשאול אנשים שנמצאים באי"אתה יודע במקרה איפה נמצא המרכז הפוקימונים הכי קרוב לכאן?"
-
[quote=Pooh;1070261][B]קודק:[/B]
~~~
[B]יש עוד מקום פנוי אחד![/B][/quote]
אקח את הפוכדור של בויזל בידי ואחזיר את סוואבלו לפוכדור שלו.
לאחר מכן אשתגר לנלה.
-
שם פרטי - עדן
שם במשחק - כריס מק'דונלדס
גיל - 15
אופי - אמיץ , עקשן , מפונק , חכם , זריז , יודע להביע את עצמו , מצחיק , שחצן .
רקע - כריס נולד למשפחת אצולה עשירה ומכובדת מאוד , כאשר היה בן 12 החל להתקרב מאוד לעולם הפוקימונים , אך אביו לא אהב את זה , אביו שנא פוקימונים .
יום אחד , כריס שאל את אביו למה הוא כל כך שונא פוקימונים וזו הייתה התשובה שקיבל :
" כשהייתי בגילך , היה פוקימון מוזר מאוד ... כאילו שט על ענן .. אני פגשתי אותו והוא נראה די פצוע , אז מיד נחלצתי לעזרו , לאחר שעזרתי לו , הוא פשוט נתן לי את מטבע הזהב הזה ( זה שנמצא על שרשרת האב ) אבל מאז לא ראיתי אותו .. אני יודע שזה קצת טיפשי אבל ... אני ממש רציתי לראות אותו שוב ושנהיה חברים .. והוא שבר לי את הלב ! אז אני לא אוהב אותם וזהו ! "
לאחר כמה ימים , שאביו של כריס ראה את החדשות ומה שקרה בחוץ , הוא ראה השתקפות של טורנדוס בין העננים ואמר : " זה הוא ! זה הוא ! "
כריס ישר ניצל את ההזדמנות וצעק : " אבא , תקשיב ! יש צוות שמנסה להציל את טורנדוס ! אני יכול להצטרף ?! בבקשה תן לי להציל אותו כמו שגם אתה הצלת בעבר !! "
אביו של כריס התקשה להחליט אך בסוף הסכים , וכך הצטרף כריס לצוות .
תמונה: [URL=http://img244.imageshack.us/i/rivalzy5.png/][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/3323/rivalzy5.png[/IMG][/URL]
פוקימון התחלתי - פידג'י
הערות/בקשות/במבה - אני מתחיל עם פוקימון עלוב , אשמח למצוא פוקימונים חזקים .
-
זובאט למד מריטה | Pluck
----
אתה מכוון אל האי סינבר שבקנטו, ובמצמוץ נוסף אתה מגיע לשם, אל אחד הרחובות בעיר.
אתה מתחיל לשוטט בעיר עד שאתה רואה בנאדם, אתה ניגש אליו ושואל לגבי מרכז פוקימונים. "כן," האדם עונה לך, "אתה הולך ישר ובפנייה השלישית אתה פונה שמאלה" אומר האדם הנחמד וממשיך בדרכו.
אתה הולך לפי ההוראות שהוא נתן לך, ולבסוף אתה רואה את מרכז הפוקימונים.
פוליוואג נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! מזל טוב! לכדת פוליוואג! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/60.png[/IMG]
אתה מרים את הפוקדור של בויזל ומחזיר את סוואבלו המרוצה לפוקדור שלו.
לאחר מכן, אתה מכוון את הטלפורטר ומשתגר שוב אל המפקדה בסלייטפורט. אתה עולה שוב לקומה השלישית ושוב לחדר 307 ושם אתה רואה שוב את נלה ומארקרוו. נלה מבחינה בך ומחייכת, "נו? הבאת את זה?"
-----
עדן ~ חחח אני רואה הסכמת בסוף. רשום :)
אתה יכול להתחיל יש התחלה בעמ' 2 או 3.
[B]זהו! נגמרו המקומות![/B]