-
[quote=totodile;622642]כולם: אתם פתאום אתם לא מצליחים לזוז, הפוקימונים שלכם יוצאים מה פוכדורים ושאר הפוקימונים שהגיעו לעיר נוקחים אותכם לתוך המרפאה שני היצורים מתחילים לתקוף את העיר השחור משתמש בטפרי צל שמשאירים חורים באדמה והלבן משתמש בקרן על על הרצפה ויוצר מכתש כל זה קורה אחרי שאתם במרפאה. אתם כולכם מצתופפים בתוך המרפאה עם כל הפוקימונים ואתם שומעים קול מבוגר "קיוויתי שהיום הזה לעולם לא יגיע, אם הם יתקפו שוב אנחנו מחוסלים אנחנו רק צריכים לחכות שארסאוס יגיע ועצור אותם.". מה תעשו???[/quote]
אני אגן על הפוקימונים שלי בידים
ואגיד להם "יותר טוב שאני אמות מאשר שאתם תמותו"
-
[QUOTE=totodile;622642]כולם: אתם פתאום אתם לא מצליחים לזוז, הפוקימונים שלכם יוצאים מה פוכדורים ושאר הפוקימונים שהגיעו לעיר נוקחים אותכם לתוך המרפאה שני היצורים מתחילים לתקוף את העיר השחור משתמש בטפרי צל שמשאירים חורים באדמה והלבן משתמש בקרן על על הרצפה ויוצר מכתש כל זה קורה אחרי שאתם במרפאה. אתם כולכם מצתופפים בתוך המרפאה עם כל הפוקימונים ואתם שומעים קול מבוגר "קיוויתי שהיום הזה לעולם לא יגיע, אם הם יתקפו שוב אנחנו מחוסלים אנחנו רק צריכים לחכות שארסאוס יגיע ועצור אותם.". מה תעשו???[/QUOTE]
"אל תדאגו פוקימונים שלי ארקיאוס יבוא ויעזור לנו"
-
בוויזל: הפוקימונים על הסיפון מפחדים ממשהו וכל המכשירים מאבדים את הכח שלהם ואתם עוצרים, הספינה לא זזה. מה תעשה???
-----------------
מה זאת אומרת מכשירים?
~~~~~~~~~~~
"ליליה בואי נלך לשאול את הקפטן מה קרה" אני אומר לליליה והולך לקפטן.
-
[quote=totodile;622642]כולם: אתם פתאום אתם לא מצליחים לזוז, הפוקימונים שלכם יוצאים מה פוכדורים ושאר הפוקימונים שהגיעו לעיר נוקחים אותכם לתוך המרפאה שני היצורים מתחילים לתקוף את העיר השחור משתמש בטפרי צל שמשאירים חורים באדמה והלבן משתמש בקרן על על הרצפה ויוצר מכתש כל זה קורה אחרי שאתם במרפאה. אתם כולכם מצתופפים בתוך המרפאה עם כל הפוקימונים ואתם שומעים קול מבוגר "קיוויתי שהיום הזה לעולם לא יגיע, אם הם יתקפו שוב אנחנו מחוסלים אנחנו רק צריכים לחכות שארסאוס יגיע ועצור אותם.". מה תעשו???[/quote]
"אנחנו חייבים לעשות משהו! בטוח יש איזו דרך לעצור את הפוקימונים המרושעים האלו!" אני אומר לאיש בעל הקול המבוגר כשאני מלא בעצבים
-
'מי אלא הפוקימונים האלה' אשאל 'ולמה הם תוקפים ככה את כולם'.
-
"סליחה אדוני מי אלה הפוקימונים האלה ומי זה ארסאוס?" אשאל את האיש
-
כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
בוויזל: אתם הולכים אל הקפטן והוא אומר "אנחנו נמשיך להפליג ברגע שפאלקיה דיאלגיה גיראטינה וארסאוס ינצחו במערכה הזו." מה תעשה???
-
בוייזל אתם הולכים אל הקפטן והוא אומר "אנחנו נמשיך להפליג ברגע שפאלקיה דיאלגיה גיראטינה וארסאוס ינצחו במערכה הזו." מה תעשה???
---------------------\
גלייגר למד אגרוף רעל?"
~~~~~~~~~~~~~
" אני חייב לעשות משהו" אני אומר לליליה.
"סינדקוויל צא!" אני מוציא את סינדקוויל מהפוכדור.
"קדימה גחלת אל השמים!"
-
בוויזל:
לא
----
סינדקוויל יורה את הגחלת ועושה כמה חורים בעננים. ליליה אומרת "טוב.. אולי נלמד עכשיו את גלייגר אגרוף רעל??" מה תעשה???
-
[quote=totodile;622851]כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
[/quote]
'אוקי אם הם אומרים אני בורח' ואתחיל לברוח.
-
שי:אתה יוצא מן המרפאה והבת אומרת לך "רוץ מיד לבלורק שם בטוח יותר תיקח איתך כמה שיותר פוקימונים". מה תעשה???
-
[quote=totodile;622851]כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
[/quote]
אני אשאל את האיש אם אני יכול לעזור במשהו, ואם לא, אני אצא לדרך...
-
בוויזל:
לא
----
סינדקוויל יורה את הגחלת ועושה כמה חורים בעננים. ליליה אומרת "טוב.. אולי נלמד עכשיו את גלייגר אגרוף רעל??" מה תעשה???
--------------
"אוקיי" אני מוציא את גלייגר מהפוכדור
-
[quote=totodile;622881]שי:אתה יוצא מן המרפאה והבת אומרת לך "רוץ מיד לבלורק שם בטוח יותר תיקח איתך כמה שיותר פוקימונים". מה תעשה???[/quote]
' אוקי תביאי לי כמה פוקימונים אני יסחוב אותם אבל כי שיהיה לי יותר קל לקחת אותם תביאי אותם בתוך הפוכדורים ואני יכניס אותם לחגורה שלי ובכיסים כמה שאני יכול' אומר לה.
-
[QUOTE=totodile;622851]כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
"אוקיי בואו נברח קדימה" אני בורח
-
[/quote]
אני לוקח את הפוקימונים ומתחיל לרוץ
-
כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
שי: היא אומרת "הם לא אצלי הם במרפאה!!! אלא פוקימונים חופשיים תדריך אותם לכיוון בלורק!!!!" מה תעשה???
just:האיש אומר "פשוט תברח." מה תעשה???
-
[quote] כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
[/quote]
אני אכנס עם הפוקימונים שלי לחור הלבן!
-
[quote=totodile;623008]כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
[/quote]
[SIZE=3][COLOR=Red][SIZE=1][COLOR=Black]
[SIZE=2]
"[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]יש 4 צבעים אבל שלש חורים? משהו לא מסתדר לי.." אני חושב לעצמי בראש
"אני אכנס לחור השחור מיכיוון שזה הצבע האהוב עלי"
-
[quote=totodile;623008]כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
שי: היא אומרת "הם לא אצלי הם במרפאה!!! אלא פוקימונים חופשיים תדריך אותם לכיוון בלורק!!!!" מה תעשה???
just:האיש אומר "פשוט תברח." מה תעשה???[/quote]
"וואלה מוזר" אני חושב לעצמי
"אני אכנס לחור הכחול כהה,אני אוהב את הצבע הזה" אני אומר ונכנס לשם
-
-
[quote=totodile;623008]
שי: היא אומרת "הם לא אצלי הם במרפאה!!! אלא פוקימונים חופשיים תדריך אותם לכיוון בלורק!!!!" מה תעשה???[/quote]
'הא הבנתי' אגיד לה והוציא את הפוכדור של סייטר 'סייטר תגיד לפוקימונים שיבואו אחרינו אנחנו צריכים לקחת אותם למקום בטוח' אומר לסייטר.
-
כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???
שי:אתהמגיע אם כל הפוקימונים לבלורק שמה אתה רואה ארבעה חורים נסגרים אתה שומע את היצורים הומים ואתה גם רואה שני פיצוצים. מה תעשה???
בוויזל: מצתער שלא כתבתי לך המשך
---------------------------
ליליה מוציאה את ופוריאון ואומרת "קודם צריך ללמד את גלייגר אגרוף ממוקד את זה אנחנו נלמד אותו כך: כל פעם של ופוריאון משתמש בפעימת מים גלייגר יצתרך לפוצץ את הפעימה עם אגרוף אנחנו נעשה את זה עד שיצליך להשתמש באגרוף ממוקד.". מה תעשה???
-
[quote]כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???[/quote]
מה אתה רוצה שנעשה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אעמוד שם בלא אפשרות לעשות כלום
-
[quote=totodile;623062]כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???
[/quote]
אני נכנס עמוק יותר לחור,לבדוק מה זה המקום הזה
-
בוויזל: מצתער שלא כתבתי לך המשך
---------------------------
ליליה מוציאה את ופוריאון ואומרת "קודם צריך ללמד את גלייגר אגרוף ממוקד את זה אנחנו נלמד אותו כך: כל פעם של ופוריאון משתמש בפעימת מים גלייגר יצתרך לפוצץ את הפעימה עם אגרוף אנחנו נעשה את זה עד שיצליך להשתמש באגרוף ממוקד.". מה תעשה???
----------------------
"אוקיי גלייגר בהצלחה.." אני אומר לגלייגר
-
[quote=totodile;623062]כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???
[/quote]
"אוי לא אני חייב למצוא דרך לצאת מכאן.. אני חושב שאני אסרוק קצת את המקום" אני חושב לעצמי
-
[quote=totodile;623062]
שי:אתהמגיע אם כל הפוקימונים לבלורק שמה אתה רואה ארבעה חורים נסגרים אתה שומע את היצורים הומים ואתה גם רואה שני פיצוצים. מה תעשה???
[/quote]
'סייטר מהר תגיד להם שיבואו אחרינו לחורים לפני שהם יסגרו מהר' אומר לסייטר ואתחיל לרוץ.
-
רוקסטאר: אתה עומד שם ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
עומר:אתה הולך בתוך המימד ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
בוויזל:גלייגר בנפץ פעימות מים במשך שעה ולבסוף שולט במתקפה אגרוף ממוקד, ליליה אומר "עכשיו צריך לאמן אותו בעוקץ רעל." מה תעשה???
just: אתה סורק קצת את המקום ומגלה שאתה יכול לעפוף לשחות באוייר ללכת על קירות ועל המים.( כלומר אין במימד זמן וחלל רק חומר), באלבאזור יוצא מהפוכדור. מה תעשה???
שי:החורים היו נסגרו ברגע שנכנסת לשטח של בלורק סייטר משמיע קול חזק ומסתכל על היצורים. מה תעשה??
-
[quote=totodile;623234]
שי:החורים היו נסגרו ברגע שנכנסת לשטח של בלורק סייטר משמיע קול חזק ומסתכל על היצורים. מה תעשה??[/quote]
'מה קרה סייטר' אומר לו.
-
בוויזל:גלייגר בנפץ פעימות מים במשך שעה ולבסוף שולט במתקפה אגרוף ממוקד, ליליה אומר "עכשיו צריך לאמן אותו בעוקץ רעל." מה תעשה???
----------
"טוב גלייגר תלמד את המתקפה ואז נלך לספא...."
-
[quote]
רוקסטאר: אתה עומד שם ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
[/quote]
אני אקח את הפוקימונים שלי ואלך בזהירות לעבר הקול.
-
[quote=totodile;623234]
עומר:אתה הולך בתוך המימד ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
[/quote]
מתקרב אל הקול בזהירות ובאיטיות
-
[quote=totodile;623234]
just: אתה סורק קצת את המקום ומגלה שאתה יכול לעפוף לשחות באוייר ללכת על קירות ועל המים.( כלומר אין במימד זמן וחלל רק חומר), באלבאזור יוצא מהפוכדור. מה תעשה???
[/quote]
"באלבאזור אנחנו חייבים למצוא את הדרך לצאת מכאן, בוא ניתפצל ואם אתה מוצא יציאה תיקרא לי" אני אומר לו.
[COLOR=Red]*כשאתה רושם לי משהו אתה יכול לכתוב חיים\Haim זה יהיה יותר נוח לשנינו...
[/COLOR]
-
אם עוד אפשר להרשם =] ( הייתי בפורום מזמן עכשיו חזרתי. )
שם בפורום: Mr.Pikachu
שם במשחק: מקס
תמונה: [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/kjgcw0vkzzmm.png[/IMG][/URL]
רקע: מקס יגדל למשפחה עשירה בהיסטוריית הפוקימונים. סבא שלו היה ה"מאסטר" שהיה צעיר ואף השיג את הרדוקטייל ודרוגנייט ( בזמנו היה רק את הדור הראשון ) , אבא שלי היה מגדל פוקימונים עד שעבר תאונה קשה שגרמה לו לפרוש. אח של מקס כרגע בעל 6 פוקימונים וגם 7 תגי מכון של מחוז שינו. כעת מקס רוצה להמשיך את דורותיו אך הפעם במחוז איסשו , מקס מוכן לכל אתגר שיוצב בפניו וגם כל המחשולים.
פוקימונים: התחלתי אני רוצה את טריקו ( אם תפוס ) אז מדקיפ ( אם תפוס ) אז צ'יקוריטה
שותפים: בינתיים אין
-
[QUOTE=totodile;623008]כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
"קדימה בוא נברח דרך החור השחור" אני אומר לפוקימונים שלי ורץ לשם
-
[quote=Mr.Pikachu;623436]אם עוד אפשר להרשם =] ( הייתי בפורום מזמן עכשיו חזרתי. )
שם בפורום: Mr.Pikachu
תמונה: [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/kjgcw0vkzzmm.png[/IMG][/URL]
רקע: מקס יגדל למשפחה עשירה בהיסטוריית הפוקימונים. סבא שלו היה ה"מאסטר" שהיה צעיר ואף השיג את הרדוקטייל ודרוגנייט ( בזמנו היה רק את הדור הראשון ) , אבא שלי היה מגדל פוקימונים עד שעבר תאונה קשה שגרמה לו לפרוש. אח של מקס כרגע בעל 6 פוקימונים וגם 7 תגי מכון של מחוז שינו. כעת מקס רוצה להמשיך את דורותיו אך הפעם במחוז איסשו , מקס מוכן לכל אתגר שיוצב בפניו וגם כל המחשולים.
פוקימונים: התחלתי אני רוצה את טריקו ( אם תפוס ) אז מדקיפ ( אם תפוס ) אז צ'יקוריטה
שותפים: בינתיים אין[/quote]
חזרתי למשתמש הישן שלי. אז קח חדש :
שם בפורום: RangerHero
תמונה: [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/kjgcw0vkzzmm.png[/IMG][/URL]
שותפים: בינתיים אין
-
shayrahamim: אתה מרגיש את האדמה רועד למשספר שניות. סייטר מסתכל עליך ומתחיל לרוץ לכיוון היצורים. מה תעשה???
buizel שולט:גלייגר לומד עוקץ רעל אחרי שעה ומתחיל להתעייף, הוא רוצה מאוד ללכת לספא, אתם הולכים לספא ומרגישים שהספינה מתחילה לזוז אך לכיוון אחר. מה תעשה??
RockStar:D:אתה פתאום רואה שם משהו שנראה כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/483.png[/IMG] הדבר אומר לך "תוציא את הפוקימון שלך ... ואז נוכל לצאת ולחסל את זקרום ואת ראשיראם..." מה תעשה???
עומר:אתה פתאום רואה שם משהו שנראה כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/484.png[/IMG] הדבר אומר לך "תוציא את הפוקימון
שלך ... ואז נוכל לצאת ולחסל את זקרום ואת ראשיראם..." מה תעשה???
Just Haim~:באלבאזור מהנהן לחיוב ואתם מתחילים לרוץ לכיוונים מנוגדים אתה נתקל במשהו. אתה מסתכל לראות מזה ומגל שזה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/487.png[/IMG]שנראה שהוא מנסה לחורר חור במימד. מה תעשה???
ranrevah:רגע לפני שאתה נכנס החור נסגר אתה רואה שם מאמן, המון פוקימונים וסייטר (לא חופשי). מה תעשה???
-
buizel שולט:גלייגר לומד עוקץ רעל אחרי שעה ומתחיל להתעייף, הוא רוצה מאוד ללכת לספא, אתם הולכים לספא ומרגישים שהספינה מתחילה לזוז אך לכיוון אחר. מה תעשה??
------------------
זה אגרוף רעל לא עוקץ.....
~~~~~~~~~~~
"קדימה בואו נלך לקפטן לבדוק אם יש משהו חדש" אני אומר לליליה ולגלייגר
-
[quote=totodile;626049]:
עומר:אתה פתאום רואה שם משהו שנראה כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/484.png[/IMG] הדבר אומר לך "תוציא את הפוקימון
שלך ... ואז נוכל לצאת ולחסל את זקרום ואת ראשיראם..." מה תעשה???
[/quote]
"צא צ'רמנדר" אני אומר ומוציא אותו