-
[QUOTE=tomer44;967608]"שלום, אני האיש שעומד להרוג אתכם" אני אומר להם בחיוך ומפרק את כל החלקים מהגוף שלי לאחד השומרים אני מביא שני אגרופים אחד לפנים ואחד לביצים ולשני אותו דבר רק עם ביעטות[/QUOTE]
אם אתה לא יודע החיסרון שבפרי הזה הוא שהרגליים תמיד נשארות על הקרקע והן לא יכולות לרחף.
-
[quote=♣DarkBoy♣;967646]אם אתה לא יודע החיסרון שבפרי הזה הוא שהרגליים תמיד נשארות על הקרקע והן לא יכולות לרחף.[/quote]
אהה לא ידעתי את זה.
אז אני מביא לכל אחד מהם אגרוף אחד לפנים
-
[QUOTE=tomer44;967683]אהה לא ידעתי את זה.
אז אני מביא לכל אחד מהם אגרוף אחד לפנים[/QUOTE]
אתה מביא אגרוף בפנים לכל אחד מהם,
הראשון מתעךף מהכוח והשני עוד עומד,ומוכן לירות עליך!!
מה תעשה!?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967714]אתה מביא אגרוף בפנים לכל אחד מהם,
הראשון מתעךף מהכוח והשני עוד עומד,ומוכן לירות עליך!!
מה תעשה!?[/quote]
"תשמע, אם אתה לא רוצה להיות עכשיו כמו חבר שלך אז תוריד את האקדח עכשיו!!" אני מאיים עליו בעצבים ומחכה לתגובה שלו
-
[QUOTE=tomer44;967730]"תשמע, אם אתה לא רוצה להיות עכשיו כמו חבר שלך אז תוריד את האקדח עכשיו!!" אני מאיים עליו בעצבים ומחכה לתגובה שלו[/QUOTE]
בזמן שאתה אומר את זה השומר נותן ירייה ופוגע לך ביד,
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967749]בזמן שאתה אומר את זה השומר נותן ירייה ופוגע לך ביד,
מה תעשה?[/quote]
"עכשיו עשית את הטעות של החיים שלך!" אני אומר לו בכעס רב ואני נותן לו בעיטה חזקה לפרצוף וארגוף ישר לתוך הבטן
-
[QUOTE=tomer44;967803]"עכשיו עשית את הטעות של החיים שלך!" אני אומר לו בכעס רב ואני נותן לו בעיטה חזקה לפרצוף וארגוף ישר לתוך הבטן[/QUOTE]
אתה הורג אותו במכות והוא מת על הרצפה, האישה והבעל שמאחוריך מתפעלים מאוד מהכוח המיוחד שלך ואתה נכנס לחדר של רורק אתה רואה שם מתחת לשולחן תיבה גדולה שסגורה במנעולים גדולים.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967830]אתה הורג אותו במכות והוא מת על הרצפה, האישה והבעל שמאחוריך מתפעלים מאוד מהכוח המיוחד שלך ואתה נכנס לחדר של רורק אתה רואה שם מתחת לשולחן תיבה גדולה שסגורה במנעולים גדולים.
מה תעשה?[/quote]
"את צדקת!" אני אומר לה בשימחה ולוקח את האוצר ומיתקדם לכיוון היציאה של הטירה
-
[QUOTE=tomer44;967844]"את צדקת!" אני אומר לה בשימחה ולוקח את האוצר ומיתקדם לכיוון היציאה של הטירה[/QUOTE]
אתה יוצא מהטירה והולך לכיוון החוף אתה מגיע לחוף אתה רואה את טום כשמחזיק אותו פיראט,
פתאום משום מקום עוד שני פיראטים קופצים עליך ומחזיקים אותך,
למול עניך יוצא עוד פיראט, אבל פיראט שלא ניראה רגיל, הוא אומר לך להניח את האוצר ולסתום את הפה!
אתה ממש חסר אונים אתה שומע צעקות מאחוריך ורואה שעוד פיראט תפס את האישה והבעל שהיו מאחוריך.
פתאום אתה שומע את טום צועק "אמא!!,אבא!!!, מה אתם עושים פה?!?, תברחו!!" ממש בחוסר אונים.
תזכור שטום פצוע קשה.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967864]אתה יוצא מהטירה והולך לכיוון החוף אתה מגיע לחוף אתה רואה את טום כשמחזיק אותו פיראט,
פתאום משום מקום עוד שני פיראטים קופצים עליך ומחזיקים אותך,
למול עניך יוצא עוד פיראט, אבל פיראט שלא ניראה רגיל, הוא אומר לך להניח את האוצר ולסתום את הפה!
אתה ממש חסר אונים אתה שומע צעקות מאחוריך ורואה שעוד פיראט תפס את האישה והבעל שהיו מאחוריך.
פתאום אתה שומע את טום צועק "אמא!!,אבא!!!, מה אתם עושים פה?!?, תברחו!!" ממש בחוסר אונים.
תזכור שטום פצוע קשה.
מה תעשה?[/quote]
"אמא?!אבא?!" אני אומר מבולבל "טום אני ממש מצטער אבל אני חייב להמשיך לבד" אני אומר לו ומיתקדם לכיוון הסירה שלי
-
[QUOTE=tomer44;967869]"אמא?!אבא?!" אני אומר מבולבל "טום אני ממש מצטער אבל אני חייב להמשיך לבד" אני אומר לו ומיתקדם לכיוון הסירה שלי[/QUOTE]
*א. בוגד!!!/=
*ב. תפסו גם אותך אז איך אתה הולך לבד?!!?!? o_O
-
[quote=♣DarkBoy♣;967871]*א. בוגד!!!/=
*ב. תפסו גם אותך אז איך אתה הולך לבד?!!?!? o_O[/quote]
*אני תיכננתי משהו אחר, כאילו שאני יעשה שאני "בוגד" בו אבל אז אני מציל אותו. (עכשיו שאני חושב על זה, זה אידיוטי לגמרי XD)
"היי תגיד איך קוראים לך?" אני שואל את הפיראט "ורק שתדע שזה האוצר שלי ואני לא מתכוון להביא לך אותו!" אני צועק עליו
-
[QUOTE=tomer44;967876]*אני תיכננתי משהו אחר, כאילו שאני יעשה שאני "בוגד" בו אבל אז אני מציל אותו. (עכשיו שאני חושב על זה, זה אידיוטי לגמרי XD)
"היי תגיד איך קוראים לך?" אני שואל את הפיראט "ורק שתדע שזה האוצר שלי ואני לא מתכוון להביא לך אותו!" אני צועק עליו[/QUOTE]
"ככה (=" אומר הפיראט בחיוך גדול בזמן שמעיף לך אגרוף בבטן!
" שימו אותו באוניה שלי, את הנער והזוג תהרגו!!" אומר בקול עצבני.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967884]"ככה (=" אומר הפיראט בחיוך גדול בזמן שמעיף לך אגרוף בבטן!
" שימו אותו באוניה שלי, את הנער והזוג תהרגו!!" אומר בקול עצבני.
מה תעשה?[/quote]
"לא בבקשה, אל תהרגו אותם!" אני אומר בלחץ "אם כבר להרוג אז תהרגו אותי!" אני אומר בקול מסכן
-
[QUOTE=tomer44;967887]"לא בבקשה, אל תהרגו אותם!" אני אומר בלחץ "אם כבר להרוג אז תהרגו אותי!" אני אומר בקול מסכן[/QUOTE]
"טוב" אומר הפיראט
"חסלו אותו!!" הם אומר והפיראטים מוציאים חרבות ומתכוננים לחתןך לך את הראש.
"חחחח..." צוחק טום והדם ממשיך לנזול החוצה ממנו.
הפיראטים לוקחים את החרבות ועורפים לך את הראש, רק מה שהם לא יודעים זה מה שעומד לקרות.
הם זורקים אותך על הריצפה והולכים לכיוון הסירה עם האוצר שלך.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967911]"טוב" אומר הפיראט
"חסלו אותו!!" הם אומר והפיראטים מוציאים חרבות ומתכוננים לחתןך לך את הראש.
"חחחח..." צוחק טום והדם ממשיך לנזול החוצה ממנו.
הפיראטים לוקחים את החרבות ועורפים לך את הראש, רק מה שהם לא יודעים זה מה שעומד לקרות.
הם זורקים אותך על הריצפה והולכים לכיוון הסירה עם האוצר שלך.
מה תעשה?[/quote]
אני מפרק את הידיים שלי מהגוף ומתחיל להרביץ לכל הפיראטים שיש שם "אין לכם סיכוי לנצח אותי!" אני אומר להם בחיוך גדול
-
[QUOTE=tomer44;967961]אני מפרק את הידיים שלי מהגוף ומתחיל להרביץ לכל הפיראטים שיש שם "אין לכם סיכוי לנצח אותי!" אני אומר להם בחיוך גדול[/QUOTE]
אתה פוגע לאחד הפיראטים ישר בפרצוץ לשני את שובר את הרגל היד והצלעות את השלישי אתה מפיל ונותן לו חבטה בביצים.
פתאום אתה שומע את הקפטן אומר " תן לי לטפל בו" לפיראט השני וקופץ עליך, הוא פוגע לך ביד שנפגעה מהכדור קודם לכן בארמון ומתחיל לתת לך מכות בפרצוף אתה שם לב שהוא ממש חזק.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;967968]אתה פוגע לאחד הפיראטים ישר בפרצוץ לשני את שובר את הרגל היד והצלעות את השלישי אתה מפיל ונותן לו חבטה בביצים.
פתאום אתה שומע את הקפטן אומר " תן לי לטפל בו" לפיראט השני וקופץ עליך, הוא פוגע לך ביד שנפגעה מהכדור קודם לכן בארמון ומתחיל לתת לך מכות בפרצוף אתה שם לב שהוא ממש חזק.
מה תעשה?[/quote]
"מי אתה לעזעזל?!" אני שואל אותו בעצבים
-
[QUOTE=tomer44;967970]"מי אתה לעזעזל?!" אני שואל אותו בעצבים[/QUOTE]
"אני הסגן של רורק ואני עומד לכסח אותך!" הוא אומר עצבני
פתאום אתה שם לב שאחד הפיראטים שהרבצת לו קם ושואל את הקפטן אם הוא צריך עזרה,
הקפטן עונה לו בגיחוח שהוא לא צריך את העזרה שלו כדי לכסח אותך.
מה תעשה?
-
[quote=שלושה מחוזות;967498]"איה" אני אומר לו"טוב אז אציל את חברי לבד אתה מוזמן לכסח את הפיראטים האלו"[/quote]
אשלח לפיראט אגרוף ישר בפנים, שיגרום לו לדמם. אמשיך עם האגרופים, כשאבדוק שהוא מטופל אעבור לפיראטים.
-
[quote=♣DarkBoy♣;967979]"אני הסגן של רורק ואני עומד לכסח אותך!" הוא אומר עצבני
פתאום אתה שם לב שאחד הפיראטים שהרבצת לו קם ושואל את הקפטן אם הוא צריך עזרה,
הקפטן עונה לו בגיחוח שהוא לא צריך את העזרה שלו כדי לכסח אותך.
מה תעשה?[/quote]
"אני לא פוחד ממך!" אני אומר אבל בתוכי אני מאוד פוחד "אתה לא תוכל לנצח אותי!" אני אומר לו ללא ביטחון כלל. אני מפרק את הידיים שלי מגופי ומתחיל לתת לו אגרופים לבטן
-
[QUOTE=tomer44;968037]"אני לא פוחד ממך!" אני אומר אבל בתוכי אני מאוד פוחד "אתה לא תוכל לנצח אותי!" אני אומר לו ללא ביטחון כלל. אני מפרק את הידיים שלי מגופי ומתחיל לתת לו אגרופים לבטן[/QUOTE]
הקפטן מתחמק מהאגרופים ומעיף לך אגרוף בפנים, אתה נופל על הריצפה אבל נותן לקפטן חבטה חזקה בבטן באמצאות היד משלך, הקפטן נופל וקם, באותו זמן אתה קם גם כן ומוכן להרביץ לו אתה מוציא את החרב שלך ודוקר את הקפטן בבטן, הקפטן נופל אבל לא מוכן לוותר הוא קם שוב ונותן לך אגרוף חזק בפנים, שניכים שוכבים על הריצפה חסרי אונים אתה מנסה לדקור אותו עם החרב שלך אבל הוא מתחמק ולוקח לך את החרב הוא מתחיל להעיף לך אגרופים בבטן ובפנים ואתה לא יודע מה לעשות, פתאום בורח טום מהיידים של הפיראט שתפס אותו, הוא לוקח את החרב שהקפטן העיף לך ודוקר את הפיראט שתפס אותו בבטן, הפיראט נופל,טום מתקשה ללכת ולדבר אבל הוא שואל אותך אם תצליח להתמודד אם הקפטן לבד ואם זה בסדר שהוא ילך להציל את הוריו.
מה תענה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;968068]הקפטן מתחמק מהאגרופים ומעיף לך אגרוף בפנים, אתה נופל על הריצפה אבל נותן לקפטן חבטה חזקה בבטן באמצאות היד משלך, הקפטן נופל וקם, באותו זמן אתה קם גם כן ומוכן להרביץ לו אתה מוציא את החרב שלך ודוקר את הקפטן בבטן, הקפטן נופל אבל לא מוכן לוותר הוא קם שוב ונותן לך אגרוף חזק בפנים, שניכים שוכבים על הריצפה חסרי אונים אתה מנסה לדקור אותו עם החרב שלך אבל הוא מתחמק ולוקח לך את החרב הוא מתחיל להעיף לך אגרופים בבטן ובפנים ואתה לא יודע מה לעשות, פתאום בורח טום מהיידים של הפיראט שתפס אותו, הוא לוקח את החרב שהקפטן העיף לך ודוקר את הפיראט שתפס אותו בבטן, הפיראט נופל,טום מתקשה ללכת ולדבר אבל הוא שואל אותך אם תצליח להתמודד אם הקפטן לבד ואם זה בסדר שהוא ילך להציל את הוריו.
מה תענה?[/quote]
"ברור לך תציל אותם!" אני אומר לו "עכשיו פיראט מסריח אני יחסל אותך!" אני אומר בעצבים ומעיף לו בעיטה לבטן בידיוק במקום שדקרתי אותו
-
[QUOTE=tomer44;968072]"ברור לך תציל אותם!" אני אומר לו "עכשיו פיראט מסריח אני יחסל אותך!" אני אומר בעצבים ומעיף לו בעיטה לבטן בידיוק במקום שדקרתי אותו[/QUOTE]
"תודה" אומר לך טום.
אתה מעיף בעיטה בבטן לקפטן אבל הוא עדיין לא מת דם משפריץ מהפצע בבטן שלו וגם מהיד שלך,
אתה מעיף לו וד אגרוף בפרצוף והוא עף לריצפה, פתאום הוא קם עם אקדח ביד ואומר לך "זה הסוף שלך!!!" אומר עצבני ויורה.....
הוא פיספס אותך!!!
חמקת מהיריה והוא התעלף, התקרבת אליו והתחלת לדקור אותו כדי לעשות ווידוי הריגה.
"הוא מת" אתה אומר לעצמך מאושר.
פתאום אתה רואה את טום חוזר ומודה לך על כך שהצלת את הוריו.
אמא של טום מציעה לו להישאר בבית ולעזור לשקם את העיר, אבל טום אומר לה שהוא הבטיח לך שהוא ישאר איתך ויעזור לך להשיג את הוואן פיס.
הוריו של טום מודים לך והולכים להתחיל לשקם את האי, אחרי האסון שרורק עשה שם.
"קדימה בוא נלך" אומר לך טום " רק אל תשכח את האוצר"הוא מוסיף ועולה על האוניה של הפיראטים.
אתה רואה אותו זורק את הגופות של החיילים של רורק מהסיפון ומתחיל להסתובב בספינה.
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;968108]"תודה" אומר לך טום.
אתה מעיף בעיטה בבטן לקפטן אבל הוא עדיין לא מת דם משפריץ מהפצע בבטן שלו וגם מהיד שלך,
אתה מעיף לו וד אגרוף בפרצוף והוא עף לריצפה, פתאום הוא קם עם אקדח ביד ואומר לך "זה הסוף שלך!!!" אומר עצבני ויורה.....
הוא פיספס אותך!!!
חמקת מהיריה והוא התעלף, התקרבת אליו והתחלת לדקור אותו כדי לעשות ווידוי הריגה.
"הוא מת" אתה אומר לעצמך מאושר.
פתאום אתה רואה את טום חוזר ומודה לך על כך שהצלת את הוריו.
אמא של טום מציעה לו להישאר בבית ולעזור לשקם את העיר, אבל טום אומר לה שהוא הבטיח לך שהוא ישאר איתך ויעזור לך להשיג את הוואן פיס.
הוריו של טום מודים לך והולכים להתחיל לשקם את האי, אחרי האסון שרורק עשה שם.
"קדימה בוא נלך" אומר לך טום " רק אל תשכח את האוצר"הוא מוסיף ועולה על האוניה של הפיראטים.
אתה רואה אותו זורק את הגופות של החיילים של רורק מהסיפון ומתחיל להסתובב בספינה.
מה תעשה?[/quote]
"אנחנו צוות מצוין!" אני אומר לטום בחיוך גדול ומעלה את האוצר לספינה. "תגיד, לאן אתה רוצה ללכת עכשיו?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=tomer44;968116]"אנחנו צוות מצוין!" אני אומר לטום בחיוך גדול ומעלה את האוצר לספינה. "תגיד, לאן אתה רוצה ללכת עכשיו?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"שמעתי שיש קרוב לכאן על אי קטן כמה פיראטים ששולטים בכל האזור אולי נילך ונעשה עליהם מארב"
אומר לך טום
-
[quote=♣DarkBoy♣;968141]"שמעתי שיש קרוב לכאן על אי קטן כמה פיראטים ששולטים בכל האזור אולי נילך ונעשה עליהם מארב"
אומר לך טום[/quote]
"לא יודע..." אני אומר לו "אני חושב שכדי לנו לנוח קצת אחרי כל מה שקרה כאן, אתה לא חושב?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=tomer44;968145]"לא יודע..." אני אומר לו "אני חושב שכדי לנו לנוח קצת אחרי כל מה שקרה כאן, אתה לא חושב?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"כן רעיון טוב" אומר לך טום
"שמעתי שיש קרוב לכאן אי שאהיה ממש כיף לבלות בו רוצה לשוט לשם?" שואל טום
-
[quote=♣DarkBoy♣;968150]"כן רעיון טוב" אומר לך טום
"שמעתי שיש קרוב לכאן אי שאהיה ממש כיף לבלות בו רוצה לשוט לשם?" שואל טום[/quote]
"מגניב!" אני אומר לו בהתלהבות "יאלה בו נשוט אליו" אני אומר ומתחיל להשיט את הספינה
-
[QUOTE=Barney Stinson;967990]אשלח לפיראט אגרוף ישר בפנים, שיגרום לו לדמם. אמשיך עם האגרופים, כשאבדוק שהוא מטופל אעבור לפיראטים.[/QUOTE]
אני הופך למצב רוח ומרביץ לפיראטים
-
[quote=שלושה מחוזות;968218]אני הופך למצב רוח ומרביץ לפיראטים[/quote]
"מה לעזאזל?! הוא נעלם! טוב לא משנה!" אצעק ואתחיל לרוץ לעבר הפיראטים שנשארו.
"שותף! (שכחתי את שמו ><") זרוק לי את שתי החרבות! עכשיו מהר!" אומר בעודי רץ אל כל הפיראטים
כשאר הוא זורק את החרבות אלי, אתפוס אחת בכל יד, אעשה איתן 'איקס' וכאשר אגיע אל הפיראטים אצעק "איקס סלאש!" בעודי חותך משתי הצדדים (דומה למתקפה של זורו, רק בלי החרב שבפה).
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;968218]אני הופך למצב רוח ומרביץ לפיראטים[/QUOTE]
אתה מרביץ לפיראטים ונשאר רק פיראט אחד, אתה רואה שהפיראט שתפס אותך גם חיסל את אחד הפיראטים.
מה תעשה?
[QUOTE=Barney Stinson;968772]"מה לעזאזל?! הוא נעלם! טוב לא משנה!" אצעק ואתחיל לרוץ לעבר הפיראטים שנשארו.
"שותף! (שכחתי את שמו ><") זרוק לי את שתי החרבות! עכשיו מהר!" אומר בעודי רץ אל כל הפיראטים
כשאר הוא זורק את החרבות אלי, אתפוס אחת בכל יד, אעשה איתן 'איקס' וכאשר אגיע אל הפיראטים אצעק "איקס סלאש!" בעודי חותך משתי הצדדים (דומה למתקפה של זורו, רק בלי החרב שבפה).[/QUOTE]
אתה חותך לפיראט את החזה והוא נופל מגסס על הרצפה,נישאר רק פיראט אחד להילחם נגדו.
[QUOTE=tomer44;968153]"מגניב!" אני אומר לו בהתלהבות "יאלה בו נשוט אליו" אני אומר ומתחיל להשיט את הספינה[/QUOTE]
אתים שטים לכיוון האי ומתחיל גשם בים,זה לא ממש מפריע לכם ואתם מתקדמים לכיוון האי.
אתם כבר רואים את החוף באופק, טום נרדם ואתה על הסיפון לבד.
מה תרצה לעשות?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;970857]
אתה חותך לפיראט את החזה והוא נופל מגסס על הרצפה,נישאר רק פיראט אחד להילחם נגדו.
[/QUOTE]
אקפוץ על הפיראט שנשאר עם בעיטה קדימה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;970857]אתה מרביץ לפיראטים ונשאר רק פיראט אחד, אתה רואה שהפיראט שתפס אותך גם חיסל את אחד הפיראטים.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני נותן לו אגרוף בבטן
-
[QUOTE=Barney Stinson;971164]אקפוץ על הפיראט שנשאר עם בעיטה קדימה.[/QUOTE]
אתה קופץ עליו ובא להעיף לו בעיטה, אתה פוגע לו ברגל!
הוא קצת צולע ופתאום אתה שם לב שהוא מתקפל כאילו קיבל איזו מכה בבטן.
[QUOTE=שלושה מחוזות;971167]אני נותן לו אגרוף בבטן[/QUOTE]
אתה מעיף לו אגרוף ומפוצץ לו את הבטן, אתה רואה שגם הפיראט שרבת איתו קודם נלחם בפיראט הזה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;971373]
אתה מעיף לו אגרוף ומפוצץ לו את הבטן, אתה רואה שגם הפיראט שרבת איתו קודם נלחם בפיראט הזה.[/QUOTE]
אני אוצתן לו 2 אגרופים בראש ואז בעיטה בבטן
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;971373]אתה קופץ עליו ובא להעיף לו בעיטה, אתה פוגע לו ברגל!
הוא קצת צולע ופתאום אתה שם לב שהוא מתקפל כאילו קיבל איזו מכה בבטן.
[/QUOTE]
אתקופף מתחתיו ואעשה איקס עם החרבות שלי.
"אקס סלאש!" אצעק בעודי קופץ דרך ביטנו במטרה להורגו.
-
[quote=♣DarkBoy♣;970857]
אתים שטים לכיוון האי ומתחיל גשם בים,זה לא ממש מפריע לכם ואתם מתקדמים לכיוון האי.
אתם כבר רואים את החוף באופק, טום נרדם ואתה על הסיפון לבד.
מה תרצה לעשות?[/quote]
"ממש משעמם" אני יגיד לעצמי "מעניין איזה דגים יש בים..." אני חושב ומסתכל על הדגים שבים
-
[QUOTE=tomer44;971978]"ממש משעמם" אני יגיד לעצמי "מעניין איזה דגים יש בים..." אני חושב ומסתכל על הדגים שבים[/QUOTE]
אתה מתסתכל על הים ותוך כדי שולט על הספינה,
אתם מגיעים לאי,אתה רואה שיש על האי מלא בנות יפות ומלא אנשים.
מה תעשה?
[QUOTE=Barney Stinson;971490]אתקופף מתחתיו ואעשה איקס עם החרבות שלי.
"אקס סלאש!" אצעק בעודי קופץ דרך ביטנו במטרה להורגו.[/QUOTE]
פגעת בו וחתכת לו את החזה והראש, הוא מת.
מה תרצה לעשות?
[QUOTE=שלושה מחוזות;971427]אני אוצתן לו 2 אגרופים בראש ואז בעיטה בבטן[/QUOTE]
למי?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;972106]
פגעת בו וחתכת לו את החזה והראש, הוא מת.
מה תרצה לעשות?
[/QUOTE]
"וואו זה היה קל..." אומר לעצמי ואזרוק את החרב של חברי אליו "אז הולכים?" אשאל אותו.