-
[quote=sigal123;1120579][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מקלח מתארגן ואורז הכול בחדרך, אתה יוצא החוצה לאחר שבקדת שלא שחכת כלום והתלבשת כמובן ונעלת את הדלת, אתה מחזיר לאחות ג'וי את המפתח ובא ללכת למעבורת אבל נזכר שאתה צריך את הכרטיס שלך![/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר עושה כדבריך אבל יש לו שלפוחית גדולה שם, מדקיפ משתמש אליו באקדח מים קטן מה שעוזר לשלפוחית וטיפה פוגע בצרמנדר, צרמנדר כועס אליך שגרמת לו לשלפוחית ומשתמש בלהביור "אקדח מים!" קראה נלה, הלהביור דהר לכיוון סקווירטל והאקדח מים "עטף" אותו בסיבובים מסביבו, זה פגע בחוזקה מאוד בסקווירטל והוא היה כמעט מעולף " אקדח מים בסחרור!" קרא הילק, סקווירטל עשב כדבריו ופגע בצרמנדר קשה מאוד מאוד ועילף אותו, "מדקיפ כדורי בוץ!" קראה נלה, הכדורי בוץ פגעו בסקווירטל בדיוק שיצא משריונו והוא נפגע ונפל והתעלף[/COLOR][/quote]
ארוץ לכנות כרטיס בעודי חושב לעצמי 'אני מקווה שלא מאוחר מדי!'
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
למרבה הפלא קרובאט ממש עלוב, טורציק השתמש בלהביור וינקר אותו כמה פעמים במקור אש והוא כבר הסתחרר מעולף, לבינתיים טורציק קפץ אל הגליגאר ויחד אם צ'יקוריטה עליפו גם אותו ובסוף כול הפוקימונים היו מעולפים (שלהם ) טורצ'יק היה גם מאוד פגוע יחסית וגם צ'יקוריטה והונצ'קרו, צ'יקוריטה עלתה אל הונצ'קרו יחד אם טורצ'יק ונצמדה אליו וזהרה, וגם הונצ'קרו וטורציק זהרו ובסוף הפסיקו,
פתאום ראית שהנער שלידך כבר קשר את שלושת האנשים וציווה אליהם להחזיר את הסלאמנס שלהם, הם החזירו אותו בלית ברירה והוא אמר לטרופיוס לנחות והוא נחת בין העצים לפני ששמת לב מה קורה הוא שלף מכשיר קשר מוכר "כאן GA5 כאן GA5 GA2 שומעת? " הוא אמר למכשיר הקשר וממנו בקע קול מוכר מאוד "שומעת"[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
כול הפוקימונים הביטו החוצה בשמחה ונראה שהם הרגישו מעולה! אבל איש סיפון אחד אמר לך להחזיר אותם ושמותר רק אחד בחוץ ושלא יתפרע כי אנחנו ממש עוד מעט מפליגים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם נמצאים בג'קוזי ולאחר זמן מה מתקלחים מתארגנים והולכים לישון, פתאום הקול של בריאנה מעיר אותך "מייקל תתעורר! יש לנו רק שעה עד שהספינה נוסעת!"[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
האחות ג'וי מגישה לך את הכרטיס ואתה רואה שיש לך עוד כמה דקות!
אתה מגיעה למזח ורואה ספינה עצומה בגדולה ותור ארוך של מאמנים היה שם ושלף כרטיסים צהובים בידו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120905][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם נמצאים בג'קוזי ולאחר זמן מה מתקלחים מתארגנים והולכים לישון, פתאום הקול של בריאנה מעיר אותך "מייקל תתעורר! יש לנו רק שעה עד שהספינה נוסעת!"[/COLOR]
[/QUOTE]
"מה?!" אני אומר וקם מהמיטה, מתלבש, מצחצח שיניים ורץ יחד עם כל הפוקימונים שלי למזח.
-
[quote=sigal123;1120905][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]האחות ג'וי מגישה לך את הכרטיס ואתה רואה שיש לך עוד כמה דקות![/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מגיעה למזח ורואה ספינה עצומה בגדולה ותור ארוך של מאמנים היה שם ושלף כרטיסים צהובים בידו[/COLOR][/quote]
אשלוף את הכרטיס ואחכה בתור עד לתורי
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מתארגן מתלבש מצחצח שיניים אורז הכול ובסוף רואה שנשאר לך חמש דקות!
אתה רץ יחד אם בריאנה לאחר שהפוקימונים בפוקדור בתיק חוץ מפלאריון שלה ולוקחים תכרטיסים מהאחות ג'וי ורואים שהסירה עומדת לצאת![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה שולף תכרטיס ונעמד בתור אחרון, לאחר כ10 דקות 15 דקות מגיע תורך , האיש שם סימן אל הכרטיס שלך בצורה של גרידוס, עלית לספינה וראית שהיא ענקית בגודלה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1120916][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה שולף תכרטיס ונעמד בתור אחרון, לאחר כ10 דקות 15 דקות מגיע תורך , האיש שם סימן אל הכרטיס שלך בצורה של גרידוס, עלית לספינה וראית שהיא ענקית בגודלה[/COLOR][/quote]
אשוטט בספינה ואסתכל סביב לראות איך אני יכול להעסיק את עצמי
-
[QUOTE=sigal123;1120916][COLOR="Green"]מייקל
אתה מתארגן מתלבש מצחצח שיניים אורז הכול ובסוף רואה שנשאר לך חמש דקות!
אתה רץ יחד אם בריאנה לאחר שהפוקימונים בפוקדור בתיק חוץ מפלאריון שלה ולוקחים תכרטיסים מהאחות ג'וי ורואים שהסירה עומדת לצאת![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה בריאנה, בואי נעלה!" אני אומר ורץ במהירות מטורפת אל הספינה ועולה אליה.
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מחפש משהו מעניין ומוצא מכונת שתייה מקדימה כמה חדרי שירותים ומין מזכירה כזאת "כול התלמידים ומבחינתי אתם רק תלמידים לבוא לפה לקבל חדר ליום וחצי האלה יחד אם שותף" היא קראה לרמקול[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם עולים במהירות אל הספינה ומקבלים חותמת של וופריאון על הכרטיס, אתם רואים שהספינה מתחילה לנסוע ואתם מתחילים להתרגש "זהו זה מפה אין דרך חזרה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120933][COLOR="Olive"[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם עולים במהירות אל הספינה ומקבלים חותמת של וופריאון על הכרטיס, אתם רואים שהספינה מתחילה לנסוע ואתם מתחילים להתרגש "זהו זה מפה אין דרך חזרה" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, בואי נסתובב קצת נראה מה יש בספינה הזאת." אני אומר ומסתובב עם כולם על הספינה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני יכול למצוא לי עוד שותף? זה קצת משעמם רק בזוג
-
[quote=sigal123;1120933][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מחפש משהו מעניין ומוצא מכונת שתייה מקדימה כמה חדרי שירותים ומין מזכירה כזאת "כול התלמידים ומבחינתי אתם רק תלמידים לבוא לפה לקבל חדר ליום וחצי האלה יחד אם שותף" היא קראה לרמקול[/COLOR]
[/quote]
אלך לקבל חדר ואחשוב 'מעניין מי יהיה השותף או השותפה שלי'.
---
בקשה: אם אפשר שותפה ושתמשיך איתי גם בהמשך המשחק
-
[COLOR="SeaGreen"]מייקל
ברור יש את מאי אם היא מחוברת ואל תשכח שהיה לך שותף בחדר שבספינה הגדולה
~~~
מייקל אתה מסתובב ורואה שיש שתי דלתות שירותים מקדימה מכונת שתייה מאחורה מרפסת אם חדר בקפטן ודלת מקדימה ומאחורה להיכנס לבפנים [/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אל תדאג היה לך אחלה שותף
~~~~
"בוא נראה דניס שםמשפחה אתה אם מייקל שםמשפחה בחדר 32 הנה הפתח" אמרה הקבלנית והגישה לך מפתח זהוב ומעודר אם דרגוניר שעטף את הקצה שלו מכסף ואליו היה מחובר תג שאליו היה כתוב בכסף "32" [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1120942][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אל תדאג היה לך אחלה שותף[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]"בוא נראה דניס שםמשפחה אתה אם מייקל שםמשפחה בחדר 32 הנה הפתח" אמרה הקבלנית והגישה לך מפתח זהוב ומעודר אם דרגוניר שעטף את הקצה שלו מכסף ואליו היה מחובר תג שאליו היה כתוב בכסף "32" [/COLOR][/quote]
'מעניין מי זה המייקל הזה' אחשוב לעצמי ואלך לחדר מספר 32
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה הולך לחדר מספר 32 ופותח את הדלת,
בחדר יש שתי מיטות אחת בכול צד בפינה מאחורה יש שתי כורסאות קטנות ובצד השני שולחן קטן וארון מאוד מאוד גדול שמחולק לשלושה חלקים ובאחד מהם יש למטה מקרר קטן, ודלת לעבר חדר השירותים אם המקלחת והכול ושידה לכול מיטה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120942][COLOR="SeaGreen"]מייקל
ברור יש את מאי אם היא מחוברת ואל תשכח שהיה לך שותף בחדר שבספינה הגדולה
~~~
מייקל אתה מסתובב ורואה שיש שתי דלתות שירותים מקדימה מכונת שתייה מאחורה מרפסת אם חדר בקפטן ודלת מקדימה ומאחורה להיכנס לבפנים [/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב, בואי נלך לקבל את החדרים שלנו." אני אומר וניגש לקבל חדר בספינה
-
[QUOTE=sigal123;1120764][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
נגיד וזה סקווירטל וקרן בועות :)
~~~~
טורצ'יק יצא החוצה והשתמש בלהביור חזק מאוד שפגע בסטארביה והאי הסתחררה מטה ומטה אבל הילד החזיר אותה "צא קרובאט"קרא הילד והרגשת שזה לא ממש פייר[/COLOR][IMG]http://i26.tinypic.com/21kh4bm.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
לא
~~~
אתה מחכה ומחכה אבל אין לך כרטיס והפרופסור לא בא![/COLOR][/QUOTE]
לא ידעתי מה לעשות הסתכלתי הצידה
הייתי לחוץ וחשבתי
'מתי הפרופסור הזה יבוא!'
התעצנתי
-
[quote=sigal123;1120950][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה הולך לחדר מספר 32 ופותח את הדלת,[/COLOR]
[COLOR=olive]בחדר יש שתי מיטות אחת בכול צד בפינה מאחורה יש שתי כורסאות קטנות ובצד השני שולחן קטן וארון מאוד מאוד גדול שמחולק לשלושה חלקים ובאחד מהם יש למטה מקרר קטן, ודלת לעבר חדר השירותים אם המקלחת והכול ושידה לכול מיטה[/COLOR][/quote]
אחכה לשותף שלי בפנים ואתיישב על כורסא
-
[COLOR="Green"]מייקל
"החדרים אמורים להיות בספינה הגדולה אנחנו בספינה הגדולה שחכת?" אמרה בריאנה ועצרה אותך[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל לחפש אותו וראה שהספינה תתחיל להפליג "היי ילד אם אתה רוצה תעלה אם לא אתה נישאר!" אמר זה שנתן חותמת אל הכרטיסים[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מחכה ומתיישב אל הכורסא ופתאום מקבל שיחת טלפון לחדר [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120968][COLOR="Green"]מייקל
"החדרים אמורים להיות בספינה הגדולה אנחנו בספינה הגדולה שחכת?" אמרה בריאנה ועצרה אותך[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"נו, אז בואי ניכנס לחדר הזה פה." אני אומר ונכנס לחדר.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה נכנס לשם ורואה שיש שם מלא מיטות קומותיים וגם ארון גדול ואתה מבין שזה חדר העובדים, אתם יוצאים החוצה ורואים שכבר עזבתם את המזח![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1120984][COLOR="Green"]מייקל
אתה נכנס לשם ורואה שיש שם מלא מיטות קומותיים וגם ארון גדול ואתה מבין שזה חדר העובדים, אתם יוצאים החוצה ורואים שכבר עזבתם את המזח![/COLOR][/QUOTE]
אז איפה אנחנו אמורים לישון לא הבנתי?
"אוקיי, מה עושים עכשיו?" אני שואל את בריאנה ומחכה לתשובתה
-
[QUOTE=sigal123;1120968][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל לחפש אותו וראה שהספינה תתחיל להפליג "היי ילד אם אתה רוצה תעלה אם לא אתה נישאר!" אמר זה שנתן חותמת אל הכרטיסים[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מחכה ומתיישב אל הכורסא ופתאום מקבל שיחת טלפון לחדר [/COLOR][/QUOTE]
אמרתי לאיש "אין לי כרטיס איך אני יכול לעלות בלי כרטיס"
-
[quote=sigal123;1120968][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מחכה ומתיישב אל הכורסא ופתאום מקבל שיחת טלפון לחדר [/COLOR][/quote]
"הלו?" אענה לטלפון "אייס דיאמונד מדבר"
---
תעדכני לי את לארביטר ופוצ'יינה, ורלטס יודעת רק על חושי?
-
[QUOTE=sigal123;1120905][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
למרבה הפלא קרובאט ממש עלוב, טורציק השתמש בלהביור וינקר אותו כמה פעמים במקור אש והוא כבר הסתחרר מעולף, לבינתיים טורציק קפץ אל הגליגאר ויחד אם צ'יקוריטה עליפו גם אותו ובסוף כול הפוקימונים היו מעולפים (שלהם ) טורצ'יק היה גם מאוד פגוע יחסית וגם צ'יקוריטה והונצ'קרו, צ'יקוריטה עלתה אל הונצ'קרו יחד אם טורצ'יק ונצמדה אליו וזהרה, וגם הונצ'קרו וטורציק זהרו ובסוף הפסיקו,
פתאום ראית שהנער שלידך כבר קשר את שלושת האנשים וציווה אליהם להחזיר את הסלאמנס שלהם, הם החזירו אותו בלית ברירה והוא אמר לטרופיוס לנחות והוא נחת בין העצים לפני ששמת לב מה קורה הוא שלף מכשיר קשר מוכר "כאן GA5 כאן GA5 GA2 שומעת? " הוא אמר למכשיר הקשר וממנו בקע קול מוכר מאוד "שומעת"[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
כול הפוקימונים הביטו החוצה בשמחה ונראה שהם הרגישו מעולה! אבל איש סיפון אחד אמר לך להחזיר אותם ושמותר רק אחד בחוץ ושלא יתפרע כי אנחנו ממש עוד מעט מפליגים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מגיעה למזח ורואה ספינה עצומה בגדולה ותור ארוך של מאמנים היה שם ושלף כרטיסים צהובים בידו[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.." ארטן לעצמי
"איזה ביאוס,אה?" אפנה אל טום ואראה שהוא מהנהן להסכמה..
"טוב.. מה אתה רוצה לעשות עכשיו..?" אשאל אותו בשעמום.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתם אמורים לחכות ואז הסירה מגיעה לספינה הגדולה
~~~
"לא יודעת" אמרה בריאנה והביטה אליך, פתאום קול נשמע מהדלפק ומאחורה ואיפה שרואים תים והלכתם לשם "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
"אין לך כרטיס לא לקחת מהאחות ג'וי?" אמר האיש ונזכרת שלקחת כרטיס מהאחות ג'וי![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
לא היא יודעת עוד דברים והיא עוד תלמד ואני בדיוק עכשיו מעדכנת!
~~~~
"אייס דימונד? בנוגע לשותף שלך זאת המזכירה הוא בעיר השלישית ולכן הוא בסירה לפה הוא יגיע בצהרים לבינתיים אתה יכול להנות מהדברים בספינה אם אתה רוצה לשמוע אותם אז אני מנתקת ואתה לוחץ אל 10 וזה גם יסביר לך" אמרה המזכירה וניתקה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"לא יודע תראה אנחנו מפליגים!" אמר טום, ראית שהתחלתם להתרחק עוד ועוד מהמזח "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש בדלפק שלידכם ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1121052][COLOR="Green"]מייקל
~~~
"לא יודעת" אמרה בריאנה והביטה אליך, פתאום קול נשמע מהדלפק ומאחורה ואיפה שרואים תים והלכתם לשם "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
"אין לך כרטיס לא לקחת מהאחות ג'וי?" אמר האיש ונזכרת שלקחת כרטיס מהאחות ג'וי![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
~~~~
"אייס דימונד? בנוגע לשותף שלך זאת המזכירה הוא בעיר השלישית ולכן הוא בסירה לפה הוא יגיע בצהרים לבינתיים אתה יכול להנות מהדברים בספינה אם אתה רוצה לשמוע אותם אז אני מנתקת ואתה לוחץ אל 10 וזה גם יסביר לך" אמרה המזכירה וניתקה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"לא יודע תראה אנחנו מפליגים!" אמר טום, ראית שהתחלתם להתרחק עוד ועוד מהמזח "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש בדלפק שלידכם ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד[/COLOR][/QUOTE]
"אהה נכון איך שחכתי מזה קח הנה הכרטיס"
הוצאתי מהכיס והבאתי ועליתי על הספינה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שחכתי שיש לי כרטיס XD
-
[quote=sigal123;1121052][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]לא היא יודעת עוד דברים והיא עוד תלמד ואני בדיוק עכשיו מעדכנת![/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]"אייס דימונד? בנוגע לשותף שלך זאת המזכירה הוא בעיר השלישית ולכן הוא בסירה לפה הוא יגיע בצהרים לבינתיים אתה יכול להנות מהדברים בספינה אם אתה רוצה לשמוע אותם אז אני מנתקת ואתה לוחץ אל 10 וזה גם יסביר לך" אמרה המזכירה וניתקה[/COLOR][/quote]
"אוקיי" אלחץ על המספר עשר "מעניין מה שאר המספרים עושים"
-
[QUOTE=sigal123;1120905][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מגיעה למזח ורואה ספינה עצומה בגדולה ותור ארוך של מאמנים היה שם ושלף כרטיסים צהובים בידו[/COLOR][/QUOTE]
"עם מי אתה מדבר?" אני שואל אותו בחשד ומנסה להזכר מאיפה הקול מוכר לי.
"טורצ'יק חזור" אני אומר לו לאחר שעבר קרב קשה.
-
~~~
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Olive"]דניס
~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
"לא יודע תראה אנחנו מפליגים!" אמר טום, ראית שהתחלתם להתרחק עוד ועוד מהמזח "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש בדלפק שלידכם ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד[/COLOR][/QUOTE]
"אממ... דלפק מיצים אה... אני באמת די צמא.." אמלמל ואגש לשם.
"שלום אני ארצה..." אתלבט בזמן שאבדוק את התפריט "פוקולה,בבקשה..." אחליט לבסוף.
"היי טום! להביא לך משהו?" אשאל אותו מהדלפק
-
~~~
\[/COLOR][/QUOTE]
"היי, בואי נשתה משהו." אני אומר בחיוך והולך אל הדלפק ומבקש פוקלה לי ולבריאנה.
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה עולה אל הספינה ומקבל חותמת גרידוס אל הכרטיס, אתה רואה שהמנוע מתחיל לעבוד כולם נכנסים והספינה עצומה בגודלה[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"שלום אורח, אנחנו שירותי הספינה מציעים לך המון דברים-
יש לנו ג'קוזי למעלה יחד אם גן פרחים קטן, אם תרצו תשאלו את המזכירה לגבי הקרבות שיתרחשו בים ונעצור תספינה ותוכלו לשחות,
הספינה מציגה גם אפשרות לראות את העולם התת מימי ואת כול הדגים מידי שעות ואת זה תוכלו לקבל לוח זמנים מהמזכירה גם לגבי האוכל צפיית בדגים והסיפון הראשי
הנה כמה חיוגים שכדי שהיו לכם-
כדי להתקשר לחדר אתם לוחצים אל 3 ואז את מספר החדר
לדווגמא 311
למזכירה 2
למנהל1
לאחות ג'וי של הספינה 3
ולמקרי חירום 4
גם תוכלו לקנות דברים מסוימים בלי הארוחות לקניית דברים לחצו אל 5" בקע קול מהטלפון וסיים[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"בן? " נשמע קול מהמכשיר, והוא נשמע לך הרבה יותר מוכר ממש מוכר, ויותר קול של בת אבל קשוח קצת [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"פוקולה אחד" אמר טום בחיוך, ביקשת שני פוקולה והם הביאו לך שני כוסות אם פוקולה שתי קוביות קרח בכול אחת וקשית לבנה לכול אחד טום לקח אחד ועשה "לחיים " איתך "לחיים" הוא אמר בחיוך ושתה[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
שניכם לוקחים פוקולה והם מביאים לכול אחד כוסות פלסטיק אם קשיות לבנות וקוביות קרח "לחיים" אמרה בריאנה והנגישה (מילה חדשה) את הכוס שלה אם שלך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1121430][COLOR="Navy"]רקס
אתה עולה אל הספינה ומקבל חותמת גרידוס אל הכרטיס, אתה רואה שהמנוע מתחיל לעבוד כולם נכנסים והספינה עצומה בגודלה[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
יש לנו ג'קוזי למעלה יחד אם גן פרחים קטן, אם תרצו תשאלו את המזכירה לגבי הקרבות שיתרחשו בים ונעצור תספינה ותוכלו לשחות,
הספינה מציגה גם אפשרות לראות את העולם התת מימי ואת כול הדגים מידי שעות ואת זה תוכלו לקבל לוח זמנים מהמזכירה גם לגבי האוכל צפיית בדגים והסיפון הראשי
לדווגמא 311
למזכירה 2
למנהל1
לאחות ג'וי של הספינה 3
ולמקרי חירום 4
גם תוכלו לקנות דברים מסוימים בלי הארוחות לקניית דברים לחצו אל 5" בקע קול מהטלפון וסיים[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"בן? " נשמע קול מהמכשיר, והוא נשמע לך הרבה יותר מוכר ממש מוכר, ויותר קול של בת אבל קשוח קצת [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"פוקולה אחד" אמר טום בחיוך, ביקשת שני פוקולה והם הביאו לך שני כוסות אם פוקולה שתי קוביות קרח בכול אחת וקשית לבנה לכול אחד טום לקח אחד ועשה "לחיים " איתך "לחיים" הוא אמר בחיוך ושתה[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
שניכם לוקחים פוקולה והם מביאים לכול אחד כוסות פלסטיק אם קשיות לבנות וקוביות קרח "לחיים" אמרה בריאנה והנגישה (מילה חדשה) את הכוס שלה אם שלך[/COLOR][/QUOTE]
"וואי!!! זה היה טעים!" אומר לאחר ששתיתי את כל הפוקולה בשלוק אחד
"הלוואי שיכולתי להוציא את הפוקימונים פה..." ארטן ואפנה אל לפתע אל טום
"תגיד,טום,מתי נגמר השייט הזה..? אתה יודע..?" אשאל אותו בסקנות
-
[COLOR="Olive"]דניס
לדווגמא 311
למזכירה 2
למנהל1
לאחות ג'וי של הספינה 3
ולמקרי חירום 4
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Green"]מייקל
שניכם לוקחים פוקולה והם מביאים לכול אחד כוסות פלסטיק אם קשיות לבנות וקוביות קרח "לחיים" אמרה בריאנה והנגישה (מילה חדשה) את הכוס שלה אם שלך[/COLOR][/QUOTE]
'היי אני יודע מי זאת'.
"זה אני בן" אני אומר לקול ומשתדל לא להשתמש בשמה כי היא ביקשה ממני.
"מי זה שאת מדברת איתו,אתם יודעים מה קרה כאן?" אני שואל אותה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה שותה את הפוקולה ונהנה מהקרות שלה "שעה וחצי בערך ואז יש ספינה גדולה ושם זה יום וחצי" אמר טום והלך לשאול משהו את איש סיפון אחד "מותר להוציא פוקימוני מים החוצה לים ושני פוקימונים לכול אדם" אמר טום[/COLOR]
"זה בסדר בן ניאו יודע שאני סורה הוא השותף שלי" אמרה סורה מתוך המכשיר והבטת אל הנער ששמו ניאו בתמיהון "אני שונא שאת אומרת לאחרים את השם שלי! עד שהצלחתי להתקבל לקבוצה הראשונה את מנסה בכוח להעיף אותי?!" כעס אליה הנער[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1121449][COLOR="Sienna"]עומר
אתה שותה את הפוקולה ונהנה מהקרות שלה "שעה וחצי בערך ואז יש ספינה גדולה ושם זה יום וחצי" אמר טום והלך לשאול משהו את איש סיפון אחד "מותר להוציא פוקימוני מים החוצה לים ושני פוקימונים לכול אדם" אמר טום[/COLOR]
"זה בסדר בן ניאו יודע שאני סורה הוא השותף שלי" אמרה סורה מתוך המכשיר והבטת אל הנער ששמו ניאו בתמיהון "אני שונא שאת אומרת לאחרים את השם שלי! עד שהצלחתי להתקבל לקבוצה הראשונה את מנסה בכוח להעיף אותי?!" כעס אליה הנער[/COLOR][/QUOTE]
"איך אתה יודע את זה?!" אתפלא מחוכמתו
"טוב,אין לי פוקימון מים.. כנראה שכדאי שאשאיר את צ'ימצ'אר בפוכדור ואוציא את טריקו ושינקס,הם די חלשים ואשמח לראות אותם קצת ולהסביר להם איזה אימונים מושלמים יהיו להם בקרוב.."
אז אוציא את טריקו ושינקס ותחיל לומר "שלום שניכם,אתם יודעים איזה אימון מושלם מצפה לכם בהרפתקאה שלנו? אימון טוב מאוד! אנ י מקווה שתהיו חזקים מאוד בסוף כל ההרפתקאה.." אומר להם
-
[QUOTE=sigal123;1121449][COLOR="Sienna"]עומר
"זה בסדר בן ניאו יודע שאני סורה הוא השותף שלי" אמרה סורה מתוך המכשיר והבטת אל הנער ששמו ניאו בתמיהון "אני שונא שאת אומרת לאחרים את השם שלי! עד שהצלחתי להתקבל לקבוצה הראשונה את מנסה בכוח להעיף אותי?!" כעס אליה הנער[/COLOR][/QUOTE]
"חח אני אשמור על סודך כמו שאני שומר על של סורה" אני אומר לו בצחוק רב.
"רגע אבל אם אתה סוכן בצוות למה אתה באת איתנו?" אני שואל אותו בסקרנות ובכלל אתה יודע למה הילדים האלו תקפו אותנו מלכתחילה.
'אוף זה מזכיר את הפעם שעדן גרם לי לשאול כל כך הרבה שאלות כאלו' אני חושב לעצמי ומחכה לשמוע את התשובות.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
טריקו ושינקס יוצאים החוצה שמחים , טריקו הולך לקצה הספינה ועומד על עמוד קטן שיש שם בסוף ודי מסוכן שמשקיף להמשך הנהר, שינקס רץ אליו קופץ אליו ושניהם נופלים למטה[/COLOR]
"אנחנו לא יודעים לגבי הילדים הם כנראה מצוות דארקנס כי ראיתי אותם כבר, והוא בא איתכם כי נשלחנו להגיע לאי שאני גיליתי" אמרה סורה מתוך המכשיר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1121499][COLOR="Sienna"]עומר
טריקו ושינקס יוצאים החוצה שמחים , טריקו הולך לקצה הספינה ועומד על עמוד קטן שיש שם בסוף ודי מסוכן שמשקיף להמשך הנהר, שינקס רץ אליו קופץ אליו ושניהם נופלים למטה[/COLOR]
"אנחנו לא יודעים לגבי הילדים הם כנראה מצוות דארקנס כי ראיתי אותם כבר, והוא בא איתכם כי נשלחנו להגיע לאי שאני גיליתי" אמרה סורה מתוך המכשיר[/COLOR][/QUOTE]
"לא!!" ארוץ לעמוד הקטן בדאגה,
"תחזיקו חזק!" אומר להם ואחזיק את שינקס שמחזיק את טריקו..
במידה ולא הצלחתי לטפוס אותם:
"לא!!! טום! זה רציני! יש לך פוקימון שיכול לתפוס אותם או משהו..? זזה דחוף!!" אקרא לו "אני בינתיים אזעיק עזרה!" ארוץ לעבר הסיפון ואחפש מישהו שיכול לעזור בזמן שאצעק "הפוקימונים שלי נפלו למים! תעזרו להם! מישהו?"
-
[quote=sigal123;1120608][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מרפא את פוקמוניך ושוכר את חדר מספר 13[/COLOR]
[COLOR=red]אתה עולה אליו והוא כמו חדר רגיל ממש , אתה מרגיש מאוד מאוד עייף ופתאום אתה מקבל שיחת טלפון מוזרה מהטלפון שבחדר[/COLOR]
[/quote]
אני ניגש לטלפון, עונה לשיחה ואומר: "הלו? מדבר איתי בלאק, מחדר מ'ס 13 ממרכז הפוקימונים." אומר בגאווה.
"מי זה?" אשאל בסקרנות.
-
[COLOR="Olive"]דניס
לדווגמא 311
למזכירה 2
למנהל1
לאחות ג'וי של הספינה 3
ולמקרי חירום 4
גם תוכלו לקנות דברים מסוימים בלי הארוחות לקניית דברים לחצו אל 5" בקע קול מהטלפון וסיים[/COLOR]][/QUOTE]
אלחץ על המספר 5
-
[QUOTE=sigal123;1121499][COLOR="Sienna"]עומר
"אנחנו לא יודעים לגבי הילדים הם כנראה מצוות דארקנס כי ראיתי אותם כבר, והוא בא איתכם כי נשלחנו להגיע לאי שאני גיליתי" אמרה סורה מתוך המכשיר[/COLOR][/QUOTE]
"אני מבין..." אני אומר לו ומוריד ראש.
"ומה עושים עכשיו איך נגיע לאי?" אני שואל אותו.
"אולי עדיף שאחזור בחזרה למסלול הרגיל שלי?" אני שואל ומתייעץ איתו.