-
[quote=sigal123;1123978][COLOR=darkolivegreen]דניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]באמת? אם כן אז טעות שלי[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]ראטלס מתרכזת אבל לא מצליחה פשוט, "צא אם סחרור!" קרא הנער הראשון, סקווירטל יצא אם סחרור לעבר ראלטס אבל היא הדפה אותו אם צרחה[/COLOR][/quote]
זה הודעת ה3001 [ההודעה שלי, את הגבת את ה3000] אני מקבל את הפרס?
היא למדה צרחה?
---
"תשתמשי בעל חושי כדי להעיף אותו תוך כדי סחרור על סטארלי!" אורה לה
-
[QUOTE=sigal123;1123956][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אני סגן מפקד הספינה, והם גם נוסעים רק מהעיר השנייה, עוד מעט יבואו אנשי העיר השלישית, בקיצור אני כרגע עושה טורניר קרבות אל המים, אתה מוזמן לקחת לך חדר בגלל שתהיה פה ליום וחצי, ובאי אתה תראה כבר מה עושים אז בהצחלה וקח לך חדר במזכירות!" קרא סגן מפקד הספינה והלך משם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"קלרה! אנחנו צריכים את שינקס וטריקו!" ...
ואני מבקשת ממך, לא להגיב את הודעה 3000!
בגלל שנכון אתה זכית והכול אבל תחשוב, זכית בפתיחת עמוד 200 יופי השגת נדיר מהאי!
הגבת תגובה 3000! עוד נדיר מהאי, וזה אומר שאתה יוצא שניים מתוך שניים, וככה לאחרים לא נשאר
~~~
אתה בא ללכת ופתאום קלרה עוצרת אותך "שחכת את שינקס וטריקו כך אותם אבל תן להם מנוחה!" אמרה קלרה , טריקו קפץ אליך וגם שינקס, שנראה קצת מותש[/COLOR][/QUOTE]
נו.. יכולתי לקבל את הפרס אבל לא עשיתי... אין בעד מה XD
~~~
"אוקיי.. תודה.. וסליחה שהתפרצתי קודם באמצע עבודתך.." אתנצל בפנייה
"טריקו שינקס,אני מקווה שאתם בסדר,אבל אתם צריכים מנוחה.. תחזרו לפוכדורים שלכם!" אחזיר אותם
"בוא טום.. בא לי פוקולה.." אומר לו ואלך לדלפק המיצים..
-
[quote=sigal123;1123836][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס שחתה בקור לכיוון אחד העיגולים ונעמדה אליהם בשמחה[/COLOR]
[COLOR=olive]היא יצרה כדור מים שהועף לעבר סטארלי וזה מיד התחמק, היא שלחה עוד אחד "מכת ברק!"קראה הנערה שלידך, פיצ'ו חישמל את הכדור וזה פגע בסטארלי חישמל אותו והעיף אותו לתוך המים "תגרום לראלטס לא לגעת במים בשום פנים ואופן!" קראה הנערה[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה פותח את הדלת אבל אף אחד לא שם![/COLOR]
[COLOR=red]אתה מבין שהוא כנראה עדין לא פה ,[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מסתכל דרך חלונך ורואה שסירה גדולה מתקרבת לעברכם[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]למה אתה מתייחס אליך כיאלו היא אחותך? ופתחת עמוד 200! תפוקימון תקבל שתגיע לאי[/COLOR]
[COLOR=sienna]~~~[/COLOR]
[COLOR=sienna],שש לא אומרים ככה היא גברת ולא אחות שלך או משהו כזה" אמר טום ונזף בך, ראית שקלרה עסוקה במשהו וכנראה לא פנויה[/COLOR][/quote]
'מענין איפה הוא...' אני תוהה.
אני הולך לאזור שהיתי בו מקודם לפני שנרשמתי ושואל בצעקה: "מי רוצה להילחם ויש לו פוקימוני עשב?" אשאל ואקווה שילחם נגדי מאמן עם שני פוקימוני עשב.
-
[QUOTE=sigal123;1123956][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אני סגן מפקד הספינה, והם גם נוסעים רק מהעיר השנייה, עוד מעט יבואו אנשי העיר השלישית, בקיצור אני כרגע עושה טורניר קרבות אל המים, אתה מוזמן לקחת לך חדר בגלל שתהיה פה ליום וחצי, ובאי אתה תראה כבר מה עושים אז בהצחלה וקח לך חדר במזכירות!" קרא סגן מפקד הספינה והלך משם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"קלרה! אנחנו צריכים את שינקס וטריקו!" ...
ואני מבקשת ממך, לא להגיב את הודעה 3000!
בגלל שנכון אתה זכית והכול אבל תחשוב, זכית בפתיחת עמוד 200 יופי השגת נדיר מהאי!
הגבת תגובה 3000! עוד נדיר מהאי, וזה אומר שאתה יוצא שניים מתוך שניים, וככה לאחרים לא נשאר
~~~
אתה בא ללכת ופתאום קלרה עוצרת אותך "שחכת את שינקס וטריקו כך אותם אבל תן להם מנוחה!" אמרה קלרה , טריקו קפץ אליך וגם שינקס, שנראה קצת מותש[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי" אני אומר לו.
"טורצ'יק קדימה בוא נלך" אני אומר לטורצ'יק ומרים אותו בשני ידיי ואנחנו הולכים יחד לכיוון המזכירות.
אחפש מישהו לדבר איתו ואקח חדר.
'יום וחצי זה מבאס' אני חושב לעצמי.
-
[COLOR="Olive"]דניס
ההודעה שלך היא ההודעה ה3000..
והיא ידעה תמיד
~~~
ראלטס לא יכלה להעיף אותו אז היא צרחה יותר חזק ופיצ'ו הצתרף אליה, הם העיפו אותו אל סטארלי ושניהם התנגשו ופיצ'ו עילף אותם במכת ברק חזקה מאוד
"המנצחים הם אייס וריקי!" קרא סגן המפקד[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
תודה,
פשוט חילקתי תפרס של עמוד 200 לשניים כדי ששנים יוכלו להנות מזה, אבל אם אתה היית מקבל את שניהם זה לא היה כמו שרציתי, אז תודה אל זה שלא הגבת את ההודעה ה3000 :)
~~~
"זה בסדר" אמרה קלרה והלכה להתכונן לעצירה, הלכת ולקחת לשניכם פוקולה ושניכם שתתיתם את הפוקולה שהייתה טעימה מאוד, פתאום הסירה עצרה וראיתם שאתם ליד הספינה הגדולה![/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שהספינה עוצרת וכולם מחליפים לבגדי ים וקופצים למים![/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אהה בן משהושםמשפחה! אתה אם רקס משהומשהו ! חדר מספר 23" אמרה המזכירה, והביא הלך מפתח כסוף שהיה אליו כמו דרגונייר שהסתובב בקצה, תגית שקופה אם "23" בכסוף היה מחובר אליו[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124120][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]ההודעה שלך היא ההודעה ה3000..[/COLOR]
[COLOR=olive]והיא ידעה תמיד[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס לא יכלה להעיף אותו אז היא צרחה יותר חזק ופיצ'ו הצתרף אליה, הם העיפו אותו אל סטארלי ושניהם התנגשו ופיצ'ו עילף אותם במכת ברק חזקה מאוד[/COLOR]
[COLOR=olive]"המנצחים הם אייס וריקי!" קרא סגן המפקד[/COLOR]
[/quote]
תעדכני את המתקפות, רשום לה על חושי וזהו, ששאלתי אותך פעם אם היא יודעת עוד מתקפות ענית שלא והיא תלמד בהמשך
---
"היה קרב מעולה" אגיד לריקי ואלך לחדר, לבדוק אם מייקל כבר שם
-
[QUOTE=sigal123;1124120][COLOR="Olive"]דניס
ההודעה שלך היא ההודעה ה3000..
והיא ידעה תמיד
~~~
ראלטס לא יכלה להעיף אותו אז היא צרחה יותר חזק ופיצ'ו הצתרף אליה, הם העיפו אותו אל סטארלי ושניהם התנגשו ופיצ'ו עילף אותם במכת ברק חזקה מאוד
"המנצחים הם אייס וריקי!" קרא סגן המפקד[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
תודה,
פשוט חילקתי תפרס של עמוד 200 לשניים כדי ששנים יוכלו להנות מזה, אבל אם אתה היית מקבל את שניהם זה לא היה כמו שרציתי, אז תודה אל זה שלא הגבת את ההודעה ה3000 :)
~~~
"זה בסדר" אמרה קלרה והלכה להתכונן לעצירה, הלכת ולקחת לשניכם פוקולה ושניכם שתתיתם את הפוקולה שהייתה טעימה מאוד, פתאום הסירה עצרה וראיתם שאתם ליד הספינה הגדולה![/COLOR][/QUOTE]
"טוב,הגיע הזמן!" אומר באושר "השעמום נגמר! למרות שאתגעגע לפוקולה הטעימה שהגישו כאן.." אסתכל על הפוקולה שגמרתי..
אז אלך לעבר היציאה מהספינה עם טום במלמולים "עדיין לא הבנתי מה האיש עשה כאן עם טרופיוס..."
-
[COLOR="Olive"]
דניס
אתה רואה שהמייקל עדין מתעכב, אבל הספינה של העיר השלישית כבר הגיעה!
אתה מבין שהוא שוחה או משהו ונפרד מריקי ופתאום אתה רואה הודעה "מ3 עד 5 ארוחת צהרים היום זה מאוחר אבל בדרך כלל זה היה מ12 עד 2" אמר הקול מהרמקול[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"נראה יל שזה פשוט מישהו שהגיע מעיר רחוקה ורצה להצתרף" אמר טום, נכנסתם למקום וראיתם שכולם הולכים לכיוון המזכירות [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124185]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שהמייקל עדין מתעכב, אבל הספינה של העיר השלישית כבר הגיעה![/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מבין שהוא שוחה או משהו ונפרד מריקי ופתאום אתה רואה הודעה "מ3 עד 5 ארוחת צהרים היום זה מאוחר אבל בדרך כלל זה היה מ12 עד 2" אמר הקול מהרמקול[/COLOR][/quote]
"מה הוא אמר?" אשאל את עצמי ואנסה לפרש במוחי את מה שהוא אמר.
'מעניין מתי מייקל יגיע' אחשוב לעצמי ואתיישב על הספה 'מעניין יהיה להכיר אותו'
-
[quote=sigal123;1124120][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]ההודעה שלך היא ההודעה ה3000..[/COLOR]
[COLOR=olive]והיא ידעה תמיד[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס לא יכלה להעיף אותו אז היא צרחה יותר חזק ופיצ'ו הצתרף אליה, הם העיפו אותו אל סטארלי ושניהם התנגשו ופיצ'ו עילף אותם במכת ברק חזקה מאוד[/COLOR]
[COLOR=olive]"המנצחים הם אייס וריקי!" קרא סגן המפקד[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]תודה,[/COLOR]
[COLOR=sienna]פשוט חילקתי תפרס של עמוד 200 לשניים כדי ששנים יוכלו להנות מזה, אבל אם אתה היית מקבל את שניהם זה לא היה כמו שרציתי, אז תודה אל זה שלא הגבת את ההודעה ה3000 :)[/COLOR]
[COLOR=sienna]~~~[/COLOR]
[COLOR=sienna]"זה בסדר" אמרה קלרה והלכה להתכונן לעצירה, הלכת ולקחת לשניכם פוקולה ושניכם שתתיתם את הפוקולה שהייתה טעימה מאוד, פתאום הסירה עצרה וראיתם שאתם ליד הספינה הגדולה![/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהספינה עוצרת וכולם מחליפים לבגדי ים וקופצים למים![/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]"אהה בן משהושםמשפחה! אתה אם רקס משהומשהו ! חדר מספר 23" אמרה המזכירה, והביא הלך מפתח כסוף שהיה אליו כמו דרגונייר שהסתובב בקצה, תגית שקופה אם "23" בכסוף היה מחובר אליו[/COLOR][/quote]
מחליף גם לבגד ים וקופץ למים יחד עם סקיטי ומחזיר את צ'ארמנדר לפוכדור.
[QUOTE=sigal123;1124185][COLOR="Olive"]
דניס
אתה רואה שהמייקל עדין מתעכב, אבל הספינה של העיר השלישית כבר הגיעה!
אתה מבין שהוא שוחה או משהו ונפרד מריקי ופתאום אתה רואה הודעה "מ3 עד 5 ארוחת צהרים היום זה מאוחר אבל בדרך כלל זה היה מ12 עד 2" אמר הקול מהרמקול[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"נראה יל שזה פשוט מישהו שהגיע מעיר רחוקה ורצה להצתרף" אמר טום, נכנסתם למקום וראיתם שכולם הולכים לכיוון המזכירות [/COLOR][/QUOTE]
בינתיים עד שאגיע ליעד המזכירות כמו כולם אדבר עם טום
"בא לי כבר לפגוש שוב את צ'ימצ'אר,אני חייב לספר לו מה קרה לשינקס ולטריקו..." אומר לו
אז אחוויר בעצב "איזה באסה שמארקוורו בארטפרי ואיווי נשארו שם.. ממש חבל,רציתי אותם איתי בהרפתקאה.." ארטן ואמשיך ללכת לעבר המזכירות..
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
מייקל יתחבר ב5 תהיה אז, ואיזה איש בדיוק?
~~~
אתה מחכה אבל הוא לא מגיע ואתה טיפה רעב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה קופץ למים וצרמנדר מעדיף להישאר בחוץ, סקיטי מסתכלת אל המים בגועל ומתיישבת ליד צרמנדר[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"או עומר! אתה אם איתי שםמשפחהמשהו בחדר מספר 34" אמרה המזכירה ודיברה אם טום ולאחר מכן הוא בא אליך "אני אם מישהו בשם בן בחדר מספר 33 "אמר טום[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124382][COLOR=darkolivegreen]דניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]מייקל יתחבר ב5 תהיה אז, ואיזה איש בדיוק?[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]אתה מחכה אבל הוא לא מגיע ואתה טיפה רעב[/COLOR][/quote]
אני לא אוכל להיות עד מחר מבערך חמישה לחמש..
מצטער קבעתי לצאת עם חברים..
---
אנסה להזכר איזה מספר בטלפון היה להזמין אוכל ואקיש עליו
-
[QUOTE=sigal123;1124382][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
מייקל יתחבר ב5 תהיה אז, ואיזה איש בדיוק?
~~~
אתה מחכה אבל הוא לא מגיע ואתה טיפה רעב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה קופץ למים וצרמנדר מעדיף להישאר בחוץ, סקיטי מסתכלת אל המים בגועל ומתיישבת ליד צרמנדר[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"או עומר! אתה אם איתי שםמשפחהמשהו בחדר מספר 34" אמרה המזכירה ודיברה אם טום ולאחר מכן הוא בא אליך "אני אם מישהו בשם בן בחדר מספר 33 "אמר טום[/COLOR][/QUOTE]
"אה נחמד,נהיה קרובים זה לזה,אני בחדר 34 עם אחד שקוראים לו איתי" אסביר לו ואפנה אל המזכירה
"שלום,סליחה ני רוצה לדעת משהו,האם בספינה הגדולה אפשר להיות שם עם פוקימונים בחוץ..?" אשאל אותה ואחכה לתשובה
-
[COLOR="Olive"]דניס
אין בעיה ונראה לי שהמספר הוא 3
~~~
נשמע מוזיקה ופתאום יש הודעה של משהו שנשמע כהודעה מוקלטת "עקב הארוחה שנמצאת עכשיו אנחנו לא נוכל להביא לכם אוכל לחדרים, כשעה אחרי האוכל תוכלו לקנות אוכל, כדי להגיע לחדר האוכל צריך לרדת קומה אחת לפני הלובי ולפנות ימינה ויש שם אולם גדול ומשם תדעו" אמרה ההקלטה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"כן אפשר אבל כול פעם שהפוקימון מתפרע יכול להיו תשתקבל כנס, וכול מה שהוא שובר הוא קורא באחריותך בלבד ויש בקומה למטה עכשיו ארוחת צהרים עד חמש, הפעם זה מאוחר בגללכם" אמרה הקבלנית, היא שמה שלט של "סגור" וירדה למטה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1124407][COLOR="Olive"]דניס
אין בעיה ונראה לי שהמספר הוא 3
~~~
נשמע מוזיקה ופתאום יש הודעה של משהו שנשמע כהודעה מוקלטת "עקב הארוחה שנמצאת עכשיו אנחנו לא נוכל להביא לכם אוכל לחדרים, כשעה אחרי האוכל תוכלו לקנות אוכל, כדי להגיע לחדר האוכל צריך לרדת קומה אחת לפני הלובי ולפנות ימינה ויש שם אולם גדול ומשם תדעו" אמרה ההקלטה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"כן אפשר אבל כול פעם שהפוקימון מתפרע יכול להיו תשתקבל כנס, וכול מה שהוא שובר הוא קורא באחריותך בלבד ויש בקומה למטה עכשיו ארוחת צהרים עד חמש, הפעם זה מאוחר בגללכם" אמרה הקבלנית, היא שמה שלט של "סגור" וירדה למטה [/COLOR][/QUOTE]
"מעולה.. סוף סוף אראה קצת את צ'ימצ'אר!" אמלמל לעצמי
"טוב טום,בוא נלך לעבר היציאה..." אומר לו וארוץ איתו ליציאה..
-
[quote=sigal123;1124407][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אין בעיה ונראה לי שהמספר הוא 3[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]נשמע מוזיקה ופתאום יש הודעה של משהו שנשמע כהודעה מוקלטת "עקב הארוחה שנמצאת עכשיו אנחנו לא נוכל להביא לכם אוכל לחדרים, כשעה אחרי האוכל תוכלו לקנות אוכל, כדי להגיע לחדר האוכל צריך לרדת קומה אחת לפני הלובי ולפנות ימינה ויש שם אולם גדול ומשם תדעו" אמרה ההקלטה[/COLOR][/quote]
אשנן בראשי את ההוראות "לרדת קומה לפני הלוסי, לפנות ימינה ולהגיע לאולם גדול".
אמשיך לשנן שוב ושוב בעודי עוקב אחרי ההוראות ומחפש את האולם הגדול
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מוציא את צ'ימצאר והוא יוצא שמח מאוד ועולה אל כתפך, אתה מנצא למצוא את היציאה אבל טום עוצר אותך "בוא נלך לאכול אני רעב" הוא אומר לך וצימצאר מודיע לך שגם הוא רעב[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה יורד למטה ופונה ימינה ורואה אולם ענק רק שהוא מופרד ממכם בקיר זכוכית, רעב אתה מביט לא האנשים הסועדים בפנים, רובפ נראים כמו סתם נערים כמוך, האולם לא מפואר מידי אבל לא פשוט, היו שם בערך כ10 שולחנות של 10, שבערך 3 מהם תפוסים ועוד אנשים נכנסו, 2 שולחנות היו תפוסים בכלל לעובדים ואולי אפילו עוד אחד, מצאת את הכניסה וראית שיש איש אם לוח ביד ותור, נעמדת בתור ושהגיע תורך האיש הביט אליך ושאל "חדר?" [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1124445][COLOR="Sienna"]עומר
אתה מוציא את צ'ימצאר והוא יוצא שמח מאוד ועולה אל כתפך, אתה מנצא למצוא את היציאה אבל טום עוצר אותך "בוא נלך לאכול אני רעב" הוא אומר לך וצימצאר מודיע לך שגם הוא רעב[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה יורד למטה ופונה ימינה ורואה אולם ענק רק שהוא מופרד ממכם בקיר זכוכית, רעב אתה מביט לא האנשים הסועדים בפנים, רובפ נראים כמו סתם נערים כמוך, האולם לא מפואר מידי אבל לא פשוט, היו שם בערך כ10 שולחנות של 10, שבערך 3 מהם תפוסים ועוד אנשים נכנסו, 2 שולחנות היו תפוסים בכלל לעובדים ואולי אפילו עוד אחד, מצאת את הכניסה וראית שיש איש אם לוח ביד ותור, נעמדת בתור ושהגיע תורך האיש הביט אליך ושאל "חדר?" [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי... אני לא ממש רעב אבל אתם יכולים לאכול.." אומר להם ואלך איתם לקומה למעלה למצוא מקום שמביאים בו אוכל...
~~~
יש אוכל שם בכלל?
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אני די בטוחה שאל ספינה אם חמישים ילדים לפחות ליום וחצי היה אוכל
~~~
אתה מרגיש בעצמך טיפה רעב מכול הספינה הזאת ואתם מחליטים ללכת לשם, אחרי חמש דקות של חיפושים אתם מוצאים אולם גדול שאליו עומד תור של מאמנים בגילכם בערך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1124589][COLOR="Sienna"]עומר
אני די בטוחה שאל ספינה אם חמישים ילדים לפחות ליום וחצי היה אוכל
~~~
אתה מרגיש בעצמך טיפה רעב מכול הספינה הזאת ואתם מחליטים ללכת לשם, אחרי חמש דקות של חיפושים אתם מוצאים אולם גדול שאליו עומד תור של מאמנים בגילכם בערך[/COLOR][/QUOTE]
רגע,אני כבר בספינה הגדולה?
~~~
"אוף..." ארטן בגלל התור הארוך.
"צ'ימצ'אר,אתה לא מאמין מה קרה,שינקס וטריקו נפלו למים! מישהו בשם נועם הציל אותם! זה היה מפחיד!!" אספר לו על הכל..
"הם עכשיו בסדר,הם היו במרפאה והאחות שם בשם קלרה עזרה להם.." ארגיע את צ'ימצ'אר..
-
[COLOR="Sienna"]עומר
עברתם לשם אחרי שקלרה נתנה לך את שינקס וטריקו
~~~
סיפרת לו אל הכול וטריקו ושינקס הנהנו לחיוב, שהגיע תורכם שאל אתכם איש "חדר? " "מספר 33 אני" אמר טום[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1124592][COLOR="Sienna"]עומר
עברתם לשם אחרי שקלרה נתנה לך את שינקס וטריקו
~~~
סיפרת לו אל הכול וטריקו ושינקס הנהנו לחיוב, שהגיע תורכם שאל אתכם איש "חדר? " "מספר 33 אני" אמר טום[/COLOR][/QUOTE]
אני 34,אני אמור להיות עם איזשהו אית לפי מה שאמרו לי..." אסביר לאיש
~~~
לא היה כל כך מה לפרט...
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"לא משנה לי אם מי אתה" אמר האיש וסימן שני ווים ולאחר מכם הכניס אתכם, ראיתם כבערך 10 שולחנות של 10 ש4 בערך חצי תפוסים או תפוסים לחלוטין למאמנים ו3 לעובדי המלון ככה שיש 3 ריקים, השולחנות היו אם מפה לבנה מסודרים יפה אם כוסות זכוכית סכום יפה והכול,
היה מקום שבו לקחו אוכל, זה היה כזה בערך
|ריק~~~~~~~ריק ~~~~ריק ריק ריק~~~~~~~~~~ ריק ריק|
|ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
| ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק | [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1122282][COLOR="Red"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מחפש את הפוקימונים אבל כבר לקחו אותם "זה היה שינקס וטריקו זוהר " אמרה בריאנה וראית שכול הפוקדורים אצלך והפוקימוני כריש הלכו[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מסכן המאמן שלהם. בטח ממש דאג. טוב, בואי פשוט נחכה להגיע לספינה הגדולה." אני אומר ומתיישב עם בריאנה עד שאנחנו מגיעים לספינה
-
[QUOTE=sigal123;1124599][COLOR="Sienna"]עומר
"לא משנה לי אם מי אתה" אמר האיש וסימן שני ווים ולאחר מכם הכניס אתכם, ראיתם כבערך 10 שולחנות של 10 ש4 בערך חצי תפוסים או תפוסים לחלוטין למאמנים ו3 לעובדי המלון ככה שיש 3 ריקים, השולחנות היו אם מפה לבנה מסודרים יפה אם כוסות זכוכית סכום יפה והכול,
היה מקום שבו לקחו אוכל, זה היה כזה בערך
|ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
| ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק | [/COLOR][/QUOTE]
"טוב,אתה תשמור לנו מקום..?" אשאל את טום ואז אפנה אל צ'ימצ'אר "בוא נלך לקחת אוכל!" אומר לו
אז אגש עם צ'ימצ'אר לעבר המקום שבו נתנו אוכל
"נו,מה אתה רוצה..? יש לנו מבחר גדול פה!" אומר לו ואסתכל לעבר האוכל המגוון והרב שמונח לפניי
-
[quote=sigal123;1124445][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה יורד למטה ופונה ימינה ורואה אולם ענק רק שהוא מופרד ממכם בקיר זכוכית, רעב אתה מביט לא האנשים הסועדים בפנים, רובפ נראים כמו סתם נערים כמוך, האולם לא מפואר מידי אבל לא פשוט, היו שם בערך כ10 שולחנות של 10, שבערך 3 מהם תפוסים ועוד אנשים נכנסו, 2 שולחנות היו תפוסים בכלל לעובדים ואולי אפילו עוד אחד, מצאת את הכניסה וראית שיש איש אם לוח ביד ותור, נעמדת בתור ושהגיע תורך האיש הביט אליך ושאל "חדר?" [/COLOR][/quote]
"חדר 32" אענה לו
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתם מגיעים לספינה ואתה עולה אליה "האנשים החדשים נא לקחת חדרים במזכירות!" נשמע קול מהרמקול, בריאנה הצביע אל הכניסה ללבוי וניכנסתם אליו ושם ראיתם את המזכירות שהיה שם כמה תורים למזכירות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
טום שם את הסכום בצורת איקסים ושם מים בכוסו, לסימן שיש שם מישהו,
הוא בא אחריך ולקחת צלחת ונעמדתם בתור, ראית שיש ספגטי ובולונז וכדורי בשר, גם לחם ומגוון רב של סלטים מיצים ושתייה, כול מיני לחמים וגבינות והיה גם אורז וירקות מבושלים ומרק ומקום אם אוכל פוקימונים, טום שהיה לפניך שם אל צלחתו ספגטי וכמה כדורי בשר בתאבון והמשיך לעבר הירקות המבושלים (אתם בסוף הגדול זה שבצד בצד הארוך שבצד הזה - זה מיצים ושתיות, הקטן זה בעצם כול מיני גבינות ואחריו היה סגור הארוך בצד השני גם היה אם אוכל פוקימונים והקטן שבאמצע היה אם לחמים ולידו היה זה אם הסלטים [/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה נכנס לשם ורואה שיש שם שולחנות מסודרים יפה והכול, אם סכום וכול זה, היה גם מקום לקחת תאוכל הנה הסבר-
המקום
|ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
| ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124801][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה נכנס לשם ורואה שיש שם שולחנות מסודרים יפה והכול, אם סכום וכול זה, היה גם מקום לקחת תאוכל הנה הסבר-[/COLOR]
[COLOR=olive]המקום[/COLOR]
[COLOR=olive]|ריק~~~~~~~ריק ~~~~ריק ריק ריק~~~~~~~~~~ ריק ריק|[/COLOR]
[COLOR=olive]|ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק | [/COLOR]
[COLOR=olive]| ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק | [/COLOR]
[COLOR=olive]זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור[/COLOR]
[COLOR=olive]הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR][/quote]
אקח אוכל לפוקימונים ושתייה, אח"כ אקח לעצמי בולונז וכדורי בשר על ספגטי, עם סלט בצד.
אתיישב במקום פנוי ואתחיל לאכול.
-
[QUOTE]
[COLOR=sienna]עומר
טום שם את הסכום בצורת איקסים ושם מים בכוסו, לסימן שיש שם מישהו,
הוא בא אחריך ולקחת צלחת ונעמדתם בתור, ראית שיש ספגטי ובולונז וכדורי בשר, גם לחם ומגוון רב של סלטים מיצים ושתייה, כול מיני לחמים וגבינות והיה גם אורז וירקות מבושלים ומרק ומקום אם אוכל פוקימונים, טום שהיה לפניך שם אל צלחתו ספגטי וכמה כדורי בשר בתאבון והמשיך לעבר הירקות המבושלים (אתם בסוף הגדול זה שבצד בצד הארוך שבצד הזה - זה מיצים ושתיות, הקטן זה בעצם כול מיני גבינות ואחריו היה סגור הארוך בצד השני גם היה אם אוכל פוקימונים והקטן שבאמצע היה אם לחמים ולידו היה זה אם הסלטים [/COLOR]
[/QUOTE]
אחכה לתורי ואדבר אך צ'ימצ'אר "אחרי זה נלך להביא לך אוכל לפוקימונים,אוקיי?" אשאל אותו
כשאגיע תורי אקח מיץ (פוקולה),כמה כדורי בשר עם ספגטי,וסלט קטן "בתאבון.." אמלמל לעצמי.
אז אלך עם צ'ימצ'אר לאוכל של הפוקימונים ואביא לו משם קצת..
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה רואה שיש לא מעט סוגי אוכל פוקימונים!
אתה לוקח אחד לסוג אופל ורוח ואחד לסוג אדמה ואבן ואחד לנורמל ועל חושי וטיפה פאפינים אם סוכריות וניל כמו שהפוקיומנםי שלך אוהבים וכדורי בשר המון ספגטי סלט מיץ ובולונז והולך להתיישב בשולחן אחד שיש בו 2 מאמנים בערך ומתיישב ליד שני סכומים שמסודרים בצורת איקס אל הצלחות שאומר תפוס , מה שתופס את עינך הכי הרבה זה מין פלפל ומלח שבצורת פוקימון מסוים[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mndtmui2yj21.bmp[/IMG]
[COLOR="olive"](אני הכנתי)[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לוקח פוקולה וספגטי וכדורי בשר וסלט קטן ומגיע לאוכל פוקימונים יחד אם הפוקימונים שלך, אתה מביט באין סוף אפשריות בתדהמה טריקו לוקח אוכל פוקימונים בצלחת לרעל ועשב ושינקס לוקח לחשמל ודרקון אל גבו וצימצאר לוקח בידו לאש ולחימה וגם כול אחד שם כמה פאפינים שם, והם מביטים אליך בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1124858][COLOR="Olive"]דניס
אתה רואה שיש לא מעט סוגי אוכל פוקימונים!
אתה לוקח אחד לסוג אופל ורוח ואחד לסוג אדמה ואבן ואחד לנורמל ועל חושי וטיפה פאפינים אם סוכריות וניל כמו שהפוקיומנםי שלך אוהבים וכדורי בשר המון ספגטי סלט מיץ ובולונז והולך להתיישב בשולחן אחד שיש בו 2 מאמנים בערך ומתיישב ליד שני סכומים שמסודרים בצורת איקס אל הצלחות שאומר תפוס , מה שתופס את עינך הכי הרבה זה מין פלפל ומלח שבצורת פוקימון מסוים[/COLOR]
[COLOR="olive"](אני הכנתי)[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לוקח פוקולה וספגטי וכדורי בשר וסלט קטן ומגיע לאוכל פוקימונים יחד אם הפוקימונים שלך, אתה מביט באין סוף אפשריות בתדהמה טריקו לוקח אוכל פוקימונים בצלחת לרעל ועשב ושינקס לוקח לחשמל ודרקון אל גבו וצימצאר לוקח בידו לאש ולחימה וגם כול אחד שם כמה פאפינים שם, והם מביטים אליך בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
אה,גם שינקס וטריקו שם..? לא ידעתי חח.. :sorry:
~~~~
"בתאבון כולם!" אומר להם ואגש לשולחן שטום תפס
אפתח את הפוקולה ואשמע את ה"תסססס...." שלו,מיד אשמח ואתן לו שלוק אחד.
אז אוכל כדור בשר אחד ואסתכל על הפוקימונים בשמחה,אראה שגם הם נהנים מהאוכל..
-
[quote=sigal123;1124858][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שיש לא מעט סוגי אוכל פוקימונים![/COLOR]
[COLOR=olive]אתה לוקח אחד לסוג אופל ורוח ואחד לסוג אדמה ואבן ואחד לנורמל ועל חושי וטיפה פאפינים אם סוכריות וניל כמו שהפוקיומנםי שלך אוהבים וכדורי בשר המון ספגטי סלט מיץ ובולונז והולך להתיישב בשולחן אחד שיש בו 2 מאמנים בערך ומתיישב ליד שני סכומים שמסודרים בצורת איקס אל הצלחות שאומר תפוס , מה שתופס את עינך הכי הרבה זה מין פלפל ומלח שבצורת פוקימון מסוים[/COLOR]
[COLOR=olive](אני הכנתי)[/COLOR][/quote]
"פלאסל ומינון?" אגחך לעצמי ואמשיך לחפש מקום ישיבה
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מתיישב במקומך ושותה מהפוקולה (זה כוס) ורואה שיש לך בקבוק של פוקולה אל השולחן! לידך התיישב טום ומהצד השני ילד מוזר , אכלת קצת ספגטי וכדורי בשר ופתאום המלח והפלפל תפס את צומת לבך אל איך שהם נראים
[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mndtmui2yj21.bmp[/IMG]
[COLOR="sienna"](אני הכנתי)[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מתיישב ליד שני ילדים שלידם יש כ6 פוקימונים אוכלים מקעריות, אתה מזהה טריקו שינקס צימצאר איפום יאנפו ואזוריל קטנה
אתה מביט אל המלח פלפל מקרוב ורואה שזה משהו שונה מאוד ממינון ופלאפל , אל שניהם למעלה יש עיגולים בצבע כהה יותר ממה שעוטף אותם אל אחד יש עיגול למעלה וזה המלח והשני פלפל אחד וורוד ואחד כחול ויש פס לשניהם ואז צבע לבן וורדרד אליהם [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124884][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מתיישב ליד שני ילדים שלידם יש כ6 פוקימונים אוכלים מקעריות, אתה מזהה טריקו שינקס צימצאר איפום יאנפו ואזוריל קטנה[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מביט אל המלח פלפל מקרוב ורואה שזה משהו שונה מאוד ממינון ופלאפל , אל שניהם למעלה יש עיגולים בצבע כהה יותר ממה שעוטף אותם אל אחד יש עיגול למעלה וזה המלח והשני פלפל אחד וורוד ואחד כחול ויש פס לשניהם ואז צבע לבן וורדרד אליהם [/COLOR][/quote]
"אילו פוקימונים הם?" אשאל את עצמי "צאו ליידי, לארי ו- וולף, אתם יכולים לאכול" ואגיש להם אוכל לפוקימונים
-
[QUOTE=sigal123;1124884][COLOR="Sienna"]עומר
אתה מתיישב במקומך ושותה מהפוקולה (זה כוס) ורואה שיש לך בקבוק של פוקולה אל השולחן! לידך התיישב טום ומהצד השני ילד מוזר , אכלת קצת ספגטי וכדורי בשר ופתאום המלח והפלפל תפס את צומת לבך אל איך שהם נראים
[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mndtmui2yj21.bmp[/IMG]
[COLOR="sienna"](אני הכנתי)[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מתיישב ליד שני ילדים שלידם יש כ6 פוקימונים אוכלים מקעריות, אתה מזהה טריקו שינקס צימצאר איפום יאנפו ואזוריל קטנה
אתה מביט אל המלח פלפל מקרוב ורואה שזה משהו שונה מאוד ממינון ופלאפל , אל שניהם למעלה יש עיגולים בצבע כהה יותר ממה שעוטף אותם אל אחד יש עיגול למעלה וזה המלח והשני פלפל אחד וורוד ואחד כחול ויש פס לשניהם ואז צבע לבן וורדרד אליהם [/COLOR][/QUOTE]
"מוזר.." אתעמק במלח והפלפל
"טום,הדברים האלה הם מלח ופלפל? הם נראים מוזר.." אשאל אותו בזמן שאוכל קצת מהסלט
אתבונן בילד המוזר בחשד 'מה הוא עושה בשולחן שלנו..?' אשאל את עצמי בלב..
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
ראלטס פוציאנה ולארביטר יוצאים החוצה וכול אחד אוכל בתאבון מהאוכל שלו, פוציאנה אוכל אם פיו בתיאבון רב ובמהירות ולארביטר אם ידיו במהירות, שראלטס אוכלת לאט ולועסת הכול היטב, הילד מביד בך בחשד אבל אז מפנה את מבטו אל פוקימוניך ואז אל האוכל שלו, אתה מנסה לברר בפוקדע איזה פוקימונים הם אבל אתה פשוט לא מוצא כזה , "הם נראה לי פוקימונים חדשים מהיא" ענה נער לתשובתך והמשיך לאכול "האי הזה מלא בפוקימונים מסתורים, אנחנו נקבל פוקדע שלהם" אמר הנער שלידו והם המשיכו לדבר[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/21.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/32.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שיש עוד שני ילדים לידכם, הנער מוציא שלושה פוקימונים, לארביטר ראלטס ופוציאנה והם אוכלים בתאבון רב, פתאום טריקו מסמיק טיפה ומביט אל הראלטסית שלו ואז חוזר לאכול, פתאום אתה רואה שהוא ושני הנערים מתחילים לדבר אל המלח והפלפל [/COLOR]
-
[COLOR=#a0522d][QUOTE]
[COLOR=#a0522d]עומר
אתה רואה שיש עוד שני ילדים לידכם, הנער מוציא שלושה פוקימונים, לארביטר ראלטס ופוציאנה והם אוכלים בתאבון רב, פתאום טריקו מסמיק טיפה ומביט אל הראלטסית שלו ואז חוזר לאכול, פתאום אתה רואה שהוא ושני הנערים מתחילים לדבר אל המלח והפלפל [/COLOR]
[/QUOTE]
אני יכול לכתוב בצבע של ההמשך שלי.?
~~~
"סליחה," אפנה אל שני נערים "אתם יודעים מה זה המלח והפלפל האלה...?" אשאל אותם
"אני פשוט מנסה לברר... כי הם נראים מוזר.." אוסיף
אז אפנה אל הילד שיושב ליידי "שלום,אני עומר,מה שמך..?" אשאל אותו ואלחץ לו את היד...[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124903][COLOR=darkolivegreen]דניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]ראלטס פוציאנה ולארביטר יוצאים החוצה וכול אחד אוכל בתאבון מהאוכל שלו, פוציאנה אוכל אם פיו בתיאבון רב ובמהירות ולארביטר אם ידיו במהירות, שראלטס אוכלת לאט ולועסת הכול היטב, הילד מביד בך בחשד אבל אז מפנה את מבטו אל פוקימוניך ואז אל האוכל שלו, אתה מנסה לברר בפוקדע איזה פוקימונים הם אבל אתה פשוט לא מוצא כזה , "הם נראה לי פוקימונים חדשים מהיא" ענה נער לתשובתך והמשיך לאכול "האי הזה מלא בפוקימונים מסתורים, אנחנו נקבל פוקדע שלהם" אמר הנער שלידו והם המשיכו לדבר[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/21.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/32.png[/IMG][/quote]
"מגניב" אגיד לעצמי "אולי גם לי יהיו כאלו".
'מעניין למה הילד הזה מסתכל לכיוון שלי כל הזמן בחשדנות' אחשוב לעצמי
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"המלח והפלפל הזה הם שני פוקימונים חדשים מהאי!" אמר נער אחד והם המשיכו לדבר, התעניית מאוד בהם ,
הילד הסתכל אליך והבטת עוד פעם אל טריקו שנהיה יותר ויותר אדמדם[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
הילד הביט אליך "שלום אני עומר ואיך קוראים לך?" שאל הילד והשיט את ידו ללחיצה, שמת לב שהטריקו שלו (שהיה זוהר) הביט אל ראלטס והתחיל להיות אדום[/COLOR]