-
[QUOTE=sigal123;1091753][COLOR="green"]מייקל[/COLOR]
[I]" דיוגונג יודע קרן קרח (משופר כפול) רוח קפואה זנב ברזל בועות אקדח מים כוויה מתקפת קרן וכוח חבוי" [/I][COLOR="Green"]אמר בפוקדע הוצאתה את דיוגונג מהפוקדור והוא החליק לו על הקרח אם גלאסיון[/COLOR][/QUOTE]
"וואו! הוא חזק! זה ממש טוב שיש לי פוקימון כזה חזק בצוות. היי דיוגונג, אחנו נהיה צוות מעולה!" אני אומר לדיוגונג בשמחה ואומר לבריאנה:" היי, יש לי פוקימון קרח חדש! בואי ניתן להם לשחק קצת ואולי נפגוש עוד מישהו
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אממ נראה שליפאון וגלאסיון נהנים" אמרה בריאנה והסתכלה אל ליפאון וגלאסיון שגלאסיון גלשה במיומנות ועזרה לליפאון שהתקשה קצת[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091838][COLOR="Green"]מייקל
"אממ נראה שליפאון וגלאסיון נהנים" אמרה בריאנה והסתכלה אל ליפאון וגלאסיון שגלאסיון גלשה במיומנות ועזרה לליפאון שהתקשה קצת[/COLOR][/QUOTE]
"גם דיוגונג מאוד נהנה לפי מה שאני רואה. הוא מאוד יעזור לי במכון הדרקון לפי מה שאני חושב." אני אומר בשמחה וחולם לעצמי על הזמן שאני אגיע לליגה. אני אומר לבריאנה:" עד הליגה פיפלאפ כבר יהיה אמפוליאון, פוניטה יהיה ראפידאש, טיייני ובלייס ישארו אותו דבר, ארון יהיה אגרון, ודרטיני יהיה דרגונייט ואני גם מקווה שפניאון היה לומינאון." אני אומר בטון חולמני
-
[COLOR="Green"]מייקל
"היי מה דעתך שנפתח את פיפלאפ עכשיו?" שאלה בריאנה והסתכלתה אליה המבט מבולבל
"הוא אמור להיות קרוב להתפתחות וגם ללימוד המתקפה מערבולת אולי אם נעשה כמה קרבות איתו הוא יתפתח" אמרה בריאנה "אבל צריך לעשות קרב לא קל אז אני ישתמש בליפאון שהוא מאוד חזק וחזק אל פוקימוני מים" אמרה בריאנה וקראה לליפאון שנעמד מולה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091858][COLOR="Green"]מייקל
"היי מה דעתך שנפתח את פיפלאפ עכשיו?" שאלה בריאנה והסתכלתה אליה המבט מבולבל
"הוא אמור להיות קרוב להתפתחות וגם ללימוד המתקפה מערבולת אולי אם נעשה כמה קרבות איתו הוא יתפתח" אמרה בריאנה "אבל צריך לעשות קרב לא קל אז אני ישתמש בליפאון שהוא מאוד חזק וחזק אל פוקימוני מים" אמרה בריאנה וקראה לליפאון שנעמד מולה [/COLOR][/QUOTE]
"היי, זה רעיון טוב! בואי ננסה! אוקיי, פיפלאפ צא! תקשיב, אנחנו הולכים לפתח אותך עכשיו, אוקיי? בוא נלחם עכשיו מול ליפאון. פיפלאפ, אקדח מים!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות מה פיפלאפ יעשה
-
[QUOTE=sigal123;1091349][COLOR="YellowGreen"]מאי
כבר שיפור אבל תקשיבי למה שאמרתי לך בנוגע ל ~
~~~~~~~
"זה צוות דארקוס הוא הבין שאני מנסה לעזור לעדן אז הם פיצצו אותה" הוא אמר ופתח את התיק הגדול והוציא ממנו קוביה שנפתחה ולאט לאט הפכה למחשב גדול הוא לחץ על כמה כפתורים ואישר משהו לאחר מכן הוא הביא לך 5 פוקדורים ופוקדע ועוד פוקדור נוסף "זה הציוד שלך אבל את חייבת למהר! אסור שצוות דארקוס יראה אותך פה עכשיו! נתתי לך פה 5 פוקדורים ריקים פקדור של סינדיקוויל ופוקדע, בעזרתו תוכלי לעשות מלא דברים, כמו לטלפן מפה ולסרוק תפוקימונים שלך לדעת מידע על פוקימונים אחרים ותמתקפות של שלך" אמר הפרופסור וקיפל תמחשב לקוביה והכניס אותה לתיק [/COLOR][/QUOTE]
" תודה פרופסור , אני אזהר ! " אומרת בלחש לפרופסור , והולכת מהר ובשקט לכיוון היער .
-
[quote=sigal123;1091368][COLOR=green]יואב[/COLOR]
[COLOR=green]הוויזל מתחמק וארון מנסה אבל לא מצליח! הוא משתמש בגחלת![/COLOR]
[COLOR=green]ארון למד גחלת![/COLOR]
[COLOR=green]בוויזל מכבה אותה בקלות באקדח מים ופוגע ישירות בארון ואז בבום על קולי שמעלף את ארון [/COLOR]
[COLOR=green]"חזור בוויזל הייתה מעולה" אמרה בריאנה "וואו התרשמתי מארון וגם מפיפלאפ לספוג 2 מכות חשמל לשחרר התמדה ועוד מתקפות ? יפה וארון למד מתקפה למרות שהוא קטן כול כך " אמרה בריאנה והסתכלה אל ארון המעולף[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]את הולכת ורואה שיש שם טופס שצריך למלא[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שם: [/COLOR]
[COLOR=darkorange]הפוקימונים שמשתתפים: [/COLOR]
[COLOR=darkorange]ניסיון קודם:[/COLOR][/quote]
אני קוראת את הטופס וממלאת אותו:
[QUOTE]
שם: נל
הפוקימונים שמשתתפים: סניבי, טאפיג
ניסיון קודם: 0
[/QUOTE]
-
[COLOR="Green"]מייקל
"ליפאון תחמוק ועלי טער!" אמרה בריאנה ליפאון התחמק בקפיצה והשתמש בעלי טער שמהם פיפלאפ התחמק "עכשיו ליפאון סופת עלים!" קראה בריאנה וליפאון יצר סופת עלים שהתקדמו לעבר פיפלאפ
[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת בזהירות לעבר היער ומתחילה ללכת,
את רואה פתאום צ'רובי קטן מטייל לו ביער[/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/420-m.png[/IMG]
[COLOR="DarkOrange"]נל
תחברי לסקייפ
~~~
"יופי" אמרה האחות ג'וי ולקחה תטופס
"כדי לך להתאמן עכשיו על ההופעה של שלב המוקדמות" אמרה האחות ג'וי והתפנתה ללקוח אחר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091869][COLOR="Green"]מייקל
"ליפאון תחמוק ועלי טער!" אמרה בריאנה ליפאון התחמק בקפיצה והשתמש בעלי טער שמהם פיפלאפ התחמק "עכשיו ליפאון סופת עלים!" קראה בריאנה וליפאון יצר סופת עלים שהתקדמו לעבר פיפלאפ
[/COLOR]
][/QUOTE]
"אוקיי, פיפלאפ, תחמוק ואז תשתמש בניקור ואז תנסה להשתמש במערבולת! אתה יכול!" אני אומר לפיפלאפ בשמחה ומחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=sigal123;1091869][COLOR="Green"]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת בזהירות לעבר היער ומתחילה ללכת,
את רואה פתאום צ'רובי קטן מטייל לו ביער[/COLOR]
/COLOR][/QUOTE]
" צא סינדיקוויל ! " אומרת , ומוציאה את סינדיקוויל מהפוקדור .
" היי סינידקויל , אני המאמנת החדשה שלך ^ ^ " אומרת בחיוך .
" קדימה , בוא נתפוס פוקימון ! D: תשתמש בלהביור על הצ'רובי ששם . " מצביעה על הצ'רובי .
-
[quote=sigal123;1091869][COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]"ליפאון תחמוק ועלי טער!" אמרה בריאנה ליפאון התחמק בקפיצה והשתמש בעלי טער שמהם פיפלאפ התחמק "עכשיו ליפאון סופת עלים!" קראה בריאנה וליפאון יצר סופת עלים שהתקדמו לעבר פיפלאפ[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מאי[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]את הולכת בזהירות לעבר היער ומתחילה ללכת, [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]את רואה פתאום צ'רובי קטן מטייל לו ביער[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נל [/COLOR]
[COLOR=darkorange]תחברי לסקייפ[/COLOR]
[COLOR=darkorange]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"יופי" אמרה האחות ג'וי ולקחה תטופס[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"כדי לך להתאמן עכשיו על ההופעה של שלב המוקדמות" אמרה האחות ג'וי והתפנתה ללקוח אחר[/COLOR][/quote]
"אוקיי, תודה." אומר לה ואצא החוצה ואחפש איזור לאימונים שיתאים לי, לטאפיג ולסניבי. אחרי שאמצא אוציא את טאפיג וסניבי. "סניבי, תסתובבי במקום ותשתמשי בעלי תער! טאפיג, תשתמש בגחלת כדי ליצור סופה עם העלים השרופים ואז תקפוץ פנימה! סניבי, כשטאפיג בתוך הסופה, תשתמשי בגפנים שלך כדי לסלק אותה וטאפיג תשתמש בגחלת לשמיים!" אומר כדי לראות מה יצא מזה.
---
אני לא מצליחה להתחבר לסקייפ.
-
[COLOR="Green"]מייקל
פיפלאפ נשאב למערבולת ולא מצליח להשתמש בניקור, פתאום הוא זוהר בצבע תכלת ויוצר מערבולת מים ענקית, שתי המערבולות מתאחדות ביחד "ליפאון קפוץ על עץ ותשתמש בעלי טער!" קראה בריאנה, ליפאון הצליח בקושי להתחמק ופצע קלות על פיפלאפ שנשאב למערבולת אך לא נפגע," ליפאון תשתמש בסופת עלים!" אמרה בריאנה, ליפאון השתמש בסופת עלים שגרמה למערבולת להיות יחד אם הסופת עלים, ליפאון נפגע קשה אבל אז עצר את המערבולת פתאום
"פיפפ לאפ!|" הוא קרא וזהר באור לבן מסנוור[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
הוא יודע גחלת דחיפה ועשן
~~~~~
סינדיקוויל משתמש בגחלת שצ'רובי מתחמקת, הוא מנסה שנית וצרובי נפגעת קשה היא משתמשת בעלי טער שמתקרבים במהירות לעבר סינדיקוויל[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]
נל
אז תשלחי לי הודעה פרטית ותחברי לצאט והופעה זה רק לפוקימון אחד
~~~~
סניבי משתמש בעלי טער אבל הם נופלים למטה , היא מנסה שנית ומצליחה!
טאפיג משתמש בגחלת ושורף תעלים ונכנס פנימה ונפגע קשה, סניבי משתמש בגפניה ומוציאה אותו משם והוא ממלמל לה מילות תודה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091885][COLOR="Green"]מייקל
פיפלאפ נשאב למערבולת ולא מצליח להשתמש בניקור, פתאום הוא זוהר בצבע תכלת ויוצר מערבולת מים ענקית, שתי המערבולות מתאחדות ביחד "ליפאון קפוץ על עץ ותשתמש בעלי טער!" קראה בריאנה, ליפאון הצליח בקושי להתחמק ופצע קלות על פיפלאפ שנשאב למערבולת אך לא נפגע," ליפאון תשתמש בסופת עלים!" אמרה בריאנה, ליפאון השתמש בסופת עלים שגרמה למערבולת להיות יחד אם הסופת עלים, ליפאון נפגע קשה אבל אז עצר את המערבולת פתאום
[/COLOR][/QUOTE]
"פיפלאפ! אתה בסדר?!" אני אומר בדאגה למרות שאני מקווה בליבי שהוא מתפתח. אני צועק בדאגה ובבהלה אבל לא מתקרב מחשש שאני אפגע
-
[QUOTE=sigal123;1091885][COLOR="Green"]מייקל
מאי
הוא יודע גחלת דחיפה ועשן
~~~~~
סינדיקוויל משתמש בגחלת שצ'רובי מתחמקת, הוא מנסה שנית וצרובי נפגעת קשה היא משתמשת בעלי טער שמתקרבים במהירות לעבר סינדיקוויל[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]
נל
אז תשלחי לי הודעה פרטית ותחברי לצאט והופעה זה רק לפוקימון אחד
~~~~
סניבי משתמש בעלי טער אבל הם נופלים למטה , היא מנסה שנית ומצליחה!
טאפיג משתמש בגחלת ושורף תעלים ונכנס פנימה ונפגע קשה, סניבי משתמש בגפניה ומוציאה אותו משם והוא ממלמל לה מילות תודה[/COLOR][/QUOTE]
" סינדיקויל ! OO : " אומרת בבהלה .
" תזוז ימינה ! "
" ואז תשתמש בעשן כדי לטשטש את הראייה של צ'רובי , ואז מהר בגחלת ! "
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל אל פיפלאפ ופתאום הזוהר נפסק ועומד שם רק פרינפלאפ יחסית קטן[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/394.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל מתחמק בקושי ומשתמש בעשן וצרובי לא רואה כלום, הוא משתמש בגחלת ופוגע בחוזקה בצ'רובי ,
צ'רובי המובלבלת משתמשת בקליע זרעים לכול מקום ולא מצליחה לפגוע , סינדיקוויל משתמש בגחלת אבל צ'רובי מגנה על עצמה בהגנה[/COLOR]