-
[QUOTE=sigal123;1091892][COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל אל פיפלאפ ופתאום הזוהר נפסק ועומד שם רק פרינפלאפ יחסית קטן[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/394.png[/IMG]
[/COLOR][/QUOTE]
"יש!! פיפלאפ, התפתחת לפרינפלאפ! בוא נראה מה אתה יודע!" אני אומר בהתלהבות ומוציא את הפוקדקס כדי לבדוק מה פרינפלאפ שלי יודע
-
[COLOR="Green"]מייקל
"פיפלאפ למד ניקור מקדחה וכנף ברזל" קרא הפוקדע והרגשתה איך אתה מתמלא בשמחה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091892][COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל אל פיפלאפ ופתאום הזוהר נפסק ועומד שם רק פרינפלאפ יחסית קטן[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/394.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל מתחמק בקושי ומשתמש בעשן וצרובי לא רואה כלום, הוא משתמש בגחלת ופוגע בחוזקה בצ'רובי ,
צ'רובי המובלבלת משתמשת בקליע זרעים לכול מקום ולא מצליחה לפגוע , סינדיקוויל משתמש בגחלת אבל צ'רובי מגנה על עצמה בהגנה[/COLOR][/QUOTE]
" טוב , אני חושבת שזהו הזמן ^ ^ " אומרת .
" צא פוקדור ! " זורקת את הפוקדור בביטחון ומסתכלת עליו במבט רציני .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את זורקת אל צרובי פוקדור אבל הוא פוגע בהגנה שובר אותה וחזור אליך,
סינדיקוויל מתקיף את צרובי בגחלת בחוזקה והיא מתעלפת, את זורקת אליה פוקדור,
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091894][COLOR="Green"]מייקל
"פיפלאפ למד ניקור מקדחה וכנף ברזל" קרא הפוקדע והרגשתה איך אתה מתמלא בשמחה [/COLOR][/QUOTE]
"גדול! עכשיו פרינפלאפ, תשתמש בכנף פלדה ואז ניקור מקדחה!" אני אומר בהתלהבות ומחייך לעצמי כשאני חושב כמה פרינפלאפ התחזק וכמה הוא טוב עכשיו
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אני חושבת שזה מספיק" אמרה בריאנה והביטה אל פרינפלאפ בחיבה
"אולי התפתחות מחזקת את הפוקימון באנרגיה אבל הוא חלש מבפנים אני חושבת שניתן לו לנוח טיפה" אמרה בריאנה והסתכלה אל פרינפלאפ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091899][COLOR="Green"]מייקל
"אני חושבת שזה מספיק" אמרה בריאנה והביטה אל פרינפלאפ בחיבה
"אולי התפתחות מחזקת את הפוקימון באנרגיה אבל הוא חלש מבפנים אני חושבת שניתן לו לנוח טיפה" אמרה בריאנה והסתכלה אל פרינפלאפ[/COLOR][/QUOTE]
"כן,זה רעיון טוב. חזור פרינפלאפ!" אני אומר בהתלהבות ואומר לבריאנה:" אוקיי, בואי נראה איזה פוקימונים כבר יש לי: יש לי את פרינפלאפ, את ביוטיפליי, טיייני, בלייס, פוניטה, ארון, דרטיני, פינאון ודיוגונג. וואו, יש מלא פוקימונים חזקים!" אני אומר בהתלהבות ויוצא ביחד עם בריאנה מהמגרש החלקה
-
[QUOTE=sigal123;1091896][COLOR="YellowGreen"]מאי
את זורקת אל צרובי פוקדור אבל הוא פוגע בהגנה שובר אותה וחזור אליך,
סינדיקוויל מתקיף את צרובי בגחלת בחוזקה והיא מתעלפת, את זורקת אליה פוקדור,
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס![/COLOR][/QUOTE]
" יש !! תפסנו את הפוקימון הראשון שלנו ! "
אומרת ומחבקת את סינדיקוויל .
" צא צ'רובי . "
אומר ואוציא אותו מין הפוקדור .
-
טוב הולכים לעושת לי הפתעה (יאי מי) אז אני יחזור עוד שעה שעתיים ( אני מקווה שזה רכיבה על סוסים) וכולם בקשה להיות פה כדי שאני יעשה תתחרות
[COLOR="Green"]מייקל
אתם יוצאים מהמרכז החלקה שמחים יחד אם גלאסיון ליפאון והפוקדורים ואיווי ודרטיני ומחזירים את כולם ומתכוננים לתחרות, אתם נכנסים לתוך המבנה ורושמים שהגעתם "אני מציעה להתאמן על הוהופעה" אמרה בריאנה[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
את מוציאה את צרובי , שמחה, את ממשיכה ללכת יחד איתם לעיר הבאה, שאת רואה עגלה מלאה קש שנוסעת לעיר הבאה, (דרך אגב יש שם תחרות היא היום תירשמי מהרר)[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091906]טוב הולכים לעושת לי הפתעה (יאי מי) אז אני יחזור עוד שעה שעתיים ( אני מקווה שזה רכיבה על סוסים) וכולם בקשה להיות פה כדי שאני יעשה תתחרות
[COLOR="Green"]מייקל
אתם יוצאים מהמרכז החלקה שמחים יחד אם גלאסיון ליפאון והפוקדורים ואיווי ודרטיני ומחזירים את כולם ומתכוננים לתחרות, אתם נכנסים לתוך המבנה ורושמים שהגעתם "אני מציעה להתאמן על הוהופעה" אמרה בריאנה[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
את מוציאה את צרובי , שמחה, את ממשיכה ללכת יחד איתם לעיר הבאה, שאת רואה עגלה מלאה קש שנוסעת לעיר הבאה, (דרך אגב יש שם תחרות היא היום תירשמי מהרר)[/COLOR][/QUOTE]
" קדימה סינדיקוויל , צ'רובי , בואו אחרי , " אומרת בלחש וקופצת לתוך עגלת הקש .
~
אוקי D: אבל איפה נרשמים ? Xd
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את קופצת לתוך העגלה יחד אם הפוקימונים, אבל האיש שומע "מי זה שם?" את שומעת זקן ונכנסת יחד אם הפוקימונים עמוק בקש, את רואה שהוא דוקר את הקש בבקלשון ומתקרב אליכם, הקלשון מתקרב אליכם אבל צרובי מגנה אליכם בהגנה ואתם ניצלים, כעבור כמה דקות את נרדמת, סינדיקוויל מעיר אותך ואת רואה שאת בעיר השנייה![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1091906]טוב הולכים לעושת לי הפתעה (יאי מי) אז אני יחזור עוד שעה שעתיים ( אני מקווה שזה רכיבה על סוסים) וכולם בקשה להיות פה כדי שאני יעשה תתחרות
[COLOR="Green"]מייקל
מאי
את מוציאה את צרובי , שמחה, את ממשיכה ללכת יחד איתם לעיר הבאה, שאת רואה עגלה מלאה קש שנוסעת לעיר הבאה, (דרך אגב יש שם תחרות היא היום תירשמי מהרר)[/COLOR][/QUOTE]
כבר שכחתי את ההופעה :) את יכולה לשלוח לי אותה בה"פ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, תהיי את ראשונה." אני אומר בחיוך ומורה בידי על הזירה בחצי חיוך
-
[quote=sigal123;1091105][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"לא עשיתי לא כלום!" קרא האיש "המריפ הזה הוא המריפ שלי " הוא אמר וניסה להתקרב אל מריפ "נראה לי שהוא פשוט.. אוהב אותך" אמר האיש והסתכל אל מריפ[/COLOR][/quote]
"מריפ זה מכון?" אשאל את מריפ "סליחה אדוני, אם יורשה לי לשאול, אני יכול לצרף לצות שלי את מריפ?" אשאל אותו בעודי נבוך קצת וגם סקרן
-
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
אומר לאבי: "גם אני אתגעגע אליך! אל תדאג, אתקשר אליך!" תוך כדי זה שאני חושב איזה צ'ארמנדר נהדר יהיה לי.
-
[QUOTE=sigal123;1091913][COLOR="YellowGreen"]מאי
את קופצת לתוך העגלה יחד אם הפוקימונים, אבל האיש שומע "מי זה שם?" את שומעת זקן ונכנסת יחד אם הפוקימונים עמוק בקש, את רואה שהוא דוקר את הקש בבקלשון ומתקרב אליכם, הקלשון מתקרב אליכם אבל צרובי מגנה אליכם בהגנה ואתם ניצלים, כעבור כמה דקות את נרדמת, סינדיקוויל מעיר אותך ואת רואה שאת בעיר השנייה![/COLOR][/QUOTE]
" ואו תודה צ'רובי " אומרת בלחש .
- מתי שאני קמה -
" או היי סינדיקוויל , " אומרת בפיהוק . " מ .. מה ? איפה אנחנו ? O : "
" הי , זה לא , העיר השנייה ? DD : " אומרת בהתלהבות ויוצאת מעגלת הקש .
" ויש כאן תחרות ! וואו חשבתי שאני לא יספיק להגיע ! "
אומרת והולכת למרכז הפוקימונים כדי להירשם .