-
[QUOTE=sigal123;1125988][COLOR="Sienna"]עומר
אתה חובט בכדור אבל אתה מבין שזה לא קל כול כך במיוחד שהכדור חזק מאוד ,
פתאום טום עוצר תכדור בידו "מה זה?" הוא שואל ומצביע אל אנשים שמתחילים להתאסף סביב משהו [/COLOR][/QUOTE]
"מה זה מה...?" אביט בו מבולבל..
אז אראה לאן הוא מצביע ואבין "בוא נלך לראות מה קורה שם..." אומר לו ואלך איתו לעבר האספה
-
[quote=sigal123;1125967][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה נכנס למעלית לאחר שיצאת מהאולם יחד אם פוקימוניך ולוחץ אל -1 אתה יורד למטה ונכנס לאולם ורואה כלפחות 10-15 שולחני פינג פונג שחצי מהם מלאים[/COLOR][/quote]
אחפש יריב ואתפוס שולחן ריק
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ודניס
שניכם רואים אפה גדולה והולכים לשם לראות מה קורה,
אתם רואים נערה בעלת שער צהוב גולש גופיה שחורה ומכנסיים לבנים, לידה פוקימון סגלגל אם שני זנבות דמוי כפות ידים שדומה מאוד לאיפום , כולם מצלמים את שתיהן "ווא אני לא מאמין שפגשתי את אלופת הפינג פונג!"קרא נער אחד והבטתם בו בתדהמה[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/072.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa424.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1126249][COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ודניס
שניכם רואים אפה גדולה והולכים לשם לראות מה קורה,
אתם רואים נערה בעלת שער צהוב גולש גופיה שחורה ומכנסיים לבנים, לידה פוקימון סגלגל אם שני זנבות דמוי כפות ידים שדומה מאוד לאיפום , כולם מצלמים את שתיהן "ווא אני לא מאמין שפגשתי את אלופת הפינג פונג!"קרא נער אחד והבטתם בו בתדהמה[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/072.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa424.png[/IMG][/QUOTE]
"אלופת פינפונג אה...?" אסתכל עלייה בנחישות
אוציא את הפוקדקס ואבדוק על הפוקימון שלידה "היי,זאת לא ההתפתחות של אייפום..?" אפנה אל טום.
אז אגש אלייה "שלום,אני עומר,מעוניינת בקרב זוגות...?" אשאל אותה...
'אומנם אין ממש הרבה סיכויי שאנצח,אבל לפחות אאמן את טריקו שלי בזה!' אסיק לעצמי
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"אממ אני מתחרה נגד שני המאמנים שינצחו במסלול הפינג פונג" אמרה הנערה
"וואו זאת לינה! אחת מ10 אלופי הפינג פונג! והאימיפום שלה!" אמר טום בהתפעלות[/COLOR]
[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa424.png[/IMG]
אימבפום
סוג:נורמל
אימפום פוקימון קוף כף היד הכפולה, לאימבפום יש שתי זנבות שמוי כפות ידים, הוא מעדיף להשתמש בהם מאשר בידיו האמיתיות, הוא ההתפתחות של איפום גם,
הוא מפצח אגוזים אם זנביו העצומים
-
[QUOTE=sigal123;1126264][COLOR="Sienna"]עומר
"אממ אני מתחרה נגד שני המאמנים שינצחו במסלול הפינג פונג" אמרה הנערה
"וואו זאת לינה! אחת מ10 אלופי הפינג פונג! והאימיפום שלה!" אמר טום בהתפעלות[/COLOR]
[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa424.png[/IMG]
אימבפום
סוג:נורמל
אימפום פוקימון קוף כף היד הכפולה, לאימבפום יש שתי זנבות שמוי כפות ידים, הוא מעדיף להשתמש בהם מאשר בידיו האמיתיות, הוא ההתפתחות של איפום גם,
הוא מפצח אגוזים אם זנביו העצומים[/QUOTE]
"מעולה!!" אומר לה בשמחה
"טום,רוצה להשתתף איתי במסלול הפינג פונג..?" אשאל אותו
"אולי נוכל להגיע לגמר ואז לנצח את לינה!" אקפוץ באושר
אסתכל על לינה "עשינו עסק! אנחנו עוד נצליח להעפיל לגמר ואז לנצח!" אומר ואנסה להיות כמה שיותר בטוח בעצמי
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"טוב אז תירשמו" אמרה לינה והצביעה אל דוכן קטן, הרבה מאמנים היו שם ומילאו טפסים והגישו לאישה שמחיוך הפך לחיוך מבואס, היא מיינה אותם לשני קבוצות וכתבה דברים במחשבה "בוא!" אמר טום וגרר אותך לשם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126287][COLOR="Sienna"]עומר
"טוב אז תירשמו" אמרה לינה והצביעה אל דוכן קטן, הרבה מאמנים היו שם ומילאו טפסים והגישו לאישה שמחיוך הפך לחיוך מבואס, היא מיינה אותם לשני קבוצות וכתבה דברים במחשבה "בוא!" אמר טום וגרר אותך לשם[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.... רק תפסיק לגרור אותי!" ארטן
אז אגש לדוכן "אפשר להרשם..?" אשאל את האישה..
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"כמובן!" אמרה האישה בעייפות אבל בחיוך לאחר שטום הפסיק לגרור אותך ליד הדוכן בהתרגשות
"הנה הטפסים" היא אמרה והושיטה לכם שני דפים ועיפרונות מחודדים[/COLOR]
שם:
עיר:
פוקימונים (הכי הרבה שניים אבל זה הכי הרבה כלומר אפשר גם אחד אבל אפשר גם שניים):
מספר חדר:
-
[QUOTE=sigal123;1126300][COLOR="Sienna"]עומר
"כמובן!" אמרה האישה בעייפות אבל בחיוך לאחר שטום הפסיק לגרור אותך ליד הדוכן בהתרגשות
"הנה הטפסים" היא אמרה והושיטה לכם שני דפים ועיפרונות מחודדים[/COLOR]
שם:
עיר:
פוקימונים (הכי הרבה שניים אבל זה הכי הרבה כלומר אפשר גם אחד אבל אפשר גם שניים):
מספר חדר:[/QUOTE]
אגש אל העיפרון המחודד ואמלא את הטפס כך:
שם:עומר
עיר:פאילור
פוקימונים: טריקו וצ'ימצ'אר
מספר חדר:34
אגיש לאישה את הטופס ואחכה שטום יביא לה גם..
-
[COLOR="Sienna"]עומר
טום מגיש לה את הטופס גם והיא שמה אותו על הערמות " אתם מוזמנים או לרפא את פוקימוניכם במכונת ההרפאה שבפינה או להתאמן או לחכות עד שיאמרו לכם אם אתם בתור ב' או א' " אמרה הנערה והמשיכה לרשום דברים במחשבה הגדול[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126316][COLOR="Sienna"]עומר
טום מגיש לה את הטופס גם והיא שמה אותו על הערמות " אתם מוזמנים או לרפא את פוקימוניכם במכונת ההרפאה שבפינה או להתאמן או לחכות עד שיאמרו לכם אם אתם בתור ב' או א' " אמרה הנערה והמשיכה לרשום דברים במחשבה הגדול[/COLOR][/QUOTE]
"טוב,תודה!" אודה לה על השירות ואצא מהתור "נו,טום,נלך לאמן קצת את טריקו צ'ימצ'אר ואת..." אז לא אבין "רגע,מי בכלל הפוקימונים שאתה משחק איתם..?" אשאל אותו..
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"איפום ואזוריל" אמר טום "איך צימצאר יחבוט?" שאל אותך טום והבנת שפה אתה בבעיה..[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126346][COLOR="Sienna"]עומר
"איפום ואזוריל" אמר טום "איך צימצאר יחבוט?" שאל אותך טום והבנת שפה אתה בבעיה..[/COLOR][/QUOTE]
"צודק.." אביט בו מיואש "לפחות זה עדיף על שינקס שעל ארבע.." אתבדח קצת..
"רגע,מה הבעייה בכלל? הוא יכול להשתתף יש לו ידיים והוא יכול גם לעמוד על שתיים.." אבין לפתע
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"טוב בוא נראה" אמר טום והוציא את אזוריל שנעמדה כמו ממקודם, (ממקודם התבלבלתי בין איפום לאזוריל הפעם אני לא יתבלבל) ולקח מטקה כחולה ואדומה ותאדומה הביא לך והעביר את המטקה מיד ליד והתכונן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126366][COLOR="Sienna"]עומר
"טוב בוא נראה" אמר טום והוציא את אזוריל שנעמדה כמו ממקודם, (ממקודם התבלבלתי בין איפום לאזוריל הפעם אני לא יתבלבל) ולקח מטקה כחולה ואדומה ותאדומה הביא לך והעביר את המטקה מיד ליד והתכונן[/COLOR][/QUOTE]
"טוב בוא נראה את צ'ימצ'אר בפעולה!" אוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור
אז אתן לצ'ימצ'אר גם מטקה "בוא נשחק..." אומר בנחישות
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"אסור לפוקימונים להשתמש במטקה" אמר טום ולקח את המטקה השלישית והביא אותה לשולחן אחר
"זה למה צימצאר לא מתאים" אמר טום והבנת שבאמת יש פה בעיה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1122141][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"עוד מעט" אמר ניאו ופתח את מכשיר הקשר
" סורה הילד הולך אם טרופיוס אז טרופיוס לא חוזר לאחות ג'וי ואני צריך תגבורת לאחד" אמר ניאו למכשיר קשר
"חשבתי שבן ישמח לצפות בתחקור אחרי מה שקרה טוב בכול מקרה אני שולחת לך את קורן , למרות שאחרי הפעם הקודמת אני די בטוחה שזאת תהיה טעות" אמרה סורה וניתקה את מכשיר הקשר, רעש של אדמה רועדת נשמע מרחוק [/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה קופץ קפיצת ראש למים ואתה מרגיש שקר לך נורא, אתה מוציא את וולף החוצה גם והוא נופל ישר לתוך המים ומתיחל לשחות לעבר הספינה ואל לארביטר וראלטס [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
התפרצת פנימה וראית שטריקו ושינקס יש משהו שמחובר להם לפה שמסביב לפים , שנראה כמו מכשיר לאוויר "הם היו בסדר הם רק צריכים קצת אוויר ושינקס התעלף מחוסר אוויר, תן לו לנוח פה ואל תעשה לו קרבות לפחות שלוש שעות והוא היה כמו חדש" אמרה מישהי מוזרה, שנראתה כיאלו היא האחות ג'וי החדשה[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/87.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
הכנסת את כולם ואכלת את הבמבה שלך, ראית הספינה הגדולה מתחילה להפליג,
"כולם ללכת לקחת את החדרים שלכם בדלפק שבלובי!" נשמע קול מהרמקול[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"אני לא יכולה לנצח מישהו שנחטף!" כעסה אליך נלה, סגרת את הטלפון ופתאום ראיתה שסקיטי נראת הרבה הרבה יותר חזקה, "סקיטי חלתה בפוקיוירוס" אמר הפוקדע[/COLOR][/QUOTE]
קמתי ישר מרוגש והלכתי ללובי
'ואו זה הולך להיות כיף!'
הלכתי בשקט בלי לשים לב לאף אחד
-
[QUOTE=sigal123;1126378][COLOR="Sienna"]עומר
"אסור לפוקימונים להשתמש במטקה" אמר טום ולקח את המטקה השלישית והביא אותה לשולחן אחר
"זה למה צימצאר לא מתאים" אמר טום והבנת שבאמת יש פה בעיה[/COLOR][/QUOTE]
"וואו באמת יש פה בעייה.." אבין בצער
"מה אעשה? כבר רשמתי את צ'ימצ'אר לתחרות!" אומר מיואש מהמחשבה
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה עומד בתור לקבלת חדר ושמגיע תורך אתה מבקש חדר ואומר את שמך למזכירה
"רקס משהומשהו בוא נראה אתה אם.. בן שםמשפחה! חדר 32" אמרה המזכירה והגישה לך מפתח כסוף שהיה אליו כמו דרגונייר שהסתובב בקצה, תגית שקופה אם "23" בכסוף היה מחובר אליו [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אולי נמצא דרך שצימצאר יוכל להחזיר את הכדור, בוא נראה תכניקות" אמר טום ושלף מחברת נוספת "בוא נראה" אמר טום והתחיל לחפש בה משהו [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1124120][COLOR="Olive"]דניס
ההודעה שלך היא ההודעה ה3000..
והיא ידעה תמיד
~~~
ראלטס לא יכלה להעיף אותו אז היא צרחה יותר חזק ופיצ'ו הצתרף אליה, הם העיפו אותו אל סטארלי ושניהם התנגשו ופיצ'ו עילף אותם במכת ברק חזקה מאוד
"המנצחים הם אייס וריקי!" קרא סגן המפקד[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
תודה,
פשוט חילקתי תפרס של עמוד 200 לשניים כדי ששנים יוכלו להנות מזה, אבל אם אתה היית מקבל את שניהם זה לא היה כמו שרציתי, אז תודה אל זה שלא הגבת את ההודעה ה3000 :)
~~~
"זה בסדר" אמרה קלרה והלכה להתכונן לעצירה, הלכת ולקחת לשניכם פוקולה ושניכם שתתיתם את הפוקולה שהייתה טעימה מאוד, פתאום הסירה עצרה וראיתם שאתם ליד הספינה הגדולה![/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שהספינה עוצרת וכולם מחליפים לבגדי ים וקופצים למים![/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אהה בן משהושםמשפחה! אתה אם רקס משהומשהו ! חדר מספר 23" אמרה המזכירה, והביא הלך מפתח כסוף שהיה אליו כמו דרגונייר שהסתובב בקצה, תגית שקופה אם "23" בכסוף היה מחובר אליו[/COLOR][/QUOTE]
אפשר לא להפגש עם אנשים? זה יהרוס למשתמש שאני לא יכול להגיב כל דקה
---------------------------
"חדר מספר 23 לא מצלצל טוב" אני אומר לעצמי בצחוק ובאותו זמן ברצינות.
אני הולך יחד עם טורצ'יק אל עבר החדר.
"טוב חבר,עד שנגיע לאי יקח זמן אני מניח בוא נהנה מהרגע" אני אומר לו בדרך.
-
[QUOTE=sigal123;1126407][COLOR="Navy"]רקס
"רקס משהומשהו בוא נראה אתה אם.. בן שםמשפחה! חדר 32" אמרה המזכירה והגישה לך מפתח כסוף שהיה אליו כמו דרגונייר שהסתובב בקצה, תגית שקופה אם "23" בכסוף היה מחובר אליו [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אולי נמצא דרך שצימצאר יוכל להחזיר את הכדור, בוא נראה תכניקות" אמר טום ושלף מחברת נוספת "בוא נראה" אמר טום והתחיל לחפש בה משהו [/COLOR][/QUOTE]
"תודה לך"
כיפפתי את הראש
(כמו הסינים XD)
ישר רצתי לחדר ושוב הוצאתי את הבמבה לזלול ולראות טלוויזה עד שאני נרדם
-
הייתי שמחה שהייתם מגיבים לי אל הסיפור שלי עולם אחד
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , אתה רואה שאין טלוויזיה ומחליט לרדת למטה, "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1126249][COLOR=darkolivegreen]עומר ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]שניכם רואים אפה גדולה והולכים לשם לראות מה קורה,[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]אתם רואים נערה בעלת שער צהוב גולש גופיה שחורה ומכנסיים לבנים, לידה פוקימון סגלגל אם שני זנבות דמוי כפות ידים שדומה מאוד לאיפום , כולם מצלמים את שתיהן "ווא אני לא מאמין שפגשתי את אלופת הפינג פונג!"קרא נער אחד והבטתם בו בתדהמה[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/072.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa424.png[/IMG][/quote]
"אלופת פינג פונג הא?" אגש אליה "מוכנה לשחק מולי?"
-
[QUOTE=sigal123;1126419]הייתי שמחה שהייתם מגיבים לי אל הסיפור שלי עולם אחד
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , אתה רואה שאין טלוויזיה ומחליט לרדת למטה, "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול[/COLOR][/QUOTE]
ישר שאני שומע את זה הבטן מקרקרת.
אני מניח את דבריי בחדר בצורה מסודרת ויפה לעין ויוצא מן החדר.
לאחר שאני נועל את הדלת אני הולך ומחפש את חדר האוכל.
-
[QUOTE=sigal123;1126407][COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Sienna"]עומר
"אולי נמצא דרך שצימצאר יוכל להחזיר את הכדור, בוא נראה תכניקות" אמר טום ושלף מחברת נוספת "בוא נראה" אמר טום והתחיל לחפש בה משהו [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי... תודה אחי!" אודה ואסתכל על המחברת
אתקרב אל המחברת ואציץ אלייה "מה אתה כותב..?" אשאל אותו
-
[QUOTE=sigal123;1125877]
"
[COLOR="Green"]מייקל
אתה נכנס לחדר ורואה חדר רגיל בלי מטבח אבל גדול מאוד (תפירוט אני יתן בהמשך)
פתאום אתה שומע קול מהרמקול שאומר שעוד מעט נגמרת הארוחת צהרים![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, נרוץ לאכול ואז נחזור לפה." אני אומר, לוקח את כל הפוקימונים שלי, רץ לחדר אוכל ואוכל שם עד שאני שובע. אחר כך אני חוזר לחדר ומחכה לאייס דיאמונד הזה
-
[QUOTE=sigal123;1126419]הייתי שמחה שהייתם מגיבים לי אל הסיפור שלי עולם אחד
[COLOR="Navy"]רקס
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , אתה רואה שאין טלוויזיה ומחליט לרדת למטה, "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול[/COLOR][/QUOTE]
רצתי ישר לחדר האוכל לאכול אוכל
הייתי שמח שסופסוף אני בספינה
'איפה הפרופסור הזה'
מלמלתי לעצמי
-
[COLOR="Olive"]דניס
"מצטערת אבל אני משחקת רק מול שני האלופים שינצחו בתחרות בקרב זוגות" אמרה האלופה, שמסתבר ששמה היה לינה, פתאום ראית דוכן קטן שמסביבו היו כמה מאמנים ושיארת שזה מקום ההרשמה[/COLOR]
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"במחברת הזאת יש את כול התכניקות לפוקימונים, כלומר יש פה את הפוקימון מספרו מידע קצר אליו סוג ואיך כדי לא להכות, אולי יש פה גם את צ'ימצאר" אמר טום והגיש לך את המחברת[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם רצים לעבר החדא אוכל ורואים שאין תור! מישהו שעמד לפני הכניסה עמד אם רשימה ארוכה ועט בידו והביט אליכם "חדר?" הוא שאל אתכם "24" אמרה בריאנה והוא סימן משהו ונתן לה להיכנס[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126947][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם רצים לעבר החדא אוכל ורואים שאין תור! מישהו שעמד לפני הכניסה עמד אם רשימה ארוכה ועט בידו והביט אליכם "חדר?" הוא שאל אתכם "24" אמרה בריאנה והוא סימן משהו ונתן לה להיכנס[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני חדר 32." אני אומר ונכנס לחדר האוכל.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"כנס" אמר האיש לאחר שסימן משהו ,
ראית שרוב השולחנות כבר היו מפונים מסכום, בריאנה התיישבה בשולחן אחד ואתה התיישבה לידה "בוא ניקח לאכול" היא אמרה ושמה את הסכום שלה בצורת איקס לסימן שזה תפוס ולקחה את צלחתה לאזור שנראה ככה-
|ריק~~~~~~~ריק ~~~~ריק ריק ריק~~~~~~~~~~ ריק ריק|
|ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
| ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126968][COLOR="Green"]מייקל
"כנס" אמר האיש לאחר שסימן משהו ,
ראית שרוב השולחנות כבר היו מפונים מסכום, בריאנה התיישבה בשולחן אחד ואתה התיישבה לידה "בוא ניקח לאכול" היא אמרה ושמה את הסכום שלה בצורת איקס לסימן שזה תפוס ולקחה את צלחתה לאזור שנראה ככה-
זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR][/QUOTE]
אני עומד בתור, כשאני מגיע אני לוקח מהכול קצת , ואחרי זה ומתיישב עם בריאנה ושואל אותה:" תגידי, מי השותף שלך? שלי איזה אחד שקוראים לו אייס דיאמונד. עוד לא פגשתי אותו." אני אומר ולוקח ביס מהאוכל
-
[QUOTE=sigal123;1126947][COLOR="Olive"]דניס
"מצטערת אבל אני משחקת רק מול שני האלופים שינצחו בתחרות בקרב זוגות" אמרה האלופה, שמסתבר ששמה היה לינה, פתאום ראית דוכן קטן שמסביבו היו כמה מאמנים ושיארת שזה מקום ההרשמה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"במחברת הזאת יש את כול התכניקות לפוקימונים, כלומר יש פה את הפוקימון מספרו מידע קצר אליו סוג ואיך כדי לא להכות, אולי יש פה גם את צ'ימצאר" אמר טום והגיש לך את המחברת[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR][/QUOTE]
אקח ממנו ממנו את המחברת שנתן לי ואביט בה.
אפתח אותה ואחפש את צ'ימצ'אר שם.. "המחברת שלך..?" אשאל את טום
-
[quote=sigal123;1126947][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"מצטערת אבל אני משחקת רק מול שני האלופים שינצחו בתחרות בקרב זוגות" אמרה האלופה, שמסתבר ששמה היה לינה, פתאום ראית דוכן קטן שמסביבו היו כמה מאמנים ושיארת שזה מקום ההרשמה[/COLOR][/quote]
אגש לדוכן ואשאל "מה זה הדוכן הזה?"
-
[COLOR="Green"]מייקל
תערוך שוב זה לא מה שהתכוונתי[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מחפש ומחפש ובסוף מגיע לעמוד הנכון
"צימצאר פוקימון קוף האש,
צימצאר אינו טוב בפינג פונג, בגלל שאין לו אם מה להכות, אן לו זנב וידיו לא טובות לזה,
אבל יש שתי שיטות איך לגרום לו להכות בצורה לא הכי יעילה אבל בגודל סביר
מכת גוף- הוא יכול להכות אם גופו אבל זה יכול לפגוע בו והוא לא יכול לעשות את זה הרבה זמן בערך 5 פעמים
מכת ראש- בדיוק כמו אם הגוף רק אם הראש גם שיטה זו אינה ממולצת
לפוקימונים שמתאימים לפינג פונג פוקימונים גש לעמוד 5" קראת בקול מהמחברת[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"זה דוכן להרשמה" אמרה זאת שישבה שם בקול עייף, לידה היה מחשב ובצד השני ערמה של טפסים וסורק
"אם אתה רוצה להירשם קח" היא אמרה והגישה לך נייר ודף שאליו היה כתוב
שם:
עיר:
פוקימונים (אפשר שניים או אחד תלוי אם יש לך פוקימונים מתאימים לפינג פונג פוקימונים):
חדר:[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1127166][COLOR="Green"]מייקל
תערוך שוב זה לא מה שהתכוונתי[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מחפש ומחפש ובסוף מגיע לעמוד הנכון
"צימצאר פוקימון קוף האש,
צימצאר אינו טוב בפינג פונג, בגלל שאין לו אם מה להכות, אן לו זנב וידיו לא טובות לזה,
אבל יש שתי שיטות איך לגרום לו להכות בצורה לא הכי יעילה אבל בגודל סביר
מכת גוף- הוא יכול להכות אם גופו אבל זה יכול לפגוע בו והוא לא יכול לעשות את זה הרבה זמן בערך 5 פעמים
מכת ראש- בדיוק כמו אם הגוף רק אם הראש גם שיטה זו אינה ממולצת
לפוקימונים שמתאימים לפינג פונג פוקימונים גש לעמוד 5" קראת בקול מהמחברת[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"זה דוכן להרשמה" אמרה זאת שישבה שם בקול עייף, לידה היה מחשב ובצד השני ערמה של טפסים וסורק
"אם אתה רוצה להירשם קח" היא אמרה והגישה לך נייר ודף שאליו היה כתוב
שם:
עיר:
פוקימונים (אפשר שניים או אחד תלוי אם יש לך פוקימונים מתאימים לפינג פונג פוקימונים):
חדר:[/COLOR][/QUOTE]
"אוף..." אתבאס קצת "טוב בוא ניגש לעמוד 5,בוא נראה מה הכי טוב לחבטה של ריקו" אמלמל
אדפדף קצת בעמודים ולבסוף אגיע לעמוד 5 בכיליון עיניים
-
[QUOTE=sigal123;1126947][COLOR="Olive"]דניס
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR][/QUOTE]
"מספר 23" אני אומר לו ומסתובב חזרה לקבל את האוכל.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"עמוד חמש
פוקימונים טובים לתחרות פינפונג פוקימונים
סוג אש-6-7
סוג מים -8-9
סוג אש-10-11
סוג חשמל 12
סוג דרקון 13 14
סוג קרח 15
סוג מעופף 16 17
סוג אבן ואדמה 18- 20
חרק- 21
על חושי 22
עוד סוגים 23 24 25
מעורבים 26 27 28 29
נורמל 30 31" היה כתוב עמוד 5 בחוברת [/COLOR]
אתה נכנס לאחר שהוא מכניס אותך ואתה רואה כמה שולחנות שחצי מהם כבר מפונים ובכמה שולחנות יש ילדים
אתה רואה גם את המבנה של האוכל שלא נשאר בו הרבה אוכל ויש קצת מכול דבר
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1127211][COLOR="Sienna"]עומר
"עמוד חמש
סוג אש-6-7
סוג מים -8-9
סוג אש-10-11
סוג חשמל 12
סוג דרקון 13 14
סוג קרח 15
סוג מעופף 16 17
סוג אבן ואדמה 18- 20
חרק- 21
על חושי 22
עוד סוגים 23 24 25
מעורבים 26 27 28 29
אתה נכנס לאחר שהוא מכניס אותך ואתה רואה כמה שולחנות שחצי מהם כבר מפונים ובכמה שולחנות יש ילדים
"אוף כל כך מבאס" אני אומר לעצמי ומוריד מבט.
אני עובר בין האפשרויות ומחליט,טוב נו הקיבה שלי מחליטה שאני אקח קצת מכל מה שיש.
אז חוץ מאוכל פוקימונים אני לוקח קצת מהכל ומתיישב לאכול.
-
[QUOTE=sigal123;1127211][COLOR="Sienna"]עומר
"עמוד חמש
סוג אש-6-7
סוג מים -8-9
סוג אש-10-11
סוג חשמל 12
סוג דרקון 13 14
סוג קרח 15
סוג מעופף 16 17
סוג אבן ואדמה 18- 20
חרק- 21
על חושי 22
עוד סוגים 23 24 25
מעורבים 26 27 28 29
"בחיי!" אתבאס ממה שאראה,סוג אש באמת יהיה גרוע בתחרות,ארטן..
"טוב,נבקש מהאישה לבטל את צ'ימצ'אר ולהוציאו מהתחרות.." אבין לפתע
"בוא!" אומר לתום ואגש לעבר הדלפק.