-
מצטער שהמשחק מת לשבועיים, פשוט המחשב שלי נפטר ולא היה לי איך להגיב גם לא מהפלאפון.
אז למקרה שאתם עדיין רוצים להגיב
[color="blue"]שין היוגה- "ביאקוגן!" אתה קורא בקול ו-ורידים החלו להופיע על יד עיניך הבהירות. אתה לא רואה שום דבר מוזר במגילה ויאהיקו מחזיק אותה. "ליז-סנסיי? מה זאת המגילה שעל שולחנך?" אתה שואל אותה בזמן שיאהיקו פותח אותה מבלי לשאול אף-אחד. "זאת מפה." יאהיקו אומר לך ומנכר בה מבטים לכל צידיה. "אכן." ליז יוצאת מן המקלחת לבושה בחלוק ורוד ומגבת עוטפת את שיערות ראשה. "זוהי המפה שבה נשתמש בשביל המשימה הראשונה שלנו מחר." היא אומרת ונכנסת לחדרה כנראה להתלבש.[/color]
[color="navy"]אישין אוצ'יהא- אתה הולך ונכנס הביתה. הבית שלך חשוך והאורות שם אינן דולקות, קערה של ראמן עם חתיכות בשר ומקלות אכילה לידם מחכה לך על השולחן של הסלון.[/color]
-
[quote]אישין אוצ'יהא- אתה הולך ונכנס הביתה. הבית שלך חשוך והאורות שם אינן דולקות, קערה של ראמן עם חתיכות בשר ומקלות אכילה לידם מחכה לך על השולחן של הסלון.[/quote]
*אני חושב שזה היה יותר משבועיים..
"מוזר, איפה אבא נמצא?" אחשוב לעצמי, אסגור את דלת הבית ואלך לכיוון חדר השינה של אבי, כדי לבדוק האם הוא ישן.
-
כן מצטער :)
[color="navy"]אישין אוצ'יהא- אתה הולך בחשיכה אל עבר חדר אביך ואתה לא רואה או מרגיש אותו שם.[/color]
-
[quote=ez-style;1434200]כן מצטער :)
[color="navy"]אישין אוצ'יהא- אתה הולך בחשיכה אל עבר חדר אביך ואתה לא רואה או מרגיש אותו שם.[/color][/quote]
'למה אבא לא נמצא פה?' אחשוב לעצמי 'אולי הוא מסתובב בכפר.',אצא מהבית ואחפש את אבי בכפר.
-
[quote=ez-style;1433994]מצטער שהמשחק מת לשבועיים, פשוט המחשב שלי נפטר ולא היה לי איך להגיב גם לא מהפלאפון.
אז למקרה שאתם עדיין רוצים להגיב
[color="blue"]שין היוגה- "ביאקוגן!" אתה קורא בקול ו-ורידים החלו להופיע על יד עיניך הבהירות. אתה לא רואה שום דבר מוזר במגילה ויאהיקו מחזיק אותה. "ליז-סנסיי? מה זאת המגילה שעל שולחנך?" אתה שואל אותה בזמן שיאהיקו פותח אותה מבלי לשאול אף-אחד. "זאת מפה." יאהיקו אומר לך ומנכר בה מבטים לכל צידיה. "אכן." ליז יוצאת מן המקלחת לבושה בחלוק ורוד ומגבת עוטפת את שיערות ראשה. "זוהי המפה שבה נשתמש בשביל המשימה הראשונה שלנו מחר." היא אומרת ונכנסת לחדרה כנראה להתלבש.[/color]
[/quote]
אני מתחיל לחבר את כל הדברים ביחד ומגיע למסקנה.
"אז , תני לי לנחש, את תסבירי לנו על המשימה עכשיו."אמרתי באדישות וביטלתי את הביאקוגן.
"אז מה תהיה המשימה?"שאלתי את ליז .
-
[color="navy"]אישין אוצ'יהא- אתה יוצא החוצה בכדי לחפש את אביך ומבלי שתה שם לב מישהו בעל מסיכה שחורה נותן לך בעיטה מהירה וחזקה לבטן שלך שמשתקת אותך, הוא קושר את ידיך ונועל את השק לאחר כמה דקות של ריצה אל הלא נודע, אתה רואה שהשק נפתח מחדש ואותה הנינג'ה במסיכה תופסת אותך מצווארון החולצה וזורקת אותך הצידה. מולך יושב לו על כיסא אדם בעל עיניים לבנות כשלג ושיערו אפור כענני סערה, "הבט אליי." הוא קורא אליך כשהוא משחק עם טבעתו.
[/color]
[color="blue"]שין היוגה- "המשימה הראשונה שלנו היא למצוא חתול העונה לשם קיטיקט של איזו גברת זקנה אחת" היא אומרת וחוזרת אליכם לבושה בבגדי הצ'ונין שלה, "הממ המשימה הזאת קלה מידיי ואני בטוח שזה יהיה משעמם" יאהיקו רוטן בשילוב ידיים. "אין מה לעשות." אומרת לו סיליקה, "זאת הדרך שבזכותה תוכל להתקדם בבסולם הדרגות ולהגיע למטרה שלה אתה מיועד." היא מוסיפה באדישות. "היא צודקת יאהיקו. בכדי להפוך לצ'ונין חייב השינובי לעבור לפחות 8 משימות ברמה e" ליז הצדיקה את דבריה של סיליקה והניחה מול שולחנכם עוגיות חמות וכוסות מיץ.[/color]
-
[quote]אישין אוצ'יהא- אתה יוצא החוצה בכדי לחפש את אביך ומבלי שתה שם לב מישהו בעל מסיכה שחורה נותן לך בעיטה מהירה וחזקה לבטן שלך שמשתקת אותך, הוא קושר את ידיך ונועל את השק לאחר כמה דקות של ריצה אל הלא נודע, אתה רואה שהשק נפתח מחדש ואותה הנינג'ה במסיכה תופסת אותך מצווארון החולצה וזורקת אותך הצידה. מולך יושב לו על כיסא אדם בעל עיניים לבנות כשלג ושיערו אפור כענני סערה, "הבט אליי." הוא קורא אליך כשהוא משחק עם טבעתו. [/quote]
*חחח צחקתי איתך כביקשתי ממך להגיב..
"מי אתה?" אומר לאדם המוזר שיושב על ידי ואסתכל עליו במבט מוזר "איפה אני?למה חטפת אותי?"
-
טוב אם אנחנו כבר באמצע אז בוא נמשיך :)
[color="navy"]אישין אוצ'יהא- "שמי הוא הידרה, אוצ'יהא צעיר." הוא מציג את עצמו ומחזיק את פניך, "המקום שבו אתה נמצא לא חשוב כרגע, מה שחשוב כרגע הוא למה אתה כאן" הוא אומר לך ומשחרר את האזיקים שעליך. "אתה כאן בשביל ההצעה שלי" הוא מוסיף ומחייך חיוך זדוני. "בשביל ההצעה שלא תוכל לסרב לה." הוא ממשיך עם חיוכו המרושע. "תוכל להחלט על הנתיב שלך רק לאחר שתשמע את הצעתי" הוא מוסיף ומסמן לשומרי הסף בחדר לפנות את החדר ולהשאיר אתכם לבדכם. "מה אתה אומר?" הוא מחכה לתשובתך בחיוך ערמומי.[/color]
-
[quote=ez-style;1435595]טוב אם אנחנו כבר באמצע אז בוא נמשיך :)
[color="navy"]אישין אוצ'יהא- "שמי הוא הידרה, אוצ'יהא צעיר." הוא מציג את עצמו ומחזיק את פניך, "המקום שבו אתה נמצא לא חשוב כרגע, מה שחשוב כרגע הוא למה אתה כאן" הוא אומר לך ומשחרר את האזיקים שעליך. "אתה כאן בשביל ההצעה שלי" הוא מוסיף ומחייך חיוך זדוני. "בשביל ההצעה שלא תוכל לסרב לה." הוא ממשיך עם חיוכו המרושע. "תוכל להחלט על הנתיב שלך רק לאחר שתשמע את הצעתי" הוא מוסיף ומסמן לשומרי הסף בחדר לפנות את החדר ולהשאיר אתכם לבדכם. "מה אתה אומר?" הוא מחכה לתשובתך בחיוך ערמומי.[/color][/quote]
"קודם כל תן לשמוע על ההצעה הזאת שלך, אחרי זה נראה מה יהיה." אומר להידרה בטון רציני.
-
[color="navy"]אישין אוצ'יהא- "ההצעה שלי היא כזאת..." הוא אומר ומסית את מבטו הצדה בפרצוף מסוקרן. "אתה תחזור לביתך ואל חייך הנורמליים." הוא אומר, "אבל תעזור לי טיפה בכמה מן הדברים שאדרוש ממך בזמן הנחוץ לי." הוא מוסיף ומעביר שוב פעם את מבטו אליך.[/color]
-
[quote=ez-style;1435532][color="navy"]
[/color]
[color="blue"]שין היוגה- "המשימה הראשונה שלנו היא למצוא חתול העונה לשם קיטיקט של איזו גברת זקנה אחת" היא אומרת וחוזרת אליכם לבושה בבגדי הצ'ונין שלה, "הממ המשימה הזאת קלה מידיי ואני בטוח שזה יהיה משעמם" יאהיקו רוטן בשילוב ידיים. "אין מה לעשות." אומרת לו סיליקה, "זאת הדרך שבזכותה תוכל להתקדם בבסולם הדרגות ולהגיע למטרה שלה אתה מיועד." היא מוסיפה באדישות. "היא צודקת יאהיקו. בכדי להפוך לצ'ונין חייב השינובי לעבור לפחות 8 משימות ברמה e" ליז הצדיקה את דבריה של סיליקה והניחה מול שולחנכם עוגיות חמות וכוסות מיץ.[/color][/quote]
"לפי מה שאני יודע המשימות האלה לא קלות כל כך , יש חתולים ממש מהירים."אני אומר ומגחך.
אני לוגם קצת מיץ מאחת הכוסות ונוגס בעוגייה אחת , "טוב , יש לנו דרך ארוכה עד מבחנו הצ'ונין, עד אז נצטרך להתחזק , ומי יודע , אולי יתנו לנו כמה משימות בדרגה יותר גבוהה."אני אומר ברצינות ומביט בליז-סנסיי במבט שואל.
-
[color="blue"]שין היוגה- "כן.." יאהיקו מסנן. "אני לא אוהב עבודה קשה!" הוא רוטן בכעס, "טוב אז.." סיליקה נעמדה ופנתה אל עבר הדלת. "את הולכת סיליקה-צ'אן?" יאהיקו שאל אותה, "נראה שסיימנו פה." היא מוסיפה ויוצאת החוצה. "גם אני די צריכה ללכת" ליז אומרת ושמה עגילים על אוזניה, "אני אף פעם לא מצליחה לתאם שעונים עם כולם." היא מסננת לעצמה ומסדרת את התלבושת שלה. "לאן את הולכת יפה כזאת?" יאהיקו שואל אותה בגיחוך. "לפגישה." היא קורצת לו ושמה אודם על שפתיה, "לפגישה מאוד חשובה" היא מוסיפה, "טוב אל תשכחו, מחר בשעה 10 על הבוקר להיות מוכנים ולהגיע ליער ליד אזור האימונים, שם לפי דעתי נראה החתול לאחרונה." היא אומרת ומניפה את שיערה אחורה. "אוקיי.. אישה יפה" יאהיקו אומר לה ופונה אל הדלת. "אתה בא שין-קון?" הוא שואל אותך.[/color]
-
[quote=ez-style;1435597][color="navy"]אישין אוצ'יהא- "ההצעה שלי היא כזאת..." הוא אומר ומסית את מבטו הצדה בפרצוף מסוקרן. "אתה תחזור לביתך ואל חייך הנורמליים." הוא אומר, "אבל תעזור לי טיפה בכמה מן הדברים שאדרוש ממך בזמן הנחוץ לי." הוא מוסיף ומעביר שוב פעם את מבטו אליך.[/color][/quote]
"דברים כמו מה?" אשאל את הידארה 'אני רק מקווה שזה לא דברים שקשורים לאקטסוקי,נשבעתי לנקום בשני האנשים שהעלימו את אמא שלי' אחשוב לעצמי.
-
[quote=ez-style;1435603][color="blue"]שין היוגה- "כן.." יאהיקו מסנן. "אני לא אוהב עבודה קשה!" הוא רוטן בכעס, "טוב אז.." סיליקה נעמדה ופנתה אל עבר הדלת. "את הולכת סיליקה-צ'אן?" יאהיקו שאל אותה, "נראה שסיימנו פה." היא מוסיפה ויוצאת החוצה. "גם אני די צריכה ללכת" ליז אומרת ושמה עגילים על אוזניה, "אני אף פעם לא מצליחה לתאם שעונים עם כולם." היא מסננת לעצמה ומסדרת את התלבושת שלה. "לאן את הולכת יפה כזאת?" יאהיקו שואל אותה בגיחוך. "לפגישה." היא קורצת לו ושמה אודם על שפתיה, "לפגישה מאוד חשובה" היא מוסיפה, "טוב אל תשכחו, מחר בשעה 10 על הבוקר להיות מוכנים ולהגיע ליער ליד אזור האימונים, שם לפי דעתי נראה החתול לאחרונה." היא אומרת ומניפה את שיערה אחורה. "אוקיי.. אישה יפה" יאהיקו אומר לה ופונה אל הדלת. "אתה בא שין-קון?" הוא שואל אותך.[/color][/quote]
"כן , אני כן."אני אומר , "בואו ניפגש באיזה מקום ונתחנן תוכנית למציאת החתול, סיליקה-צ'אן, יאהיקו-קון."(קון נכון?)אני אומר להם ושואל מה דעתם , לאחר שיענו ליהולך לחנות הנשקים של אבא של יאהיקו ושואל אם יש להם שם משקולות לרגליים ברמה-1.
אם יש לו אז אני בודק אם יש לי כסף לקנות אותן.
אם יש לי אני קונה ומתאמן איתן , אם אין לי/אין לו (אין לו משקולות) אז אני הולך להתאמן בטאיג'וטסו מול בובת אימונים.
-
מצ'הא- "אתה תדע, בזמן הנכון וברגע הנכון." הוא אומר לך ומרים את ידיו כלפי מעלה ובשניות אתה נעלם. אתה רואה שחזרת אל פתח ביתך אך השמש מאירה ובוקר כעת. "אישין-קון!!" אתה שומע את קולה של מאטו חברתך מאחוריך. "בוקר טוב!" היא אומרת בחיוך חמוד, "אז.. היום הוא היום הדי גדול שלנו לא ?" היא מוסיפה. "המשימה הראשונה שלנו אני כלכך מתרגשת!!" היא אומרת כשההתרגשות הרבה ניכרת על פניה.
שין היוגה - סיליקה יוצאת מבלי לשים לב לדבריך. "לתכנן תוכנית?!, זה רק חתול פצפון וקטן, כמה קשה זה יכול להיות? הוא אומר ויוצא מן ביתה של ליז. אתה יוצא אחריו והולך אל חנותו של אבא של יאהיקו. "אני לא מבין למה אתה מתכוון במשקולות לרמה 1.." הוא עונה לך. " אוו אולי אתה מתכוון לרמת מתחילים זאת אומרת, משקל נמוך" הוא אומר ומגחך קלות. "הנה לך." הוא אומר ומביא לך משקולות של 2 ק"ג. אתה לוקח ומביא לו את הכסף. ואז הולך אל ה"מחבוא" שלכם ומתאמן בטאיג'וטסו על בובת אימונים , לפתע אתה רואה חרק מוזר בעל גוון זהב וכנפיים בעלות גוון אפור. הוא מציק לך קצת ולאחר מכן עף הרחק. אחריונאצה רואה שיירה של חרקים מאותו סוג כשהם נושאים מן פסל זהב.