-
[COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ומייקל
אתם רואים שעומר עסוק אז מחליטים לעשות כך, ג'ו מייקי ומייקל ואייס משחקים ואייס ראש קבוצה ומייקל ראש קבוצה, עכשיו אתם צריכים לבחור מי אתכם בכול קבוצה או שאתם רוצים שמייקי וג'ו היו באותה קבוצה ואתם תהיו באותה קבוצה גם [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126947][COLOR="Olive"]דניס
"מצטערת אבל אני משחקת רק מול שני האלופים שינצחו בתחרות בקרב זוגות" אמרה האלופה, שמסתבר ששמה היה לינה, פתאום ראית דוכן קטן שמסביבו היו כמה מאמנים ושיארת שזה מקום ההרשמה[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"במחברת הזאת יש את כול התכניקות לפוקימונים, כלומר יש פה את הפוקימון מספרו מידע קצר אליו סוג ואיך כדי לא להכות, אולי יש פה גם את צ'ימצאר" אמר טום והגיש לך את המחברת[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם רצים לעבר החדא אוכל ורואים שאין תור! מישהו שעמד לפני הכניסה עמד אם רשימה ארוכה ועט בידו והביט אליכם "חדר?" הוא שאל אתכם "24" אמרה בריאנה והוא סימן משהו ונתן לה להיכנס[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR][/QUOTE]
"אני חדר 32"
אמרתי וחיכיתי וחיכיתי
בשקט בנתיים שאני רעב
התישבתי ונחנתי קצת
-
[QUOTE=sigal123;1131972][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ומייקל
אתם רואים שעומר עסוק אז מחליטים לעשות כך, ג'ו מייקי ומייקל ואייס משחקים ואייס ראש קבוצה ומייקל ראש קבוצה, עכשיו אתם צריכים לבחור מי אתכם בכול קבוצה או שאתם רוצים שמייקי וג'ו היו באותה קבוצה ואתם תהיו באותה קבוצה גם [/COLOR][/QUOTE]
"אייס, נכון? רוצה להיות באותה הקבוצה?" אני אשאל את אייס הזה ואזכר במה שאמרה זאת בקבלה. אני אומר לאייס הזה:" אתה אייס דיאמונד? אם כן, אני השותתף שלך לחדר." אני אומר בחיוך.
-
[quote=sigal123;1131972][COLOR=darkolivegreen]דניס ומייקל[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]אתם רואים שעומר עסוק אז מחליטים לעשות כך, ג'ו מייקי ומייקל ואייס משחקים ואייס ראש קבוצה ומייקל ראש קבוצה, עכשיו אתם צריכים לבחור מי אתכם בכול קבוצה או שאתם רוצים שמייקי וג'ו היו באותה קבוצה ואתם תהיו באותה קבוצה גם [/COLOR][/quote]
"לי לא משנה" אגיד להם
"היי מייקל" אגיד לו "באיזה חדר אתה?"
'יכול להיות שזה השותף שלי לחדר?' אחשוב
-
[COLOR="Navy"]רקס
האיש מכניס אותך ואתה רואה שהמקום ענק אבל נשאר עוד שולחן פנוי אחד!
אתה רואה את המקום של האוכל ומסתכל אליו ורואה שנשאר כמעט וכלום ונגמר רוב הסלטים והגבינות ויש עוד קצת ואין עוד הרבה בולנז!
|ריק~~~~~~~ריק ~~~~ריק ריק ריק~~~~~~~~~~ ריק ריק|
|ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
| ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר!
בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/shiny/495.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1132006][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/shiny/495.png[/IMG][/quote]
"צא לארי!" אורה ללארביטר שלי לצאת
-
[QUOTE=sigal123;1132006][COLOR="Navy"] [/COLOR]
אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר!
בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/shiny/495.png[/IMG][/QUOTE]
"היי, אני מזהה את הפוקימון הזה! זה סניבי! אבל הוא זוהר. מגניב מייקי, איפה תפסת אותה?" אני שואל את מייקי בחיוך ובינתיים מוציא את פרינפלאפ ואומר לאייס:" תכיר אייס, זה פרינפלאפ שלי. קיבלתי אותו כהתחלתי." אני אומר בחיוך
-
"מצאתי אותה ביער" אמר מייקי, פרינפלאפ הביט אליה אבל אז התרכז בכדור "היא מאוד קרובה לפיתוח אני יודע כי יש לי מכשיר שיכול לאפיין את זה" אמר מייקי בשמחה "הוא טיפה פגום ולפעמים לא נכון אבל לפעמים כן" אמר מייקי בחיוך ובריאנה והוא לקחו שתי מטקות ונתנו גם לכם שניים, שניים אדומים לכם ושניים שחורים להם [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1132125][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מצאתי אותה ביער" אמר מייקי, פרינפלאפ הביט אליה אבל אז התרכז בכדור "היא מאוד קרובה לפיתוח אני יודע כי יש לי מכשיר שיכול לאפיין את זה" אמר מייקי בשמחה "הוא טיפה פגום ולפעמים לא נכון אבל לפעמים כן" אמר מייקי בחיוך ובריאנה והוא לקחו שתי מטקות ונתנו גם לכם שניים, שניים אדומים לכם ושניים שחורים להם [/COLOR][/quote]
"טוב" אגיד להם "לא חסר משהו? כדור?"
-
[QUOTE=sigal123;1132125][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
"מצאתי אותה ביער" אמר מייקי, פרינפלאפ הביט אליה אבל אז התרכז בכדור "היא מאוד קרובה לפיתוח אני יודע כי יש לי מכשיר שיכול לאפיין את זה" אמר מייקי בשמחה "הוא טיפה פגום ולפעמים לא נכון אבל לפעמים כן" אמר מייקי בחיוך ובריאנה והוא לקחו שתי מטקות ונתנו גם לכם שניים, שניים אדומים לכם ושניים שחורים להם [/COLOR][/QUOTE]
"תודה, אבל לא שכחתם את הכדור?" אני אשאל אותם ואחכה לתשובתם
-
מייקי הולך לאינשהוא ומביא שני כדורים קטנים וכותומים,
הוא נותן אחד לבריאנה ואחד לא "מתחילי..ם!" קרא מייק והוא ובריאנה חבטו בכדורים לכיוון מייקל[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1132162][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מייקי הולך לאינשהוא ומביא שני כדורים קטנים וכותומים,[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא נותן אחד לבריאנה ואחד לא "מתחילי..ם!" קרא מייק והוא ובריאנה חבטו בכדורים לכיוון מייקל[/COLOR][/quote]
לא הבנתי, הפוקימונים הם אלו שחובטים או אנחנו?
---
"קדימה מייקל!" אתה מסוגל!" אעודד אותו
-
[QUOTE=sigal123;1132162][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
מייקי הולך לאינשהוא ומביא שני כדורים קטנים וכותומים,
הוא נותן אחד לבריאנה ואחד לא "מתחילי..ם!" קרא מייק והוא ובריאנה חבטו בכדורים לכיוון מייקל[/COLOR][/QUOTE]
"שלי!" אני צועק לאייס וחובט בכדור בכל כוחי
-
[quote=sigal123;1131771][COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]"הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר [/COLOR]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה [/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]מייקל דיבר איתך קצת אבל אז שאל את הנער מה קרה למייקי "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר הנער[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה לוקח לך הרבה מאוד אוכל, צלחת אחת אם הספגטים והירקות המבושלים צלחת שנייה אם סלטים ולחם וגבינות (זה צלחות גדולות) ועוד שתי קעריות של אוכל פוקימונים, אתה מוציא את צארמנדר וסיקטי והם מביטים אל האוכל בשמחה ומתחילים לאכול במהירות[/COLOR][/quote]
"אתם ממש רעבים מה?" אצחק איתם.
אוכל את כל האוכל, אסיים אותו, אקום מהשולחן ואחזור לחדר שלי לראות את עומר משהומשהו.
-
שניהם
~~~
מייקל חובט בכדור אחד ופרינפלאפ בשני, פיצ'ו חובט בכול כוחו בעזרת זמבו בכדור וגם בריאנה, שנים הכדורים טסים במהירות לכיוון דניס ולארביטר המבולבל[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה אוכל ואתה רואה שהאוכל ממש טעים, לאחר שאתה מסיים אתה רואה שיש עוגת ג'לי, אתה לוקח קצת ואוכל וגומר יחד אם הפוקימונים שלך, אתה לא מוצא את עומר אבל אתה מוצא ג'קוזי ענק [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1132208][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
שניהם
~~~
מייקל חובט בכדור אחד ופרינפלאפ בשני, פיצ'ו חובט בכול כוחו בעזרת זמבו בכדור וגם בריאנה, שנים הכדורים טסים במהירות לכיוון דניס ולארביטר המבולבל[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה אוכל ואתה רואה שהאוכל ממש טעים, לאחר שאתה מסיים אתה רואה שיש עוגת ג'לי, אתה לוקח קצת ואוכל וגומר יחד אם הפוקימונים שלך, אתה לא מוצא את עומר אבל אתה מוצא ג'קוזי ענק [/COLOR][/QUOTE]
"קדימה אייס, אתה מסוגל!" אני אומר, ואם הוא לא חובט אני חובט בעצמי לכיוון בריאנה
-
[quote=sigal123;1132208][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שניהם[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מייקל חובט בכדור אחד ופרינפלאפ בשני, פיצ'ו חובט בכול כוחו בעזרת זמבו בכדור וגם בריאנה, שנים הכדורים טסים במהירות לכיוון דניס ולארביטר המבולבל[/COLOR][/quote]
"תחבוט לארביטר!" אורה לו לחבוט "תטיס את הכדור בכל הכוח על השטח של בריאנה"
אקח את המחבט שלי ואנחית על השטח של בריאנה גם אני, מקווה שהיא לא תצליח להשתלט על שני כדורים
-
שניכם חובטים בכדור כי לארביטר טיפה מפחג לעבר בריאנה, סניבי קופצת וחובטת בכדור וגם בריאנה , הפעם פרינפלאפ חובט בשני הכדורים אבל זה מעייף אותו ,
הכדורים באים לעבר פיצ'ו הוא חובט באחד ומייקי בשני, שני הכדורים טסים לעבר לארביטר [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1131771][COLOR="Green"]מייקל
"הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר [/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מייקל דיבר איתך קצת אבל אז שאל את הנער מה קרה למייקי "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר הנער[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה לוקח לך הרבה מאוד אוכל, צלחת אחת אם הספגטים והירקות המבושלים צלחת שנייה אם סלטים ולחם וגבינות (זה צלחות גדולות) ועוד שתי קעריות של אוכל פוקימונים, אתה מוציא את צארמנדר וסיקטי והם מביטים אל האוכל בשמחה ומתחילים לאכול במהירות[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי אני מבין שאתה עסוק.." אומר לו ואגש לטום "עכשיו שאייס הלך,בוא נתחיל לשחק איתם!" אומר לו בהתרגשות..
-
[quote=sigal123;1132233][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שניכם חובטים בכדור כי לארביטר טיפה מפחג לעבר בריאנה, סניבי קופצת וחובטת בכדור וגם בריאנה , הפעם פרינפלאפ חובט בשני הכדורים אבל זה מעייף אותו , [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הכדורים באים לעבר פיצ'ו הוא חובט באחד ומייקי בשני, שני הכדורים טסים לעבר לארביטר [/COLOR][/quote]
"לארי אתה מסוגל!" אגיד ללארי ואחבוט באחד מהם "תחבוט בשני!"
-
[QUOTE=sigal123;1132233][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
שניכם חובטים בכדור כי לארביטר טיפה מפחג לעבר בריאנה, סניבי קופצת וחובטת בכדור וגם בריאנה , הפעם פרינפלאפ חובט בשני הכדורים אבל זה מעייף אותו ,
הכדורים באים לעבר פיצ'ו הוא חובט באחד ומייקי בשני, שני הכדורים טסים לעבר לארביטר [/COLOR][/QUOTE]
את יכולה בבקשה להרשם למ"ת שלי?
"לארביטאר, כסח אותם!" אני אומר בהתלהבות ללארביטאר ומקווה שהוא יצליח
-
[quote=sigal123;1132208]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה אוכל ואתה רואה שהאוכל ממש טעים, לאחר שאתה מסיים אתה רואה שיש עוגת ג'לי, אתה לוקח קצת ואוכל וגומר יחד אם הפוקימונים שלך, אתה לא מוצא את עומר אבל אתה מוצא ג'קוזי ענק [/COLOR][/quote]
"שיואו זה חתיכת ג'קוזי!" אתלהב ממנו.
"צ'ארמנדר, חזור, סקיטי, בואי!" אקראלסקיטי ואחזיר את צ'ארמנדר באכזבה.
'טוב נהיה פה איזה 20 דקות ואז נסתובב קצת בספינה, יהיה כיף.' אחשוב לעצמי ואכנס יחד עם סקיטי לג'קוזי הגדול.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
פתאום אומרים לך שיש לך עוד זמן לתחרות ופתאום טום מציע לך ללכת לג'קוזי![/COLOR]
אני לא נרשמת למ''ת לפחות עד החופש הגדול אני עמוסה
לארביטר פוחד אבל מצליח אבל זה יוצא לו עלוב ביותר, אייס מכה בנשי ופיצ'ו מחזיר את זה לכיוון פרינפלאפ שמכה ומייקי מחזיר,לבינתיים הכדור של לארביטר מוכה אל ידי סניבי לכיוונו ויש נקודה לשחורים [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
סקיטי מביטה אל הג'קוזי בלעג ואתה נכנס אליו אם בגד ים ,
פתאום אתה מרגיש שמשהו מושך לך תרגל[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1132272][COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]פתאום אומרים לך שיש לך עוד זמן לתחרות ופתאום טום מציע לך ללכת לג'קוזי![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אני לא נרשמת למ''ת לפחות עד החופש הגדול אני עמוסה[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לארביטר פוחד אבל מצליח אבל זה יוצא לו עלוב ביותר, אייס מכה בנשי ופיצ'ו מחזיר את זה לכיוון פרינפלאפ שמכה ומייקי מחזיר,לבינתיים הכדור של לארביטר מוכה אל ידי סניבי לכיוונו ויש נקודה לשחורים [/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]סקיטי מביטה אל הג'קוזי בלעג ואתה נכנס אליו אם בגד ים ,[/COLOR]
[COLOR=red]פתאום אתה מרגיש שמשהו מושך לך תרגל[/COLOR][/quote]
"נו טוב" אומר לסקיטי.
"היי, מה זה?" אגיד ואתפוס את הדבר.
'מה זה? פוקימון?' אחשוב.
-
[quote=sigal123;1132272][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אני לא נרשמת למ''ת לפחות עד החופש הגדול אני עמוסה[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לארביטר פוחד אבל מצליח אבל זה יוצא לו עלוב ביותר, אייס מכה בנשי ופיצ'ו מחזיר את זה לכיוון פרינפלאפ שמכה ומייקי מחזיר,לבינתיים הכדור של לארביטר מוכה אל ידי סניבי לכיוונו ויש נקודה לשחורים [/COLOR][/quote]
אקח כדור ואגיש ללארביטר "אתה לא צריך לפחד, לארי"
"תוציא את האגרסיות, את הכעס" אעודד אותו "תפטר מהפחד, אני יודע שאתה אוהב לנצח"
-
[QUOTE=sigal123;1132272][COLOR="Sienna"
לארביטר פוחד אבל מצליח אבל זה יוצא לו עלוב ביותר, אייס מכה בנשי ופיצ'ו מחזיר את זה לכיוון פרינפלאפ שמכה ומייקי מחזיר,לבינתיים הכדור של לארביטר מוכה אל ידי סניבי לכיוונו ויש נקודה לשחורים [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, אתם הצלחתם. עד שלוש?" אני אשאל ואקח את שני הכדורים, אתן לפרינפלאפ אחד, ושנינו נחבוט הכי חזק שלנו.
-
[QUOTE=sigal123;1132272][COLOR="Sienna"]עומר
פתאום אומרים לך שיש לך עוד זמן לתחרות ופתאום טום מציע לך ללכת לג'קוזי![/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
סקיטי מביטה אל הג'קוזי בלעג ואתה נכנס אליו אם בגד ים ,
פתאום אתה מרגיש שמשהו מושך לך תרגל[/COLOR][/QUOTE]
"טוב,אני בא!" אסכים ואלך איתו כשאחזיר את טריקו לפוכדור "קדימה!" אומר לו
-
מייקל ולארביטר חובטים בכדור, אתם מתחילים להיות משועממים קצת, פתאום בריאנה מתכוננת לפגוע בצד אחד ואתם מתכוננים והולכים לשם, ואז פיצ'ו חובט בשניהם לצד השני במהירות![/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מרים את זה ורואה שועל בצבע לבן חום[/COLOR]
[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/263.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
טום נכנס לג'קוזי אחרי שהוא מוציא את יאנפו ואיפום ואזוריל,אזוריל נכנסת לג'קוזי וצפה אם זנבה ואיפום ויאנפו נכנסים לאט אבל מהר[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1132389][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מרים את זה ורואה שועל בצבע לבן חום[/COLOR]
[/quote]
"שלום לך, זיגזגון קטן." אני אומר לו.
"יש לך מאמן? אם כן, אז איבדת אותו?" אשאל אותו.
'יואו, מעניין מה עם נלה, לא ראיתי אותה כבר די הרבה זמן...' אחשוב.
'לא! אל תחשוב עליה, היא צריכה להתנצל!' אשמע את "הקול השני" שלי ואפסיק לחשוב עליה ואחכה לתשובה של זיגזגון.
-
[quote=sigal123;1132389][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מייקל ולארביטר חובטים בכדור, אתם מתחילים להיות משועממים קצת, פתאום בריאנה מתכוננת לפגוע בצד אחד ואתם מתכוננים והולכים לשם, ואז פיצ'ו חובט בשניהם לצד השני במהירות![/COLOR][/quote]
אקפוץ כדי לחבוט בשניהם במהירות
-
[COLOR="Red"]איתי
זיגזיגון מסתכל אליך ומהנהן בראשו ומביט אליך בעיניו השחורות והקטנות [/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה לא יכול לחבוט בשניהם
~~~
אתה מנסה אבל אחד עובר אותך ועוד נקודה לשחורים!
אבל הכדור שלך בא מהר ונקודה לאדומים!
זה 2-1[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1132426][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה לא יכול לחבוט בשניהם[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מנסה אבל אחד עובר אותך ועוד נקודה לשחורים![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אבל הכדור שלך בא מהר ונקודה לאדומים![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]זה 2-1[/COLOR][/quote]
ארים כדור אחד ואגיש לכיוון ג'ו בחוזקה
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה חובט כדור אחד לכיוון ג'ו (שלא משחק) הוא תופס את הכדור וזורק אותו אליך "פעם הבאה נסה למישהו שבמשחק" הוא אומר ומביט אליך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1132389][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
מייקל ולארביטר חובטים בכדור, אתם מתחילים להיות משועממים קצת, פתאום בריאנה מתכוננת לפגוע בצד אחד ואתם מתכוננים והולכים לשם, ואז פיצ'ו חובט בשניהם לצד השני במהירות![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מנסה לרוץ אל הכדורים ולחבוט בהם, ואם אני לא מצליח אני פולט קללה בלחש וחוזר לשחק
-
[quote=sigal123;1132444][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה חובט כדור אחד לכיוון ג'ו (שלא משחק) הוא תופס את הכדור וזורק אותו אליך "פעם הבאה נסה למישהו שבמשחק" הוא אומר ומביט אליך [/COLOR][/quote]
מי משחק? O.O
---
אחבוט בכדור אל ביאנה נמוך, כדור מהיר שקשה לענות עליו
-
[QUOTE=sigal123;1132389][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
[COLOR="Red"]איתי
אתה מרים את זה ורואה שועל בצבע לבן חום[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
טום נכנס לג'קוזי אחרי שהוא מוציא את יאנפו ואיפום ואזוריל,אזוריל נכנסת לג'קוזי וצפה אם זנבה ואיפום ויאנפו נכנסים לאט אבל מהר[/COLOR][/QUOTE]
"טוב,נו גם אני אוציא אותם.." אחליט ואוציא את שניקס צ'ימצ'אר וטריקו "תתפנקו!" אומר הם ואנסה להרגע
-
מייקל אתה בריאנה ומייקי
שניכם חובטים בכדור ושוב פעם היא עושה לכם תטריק אבל הפעם אתם מצליחים להתגבר אליו, "ואחת שתיים שלוש ארבע יאלה כדור שלישי!" קרא ג'ו והוסיף עוד כדור , שלושה כדורים באו אליכם במהירות מסחררת[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה נכנס למים יחד אם טריקו ושינקס, הם נראים כנהנים מאוד אבל צימצאר קצת לא, הוא נכנס טיפה אבל לא הרבה ויוצא אחרי כ10 דקות [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1132541][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
מייקל אתה בריאנה ומייקי
שניכם חובטים בכדור ושוב פעם היא עושה לכם תטריק אבל הפעם אתם מצליחים להתגבר אליו, "ואחת שתיים שלוש ארבע יאלה כדור שלישי!" קרא ג'ו והוסיף עוד כדור , שלושה כדורים באו אליכם במהירות מסחררת[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה נכנס למים יחד אם טריקו ושינקס, הם נראים כנהנים מאוד אבל צימצאר קצת לא, הוא נכנס טיפה אבל לא הרבה ויוצא אחרי כ10 דקות [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני אקח את הכדור שלישי!" אני אומר ומנחיתת הכדור השלישי בעוצמה על המגרש של בריאנה ונותן לפרינפלאפ מעט לנוח
-
[QUOTE=sigal123;1132541][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
מייקל אתה בריאנה ומייקי
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה נכנס למים יחד אם טריקו ושינקס, הם נראים כנהנים מאוד אבל צימצאר קצת לא, הוא נכנס טיפה אבל לא הרבה ויוצא אחרי כ10 דקות [/COLOR][/QUOTE]
"אוי שכחתי,מקום לפוקימון אש זה לא בדיוק ג'קוזי.." אמלמל בצער
אצא מהג'קוזי ואגש אליו "אתה רוצה חבר למשחק?" אשאל אותו ואביט לעבר הפוקימונים המשתכשכים בג'קוזי..
-
[COLOR="Green"]מייקל
אני יגיב לך שדניס יגיב[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מהנהן לשלילה ואומר לך לחזור לג'קוזי
הוא מכניס את רגליו למים לוקח כרית מאחת הספות ונשכב אליה
פתאום מים עפים לך אל הפרצוף [/COLOR]