-
[QUOTE=sigal123;1092110][COLOR="Green"]מייקל
שתי הביוטפלים מסתובבים באוויר זה מול זה ונראים שמחים מאוד[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]
[/COLOR][/QUOTE]
אני פונה אל בריאנה ואומר לה:" היית מעולה! עכשיו בואי נראה מה יקרה בהמשך!" אני אומר לבריאנה בשמחה ומסתכל אל המסך כדי לראות אם אני עברתי
-
[QUOTE=sigal123;1092110][COLOR="Green"]מייקל
שתי הביוטפלים מסתובבים באוויר זה מול זה ונראים שמחים מאוד[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]
נל
אתם באים להמשיך תקרב אבל טאפיג מזכיר לך שצריך לקנות מדבקה![/COLOR][/QUOTE]
"נכון!" אומר פתאום בבהלה. "חיזרו, חבר'ה!" אומר ואחזיר אותם במהירות. ארוץ בשיא המהירות למרכז הפוקימונים ואשאל את האחות ג'וי כמה מדבקה עולה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה צופה במסך ועוד ועוד הופעות נמצאים ועוד ועוד ..
אתה מרגיש שראשך נופל אבל קם במידית אבל מרגיש עייף במיוחד[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]
נל
את הולכת למרכז הפוקימונים והיא אומרת לך שזה עולה 25 אבל זה לא פה!
היא מראה לך איפה החנות ואת רצה אליה ורואה מגוון רב של מדבקות, כוכבים עלי כותרת בועות עשן וקונפטי[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1092122][COLOR="Green"]מייקל
אתה מרגיש שראשך נופל אבל קם במידית אבל מרגיש עייף במיוחד\[/COLOR][/QUOTE]
"היי, בטח עוד מעט יגידו את המתחרים. אני צריך להירגע." אני אומר לעצמי ונושם נשימות עמוקות וגם מתפלל שאני אעבור
-
[QUOTE=sigal123;1092122][COLOR="Green"]מייקל
אתה מרגיש שראשך נופל אבל קם במידית אבל מרגיש עייף במיוחד[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]
נל
את הולכת למרכז הפוקימונים והיא אומרת לך שזה עולה 25 אבל זה לא פה!
היא מראה לך איפה החנות ואת רצה אליה ורואה מגוון רב של מדבקות, כוכבים עלי כותרת בועות עשן וקונפטי[/COLOR][/QUOTE]
אקח את העלי כותרת וכוכבים לפעם הבאה, כך שלא אהיה בלחץ פעם הבאה ואז אתן למוכר 50 שקלים.
-
שם בפורום: torterra5000
שם במשחק:דור
דמות:[IMG]http://ducuments/librays/דור לא לגעת.gold[/IMG]
רקע: דור נולד במחוז יונובה לאבא ולאמא רגילים לגמרי.כשהוא היה בן 7בערך הוא יצא לטייל ליד הבית שלו שפתאום קפץ לכיוונו ליליפאפ עצבני שרדף אחריו. דור ברח וברח עד שפתאום הוא הגיע ליד נחל, והמון פוקימוני מים שהוא לא ידע את שמם הצילו אותו. מאז הוא אוהב מאוד פוקימוני מים. ואז, כשהוא היה בן 10 בערך,אביו ואמוהלכו איתו לים ושניהם התחילו לטבוע. דור נלחץ מאוד עד שפתאום הוא ראה כלב כחול ענקי שבא מהשמיים והציל את הוריו. מאזהוא אוהב אפילו יותר פוקימוני מים, והחליט שאם הוא יוצא למסע, הוא בוחר פוקימון מים.
פוקימונים: סקווירטל
הערות: לתפוס באלטוי
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .[/QUOTE]
-
[COLOR="Green"]מייקל
עוד ועוד הופעות באות ואתה רואה שהיו עוד מעל 70.. אתה מרגיש עוד פעם שראשך נופל ואתה הולך לשירותים לשתוף פנים בריאנה באה אליך "מה קרה ?" היא שואלת במבט מודאג (זה שירותים של בנות ובנים )[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
הוא נותן לך אותם ולוקח תחמישים שקל הוא מציע לך להתאמן עכשיו התעמנות אחרונה וללכת במהירות לתחרות![/COLOR]
דור
תעתיק תספרייט לשם תחפש באתר של פוקימון במשחקים ושתשים תספריט תגיב להתחלה
-
[QUOTE=sigal123;1092073][COLOR="YellowGreen"]מאי
"צ'רובי יודע הגנה דחיפה חבטה עלי טער וקליע זרעים" קרא הפוקדע והתפלאת מכול המתקפות, "צ'ר צ'ר!" קרא צרובי והזכיר לך שחוץ מההופעה צריך גם לקנות מדבקה![/COLOR][COLOR="Green"]
מייקל
אתה מנסה להריג עאלב הם מאוד לחוצים, פרינפלאפ הוסף שש פודורים של איש אד מרפא אותם מגיש לו והאיש הולך, ביוטפלי וארון עושים זאת גם ועוד אחד הולך, דיוגונג נשאר בפוקדור כי הוא פוקימון מים ונשאר ככה טייני עושה זאת גם יחד אם ביוטפלי (הם מאוד מחוברים יחד בגלל התחרות) ודרטיני זוחל ומנסה להרגיע תאנשים [/COLOR][/QUOTE]
" אוקי אז קדימה ! בואו נלך לקנות מדבקה , " אומרת והולכת לקנות מדבקה .
" שלום , "
" איזה מדבקות יש לכם ? " שואלת את המוכר/ת
-
[QUOTE=sigal123;1092138][COLOR="Green"]מייקל
עוד ועוד הופעות באות ואתה רואה שהיו עוד מעל 70.. אתה מרגיש עוד פעם שראשך נופל ואתה הולך לשירותים לשתוף פנים בריאנה באה אליך "מה קרה ?" היא שואלת במבט מודאג (זה שירותים של בנות ובנים )[/COLOR]
[/QUOTE]
"אני ממש לחוץ בריאנה! ומה אם אני לא אעבור?!" אני אומר בלחץ ונושם בלחץ ומנסה להרגיע את עצמי ללא הצלחה
-
[QUOTE=sigal123;1092138][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="DarkOrange"]נל
הוא נותן לך אותם ולוקח תחמישים שקל הוא מציע לך להתאמן עכשיו התעמנות אחרונה וללכת במהירות לתחרות![/COLOR]
דור
תעתיק תספרייט לשם תחפש באתר של פוקימון במשחקים ושתשים תספריט תגיב להתחלה[/QUOTE]
"טוב, תודה!" אקרא ואצא. "צאו, טאפיג וסניבי!" אקרא ואוציא אותם בשיא המהירות. "סניבי, רוצי במהירות סביב איזור האימונים וטאפיג, תנסה לפגוע בה בגחלת וגם כן תרוץ אחריה! ככה המהירות שלכם תשתפר מאוד!" אקרא להם ואחרי כמה דקות אקרא להם: "עצור!" אומר להם ואחזיר אותם לפוקדורים כדי להתכונן לתחרות. אכנס למרכז הפוקימונים ואבקש מהאחות ג'וי לרפא את סניבי וטאפיג במהירות ואחר כך אלך איתם לתחרות.
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
תבחרי פוקימון בהתפתחות אחרונה שתקבלי כי פתחת עמוד 80!
~~~
"יש לנו כוכבים עלי כותרת בועות וקונפטי" אמר המוכר "וכדי שתזדרזי!" הוא העיץ בך ונלחצת טיפה[/COLOR][COLOR="Green"]מייקל
"אתה תעבור אני בטוחה!" אמרה בריאנה בניסון להרגיע אותך[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]נל
ריפאת את הפוקימונים ורצת לתחרות וגילית שיש לך רק עוד חמש דקות![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1092178][COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ריפאת את הפוקימונים ורצת לתחרות וגילית שיש לך רק עוד חמש דקות![/COLOR][/quote]
אוציא את הפוקדור של סניבי ואשים עליו את המדבקה של עלי הכותרת. "בהצלחה, מותק!" אומר לסניבי בלחישה. כשיעברו החמש דקות ויקראו בשמי לעלות, אכנס אל איזור התחרות.
-
[QUOTE=sigal123;1092178][COLOR="YellowGreen"]מאי
תבחרי פוקימון בהתפתחות אחרונה שתקבלי כי פתחת עמוד 80!
~~~
"יש לנו כוכבים עלי כותרת בועות וקונפטי" אמר המוכר "וכדי שתזדרזי!" הוא העיץ בך ונלחצת טיפה[/COLOR][COLOR="Green"]מייקל
"אתה תעבור אני בטוחה!" אמרה בריאנה בניסון להרגיע אותך[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]נל
ריפאת את הפוקימונים ורצת לתחרות וגילית שיש לך רק עוד חמש דקות![/COLOR][/QUOTE]
אני יקח בועות , וכוכבים , "
אומר לה ואחייך .
~~
אממ .... התפתחות אחרונה ראלטס נקבה D:
-
[COLOR="DarkOrange"]נל
את מחכה ומחכה ולבסוף נשמע כולך "קבלו את נל וסניבי!" נשמע הקול של לילאן ואת מתחילה להתרגש במהירות[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
את משלמת לו 50 ולוקח תתמדבקות וקולטת שיש לך פחות מחצי שעה רק להתאמן על ההופעה![/COLOR]
-
[quote]התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
[/quote
שיניתי את התמונה אז אני מתחיל
~~
במידה ואין לי עדיין את הפוקימון ההתחלתי אני לפרופסור לקבל אותו. במידה ויש לי אני יוצא מהבית ומתחיל להתקדם הלאה
~~~~~~~
תוסיפי אותי לדף רשומים