-
[QUOTE=sigal123;1132556][COLOR="Green"]מייקל
אני יגיב לך שדניס יגיב[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מהנהן לשלילה ואומר לך לחזור לג'קוזי
הוא מכניס את רגליו למים לוקח כרית מאחת הספות ונשכב אליה
פתאום מים עפים לך אל הפרצוף [/COLOR][/QUOTE]
"מי זה היה?" אומר בכעס ואסתכל על טום
"טום!" אצעק עליו ואשריץ עליו בחזרה ובצחוק.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שטום בקצה השני,
עוד שפריץ נורא אליך,
אתה רואה שאזוריל לידך מתיכה את זנבה במים ומשפריצה אליך,
היא עוצרת ומביטה אליך בחיוכה השובב[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1132541][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מייקל אתה בריאנה ומייקי[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שניכם חובטים בכדור ושוב פעם היא עושה לכם תטריק אבל הפעם אתם מצליחים להתגבר אליו, "ואחת שתיים שלוש ארבע יאלה כדור שלישי!" קרא ג'ו והוסיף עוד כדור , שלושה כדורים באו אליכם במהירות מסחררת[/COLOR][/quote]
"קדימה לארי!" אגיד ללארי שלי לחבוט באחד מהם, אני אקח את השני ואנחית אותו בעוצמה על המגרש של מייקי ואשאיר למייקל את הכדור השלישי.
-
[quote=sigal123;1132426][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]זיגזיגון מסתכל אליך ומהנהן בראשו ומביט אליך בעיניו השחורות והקטנות [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה לא יכול לחבוט בשניהם[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מנסה אבל אחד עובר אותך ועוד נקודה לשחורים![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אבל הכדור שלך בא מהר ונקודה לאדומים![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]זה 2-1[/COLOR][/quote]
"הבנתי..." אומר לו.
"הי, מישהו איבד פה זיגזגון?" אצעק ואשאל.
אם אין תשובה אסתובב בספינה ואשאל בצעקות אם למישהו חסר זיגזגון.
-
[COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
שניכם חובטים בכדור בחוזקה וסניבי ומייקי מחזירים אותו
לארביטר קצת פוחד אבל אוזר אומץ וחובט לעבר פייצ'ו שמחזיר , שני הכדורים הראשונים מסתחררים זה סביב זה במהירות מסתחררת כשהכדור השלישי אחריהם[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מתחיל לחפש את בעליו של זיגזיגון אך אינו מוצא,
"זיג!|" קרא זיגזיגון ופתאום הצביע באפו אל דוכן המיצים,
סביבו היה כמו שולחנות ובאחד מהם היה קבוצה של נערים שאל אחד מהם שנראה כמנהיג הקבוצה זיגזיגון הצביע באפו [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1133483][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שניכם חובטים בכדור בחוזקה וסניבי ומייקי מחזירים אותו[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לארביטר קצת פוחד אבל אוזר אומץ וחובט לעבר פייצ'ו שמחזיר , שני הכדורים הראשונים מסתחררים זה סביב זה במהירות מסתחררת כשהכדור השלישי אחריהם[/COLOR][/quote]
אקח אחד מהכדורים ואגיד "פרינלאפ, זה שלך!"
ואזוז כדי שהוא יוכל לחבוט ואחבוט גם בכדור השלישי
-
[quote=sigal123;1133483]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתחיל לחפש את בעליו של זיגזיגון אך אינו מוצא,[/COLOR]
[COLOR=red]"זיג!|" קרא זיגזיגון ופתאום הצביע באפו אל דוכן המיצים, [/COLOR]
[COLOR=red]סביבו היה כמו שולחנות ובאחד מהם היה קבוצה של נערים שאל אחד מהם שנראה כמנהיג הקבוצה זיגזיגון הצביע באפו [/COLOR][/quote]
אלך לדוכן המיצים לנער שזיגזגון הצביע עליו.
"הי!" אצעק אליו.
"עד כמה אפשר להיות חסרי אחריות? הזיגזגון הזה לא מוצא אותך!" אצעק אליו.
"נטשת אותו?" אשאל את הנער.
-
[COLOR="olive"]דניס
אני יגיב לך שמייקל יגיב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"לא אז לא" אמר הנער והסתובב חזרה בלגלוג ושתה מהמיץ שלו, חבריו התחילו לצחוק "אתה עוד פה?!" הוא צעק אליך והביט לכיוונך "זיגזיגון.." אמר זיגזיגון והביט אליו בעיניו הקטנות והשחורות "אה הלכת למאמן לוזר שמתאים לך עכשיו עוף!" קרא הנער, והעיף אותו קצת אם רגלו [/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/064.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1133535]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"לא אז לא" אמר הנער והסתובב חזרה בלגלוג ושתה מהמיץ שלו, חבריו התחילו לצחוק "אתה עוד פה?!" הוא צעק אליך והביט לכיוונך "זיגזיגון.." אמר זיגזיגון והביט אליו בעיניו הקטנות והשחורות "אה הלכת למאמן לוזר שמתאים לך עכשיו עוף!" קרא הנער, והעיף אותו קצת אם רגלו [/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/064.png[/IMG][/quote]
זה אותו אחד שנטש את צ'ארמנדר?
כי זה אותו ספרייט...
[COLOR="Red"]איתי
כן
ולא רק זה,
אם תראה תמסע של קודאק תראה גם אותו ואת המונפרנו שלו
~~~
"באמת אני בטוח שהפוקימונים שלי מכסחים אותך" אמר הנער וחזר לשתות את מיצו ודיבר אם חבריו
זיגזיגון הביט אליך בעצב ופתאום הבטת אל צרמנדר ונראה שהוא כעס,
הוא קפץ אל השולחן ונתן לו הצלפה בזנבו לפניו של הנער
~~~
עד שהביצה בוקעת אתה יכול להיות איתו, הוא פשוט עובר לפרופסור[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1133599][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]כן[/COLOR]
[COLOR=red]ולא רק זה,[/COLOR]
[COLOR=red]אם תראה תמסע של קודאק תראה גם אותו ואת המונפרנו שלו[/COLOR]
[COLOR=red]~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"באמת אני בטוח שהפוקימונים שלי מכסחים אותך" אמר הנער וחזר לשתות את מיצו ודיבר אם חבריו [/COLOR]
[COLOR=red]זיגזיגון הביט אליך בעצב ופתאום הבטת אל צרמנדר ונראה שהוא כעס, [/COLOR]
[COLOR=red]הוא קפץ אל השולחן ונתן לו הצלפה בזנבו לפניו של הנער[/COLOR]
[COLOR=red]~~~[/COLOR]
[COLOR=red]עד שהביצה בוקעת אתה יכול להיות איתו, הוא פשוט עובר לפרופסור[/COLOR][/quote]
"אתה בטח מכיר את צ'ארמנדר" אומר לו עם חיוך על פניי.
"צ'ארמנדר הוא פוקימון מצוין, שבטוח יכסח את הפוקימונים שלך."
"אני יודע שזיגזגון לא ממש חזק, אבל את זה אמרת על צ'ארמנדר, וצ'ארמנדר עכשיו סוס, ז"א חרדון טרויאני!" אומר לנער בגאווה.
"כן כן, תוציא עכשיו איזה רטטה עלוב, שצ'ארמנדר יקרע אותו." אזלזל בנער.
"בוא נעשה את זה מענין, אם, זאת אמרת כשאני אנצח, תתן לי את הפוקימון שלך, ואם אתה מנצח, למרות שיש סיכויים קלושים שזה יקרה, אתה מקבל ממני פוקימון!" אומר לנער.
-
[COLOR="Red"]איתי
"אני יביס אותך בשנייה! תעשה לי טובה, אם אתה רוצה לדעת איזה פוקימונים הבאתי אז תדע, הבאתי איתו לוקסיו שתפסתי לא מזמן צר'מליון ולא נשכח ריאולו" אמר הנער, והביט אליך בליגלוג[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1133710][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אני יביס אותך בשנייה! תעשה לי טובה, אם אתה רוצה לדעת איזה פוקימונים הבאתי אז תדע, הבאתי איתו לוקסיו שתפסתי לא מזמן צר'מליון ולא נשכח ריאולו" אמר הנער, והביט אליך בליגלוג[/COLOR][/quote]
'יש לו כמעט את אותו צוות כמו שלי...' אחשוב.
"אני רוצה להילחם נגד צ'ארמיליון עם צ'ארמנדר!" אומר לנער.
"צ'ארמנדר, צא באגרוף ואז הצלפת זנב ותסיים בלהביור עוצמתי!" אצעק לצ'ארמנדר.
-
[COLOR="Red"]איתי
"מה קרה לך? אתה חושב שצרמנדר ינצח את ההתפתחות שלו?
ואסור ליהלחם כאן, אם היית חכם היית יכול לבדוק את זה (הוא אמר לא אני ) " אמר הנער בזלזול והרגשת כעס לגביו,[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1132782][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שטום בקצה השני,
עוד שפריץ נורא אליך,
אתה רואה שאזוריל לידך מתיכה את זנבה במים ומשפריצה אליך,
היא עוצרת ומביטה אליך בחיוכה השובב[/COLOR][/QUOTE]
"נו באמת!" לא אשלוט בזעמי ואשלח גל חזק
"אני מבקש שתפסיקי,זה נורא מפריע.." אומר לה,אז לאחר כמה התלבטיות אתחרט ואכריז "יאללה מלחמת מים!"
-
[quote=sigal123;1133797][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"מה קרה לך? אתה חושב שצרמנדר ינצח את ההתפתחות שלו?[/COLOR]
[COLOR=red]ואסור ליהלחם כאן, אם היית חכם היית יכול לבדוק את זה (הוא אמר לא אני ) " אמר הנער בזלזול והרגשת כעס לגביו,[/COLOR][/quote]
"אבל צ'ארמנדר שלי כופל את הצ'ארמיליון שלך..." אומר לו.
"אז נחכה שהספינה תרד לאי ואז אנצח אותך ואקבל את הלוקסיו שלך!" אומר לנער.
אסתובב קצת בספינה ואחשוב 'מענין אם יש כאן את הספורט האהוב עלי, פינגפונג פוקימונים...' אחשוב.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה משפריץ גל חזק מאוד אל אזוריל ששוחף את אזוריל למט הלמים והיא עולה אם זנבה ומתחילה לבכות (אל תשכח שהיא עדין תינוקת וקטנה מאוד)
כולם מסתכלים אליך ואל אזוריל ואתה מרגיש די נבוך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"חח כיאלו שאתה תנצח אותי" אמר הנער "אני יורד למטה לקרבות אם תרצה יש שם מקום בשבילך" אמר הנער והצביע אל מקום שילדים קטנים קיבלו ארטיקים, כעסת קצת והבטת אליו , הוא והחבורה שלו התחילו ללכת לעבר המעלית [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1133971][COLOR="Sienna"]עומר
אתה משפריץ גל חזק מאוד אל אזוריל ששוחף את אזוריל למט הלמים והיא עולה אם זנבה ומתחילה לבכות (אל תשכח שהיא עדין תינוקת וקטנה מאוד)
כולם מסתכלים אליך ואל אזוריל ואתה מרגיש די נבוך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"חח כיאלו שאתה תנצח אותי" אמר הנער "אני יורד למטה לקרבות אם תרצה יש שם מקום בשבילך" אמר הנער והצביע אל מקום שילדים קטנים קיבלו ארטיקים, כעסת קצת והבטת אליו , הוא והחבורה שלו התחילו ללכת לעבר המעלית [/COLOR][/QUOTE]
טוב תאמת אני די כועס עלייה...
~~~
"אופס.. נסחפתי,את בסדר?" אשאל אותה ואנסה להרגע
אסתכל על דמעותייה וארגיש אשם,רציתי לקבור את עצמי..
-
[QUOTE=sigal123;1133483][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
שניכם חובטים בכדור בחוזקה וסניבי ומייקי מחזירים אותו
לארביטר קצת פוחד אבל אוזר אומץ וחובט לעבר פייצ'ו שמחזיר , שני הכדורים הראשונים מסתחררים זה סביב זה במהירות מסתחררת כשהכדור השלישי אחריהם[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקייי פרינפלאפ, תחבוט אתה בשלישי!" אני אומר ומחכה שפרינפלאפ יחבוט
-
תגידו אתם לא חושבים שעייפתם את פרינפלאפ?
אמרתם לו לחבוט בכמעט כול הכדורים!
~~~
פרינפלאפ מותש וחובט בשני הכדורים, הוא מאו מאוד מותש כי כמעט כול הכדורים באו אליו, סניבי פיצ'ו ובריאנה מכוונים את שלושת הכדורים ישירות אל פרינפלאפ העייף![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
תחשוב שזה ילד קטן אם אתה משפריץ גל ענק בשבילו זה סוג של צונאמי זכור היא רק עכברה
~~~
אתה מנסה לעודד אליה והיא מביטה אליך, היא משפריצה אליך בזנבה וצוחקת קצת,[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1134040][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
~~~
פרינפלאפ מותש וחובט בשני הכדורים, הוא מאו מאוד מותש כי כמעט כול הכדורים באו אליו, סניבי פיצ'ו ובריאנה מכוונים את שלושת הכדורים ישירות אל פרינפלאפ העייף![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
תחשוב שזה ילד קטן אם אתה משפריץ גל ענק בשבילו זה סוג של צונאמי זכור היא רק עכברה
~~~
אתה מנסה לעודד אליה והיא מביטה אליך, היא משפריצה אליך בזנבה וצוחקת קצת,[/COLOR][/QUOTE]
א.היא התחילה! (אני נשמע כמו ילד קטן XD)
ב.חשבתי להוסיף לדמות כמו שראית,התקפי זעם,זה אפשרי..?
ג.אני מצטער פשוט אני שונא את השיטה הזאת,ראית?! היא עשתה עליי גל וכשקיבלה גל בעצמה,התחילה לבכות,היא צריכה להתמודד! וחוץ מזה,כמו שעשית עכשיו,היא מחזירה לי עוד,היא לא למדה?? XD
סתם,אני בסך הכל מנסה להוסיף קצת אקשן כזה..
~~~
'טוב,מה אני עושה עכשיו מחזיר לה שוב?! היא תבכה עוד הפעם! מה לעשות..?' אתלבט
בכעס ובזעם אסבול את ההשפרצות שלה בשקט ואנסה להראות מחייך בבפנים בלב אני מנסה לחשוב איך לצאת מהמצב הזה כשאסתכל סביבי אביט בשינקס ואשמח קצת לדבר עם מישהו
"נו,אתה בסדר מאז הנפילה? אני עדיין מרגיש קצת אשם..." אומר לו ואחייך שוב לאזוריל חיוך רחב כדי לוודא שהיא לא כועסת יותר.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
מותר לך אבל תחשוב,
היא שמה את זנבה אל המים בחוזקה, זה רק כמה טיפות בערך לא השפרצה גדולה,
שאתה עושה גל..
~~
אזוריל נראת שמחה ובלת ברירה אתה מחזיר לה קצת, נראה שהיא עומדת לבכות אבל היא משפריצה אליך חזרה!
אתם ממשיכים להשפריץ בקטנה זה אל זה עד שהמציל עוצר אותכם, אזוריל מכניסה את גופה למים ככה שרק הזנב בחוך, היא מתקרבת אליך לדפנות הג'קוזי ונהפת אחורה, היא חוזרת ונהדפת חוזרת ונהדפת (אתה רואה ממה)[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1134053][COLOR="Sienna"]עומר
מותר לך אבל תחשוב,
היא שמה את זנבה אל המים בחוזקה, זה רק כמה טיפות בערך לא השפרצה גדולה,
שאתה עושה גל..
~~
אזוריל נראת שמחה ובלת ברירה אתה מחזיר לה קצת, נראה שהיא עומדת לבכות אבל היא משפריצה אליך חזרה!
אתם ממשיכים להשפריץ בקטנה זה אל זה עד שהמציל עוצר אותכם, אזוריל מכניסה את גופה למים ככה שרק הזנב בחוך, היא מתקרבת אליך לדפנות הג'קוזי ונהפת אחורה, היא חוזרת ונהדפת חוזרת ונהדפת (אתה רואה ממה)[/COLOR][/QUOTE]
ממה היא נהדפת..?
~~~
"אוי לא!" אגש אלייה ואתפוס אותה כדי שתפסיק לההדף "מה קרה? את בסדר..?" אשאל אותה ואראה מודאג
אזכור שהיא עדיין קטנה וקצת ארפה מאחיזתי,כדי ליתר ביטחון שלא אסתבך איתה בעוד משהו...
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה תראה
~~~
אתה מנסה לתפוס אותה אבל לא מצליח!
אתה מכניס את פניך והמים ד חמים, אתה מנסה להתרגל אליהם ופוקח את עינך במים,
אתה רואה שאזוריל "נלחמת" אם אחד מהזרמים החזקים של הג'קוזי [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1134040][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
~~~
[/COLOR][/QUOTE]
"פרינפלאפ זוז! תנוח קצת בצד. אייס ולארביטאר, קחו אתם את השלישי והשני ואני אחבוט בראשון!" אני אומר ומנחית העוצמה את הכדור אצל בריאנה
-
[quote=cladino;1134098]"פרינפלאפ זוז! תנוח קצת בצד. אייס ולארביטאר, קחו אתם את השלישי והשני ואני אחבוט בראשון!" אני אומר ומנחית העוצמה את הכדור אצל בריאנה[/quote]
"אוקיי" אהנהן "לארי תעשה כמוני"
אנחית את הכדור אל בריאנה גם אני ואחשוב 'היא לא תשתלט על יותר מדי כדורים'
-
[QUOTE=sigal123;1134074][COLOR="Sienna"]עומר
אתה תראה
~~~
אתה מנסה לתפוס אותה אבל לא מצליח!
אתה מכניס את פניך והמים ד חמים, אתה מנסה להתרגל אליהם ופוקח את עינך במים,
אתה רואה שאזוריל "נלחמת" אם אחד מהזרמים החזקים של הג'קוזי [/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא!" אומר בדאגה ואבלע קצת מים.
אשתעל בחוזקה ואז אשחה לעבר אזוריל,אנסה להרגיע אותה ואומר לה שהיא צריכה להרגע,זה רק זרם מים
-
אתם נותנים לפרינפלאפ לנוח קצת וחובטים בכדור ולארביטר מפחד אז פרינפלאפ עוזר לו קצת,
שלושה כדורים טסים אל בריאנה "קבלו את זה!" קרא מייק והנחית כדור לעבר מייקל, סניבי עשתה כמוהו וכך גם בריאנה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מגיע אל אזוריל ומרגיע אותה אבל נראה שהיא דווקא נהנת מהזרם מים, היא קופצת למים ונותנת לזרמים לסחוף אותה "אזו!" היא קוראת בשמחה, פתאום זרם חזק בא לגבך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1134512][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
אתם נותנים לפרינפלאפ לנוח קצת וחובטים בכדור ולארביטר מפחד אז פרינפלאפ עוזר לו קצת,
שלושה כדורים טסים אל בריאנה "קבלו את זה!" קרא מייק והנחית כדור לעבר מייקל, סניבי עשתה כמוהו וכך גם בריאנה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מגיע אל אזוריל ומרגיע אותה אבל נראה שהיא דווקא נהנת מהזרם מים, היא קופצת למים ונותנת לזרמים לסחוף אותה "אזו!" היא קוראת בשמחה, פתאום זרם חזק בא לגבך[/COLOR][/QUOTE]
מבולבל,ארגיש את הזרם ולא אבין מה קורה,האם זה זרם רגיל?
אסתכל לאחור ואראה אם זה יכול לענות לי על השאלה..
-
[quote=sigal123;1134512][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם נותנים לפרינפלאפ לנוח קצת וחובטים בכדור ולארביטר מפחד אז פרינפלאפ עוזר לו קצת,[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שלושה כדורים טסים אל בריאנה "קבלו את זה!" קרא מייק והנחית כדור לעבר מייקל, סניבי עשתה כמוהו וכך גם בריאנה[/COLOR][/quote]
"לארביטר תיקח אחד מהכדורים" אורה ללארביטר ואחבוט גם אני בכדור ואשאיר את השלישי למייקל
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מסתכל מאחוריך ורואה שיש שם פתח קטן וממנו יוצאים מים רבים ,
אתה נרגע אבל טיפה משתעמם, פתאום אתה מרגיש שמשהו תופס לך תרגל ואתה קצת פוחד משהו יוצא מהמים "בו!" הוא קורא , אתה פוחד נורא ואז רואה את טום שמתגלגל [/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אני יגיב לך שיואב יגיב[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1134512][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
[/COLOR][/QUOTE]
"אייס, לארביטאר, זה שלכם!" אני אומר ונותן ללארביטאר ואייס את השני והראשון, ואני חובט בשלישי
-
[QUOTE=sigal123;1134691][COLOR="Sienna"]עומר
אתה מסתכל מאחוריך ורואה שיש שם פתח קטן וממנו יוצאים מים רבים ,
אתה נרגע אבל טיפה משתעמם, פתאום אתה מרגיש שמשהו תופס לך תרגל ואתה קצת פוחד משהו יוצא מהמים "בו!" הוא קורא , אתה פוחד נורא ואז רואה את טום שמתגלגל [/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אני יגיב לך שיואב יגיב[/COLOR][/QUOTE]
"אוי נו,הבהלת אותי!" אומר לו ובצחוק אחזיר לו השפרצה קטנה,אז אגש לאזוריל ואנסה לראות ואתן לה שפריץ מאוד חלש לעברה,אנסה להראות מחייך..
אעשה זאת בגלל שאזכור שהיא עוד קטנה,יכול להיות שהיא עוד כועסת עליי..?
-
[COLOR="DarkGreen"]דניס ומייקל
שניכם חובטים בכדורים ומנסים לחשוב אל טקטיקה, פתאופ פיצו קופץ ונותן ממש חבטה טובה שמרוב מהירות אתם לא מצליחים לחבוט בה, הוא די מותש ובראנה ומייקי מטפלים בשניים האחרים "יאלה עד חמש" אמרה בריאנה וחבטה
1-3[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתם משפריצים זה אל זה עד שמבקשים ממכם להפסיק, אתה מנסה להירגע קצת בג'קוזי והכול ופתאום בא לך לצלול, אתה צולל ורואה את עומק הבריכה , פתאום שינקס בא אליך קופץ מהבריכה ומתנער, כנראה שנמרים לא מתים אל מים..[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1134752][COLOR=darkgreen]דניס ומייקל[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שניכם חובטים בכדורים ומנסים לחשוב אל טקטיקה, פתאופ פיצו קופץ ונותן ממש חבטה טובה שמרוב מהירות אתם לא מצליחים לחבוט בה, הוא די מותש ובראנה ומייקי מטפלים בשניים האחרים "יאלה עד חמש" אמרה בריאנה וחבטה[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]1-3[/COLOR]
[/quote]
3-1 למי?
---
אחבוט בכדור הזה אל פיצ'ו במהירות
-
[QUOTE=sigal123;1134752][COLOR="DarkGreen"]דניס ומייקל
שניכם חובטים בכדורים ומנסים לחשוב אל טקטיקה, פתאופ פיצו קופץ ונותן ממש חבטה טובה שמרוב מהירות אתם לא מצליחים לחבוט בה, הוא די מותש ובראנה ומייקי מטפלים בשניים האחרים "יאלה עד חמש" אמרה בריאנה וחבטה
1-3[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי אייס, יאללה עד חמש." אני אומר וחובט בכל שלושת הכדורים לכיוונה של סניבי
-
למי אתם חושבים?
לבריאנה ומייקי
~~~
דניס מנסה לחבוט לעבר פיצ'ו ומייקל מנסה בשלושתם מה שלא אפשרי (לבני אדם אין יכולת אפילו לשניים(אולי שניים אם מתאמצים) )
שניכם נופלים זה אל זה ופרינפלאפ ולארביטר מחפים אליכם, אתם רואים שהם ממש מוטשים ועוד שלושה כדורים מבריאנה מייקי וסניבי באים לעברכם ולעבר פרינפלאפ [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1134780][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
למי אתם חושבים?
לבריאנה ומייקי
~~~
דניס מנסה לחבוט לעבר פיצ'ו ומייקל מנסה בשלושתם מה שלא אפשרי (לבני אדם אין יכולת אפילו לשניים(אולי שניים אם מתאמצים) )
שניכם נופלים זה אל זה ופרינפלאפ ולארביטר מחפים אליכם, אתם רואים שהם ממש מוטשים ועוד שלושה כדורים מבריאנה מייקי וסניבי באים לעברכם ולעבר פרינפלאפ [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני אקח את הראשון!" אני אומר ומנחית את הראשון במגרש של מייקי בכל הכוח
-
[quote=sigal123;1134780][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]למי אתם חושבים?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לבריאנה ומייקי[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]דניס מנסה לחבוט לעבר פיצ'ו ומייקל מנסה בשלושתם מה שלא אפשרי (לבני אדם אין יכולת אפילו לשניים(אולי שניים אם מתאמצים) )[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שניכם נופלים זה אל זה ופרינפלאפ ולארביטר מחפים אליכם, אתם רואים שהם ממש מוטשים ועוד שלושה כדורים מבריאנה מייקי וסניבי באים לעברכם ולעבר פרינפלאפ [/COLOR][/quote]
"בוא נטיש את פיצ'ו וסניבי" אלחש אל מייקל.
אנחית גם אני את הכדור על מייקי גם אני.
-
[QUOTE=sigal123;1134752][COLOR="DarkGreen"]דניס ומייקל
1-3[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתם משפריצים זה אל זה עד שמבקשים ממכם להפסיק, אתה מנסה להירגע קצת בג'קוזי והכול ופתאום בא לך לצלול, אתה צולל ורואה את עומק הבריכה , פתאום שינקס בא אליך קופץ מהבריכה ומתנער, כנראה שנמרים לא מתים אל מים..[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,שינקס,אתה יכול לצאת" אומר לו "וואי גם טריקו נראה לי משתעמם.." אמלמל ואביט על טריקו.
"טריקו,רוצה להשאר פה עוד או להיות בחוץ עם צ'ימצ'אר ושינקס...?" אשאל אותו