-
[COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
אתם חובטים בראשון ובשני ופרינפלאפ בשלישי, הוא מאוד מאוד מוטש
מייקי מנחית אחד וגם בריאנה וסניבי ישירות לפרינפלאפ![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
טריקו נראה כנהנה ונרגע מהמים החמים, לאחר כמה זמן אתם יוצאים החוצה ומתנגבים ומחליפים בגדים "צי'מ צאר צים צאר?" |מה עושים עכשיו?| אמר צימצאר[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1133971]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"חח כיאלו שאתה תנצח אותי" אמר הנער "אני יורד למטה לקרבות אם תרצה יש שם מקום בשבילך" אמר הנער והצביע אל מקום שילדים קטנים קיבלו ארטיקים, כעסת קצת והבטת אליו , הוא והחבורה שלו התחילו ללכת לעבר המעלית [/COLOR][/quote]
אלך לכיוון המעלית עם הנער.
כשאגיע לשם אתמקם ואצעק: "צ'ארמנדר, בוא נראה לו שאתה לא חלש כמו שהוא חושב!"
"צא באגרוף, הצלפת זנב ותסיים בלהביור עוצמתי, קדימה!" אומר לצ'ארמנדר.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך אחריו למעלית ובא להיכנס אבל הדלת נסגרת, צרמנדר מביט אליך ואתה מתרגז מאוד אל הנער[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1113227][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jkrgdvnlnzny.bmp[/IMG]
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו הביט אליך ויצא בניקור שממנו גרובייל התחמק בפיצה, שמורקרו היה מתחת לגרוביל ראית שבעיניו צץ רעיון ונרגעת קצת, מורקרו בהבדל של שנייה הסתובב לעבר גרובייל שהיה באוויר שלח דופק אפל והמשיך לעוף ופנה ללמעלה, גרוביל המופתע נפגע מהדופק אפל ונפל למטה ונפגע, נראה שמורקרו די מותש והוא לא במצב הכי טוב [/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
כן קראתי
וזה יכול להיות שואלי רק אולי..שישנת ואז התעוררת מהשמש
~~~~
אתה פוקח עייניים ורואה שאתה בחדר, סקווירטל ובאדו משחקים מריל קופצת אל זנבה בחיוך ואז קופצת לחדר שירותים ומשם נשמע ספלאש גדול, ונוטו וטורצ'יק מדברים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
" הספינה תצא בעוד שעה ויש לך כרטיס?" שאלה האחות ג'וי בחביבות[/COLOR][/QUOTE]
" אממ כן ! " אמלמל ואחפש בכיסיי .
פתאום אראה שאין לי כרטיס .
" ל-ל-א .. א-א-אין לי כרטיס .. " אגיד בגמגום ובהבעת פנים עצובה .
-
[quote=sigal123;1135338][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך אחריו למעלית ובא להיכנס אבל הדלת נסגרת, צרמנדר מביט אליך ואתה מתרגז מאוד אל הנער[/COLOR][/quote]
"ואו כמה שהוא לא מנומס! למה מי אבא שלו, ליאו?" אומר לעצמי.
אזמין שוב את המעלית, אכנס אליה, אגיע לאזור הקרב ואומר לצ'ארמנדר: "תשתמש באגרוף, הצלפת זנב ותסיים בלהביור עוצמתי!" ואקווה שיעשה זאת ויתחמק מהמתקפות של צ'ארמיליון.
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לא היית מלא זמן!
אני עושה לך הרצה
~~~~
"אז קח כרטיס!" קראה האחות ג'וי,
היא נתנה לך כרטיס וראית שהספינה עומדת לצאת!
מהר עלית אליה ומשיהו שם לך חותמת אל הכרטיס של גרידוס
"החדשים ללכת למזכירות!" קרא קול מהרמקול שבספינה העקית וראית את המזכירות לפניך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הוא אפילו לא הסכים לקרב!
~~~~
אתה נכנס למעלית הבאה
יש כמה כפתורים לקומה 1 מינוס אחד 2 ו3 במה תבחר?[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1135370][COLOR=darkorchid]כריס[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]לא היית מלא זמן![/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אני עושה לך הרצה[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"אז קח כרטיס!" קראה האחות ג'וי,[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]היא נתנה לך כרטיס וראית שהספינה עומדת לצאת![/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מהר עלית אליה ומשיהו שם לך חותמת אל הכרטיס של גרידוס[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"החדשים ללכת למזכירות!" קרא קול מהרמקול שבספינה העקית וראית את המזכירות לפניך[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]הוא אפילו לא הסכים לקרב![/COLOR]
[COLOR=red]~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה נכנס למעלית הבאה[/COLOR]
[COLOR=red]יש כמה כפתורים לקומה 1 מינוס אחד 2 ו3 במה תבחר?[/COLOR][/quote]
'מענין מה יש פה בספינה...' אחשוב.
אבחר בקומה 3 ואסתובב שם קצת.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה בוחר בקומה 3 והמעלית ועלה ועולה, היא נפתחת ואתה רואה שיש שם רק מלא דלתות לחדרים (שני מזדרונות לדלתות של חדרים)[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1135386][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה בוחר בקומה 3 והמעלית ועלה ועולה, היא נפתחת ואתה רואה שיש שם רק מלא דלתות לחדרים (שני מזדרונות לדלתות של חדרים)[/COLOR][/quote]
"לא..." אני אומר.
מזמין שוב את המעלית ויורד לקומה 2 ומסתובב שם.
-
[QUOTE=sigal123;1135370][COLOR="DarkOrchid"]כריס
לא היית מלא זמן!
אני עושה לך הרצה
~~~~
"אז קח כרטיס!" קראה האחות ג'וי,
היא נתנה לך כרטיס וראית שהספינה עומדת לצאת!
מהר עלית אליה ומשיהו שם לך חותמת אל הכרטיס של גרידוס
"החדשים ללכת למזכירות!" קרא קול מהרמקול שבספינה העקית וראית את המזכירות לפניך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הוא אפילו לא הסכים לקרב!
~~~~
אתה נכנס למעלית הבאה
יש כמה כפתורים לקומה 1 מינוס אחד 2 ו3 במה תבחר?[/COLOR][/QUOTE]
אז נרוץ איתך .
אתה מזמין תמעלית ומחכה ומחכה לה,
שהדלתות נפתחות אתה רץ פנימה ולוחץ במהירות אל שתיים, המעלית יורדת ויורדת..
היא נפתחת ואתה מסתובב במהירות בקומה ורואה שגם זאת קומה של חדרים![/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"עכשיו אתה מקבל חדר שם?" אמרה האישה במזכירות ובקולה היה קצת מין נזיפה ועייפות יתר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1135408][COLOR="Red"]איתי
אתה מזמין תמעלית ומחכה ומחכה לה,
שהדלתות נפתחות אתה רץ פנימה ולוחץ במהירות אל שתיים, המעלית יורדת ויורדת..
היא נפתחת ואתה מסתובב במהירות בקומה ורואה שגם זאת קומה של חדרים![/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"עכשיו אתה מקבל חדר שם?" אמרה האישה במזכירות ובקולה היה קצת מין נזיפה ועייפות יתר[/COLOR][/QUOTE]
" הלו ווואו שלא תאכלי אותי הבנתי את הראש שלך ! " לקחתי את הכרטיס ורצתי מהר אל החדר .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"הלו !" לאן אתה רץ?" שאלה האישה "תאמר תשם שלך במקום לשגע אותי!" אמרה האישה והביטה אליך [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1135408][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מזמין תמעלית ומחכה ומחכה לה,[/COLOR]
[COLOR=red]שהדלתות נפתחות אתה רץ פנימה ולוחץ במהירות אל שתיים, המעלית יורדת ויורדת..[/COLOR]
[COLOR=red]היא נפתחת ואתה מסתובב במהירות בקומה ורואה שגם זאת קומה של חדרים![/COLOR]
[COLOR=darkorchid]כריס[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"עכשיו אתה מקבל חדר שם?" אמרה האישה במזכירות ובקולה היה קצת מין נזיפה ועייפות יתר[/COLOR][/quote]
"נו מה נהיה?" שואל את עצמי בעצבנות.
לוחץ על קומה מינוס אחת.
'בבקשהשיהיו שם דברים מעניינים...' חושב.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה יורד ויורד במעלית
בקומה מינוס אחת אתה מוצא שיש שם מין מבנה באמצע שאנשים נכנסים אליו וכמה דלתות לאולמות גדולים, אחד של פינג פונג אחד של חנויות אחד שלב חדר אוכל של קרבות ועוד..[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1135090][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם חובטים בראשון ובשני ופרינפלאפ בשלישי, הוא מאוד מאוד מוטש[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מייקי מנחית אחד וגם בריאנה וסניבי ישירות לפרינפלאפ![/COLOR][/quote]
אקפוץ על כדור אחד ואחבוט אל פיצ'ו הכי חזק שאני יכול, אצפה שלארי יעשה כמוני ואשאיר למייקל את השלישי
-
[QUOTE=sigal123;1135090][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי פרינפלאפ, זוז!" אני אומר, משאיר ללארביטאר ואייס את השניים הראשונים, וחובט בעצמה לכיוון פיצ'ו בשלישי
-
[QUOTE=sigal123;1135090][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
[COLOR="Sienna"]עומר
טריקו נראה כנהנה ונרגע מהמים החמים, לאחר כמה זמן אתם יוצאים החוצה ומתנגבים ומחליפים בגדים "צי'מ צאר צים צאר?" |מה עושים עכשיו?| אמר צימצאר[/COLOR][/QUOTE]
"אממ..." אתלבט לרגע "יש לי חשק לקרב,זה אפשרי פה..?" אשאל את טום ואקווה לתשובה חיובית.
-
[COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
איך אתם בדיוק מנסים להזיז אותו?
~~~
אתם "מעיפים" את פרינפלאפ אחורה וחובטים בכדור יחד אם פרינפלאפ שנהיה מותש,
פיצ'ו חובט בשניים וסניבי בשלישי והוא מאוד מותש וסניבי קצת, בריאנה שמה את פיצ'ו אל כתפה וחובטת לעבר מייקל תכדור שלארביטר חבט ככה ששלושה כדורים טסים אליו [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"יש למטה קרבות" אמר טום בחיוך לאחר שהתארגן והביט במפתו והצביע אל המעלית [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1136195][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]איך אתם בדיוק מנסים להזיז אותו?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם "מעיפים" את פרינפלאפ אחורה וחובטים בכדור יחד אם פרינפלאפ שנהיה מותש,[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]פיצ'ו חובט בשניים וסניבי בשלישי והוא מאוד מותש וסניבי קצת, בריאנה שמה את פיצ'ו אל כתפה וחובטת לעבר מייקל תכדור שלארביטר חבט ככה ששלושה כדורים טסים אליו [/COLOR][/quote]
"תשאיר לי וללארביטר שניים מהם" אגיד למייקל ואתן לו לחבוט בראשון, ארים את לארי ואזרוק לכיוון השני ואז אחבוט לעבר פיצ'ו שוב.
-
[quote=sigal123;1135467][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה יורד ויורד במעלית[/COLOR]
[COLOR=red]בקומה מינוס אחת אתה מוצא שיש שם מין מבנה באמצע שאנשים נכנסים אליו וכמה דלתות לאולמות גדולים, אחד של פינג פונג אחד של חנויות אחד שלב חדר אוכל של קרבות ועוד..[/COLOR][/quote]
'יש! יש פה פינגפונג פוקימונים!' אחשוב בשמחה.
"צ'ארמנדר, אתה מוכן למשחק פינגפונג?" אשאל אותו.
אם הוא ירצה נלך לפינגפונג ואם לא אז לקרבות.
-
[COLOR="Olive"]דניס
אני ייגב שיואב יגיב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
צרמנדר מהנהן לחיוב ואתם הולכים לפינגפונג בשמחה, הוא נראה טיפה פחות נלהב ופתאום אתה רואב מאחוריך את זיגזיגון מאחורי מכונת שתייה![/COLOR]
-
שם בפורום : Naruto Uzumaki
שם במשחק : ג'ון פוקס
דמות : [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/gft2nmfjzxlm.png[/IMG][/URL]
רקע : ג'ון הוא ילד לשני הורים שבכלל לא נמצאים בביתם, אימו כל הזמן בעבודה היא סמנכ"לית של בתי החולים לבני אדם, ואביו נמצא בצד השני של העולם וחוקר על תרבויות עבודות של פוקימונים ובני אדם, הוא הייה מבלה כל הזמן עם שתי חבריו הטובים יוריאל וימאמוטו, הוא וימאמוטו הכירו עוד בגן שהייו קטנים את יוריאל הכירו שיותר מאוחר, ג'ון הוא ילד שיש לו חוכמת פוקימונים כי בביתו יש ספרייה גדול שבו אביו היה נמצא רוב הזמן כאשר חזר הביתה אחרי המחקר, בספרייה יש הרבה אגדות וסיפורים ישנים והרבה מידע על פוקימונים וסוגיהם ג'ון הכי אהב את פוקימוני המים, כי בילדותו הוא וימאמוטו נצילו על ידי מאמן מיסתורי שהיה לו פוקימון אחד מסוג נורמל ואת פרצופו של אותו מאמן לא הצליחו לראות, מאז אותו רגע ג'ון החליט להחקור וללמוד על מאמנים ומה שצריך להיות להם.
פוקימונים: טוגפי.
הערות : ראלטס בן ואבן שחר.
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
-
[QUOTE=sigal123;1136195][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
~~~
פיצ'ו חובט בשניים וסניבי בשלישי והוא מאוד מותש וסניבי קצת, בריאנה שמה את פיצ'ו אל כתפה וחובטת לעבר מייקל תכדור שלארביטר חבט ככה ששלושה כדורים טסים אליו [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"יש למטה קרבות" אמר טום בחיוך לאחר שהתארגן והביט במפתו והצביע אל המעלית [/COLOR][/QUOTE]
אתרגן גם אני ואגש לעבר המעלית,אחזיר את טריקו,צ'ימצ'אר ושינקס לתוך הפוכדורים ואכנס עם טום לתוך המעלית ואלחץ על הקומה למטה..
-
[COLOR="Plum"]ג'ון
תחליף תמונה שיראו ואז רשום ותגיב להתחלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה יורד למטה והמעלית יורדת ויורדת,
למטה אתה רואה שיש כניסה לכמה אולמות, היו אליהם כמה שלטים "פינגפונג" היה אל אחד שזיהת מיד "קרבות" היה אל השני "חנויות" היה אל השלישי שזיהת "חדר צפייה" היה אל האמצעי
"הופעות פוקימוני ים" היה אל האחרון וכמובן שני דלתות לשירותים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1064509]
[COLOR="DarkRed"][B]התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )[/B][/COLOR]
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
[/QUOTE]
ערכתי את הרקע...
ובבקשה תעשי תגובות עם צבע [COLOR="Blue"]כזה [/COLOR] ולא [COLOR="Yellow"]כזה [/COLOR]
-----------------------------------------------------------------
"אני אתקשר אבא!" אגיד לאבי ואז ארוץ למעבדת הפרופסור תוך כדי שאני חושב: 'אני אבחר לקחת טוגפי, כי הוא מגניב כזה וחמוד כזה והוא דומה לביצה מגניבה.'
מתי שאני אגיע למעבדה אני אדפוק על דלת המעבדה ואגיד: "אני באתי לבחור בפוקימון טוגפי המגניב! כי הוא ביצה מגניבה שכזה!"
-
[QUOTE=sigal123;1136845][COLOR="Plum"]ג'ון
תחליף תמונה שיראו ואז רשום ותגיב להתחלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה יורד למטה והמעלית יורדת ויורדת,
למטה אתה רואה שיש כניסה לכמה אולמות, היו אליהם כמה שלטים "פינגפונג" היה אל אחד שזיהת מיד "קרבות" היה אל השני "חנויות" היה אל השלישי שזיהת "חדר צפייה" היה אל האמצעי
"הופעות פוקימוני ים" היה אל האחרון וכמובן שני דלתות לשירותים [/COLOR][/QUOTE]
"טוב,טום,מה דעתך על קרבות? ואז נלך קצת להופעה הזאת של פוקימוני המים,נראה מעניין..." אומר לו ואגש איתו לעבר הדלת של הקרבות.
אז אפתח אותה ואשאל בקול רם "מי רוצה איתי ועם טום קרב זוגות?"
-
[QUOTE=sigal123;1136195][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
~~~
[/COLOR][/QUOTE]
"אני אקח את הראשון." אני אומר לאייס וחובט בכל כוחי בראשון על עבר פיצ'ו, מנסה להתיש אותו
-
[COLOR="DarkGreen"]דניס ומייקל
דניס זורק את לארביטר וחובט בכדור ומייקל גם, לארביטר נפגע בראשו מהכדור אבל הוא עף לפיצ'ו, הוא נופל אל רגליו ומסתכל אל דניס באימה ורץ משם[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
במזל כמה צבעים התפנו
~~~
אתה הולך למעבדת הפרופסור אבל אין שם אף אחד "נסעתי למתחילים קחו מאחורה 5 פוקדורים ופוקדע ההתחלתיים בדלת שבתוך המחסן והפוקדור שלהם איתם" קראת מקול בפתק שהיה מוצמד לדלת הקדמית[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שיש שם הרבה קרבות מים "קח מספר!" מישהו אמר לך והצביע אל מקום שיש שם מספרים (כמו בסופרמרקט או בקופת חולים) טום לקח מספר 67 וראית את מספר 68 מבצבץ שם ומוכן לתלישה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1137274][COLOR=darkgreen]דניס ומייקל[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]דניס זורק את לארביטר וחובט בכדור ומייקל גם, לארביטר נפגע בראשו מהכדור אבל הוא עף לפיצ'ו, הוא נופל אל רגליו ומסתכל אל דניס באימה ורץ משם[/COLOR]
[/quote]
"לארי!" ארוץ אחריו 'אוי ואיווי לי!' אחשוב בעודי רץ אחריו.
-
[QUOTE=sigal123;1137274][COLOR="DarkGreen"]דניס ומייקל
דניס זורק את לארביטר וחובט בכדור ומייקל גם, לארביטר נפגע בראשו מהכדור אבל הוא עף לפיצ'ו, הוא נופל אל רגליו ומסתכל אל דניס באימה ורץ משם[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
במזל כמה צבעים התפנו
~~~
אתה הולך למעבדת הפרופסור אבל אין שם אף אחד "נסעתי למתחילים קחו מאחורה 5 פוקדורים ופוקדע ההתחלתיים בדלת שבתוך המחסן והפוקדור שלהם איתם" קראת מקול בפתק שהיה מוצמד לדלת הקדמית[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שיש שם הרבה קרבות מים "קח מספר!" מישהו אמר לך והצביע אל מקום שיש שם מספרים (כמו בסופרמרקט או בקופת חולים) טום לקח מספר 67 וראית את מספר 68 מבצבץ שם ומוכן לתלישה[/COLOR][/QUOTE]
מהר אתלוש את מספר 68 "מה עושים עכשיו? מחכים לתורנו או מה..?" אשאל את טום מבולבל..
-
[quote=sigal123;1136829]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר מהנהן לחיוב ואתם הולכים לפינגפונג בשמחה, הוא נראה טיפה פחות נלהב ופתאום אתה רואב מאחוריך את זיגזיגון מאחורי מכונת שתייה![/COLOR][/quote]
הולך אל זיגזגון ואומר לו: "זיגזגון, תראה, לא נראה לי שאוכל לאמן אותך כי אני לא מת על פוקימוני נורמל, אז אתה לא ממש מתאים לי, אני נורא מצטער.
אבל אני אוכל לתפוס אותך ואז להחליף עם מאמן אחר, כך אני אשמח יותר אז זיגזגון, פוכדור?" אשאל אותו ואשלוף פוכדור מכיסי.
-
דניס אני יגיב לך שמייקל יגיב
[COLOR="Sienna"]עומר
"כן" אמר טום "מספרי 37 38 39 ו40 לעמדות מספר 2 3 4 ו5 בבקשה!" קרא קול מהרקמול וטום ניגש לעמדה 2[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
זיגזיגון הביט אליך, הוא נראה עצוב מאוד והרכין את ראשו ,
תוך כמה שניות הוא כבר הלך לאחד המקומות אם ראש נפול[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1137461]דניס אני יגיב לך שמייקל יגיב
[COLOR="Sienna"]עומר
"כן" אמר טום "מספרי 37 38 39 ו40 לעמדות מספר 2 3 4 ו5 בבקשה!" קרא קול מהרקמול וטום ניגש לעמדה 2[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
זיגזיגון הביט אליך, הוא נראה עצוב מאוד והרכין את ראשו ,
תוך כמה שניות הוא כבר הלך לאחד המקומות אם ראש נפול[/COLOR][/QUOTE]
התכוונת 67 68 69 ו70 לא..?
~~~
אגש מהר לעמדה 3,"זה הולך להיות קרב מעניין.. בוא נראה נגד מי אני נלחם!" אמלמל לעצמי בהתרגשות.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
כן טעות שלי....
~~~~
אתה הולך לעמדה מספר 3 ונותן את כרטיסך "אוקי אתה נלחם בזירה 7 שהתפנה יחד אם ... ניאו!" אמרה המזכירה והצביע אל אזור שהיה מלא בזירות והיה גם מקום לצופם, ליד כול זירה היה שלט קטן שאליו היה רשום מספר 1..2..3..4...5...6..7...8..9.. וכך הלאה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1137473][COLOR="Sienna"]עומר
כן טעות שלי....
~~~~
אתה הולך לעמדה מספר 3 ונותן את כרטיסך "אוקי אתה נלחם בזירה 7 שהתפנה יחד אם ... ניאו!" אמרה המזכירה והצביע אל אזור שהיה מלא בזירות והיה גם מקום לצופם, ליד כול זירה היה שלט קטן שאליו היה רשום מספר 1..2..3..4...5...6..7...8..9.. וכך הלאה[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,תודה." אודה למזכירה ואגש לזירה 7 בציפייה לראות את יריבי החדש,ניאו.
-
[quote]ג'ון
במזל כמה צבעים התפנו
~~~
אתה הולך למעבדת הפרופסור אבל אין שם אף אחד "נסעתי למתחילים קחו מאחורה 5 פוקדורים ופוקדע ההתחלתיים בדלת שבתוך המחסן והפוקדור שלהם איתם" קראת מקול בפתק שהיה מוצמד לדלת הקדמית[/quote]
אני אכנס לתוך המעבדה, אקח את החפצים של המסע שהם 5 פוכדורים, פוקידע ואת התחלתי טוגפי כדי להתחיל את המסע להיות מאמן מתחיל!
-
[QUOTE=sigal123;1137274][COLOR="DarkGreen"]דניס ומייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא!" אני אומר ורץ אל לארביטאר הכי מהר שאני יכול.
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה הולך לזירה 7 ושם יש קבוצת נערים, נער אחד יוצא משם שכנראה שהוא ניאו בלבוש של עשירים, הוא מביט אליך בזלזול "לא יכלו להביא לי מאמן טוב יותר?" הוא אומר בחיוך "טוב תוציא אתה ראשון במילא זה יקח בערך שני דקות" הוא אומר אם חיוך קטן [/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
בבקשה תשים לב למכתב שכתוב שם
~~~
אתה מנסה להיכנס לדלת המעבדה ולא מצליח, אתה מנסה שנית וגם לא מצליח, אתה מנסה בכול הכוח אבל לא מצליח עדין.
אתה רואה שהדלת נעולה לחלוטין ומחליט לעשות סיבוב קצר סביב המעבדה ורואה (המעבדה בצבע תכלת) דלת קטנה ותכולה [/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מיייקל ודניס
אתם רצים אחרי לארביטר אבל תוך כמה שניות אתם כבר לא מוצאים אותו בין כול האנשים
"מה קרה?" שאל מייקי אתכם אם שלושה כדורים בשני ידיו [/COLOR]
-
[quote]ג'ון
בבקשה תשים לב למכתב שכתוב שם
~~~
אתה מנסה להיכנס לדלת המעבדה ולא מצליח, אתה מנסה שנית וגם לא מצליח, אתה מנסה בכול הכוח אבל לא מצליח עדין.
אתה רואה שהדלת נעולה לחלוטין ומחליט לעשות סיבוב קצר סביב המעבדה ורואה (המעבדה בצבע תכלת) דלת קטנה ותכולה [/quote]
[i]לא שמתי לב :([/i]
~~~~~~~~~~
'מעניין מה היא יכולה להיות...' אחשוב לעצמי ואז אנסה לפתוח אותה, במידה ואצליח אנסה לקחת את הציוד שנכלל בו 5 פוכדורים, פוקידע ואת התחלתי טוגפי