-
[QUOTE=sigal123;1137513][COLOR="DarkRed"]עומר
אתה הולך לזירה 7 ושם יש קבוצת נערים, נער אחד יוצא משם שכנראה שהוא ניאו בלבוש של עשירים, הוא מביט אליך בזלזול "לא יכלו להביא לי מאמן טוב יותר?" הוא אומר בחיוך "טוב תוציא אתה ראשון במילא זה יקח בערך שני דקות" הוא אומר אם חיוך קטן [/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
בבקשה תשים לב למכתב שכתוב שם
~~~
אתה מנסה להיכנס לדלת המעבדה ולא מצליח, אתה מנסה שנית וגם לא מצליח, אתה מנסה בכול הכוח אבל לא מצליח עדין.
אתה רואה שהדלת נעולה לחלוטין ומחליט לעשות סיבוב קצר סביב המעבדה ורואה (המעבדה בצבע תכלת) דלת קטנה ותכולה [/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מיייקל ודניס
אתם רצים אחרי לארביטר אבל תוך כמה שניות אתם כבר לא מוצאים אותו בין כול האנשים
"מה קרה?" שאל מייקי אתכם אם שלושה כדורים בשני ידיו [/COLOR][/QUOTE]
"אממ..." אתחיל להתעצבן ואנסה להרגיע את עצמי כשאזכר באותו סיפור שקרה לי עם אזוריל.
"טוב,קלרה אמרה לי ששינקס וטריקו צריכים עוד לנוח ולא להלחם.." אמלמל לעצמי ואסתכל על הפוכדורים שלי.
"צ'ימצ'אר,צא!!" אצעק ואוציא את צ'מצ'אר, "נו,מי הפוקימון שלך ניאו..?" אשאל אותו ואחכה לתשובה.
-
[quote=sigal123;1137461]דניס אני יגיב לך שמייקל יגיב
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]"כן" אמר טום "מספרי 37 38 39 ו40 לעמדות מספר 2 3 4 ו5 בבקשה!" קרא קול מהרקמול וטום ניגש לעמדה 2[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]זיגזיגון הביט אליך, הוא נראה עצוב מאוד והרכין את ראשו ,[/COLOR]
[COLOR=red]תוך כמה שניות הוא כבר הלך לאחד המקומות אם ראש נפול[/COLOR][/quote]
"הי, זיגזגון, אל תהיה עצוב." אומר לו.
"תראה, אם אני אתפוס אותך, תבטיח לי שתמיד תציית לי ותשתדל לעשות את הטוב ביותר ואף פעם אל תוותר?" אשאל אותו ואכין פוכדור.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה נכנס לבפנים ורואה שיש שם על כול צד מלא מדפים,
בצד ימין מלא פוקדעים ובצד השני מלא פוקדורים ,
בסוף החדר יש דלת קטנה וכחולה שמובילה לחדר אחר[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אממ אני לא יבזבז פוקימון חזק אל פוקימון עלוב צא אקנס!" קרא ניאו, מהפוקדור יצא נחש סגלגל אם מין קולר צהוב אל צווארו," זה אחד הפוקימונים הכי חלשים שלי אבל אני די בטוח שהוא יותר חזק מכול הפוקימונים שלך" אמר ניאו בלגלוג [/COLOR][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/23.png[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
זגיזגון מהנהן לשלילה ולחיוב, כלומר
הוא יקשיב לך אבל לא לכול דבר כמובן (אתה מבין למה אני מדברת) הוא מסתכל עליך וקופץ לעברך, אתה בא להגן אליך אבל הפוקדור נפתח והוא נכנס פנימה..
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1137513][COLOR=darkgreen]מיייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם רצים אחרי לארביטר אבל תוך כמה שניות אתם כבר לא מוצאים אותו בין כול האנשים[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מה קרה?" שאל מייקי אתכם אם שלושה כדורים בשני ידיו [/COLOR][/quote]
"אין לי מושג" אענה לו ואמשיך לחפש את לארי בצעקות "לארי! לארי! אתה כאן?"
-
[QUOTE=sigal123;1137513][COLOR="DarkRed"]עומר
אתה הולך לזירה 7 ושם יש קבוצת נערים, נער אחד יוצא משם שכנראה שהוא ניאו בלבוש של עשירים, הוא מביט אליך בזלזול "לא יכלו להביא לי מאמן טוב יותר?" הוא אומר בחיוך "טוב תוציא אתה ראשון במילא זה יקח בערך שני דקות" הוא אומר אם חיוך קטן [/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
בבקשה תשים לב למכתב שכתוב שם
~~~
אתה מנסה להיכנס לדלת המעבדה ולא מצליח, אתה מנסה שנית וגם לא מצליח, אתה מנסה בכול הכוח אבל לא מצליח עדין.
אתה רואה שהדלת נעולה לחלוטין ומחליט לעשות סיבוב קצר סביב המעבדה ורואה (המעבדה בצבע תכלת) דלת קטנה ותכולה [/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מיייקל ודניס
אתם רצים אחרי לארביטר אבל תוך כמה שניות אתם כבר לא מוצאים אותו בין כול האנשים
"מה קרה?" שאל מייקי אתכם אם שלושה כדורים בשני ידיו [/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=Real Spartan;1138295]"אין לי מושג" אענה לו ואמשיך לחפש את לארי בצעקות "לארי! לארי! אתה כאן?"[/QUOTE]
"חכה רגע אייס," אני אומר לאייס,"צא פוניטה! אייס, תכיר את פוניטה שלי.פוניטה, זה אייס והלארביטאר שלו נעלם. תוכל למצוא אותו?" אני שואל את ביוטיפליי.
-
[COLOR="Green"]מייקל ודניס
פוניטה לא ביוטפלי וברצינות תחשוב לרגע
איך פוניטה אמור לדעת איפה לארביטר?! ברצינות הוא סוס לא מדען על חושי שיודע איפה נמצא כול אחד
~~~
פוניטה מביט אליכם במבט מוזר, הוא לא פוקימון שיודע למצוא דברים והוא אפילו לא בוגר! אתם מנסים לחשוב איפה הוא נמצא אבל לא מוצאים אותו בשום מקום![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1138785][COLOR=green]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=green]פוניטה לא ביוטפלי וברצינות תחשוב לרגע[/COLOR]
[COLOR=green]איך פוניטה אמור לדעת איפה לארביטר?! ברצינות הוא סוס לא מדען על חושי שיודע איפה נמצא כול אחד[/COLOR]
[COLOR=green]~~~[/COLOR]
[COLOR=green]פוניטה מביט אליכם במבט מוזר, הוא לא פוקימון שיודע למצוא דברים והוא אפילו לא בוגר! אתם מנסים לחשוב איפה הוא נמצא אבל לא מוצאים אותו בשום מקום![/COLOR][/quote]
אמשיך לקרוא ללארי ולבקש ממנו לבוא אליי
-
[QUOTE=sigal123;1138184][COLOR="Blue"]ג'ון
בסוף החדר יש דלת קטנה וכחולה שמובילה לחדר אחר[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אממ אני לא יבזבז פוקימון חזק אל פוקימון עלוב צא אקנס!" קרא ניאו, מהפוקדור יצא נחש סגלגל אם מין קולר צהוב אל צווארו," זה אחד הפוקימונים הכי חלשים שלי אבל אני די בטוח שהוא יותר חזק מכול הפוקימונים שלך" אמר ניאו בלגלוג [/COLOR][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/23.png[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
זגיזגון מהנהן לשלילה ולחיוב, כלומר
הוא יקשיב לך אבל לא לכול דבר כמובן (אתה מבין למה אני מדברת) הוא מסתכל עליך וקופץ לעברך, אתה בא להגן אליך אבל הפוקדור נפתח והוא נכנס פנימה..
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס![/COLOR][/QUOTE]
"טוב.. צ'ימצ'אר צא!" אשליך את הפוכדור של צ'ימצ'אר לזירה "תשתמש בגלגל להבה ואז בשריטה!" אומר לו ואתחיל קצת להתעצבן על ניאו..
-
[QUOTE=sigal123;1138785][COLOR="Green"]מייקל ודניס
פוניטה לא ביוטפלי וברצינות תחשוב לרגע
איך פוניטה אמור לדעת איפה לארביטר?! ברצינות הוא סוס לא מדען על חושי שיודע איפה נמצא כול אחד
~~~
פוניטה מביט אליכם במבט מוזר, הוא לא פוקימון שיודע למצוא דברים והוא אפילו לא בוגר! אתם מנסים לחשוב איפה הוא נמצא אבל לא מוצאים אותו בשום מקום![/COLOR][/QUOTE]
אני יכול לבקש ממנו לשוטט בספינה ולמצוא אותו... אבל לא משנה.
"טוב אייס, תירגע. יש לך מושג מה לארביטאר אוהב? איפה הוא בדרך כלל אוהב להיות?" אני אשאל את אייס בנועם ואסתכל מסביב, אולי לארביטאר נמצא שם.
-
[quote]ג'ון
בסוף החדר יש דלת קטנה וכחולה שמובילה לחדר אחר[/quote]
אני אקח פוקידע אחד ואת כול הפוכדורים ואז אכנס לתוך החדר שמוביל הדלת הקטנה והכחולה.
-
[COLOR="Green"]מייקל ודניס
אתם מחפשים את לארביטר ולא מוצאים פתאום אתם שומעים קריאות מאזור הים (כיאלו מאיפה שרואים את הים בגד של הספינה נו אתם מבינים..) וקולות רבים משם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר יוצא וקופץ אל אחד מהעיגולים הצפים (בחרתם בזירה שהיא אם אגם וקצת יבשה מסיבב ועיגולים צפים ) הוא קופץ ומשתמש בגלגל להבה מהיר לעבר אקנס , "חפירה!" קרא ניאו, אקנס קפץ לאדמה ונכנס לתוכה במהירות, צימצאר הפסיק תגלגל להבה וחיכה שאקנס יצא , אקנס יצא לעבר צימצאר אבל הוא שרט אותו ופגע בו "חניקה!" קרא ניאו, אקנס קפץ אל צימצאר והסתובבב סביבו ולחץ אליו "צ'ימ..." קרא צימצאר ונראה שהוא נפגע קשה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה לוקח פוקדע אחד וחמש פוקדורים כי אין לך מקום לאיזה 50 פוקדורים!
אתה הולך למעבדה ורואה 10 פוקדורים מסודרים יפה ומעל כול אחד מסך אם תמונה ומקום להכנסת משהו שנראה כמו פוקדע ורמקול קטן,
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי
6-טריקו
7-טוגפי
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1139031][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה הולך למעבדה ורואה 10 פוקדורים מסודרים יפה ומעל כול אחד מסך אם תמונה ומקום להכנסת משהו שנראה כמו פוקדע ורמקול קטן,
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי
6-טריקו
7-טוגפי
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה[/COLOR][/QUOTE]
'ממ החלטה קשה... אבל אני אבחר בטוגפי!' אחשוב לעצמי, אקח את הפוכדור אל טוגפי ואז אצא משם כדי להכיר את טוגפי בשמחה.
-
[QUOTE=sigal123;1139031][COLOR="Green"]מייקל ודניס
אתם מחפשים את לארביטר ולא מוצאים פתאום אתם שומעים קריאות מאזור הים (כיאלו מאיפה שרואים את הים בגד של הספינה נו אתם מבינים..) וקולות רבים משם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר יוצא וקופץ אל אחד מהעיגולים הצפים (בחרתם בזירה שהיא אם אגם וקצת יבשה מסיבב ועיגולים צפים ) הוא קופץ ומשתמש בגלגל להבה מהיר לעבר אקנס , "חפירה!" קרא ניאו, אקנס קפץ לאדמה ונכנס לתוכה במהירות, צימצאר הפסיק תגלגל להבה וחיכה שאקנס יצא , אקנס יצא לעבר צימצאר אבל הוא שרט אותו ופגע בו "חניקה!" קרא ניאו, אקנס קפץ אל צימצאר והסתובבב סביבו ולחץ אליו "צ'ימ..." קרא צימצאר ונראה שהוא נפגע קשה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי
6-טריקו
7-טוגפי
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה[/COLOR][/QUOTE]
אתחיל לחייך,אבין שהמהלך לטובתי,אז אפנה אל ניאו
"בוא נראה מי הלוזר עכשיו!" אומר לו בשמחה,
אסתכל על צ'ימצ'אר ואומר "צ'ימצ'אר! תשתמש עליו עכשיו בשריטה,הוא לא יוכל להתחמק! ואז להביור,זה בטוח יגרום לו להבהל ולהרתע לאחור,אז תשתמש בחפירה וכסח אותו!"
-
[QUOTE=sigal123;1139031][COLOR="Green"]מייקל ודניס
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Blue"]ג'ון
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי
6-טריקו
7-טוגפי
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה[/COLOR][/QUOTE]
זה נקרא ירכתיים.
"וואו, מה קרה?" אני אומר ומפלס לעצמי דרך בין כל האנשים כשאני אוחז בידו של אייס. אני אומר לאנשים:" זוזו, יכול להיות שזה הפוקימון שלי!" אני אומר בזעם.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה בא לקחת את הפוקדור אבל משהו ועצר אותך "עצור, הכנס פוקדע בשביל לקבל פוקדור זה" נשמע קול מתכתי מהרמקול הקטן והבנת שהדבר הזה שסורק דברים נועד לפוקדע שלך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר רוצה לשרוט אותו אך ידו קשורות,
הוא אוגר אש בפיו אבל אקנס פוגע בו במכת ראש "אקנס ערפל!" קרא ניאו, אקנס שחרר ערפל מפיו כך שלא ראית כלום בכלל ואקנס המשיך לחנוק את צימצאר בכאב רב![/COLOR]
מייקל אני יענה לך שדניס יענה
-
[quote]ג'ון
אתה בא לקחת את הפוקדור אבל משהו ועצר אותך "עצור, הכנס פוקדע בשביל לקבל פוקדור זה" נשמע קול מתכתי מהרמקול הקטן והבנת שהדבר הזה שסורק דברים נועד לפוקדע שלך[/quote]
אני אשים את הפוקידע ואז לאחר שהדבר יאשר לי אקח את הפוכדור של טוגפי כדי להכיר אותו, להילחם איתו ולנצח בליגה!
-
[QUOTE=sigal123;1139053][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה בא לקחת את הפוקדור אבל משהו ועצר אותך "עצור, הכנס פוקדע בשביל לקבל פוקדור זה" נשמע קול מתכתי מהרמקול הקטן והבנת שהדבר הזה שסורק דברים נועד לפוקדע שלך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר רוצה לשרוט אותו אך ידו קשורות,
הוא אוגר אש בפיו אבל אקנס פוגע בו במכת ראש "אקנס ערפל!" קרא ניאו, אקנס שחרר ערפל מפיו כך שלא ראית כלום בכלל ואקנס המשיך לחנוק את צימצאר בכאב רב![/COLOR]
מייקל אני יענה לך שדניס יענה[/QUOTE]
ארגיש את עצמייי בוערות,כל כך כעסתי על ניאו "צ'ימצ'אר,להביור!!" אצעק בכל כוחי ואצביע לעבר ניאו.
"אני הולך לכסח אותך!" אשאג עליו,הבנתי שרכשתי יריב חדש...
-
[quote=sigal123;1138184]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]זגיזגון מהנהן לשלילה ולחיוב, כלומר[/COLOR]
[COLOR=red]הוא יקשיב לך אבל לא לכול דבר כמובן (אתה מבין למה אני מדברת) הוא מסתכל עליך וקופץ לעברך, אתה בא להגן אליך אבל הפוקדור נפתח והוא נכנס פנימה..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד ראשון..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד שני..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד שלישי..[/COLOR]
[COLOR=red]נתפס![/COLOR][/quote]
'טוב, יש לי זיגזגון שבכלל לא רציתי, אבל כמה שיותר יותר טוב.' אחשוב לעצמי.
אלך אל מגרש הפינגפונג פוקימונים ואבדוק אולי עומר משההומשהו שם.
אחשוב: 'אולי עכשיו נלה תחליף איתי, אבדוק באיזה חדר היא, אחזור לפה אחרר כך.' ואלך לכיוון המזכירות.
אשאל את המזכירה: "סליחה, את יודעת באיזה חדר נמצאת נלה? היא קיבלה חדר בערך בזמן שבו אני קיבלתי חדר." אומר לה ואקווה שלא תשאל אותי מהו שם המשפחה שלה.
-
[quote=sigal123;1139031][COLOR=green]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=green]אתם מחפשים את לארביטר ולא מוצאים פתאום אתם שומעים קריאות מאזור הים (כיאלו מאיפה שרואים את הים בגד של הספינה נו אתם מבינים..) וקולות רבים משם[/COLOR]
[/quote]
ארוץ לשם ביחד עם מייקל מקווה שלארי שם כדי לבדוק על מה כל המהומה
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
הדבר הזה מביא לך את הפוקדע ואת הפוקדור מתוך הפוקדור יוצא טוגפי קטן, הוא מביט בך ומתחיל לבכות![/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]דניס ומייקל
אתם רואים מין דבר ירקרק עמוק בתוך המים "איזה פוקימון טבע פנימה!" קרא נער מסוים והבטם למטה בדאגה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אקנס תשתמש בעוקץ רעל!" קרא ניאו, אקנס זז אחורה שחלק מבטנו שחורה מפיך וירה עוקץ רעל סגלגל שפגע ברגלו של צימצאר ונפגע מיד, הוא מיד התכווץ לכמה שניות אך סימן לך שהוא בסדר "עכשיו אקנס צא במכת ראש!" קרא ניאו, אקנס יצא באוויר לעבר צימצאר ישר כמו חץ שראשו הקשה בא ישירות לעבר בטנו של צימצאר[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הגעת אל המזכירות והיא הביטה אליך וחיפשה במחשבה "כן נלה קיבלה את חדר מספר 29 יחד אם שותפה אם נערה בשם ריקי" אמרה המזכירה והביטה אליך ושוב אל מחשבה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1140312][COLOR="Blue"]ג'ון
הדבר הזה מביא לך את הפוקדע ואת הפוקדור מתוך הפוקדור יוצא טוגפי קטן, הוא מביט בך ומתחיל לבכות![/COLOR]
אתם רואים מין דבר ירקרק עמוק בתוך המים "איזה פוקימון טבע פנימה!" קרא נער מסוים והבטם למטה בדאגה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אקנס תשתמש בעוקץ רעל!" קרא ניאו, אקנס זז אחורה שחלק מבטנו שחורה מפיך וירה עוקץ רעל סגלגל שפגע ברגלו של צימצאר ונפגע מיד, הוא מיד התכווץ לכמה שניות אך סימן לך שהוא בסדר "עכשיו אקנס צא במכת ראש!" קרא ניאו, אקנס יצא באוויר לעבר צימצאר ישר כמו חץ שראשו הקשה בא ישירות לעבר בטנו של צימצאר[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הגעת אל המזכירות והיא הביטה אליך וחיפשה במחשבה "כן נלה קיבלה את חדר מספר 29 יחד אם שותפה אם נערה בשם ריקי" אמרה המזכירה והביטה אליך ושוב אל מחשבה[/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר! בוא נקרע אותו! שריטה ואז להביור!" אומר לו ואשתוקק להביס את ניאו.
-
[quote]ג'ון
הדבר הזה מביא לך את הפוקדע ואת הפוקדור מתוך הפוקדור יוצא טוגפי קטן, הוא מביט בך ומתחיל לבכות![/quote]
"אל תבכה קטנצ'יק, אני המאמן שלך... אל תדאג..." אומר לו ואלטף אותו, אנסה לראות עם יקח אומץ ויתן לי לנסות לדבר איתו.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מנסה לשרוט אותו אבל ראשו הקשה של אקנס מכאיב לידו, צימצאר נפגע מאקנס אבל לא הרבה ומשתמש בלהבירו ממנו אקנס מתחמק בזחילה, "קדימה אקנס חסל אותו כבר זה רק קוף קטן צא בזנב מצליף!" קרא ניאו, אקנס הביט אליו וזחל במהירות לעבר צימצאר[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
טוגפי הביט אליך והמשיך לבכות, והמשיך והמשיך, פתאום ראית פתק קטן ליד המסך של הפוקדור של טוגפי בצבע צהבהב[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
טוגפי הביט אליך והמשיך לבכות, והמשיך והמשיך, פתאום ראית פתק קטן ליד המסך של הפוקדור של טוגפי בצבע צהבהב [/quote]
'מעניין מה כתוב שם...' אחשוב לעצמי, אקח את הפתק ואז אקרא אותו כדי להבין למה הטוגפי הזה בוכה.
-
[QUOTE=sigal123;1140369][COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מנסה לשרוט אותו אבל ראשו הקשה של אקנס מכאיב לידו, צימצאר נפגע מאקנס אבל לא הרבה ומשתמש בלהבירו ממנו אקנס מתחמק בזחילה, "קדימה אקנס חסל אותו כבר זה רק קוף קטן צא בזנב מצליף!" קרא ניאו, אקנס הביט אליו וזחל במהירות לעבר צימצאר[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
טוגפי הביט אליך והמשיך לבכות, והמשיך והמשיך, פתאום ראית פתק קטן ליד המסך של הפוקדור של טוגפי בצבע צהבהב[/COLOR][/QUOTE]
"זה לא יקרה!!" אצרח בזעם,חטפתי עוד התקף זעם.
"אני הולך לגמור אותך! צ'ימצ'אר,אל תתיאש! תשתמש בלהביור! ואז גלגל להבה!" אצעק בכל כוחותיי..
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
"הזכרה, לאכיל את טוגפי בבקבוק שבשידה" קראת מין הפתק וטוגפי המשיך לבכות ולבכות..
פתאום ארון קטן תפס את צומת ליבך ואליו בקבוק ואבקה צהבהבה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר משתמש בלהביורים שמהם אקנס מתחמק בזהאחר זה, הוא משתמש בגלגל להבה ומעיף את אקנס ומתקפל מהרעל, הוא מאוד מאוד מותש , אקנס זוחל ופוגע בצימצאר קשה אם זנבו ויוצא במכת ראש שפוגעת בידוק בבטנו ומעיפה את צימצאר [/COLOR]
-
[quote]ג'ון
פתאום ארון קטן תפס את צומת ליבך ואליו בקבוק ואבקה צהבהבה[/quote]
"זה בטח האוכל של טוגפי..." אמלמל לעצמי, אקח את הבקבוק ואת האבקה הצהבהבה ואתן אותה לטוגפי כדי שיאוכל ושישתוק.
-
[QUOTE=sigal123;1140390][COLOR="Blue"]ג'ון
פתאום ארון קטן תפס את צומת ליבך ואליו בקבוק ואבקה צהבהבה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר משתמש בלהביורים שמהם אקנס מתחמק בזהאחר זה, הוא משתמש בגלגל להבה ומעיף את אקנס ומתקפל מהרעל, הוא מאוד מאוד מותש , אקנס זוחל ופוגע בצימצאר קשה אם זנבו ויוצא במכת ראש שפוגעת בידוק בבטנו ומעיפה את צימצאר [/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר!" אצעק לו "תשתמש בגלגל להבה ואז בשריטה!" אצעק לו ואקווה להצליח במתקפה.
כל כך כעסתי על ניאו..
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה מביא את זה לידיו הקטנטנות של טוגפי והוא מסתכל אל הוקפא והבקבוק וזורק אותם עליך ולעברך וממשיך לבכות בקולי קולות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
ואתה כועס אליו כי?
~~~~~
צימצאר יוצא בגלגל להבה לעבר אקנס "חפירה!" קרא ניאו, אקנס נכנס לפני הקרקע ברגע האחרון וצימצאר הפסיק תגלגל להבה ,
אקנס יצא בטיל מתוך הקרקע לעבר צימצאר אבל צימצאר שרט אותו קצת והעיף אותו אבל הוא מיד הרים את ראשו "ססס..." הוא נהם לעבר צימצאר[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
אתה מביא את זה לידיו הקטנטנות של טוגפי והוא מסתכל אל הוקפא והבקבוק וזורק אותם עליך ולעברך וממשיך לבכות בקולי קולות[/quote]
אני אתפוס את טוגפי בראשו, ואז אכניס בכוח את הבקבוק כדי שהוא ישתוק כבר!
~~~~~
[i]אמרת שאת תעשי שאני כבר על ספינה או משהו...[/i]
-
[quote=sigal123;1140312][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]הדבר הזה מביא לך את הפוקדע ואת הפוקדור מתוך הפוקדור יוצא טוגפי קטן, הוא מביט בך ומתחיל לבכות![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]דניס ומייקל[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם רואים מין דבר ירקרק עמוק בתוך המים "איזה פוקימון טבע פנימה!" קרא נער מסוים והבטם למטה בדאגה[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אקנס תשתמש בעוקץ רעל!" קרא ניאו, אקנס זז אחורה שחלק מבטנו שחורה מפיך וירה עוקץ רעל סגלגל שפגע ברגלו של צימצאר ונפגע מיד, הוא מיד התכווץ לכמה שניות אך סימן לך שהוא בסדר "עכשיו אקנס צא במכת ראש!" קרא ניאו, אקנס יצא באוויר לעבר צימצאר ישר כמו חץ שראשו הקשה בא ישירות לעבר בטנו של צימצאר[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]הגעת אל המזכירות והיא הביטה אליך וחיפשה במחשבה "כן נלה קיבלה את חדר מספר 29 יחד אם שותפה אם נערה בשם ריקי" אמרה המזכירה והביטה אליך ושוב אל מחשבה[/COLOR][/quote]
"טוב, תודה!" אומר למזכירה.
אלך אל חדר 29 ואדפוק בדלת .
"נלה? זה איתי, יש לי משהו לספר לך!" אומר לנלה ואחכה שהיא תפתח לי את הדלת.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
לא אמרתי שאני ינסה להריץ אותך ואתה יודע שאתה דוחף לו בקבוק ריק לפה נכון?
~~~~~~~
טוגפי מביט אליך ויורק אליך את הבקבוק הריק ומתחיל לבכות אפילו יותר![/COLOR]
[COLOR="Red"] איתי
אתה דופק אל הדלת ואין, תשובה אתה דופק שנית ושוב אין תשובה, אתה רואה שהדלת נעולה וכנראה שנלה לא בחדרה והלכה לאינשהו[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
לא אמרתי שאני ינסה להריץ אותך ואתה יודע שאתה דוחף לו בקבוק ריק לפה נכון?
~~~~~~~
טוגפי מביט אליך ויורק אליך את הבקבוק הריק ומתחיל לבכות אפילו יותר![/quote]
[i]היית אומרת![/i]
~~~~~~~~~~~
אני אשים את החופר כדי שיהיה לטוגפי המעצבן שתייה ואז מתי שיהיה לי שתייה אתן לו כדי שהוא ישתוק!!!!!
-
[QUOTE=sigal123;1140312][COLOR="Blue"]ג'ון
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Red"]איתי
הגעת אל המזכירות והיא הביטה אליך וחיפשה במחשבה "כן נלה קיבלה את חדר מספר 29 יחד אם שותפה אם נערה בשם ריקי" אמרה המזכירה והביטה אליך ושוב אל מחשבה[/COLOR][/QUOTE]
אקפוץ ישר לתוך המים ללא מחשבה מוקדמת ואשחה אל הפוקימון ואגרור אותו במים אל הספינה
-
[quote=sigal123;1140575][COLOR=blue]ג'ון [/COLOR]
[COLOR=blue]לא אמרתי שאני ינסה להריץ אותך ואתה יודע שאתה דוחף לו בקבוק ריק לפה נכון?[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]טוגפי מביט אליך ויורק אליך את הבקבוק הריק ומתחיל לבכות אפילו יותר![/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה דופק אל הדלת ואין, תשובה אתה דופק שנית ושוב אין תשובה, אתה רואה שהדלת נעולה וכנראה שנלה לא בחדרה והלכה לאינשהו[/COLOR][/quote]
"לפי איך שאני מכיר את נלה, היא בטח הלכה לקרבות..." אומר לעצמי.
אלך לזור הקרבות ואחפש את נלה.
אם לא אמצא אותה אלך אל שטח הפינגפונג ואם היא לא תהיה שם אחזור לקרבות להילחם קצת.
-
[QUOTE=sigal123;1140481][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה מביא את זה לידיו הקטנטנות של טוגפי והוא מסתכל אל הוקפא והבקבוק וזורק אותם עליך ולעברך וממשיך לבכות בקולי קולות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
ואתה כועס אליו כי?
~~~~~
צימצאר יוצא בגלגל להבה לעבר אקנס "חפירה!" קרא ניאו, אקנס נכנס לפני הקרקע ברגע האחרון וצימצאר הפסיק תגלגל להבה ,
אקנס יצא בטיל מתוך הקרקע לעבר צימצאר אבל צימצאר שרט אותו קצת והעיף אותו אבל הוא מיד הרים את ראשו "ססס..." הוא נהם לעבר צימצאר[/COLOR][/QUOTE]
כי הוא קרא לי אפס המניאק הזה.. XD
~~~~
"צ'ימצ'אר! מהר! תשתמש בלהביור! ואז בעוד שריטה!" אומר לו
-
[COLOR="Sienna"]ג'ון
אמרתי! והוא לא חופר אתה פשוט לא יודע מה לעשות והוא מסכן ותינוק
~~~
אתה שם קצת אבקה בתוך בתוך הבקבוק ומחפש מים, אתה רואה בקבוק מים ושם קצת מים בבקבוק אתה מנער תבקבוק קצת ויוצא לך דייסה לא משהו אבל דייסה, אתה מגיש את זה לטוגפי והוא שותה במרץ[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מנסה להשיג את הדבר ששוקע אבל הוא שוקע מהר יותר ממך, אתה מוכרך לקחת אוויר ועולה למעלה ויורד שוב, אתה צולל וצולל אבל נגמר לך האוויר אבל אתה מצליח להחזיק בדבר הזה, פתאום אתה מרגיש שאתה נגרר למעלה למעלה ואתה מגיע ללמעלה ומתנשף בכבדות ורואה את ראלטס אם עינה הזוהרות [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שהיא לא בפינגפונג ולא בקרבות!
אתה מחפש אותה עוד פעם אבל לא מוצא אתה בא ללכת לקרבות אבל אז נערה מוכרת ששותה פחית פוקולה תופסת את צומת ליבך ואתה רואה שזאת נלה![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר שלח להביור ואקנס התחמק מהם בזחילה אבל נפגע באחד "מכת ראש!" קרא כריס, אקנס יצא במכת ראש נשרט מצימצאר אבל פגע בו לא קצת, צימצאר התעצבן ולהבתו גדלה טיפה אבל הוא היה מותש מאוד[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
~~~
אתה שם קצת אבקה בתוך בתוך הבקבוק ומחפש מים, אתה רואה בקבוק מים ושם קצת מים בבקבוק אתה מנער תבקבוק קצת ויוצא לך דייסה לא משהו אבל דייסה, אתה מגיש את זה לטוגפי והוא שותה במרץ[/quote]
"סוף סוף..." אמלמל לעצמי, אתפוס את טוגפי שהוא תוך כדי ששהוא שותה מהבקבוק ואז אצא מהמעבדה כדי להתחיל את המסע.
-
[quote=sigal123;1140769][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מנסה להשיג את הדבר ששוקע אבל הוא שוקע מהר יותר ממך, אתה מוכרך לקחת אוויר ועולה למעלה ויורד שוב, אתה צולל וצולל אבל נגמר לך האוויר אבל אתה מצליח להחזיק בדבר הזה, פתאום אתה מרגיש שאתה נגרר למעלה למעלה ואתה מגיע ללמעלה ומתנשף בכבדות ורואה את ראלטס אם עינה הזוהרות [/COLOR][/quote]
"רלטס תודה" אתנשף "את יכולה להשתמש בעל חושי על הדבר הזה ששוקע כדי להוציא אותו מן המים?"
-
[QUOTE=sigal123;1140769][COLOR="Sienna"]ג'ון
~~~
אתה שם קצת אבקה בתוך בתוך הבקבוק ומחפש מים, אתה רואה בקבוק מים ושם קצת מים בבקבוק אתה מנער תבקבוק קצת ויוצא לך דייסה לא משהו אבל דייסה, אתה מגיש את זה לטוגפי והוא שותה במרץ[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מנסה להשיג את הדבר ששוקע אבל הוא שוקע מהר יותר ממך, אתה מוכרך לקחת אוויר ועולה למעלה ויורד שוב, אתה צולל וצולל אבל נגמר לך האוויר אבל אתה מצליח להחזיק בדבר הזה, פתאום אתה מרגיש שאתה נגרר למעלה למעלה ואתה מגיע ללמעלה ומתנשף בכבדות ורואה את ראלטס אם עינה הזוהרות [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שהיא לא בפינגפונג ולא בקרבות!
אתה מחפש אותה עוד פעם אבל לא מוצא אתה בא ללכת לקרבות אבל אז נערה מוכרת ששותה פחית פוקולה תופסת את צומת ליבך ואתה רואה שזאת נלה![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר שלח להביור ואקנס התחמק מהם בזחילה אבל נפגע באחד "מכת ראש!" קרא כריס, אקנס יצא במכת ראש נשרט מצימצאר אבל פגע בו לא קצת, צימצאר התעצבן ולהבתו גדלה טיפה אבל הוא היה מותש מאוד[/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר!! בכל הכוח, גלגל להבה!" אומר לו ואז אוסיף "ואז, שריטה.."