-
[quote=sigal123;1092027]
[COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ מהנהן "אממ כמובן אם הוא רוצה, אבל אתם צריכים למהר, אם תירצו תוכלו לרכב אל הסטאפטור שלי לעיר השנייה היה שם תחרות" קרא האיש והביא לך פוקדור מבריק, הפוקדור של מריפ[/COLOR]
[/quote]
מצטער שלוקח לי הרבה זמן להגיב יש לי בעיות עם האינטרנט, אם אפשר תעדכני את הפוקימונים שלי בעמוד הראשון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה!" אגיד לאיש הנחמד "אני שמח שהחלטת להצטרף אלינו!" אגיד למריפ בחיוך "אתה חשוב מאוד לצוות ואני בטוח שאתה תעזור לי מאוד בעתיד!" אגיד לו "עכשיו אם סטראפטור שלך יכול לקחת אותי לעיר השנייה זה יהיה מאוד נחמד!" אגיד לאיש עם חיוך קטן על פניי
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
"כן הוא היה לפני 10 דקות אבל בכול זאת ביוטפלי היה מעולה" אמרה בריאנה במבוכה[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
דור
אתה מחפש סימן כלשהו ומנסה לטפס אבל נופל,
אתה מסתכל סביבך ורואה פנפי קטן![/COLOR][IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/Pokemon/231.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]נל
סניבי עושה כמו שביקשת ויוצאת אם עלי כותרת, היא מעיפה אותם לאוויר משתמש בכדור אנרגיה ואז בכדור אנרגיה נוסף, שניהם מתנגשים ויוצאים זיקוקים! היא חתוכת קצוץ קצוץ תעלי כותרת וניצוצות וורודים ירוקים נופלים עליה! את רואה שאין כמעט זמן ואת חייבת למהר לתחרות![/COLOR][COLOR="Red"]
איתי
תצוטט!
פעם הבאה לא טוב!
~~~~;
צרמנדר מהנהן ומסתכל אליך בעייניים גדולולת, הוא לוקח תפוקדור שלו שהמאמן זרק ומגיש לך[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
האיש מוציא פוקדור ומשם יוצא סטארפטור ענק! הוא מעלה את שלושתכם אליו ומורקרו מתיישב לך על הכתף מריפ ליידך ואוושט על מריפ האיש אומר משהו לסטארפטור והסטארפטור מנופף בכנפיו וממריא לעבר המשים הכחולים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ורואה שאתה במקום החמישי!
אתה רואה שעכשיו יש קרב של בריאנה מול מתאם זר ואז אתה ![/COLOR]
-
[quote]דור
אתה מחפש סימן כלשהו ומנסה לטפס אבל נופל,
אתה מסתכל סביבך ורואה פנפי קטן![/quote]אם יש לי כבר פוקדורים, אז, אני אשאל את הפאנפי הקטן: ''פאנפי, רוצה להצטרף אליי?''
אם אין לי אני אמשיך לסייר בתוך הבור
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אין לך פוקדורים כי לא עברתה בפרופסור!
אתה בודק תבור ורואה שהוא עגול ואין בו שום דבר חוץ ממך ומפאנפי (שנ.ב הוא פוקימון אדמה)[/COLOR]
-
[quote]דור
אין לך פוקדורים כי לא עברתה בפרופסור!
אתה בודק תבור ורואה שהוא עגול ואין בו שום דבר חוץ ממך ומפאנפי (שנ.ב הוא פוקימון אדמה)[/quote]
אני רציתי ללכת לפרופסור אבל לפני זה הגבת שנפלתי לתוך בור... זוכרת?
~~~~~~~~~~~
אני ינסה לטפס מחוץ לבור ואז ילך לפרופסור
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
כן..
~~~
כמו שאמרתי הבור חלק ניסיתה לטפס ולא הצלחתה, חשבתה מי יכול ליצור בור כזה? ואז הסתכלתה אל פאנפי הקטן שהא לידך[/COLOR]
-
אני שואל את פאנפי: ''פאנפי אתה עשית את הבור הזה?! אם כן תוכל בבקשה להוציא אותי מכאן?
ואולי אם תרצה תוכל להצטרף אליי למסע אחר כך! אני יטפל בך ממש טוב!'' ואז מחכה לתשובתו
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
פאנפי מסתכל אליך, הוא משתמש באקדח מים והקרקע נהיית רטובה יותר ורכה, הוא משתמש בגלגול ויוצר מנהרה, לאט לאט והא עושה את זה מספר פעמים ואתם כבר למעלה, ליד המעבדה של הפרופסור [/COLOR]
-
[quote]דור
פאנפי מסתכל אליך, הוא משתמש באקדח מים והקרקע נהיית רטובה יותר ורכה, הוא משתמש בגלגול ויוצר מנהרה, לאט לאט והא עושה את זה מספר פעמים ואתם כבר למעלה, ליד המעבדה של הפרופסור
__________________[/quote]
איך פאנפי משתמש באקדח מים?! ברצינות הוא פוקימון אדמה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לפאנפי ''תודה על שעזרת לי'' והולך למעבדת הפרופסור
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אני זוכרת שהוא השתמש פעם באקדח מים טוב נקרא לזה בועות או משהו
חוץ מזה אמרתי כבר לכמה משתמשים המשחק הזה לא הגיוני לחלוטין למה? ככה כי אם הוא ממש רוצה הוא יכול אולי ללמוד את זה אולי הוא מיוחד, דוגמא פיקאצו , הוא מפורסם למרות שהוא סתם עכבר שאפשר להרוג בשנייה, בכול זאת הוא מפורסם ויודע מכת וולט
~~~~~
אתה הולך לכיוון המעבדה ואתה רואה את פאנפי מתגלגל אחריך, אתה מסתכל אליו והוא מתחבא, אתה מפסיק להסתכל והוא חוזר להתגלגל[/COLOR]
-
[QUOTE]דור
אני זוכרת שהוא השתמש פעם באקדח מים טוב נקרא לזה בועות או משהו
חוץ מזה אמרתי כבר לכמה משתמשים המשחק הזה לא הגיוני לחלוטין למה? ככה כי אם הוא ממש רוצה הוא יכול אולי ללמוד את זה אולי הוא מיוחד, דוגמא פיקאצו , הוא מפורסם למרות שהוא סתם עכבר שאפשר להרוג בשנייה, בכול זאת הוא מפורסם ויודע מכת וולט
~~~~~
אתה הולך לכיוון המעבדה ואתה רואה את פאנפי מתגלגל אחריך, אתה מסתכל אליו והוא מתחבא, אתה מפסיק להסתכל והוא חוזר להתגלגל
__________________[/QUOTE]אני שואל את פאנפי, [b]שוב[b[/b][/b]''פאנפי, אחרי שאני ייקבל פוקדורים, תרצה להצטרף אליי?
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
התעלמתה פעם שלישית אני מבקשת שתערוך תהודעות ותוסיף ציטוט אחרת אני פשוט יוציא אותך ואני לא רוצה לעשות את זה
~~~~~
פאפנפי מהנהן ומתגלגל לעבריך, אתם מגיעים למעבדה ורואים מבעד לדלת הזכוכית את הפרופסור [/COLOR]
-
[QUOTE]דור
התעלמתה פעם שלישית אני מבקשת שתערוך תהודעות ותוסיף ציטוט אחרת אני פשוט יוציא אותך ואני לא רוצה לעשות את זה
~~~~~
פאפנפי מהנהן ומתגלגל לעבריך, אתם מגיעים למעבדה ורואים מבעד לדלת הזכוכית את הפרופסור[/QUOTE]
מצטער.... טעות שלי:sorry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני נכנס למעבדה ואומר לפרופסור:''שלום פרופסור, אני רוצה להתחיל את המסע שלי בתור מאמן פוקימונים אז וכל להביא לי את ההתחלתי שתמיד רציתי, סקווירטל?''
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
זה בסדר (:
~~~~~
"אה כמובן! ההתחלתי שלך הוא סקווירטל נכון?" ענה האיש והביא לך פוקדור נוצץ "והנה חמש פוקדורים ריקים ופוקדע כמובן!" ענה הפרופסור "אני מצטער שאני לחוץ כזה אבל אני פשוט מתארגן לנסיעה מחר אני נוסע לאיזה עיר שצריכים אותי שם " אמר הפרופסור והנכיס כמה פוקדורים למזוודה, ותוך כמה שניות עמדתה בחוץ, יחד אם פאנפי והחפצים החדשים[/COLOR]
-
[quote]דור
זה בסדר (:
~~~~~
"אה כמובן! ההתחלתי שלך הוא סקווירטל נכון?" ענה האיש והביא לך פוקדור נוצץ "והנה חמש פוקדורים ריקים ופוקדע כמובן!" ענה הפרופסור "אני מצטער שאני לחוץ כזה אבל אני פשוט מתארגן לנסיעה מחר אני נוסע לאיזה עיר שצריכים אותי שם " אמר הפרופסור והנכיס כמה פוקדורים למזוודה, ותוך כמה שניות עמדתה בחוץ, יחד אם פאנפי והחפצים החדשים[/quote]
אני שואל את פאנפי:''תרצה להצטרף אליי?''
~~~~~~~~~~~~~~~~~;
תוסיפי אותי לדף רשומים