-
[COLOR="DarkOrange"]איתי ועומר
אתם מכירים זה את זה ומסתובבים לאחור לראות מי אמר את זה,
אתם רואים נערה שגודלה ממכם בכמה שנים אם חולצה לבנה כובע ושער חום ומכנסים קצרים ותיק ורדרד,
"אתה לא יכול לתפוס צ'יפיפ אם אתה יורה קרני קרח לאוויר" היא אמרה והוציאה מתיקה קופסא
קטנה והוציא משם קוביה קטנה וירקרקה וזרקה לאוויר מאוד גבוהה, הציפור צללה קצת תפסה את הקוביה במקורה והמריאה למעלה [/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/j3a0ynojjmtc.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1142849][COLOR="DarkOrange"]איתי ועומר
אתם מכירים זה את זה ומסתובבים לאחור לראות מי אמר את זה,
אתם רואים נערה שגדולה ממכם בכמה שנים אם חולצה לבנה כובע ושער חום ומכנסים קצרים ותיק ורדרד,
"אתה לא יכול לתפוס צ'יפיפ אם אתה יורה קרני קרח לאוויר" היא אמרה והוציאה מתיקה קופסא
קטנה והוציא משם קוביה קטנה וירקרקה וזרקה לאוויר מאוד גבוהה, הציפור צללה קצת תפסה את הקוביה במקורה והמריאה למעלה [/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/j3a0ynojjmtc.png[/IMG][/QUOTE]
"היי איתי, מה קורה איתך?" אשאל אותו ואז אפנה אל הילדה
"שלום, שמי עומר, זה שם בצד הוא טום, וליידו איתי, מה השם שלך?" אשאל אותה.
"איזה פוכדור מעניין.." אמלמל ואביט על הקוביה הירוקה המוזרה "יש לך מידע על הפוקימון הזה? יש פה פוקדע מיוחד? מה שזרקת אמור להיות פוכדור פה?" אשאל אותה
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"זה לא פוקדור זה פוקג'לי מחרצנים ופירות ואני מכירה תפוקימון הזה טוב מאוד, אני מצאתי אותו" אמרה הנערה והבטתם אליה בתדהמה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1142867][COLOR="Sienna"]עומר
"זה לא פוקדור זה פוקג'לי מחרצנים ופירות ואני מכירה תפוקימון הזה טוב מאוד, אני מצאתי אותו" אמרה הנערה והבטתם אליה בתדהמה [/COLOR][/QUOTE]
"מצאת אותו?!" אתפלא ואביט על צ'יפופ הקטן שמרחף באוויר.
"וואו! מה את יכולה להגיד עליו?" אשאל אותה ואז אלחש לטום "נראה לי שהיא תתן לך את כל המידע על הפוקימון הזה.."
"רגע, לא אמרת לי איך קוראים לך!" אזכר שהיא לא הודיעה לי את שמה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
צ'יפיפ
~~~
"טוב אתם תגלו את זה בפוקדע שלכם אבל , טוב בקיצור היא מסוג עשב ומעופף והיא מאוד אוהבת חרצנים,
היא לא עפה מאוד גבוהה אבל עפה בצורה סבירה, היא גם יודעת לתפוס חרצנים מהאוויר לכן קוראים לה צ'יפיפ מהמילה צ'י ופיפ שזה חרצן " אמרה הנערה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1142873][COLOR="Sienna"]עומר
צ'יפיפ
~~~
"טוב אתם תגלו את זה בפוקדע שלכם אבל , טוב בקיצור היא מסוג עשב ומעופף והיא מאוד אוהבת חרצנים,
היא לא עפה מאוד גבוהה אבל עפה בצורה סבירה, היא גם יודעת לתפוס חרצנים מהאוויר לכן קוראים לה צ'יפיפ מהמילה צ'י ופיפ שזה חרצן " אמרה הנערה [/COLOR][/QUOTE]
"אה... אוקיי.." אבין.
"רוצה אולי.. קרב? יש לי עוד זמן כנראה עד לפינגפונג..." אציע לה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"הפינג פונג? שמעתי שהוא מבוטל " אמרה הנערה "ולא אני מעדיפה שלט " היא אמרה
"סורה איפה היית?! צריך אותך דחוף למטה יש לנו בעיה!" קרא איש סיפון אחד "אוקי אוקי אני באה" קראה סורה ונכנסה איתו פנימה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1142876][COLOR="Sienna"]עומר
"הפינג פונג? שמעתי שהוא מבוטל " אמרה הנערה "ולא אני מעדיפה שלט " היא אמרה
"סורה איפה היית?! צריך אותך דחוף למטה יש לנו בעיה!" קרא איש סיפון אחד "אוקי אוקי אני באה" קראה סורה ונכנסה איתו פנימה [/COLOR][/QUOTE]
"אוי.." אתבאס ואגש לטום ואודיע לו על החדשות המצערות "הפינגפונג בוטל.."
אשתעמם קצת ואגש לקומה למטה, במסקנה שיש שם משהו שיוכל להעסיק אותי ואת טום.
חוץ מזה, רציתי לדעת מה קרה שם, זה סיקרן אותי.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה יורד ללמטה ורואה שכמה אנשים נכנסים לצפייה בפוקימוני מים "בוא ניכנס" אמר טום, ראיתם שם את החלון הגדול הזה ואת הפתח שמוביל פנימה, כמה מכשירים לנשימה מתחת למים היו שם וסורה גם הייתה אם מכשיר כזה ביד ובגד ים כחול ושער פזור "אוקי הצלילה מתחילה בעוד כמה דקות למי שלא נרשם שירשם למי שאין מכשירשיקח ולכול אלה שיש להם דברים חשובים לשים בלוקרים בהרשמה אפשר לקבל מפתח!" קראה סורה והביטה אל המים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1142897][COLOR="Sienna"]עומר
אתה יורד ללמטה ורואה שכמה אנשים נכנסים לצפייה בפוקימוני מים "בוא ניכנס" אמר טום, ראיתם שם את החלון הגדול הזה ואת הפתח שמוביל פנימה, כמה מכשירים לנשימה מתחת למים היו שם וסורה גם הייתה אם מכשיר כזה ביד ובגד ים כחול ושער פזור "אוקי הצלילה מתחילה בעוד כמה דקות למי שלא נרשם שירשם למי שאין מכשירשיקח ולכול אלה שיש להם דברים חשובים לשים בלוקרים בהרשמה אפשר לקבל מפתח!" קראה סורה והביטה אל המים [/COLOR][/QUOTE]
"וואו, זאת תהיה חוויה! בוא נרשם!" אומר לטום ואגש להרשם איתו. אז אקח גם מכשיר ולבסוף אכניס את תידי לאחד הלוקרים.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה בא להרשמה ומולך עומדת אישה קצת מבוגרת
"ההרשמה עולה 50 אם אתם מעוונינים תמלאו תטפסים האלה אם 50 פוקישקל" היא אמרה והגישה שני טפסים
שם:
חדר:
עיר:
ראית שטום ממלא את זה בעט אחד שהיא הביאה לכם והגיש לך תעט גם [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1142481][COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ הנהן לשלילה ועליתם לחדר ביחד, הבטתם אל החדר הגדול וראיתם שאייס לא שם, התחלתם להשתעמם ואז פרינפלאפ הציע הצעה, ללכת לצפיית פוקימוני המים ![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי פרינפלאפ, בוא נלך." אני אומר בחיוך והולך לקבלה כדי לשאול איפה המופע. אחרי זה אני הולך למופע ומוציא את פוניטה וניזוראן, שיצפו איתנו ביחד.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה הולך לקבלה
"אממ המופע מתחיל בעוד שעתיים וצריך לקנות כרטיס אחד שיאפשר לך ללכת ל3 מופעים שמה, עכשיו יש כמה דברים שאפשר לעשות יש את הצלילה במים ועוד שעה יש ארות 4 שעכשיו היא ב6 בגלל הארוחת צהירם המאוחרת " אמרה המזכירה והצביעה אל הצפייה בפוקימוני מים ששם היה תצלילה ואת חדר האוכל בפינה ששם היה את הארוחת 4 שב6[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
טוגפי מביט אליך "טוג.. טוגפי ? טוג טוגפי?" |מי אתה ? איפה הפרופסור?| שאל טוגפי וצעד צעד אחורה והביט אליך בעינו השחורות [/quote]
"אני המאמן שלך והפרופסור נתן לי אותך, בבקשה תאמין לי..." אומר לטוגפי.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
"טוגפי!" קרא טוגפי וקפץ אליך בשמחה ועלה אל ראשך "טוג טוג טוגפי פי ! " |סוף סוף מישהו לוקח אותי!|קרא טוגפי בשמחה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1142976][COLOR="Blue"]ג'ון
"טוגפי!" קרא טוגפי וקפץ אליך בשמחה ועלה אל ראשך "טוג טוג טוגפי פי ! " |סוף סוף מישהו לוקח אותי!|קרא טוגפי בשמחה[/COLOR][/QUOTE]
"יופי לך..." אומר לו ואז אצא מהמעבדה עם כול החפצים כדי להתחיל את המסע להיות מאמן פוקימונים חזק ומעולה!
-
[QUOTE=sigal123;1142932][COLOR="Green"]מייקל
אתה הולך לקבלה
"אממ המופע מתחיל בעוד שעתיים וצריך לקנות כרטיס אחד שיאפשר לך ללכת ל3 מופעים שמה, עכשיו יש כמה דברים שאפשר לעשות יש את הצלילה במים ועוד שעה יש ארות 4 שעכשיו היא ב6 בגלל הארוחת צהירם המאוחרת " אמרה המזכירה והצביעה אל הצפייה בפוקימוני מים ששם היה תצלילה ואת חדר האוכל בפינה ששם היה את הארוחת 4 שב6[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, תודה רבה." אני אומר והולך לקנות לי כרטיס. אחרי שאני קונה אני פשוט מחכה שהמופע יתחיל.
-
[QUOTE=sigal123;1142908][COLOR="Sienna"]עומר
אתה בא להרשמה ומולך עומדת אישה קצת מבוגרת
"ההרשמה עולה 50 אם אתם מעוונינים תמלאו תטפסים האלה אם 50 פוקישקל" היא אמרה והגישה שני טפסים
שם:
חדר:
עיר:
ראית שטום ממלא את זה בעט אחד שהיא הביאה לכם והגיש לך תעט גם [/COLOR][/QUOTE]
אמלא את הטופס כך:
[QUOTE]שם: עומר
חדר: 34
עיר: התחלתית
פוקימונים שהייתי שמח שיהיו איתי: שינקס[/QUOTE]
אמלא את שמו של שינקס ואחשוב לעצמי 'אנסה לעודד אותו מהנפילה למים..'
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה לא ממש עושה לטוגפי טובה שאתה לוקח אותו זה הפוך
~~~
אתה לוקח את דבריך וטוגפי אל ראשך למרות שהוא די כבר , אתם הולכים בשביל "טוג טוגפי פי?" |מה עושים עכשיו?| שאל טוגפי והביט אליך בעיניו השחורות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה קונה כרטיס ונכנס פנימה אבל עובר ה10 דקות ונורא משעמם לך , פרינפלאפ מציע לך לבדוק את עניין הצלילה הזה אולי [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לא חושב שהיה לו טראומה מזה?
~~~~
"סלח לי אבל אתה צריך למלא שם מלא ואת שם העיר " אמרה המזכירה ולקחה את הטופס של טום ואת שלך הגישה שנית[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
~~~
אתה לוקח את דבריך וטוגפי אל ראשך למרות שהוא די כבר , אתם הולכים בשביל "טוג טוגפי פי?" |מה עושים עכשיו?| שאל טוגפי והביט אליך בעיניו השחורות[/quote]
"הולכים להתחיל את המסע כדי שאני יהיה מאמן על ואתה תהיה פוקימון על!" אומר לטוגפי ואז אמשיך בדרך איתו.
-
[quote=sigal123;1142849][COLOR=darkorange]איתי ועומר[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם מכירים זה את זה ומסתובבים לאחור לראות מי אמר את זה,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם רואים נערה שגודלה ממכם בכמה שנים אם חולצה לבנה כובע ושער חום ומכנסים קצרים ותיק ורדרד,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אתה לא יכול לתפוס צ'יפיפ אם אתה יורה קרני קרח לאוויר" היא אמרה והוציאה מתיקה קופסא[/COLOR]
[COLOR=darkorange]קטנה והוציא משם קוביה קטנה וירקרקה וזרקה לאוויר מאוד גבוהה, הציפור צללה קצת תפסה את הקוביה במקורה והמריאה למעלה [/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/j3a0ynojjmtc.png[/IMG][/quote]
"מרשים ביותר..." אומר לה.
"את יודעת אם פוכדורים רגילים יעבדו על צ'יפופ?" אשאל את הנערה.
-
[QUOTE=sigal123;1143058][COLOR="Blue"]ג'ון
~~~
אתה לוקח את דבריך וטוגפי אל ראשך למרות שהוא די כבר , אתם הולכים בשביל "טוג טוגפי פי?" |מה עושים עכשיו?| שאל טוגפי והביט אליך בעיניו השחורות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה קונה כרטיס ונכנס פנימה אבל עובר ה10 דקות ונורא משעמם לך , פרינפלאפ מציע לך לבדוק את עניין הצלילה הזה אולי [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לא חושב שהיה לו טראומה מזה?
~~~~
"סלח לי אבל אתה צריך למלא שם מלא ואת שם העיר " אמרה המזכירה ולקחה את הטופס של טום ואת שלך הגישה שנית[/COLOR][/QUOTE]
אשנה את הטופס מחדש וארשום
[SPOILER]שם מלא: עומר לואיס
עיר: פאילור[/SPOILER]
אגיש למזכירה את הטופס מחדש.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
"טוגפי..? " |ועכשיו..?| שאל טוגפי ופתאום הצביע אל משהו שזז בין השיחים
~~~
נמחשב שלי טיפה תקוע אז המתקפות של טוגפי הם -
דחיפה מטורנם והקסמה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"ברור שלא " ענתה הנערה , פתאום מישהו בא "סורה אנחנו צריכם אותך למטה מהר!" הוא קרא וגרר אותה ללמטה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
הזכרתי לך ששינקס הוא חתול?
~~~
"אוקי אתה רשום אתה רוצה לוקר לדברים שלך?" קראה המזכירה ולקחה את הטופס ממך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1143068][COLOR="Blue"]ג'ון
~~~
דחיפה מטורנם והקסמה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"ברור שלא " ענתה הנערה , פתאום מישהו בא "סורה אנחנו צריכם אותך למטה מהר!" הוא קרא וגרר אותה ללמטה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
הזכרתי לך ששינקס הוא חתול?
~~~
"אוקי אתה רשום אתה רוצה לוקר לדברים שלך?" קראה המזכירה ולקחה את הטופס ממך[/COLOR][/QUOTE]
לא, נחמד לדעת דברים חדשים :)
רגע, אתה אומרת שהוא לא יכול לשחות?
~~~
"אממ.. כן, יש לי שם דברים חשובים, אבן אופל, אבן מים" אשיב לה ואראה איך טום ממלא את הטופס.
-
[QUOTE=sigal123;1143058][COLOR="Blue"]
[COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי." אני אומר לו בחיוך רחב על פניי ומחזיר אותו. לאחר מכן אני רץ מהר אל אזור הצלילה, לא רוצה לפספס את הצלילה הבאה.
-
[quote=sigal123;1143068][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]"טוגפי..? " |ועכשיו..?| שאל טוגפי ופתאום הצביע אל משהו שזז בין השיחים[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]נמחשב שלי טיפה תקוע אז המתקפות של טוגפי הם -[/COLOR]
[COLOR=blue]דחיפה מטורנם והקסמה[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"ברור שלא " ענתה הנערה , פתאום מישהו בא "סורה אנחנו צריכם אותך למטה מהר!" הוא קרא וגרר אותה ללמטה[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]הזכרתי לך ששינקס הוא חתול?[/COLOR]
[COLOR=sienna]~~~[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אוקי אתה רשום אתה רוצה לוקר לדברים שלך?" קראה המזכירה ולקחה את הטופס ממך[/COLOR][/quote]
"כדאי שאלך לראות מה קורה..." אומר לעצמי ואלך אחרי סורה והאיש ואחשוב 'מעניין אם זה קשור למחתרת... לא, לא יכול להיות...' אהרהר בראשי.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
חתולים לא לא יכולים לשחות, הם יכולים אבל בתור חתול הם שונאים מים
~~~
"הנה התא שלך הוא 17 "אמרה המזכירה ונתנה לך מפתח כסוף קטן וגם לטום שממזמן הגיש תטופס והתחיל ללכת לדלת שמובילה ללוקרים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם יורדים למטה לצלילה ואתם רואים כמה מאמנים שבאים למזכירה להירשם את סורה אם דבר כזה לנשימה ביד ועוד כמה דברים כאלה בתוך סלסלה [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה עוקב אחריהם עד אזור הצפייה בפוקימונם רק ששם חוץ מהאזור צפייה בפוקימונים יש פתח כזה שהוא סגור, הרבה מאמנים בבגדי יפ וגם סורה אם דבר כחול בידה שנראה כמו מכשיר לנשימה מתחת למים וכמה אנשים שנרשמים בדוכן קטן ששם יש מישהו עצבנית ודלת לעוד מקום[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1143268][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם יורדים למטה לצלילה ואתם רואים כמה מאמנים שבאים למזכירה להירשם את סורה אם דבר כזה לנשימה ביד ועוד כמה דברים כאלה בתוך סלסלה [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי פרינפלאפ, בוא נרשם." אני אומר לפרינפלאפ בחביבות והולך אל הדלפק כדי להירשם אצל המזכירה.
-
[quote]ג'ון
~~~
דחיפה מטורנם והקסמה][/quote]
"תשתמש במוטרנום על מה שזז בין השיחים!" אפקוד על טוגפי...
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתם הולכים לדלפק ומבקשים להירשם "ההרשמה עולה 50 אם אתם רוצים להירשם הנה הטופס משלמים בסוף"
אמרה המזכירה והגישה לך טופס ועט
שם:
חדר:
עיר:
פוקימונים שהייתי שמח שהיו איתי (רק אחד):[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
טוגפי השתמש במטורנם ואקדח מים בא מהשמים ופגע בדבר הזה,
מישם יצא מין ילד קטם ולבן אם שער ירוק , הוא פתאום נהיה מטושטש טיפה אבל אז חזר למצבו הרגיל,
הסתכלת אליו וראית שזה ראלטס! [/COLOR]
-
[quote]ג'ון
טוגפי השתמש במטורנם ואקדח מים בא מהשמים ופגע בדבר הזה,
מישם יצא מין ילד קטם ולבן אם שער ירוק , הוא פתאום נהיה מטושטש טיפה אבל אז חזר למצבו הרגיל,
הסתכלת אליו וראית שזה ראלטס! [/quote]
"זה ראלטס טוגפי! תתקוף אותו בדחיפה עם שילוב של מטרונום!" אומר לטוגפי הקטן.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
ראלטס מתחמק אבל מתחשמל ממכת ברק מלמעלה,
הוא משתמש בעל חושי ומעיף אל טוגפי הרבה עלים שפוגעים בו קצת אבל הוא ממשיך לעמוד, פתאום ראלטס שוב נהיה מתושתש והוא מטפס אל עץ, פתאום מתוך העץ יוצא החוצה איפום קטן שזנבו אוחז בעץ בחוזקה ומביט אליך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1143268][COLOR="Sienna"]עומר
חתולים לא לא יכולים לשחות, הם יכולים אבל בתור חתול הם שונאים מים
~~~
"הנה התא שלך הוא 17 "אמרה המזכירה ונתנה לך מפתח כסוף קטן וגם לטום שממזמן הגיש תטופס והתחיל ללכת לדלת שמובילה ללוקרים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Red"]איתי
אתה עוקב אחריהם עד אזור הצפייה בפוקימונם רק ששם חוץ מהאזור צפייה בפוקימונים יש פתח כזה שהוא סגור, הרבה מאמנים בבגדי יפ וגם סורה אם דבר כחול בידה שנראה כמו מכשיר לנשימה מתחת למים וכמה אנשים שנרשמים בדוכן קטן ששם יש מישהו עצבנית ודלת לעוד מקום[/COLOR][/QUOTE]
אלך אחריו לעבר הלוקר וכשאגיע אכניס את התיק לתא 17..
בזמן ההליכה אתלבט "אתה חושב ששינקס ירצה לשחות או שניקח מישהו אחר?"
-
[QUOTE=sigal123;1143330][COLOR="Green"]מייקל
אתם הולכים לדלפק ומבקשים להירשם "ההרשמה עולה 50 אם אתם רוצים להירשם הנה הטופס משלמים בסוף"
אמרה המזכירה והגישה לך טופס ועט
שם:
חדר:
עיר:
פוקימונים שהייתי שמח שהיו איתי (רק אחד):[/COLOR]
[ [/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה." אני אומר לה בחיוך וממלא את הטופס כך:
[SPOILER]
שם:מייקל אנדרסון
חדר:32
עיר:פאילור
פוקימוניטם שהייתי רוצה שיהיו איתי: פרינפלאפ[/SPOILER]
אני ממלא ומחייך אל פרינפלאפ.אני חושב לעצמי:' הלוואי שהייתי יכול לקחת עוד מישהו, אבל פרינפלאפ הוא היחיד שיהיה מסוגל לשהות שם.' אני חושב ומגיש לה את הטופס, וגם מבקש לוקר לדברים שלי.
-
שם בפורום : Dor_T
שם במשחק :אפולון
דמות : [URL="http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/3.png"][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/3.png[/IMG][/URL]
רקע : אפולון(שנולד בשם דביר) נולד בפליירון להוריו שאהב הכי בעולם, גלית ואיציק. באחד מימיו כשהיה בן 9 הלך דביר לישון בחדרו שנמצא בקומה העליונה. לאט לאט התחיל להירדם ולפתע שמע: "בום! בום! בום!" דביר מיד זהייה את הקול- שלוש יריות רובה W6 שאת קול יריותיו זכר מהמשחקים ששיחק במחשב. דביר נהל את הדלת בחדר, והתפלל שהכל בסדר והוריו בחיים. הוא חיכה וחיכה וכעבור שלוש שעות החליט לרדת למטה ולבדוק שהכל בסדר. שירד, גילה את אמו שוכבת על הרצפה, מדדמת, ללא רוח חיים בתוכה, ואת אביו- איציק שיושב ליידה ובוכה. דביר, שאהב את אמו יותר מכל דבר אחר בעולם, התחיל לבכות, בכי ארוך וכואב. לקח לו שנים לעכל את הבשורה.
ששאל דביר את אביו מה קרה למטה, אביו סרב לומר לו. דביר החליט שברגע שיידע מה קרה, ינקום במי שהעז לרצוח את אמו.
כשהגיע לגיל 13, דני קם מוקדם בבוקר, הוא יידע שהיום מתחיל מסע הפוקימונים שלו. שיירד למטה גילה את אביו שקוע בטלווזיה בראיון של מישהו בשם עדן. שאביו ראה אות דביר הוא חיבק אותו ואמר:"אני צריך לדבר איתך, עכשיו" .
שניהם ישבו על הספא ואביו אמר:"באותו ערב, שאמך נפטרה, פרצו שלושה אנשים שעל חולצותיהם רשומה המילה דארקנס לביתנו, הם שאלו את אמך:" איפה זה? תגלי או שנהרוג אותך!" אני ואמך לא יידענו על מה האנשים האלו מדברים ואמך רק אמרה:"אל מה אתם מדברים? אין לי מושג.." חברי צוות דארקנס, שבראשם עמד אדם בשם ליאו אמרו:"אל תגידו שלא אמרנו" וירו בלי רחמים באמך. "היום, שראיתי בטלווזיה ראיון של מישהו שגם אמו נרצחה, זה היה הקש ששבר את גב הגמל, אני חייב לנקום, אני חייב שתנקום בשבילי בדארקנס הנוראיים האלו. עד היום לא ספרתי לך כי ידעתי שתנסה לנקום בהם, אבל פחדתי שתפגע. אבל כפי שאמרתי, היום נשבר גב הגמל. אתה חייב לחבור לצוות אפולו ולנקום בדארקנס, חייב" .
דביר לא היסס ואמר:"זה מה שאני עומד לעשות". בנוסף, דביר החליט לשנות את שמו לאופולון, על שם הקבוצה אלייה יצטרף בכדי לנקום בצוות דארקנס.
פוקימונים : פוקבו, פוקימון האש ההתחלתי מהדור החמישי .
הערות : מקווה שאצליח להרשם.
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
-
[QUOTE=sigal123;1143344][COLOR="Blue"]ג'ון
ראלטס מתחמק אבל מתחשמל ממכת ברק מלמעלה,
הוא משתמש בעל חושי ומעיף אל טוגפי הרבה עלים שפוגעים בו קצת אבל הוא ממשיך לעמוד, פתאום ראלטס שוב נהיה מתושתש והוא מטפס אל עץ, פתאום מתוך העץ יוצא החוצה איפום קטן שזנבו אוחז בעץ בחוזקה ומביט אליך [/COLOR][/QUOTE]
"טוגפי תשתמש שוב במטרונום!" אפקוד על טוגפי, "ואם ראלטס נופל תשתמש בדחיפה עליו!" אוסיף.
-
[quote=sigal123;1143268][COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]חתולים לא לא יכולים לשחות, הם יכולים אבל בתור חתול הם שונאים מים[/COLOR]
[COLOR=sienna]~~~[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הנה התא שלך הוא 17 "אמרה המזכירה ונתנה לך מפתח כסוף קטן וגם לטום שממזמן הגיש תטופס והתחיל ללכת לדלת שמובילה ללוקרים[/COLOR]
[COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]אתם יורדים למטה לצלילה ואתם רואים כמה מאמנים שבאים למזכירה להירשם את סורה אם דבר כזה לנשימה ביד ועוד כמה דברים כאלה בתוך סלסלה [/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה עוקב אחריהם עד אזור הצפייה בפוקימונם רק ששם חוץ מהאזור צפייה בפוקימונים יש פתח כזה שהוא סגור, הרבה מאמנים בבגדי יפ וגם סורה אם דבר כחול בידה שנראה כמו מכשיר לנשימה מתחת למים וכמה אנשים שנרשמים בדוכן קטן ששם יש מישהו עצבנית ודלת לעוד מקום[/COLOR][/quote]
"ואוו מגניב! אני חייב להירשם לזה!" אתלהב מהמקום.
אוציא את סקיטי וזיגזגון ואומר: "טוב, מי רוצה לצאת לשחייה איתי במים?" אשאל אותם ואקווה שאחד מהם ירצה.
-
סקר קטן
האם אתם אוהבים את הצבעים?
תבחרו שלושה צבעים שהייתם רוצים:
מה אתם מעדיפים אם צבעים או בלי?
[COLOR="Sienna"]עומר
טום מביט אליך ושם את דבריו בלוקר (התיק שלך למעלה אבל רק דברים כמו כסף ועוד כול מיני נמצאים אצלך אז אתה שם ואתם שם וכך גם טום) ונועל את הלוקר במפתח וקושר בחוט לכיס במכנסיו, "תראה הוא בסך הכול נמר , זה כמו סקיטי וגלמיאו , שנואים מים" אמר טום ובדק שהמפתח קשור היטב[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"אוקי אתה רשום והנה מפתח ללוקר מספר 19" אמרה האישה והגישה לך מפתח כסוף קטן[/COLOR]
[COLOR="Orange"]דור
הרקע טיפה מקשה עליי אבל מצוין בסך הכול, התמונה כבר תפוסה אז תחליף אותה ואתה רשום[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
איפום נפגע ומכה בזנבו הגדול את טוגפי ומעיף אותו על עץ וטוגפי מתחיל לבכות , הוא מתעצבן נעמד ומשתמש במטורנום רציני מה שיורה להביור גדול מהשמים שפוגע בו,
איפום נפגע קשה ומתחיל להיות מטושטש לכמה דקות[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא את שינהם וסקיטי מנידה בראשה בגועל לעומת זיגזיגון שנורא נורא מתלהב וגורר אותך לעבר דוכן ההרשמה[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
איפום נפגע ומכה בזנבו הגדול את טוגפי ומעיף אותו על עץ וטוגפי מתחיל לבכות , הוא מתעצבן נעמד ומשתמש במטורנום רציני מה שיורה להביור גדול מהשמים שפוגע בו,
איפום נפגע קשה ומתחיל להיות מטושטש לכמה דקות[/quote]
[i]אני מעדיף עם הצבעים ולהישאר עם הצבע הזה...[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוגפי תחפש את ראלטס! אני יעזור לך גם!" אומר לטוגפי ואז אחפש עם טוגפי את ראלטס הקטן.
-
[quote=sigal123;1143613]סקר קטן
האם אתם אוהבים את הצבעים?
תבחרו שלושה צבעים שהייתם רוצים:
מה אתם מעדיפים אם צבעים או בלי?
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]טום מביט אליך ושם את דבריו בלוקר (התיק שלך למעלה אבל רק דברים כמו כסף ועוד כול מיני נמצאים אצלך אז אתה שם ואתם שם וכך גם טום) ונועל את הלוקר במפתח וקושר בחוט לכיס במכנסיו, "תראה הוא בסך הכול נמר , זה כמו סקיטי וגלמיאו , שנואים מים" אמר טום ובדק שהמפתח קשור היטב[/COLOR]
[COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]"אוקי אתה רשום והנה מפתח ללוקר מספר 19" אמרה האישה והגישה לך מפתח כסוף קטן[/COLOR]
[COLOR=orange]דור[/COLOR]
[COLOR=orange]הרקע טיפה מקשה עליי אבל מצוין בסך הכול, התמונה כבר תפוסה אז תחליף אותה ואתה רשום[/COLOR]
[COLOR=blue]ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]איפום נפגע ומכה בזנבו הגדול את טוגפי ומעיף אותו על עץ וטוגפי מתחיל לבכות , הוא מתעצבן נעמד ומשתמש במטורנום רציני מה שיורה להביור גדול מהשמים שפוגע בו,[/COLOR]
[COLOR=blue]איפום נפגע קשה ומתחיל להיות מטושטש לכמה דקות[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מוציא את שינהם וסקיטי מנידה בראשה בגועל לעומת זיגזיגון שנורא נורא מתלהב וגורר אותך לעבר דוכן ההרשמה[/COLOR][/quote]
אני אוהב אדום.