-
[QUOTE=noam121211;660699]
אלי:
קוילאבה משתמש בחימום יתר אך רוזרייד מצליח לחסום אותו בעזרת סופת עלים, לאחר מכן קוילאבה משתמש בגלגל להבה ורוזרייד משתמש בריקוד עלי כותרת והמתקפות מתנגשות, רוזרייד משתמש שוב בצמח משתולל! וקוילאבה מחוסל! הצמח משתולל הזה זאת מתקפה חזקה מדיי אתה חושב, מה תעשה!?
[/QUOTE]
טוב נשאר לי רק את צ'יקוריטה אני חושב, אני מקווה שנצח! צא צ'יקוריטה! ריקוד עלי כותרת על הרוזרייד הזה עכשיוו
-
אלי:
אתה מוציא את צ'יקוריטה שנראה די קשוח ועצבני, הוא משתמש בריקוד עלי כותרת על רוזרייד ורוזרייד מתקיף גם בריקוד עלי כותרת! רוזרייד נראה רענן ומלא אנרגיה למרות שהוא עבר קרב קשה מאוד אחרי קוילאבה, המתקפות מתנגשות וצ'יקוריטה שואג שאגה אדירה! לאחר מכן רוזרייד מתקיף בכדור מזג אוויר, יוצא כדור אש! מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;660531]ג'ון:
הא תודה!
~~~~
רון מסתכל עלייך די מופתע ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG] מה תעשה!?[/QUOTE]
---------------------------
"גרוטל תתקוף אותו בנשיכה!"אני אומר.
-
[QUOTE=noam121211;660724]אלי:
אתה מוציא את צ'יקוריטה שנראה די קשוח ועצבני, הוא משתמש בריקוד עלי כותרת על רוזרייד ורוזרייד מתקיף גם בריקוד עלי כותרת! רוזרייד נראה רענן ומלא אנרגיה למרות שהוא עבר קרב קשה מאוד אחרי קוילאבה, המתקפות מתנגשות וצ'יקוריטה שואג שאגה אדירה! לאחר מכן רוזרייד מתקיף בכדור מזג אוויר, יוצא כדור אש! מה תעשה!?[/QUOTE]
צ'יקוריטה התחמק על ידיד שימוש בגפן מצליפה ואז תקוף אותו בקצה כפול
-
[quote=noam121211;654931]סטיבן:
כולם עייפים מדי בשביל להתחיל ללכת והם מעדיפים להישאר בתוך הפוקדורים, לאיפה תילך!?
[/quote]
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן!
~~~~~~~~~~~~~
אמשיך חזרה למכון השני
-
אלי:
צ'יקוריטה עייף מצליח להיתחמק מכדור מזג האוויר הזה אך לאחר מכן רוזרייד התקיפה אותו בפיצץ זרע! והוא חוסל,
הפסדתה! נטאלי אומרת לך אל תדאג אתה יכול ללכת להיתאמן ואני יחכה לך פה לקרב חוזר, אל תוותר... מה תעשה!?
-
ג'ון:
גרוטל מתקיף בנשיכה וגאמביט משתמש בשבירת לבנים, ואז בדרקו מטאור! מה תעשה!?
סטיבן:
אתה נכנס למכון השני ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] היא מסכימה לקרב והשופט מקריא את החוקים, זהוא קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב הראשון ששלותשת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד! נטאלי מחייכת ומוציאה את [IMG]http://frentebatalla.com/imagenes/diamante-perla/sprites/pokemon/estaticos/420.png[/IMG] מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;660739]ג'ון:
גרוטל מתקיף בנשיכה וגאמביט משתמש בשבירת לבנים, ואז בדרקו מטאור! מה תעשה!?
[/QUOTE]
---------------------
"גרוטל מהר,תשתמש בסופת עלים בשביל להטות את הדרכו מטאור לכיוון גאביט!"אני אומר בביטחון רב.
-
[quote=noam121211;660699]
אביב:
היפופוטאס מגלה את המקום של קורפיש ומשתמש עליו בחפירה שמעיפה אותו לשמיים, לאחר מכן הוא משתמש במכת חול חזקה במיוחד וקורפיש נפגע, אך הוא משיב מלחמה בקרן בועות וגם היפופוטאס נפגע! מה תעשה!?[/quote]
"היפופוטס,תשתמש בנשיכה מהר! אם הוא מתחמק אז תשתמש בחפירה כשהוא לא רואה אותך ואז תפרוץ מתחתיו" אומר להיפופוטס ואחשוב לעצמי:'ככה קורפיש לא יוכל לראות שהיפופוטס חפר'.
-
[QUOTE=noam121211;660699]בויזל:
מדיצ'אם משתמש באגרוף ירח על מאצ'ומפ שנפגע קשה, אך פוליוארט משתמש באגרוף אקווה על מאדיצ'אם ופוגע בוא גם קשה, לאחרמכן מאצ'ומפ משתמש באגרוף כפול על מדיצ'אם ואז בשבירת לבנים! מדיצ'אם נפגע ממש קשה! מה תעשה!?
?[/QUOTE]
״מדיצ׳אם הבנתי למה הם תוקפים רק אותך כי אתה הכי חזק״ אני מעודד את מדיצ׳אם. ״יש לי רעיון איך הם ילחמו אחד בשני.... עכשיו בלבול על שניהם!״
-
[QUOTE=noam121211;660732]אלי:
צ'יקוריטה עייף מצליח להיתחמק מכדור מזג האוויר הזה אך לאחר מכן רוזרייד התקיפה אותו בפיצץ זרע! והוא חוסל,
הפסדתה! נטאלי אומרת לך אל תדאג אתה יכול ללכת להיתאמן ואני יחכה לך פה לקרב חוזר, אל תוותר... מה תעשה!?[/QUOTE]
אני ילך לשדות בעיר רוסטברו ויתחיל לאמן את הפוקימונים שלי חזק
-
ג'ון:
גרוטל מנסה לשנות את הנטיב של הדרקו מטאור לכיוון גאביט אבל הוא נכשל ונפגע קשה! מה תעשה!?
אביב:
היפופוטאס מנסה להישתמש בחפירה וקורפיש נפגע, לאחר מכן קורפיש משתמש בפטיש סרטן והיפופוטאס גם נפגע, ואז היפופוטאס משתמש בחפירה וקורפיש מפגע קשה! מהר יש לך היזדמנות ללכות אותו! מה תעשה!?
בויזל:
לצערי מאצ'ומם של רון תוקף אותך כי רון רוצה להילחם מולך ולהוכיח לך מי יותר חזק, ופוליוארט מתקיף את שניכם...
~~~~~~~~~
מדיצ'אם משתמש בבילבול אך זה לא משפיע עליהם ופוליוארט תוקף אותכם במשאבת הידרו, לאחר מכן מאצ'ומפ מתקיף אותך בהטלה ססמית! ואתה ומדיצ'אם יוצאים מהזירה! אך יציאה מהזירה זאת לא פסילה ואתם יכולים להמשיך להילחם, ובין רגע נוצר קרב אומנויות לחימה בין מאצ'ומפ לבין מדיצ'אם הפוקימונים מרגישים את היריבות ביניכם, ופוליוארט לא יודע מה לעשות אז הוא מתקיף את שניכם באגרוף אקווה! בגלל קרב האגרופים שהם ערכו מקודם הם מותשים מאוד ואגרוף האקווה מסיים את הקרב בשביל שניהם, הפסדתם! מה תעשה!?
אלי:
אתה נכנס לשדות ושם מחכה לך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr115.png[/IMG] הוא אומר לך, ראיתי את הקרב שלך מול נטאלי ואני רוצה לעזור לך לנצח בקרב מולה... מה תגיד לו!?
-
[QUOTE=noam121211;660568]לי:
אתה מתעלם מהפורטרס וממשיך לטייל כשלפתע אתה רואה על העצים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/49.png[/IMG] מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני מתעלם ממנו והולך לעיר המכון השני
-
[QUOTE=noam121211;660829]ג'ון:
גרוטל מנסה לשנות את הנטיב של הדרקו מטאור לכיוון גאביט אבל הוא נכשל ונפגע קשה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
-------------------------
"גרוטל מהר,תחנוק את גאביט בגפן מצליפה,וכאשר הוא יהיה עסוק בלהשתחרר,תתקוף אותו בכדורי אנרגיה!"אני אומר בביטחון רב.
-
[quote=noam121211;660829]
אביב:
היפופוטאס מנסה להישתמש בחפירה וקורפיש נפגע, לאחר מכן קורפיש משתמש בפטיש סרטן והיפופוטאס גם נפגע, ואז היפופוטאס משתמש בחפירה וקורפיש מפגע קשה! מהר יש לך היזדמנות ללכות אותו! מה תעשה!?
[/quote]
"קדימה,פוכדור!!" אזרוק עליו את הפוכדור ואתפלל שיתפס.