-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מוציא את ביוטפלי שעושה סלטה באוויר מהתרגשות, עומר עולה על הבמה ונראה קצת מהסס[/COLOR][COLOR="DarkRed"]עומר
"כן אם תנצח " אמרה בריאנה וחייכה "שניכם חזקים מאוד זה היה קרב מעניין" אמרה בריאנה ועליתה לבמה, מייקל הוציא ביוטפלי שנראה די חזק, הוא עף באוויר ועשה סלטה ובחן אותך מקרוב [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093362][COLOR="Green"]מייקל
אתה מוציא את ביוטפלי שעושה סלטה באוויר מהתרגשות, עומר עולה על הבמה ונראה קצת מהסס
[/COLOR][/QUOTE]
"בהצלחה." אני אומר לעומר בחיוך רחב ומחכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו כדי שנוכל להתחיל בקרב. אחרי שהוא מוציא את הפוקימון שלו אומר לו לשתמש בהתקפה אני אומר לביוטיפליי לתפוס את המתקפה בעל חושי ולהחזיר אליו
-
[quote=sigal123;1093362]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"כן אם תנצח " אמרה בריאנה וחייכה "שניכם חזקים מאוד זה היה קרב מעניין" אמרה בריאנה ועליתה לבמה, מייקל הוציא ביוטפלי שנראה די חזק, הוא עף באוויר ועשה סלטה ובחן אותך מקרוב [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני עומד בביטחון מול היריב אני מוציא את הפוכדור של 'גראס' שלי ואני אומר לפוכדור:"'גראס' בהצלחה,צא 'גראס',תשתמש בשילוב גפן ועלי תער ברמה שמונה!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*רמה שמונה הכוונה עם שמונה עלי תער.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="Olive"]עומר ומייקל
שתי הפוקימונים יוצאים החוצה "והקרב מתחיל!" קראה לילאן והשעון שהורה על חמש דקות התחיל
~~~~~
אני רוצה ששניכם יבואו בשעה שמונה בערך אז יערך הקרב כי עוד מאט יש לי חוג [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1093379][COLOR=olive]עומר ומייקל[/COLOR]
[COLOR=olive]שתי הפוקימונים יוצאים החוצה "והקרב מתחיל!" קראה לילאן והשעון שהורה על חמש דקות התחיל [/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]אני רוצה ששניכם יבואו בשעה שמונה בערך אז יערך הקרב כי עוד מאט יש לי חוג [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*בשמונה אני סוגר מחשב...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני קורא אל 'גראס' שלי:"'גראס' תשתמש בטריק שאמרתי לך,ברמה שמונה אוקיי?".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1093379][COLOR="Olive"]עומר ומייקל
שתי הפוקימונים יוצאים החוצה "והקרב מתחיל!" קראה לילאן והשעון שהורה על חמש דקות התחיל
~~~~~
אני רוצה ששניכם יבואו בשעה שמונה בערך אז יערך הקרב כי עוד מאט יש לי חוג [/COLOR][/QUOTE]
שנינו לא יכולים אז בואי נדחה את הקרב למחר בבוקר אוקיי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי ביוטיפליי, חכה שהפוקימון שלו יתקוף ואז תתפוס את המתקפה שלו עם על חושי ותחזיר אותה אליו." אני אומר לביוטיפליי בנחישות ומקווה שהוא יצליח
-
[COLOR="Olive"]עומר ומייקל
ב12 מחר בצהרים מי שלא יכול שישלח לי הודעה פרטית עד 8
~~~~~~
גראס שולח את העלי טער בויוטפלי מחזיר אותם, גראס מביא אותם אליו וגם ביוטפלי וזה נהיה פינג פונג פוקימונים![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093416][COLOR="Olive"]עומר ומייקל
ב12 מחר בצהרים מי שלא יכול שישלח לי הודעה פרטית עד 8
~~~~~~
גראס שולח את העלי טער בויוטפלי מחזיר אותם, גראס מביא אותם אליו וגם ביוטפלי וזה נהיה פינג פונג פוקימונים![/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי ביוטיפליי, לי נמאס! תעיף את העלים הצידה עם רוח כסופה ולאחר מכן תנסה סופה!" אני אומר לביוטיפליי בהתלהבות ומחכה לראות אם הוא יצליח
-
[quote=sigal123;1093342][COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]אתה מתכונן לתחרות ואתה רואה שאתה נגד עומר![/COLOR]
[COLOR=green]אתה רואה שהקרב של בריאנה נגמר ואתה עולה מול עומר! [/COLOR]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה הולך להתכונן קצת ושם לב שכבר הקרב של בריאנה עוד מאט נגמר![/COLOR]
[COLOR=darkred]לבריאנה ירד ממש קצת נקודות ועוד 10 שיות הקרב נגמר ולג'וני יש פחות מרבע,[/COLOR]
[COLOR=darkred]"10!" קרא אחד הילדים אבל השתיקו אותו, "טייי" צפצף השעון והזמן נגמרותמונה של בוויזל ובריאנה היה על המסך[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]באמת? אני זוכרת שהיית צריכה להתאמן אם המדבקה,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ותהופעה אין לי זמן לעשות, אז בואי נגיד שעשית תהופעה כרגע מהזיקוקים והנצנצים[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אהבתי את הזיקוקים שעשו מהכדור אנרגיה!" אמרה באחות ג'וי[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"יוצא מן הכלל!" אמר סוקיזו[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"ההופעה עצמה הייתה יפה ביותר, ומרשימה למאמנת מתחילה כול הכבוד" אמר קונטסטה[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הודת להם והלכת יחד אם סניבי למאחורי הקלעים, וראית את השם שלך במקום 7![/COLOR][/quote]
לא נורא, אז הנה:
---
אצא החוצה כדי להתאמן עם סניבי עוד קצת וגם עם טאפיג. אוציא את טאפיג קודם. "טאפיג, תשתמש בגחלת אל השמיים ואז תשתמש בנהמה כדי שיתנפצו מגלי הקול!" אקרא לו. 'זו גם דרך טובה ליצור זיקוקים!' אחשוב לי ואוציא את סניבי לכיוון השני. "סניבי, תשתמשי בגפנים שלך ותתפסי איתם את האדמה ואז תשתמשי בהם כדי לעלות לאוויר! אחר כך תסתובבי כך שהגפנים יראו כמו גבעול ענק ובו זמנית תשתמשי בעלי תער!" אקרא ואחכה לראות מה יצא.
---
זה אומר שעברתי, נכון?
-
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהנע[/COLOR][COLOR=red]ר הלך ואתה נזכר בפרופסור![/COLOR][/quote]
אני הולך אל הפרופסור ותוך כדי מחפש פוקימונים פראיים בדרך למעבדה.
-
[quote]דור
אתה רץ אבל היער גדול מידי!
אתה מנסה ליצור לך מין מחסה אבל הגזעים עבים מידי לקרייה ביד!
אתה נזכר שיש לך שק שינה דק מאוד אבל עדין ומוציא ופורש אותו, עדיין קר לך טיפה וקולות של פוקימונים מפחידים אותך טיפה, אתה מוציא את פנפי להגנה (את סקווירטל אתה עדין לא פגשתה) והוא נעמד לקרב אבל שום דבר לא יוצא, אז הוא משתמש באקדח מים וגלגול ויוצר לעצמו מנהרה מתחת לאדמה לשינה[/quote]
אני חושב קצת על מכסה יותר טוב ואז אני חושב על רעיון. אני אומר לפאנפי: ''פאנפי תשתמש על הקרקע באקדח מים ובגלגול כדי ליצור לשנינו מנהרה רחבה לישון בה. בינתיים אני מסתובב באזור ומחפש עלים וזרדים שאיתם אני יוכל להסוות את הבור. לאחר מכן, בבוקר, אני אומר לפאנפי להוציא אותנו מהמנהרה ואז ממשיך ללכת איתו ביער
~~~~~~~~~~~~~~~~
את רשמת לפני כמה תגובות שהגעתי למעבדת הפרופ' וקיבלתי את סקווירטל. אז אמרוים להיות לי את שניהם לא?
ואת יכולה להוסיף אותי לדף רשומים?
-
[COLOR="Olive"]מייקל
ביוטפלי משתמש ברוח כסופה ומעיף תעלי טער לאחר מכן ברוח כסופה נוספת אבת מעורבבת בחול וחזקה יותר, היא פוגעת בבאלבאזור של עומר ומעיפה אותו לריצפה
~~~~
מייקל אני יענה לשניכם מחר רק ב1 וחצי בצהרים
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
אבקש ממך לערוך כי כבר עשית תתחרות ועברת!
את עוד מאט עולה להילחם!
[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך למעבדה ורואה תפרופסור שממהר
"או שלום אתי מזה יש ך כבר פוקימון ופוקדור שלו? טוב אז הנה פוקדע וחמש פוקדורים ריקים סליחה על הכול פשוט אני ממהר אני צריך לנסוע עוד היום!" אמר הפרופסור ונתן לך תחפצים החדשים והשאיר אותך בחוץ
[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אני עוד מאט עורכת ומוסיפה הכול ואת כולם לא לדאוג
ויש לך סקווירטל
~~~~
אתה מוצא זרדים ועשבים אבל משתמש בהם למיטה במקום, שאתה מגיע אתה רואה בור קטן ונכנס איו ושם יש מערה גדולה, אתה מביא תזרדים ומכין לשניכם מיטה נחמדה לישון בה, לאחר כמה שעות אתה נרדם ומתעורר בבוקר ורואה תמערה הגדולה ונזכר שזה היום השני שלך במסע![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093719][COLOR="Olive"]מייקל
ביוטפלי משתמש ברוח כסופה ומעיף תעלי טער לאחר מכן ברוח כסופה נוספת אבת מעורבבת בחול וחזקה יותר, היא פוגעת בבאלבאזור של עומר ומעיפה אותו לריצפה
~~~~
[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין ביוטיפליי! עכשיו תשתמש בנשיכת חרק ואז תנסה ניקוז ג'יגה!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות אם ביוטיפליי יצליח ניקוז ג'יגה
-
[QUOTE=sigal123;1093719][COLOR="Olive"]מייקל
~~~~
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
אבקש ממך לערוך כי כבר עשית תתחרות ועברת!
את עוד מאט עולה להילחם!
[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך למעבדה ורואה תפרופסור שממהר
"או שלום אתי מזה יש ך כבר פוקימון ופוקדור שלו? טוב אז הנה פוקדע וחמש פוקדורים ריקים סליחה על הכול פשוט אני ממהר אני צריך לנסוע עוד היום!" אמר הפרופסור ונתן לך תחפצים החדשים והשאיר אותך בחוץ
[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אני עוד מאט עורכת ומוסיפה הכול ואת כולם לא לדאוג
ויש לך סקווירטל
~~~~
אתה מוצא זרדים ועשבים אבל משתמש בהם למיטה במקום, שאתה מגיע אתה רואה בור קטן ונכנס איו ושם יש מערה גדולה, אתה מביא תזרדים ומכין לשניכם מיטה נחמדה לישון בה, לאחר כמה שעות אתה נרדם ומתעורר בבוקר ורואה תמערה הגדולה ונזכר שזה היום השני שלך במסע![/COLOR][/QUOTE]
אני אומר אומר לפאנפי בוקר טוב ואז מחזיר אותו ומוציא את סקוורטל. אני מוציא אותו ואמר לו: ''שלום סקווירטל אני דור, המאמן החדש שלך אני ייאמן אותך ממש טוב למשך כל המסע'' ואז הולך איתו הלאה, מחפש את הפוקימונים קאטרפי\סוואדל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתי אני ייפגש עם שחקנים אחרים?
-
[quote=sigal123;1093719][COLOR=olive]מייקל[/COLOR]
[COLOR=olive]ביוטפלי משתמש ברוח כסופה ומעיף תעלי טער לאחר מכן ברוח כסופה נוספת אבת מעורבבת בחול וחזקה יותר, היא פוגעת בבאלבאזור של עומר ומעיפה אותו לריצפה[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]מייקל אני יענה לשניכם מחר רק ב1 וחצי בצהרים[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אבקש ממך לערוך כי כבר עשית תתחרות ועברת![/COLOR]
[COLOR=darkorange]את עוד מאט עולה להילחם![/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך למעבדה ורואה תפרופסור שממהר[/COLOR]
[COLOR=red]"או שלום אתי מזה יש ך כבר פוקימון ופוקדור שלו? טוב אז הנה פוקדע וחמש פוקדורים ריקים סליחה על הכול פשוט אני ממהר אני צריך לנסוע עוד היום!" אמר הפרופסור ונתן לך תחפצים החדשים והשאיר אותך בחוץ[/COLOR]
[COLOR=royalblue]דור[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אני עוד מאט עורכת ומוסיפה הכול ואת כולם לא לדאוג[/COLOR]
[COLOR=royalblue]ויש לך סקווירטל[/COLOR]
[COLOR=royalblue]~~~~[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתה מוצא זרדים ועשבים אבל משתמש בהם למיטה במקום, שאתה מגיע אתה רואה בור קטן ונכנס איו ושם יש מערה גדולה, אתה מביא תזרדים ומכין לשניכם מיטה נחמדה לישון בה, לאחר כמה שעות אתה נרדם ומתעורר בבוקר ורואה תמערה הגדולה ונזכר שזה היום השני שלך במסע![/COLOR][/quote]
כתבתי שאני אצא החוצה כדי להתאמן:
[QUOTE]
אצא החוצה כדי להתאמן עם סניבי עוד קצת וגם עם טאפיג. אוציא את טאפיג קודם. "טאפיג, תשתמש בגחלת אל השמיים ואז תשתמש בנהמה כדי שיתנפצו מגלי הקול!" אקרא לו. 'זו גם דרך טובה ליצור זיקוקים!' אחשוב לי ואוציא את סניבי לכיוון השני. "סניבי, תשתמשי בגפנים שלך ותתפסי איתם את האדמה ואז תשתמשי בהם כדי לעלות לאוויר! אחר כך תסתובבי כך שהגפנים יראו כמו גבעול ענק ובו זמנית תשתמשי בעלי תער!" אקרא ואחכה לראות מה יצא.
[/QUOTE]