-
[QUOTE=totodile;615841][COLOR=royalblue]
[COLOR=green]Hitsugaya: המאמן אומר "אין בעד מה, השם שלי הוא לאר אני האח הקטן של לאנס ועוד דבר אחד אתה רוצה את הארודיקטיל הזה כי אם כן תצתרך להילחם בו שוב ועוד דבר אחד המאנצ'לאקס שלך מחוסל אולי כדאי שתלך למעבדה שבבלורק." מה תעשה???[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
COLOR][/QUOTE]
כן,אני רוצה ללכוד אותו, אבל קודם אני ירפא את מאנצלקס שלי. יש לך פה משהו שאני יכול להשתמש בו ? ואיפה המעבדה הזאתי בכלל?
-
בוויזל:סינדקוויל בטעות פוגע לגרולייט בזנב וזהופך לזנב להבת מתכת, המכה פוגעת ומחסלת את מינון ליליה אומר "פלוסל מינון הייתם מצוינים אולי תרצה שאני אצתרף אליך למסע??? ואם כן ואם לא אתה רוצה ללכת איתי לספא ולמסעדה???" מה תעשה???
רן:אתם ממשיך ובדרך אתם רואים קבוצה עצומה של ילדים שצופים בקב פוקיומנים. מה תעשה???
עומר: המאנהת אומרת "קוראים לי קרן מהאלית פור החדשה של ג'וטו וקנטו, לא היה לך כדאי לעשות את העישקה כי ג'ולטיאון ופוריאון ופלרון הם פוקימונים נדירים מאוד וחזקים עוד יותר". מה תעשה???
רוקסטאר: בוויזל יורה עליך אקדח מים כי הוא לא מוכן שיתעלמו ממנו. מה תעשה???
קיוגר: הוטהוט זה הפוקימון היחידי שלך אז אין לך במה לבחור
--------------------------------------------
הוטהוט בחוץ מה תעשה???
Hitsugaya:הוא אומר "סביר להניח שעד שתחזור הוא כבר לא יהיה פה אז פשוט זרוק עליו פוכדור, אין לי שום דבר שירפא את מאנצ'לאקס ובמעבדה יש גם מרפאה." מה תעשה???
-
בוויזל:סינדקוויל בטעות פוגע לגרולייט בזנב וזהופך לזנב להבת מתכת, המכה פוגעת ומחסלת את מינון ליליה אומר "פלוסל מינון הייתם מצוינים אולי תרצה שאני אצתרף אליך למסע??? ואם כן ואם לא אתה רוצה ללכת איתי לספא ולמסעדה???" מה תעשה???
----------------
"אוקיי ליליה את יכול להצתרף אלינו ויש לי שתי שאלות.. הראשונה את יודעת איפה יש אבן אש והשניה לאן אנחנו צריכים ללכת?" אני אומר לליליה.
-
[quote=totodile;617280]
קיוגר: הוטהוט זה הפוקימון היחידי שלך אז אין לך במה לבחור
הוטהוט בחוץ מה תעשה???[/quote]
אני יודע אבל זה כיף למה להרוס?
"הוטהוט תשתמש בהיפנוזה ואז ניקור!"אדריך את הוטהוט
-
רן:אתם ממשיך ובדרך אתם רואים קבוצה עצומה של ילדים שצופים בקב פוקיומנים. מה תעשה???
"אני מוותר על קרב הפוקימונים וממשיך במסעי
-
[QUOTE=totodile;617280]
Hitsugaya:הוא אומר "סביר להניח שעד שתחזור הוא כבר לא יהיה פה אז פשוט זרוק עליו פוכדור, אין לי שום דבר שירפא את מאנצ'לאקס ובמעבדה יש גם מרפאה." מה תעשה???[/QUOTE]
"טוב אני ינסה שיהיה . . . , צא פוקדור!" אני יגיד בזמן שאזרוק פוקדור על ארודקטיל
-
בוויזל: ליליה עונה לך "אבן אש תוכל לקנות בחנות פה אך אבן אש היא מאוד יקרה ולא תוכל לפתח איתה את גרולייט עד שתביס את מאמן המכון הראשון, וכדאי שלא תקנה אותה עכשיו סיבה ראשונה בכסף זה תוכל לקנות באיסשו דברים טובים יותר סיבה שניה אתה אולי תמצא אחת באחד הדרכים, כדאי שנלך לספא עכשיו." מה תעשה???
קיוגר:ההיפנוזה לא פוגעת ואיפום עוצר את הניקור עם הזנב לאחר מכן איפום מתמש באנרגיה ממוקדת ואז באגרוף ממוקד הוטהוט נפגע נזק בינוני. מה תעשה???
ranrevah:אתה ממשיך בדרכך ואתה שומע קול מאיפה שהיה הקרב "והמנצח בפעם השביעית בטורניר הפוקימון החודשי שלנו הוא ברונו מהאליט פור עם הפוקימון שלו לוקאריו".מה תעשה???
Hitsugaya:אתה זורק את הפוכדור וארודיקטיל נתפס. לאר אומר "כנראה שהארודיקטיל הזה היה תינוק, טוב בכל מקרה כדאי שנלך למעבדה" מה תעשה???
-
[quote=totodile;617648]
קיוגר:ההיפנוזה לא פוגעת ואיפום עוצר את הניקור עם הזנב לאחר מכן איפום מתמש באנרגיה ממוקדת ואז באגרוף ממוקד הוטהוט נפגע נזק בינוני. מה תעשה???[/quote]
"הוטהוט תשתמש בבלבול ואז בניקור!!!"
-
ranrevah:אתה ממשיך בדרכך ואתה שומע קול מאיפה שהיה הקרב "והמנצח בפעם השביעית בטורניר הפוקימון החודשי שלנו הוא ברונו מהאליט פור עם הפוקימון שלו לוקאריו".מה תעשה???
"אני ממשיך במסעי ומחפש פוקימונים בסביבה"
-
בוויזל: ליליה עונה לך "אבן אש תוכל לקנות בחנות פה אך אבן אש היא מאוד יקרה ולא תוכל לפתח איתה את גרולייט עד שתביס את מאמן המכון הראשון, וכדאי שלא תקנה אותה עכשיו סיבה ראשונה בכסף זה תוכל לקנות באיסשו דברים טובים יותר סיבה שניה אתה אולי תמצא אחת באחד הדרכים, כדאי שנלך לספא עכשיו." מה תעשה???
--------------
"אוקיי בואי נלך" אני אומר לליליה.
-
[quote=totodile;617280]
עומר: המאנהת אומרת "קוראים לי קרן מהאלית פור החדשה של ג'וטו וקנטו, לא היה לך כדאי לעשות את העישקה כי ג'ולטיאון ופוריאון ופלרון הם פוקימונים נדירים מאוד וחזקים עוד יותר". מה תעשה???
[/quote]
"אבל ריולו לא חזק ונדיר? ההתפתחות שלו ממש חזקה ולגבי אלה שיכולתי לקבל... אני לא כל כך אוהב אותם" אני אומר לה
-
[QUOTE=totodile;617648]
Hitsugaya:אתה זורק את הפוכדור וארודיקטיל נתפס. לאר אומר "כנראה שהארודיקטיל הזה היה תינוק, טוב בכל מקרה כדאי שנלך למעבדה" מה תעשה???[/QUOTE]
"אין לי מושג איפה המעבדה הזאתי... תוכל לקחת אותי לשם?"
-
[quote]
רוקסטאר: בוויזל יורה עליך אקדח מים כי תעשה???הוא לא מוכן שיתעלמו ממנו. מה
[/quote]
אני אבקש מטוטודייל להשתמש בסריטות(יש לו?)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אם אין לו אז אקדח מים
-
קיוגר:הוטהוט משתמש בבלבול הבלבול פוגע חזק באיפום וניקור מחסל אותו.מה תעשה???
ranrevah:אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/29.png[/IMG].מה תעשה???
buizel שולט:אתם הולכים לספא אתם הפוקימונים שלכם נירגעים ונראים טוב יותר לאחר הטיפול אתם מרגישים גם רעננים. מה תעשה???
עומר_הפוקימון:היא אומרת "נו טוב כל אחד והטעם שלו, בכל מקרה תרצה קרב אחד על אחד???"
Hitsugaya:הוא אומר "אין בעיה בוא אחרי" אחרי כעשר דקות אתם מגיעים ואתה מרפא את מאנצ'לאקס וארודיקטיל. מה תעשה???
RockStar:D:
שריטות זה עם ש לא ס ויש לו
---------------------
השריטות פוגעות אך לא עושות נזק רב בוויזל יורה מן כדור מים לאוויר ומתחיל לרדת גשם בוויזל משתמש בפעימת מים ןלמרבה הפלה לא רק שהיא מבלבלת את טוטודיל היא גם מאוד חזקה ומהירה. מה תעשה???
-
[QUOTE=totodile;618668]
Hitsugaya:הוא אומר "אין בעיה בוא אחרי" אחרי כעשר דקות אתם מגיעים ואתה מרפא את מאנצ'לאקס וארודיקטיל. מה תעשה???
[/QUOTE]
אני יגיד ללאר תודה ואשאל אותו לאן כדי לי ללכת עכשיו