-
[b]בנג'י[/b]
סינדקוויל מצליח ליפגוע בטריקו ומביס אותו בגחלת. "קרב טוב" אומר המאמן, מחזיר את טריקו והולך לדרכו.
מה תעשה?
[color=blue]*עצה, אפשר לקחת משימה מפרופסור אוק ולקבל דברים נחמדים*[/color]
[b]דיימונד[/b]
אתה הולך בדרכך אל העיר ורידיאן ולבסוף מגיע עם רדת החשיכה. תוכל ללון הלילה במרכז הפוקימונים ומחר ללכת לחנות ולהעביר את המעטפה הלבנה שאוק נתן לך. אתה מסכים לתנאים?
[b]טום[/b]
אתה ממשיך ללכת ביער של ורידיאן עד שיורד הלילה. יש חושך מוחלט ביער ומאוד קשה ללכת.
מה תעשה? תקים מחנה? או שתמשיך ללכת בחושך אל העיר ורידיאן?
[b]ריוגה[/b]
טריקו נישלף מן כונן הדיסקים ופוגע בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר ניפגע ועף אחורה.
"ילד מעצבן" אומר האיש בשקט ופוקד על צ'ארמנדר להישתמש בגחלת. צ'ארמנדר משתמש בגחלת וטריקו ניפגע קשה.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:07 PM
[b] [b]דיימונד[/b]
אתה הולך בדרכך אל העיר ורידיאן ולבסוף מגיע עם רדת החשיכה. תוכל ללון הלילה במרכז הפוקימונים ומחר ללכת לחנות ולהעביר את המעטפה הלבנה שאוק נתן לך. אתה מסכים לתנאים? [/b][/quote]
אין לי הרבה ברירות...
זה מה שאני עושה
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 06:07 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
סינדקוויל מצליח ליפגוע בטריקו ומביס אותו בגחלת. "קרב טוב" אומר המאמן, מחזיר את טריקו והולך לדרכו.
מה תעשה?
[color=blue]*עצה, אפשר לקחת משימה מפרופסור אוק ולקבל דברים נחמדים*[/color]
[/b][/quote]
כמו שהצעת, אני אלך לאוק.
-
[b]דיימונד[/b]
אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים ולוקח מאחות ג'וי מפתח לחדר. החדר לא ניראה טוב, אבל זה מספיק טוב להעביר בו את הלילה.
...?!...
הבוקר מגיע!
[b]בנג'י[/b]
אתה חוזר אל המעבדה של אוק ומבקש ממנו לקבל משימה. "יש לי משימה די פשוטה" אומר אוק ומביא לך מעטפה לבנה. "לך לחנות שבעיר ורידיאן ותעביר למוכר את המעטפה הזו" אומר אוק ושולח אותך.
-
[quote][b]טום
אתה ממשיך ללכת ביער של ורידיאן עד שיורד הלילה. יש חושך מוחלט ביער ומאוד קשה ללכת.
מה תעשה? תקים מחנה? או שתמשיך ללכת בחושך אל העיר ורידיאן?[/b][/quote]
אמשיך ללכת בתקוה שהעיר קרובה...
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 06:15 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
אתה חוזר אל המעבדה של אוק ומבקש ממנו לקבל משימה. "יש לי משימה די פשוטה" אומר אוק ומביא לך מעטפה לבנה. "לך לחנות שבעיר ורידיאן ותעביר למוכר את המעטפה הזו" אומר אוק ושולח אותך. [/b][/quote]
אני יוצא לדרך לורדיאן
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:15 PM
[b] [b]דיימונד[/b]
אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים ולוקח מאחות ג'וי מפתח לחדר. החדר לא ניראה טוב, אבל זה מספיק טוב להעביר בו את הלילה.
...?!...
הבוקר מגיע! [/b][/quote]
הולך להעביר את המעטפה
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 11:07 AM
[b] [b]ריוגה[/b]
טריקו נישלף מן כונן הדיסקים ופוגע בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר ניפגע ועף אחורה.
"ילד מעצבן" אומר האיש בשקט ופוקד על צ'ארמנדר להישתמש בגחלת. צ'ארמנדר משתמש בגחלת וטריקו ניפגע קשה. [/b][/quote]
"שאיבת חיים"אני אומר לטרייקו
-
[quote][b]
[b]תום[/b]
אתה מקים מחנה, מדליק מדורה ומוציא את השק שינה שלך. לפתע אתה שומע רעש מאחד העצים.
מעניין מה זה.. תילך ליבדוק?[/b][/quote]אני מציץ דרך האוהל...
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 09:05 AM
[b] [b]ג'ק[/b]
אתה יוצא מן המעבדה של הפרופסור, והולך לשדה שליד האגם של פאלט הקטנה. אתה מיסתובב לך בשדה וניתקל בזיגזגון פראי. מה תעשה?
1.אבדוק עליו בפוקידע שלי.
2.אלחם מולו.
3.אעזוב אותו. [/b][/quote]
אלחם מולו.
"צא טוטודייל אקדח מים!" אני צועק ומוציא את טוטודייל שלי.
-
[b]טום[/b]
העיר די רחוקה ממך. תילך בכל זאת?
[b]בנג'י[/b]
אתה יוצא מהמעבדה של אוק אל היער. הדרך מאוד ארוכה ולכן יכך זמן רב עד שתגיע לורידיאן.
אתה הולך לך ביער וניתקל במאמן. תילחם מולו?
[b]דיימונד[/b]
אתה מחזיר לאחות ג'וי את מפתח החדר ויוצא אל חנות העיר ורידיאן. אתה מגיע לחנות וכשאתה ניכנס, אתה רואה איש עם חליפה שחורה, וציור של הראש של מיוטו על חליפתו. "היי ילד, תביא לי את הפוקימונים שלך" אומר האיש ואתה רואה את המוכרת מבוהלת.
[b]ריוגה[/b]
טריקו משתמש בשאיבת חיים ולוקח מצ'ארמנדר אנרגייה. טריקו מיתאושש.
"גחלת!" צועק המאמן וצ'ארמנדר יורה לעבר טריקו גחלת. מה תעשה?
[b]תום[/b]
אתה בשקט מיסתכל אל אחד השיחים ורואה גרואולייט פצוע. ניראה שהוא עבר קרב קשה מאוד.
מה תעשה?
[b]ג'ק[/b]
טוטודייל נישלף מכונן הדיסקים, ומשתמש באקדח מים על הזיגזגון. זיגזגון ניפגע קצת ומתחיל לרוץ אחרי טוטודייל שניבהל מעט. זיגזגון משתמש במתקפת דחיפה וטוטודייל ניפגע מעט.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:18 PM
[b] [b]ג'ק[/b]
טוטודייל נישלף מכונן הדיסקים, ומשתמש באקדח מים על הזיגזגון. זיגזגון ניפגע קצת ומתחיל לרוץ אחרי טוטודייל שניבהל מעט. זיגזגון משתמש במתקפת דחיפה וטוטודייל ניפגע מעט. [/b][/quote]
"טוטודייל תשתמש בנשיכה ואז בשריטות" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:18 PM
[b] [b]ריוגה[/b]
טריקו משתמש בשאיבת חיים ולוקח מצ'ארמנדר אנרגייה. טריקו מיתאושש.
"גחלת!" צועק המאמן וצ'ארמנדר יורה לעבר טריקו גחלת. מה תעשה? [/b][/quote]
"תשתמש במתקפת מהירות בשביל להתחמק ואז שאיבת חיים"אני אומר לטרייקו
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 07:18 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
אתה יוצא מהמעבדה של אוק אל היער. הדרך מאוד ארוכה ולכן יכך זמן רב עד שתגיע לורידיאן.
אתה הולך לך ביער וניתקל במאמן. תילחם מולו?
[/b][/quote]
לא. אני אחפשפוקימון פראי ביער.
-
[b]ג'ק[/b]
טוטודייל פוגע בזיגזגון. זיגזגון ניפגע קשה ומתחיל ליברוח.
מה תעשה?
[b]ריוגה[/b]
טריקו מצליח להיתחמק ושואב מצ'ארמנדר אנרגייה. צ'ארמנדר מיתעלף והאיש עם החליפה השחורה בורח.
"תודה לך, אם לא אתה, האיש הזה היה גונב את הכסף של החנות" חייכה המוכרת וסדרה את החנות.
[b]בנג'י[/b]
אתה עוזב את המאמן וצועד ביער של ורידיאן שעות על גבי שעות. הדרך ארוכה וכבר צהריים.
לפתע אתה רואה מולך להקה של פוצ'יאנה רודפים לעברך.