-
ג'ון
ג'סטין אומר "בבק... כחכחחכחכחכחכ" והכדור פוגע לו בראש (זה למה ה כחכחכיחככ) אתה זורק אותו לשיחים ופונה לחברה שלו שפתאום מתעוררת "מה קרה פה, מי אתה? מי אני? ומה אני עוש ליד העץ שמולי מישהוא שבא להרים אותי ולזרוק אותי לשיח?" אתה מבין שיש לה אמנזיה מהמכה החזקה שהבאת לה בראש ולא ממש יודע אם להרוג אותה או לא, פתאום יורדת אליך חבילה מהשמיים
לי
אתה מחפש צ'ימצ'אר אבל אתה לא ממש מוצא אותו אתה ממשיך לחפש ורואה פתאום בור באמצע שום מקום שבו יושב צ'ימצ'אר מפוחד שלו לעומת כל השאר אין מכשיר על הגב..
כשהוא קולט אותך הוא מתחיל לבכות ולנשוף אש לכל מקום ואתה בורח משם לפני שהוא יפגע בך, קרבי יוצא להגנה ועושה עליו בועות שמכאיבות לו מאוד...
-
[QUOTE=KillerBee;1152199]
לי
אתה מחפש צ'ימצ'אר אבל אתה לא ממש מוצא אותו אתה ממשיך לחפש ורואה פתאום בור באמצע שום מקום שבו יושב צ'ימצ'אר מפוחד שלו לעומת כל השאר אין מכשיר על הגב..
כשהוא קולט אותך הוא מתחיל לבכות ולנשוף אש לכל מקום ואתה בורח משם לפני שהוא יפגע בך, קרבי יוצא להגנה ועושה עליו בועות שמכאיבות לו מאוד...[/QUOTE]
אני אומר לקרבי " תודה על הגנה אבל חוק מס' 1 אצלי לא לפגוע בפוקימוני אש מבלי שאגיד לכם ". אני ניגש אל צ'ימצ'אר ואומר לו" אל תדאג אני לא יעשה לך כלום.ומצטער שקבי פגע בך.אני לא אחד מאנשים של אש קאטצ'אם אני אחד מאלו שמנסים להרוג אותו.אז תרצה להצטרף אלי ולעזור לי להרוג אותו?"
-
[QUOTE=KillerBee;1152199]ג'ון
ג'סטין אומר "בבק... כחכחחכחכחכחכ" והכדור פוגע לו בראש (זה למה ה כחכחכיחככ) אתה זורק אותו לשיחים ופונה לחברה שלו שפתאום מתעוררת "מה קרה פה, מי אתה? מי אני? ומה אני עוש ליד העץ שמולי מישהוא שבא להרים אותי ולזרוק אותי לשיח?" אתה מבין שיש לה אמנזיה מהמכה החזקה שהבאת לה בראש ולא ממש יודע אם להרוג אותה או לא, פתאום יורדת אליך חבילה מהשמיים..[/QUOTE]
׳הפרס...׳ אחשוב לעצמי, ארה באישה בראש ואז אקח את החבילה ואבדוק מה יש בתוכה
-
[QUOTE=KillerBee;1152167]
רין
את מנסה להוריד לו את המכשיר אבל הוא לא יורד פוצ'יאנה מוציא ציפורן ומשסע אותו וזה שובר את זה, פיקאצ'ו נראה מאושר והוא כאילו מודה לכם ואז הולך ומתחיל להוריד לכל הפוקימונים באור את הדבר הזה...
פוצ'יאנה נכנס למים כי הוא נזכר שרצית בוויזל אבל אחד מהם תוקף אותו בסילון אקווה ומעלף אותו...
פיקאצ'ו מגיע וכאילו כאות תודה מוכן לעמוד לצידך בקרב הזה...
[/QUOTE]
" פוצ'ינה תחזור . " אני יגיד לפוצ'ינה ויחזיר אותו .
" טוב בסדר .. אני מרשה לך להילחם איתי אבל רק הפעם , "
" תתקוף ב מכת וולט . " אומר לפיקאצ'ו .
-
לי
קרבי מתעצבן שאתה לא נותן לו לעזור והולך ממך בינתיים צ'ימצ'אר מציץ מהחור שלו ומסתכל עלייך בשמחה ואז קופץ עליך ומטפס לך על הראש! אתה מבחין שזה כבר צהריים ואתה, הפוקימונים שלך עוד לא אכלתם כלום ואתם מתים מרעב
ג'ון
תשנה תגובה ואני אערוך
רין
בויזל תוקף בסילון אקווה את פיקאצ'ו שתוקף בוולט, סילון האקווה מחזק את החשמל של פיקאצ'ו וגם מנתק לבוויזל את המכשיר מהגב הוא מעולף לגמרי ופיקאצ'ו בורח למקום אחר כדי לשחרר פוקמונים!
יש לך הזדמנות ללכוד בוויזל לפני שייתעורר, נראה שבוויזל מתחיל לזוז... לא נשאר לך הרבה זמן, מה תעשי?
-
[QUOTE=KillerBee;1152276]לי
קרבי מתעצבן שאתה לא נותן לו לעזור והולך ממך בינתיים צ'ימצ'אר מציץ מהחור שלו ומסתכל עלייך בשמחה ואז קופץ עליך ומטפס לך על הראש! אתה מבחין שזה כבר צהריים ואתה, הפוקימונים שלך עוד לא אכלתם כלום ואתם מתים מרעב
[/QUOTE]
אני אוטמיא את כול הפוקימונים שלי החוצה ואחלק להם 2 מגרי האורן שיש לי ואגיד להם " תחלק את 2גרגי האורן ביניכם וגם חלק עם צ'ימצ'אר.אני אלך להחזיר את קרבי ". אני הולך לעבר קרבי ואומר לו " קבי תחזור מצטער כעסתי עליך "
-
[QUOTE=KillerBee;1152276]לי
ג'ון
תשנה תגובה ואני אערוך
רין
בויזל תוקף בסילון אקווה את פיקאצ'ו שתוקף בוולט, סילון האקווה מחזק את החשמל של פיקאצ'ו וגם מנתק לבוויזל את המכשיר מהגב הוא מעולף לגמרי ופיקאצ'ו בורח למקום אחר כדי לשחרר פוקמונים!
יש לך הזדמנות ללכוד בוויזל לפני שייתעורר, נראה שבוויזל מתחיל לזוז... לא נשאר לך הרבה זמן, מה תעשי?[/QUOTE]
" אוקיי, קדימה זה הזמן! " אני אומר ואזרוק על בוויזל קילרבול .
-
[QUOTE=KillerBee;1152167]עכשיו זרקת...
~-~-~-~-~
אתה זורק על קראבי המאושר קילרבול וקראבי נלכד בשמחה רבה...
הוא יוצא החוצה ומנסה לעשות בועות על המכשיר של קראבי אחר שיש שם אבל זה לא עושה כלום חוץ מלעצבן אותו ולגרום לו לתקוף באחיזת צבת את קראבי[/QUOTE]
מנצ'לקס שלי עדיין בחוץ (זאת לא שאלה).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה מנצ'לקס תריד גם לשני את המכשיר הזה בעזרת שבירת לבנים!" אחר כך אני הולך לבדוק האם יש באיזור הזה פוקימוני עשב.
-
לי
אתה יודע אתה גם צריך לאכול...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לקרבי ומתחיל להרגיש סחרחורת אתה רואה את קרבי נלחם בסלגמה למרות שאמרת לו לא לפגוע בפוקימוני אש בלי רשותך ושהוא רואה אותך הוא מפנה אליך את הגב הסחרחורת שלך מתחיל להתעצם ואתה נופל על הברכיים... קרבי קולט את זה ומוציא מהתיק שלך עוד גרגר ומביא לך אותו עם הצבת...
רין
תנסי יותר להשקיע בתגובות שלך את קיבלת "פרס"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את זורקת על בוויזל קילרבול והוא מתנדנד פעמיים ויוצא החוצה
גלעד
מאנצ'לאקס מנסה שבירת לבנים על המכשיר אבל קרבי צובט לו את הייד ומעיף אותו על עץ...
קרבי שלך שעצבני על השני בגלל שהעיף את חברו ומרוב העצבנות הוא מתחיל להתקשות, קראבי למד התקשות! קראבי השני מנסה לתפוס אותו אבל היד שלו עפה מההתקשות החדשה שלמד ואז מחסל את קראבי השני בבועות איימתניות
-
[QUOTE=KillerBee;1152332]לי
אתה יודע אתה גם צריך לאכול...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לקרבי ומתחיל להרגיש סחרחורת אתה רואה את קרבי נלחם בסלגמה למרות שאמרת לו לא לפגוע בפוקימוני אש בלי רשותך ושהוא רואה אותך הוא מפנה אליך את הגב הסחרחורת שלך מתחיל להתעצם ואתה נופל על הברכיים... קרבי קולט את זה ומוציא מהתיק שלך עוד גרגר ומביא לך אותו עם הצבת...
[/QUOTE]
אני יודע
---------------------------
אני אוכל את הגרגר שקרבי הביא לי ואז אומר לו " תודה קרבי כדי שתחזור לאכול גם גרגר.אתה צריך גם לאכול.אחרת אולי גם אתה תעילף כמוני.הפעם אני מרשה לך להילחם נגד פוקימון האש.תשמש במכת צבת ובבעות על סלגמה"
-
[QUOTE=KillerBee;1152332]גלעד
מאנצ'לאקס מנסה שבירת לבנים על המכשיר אבל קרבי צובט לו את הייד ומעיף אותו על עץ...
קרבי שלך שעצבני על השני בגלל שהעיף את חברו ומרוב העצבנות הוא מתחיל להתקשות, קראבי למד התקשות! קראבי השני מנסה לתפוס אותו אבל היד שלו עפה מההתקשות החדשה שלמד ואז מחסל את קראבי השני בבועות איימתניות[/QUOTE]
וואו, התיאור שלך הפעם לקרב היה מסובך. לא ממש הבנתי מי עשה מה. אם לא הבנתי לכון תתקן אותי. קרבי שלי למד התקשחות. הקרבי השני ניסה לעשות תפיסת צבת, לא הצליח בגלל ההתקשחות. הקרבי שלי כיסח לו את הצורה. נכון? ודרך אגב, איך אומרים באנגלית את המתתקפות שכתבת לי, (ארון:הצלפת אדמה. קרבי: תמיכת אדמה)
אני לא מכיר אותן בעברית, אולי באנגלית אני אכיר אותן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני משבח את הקראבי שלי. ואני מוציא את החפץ שיש על הקראבי השני בזמן שהוא מעולף.
אני מחזיר את הקראבי שלי לקילרבול שלו.
אני פונה לקראבי השני בזמן שהוא מתעורר:"תקשיב לי. בוא איתי עד שנוציא לעוד כמה פוקימונים באיזור את המכשירים שלהם ואז תוכלו להוריד מהפוקימונים האחרים שכאן בעצמכם את המכשירים. אז מה אתה אומר?"
אחר כך אני הולך לחפש פוקימון עשב (למרות שזה לא המרום המתאים לפוקימוני עשב) שיוכל לעזור לי, או פוקימון חזק אחר שאני אוכל להוריד ממנו את המכשיר כדי שיעזור לכולם.
-
לי
קרבי צובט את סלגמה אבל הלבה שזולגת לו מהגוף שורפת לו את הצבת והוא מקבל כבייה קרבי העצבני משתמש בבועות חזקות שמכאיבות לסלגמה סלגמה מחזיר בזריקת אבנים שאת האבנים שהוא זורק הוא שורף בעזרת גחלת, קרבי מתחיל להילחץ ומשתמש באינסטינקט שיוצר בועות מידיות וגדולות שמפוצצות את האבנים באוויר...
גלעד
הצלפת אדמה-mud slap או משהו ותמיכת אדמה mud support (זה מוריד את התקפות החשמל ל 50% כוח)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ורואה שמאחורי חוף הים נמצא אזור עם עשב גבוה ועצים, יש שם הרבה באלבאזורים וצ'יקוריטאים משחקים אחד עם השני, אגסקיוטים נמצאים על העצים בפתיחה של האזור כתוב "גן פוקימוני העשב מותר ללכוד פוקימון אחד בלבד!" אתה נכנס ורואה טריקו קטן מולך שיורה בך קליע זרעים קטן וזה מכאיב לך, ארון יוצא החוצה ותוקף את הטריקו שתקף אותך"
-
[QUOTE=KillerBee;1152352]לי
קרבי צובט את סלגמה אבל הלבה שזולגת לו מהגוף שורפת לו את הצבת והוא מקבל כבייה קרבי העצבני משתמש בבועות חזקות שמכאיבות לסלגמה סלגמה מחזיר בזריקת אבנים שאת האבנים שהוא זורק הוא שורף בעזרת גחלת, קרבי מתחיל להילחץ ומשתמש באינסטינקט שיוצר בועות מידיות וגדולות שמפוצצות את האבנים באוויר...
[/QUOTE]
אני אומר לקרבי" יפה כול הכבוד לך.הלגמה הזה קשוח מאוד והיה לנו קשה להביס אותו.נצטרך לחשוב על מהלך אחר כדי להביס אותו.יש לי רעיון תשמש בבועות ואז תנסה להחזיר תצבטות שלך אל הבועות.הבועות יגנו עליך מלבה של סלגמה.רוץ אל סלגמה ותשמש במכת צבת עליו"
-
לי
קרבי משתמש בבועות על הצבטות שלו ואיכשהו מצליח להכניס אותן לתוכן ואז תופס את סלאגמה ומפוצץ אותו בבועות!
סלאגמה לא נכנע ומשתמש בהעפת אבנים בוערות על קרבי! קרבי מתחמר מרוב האבנים אבל חלק פוגעות ומכאיבות לו!
קרבי מתעצבן על סלגמה ופותח את הצוות שלו מול הפנים שלו, פתאום יוצא זרם בועות רצחני שמחסל את סלאגמה!
קראבי למד קרן בועות!
-
[QUOTE=KillerBee;1152352]גלעד
הצלפת אדמה-mud slap או משהו ותמיכת אדמה mud support (זה מוריד את התקפות החשמל ל 50% כוח)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ורואה שמאחורי חוף הים נמצא אזור עם עשב גבוה ועצים, יש שם הרבה באלבאזורים וצ'יקוריטאים משחקים אחד עם השני, אגסקיוטים נמצאים על העצים בפתיחה של האזור כתוב "גן פוקימוני העשב מותר ללכוד פוקימון אחד בלבד!" אתה נכנס ורואה טריקו קטן מולך שיורה בך קליע זרעים קטן וזה מכאיב לך, ארון יוצא החוצה ותוקף את הטריקו שתקף אותך"[/QUOTE]
הי כולם, אני בדילמה. תעזרו לי לבחור, בלבזאר או טריקו? שניהם פוקימוני עשב נהדרים שהם לא מתקרבים אפילו לחפיפה בינהם במתקפות וכאלה. אני ממש חייב עזרה להחליט!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מוציא גם את נידורן שתעזור כי מתקפות מסוג עשב לא יעילות נגד סוג רעל.
" ארון ונידורן! נסו לרתק אותו ולהפנות את הגב שלו כלפי מעלה!" אני אומר להם. אני מנסה לבדוק אם גם כאן יש לפוקימונים מכשירים על הגב.