-
[QUOTE=Pooh;1076041][B]דור:[/B]
דבר איתי בפרטי אני אסביר לך.
---
איווי משתמש במתקפה מהירה בכל כוחו על בידוף, ובידוף הפעם נפגע קשה מאוד. בידוף עף כמה מטרים לאחור, והוא נשכב על הקרקע, מעולף.
איווי מתחיל לקפוץ מאושר ושמחה על ניצחונו הראשון.[/QUOTE]
"כל הכבוד!" אני אומר לאיווי ומשתתף בשמחתו. לאחר מכן, אני אומר לו, "קדימה, בוא נחפש פוקימונים נוספים!" אני אומר וממשיך בדרך שבין העיר סאנדג'ם לעיר ג'ובילייף.
-
[quote=Pooh;1074452][B][SIZE=3][COLOR=sienna]יש לי שאלה: יש פה מישהו מהמשחק שהוא ספרייטר מאוד מאוד טוב ומאוד מתקדם?[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=sienna]אני צריך עזרה במשהו שקשור למשחק ומי שיעזור לי אני אפצה אותו במשחק :)[/COLOR][/SIZE][/B]
~~~~~~~~~~~
[B]קודק:[/B]
סוואבלו יוצא ומנקר את אקנס שמשתחרר מבויזל, שנפגע די קשה ממהתקפה.
לאחר מכן, בויזל שולח אקדח מים לעבר סקורופי שפוגע בו ומעיף אותו על אחד הקירות, אך שניהם מפספסים עם ההדהמה והרדיפה. לפתע, סוואבלו מתחיל לשיר, ובויזל שהיה מוכן להתקפה בזכות ההוראה שלך, שם את הידיים על האוזניים. לאחר כמה שניות, גם אקנס וגם סקורופי שוכבים על הרצפה, ישנים. "מה זה מה עשית?!" צועקים שני החיילים בכעס רב, "תקום סקורופי!", "תקום אקנס פוקימון עלוב!" צועקים שני החיילים בכעס, אך הפוקימונים לא קמים משנתם.
[/quote]
[I]אני די טוב..אבל בנוגע לפייקים..אפשר לומר בסדר..ותמזל"ט לי על הניהול!
----------------[/I]
"בויזל תשב על סוואבלו! ואז סוואבלו תשתמש בניקור לכיוון שני הפוקימונים ובוויזל תשתמש באקדח מים לכיוון המקור של סוואבלו! לאחר מכן זה ייצור לכם סוג של סילון אקווה מעופף! ותפגעו בשני הפוקימונים!" אומר ואחייך לעברם.
-
[B]ליאור:[/B]
נאזליף הנחוש מהנהן להוראותיך, ולפתע שולח עלי תער חדים וחזקים לעבר אייפום, "תתחמק!" צועק הליצן, אך אייפום לא מספיק ועלי התער פוגעים בו בחוזקה. לאחר מכן, נאזליף מוסיף יריית זרעים, ואתה שם לב שיריית הזרעים שלו הרבה יותר מהירה וחזקה מאשר של סידוט, "הפעם אתה תצליח להתחמק!" צועק הליצן והפעם באמת אייפום מנתר לאחור ומתחמק. "צא אייפום! שריטות זעם פעם נוספת!" צועק הליצן ואייפום שוב קופץ לעבר נאזליף, ומבט כועס בפניו.
[B]יואב:[/B]
סטארביה החזק והנחוש יוצא במהירות לעבר קרוגאנק, הוא נעלם לשניה וחוזר לפתע ופוגע בחוזקה בקרוגאנק שלא היה מוכן ומתרסק כמה מטרים לאחור. "הפוקימון המפותח שלך לא יעזור לך!" צועק החייל בכעס, "צא שוב בעקיצת רעל!" ושוב קרוגאנק שועט לעבר סטארביה.
[B]תומר:[/B]
מגנמייט משתמש במכת ברק חזקה מאוד שפוגעת בשני הפוקימונים יחדיו, ושניהם נפגעים מעט. מיד לאחר מכן, מארקרוו מנסה להשתמש בערפל, אך לפני שהוא מספיק, גולפין שולח מתקפת רפש על מארקרוו, וזה מונע ממנו להשתמש בערפל ובניקור. "צא קופינג תשתמש בדחיפה על מגנמייט!" צועק החייל ומיד קופינג יוצא במהירות לעבר מגנמייט ודוחף אותו בחוזקה, מגנמייט נופל על הקרקע.
[B]דור:[/B]
אתה ואיווי ממשיכים ללכת בדרך, כשלפתע אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/506.png[/IMG] ליליפאפ קטן וחמוד שהולך בין העשבים.
לפתע, איווי מתחיל לקפוץ במקומו נחוש ונרגש להלחם בעוד קרב.
אתה יכול ליצור ספרייט מתמונה ברמה ממש גבוהה וטובה?
ומזל טוב =]
---
בויזל לא מצליח להתיישב על סוואבלו מכיוון שהיכולת של סוואבלו היא תעופה במשקל נמוך משל בויזל. למרות זאת, בויזל וסוואבלו, למרות שהם לא מבינים כלל את הניסיון למהלך האסטרטגי שלך, שולחים ניקור ואקדח מים חזקים לעבר שני הפוקימונים, שנפגעים קשה אך קמים משנתם.
-
[QUOTE=Pooh;1076675][B]ליאור:[/B]
נאזליף הנחוש מהנהן להוראותיך, ולפתע שולח עלי תער חדים וחזקים לעבר אייפום, "תתחמק!" צועק הליצן, אך אייפום לא מספיק ועלי התער פוגעים בו בחוזקה. לאחר מכן, נאזליף מוסיף יריית זרעים, ואתה שם לב שיריית הזרעים שלו הרבה יותר מהירה וחזקה מאשר של סידוט, "הפעם אתה תצליח להתחמק!" צועק הליצן והפעם באמת אייפום מנתר לאחור ומתחמק. "צא אייפום! שריטות זעם פעם נוספת!" צועק הליצן ואייפום שוב קופץ לעבר נאזליף, ומבט כועס בפניו.
/QUOTE]
אני אומר לסידוט" תחמק במהירות מן המתקפה של איפום. לאחר מכן תנסה להעיף הרבה מאוד עלי טער לעבר איפום שיפגעו בו קשה מאוד.לאחר זאת תשמש בהתקפה מהירה שתגמור את איפום אחת ולתמיד"
-
[QUOTE=Pooh;1076675][B]תומר:[/B]
מגנמייט משתמש במכת ברק חזקה מאוד שפוגעת בשני הפוקימונים יחדיו, ושניהם נפגעים מעט. מיד לאחר מכן, מארקרוו מנסה להשתמש בערפל, אך לפני שהוא מספיק, גולפין שולח מתקפת רפש על מארקרוו, וזה מונע ממנו להשתמש בערפל ובניקור. "צא קופינג תשתמש בדחיפה על מגנמייט!" צועק החייל ומיד קופינג יוצא במהירות לעבר מגנמייט ודוחף אותו בחוזקה, מגנמייט נופל על הקרקע.
[/QUOTE]
"מגנמייט תקום! אתה מסוגל! אני מאמין בך! תשתמש במהירות על שני הפוקימונים בגל רעם ואז תחשמל אותם במכת ברק!" אגיד למגנמייט בחשש.
"מארקרוו בנתיים תשלח ערפל שיתן למגנמייט עיתרון לתקוף!" אפנה למארקרוו במהירות.
-
[quote=Pooh;1076675]
אתה יכול ליצור ספרייט מתמונה ברמה ממש גבוהה וטובה?
ומזל טוב =]
---
בויזל לא מצליח להתיישב על סוואבלו מכיוון שהיכולת של סוואבלו היא תעופה במשקל נמוך משל בויזל. למרות זאת, בויזל וסוואבלו, למרות שהם לא מבינים כלל את הניסיון למהלך האסטרטגי שלך, שולחים ניקור ואקדח מים חזקים לעבר שני הפוקימונים, שנפגעים קשה אך קמים משנתם.[/quote]
[I]תודה,ותדבר איתי בפרטי ותראה את התמונה שם..[/I]
" טוב בוויזל תשתמש באקדח מים ותרוץ בתוכו! זה ייצור סילון אקווה! ואז תפגע בסקורפי,במידה וסקורפי מתחמק סוואבלו ניקור!" אומר ואז אסתכל על אקנס וסקורפי.
-
[QUOTE=Pooh;1076675][B]דור:[/B]
אתה ואיווי ממשיכים ללכת בדרך, כשלפתע אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/506.png[/IMG] ליליפאפ קטן וחמוד שהולך בין העשבים.
לפתע, איווי מתחיל לקפוץ במקומו נחוש ונרגש להלחם בעוד קרב.[/QUOTE]
"אוקיי, איווי," אני אומר בחיוך, מביט בליליפאפ ומריץ בראשי אסטרטגיות. "תשתמש במתקפה מהירה, ותעצור רגע לפני שאתה פוגע בו, ותשתמש במתקפת חול אל עיניו!" אני אומר. "לאחר מכן תשתמש בדחיפה!"
-
נאזליף* חחח
---
נאזליף מתרכז ובבת אחת תוקף בהמון עלי תער חזקים שעפים ופוגעים בחוזקה באייפום, והוא עף לאחור בזמן שהוא קופץ לעבר נאזליף, ומיד נאזליף משתמש במתקפה מהירה חזקה שפוגעת בנוסף לעלי התער באייפום. אייפום אף ומתרסק על אחד מקירות המכון, מעולף.
"זה חבל..." אומר הליצן ומביע פרצוף עצוב, אך לפתע הוא מתחיל לצחוק, "לא נורא! זה לא נגמר!" הוא אומר תוך כדי צחוק חזק, "צא אודינו!" הוא צועק ומוציא מפוקדור אודינו חמודה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/531.png[/IMG] שמקפצצת במקום.
"תתחמק!" צועקים שני החיילים פה אחד, ומיד גולפין וקופינג מצליחים להתחמק גם מגל הרעם וגם ממכת הברק של מגנמייט. מארקרוו משתמש בערפל והפעם מצליח, ולפתע כל האיזור מתכסה בערפל, אך לא נראה שהפוקימונים מצליחים לראות משהו בערפל. לאחר כמה זמן הערפל מתפוגג ואתה רואה את ארבעת הפוקימונים ניצבים אחד מול השני וכל זוג נראה נחוש מאוד.
לא הבנתי כל כך איך אם בויזל ירוץ בתוך אקדח המים זה יצור סילון אקווה...
---
בויזל שולח אקדח מים לעבר סקורופי, "תתחמק!" צועק החייל, וסקורופי מתחמק בניתור מהמתקפה, סוואבלו מיד צולל לעבר סקורופי בניקור, "חניקה על סוואבלו אקנס!", אך מיד אקנס קופץ ממקומו עם פקודת החייל ותופס את סוואבלו וחונק אותו.
[B]דור:[/B]
איווי יוצא במהירות לעבר ליליפאפ ועוצר שניה לפני שהוא פוגע בו ושולח מתקפת חול, אך ליליפאפ ששם לב לכך במקרה קופץ ומתחמק ממתקפת החול, אך הוא לא מצליח להתחמק מהדחיפה החזקה של איווי והוא נופל אחורה.
לפתע, ליליפאפ קופץ ממקומו ונושך בחוזקה את איווי שנפגע די קשה והוא נראה די תשוש עוד מהקרב מקודם.
-
[QUOTE=Pooh;1076842][B]ליאור:[/B]
נאזליף* חחח
---
נאזליף מתרכז ובבת אחת תוקף בהמון עלי תער חזקים שעפים ופוגעים בחוזקה באייפום, והוא עף לאחור בזמן שהוא קופץ לעבר נאזליף, ומיד נאזליף משתמש במתקפה מהירה חזקה שפוגעת בנוסף לעלי התער באייפום. אייפום אף ומתרסק על אחד מקירות המכון, מעולף.
"זה חבל..." אומר הליצן ומביע פרצוף עצוב, אך לפתע הוא מתחיל לצחוק, "לא נורא! זה לא נגמר!" הוא אומר תוך כדי צחוק חזק, "צא אודינו!" הוא צועק ומוציא מפוקדור אודינו חמודה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/531.png[/IMG] שמקפצצת במקום.
[/QUOTE]
אני אומר לנאזליף" טוב בוא נגמור גם את האודינו הזה.אני חושב שיש לך מספיק כוח בשביל עוד קרב.טוב תשלח הרבה עלי טער לעברהאודינו הזה.לאחר מכן תרוץ אליו במהירות כשתמש עליו בהתקפה מהירה.יאלה אני מקוה שתחזיק מעמד נגדו"
-
[QUOTE=Pooh;1076842][B]תומר:[/B]
"תתחמק!" צועקים שני החיילים פה אחד, ומיד גולפין וקופינג מצליחים להתחמק גם מגל הרעם וגם ממכת הברק של מגנמייט. מארקרוו משתמש בערפל והפעם מצליח, ולפתע כל האיזור מתכסה בערפל, אך לא נראה שהפוקימונים מצליחים לראות משהו בערפל. לאחר כמה זמן הערפל מתפוגג ואתה רואה את ארבעת הפוקימונים ניצבים אחד מול השני וכל זוג נראה נחוש מאוד.
[/QUOTE]
"מארקרוו תשתמש בניקור מיד! זה לא קשה!" אגיד למארקרוו בעידוד ואז אפנה למגנמייט: "תחשמל אותם קודם במכת ברק עוצמתית!"
-
[quote=Pooh;1076842]
לא הבנתי כל כך איך אם בויזל ירוץ בתוך אקדח המים זה יצור סילון אקווה...
---
בויזל שולח אקדח מים לעבר סקורופי, "תתחמק!" צועק החייל, וסקורופי מתחמק בניתור מהמתקפה, סוואבלו מיד צולל לעבר סקורופי בניקור, "חניקה על סוואבלו אקנס!", אך מיד אקנס קופץ ממקומו עם פקודת החייל ותופס את סוואבלו וחונק אותו.
[/quote]
*הוא ירוץ והמים יכסו את גופו ואז הוא יפגע בו כשהגוף שלו עם מים
*לדעתי הקרב הזה עורך הרבה יותר קרב משל האחרים..
"בוויזל אקדח מים על בקורפי! ומי אחרי זה סוואבלו שירה! בוויזל תאתום את אוזניך! לאחר מכן בוויזל רדיפה על אקנס שירד מסוואבלו!" אומר ואחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Pooh;1076842][B]דור:[/B]
איווי יוצא במהירות לעבר ליליפאפ ועוצר שניה לפני שהוא פוגע בו ושולח מתקפת חול, אך ליליפאפ ששם לב לכך במקרה קופץ ומתחמק ממתקפת החול, אך הוא לא מצליח להתחמק מהדחיפה החזקה של איווי והוא נופל אחורה.
לפתע, ליליפאפ קופץ ממקומו ונושך בחוזקה את איווי שנפגע די קשה והוא נראה די תשוש עוד מהקרב מקודם.[/QUOTE]
"איווי, תקיף אותו במתקפה מהירה, עד שהוא יסתחרר וייפול!" אני אומר, חושב על דרכי קיצור לסיים את הקרב. "ולאחר מכן, תפגע בו במפתיע בעוד מתקפה מהירה!"
-
[b]ליאור:[/b]
נאזליף שולח עלי תער רבים לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק הליצן, ולפתע אודינו נותנת ניתור גבוה מאוד הצידה והיא מתחמקת בקלות מעלי התער, לאחר מכן, נאזליף יוצא גם במתקפה מהירה, "תתחמקי שוב! ואז חבטה!" צועק שוב הליצן, ושוב אודינו קופצת גבוה מאוד מעל נאזליף ולאחר מכן, היא חובטת בו בחוזקה ומעיפה אותו על אחד מקירות המכון. נאזליף פצוע קשה מאוד והוא תשוש מאוד.
[b]תומר:[/b]
מגנמייט משתמש במכת ברק ומנסה לתקוף את שני הפוקימונים, אך הוא מצליח לפגוע רק בגולפין שנפגע, ומיד לאחר מכן מארקרוו צולל לעבר קופינג במהירות ותוקף בניקור שפוגע בקופינג ומפיל אותו לקרקע.
"אוקיי קופינג! תשתמש בערפיח על מארקרוו!" צועק אחד החיילים ולפתע קופינג שולח מין עשן סגול ורעיל לעבר מארקרוו, "גולפין תתקוף ברפש על מגנמייט!" צועק החייל השני ולפתע גולפין שולח רפש מגעיל לעבר מגנמייט.
[b]קודק:[/b]
זה לא הגיוני...
---
בויזל שולח אקדח מים נוסף על סקורופי שנפגע שוב ועף לאחור. בינתיים, סוואבלו מנסה לתקוף שוב בשירה אך הוא לא מצליח בגלל החניקה של אקנס, אבל אז בויזל יוצא במהירות ותוקף ברדיפה את אקנס שמשתחרר מסוואבלו ושניהם נופלים לקרקע. אתה רואה שארבעת הפקוימונים תשושים מאוד ובמצב די קשה.
[b]דור:[/b]
איווי מתחיל לרוץ במהירות רבה סביב ליליפאפ, שמתבלבל די בקלות, ואז איווי תוקף במתקפה מהירה נוספת שהפעם פוגעת בחוזקה בליליפאפ, והוא עף כמה מטרים אחורה אך לא מתעלף.
-
[QUOTE=Pooh;1077229][b]דור:[/b]
איווי מתחיל לרוץ במהירות רבה סביב ליליפאפ, שמתבלבל די בקלות, ואז איווי תוקף במתקפה מהירה נוספת שהפעם פוגעת בחוזקה בליליפאפ, והוא עף כמה מטרים אחורה אך לא מתעלף.[/QUOTE]
"איווי, תרוץ לעברו במתקפה מהירה ותדלג מעליו; כשאתה מאחוריו, תשתמש בדחיפה במלוא העוצמה!" אני אומר.
-
[QUOTE=Pooh;1077229][b]תומר:[/b]
מגנמייט משתמש במכת ברק ומנסה לתקוף את שני הפוקימונים, אך הוא מצליח לפגוע רק בגולפין שנפגע, ומיד לאחר מכן מארקרוו צולל לעבר קופינג במהירות ותוקף בניקור שפוגע בקופינג ומפיל אותו לקרקע.
"אוקיי קופינג! תשתמש בערפיח על מארקרוו!" צועק אחד החיילים ולפתע קופינג שולח מין עשן סגול ורעיל לעבר מארקרוו, "גולפין תתקוף ברפש על מגנמייט!" צועק החייל השני ולפתע גולפין שולח רפש מגעיל לעבר מגנמייט.
[/QUOTE]
"תתחמקו חברים!" אגיד לפוקימונים שלי ואז אגיד להם שוב: "מגנמייט תשתמש במכת ברק כדי לחשמל את הערפיח ומארקרוו תשתמש בניקור בכול הכוח!"
-
[QUOTE=Pooh;1077229][b]ליאור:[/b]
נאזליף שולח עלי תער רבים לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק הליצן, ולפתע אודינו נותנת ניתור גבוה מאוד הצידה והיא מתחמקת בקלות מעלי התער, לאחר מכן, נאזליף יוצא גם במתקפה מהירה, "תתחמקי שוב! ואז חבטה!" צועק שוב הליצן, ושוב אודינו קופצת גבוה מאוד מעל נאזליף ולאחר מכן, היא חובטת בו בחוזקה ומעיפה אותו על אחד מקירות המכון. נאזליף פצוע קשה מאוד והוא תשוש מאוד.
[/QUOTE]
אני אומר לנאזליף" קדימה אל תפסיד לי עכשיו לאודינו הזה.תראה לי שאתה פוקימון חזק מאוד ומוסגל להביס את האודינו הזאת.תקוף שוב בעלי טער רבים את אודינו הזאת.לאחר מכן תשתמש בירית זזרעים רבים על אודינו "
-
איווי משתמש במתקפה מהירה וקופץ מעל ליליפאפ, ואז הוא תוקף בשיא כוחו בדחיפה שפוגעת בגבו של של ליליפאפ והוא עף כמה מטרים קדימה, מעולף. איווי נרגש ושמח מאוד על ניצחונו, אך אתה רואה שהוא מאוד תשוש ועייף.
מגנמייט ומארקרוו מצליחים שניהם להתחמק מהערפיח והרפש. לאחר מכן, מגנמייט מנסה לעשות מכת ברק על הערפיח, אך לא קורה כלום, הערפיח רק מתפוגג. לאחר מכן, מארקרוו צולל לעבר גולפין, "תתחמק!" צועק החייל, וגולפין מצליח לחמוק בקלות מהניקור של מארקרוו. "רפש על שניהם עכשיו גולפין!" צועק החייל ולפתע גולפין משליך רפש מגעיל על מגנמייט ומארקרוו שנפגעים.
נאזליף המותש שולח שוב עלי תער רבים לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק שוב הליצן ואודינו שוב מתחמקת מעלי התער של נאזליף, אך מיד נאזליף שולח יריית זרעים שפוגעת באודינו לפני שהיא מספיקה להתחמק. "אוקיי בואי נסיים את זה! סטירה כפולה!" צועק הליצן ומצחקק, ולפתע אודינו קופצת לעבר נאזליף ומשתמש בסטירה כפולה חזקה שמפילה את נאזליף, והוא מתעלף. "לא נורא!" אומר הליצן וצוחק.
-
[QUOTE=Pooh;1077291][b]תומר:[/b]
מגנמייט ומארקרוו מצליחים שניהם להתחמק מהערפיח והרפש. לאחר מכן, מגנמייט מנסה לעשות מכת ברק על הערפיח, אך לא קורה כלום, הערפיח רק מתפוגג. לאחר מכן, מארקרוו צולל לעבר גולפין, "תתחמק!" צועק החייל, וגולפין מצליח לחמוק בקלות מהניקור של מארקרוו. "רפש על שניהם עכשיו גולפין!" צועק החייל ולפתע גולפין משליך רפש מגעיל על מגנמייט ומארקרוו שנפגעים.
[/QUOTE]
[I]רעל לא משפיע על ברזל שהוא מגנמייט, תזכור...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
'חייב להיות דרך לנצח אותם... חייב להיות...' אחשוב לעצמי בצורה שונה ואז אסתכל על הסביבה מאוד טוב.
"מארקרוו אתה צריך ללמד מתקפה חדשה שהיא מתקפת כנף! תשתמש בכנפיים שלך לפגוע בפוקימונים של היריבים!" אגיד למארקרוו בעידוד.
"גם אתה חייב ללמוד מתקפה מגנמייט! תאגור חשמל ותייצר כדור חשמל במהירות ותשלח אותו לעבר הפוקימונים של היריבים!" אוסיף בעידוד לעבר מגנמייט.
-
[QUOTE=Pooh;1077291][b]
נאזליף המותש שולח שוב עלי תער רבים לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק שוב הליצן ואודינו שוב מתחמקת מעלי התער של נאזליף, אך מיד נאזליף שולח יריית זרעים שפוגעת באודינו לפני שהיא מספיקה להתחמק. "אוקיי בואי נסיים את זה! סטירה כפולה!" צועק הליצן ומצחקק, ולפתע אודינו קופצת לעבר נאזליף ומשתמש בסטירה כפולה חזקה שמפילה את נאזליף, והוא מתעלף. "לא נורא!" אומר הליצן וצוחק.[/QUOTE]
אני אומר לנאזליף המעולף " הית טוב מאוד עכשיו תנוח בפוכדור שלך " .אני מחזיר את נאזליף המעולף לפוכדור שלו.אני מוציא את נאמל לקרב ואז אומר לו" טוב הגיע הזמן שלך להילחם נגד האודינו הזאת. תחיל שתלח לעברה פצצצות בוץ חזקות.לאחר מכן תשלח לעברה גחלת "
-
[quote=Pooh;1077229]
זה לא הגיוני...
---
בויזל שולח אקדח מים נוסף על סקורופי שנפגע שוב ועף לאחור. בינתיים, סוואבלו מנסה לתקוף שוב בשירה אך הוא לא מצליח בגלל החניקה של אקנס, אבל אז בויזל יוצא במהירות ותוקף ברדיפה את אקנס שמשתחרר מסוואבלו ושניהם נופלים לקרקע. אתה רואה שארבעת הפקוימונים תשושים מאוד ובמצב די קשה.
[/quote]
"טוב,סוואבלו תעמוד מול בוויזל! בוויזל תעמוד מלפני סוואבלו! עכשיו בוויזל אקדח מים על סוואבלו וסוואבלו ניקור! אקדח המים ייתן לך תנופה לכיוונם ואז זה יהיה סוג של אס אווירי רק במקום אוויר מים!" אומר ואז אחשוב 'חח..אס אקווה..שם יפה' לאחר מכן אומר "יפה סוואבלו ובוויזל! עכשיו סוואבלו שירה ובוויזל אקדח מים על זה שנותר!" אומר ואחייך.
-
[QUOTE=Pooh;1077291][b]דור:[/b]
איווי משתמש במתקפה מהירה וקופץ מעל ליליפאפ, ואז הוא תוקף בשיא כוחו בדחיפה שפוגעת בגבו של של ליליפאפ והוא עף כמה מטרים קדימה, מעולף. איווי נרגש ושמח מאוד על ניצחונו, אך אתה רואה שהוא מאוד תשוש ועייף.[/QUOTE]
"בוא, איווי..." אני אומר בחיוך ומרים אותו. "היית גדול," אני אומר בזמן שאני מכוון את הטלפורטר שלי לעיר ויולט במחוז ג'וטו, שם ארפא אותו ואת ווינד ואקח אותם לעבר המפקדה.
-
חח זוכר אל תדאג
--
מארקרוו מקשיב לך ומנסה לתקוף את קופינג בעזרת מתקפת כנף, והוא מצליח! מארקרוו עף במהירות לעבר קופינג עם כנף זוהרת ותוקף בחוזקה את קופינג שנופל לקרקע, פצוע קשה.
לעומת זאת, מגנמייט לא מצליח להבין כל כך מה אתה רוצה, והוא שולח בסך הכל מכת ברק רגילה לעבר גולפין, "תתחמק!" צועק החייל וגולפין מצליח להתחמק בגלגול ממכת הברק.
אתה אומר לנאזליף שהוא עשה עבודה טובה, ואתה מחזיר אותו לפוקדור כשהוא עם חיוך קטן. אתה מוציא מהפוקדור את נאמל הנחוש והחזק שמביט באודינו במבט של ניצחון. נאמל מתחיל וזורק פצצות בוץ לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק הליצן שוב בצחוק ואודינו שוב מתחמקת, אך היא לא מצליחה להתחמק מהגחלת החזקה והמהירה שנאמל שולח מיד אחרי זה. "אודינו סטירה כפולה!" צועק הליצן ואודינו קופצת לעבר נאמל.
סוואבלו נעמד מלפני בויזל, ואז בויזל דוחף את סוואבלו במהירות בעזרת אקדח מים יעיל, וסוואבלו עף במהירות עם ניקור ופוגע באקנס שנפגע קשה מאוד והוא נופל ארצה, מעולף. לאחר מכן, סוואבלו מנסה להשתמש בשירה אך לא מצליח, ובויזל שולח אקדח מיםנוסף שפוגע בסקורופי בחוזקה, וגם סקורופי נופל ומתעלף.
"ארר... ניצחת רק הפעם! אתה עוד תשמע מאיתנו!" שני החיילים צועקים לך בכעס תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוקדורים. מיד, שניהם בורחים מהמקום. אתה יורד למטה ואתה רואה שגם מת'יו הביס את שני החיילים וארבעת החיילים בורחים בבהלה וכעס. "כל הכבוד." אומר לך מת'יו בחיוך תוך כדי שהוא מכניס את הפוקימונים שלו. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מכיסך הקדמי.
אתה מרים את איווי המרוצה, ואתם שניכם משתגרים אל העיר ויולט שבג'וטו. אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ושם אתה מבקש מהאח ג'ון שירפא אותם בשבילך וכרגיל צ'נסי לוקחת את הפוקדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה דקות וכל זה היא עושה עם חיוך. לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז והולך אל המפקדה שבויולט, אתה נכנס דרך הדלתות האוטומטיות ובלובי אתה רואה פקידה עסוקה מעט, "כן? איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת בחיוך קטן.
-
[QUOTE=Pooh;1077450][b]תומר:[/b]
חח זוכר אל תדאג
--
מארקרוו מקשיב לך ומנסה לתקוף את קופינג בעזרת מתקפת כנף, והוא מצליח! מארקרוו עף במהירות לעבר קופינג עם כנף זוהרת ותוקף בחוזקה את קופינג שנופל לקרקע, פצוע קשה.
לעומת זאת, מגנמייט לא מצליח להבין כל כך מה אתה רוצה, והוא שולח בסך הכל מכת ברק רגילה לעבר גולפין, "תתחמק!" צועק החייל וגולפין מצליח להתחמק בגלגול ממכת הברק.
[/QUOTE]
"מארקרוו שוב מכת כנף ומגנמייט תאגור חשמל לידך כמו מכת ברק ואז תשלח אותו ככדור לעבר הפוקימונים של הטיפשים!" אגיד לפוקימונים שלי בעידוד.
-
[QUOTE=Pooh;1077450][b].
אתה אומר לנאזליף שהוא עשה עבודה טובה, ואתה מחזיר אותו לפוקדור כשהוא עם חיוך קטן. אתה מוציא מהפוקדור את נאמל הנחוש והחזק שמביט באודינו במבט של ניצחון. נאמל מתחיל וזורק פצצות בוץ לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק הליצן שוב בצחוק ואודינו שוב מתחמקת, אך היא לא מצליחה להתחמק מהגחלת החזקה והמהירה שנאמל שולח מיד אחרי זה. "אודינו סטירה כפולה!" צועק הליצן ואודינו קופצת לעבר נאמל.
[/QUOTE]
אני אומר לנאמל , תשלח פצצות בוץ שיפגעו בפרצוץ של אודינו והיא לא תוכל לראות.כשהיא לא תראה היא לא תראה אותך ותפספס את מתקפת הסטירה הכפולה שלה.בזמן שהיא לא רואה תשלח לעברה גחלת הכי חזקה שלך לכיון העינים שלה."
-
[quote=Pooh;1077450]
סוואבלו נעמד מלפני בויזל, ואז בויזל דוחף את סוואבלו במהירות בעזרת אקדח מים יעיל, וסוואבלו עף במהירות עם ניקור ופוגע באקנס שנפגע קשה מאוד והוא נופל ארצה, מעולף. לאחר מכן, סוואבלו מנסה להשתמש בשירה אך לא מצליח, ובויזל שולח אקדח מיםנוסף שפוגע בסקורופי בחוזקה, וגם סקורופי נופל ומתעלף.
"ארר... ניצחת רק הפעם! אתה עוד תשמע מאיתנו!" שני החיילים צועקים לך בכעס תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוקדורים. מיד, שניהם בורחים מהמקום. אתה יורד למטה ואתה רואה שגם מת'יו הביס את שני החיילים וארבעת החיילים בורחים בבהלה וכעס. "כל הכבוד." אומר לך מת'יו בחיוך תוך כדי שהוא מכניס את הפוקימונים שלו. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מכיסך הקדמי.
[/quote]
"תודה,בוא נראה מה רוצים ממנו..,בינתיים תוודא שכולם הלכו.." אומר למת'יו ואחייך,
לאחר מכן אבדוק מה קורה בלוח המשימות.
-
"כן, צודק." הוא אומר לך בחיוך קטן ואז ניגש לבחוץ וובודק אם השטח פנוי, "נראה שיש לנו עוד כמה אורחים." הוא אומר ואתה נלחץ, אך לפתע נכנסים כמה מדענים שמודים לכם, ולך יורדת אבן מהלב.
לאחר מכן, אתה מוציא את לוח המשימות ואתה רואה שזו שיחה מאליסון, "תגיע למפקדת האוויר ומהר ביחד עם מת'יו." היא אומר בטון רציני ואז מנתקת. אתה מספר למת'יו על השיחה עם אליסון, ושניכם משתגרים אל הלובי של מפקדת האוויר. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד. מת'יו לוחץ לך גם את היד, "כל הכבוד" הוא אומר לך בחיוך והולך לדרכו.
מארקרוו יוצא במתקפת כנף נוספת לעבר קופינג, "תתחמק ואז דחיפה!" צועק החייל, וקופינג זז במהירות הצידה ואז דוחף בחוזקה את מארקרוו שנופל לקרקע. לאחר מכן, מגנמייט מנסה לרכז את מכת הברק בכדור, אך הוא לא מצליח ושולח מכת ברק רגילה, "תתחמק!" צועק החייל השני גם, וגם גולפין מצליח להתחמק.
נאמל מנסה לשלוח פצצת בוץ לעבר אודינו, אך לפני שהוא מספיק היא פוגעת בו עם סטירה כפולה. אך מיד, נאמל שולח גחלת חזקה ומהירה שפוגעת בעיניים של אודינו והיא נפצעת די קשה ובקושי רואה, אתה מסתכל ואתה רואה שהמבט בעיניים של הליצן בהלם והוא לא צוחק.
-
[quote=Pooh;1077729][B]קודק:[/B]
"כן, צודק." הוא אומר לך בחיוך קטן ואז ניגש לבחוץ וובודק אם השטח פנוי, "נראה שיש לנו עוד כמה אורחים." הוא אומר ואתה נלחץ, אך לפתע נכנסים כמה מדענים שמודים לכם, ולך יורדת אבן מהלב.
לאחר מכן, אתה מוציא את לוח המשימות ואתה רואה שזו שיחה מאליסון, "תגיע למפקדת האוויר ומהר ביחד עם מת'יו." היא אומר בטון רציני ואז מנתקת. אתה מספר למת'יו על השיחה עם אליסון, ושניכם משתגרים אל הלובי של מפקדת האוויר. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד. מת'יו לוחץ לך גם את היד, "כל הכבוד" הוא אומר לך בחיוך והולך לדרכו.
[/quote]
"תודה.." אומר לאליסון ואז אשתגר לעיר רוסטבורו,שבמחוז הואן,(העיר עם מחוז האבן) ולאחר שאגיע אליה אתחיל לצעוד לכיוון דרך 116.
-
[QUOTE=Pooh;1077729][b]
נאמל מנסה לשלוח פצצת בוץ לעבר אודינו, אך לפני שהוא מספיק היא פוגעת בו עם סטירה כפולה. אך מיד, נאמל שולח גחלת חזקה ומהירה שפוגעת בעיניים של אודינו והיא נפצעת די קשה ובקושי רואה, אתה מסתכל ואתה רואה שהמבט בעיניים של הליצן בהלם והוא לא צוחק.[/QUOTE]
אני אומנר לנאמל " הניצחון בידיניו עכשיו אנחנו יכולים להביס את אודינו הזאת. אז גמור אותה במתקפת גחלת שוב ישר לעיניה . ואז תשלח לעברה פצצות בוץ חזקות מאוד שיגמרו אותה "
-
[QUOTE=Pooh;1077729][b]תומר:[/b]
מארקרוו יוצא במתקפת כנף נוספת לעבר קופינג, "תתחמק ואז דחיפה!" צועק החייל, וקופינג זז במהירות הצידה ואז דוחף בחוזקה את מארקרוו שנופל לקרקע. לאחר מכן, מגנמייט מנסה לרכז את מכת הברק בכדור, אך הוא לא מצליח ושולח מכת ברק רגילה, "תתחמק!" צועק החייל השני גם, וגם גולפין מצליח להתחמק.
[/QUOTE]
"מגנמייט תשתמש בצליל מתכת ואז מכת ברק!" אגיד למגנמייט בחשש "מארקרוו תנסה לעשות צוות כפול ואז מכת כנף!" אוסיף במהירות לעבר מארקרוו.
-
אתה מודה לאליסון, ומיד משתגר אל העיר ראסטבורו המסוכנת, ומשם אתה צועד הישר אל דרך מספר 116, על מנת להתאמן בזמנך הפנוי. אתה מתחיל ללכת בדרך 116 הנינוחה והרגועה, כאשר לפתע אתה רואה וויסמאר קטן וחמוד שהולך בין העשבים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/293.png[/IMG]
---
ד"א, בזכות הניסיון שצברת בקרב הקודם, שני הפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות.
לאחר הוראותיך, נאמל הנחוש מיד שולח גחלת חזקה שפוגעת בבטנה של אודינו ומפילה אותה לקרקע, ואז הוא מוסיף פצצות בוץ חזקות מאוד בכל כוחו שעפות ומכסות את אודינו שעל הקרקע. הליצן הלחוץ רץ לעבר אודינו ומוריד ממנה את הבוץ, ושניכם שמים לב שהיא מעולפת. נאמל קופץ משמחה, אך אתה שם לב שהוא תשוש למדי. "אוקיי," אומר הליצן בקול רציני יותר, "עכשיו הגעת לפוקימון החזק ביותר שלי..." הוא אומר במעט כעס ושולף פוקדור, "צא מר.מיים!" צועק הליצן ומוציא מתוך הפוקדור מר.מיים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/122.png[/IMG] חמוד שמאופר כמו ליצן.
מגנמייט משתמש בצליל מתכתי מחריש אוזניים ואז תוקף במכת ברק נוספת שפוגעת בקופינג בחוזקה והוא מתרסק על הקרקע. לאחר מכן, מארקרוו משתמש בצוות כפול ומבלבל את גולפין, ואז הוא יוצא משומקום ותוקף בחוזקה במתקפת כנף. שני הפוקימונים של היריבים שוכבים על הארץ, מעולפים.
"ארר... זה לא נגמר!" צועקים שני החיילים תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם. לאחר מכן, הם עולים על האופנועים שלהם, ובורחים מהמקום. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מהכיס הקדמי שלך.
-
[QUOTE=Pooh;1077906][B]תומר:[/B]
מגנמייט משתמש בצליל מתכתי מחריש אוזניים ואז תוקף במכת ברק נוספת שפוגעת בקופינג בחוזקה והוא מתרסק על הקרקע. לאחר מכן, מארקרוו משתמש בצוות כפול ומבלבל את גולפין, ואז הוא יוצא משומקום ותוקף בחוזקה במתקפת כנף. שני הפוקימונים של היריבים שוכבים על הארץ, מעולפים.
"ארר... זה לא נגמר!" צועקים שני החיילים תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם. לאחר מכן, הם עולים על האופנועים שלהם, ובורחים מהמקום. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מהכיס הקדמי שלך.[/QUOTE]
"זה היה קרב ארוך, נכון חברים?" אשאל את מארקרוו ואת מגנמייט בשאלה רטורית ואז אוציא את הלוח משימות ואבדוק מה קורה שם.
-
מארקרוו ומגנמייט, שאתה רואה שהם מאוד תשושים מהקרב, מהנהנים בחיוך קטן. לאחר מכן, אתה מוציא את לוח המשימות, ואתה רואה שזו שיחה מאליסון. אתה עונה ואתה שומע את הקול הרציני שלה: "תגיע למפקדה האווירית ומיד." היא אומר לך ומנתקת. אתה מקשיב להוראותיה, ומשתגר מיד אל לובי הספינה המעופפת, אשר כרגיל מוצף בפוקימונים וסוכנים. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד.
-
[QUOTE=Pooh;1077910][b]תומר:[/b]
מארקרוו ומגנמייט, שאתה רואה שהם מאוד תשושים מהקרב, מהנהנים בחיוך קטן. לאחר מכן, אתה מוציא את לוח המשימות, ואתה רואה שזו שיחה מאליסון. אתה עונה ואתה שומע את הקול הרציני שלה: "תגיע למפקדה האווירית ומיד." היא אומר לך ומנתקת. אתה מקשיב להוראותיה, ומשתגר מיד אל לובי הספינה המעופפת, אשר כרגיל מוצף בפוקימונים וסוכנים. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד.[/QUOTE]
"תודה רבה אליסון" אגיד לאליסון ואז אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם ואז אשתגר לקניון הגדול בסלדון כדי לקנות אבן אופל למארקרוו כדי שהוא יתפתח.
-
[QUOTE=Pooh;1077906][B]
לאחר הוראותיך, נאמל הנחוש מיד שולח גחלת חזקה שפוגעת בבטנה של אודינו ומפילה אותה לקרקע, ואז הוא מוסיף פצצות בוץ חזקות מאוד בכל כוחו שעפות ומכסות את אודינו שעל הקרקע. הליצן הלחוץ רץ לעבר אודינו ומוריד ממנה את הבוץ, ושניכם שמים לב שהיא מעולפת. נאמל קופץ משמחה, אך אתה שם לב שהוא תשוש למדי. "אוקיי," אומר הליצן בקול רציני יותר, "עכשיו הגעת לפוקימון החזק ביותר שלי..." הוא אומר במעט כעס ושולף פוקדור, "צא מר.מיים!" צועק הליצן ומוציא מתוך הפוקדור מר.מיים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/122.png[/IMG] חמוד שמאופר כמו ליצן.
.[/QUOTE]
אני אומר לנאמל " טוב בוא נביס גם את מר מיים הזה כמו שאבסת את אודינו.אז תשתמש בפצצות בוץ ונסה שהם יפגעו בעניים של מר מיים. לאחר מכן תשלח גחלת חזקה מאוד לכיון העניים של מר מיים"
-
[COLOR="Sienna"][SIZE="3"][B]שימו לב ~ שחכתי להוסיף, כי כל מי שמגיע לדרגת טירון מתקדם מקבל מהצוות 3000$. לאחר כל ניצחון על פוקימון פראי אתם מקבלים 150$, ולאחר כל ניצחון על מאמן אתם מקבלים 300$. על ניצחון בקרב מכון אתם מקבלים 350$.[/B][/SIZE][/COLOR]
~~~~~~~~~~~~
ד"א בזכות הניסיון שצברת בקרב האחרון, הפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות.
---
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, ואתה משתגר אל העיר סלדון שבקנטו. בעיר סלדון, אתה הולך אל החנות הענקית, שהיא בולטת מאוד בין כל הבניינים, ואתה נכנס אל לובי החנות, ואתה רואה שלט ענקי שכתוב עליו את פירוט החנות:
[B][I][SIZE="3"]קומה ראשונה ~ פוקדורים ואמצעי ריפוי.
קומה שניה ~ חפצים ואמצעי פיתוח.
קומה שלישית ~ אמצעי חיזוק ואימון.
קומה רביעית ~ אלקטרוניקה ומשחקים.
קומה חמישית ~ מכירת פוקימונים.
קומה שישית ~ לבית ולסביבה.
קומה שביעית ~ הגג.[/SIZE][/I][/B]
נאמל שולח פצצות בוץ חזקות לעבר מר.מיים, "תשתמש במגן נרחב!" צועק הליצן ולפתע מר.מיים משתמש במגן רחב בצבע חום, שמגן עליו מפני פצצות הבוץ. "עכשיו בוא נסיים אותו בבלבול!" צועק הליצן ולפתע העיניים של מר.מיים נעשות כחולות, וסביב נאמל שמתחיל לרחף באוויר יש הילה כחולה, ולפתע, נאמל עף ומוטח בקיר בחוזקה. אתה רואה שהוא שוכב על הרצפה, מעולף.
-
[QUOTE=Pooh;1077938][COLOR="Sienna"][SIZE="3"][B]שימו לב ~ שחכתי להוסיף, כי כל מי שמגיע לדרגת טירון מתקדם מקבל מהצוות 3000$. לאחר כל ניצחון על פוקימון פראי אתם מקבלים 150$, ולאחר כל ניצחון על מאמן אתם מקבלים 300$. על ניצחון בקרב מכון אתם מקבלים 350$.[/B][/SIZE][/COLOR]
~~~~~~~~~~~~
ד"א בזכות הניסיון שצברת בקרב האחרון, הפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות.
---
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, ואתה משתגר אל העיר סלדון שבקנטו. בעיר סלדון, אתה הולך אל החנות הענקית, שהיא בולטת מאוד בין כל הבניינים, ואתה נכנס אל לובי החנות, ואתה רואה שלט ענקי שכתוב עליו את פירוט החנות:
[B][I][SIZE="3"]קומה ראשונה ~ פוקדורים ואמצעי ריפוי.
קומה שניה ~ חפצים ואמצעי פיתוח.
קומה שלישית ~ אמצעי חיזוק ואימון.
קומה רביעית ~ אלקטרוניקה ומשחקים.
קומה חמישית ~ מכירת פוקימונים.
קומה שישית ~ לבית ולסביבה.
קומה שביעית ~ הגג.[/SIZE][/I][/B]
[/QUOTE]
[I]תודה.[/I]
~~~~~~~
'אני באתי לפתח את מארקרוו אז אני צריך ללכת...' אחשוב לעצמי
ואז אכנס לבניין ואחשוב שוב: 'לקומה השנייה' ואז אעלה בעזרת המעלית לקומה השנייה כדי לקנות אבן אופל.
-
[QUOTE=Pooh;1077938][COLOR="Sienna"][SIZE="3"][B]ש
נאמל שולח פצצות בוץ חזקות לעבר מר.מיים, "תשתמש במגן נרחב!" צועק הליצן ולפתע מר.מיים משתמש במגן רחב בצבע חום, שמגן עליו מפני פצצות הבוץ. "עכשיו בוא נסיים אותו בבלבול!" צועק הליצן ולפתע העיניים של מר.מיים נעשות כחולות, וסביב נאמל שמתחיל לרחף באוויר יש הילה כחולה, ולפתע, נאמל עף ומוטח בקיר בחוזקה. אתה רואה שהוא שוכב על הרצפה, מעולף.[/QUOTE]
אני מחזיר את נאמל לפוכדור שלו ואז מוציא את זובאט שלי החוצה ואומר לו " טוב הגיע הזמן שלך לנצח את מר מיים ולעזור לי לזכות בתג המכון.אני מקוה שתצליח בזה.עוף לעבר מר מיים ותקוף אותו בעל קולי חזק מאוד.לאחר מכן עוף לעברו ותקוף בנשיכה אותו.
-
[quote=Pooh;1077906][B]קודק:[/B]
אתה מודה לאליסון, ומיד משתגר אל העיר ראסטבורו המסוכנת, ומשם אתה צועד הישר אל דרך מספר 116, על מנת להתאמן בזמנך הפנוי. אתה מתחיל ללכת בדרך 116 הנינוחה והרגועה, כאשר לפתע אתה רואה וויסמאר קטן וחמוד שהולך בין העשבים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/293.png[/IMG]
---
ד"א, בזכות הניסיון שצברת בקרב הקודם, שני הפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות.
[/quote]
תגיד,אפשר לנסות ללכת למכון שם? אם אפשר..
ואם סוואבלו התחזק,אז הוא יוכל להרים יותר משקל..לא?
---------
"בויזל צא!" אומר ואחכה שיצא,לאחר מכן אורה עליו "תשתמש בסילון אקווה על הוויסמאר שם!"
לאחר שהוא יעשה זאת אומר שוב "תשתמש אחרי זה במתקפת זריזות!"
-
[QUOTE=Pooh;1076675][B][/B]
[B]יואב:[/B]
סטארביה החזק והנחוש יוצא במהירות לעבר קרוגאנק, הוא נעלם לשניה וחוזר לפתע ופוגע בחוזקה בקרוגאנק שלא היה מוכן ומתרסק כמה מטרים לאחור. "הפוקימון המפותח שלך לא יעזור לך!" צועק החייל בכעס, "צא שוב בעקיצת רעל!" ושוב קרוגאנק שועט לעבר סטארביה.
[[/QUOTE]
מצטער שלא היייתי כל כך הרבה זמן פשוט המחשב היה בתיקון...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, סטארביה. היית טוב! עכשיו מערבולת רוחות ואז מתקפה מהירה!" אני אצעק בהתלהבות
-
[QUOTE=Pooh;1077450][b]דור:[/b]
אתה מרים את איווי המרוצה, ואתם שניכם משתגרים אל העיר ויולט שבג'וטו. אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ושם אתה מבקש מהאח ג'ון שירפא אותם בשבילך וכרגיל צ'נסי לוקחת את הפוקדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה דקות וכל זה היא עושה עם חיוך. לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז והולך אל המפקדה שבויולט, אתה נכנס דרך הדלתות האוטומטיות ובלובי אתה רואה פקידה עסוקה מעט, "כן? איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת בחיוך קטן.[/QUOTE]
"באתי לנוח מעט," אני אומר. "יש כאן חדר מנוחה או משהו?" אני שואל, תוך כדי מציג בפניה את התג/טלפורטר שלי כדי שתבין שאני שייך לצוות ווינדי.