[QUOTE=noam121211;664314]ג'ון:
גרוטל מסתכל עלייך במבט מוזר שאיבת ג'יגה!? לפתע גאביט מתקיף אותו בציפורן דרקון קטלנית! מה תעשה!?[/QUOTE]
------------------
"גרוטל תנסה לחסום אותו בגפן מצליפה,ואז תכה אותו בסופת עלים!"אני אומר בביטחון.
Printable View
[QUOTE=noam121211;664314]ג'ון:
גרוטל מסתכל עלייך במבט מוזר שאיבת ג'יגה!? לפתע גאביט מתקיף אותו בציפורן דרקון קטלנית! מה תעשה!?[/QUOTE]
------------------
"גרוטל תנסה לחסום אותו בגפן מצליפה,ואז תכה אותו בסופת עלים!"אני אומר בביטחון.
[quote=noam121211;663362]
אביב:
אתה נרשם לתחרות הפוקימונים ויש לך עד הערב להיתכונן, לאיפה תילך?
[/quote]
אני אלך להתאמן על מהלכים לכל הפוקימונים על איזה עץ.
[QUOTE=noam121211;664691]
אלי:
לאנס אומר לך, תוציא את הפוקימונים שלך ושכול אחד יערוך קרב מול הדרגונייט שלי, אל תדאג במהלך הקרבות הם יתחזקו מאוד[/QUOTE]
אני מתחרט ולא רוצה שהוא יעזור לי להיתאמן אני רוצה להיתאמן בעצמי... אני אומר לו להיתראות והולך משם...
לי:
גליילי כבר מותש באפיסת כוחות מהקרב הקודם משתמש בניב קרב, גראנבול מתחמק ומתקיף באגרוף מגה! וגליילי כבר מחוסל! מה תעשה!?
ג'ון:
גרוטל חוסם את גאביט בגפן מצליפה ומתקיף בסופת עלים אך גאביט משתמש בדרכו מטאור וחוצה את הסופת עלים ללא כול נזק ובנוסף מתקיף חזק את גרוטל! מה תעשה!?
אביב:
אתה מגיע למין קרחת יער קטנה כזאת מה תעשה שם!?
אלי:
לאנס שואל אותך אם אתה בטוח? ושולח אותך לדרכך, איך תתאמן?
[QUOTE=noam121211;665236]לי:
גליילי כבר מותש באפיסת כוחות מהקרב הקודם משתמש בניב קרב, גראנבול מתחמק ומתקיף באגרוף מגה! וגליילי כבר מחוסל! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני מחזיר את גלילי ומוציא את הריאמה" מיקוד אנרגיה וגרוף ממוקד על גראנבול"
[QUOTE=noam121211;664537]בויזל:
חשיבה נכונה! בויזל משתמש בסילון אקווה והוא מתחמק מגלישת הסלעים בנוסף הוא מגיע מאחורי סטיליקס ומתקיף בפעימת מים! סטיליקס נפגע קשה! ומתקיף בסופת סלעים חזקה במיוחד! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"בוויזל זה יהיה קצת מסובך אז אני רוצה שתקשיב טוב, תשתמש בסילון אקווה ותשתלב עם סופת הסלעים בכך שתסתובב וברגע שתגיע ומעלה תכניס לתוך החור פעימת מים"
[quote=noam121211;665236]
אביב:
אתה מגיע למין קרחת יער קטנה כזאת מה תעשה שם!?[/quote]
"קורפיש,תשתמש בחפירה ותעשה שתי בורות לידך! לאחר מכן תשתמש באקדח מים אל תוך הבורות כדי שתצא מזרקה ואז תשתמש בפעימת מים על המזרקות ותנסה ליצור גשם קל ונעים מהפיצוץ!" אומר לו ואקווה שזה יצא כמו שאני רוצה.
[QUOTE=noam121211;665236]
אלי:
לאנס שואל אותך אם אתה בטוח? ושולח אותך לדרכך, איך תתאמן?[/QUOTE]
אני עורך קרבות בין הפוקימונים שלי החזק נגד החלש מבחינת הסוג כדי לאתגר אותם ראשונים עולים סינדקוויל וצ'יקוריטה
לי:
גליילי מחוסל ואתה מוציא את האריאמה! הוא משתמש במיקוד אנרגיה ומחזק את כוחו! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד חזק במיוחד אך גראנבול מהיר מידי והוא מצליח להיתחמק! לאחר מכן גראנבול משתמש בזרוע פטיש אך האריאמה בעל מסה גדולה יותר וזה לא משפיע עליו כולכך, מה תעשה!?
בויזל:
בויזל מסתכל עלייך במבט מוזר אבל סומך עלייך! הוא משתמש בסילון אקווה ומצליח לתמרן את עצמו בין הסלעים! לאחר מכן הוא עולה מעלה מעלה בין הסלעים ומשתמש בפעימת מים ישר תוך הפה של סטיליקס! והוא נפגע קשה! קריטי! סטיליקס מחוסל! רון מתמלא עצבים וכעס ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG]!! מה תעשה!?
אביב:
קורפיש משתמש בחפירה ויוצר שני בורות מצדיו, לאחר מכן הוא משתמש באדקח מים ויוצר מין מזרקה חד צדדית כזאת! ולבסוף הוא משתמש בפעימת מים אך הבורות נהרסים והמים הופכים לבוץ! מה תעשה!?
אלי:
*יש לך קוילאבה לא סינדקוויל...
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את צ'יקוריטה וסינדקוויל לקרב, ולפתע אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] ה"חבר הותיק שלך" (יש ביניכם יריבות מגיל קטן מי יותר מוצלח) מה תגיד לו?
[COLOR="Red"][B]הודעות:
*היום היה לי לחץ בהפעלות אני מצטער שלא הגבתי רוב היום! וממחר שוב מתחיל לי אטרף של עבודה עד שישי בעצם! אני יגיד לקראת הערב כול יום, אתם יכולים לכתוב לי תגובה ומה אתם רוצים שיהיה המשך ואני ינסה לפצות את כולכם,
*בנתיים תחשבו על רעיון לאיוונט חמוד ועל פרסים כי כול איוונט פוקימון כבר נמאס, תחשבו אם אתם רוצים מתקפה חדשה לפוקימון TM מיוחד או מה שבא לכם... [/B][/COLOR]
[QUOTE=noam121211;665236]ג'ון:
גרוטל חוסם את גאביט בגפן מצליפה ומתקיף בסופת עלים אך גאביט משתמש בדרכו מטאור וחוצה את הסופת עלים ללא כול נזק ובנוסף מתקיף חזק את גרוטל! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אולי תעשה שעל כל פוקימון שמנצחים מקבלים נקודה,ואז בנקודות "מרוויחים" דברים.
-------------------------------
'אני צריך לשנות אסטרטגיה,בשביל לפרוץ את ההגנות של הגבאיט הזה'אני חושב,ואז אני אומר:"גרוטל חזור,צא שדינג'ה ותשתמש בקרן בילבול בשביל לבלבל אותו,ואז תכה אותו בכדורי צל!"
[QUOTE=noam121211;663362]
ג'ק:
סניזל יוצא מוכן לקרב והוא משתמש באגרוף קרח על קודאנט אך הוא חוזם את זה בפטיש אקווה, לאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל וקרודאנט נפגע קשה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"קדימה תשתמש בציפורן צל ובעוד כדור צל!"
[QUOTE=noam121211;666157]
בויזל:
בויזל מסתכל עלייך במבט מוזר אבל סומך עלייך! הוא משתמש בסילון אקווה ומצליח לתמרן את עצמו בין הסלעים! לאחר מכן הוא עולה מעלה מעלה בין הסלעים ומשתמש בפעימת מים ישר תוך הפה של סטיליקס! והוא נפגע קשה! קריטי! סטיליקס מחוסל! רון מתמלא עצבים וכעס ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG]!! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"בוויזל היית מצויין!" אני אומר ומחזיר את בוויזל לפוכדור.
"צא גרוויל!"
[QUOTE=noam121211;666157]לי:
גליילי מחוסל ואתה מוציא את האריאמה! הוא משתמש במיקוד אנרגיה ומחזק את כוחו! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד חזק במיוחד אך גראנבול מהיר מידי והוא מצליח להיתחמק! לאחר מכן גראנבול משתמש בזרוע פטיש אך האריאמה בעל מסה גדולה יותר וזה לא משפיע עליו כולכך, מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר להארימה" מיקוד אנרגיה ואז אגרוף מוקד על גרנאבול"
[QUOTE=noam121211;666157]
אלי:
*יש לך קוילאבה לא סינדקוויל...
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את צ'יקוריטה וסינדקוויל לקרב, ולפתע אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] ה"חבר הותיק שלך" (יש ביניכם יריבות מגיל קטן מי יותר מוצלח) מה תגיד לו?[/QUOTE]
מה אתה רוצה רון? אני ישאל אותו