-
[COLOR="Blue"]בראיינט
"אהה כן כמובן אתה בראיינט נכון? חיפשנו אותך אתה אמור להופיע כרגע" אמרה לילאן והסתכלה אליך[/COLOR]
[COLOR="Olive"]עומר ומייקל
גראס שולח גפנים אבל ביוטפלי מעיף אותו בעל חושי על קיר,
עומר צועק לגראס שהוא מאמין בו וגראס שולח קרן צהובה ודקיקה מאוד לעבר ביוטפלי שבקושי מצליח להתחמק
ביוטפלי המופתע מסתכל אל גראס ומתחיל להתנשף
ניקוד:
ביוטפלי : 60
גראס: 61[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1094246][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]"אהה כן כמובן אתה בראיינט נכון? חיפשנו אותך אתה אמור להופיע כרגע" אמרה לילאן והסתכלה אליך[/COLOR][/quote]
"כן, קוראים לי בראייינט" אני אומר ללילאן ואני מתחיל ללכת לאט לאט לכיוון הבמה ואני כבר מוכן אם הכדור של הורסי בידי
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
"אוקי אז בוא נראה אותך" אמר השופט הראשי והסתכל אליך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1094246]
[COLOR=olive]עומר ומייקל[/COLOR]
[COLOR=olive]גראס שולח גפנים אבל ביוטפלי מעיף אותו בעל חושי על קיר, [/COLOR]
[COLOR=olive]עומר צועק לגראס שהוא מאמין בו וגראס שולח קרן צהובה ודקיקה מאוד לעבר ביוטפלי שבקושי מצליח להתחמק[/COLOR]
[COLOR=olive]ביוטפלי המופתע מסתכל אל גראס ומתחיל להתנשף[/COLOR]
[COLOR=olive]ניקוד:[/COLOR]
[COLOR=olive]ביוטפלי : 60[/COLOR]
[COLOR=olive]גראס: 61[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'מה זה היה' אני חושב לעצמי מתפעל,אני מסתכל על 'גראס' שלי ואומר לו:"'גראס' כול הכבוד,עכשיו תתפוס אותו בעזרת הצלפת גפן ותנסה לפגוע בפניו במדויק בעזרת עלי תער!".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1094246][COLOR="Blue"]
גראס שולח גפנים אבל ביוטפלי מעיף אותו בעל חושי על קיר,
עומר צועק לגראס שהוא מאמין בו וגראס שולח קרן צהובה ודקיקה מאוד לעבר ביוטפלי שבקושי מצליח להתחמק
ביוטפלי המופתע מסתכל אל גראס ומתחיל להתנשף
ניקוד:
ביוטפלי : 60
גראס: 61[/COLOR][/QUOTE]
"אל תילחץ! אתה הכי טוב! תתחמק ממנו ואז תקשור אותו עם יריית חוט ואז תגמור את זה עם על חושי!" אני אומר בליוטיפליי קצת בלחץ וחושב לעצמי:" מעניין שהבאלבאזור שלו הצליח ללמוד קרן סולרית עכשיו, אולי אחרי התחרות אני אציע לו עזרה בזה."
-
ביוטפלי מתחמק וקושר את גראס שמנסה לחתוך את זה בפיו
ניקוד:
גראס: 57
ביוטפלי:60[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1094265][COLOR="Olive"]עומר ומייקל
ביוטפלי מתחמק וקושר את גראס שמנסה לחתוך את זה בפיו
ניקוד:
גראס: 57
ביוטפלי:60[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה ביוטיפליי! עכשיו תעיף את המתקפה שלו עם רוח כסופה, אז על חושי עליו, תזורק אותו גבוה, ואז תטיח אותו ברצפה בכל הכוח!" אני אומר לביוטיפליי בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה
-
[quote=sigal123;1094265][COLOR=olive]עומר ומייקל[/COLOR]
[COLOR=olive]ביוטפלי מתחמק וקושר את גראס שמנסה לחתוך את זה בפיו[/COLOR]
[COLOR=olive]גראס: 57[/COLOR]
[COLOR=olive]ביוטפלי:60[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אומר ל'גראס' שלי מעט מיואש:"'גראס' אני יודע שאתה מסוגל לנצח אותו,תשתמש בעלי תער בשביל לחתוך את הכבלים,אחרי זה תלכוד את ביוטיפליי ותשתמש בקרן הצהובה המוזרה הזו!".[/COLOR][/SIZE]
-
גראס מצליח להשתחרר מהכבלים אבל עולה ונופל בחוזקה מהעל חושי,
הוא תשוש מאוד ומשתמש בקרן הדקיקה שפוגעת בביוטפלי אבל לא מעלפת אותו
ניקוד
40-40 זה תיקו![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1094274][COLOR=olive]עומר ומייקל[/COLOR]
[COLOR=olive]גראס מצליח להשתחרר מהכבלים אבל עולה ונופל בחוזקה מהעל חושי, [/COLOR]
[COLOR=olive]הוא תשוש מאוד ומשתמש בקרן הדקיקה שפוגעת בביוטפלי אבל לא מעלפת אותו[/COLOR]
[COLOR=olive]ניקוד[/COLOR]
[COLOR=olive]40-40 זה תיקו![/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'כול כך קרוב,כול כך רחוק' :"תשתמש בקרן הצהובה הזו ואז תלכוד את ביוטפיילי בהצלפת גפן ותשתמש אז בעלי תער!".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1094274][COLOR="Olive"]עומר ומייקל
גראס מצליח להשתחרר מהכבלים אבל עולה ונופל בחוזקה מהעל חושי,
הוא תשוש מאוד ומשתמש בקרן הדקיקה שפוגעת בביוטפלי אבל לא מעלפת אותו
ניקוד
40-40 זה תיקו![/COLOR][/QUOTE]
אני צועק לביוטיפליי:"עכשיו ביוטיפליי, תתחמק ממנו ואז תגמור את זה עם על חושי ואז נשיכת חרק!" אני אומר ומתפלל שביוטיפליי יצליח לנצח בקרב
-
[quote=sigal123;1094253][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקי אז בוא נראה אותך" אמר השופט הראשי והסתכל אליך[/COLOR][/quote]
"הורסי אני בוחר בך!" אני אומר וזורק את הפוכדור של הורסי באוויר "עכשיו תשתמש באקדח מים ותעשה ספירלה ותשתדל שהספירלה תשאב לתוכה את כל העלי ורד" אני אומר להורסי בהתלהבות "עכשיו תשתמש בבועות לכל עבר ואז תשתמש בזנב ברזל כדי לפוצץ אותן ולאחר מכן תעשה בועה שעליה תיהיה עד שתגיע למטה ובדרך למטה תעשה מזרקת מים בכך שתשתמש באקדח מים לכיוון מעלה" אני מסביר להורסי בביטחון למרות שאני מאוד מתרגש
-
[COLOR="Olive"]מייקל ועומר
ביוטפלי מתחמק מחצי מהמתקפה אבל ניפגע טיפה, גראס לוכד את ביוטפלי בגפנים שלו וביוטפלי נושך אותפ ,גראס צועק מכאב ומשחרר תגפנים
ניקוד:
ביוטפלי :35
גראס:30[/COLOR]
בראיינט
[COLOR="Blue"]ביוטפלי עושה את זה אפילו טוב יותר מהחזרה ולבסוף בועות ונצנצים עפים אליו
"זה היה ממש יפה הורסי נראה קטן אבל חזק" אמרה האחות ג'וי
"זה היה יוצא מין הכלל!" אמר סוקיזו
"אהבתי את האקדח מים אם העלי וורדים" אמר מר קונטסטה,
החזרת את הורסי (הוא חייב מים) ויצאתה החוצה וראיתה אותך במקום 8![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1094286][COLOR=olive]מייקל ועומר[/COLOR]
[COLOR=olive]ביוטפלי מתחמק מחצי מהמתקפה אבל ניפגע טיפה, גראס לוכד את ביוטפלי בגפנים שלו וביוטפלי נושך אותפ ,גראס צועק מכאב ומשחרר תגפנים[/COLOR]
[COLOR=olive]ביוטפלי :35[/COLOR]
[COLOR=olive]גראס:30[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני עוצם עיניים ואומר ל'גראס' שלי:"'גראס' אין לך הרבה כוח,אני יודע את זה,אני רק רוצה דבר אחד,שתפגע כמה שיותר בביוטיפליי,רק במתקפות עשב,תשתמש בקרן הצהובה,יש לי הרגשה שאני יודע מהי!".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1094286][COLOR="Olive"]מייקל ועומר
ביוטפלי מתחמק מחצי מהמתקפה אבל ניפגע טיפה, גראס לוכד את ביוטפלי בגפנים שלו וביוטפלי נושך אותפ ,גראס צועק מכאב ומשחרר תגפנים
ניקוד:
ביוטפלי :35
גראס:30[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"ביוטיפליי, אתה יכול לנצח! תשתמש בעל חושי ואז תנסה אס אווירי ואם זה לא הולך תתחמק מהמתקפה שלו אז על חושי כדי לנצח!" אני אומר לביוטיפליי קצת בחשש