-
[quote=sigal123;1151431][COLOR=darkred]עומר ואיתי[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתם רואים שבשונית יש מלא דגים,[/COLOR]
[COLOR=darkred]פתאום אתם רואים פיבאס קטן שמתקרב לרגל שלך (איתי) ומתחיל לנשוך אותו בעדינות[/COLOR][/quote]
אסתכל אליו ואחייך.
ארים אותו ואסתכל אליו במבט של "למה אתה נושך אותי? זה מתוך חיבה או שאתה רוצה לפגוע בי?"
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה מנסה לתפוס אותו והוא שוחה משם וממשיך לנשוך אותך אבל חזק יותר[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1151444][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מנסה לתפוס אותו והוא שוחה משם וממשיך לנשוך אותך אבל חזק יותר[/COLOR][/quote]
'טוב, עכשיו אני רציני.' אחשוב.
אסמן לזיגזגון להשתמש בנשיכה עליו.
-
[COLOR="Red"]איתי
זיגזיגון בא לפה ומשתמש בנשיכה אליו ופוגע בו ואז מעיף אותו בזנבו,
המג'יקראפ מתנשף וזוהר באור לבן חזק מאוד [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1151450][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]זיגזיגון בא לפה ומשתמש בנשיכה אליו ופוגע בו ואז מעיף אותו בזנבו,[/COLOR]
[COLOR=red]המג'יקראפ מתנשף וזוהר באור לבן חזק מאוד [/COLOR][/quote]
אמרת שזה פיבאס!
אוי לא, זה מה שחסר לי, גרידוס כועס...
[COLOR="Red"]איתי
אופס טעות שלי מג'יקראפ
~~~~
האור נהיה מסנוור וסורה שמה לב,
היא גורמת לכול התלמידים ללכת רחוק משם וגם לך ולפוקימונים של המאמנים,
האור מפסיק ויוצא משם גרידוס זועם, הוא מתקרב אליך במהירות ומתכונן לתקיפה,
אתה פוחד אבל טבעות צהובות פוגעות בגבו והוא מסתובב [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1151400][COLOR="Olive"]דניס
"הוא היה בסדר, בא לך לראות את ההפתעה?" קראה הנערה "דרך אגב אני נלה" היא אמרה בחיוך והושיטה את ידה
"מד מדקיפ" קרא מדקיפ והושיט את ידו אליך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
סורה מביטה אליך ואתה רואה שהיא נחושה בדעתה, היא צוללת למטה ואתה מכוון את שלך ואת של זיגזיגון ואתם צוללים למטה, אתה רואה שטריקו אחד מוכר נתקף אל ידי מדקיפ, סורה שמה לב לזה אבל היא מסמנת לו משהו והוא כועס אליה והיא מסמנת לו עוד משהו , הטריקו פוגע במדקיפ הגדול והמדקיפ בורח[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
סורה מביטה אליך ומסמנת לך בידים "שהוא יפגע מהמתקפה הראשונה הוא ילך כי הוא יבין שזה לא משחק ילדים זה הכול" טריקו פגע בפרצופו של מדקיפ והוא נפגע והיה לו טיפה אדום, הוא שחה משם והביט אל טריקו בעיצבון ושחה משם במהירות וסורה המשיכה בשחייה[/COLOR][/QUOTE]
''איזו הפתעה?'' אשאל ''אני אשמח''
-
[quote=sigal123;1151465][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אופס טעות שלי מג'יקראפ[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]האור נהיה מסנוור וסורה שמה לב, [/COLOR]
[COLOR=red]היא גורמת לכול התלמידים ללכת רחוק משם וגם לך ולפוקימונים של המאמנים,[/COLOR]
[COLOR=red]האור מפסיק ויוצא משם גרידוס זועם, הוא מתקרב אליך במהירות ומתכונן לתקיפה,[/COLOR]
[COLOR=red]אתה פוחד אבל טבעות צהובות פוגעות בגבו והוא מסתובב [/COLOR][/quote]
ביש מזל...
________
'מי... מי זה?' אהרהר ואסתכל לכיוון שממנו באו הטבעות הצהובות.
________
זה מתקפה או סתם טבעות?
-
[QUOTE=sigal123;1151431][COLOR="DarkRed"]עומר ואיתי
אתם רואים שבשונית יש מלא דגים,
פתאום אתם רואים פיבאס קטן שמתקרב לרגל שלך (איתי) ומתחיל לנשוך אותו בעדינות[/COLOR][/QUOTE]
אבהה בכל הדגים ואראה את המג'יקראפ על רגלו של איתי.
אסמן לו שהאם הוא צריך עזרה..
-
[COLOR="Olive"]דניס
"הארוחת צהרים, תמיד אחרי זה קורה משהו לפי שסיפרו לי, ושמעתי שכמה נערים מצאו בתחתית הספינה מקום חבוי משהו אם המחתרת ודארקנס או משהו כזה, או שזה סתם שטויות" אמרה הנערה בחיוך[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]איתי ועומר
לאיתי-
מתקפה
לעומר-
זיגזיגון נשך ותקף את מג'יקראפ לפי ההוראה של איתי כי מג'יקראפ נשך ברגלו, מג'יקראפ נפגע מאוד כי הוא חלש וזהר והפך לגרידוס זועם! הוא בא לתקוף את איתי אבל עיגולים צהובים פגו בגבו והוא רצה לראות מה זה
~~~~
אתה רואה שזה גלייד שמאחורה וסורה לידו, סורה מסמנת לו משהו וידו של גלייד זוהרת באור מסוים והוא נותן אגרוף חזק מאוד בגבו של גרידוס, היא מסמנת לריאולו משהו ולגלייד וגלייד יורה טבעת צהובה וריאולו כדור הילה, הטבעת עוטפת את הכדור הילה והמתקפה פוגעת קשה בגרידוס, הוא מביט אליכם בזעמה ושולח אקדח מים לעברכם, סורה אומרת לכם לשחות משם במהירות ואתם שוחים משם במהירות רבה ומצליחים להתחמק, גרידוס מניף את \נבו ומכוון לגלייד, שעוצר את הזנב בידו , סורה מסמנת לו משהו שנראה כריקוד חרבות, גלידי מתחיל לתקוף את גרידוס ולאחר כמה מכות חזקות במיוחד הוא בורח בלי שאף אחד יפגע[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
אתה פשוט הולך?
~~~
אתה מחפש פוקימונים אבל רואה רק את הנער שרץ אבל מאיט טיפה את הקצב[/quote]
"הוא כבר לא מעניין אותי..." אמלמל לעצמי ואז אלך ישר אל העיר הבאה אך אם אתקרב אליו אתעלם ממנו.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה ממשיך ללכת וטוגפי מביט אליך,
אתה מבחין בחבורות סטארלים פידג'ים וכמה וורמפלים צעירים,
קאטרפרי אחד זחל אל הלב ותפס את שומת ליבך והביט אליך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1152090][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה ממשיך ללכת וטוגפי מביט אליך,
אתה מבחין בחבורות סטארלים פידג'ים וכמה וורמפלים צעירים,
קאטרפרי אחד זחל אל הלב ותפס את שומת ליבך והביט אליך [/COLOR][/QUOTE]
"טוגפי תשתמש במוטרונום על קטארפרי כדי שהוא יסתלק מכאן." אפקוד על טוגפי.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
למה שילך?
~~~~
המטורונם מביא אקדח מים שממנו קאטרפרי מתחמק אבל נפגע קצת, הוא עוטף את טוגפי בחוטים מפיו וקושר גם את רגליך [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1152077][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"הארוחת צהרים, תמיד אחרי זה קורה משהו לפי שסיפרו לי, ושמעתי שכמה נערים מצאו בתחתית הספינה מקום חבוי משהו אם המחתרת ודארקנס או משהו כזה, או שזה סתם שטויות" אמרה הנערה בחיוך[/COLOR]
[/quote]
"בואי נלך לבדוק" אציע ואחכה לראות איך היא תגיב
-
[COLOR="Olive"]דניס
"אז לאן נלך? לתחתית הספינה או לחדר האוכל?" קראה הנערה בחיוך [/COLOR]
-
[quote]ג'ון
למה שילך?
~~~~
המטורונם מביא אקדח מים שממנו קאטרפרי מתחמק אבל נפגע קצת, הוא עוטף את טוגפי בחוטים מפיו וקושר גם את רגליך [/quote]
[i]כי הוא פוקימון לוזר...
ותעדכני לי כבר את סטארלי![/i]
~~~~~~~~~
"סטארלי תיצא ותשתמש במתקפת ניקור את קאטרפרי!" אצעק ואז אוציא את סטארלי החוצה.
-
[COLOR="Olive"]ג'ון
יחסית גם סטארלי פוקימון לוזר, וגם טוגפי זה הבית שלו לא שלך ואני יעדכן את סארלי מתי שבא לי
~~~
סטארלי יוצא החוצה וקאטרפרי נושך אותו, סטארלי תשוש מאוד מהקרב הראשון ועוד יותר מהשני ומתעלף[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
יחסית גם סטארלי פוקימון לוזר, וגם טוגפי זה הבית שלו לא שלך ואני יעדכן את סארלי מתי שבא לי
~~~
סטארלי יוצא החוצה וקאטרפרי נושך אותו, סטארלי תשוש מאוד מהקרב הראשון ועוד יותר מהשני ומתעלף [/quote]
[i]אבל אני לדעת את המתקפות שלו...[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוגפי מטרונום." אומר לטוגפי במהירות ואם הוא לא יפגע בקאטרפרי אז אתן בעיטה לקאטרפרי ואברח משם עם טוגפי שהוא בידיים שלי.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
מה זה אני לדעת? ואסור לפגוע בפוקימונים זה בחוקים
~~~
טוגפי שולח כדור ירקרק לעבר קאטרפרי שנפגע, הוא קושר עוד ועוד את טוגפי עד שנהיה כדור אחד של חוטים ואז מביט אליך בעיניו הגדולות והשחורות [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1152077][COLOR="Olive"]דניס
"הארוחת צהרים, תמיד אחרי זה קורה משהו לפי שסיפרו לי, ושמעתי שכמה נערים מצאו בתחתית הספינה מקום חבוי משהו אם המחתרת ודארקנס או משהו כזה, או שזה סתם שטויות" אמרה הנערה בחיוך[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]איתי ועומר
לאיתי-
מתקפה
לעומר-
זיגזיגון נשך ותקף את מג'יקראפ לפי ההוראה של איתי כי מג'יקראפ נשך ברגלו, מג'יקראפ נפגע מאוד כי הוא חלש וזהר והפך לגרידוס זועם! הוא בא לתקוף את איתי אבל עיגולים צהובים פגו בגבו והוא רצה לראות מה זה
~~~~
אתה רואה שזה גלייד שמאחורה וסורה לידו, סורה מסמנת לו משהו וידו של גלייד זוהרת באור מסוים והוא נותן אגרוף חזק מאוד בגבו של גרידוס, היא מסמנת לריאולו משהו ולגלייד וגלייד יורה טבעת צהובה וריאולו כדור הילה, הטבעת עוטפת את הכדור הילה והמתקפה פוגעת קשה בגרידוס, הוא מביט אליכם בזעמה ושולח אקדח מים לעברכם, סורה אומרת לכם לשחות משם במהירות ואתם שוחים משם במהירות רבה ומצליחים להתחמק, גרידוס מניף את \נבו ומכוון לגלייד, שעוצר את הזנב בידו , סורה מסמנת לו משהו שנראה כריקוד חרבות, גלידי מתחיל לתקוף את גרידוס ולאחר כמה מכות חזקות במיוחד הוא בורח בלי שאף אחד יפגע[/COLOR][/QUOTE]
ארוץ משם מהר ואבהה בקרב בתדהמה, אסמן לטום לבוא לראות את מה שקורה פה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה צופה בקרב שכבר נגמר,
גלייד נראה בסדר גמור וסורה מסמנת שאפשר לבוא,
אתם שוחים וטום ואזוריל מתקרבים אליך ואל טריקו ואתם פתאום רואים זרם ענק,
סורה מצביעה אל הזרם ומסבירה לכם בידה משהו שהיה לא מובן כול כך אבל אם הבנת נכון צריך לקפוץ לזרם הזה, שזה זרם של סוג של פוקימון מסוים והוא שוחה בזרם הזה כי לא קל לו לשחות, והזרם יוביל אתכם לספינה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1152178][COLOR="Olive"]דניס
"אז לאן נלך? לתחתית הספינה או לחדר האוכל?" קראה הנערה בחיוך [/COLOR][/QUOTE]
''תחתית הספינה'' אגיד בהחלטיות ואלך לתחתית הספינה
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתם הולכים למעלית אבל אין עוד קומה למטה
"אולה זה במקום לא גלוי, כמו מדרגות בחדר עובדים" אמרה הנערה בחיוך
היא פתחה את המפה והביטה אליה
"אבל זה למעלה החדרי עובדים, אולי שיש תמופעי פוקימונים יש שם את מאחורי הקלעים וזה בטח יוביל לדלת למדרוגת שלמטה,כמו יציאת חרום לשחקנים או משהו " אמרה הנערה בחיוך רחב יותר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1149491][COLOR="Red"]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה לוקח פוקדע אחד וחמש פוקדורים
אתה הולך למעבדה ורואה7(שנראה שיש מקום לעוד שלושה) פוקדורים מסודרים יפה ומעל כול אחד מסך אם תמונה ומקום להכנסת משהו שנראה כמו פוקדע ורמקול קטן,
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי-אין
6-טריקו
7-טוגפי-אין
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה -אין[/COLOR]
[COLOR="Olive"][/COLOR][/QUOTE]
אתלבט מעט ואז אחליט: " אניי אקח את טפיג . תמיד חלמתי שיהייה לי פוקימון אש.״ אומר והכניס את הפוקדע שלי למקום שנראה מתאים להכנסת פוקידע
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
הדבר סורק את הפודע ומשחרר את הפוקדור והפוקדע, אתה לוקח אותם בחיוך רב ומביט אליהם בגאווה,
אתה מסתכל וקצת מתפתה לקחת עוד פוקימונים..
~~~
למה סמיילי עצוב?[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1152561][COLOR="Olive"]דניס
אתם הולכים למעלית אבל אין עוד קומה למטה
"אולה זה במקום לא גלוי, כמו מדרגות בחדר עובדים" אמרה הנערה בחיוך
היא פתחה את המפה והביטה אליה
"אבל זה למעלה החדרי עובדים, אולי שיש תמופעי פוקימונים יש שם את מאחורי הקלעים וזה בטח יוביל לדלת למדרוגת שלמטה,כמו יציאת חרום לשחקנים או משהו " אמרה הנערה בחיוך רחב יותר[/COLOR][/QUOTE]
''מתכננים התגנבות?'' אשאל ואהנהן להסכמה
-
[COLOR="Olive"]דניס
"אממ למה לא? אלב קודם כול לא אמרת לי איך קוראים לך" אמרה הנערה בחיוך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1152604][COLOR="Olive"]דניס
"אממ למה לא? אלב קודם כול לא אמרת לי איך קוראים לך" אמרה הנערה בחיוך [/COLOR][/QUOTE]
''אייס, אייס דיאמונד'' אענה
-
[COLOR="Olive"]דניס
"נלה , נלה לירון" אמרה הנערה שהסתבר ששמה נלה,
פתאום עבר לך משהו בראש ונזכרת שראת פעם את השם לירון[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1152288][COLOR="Sienna"]עומר
אתה צופה בקרב שכבר נגמר,
גלייד נראה בסדר גמור וסורה מסמנת שאפשר לבוא,
אתם שוחים וטום ואזוריל מתקרבים אליך ואל טריקו ואתם פתאום רואים זרם ענק,
סורה מצביעה אל הזרם ומסבירה לכם בידה משהו שהיה לא מובן כול כך אבל אם הבנת נכון צריך לקפוץ לזרם הזה, שזה זרם של סוג של פוקימון מסוים והוא שוחה בזרם הזה כי לא קל לו לשחות, והזרם יוביל אתכם לספינה [/COLOR][/QUOTE]
'מה..?' לא אבין את פשר סימני יידיה.
אחזיק חזק את טריקו ואקפוץ על הזרם!
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שהם שוחים בתור,
אתה אחרי טום יחד אם אזוריל,
טום ואזוריל קפצו לזרם כשטום מחזיק באזוריל, הם קפצו לבפנים ועכשיו היה תורכם, קצת פחדתה אבל לקחת את טריקו וקפצת לזרם ועצמת עייניים, שפקחת אותם ראית שזה לא כול כך מפחיד!, וטריקו יושב לפניך!
ראית שזה בעצם כמו מגלשת מים ארוכה מאוד בלונה גל רק שפה אפשר לשחות ולהאיץ את הקצב אבל זה לא מומלץ, אי אפשר לפנות אחורה וגם שפה אפשר להתהפך ולהתגלגל אבל לא הרבה וצריך בשביל זה הרבה כוח ואנרגיה מה שלא היה לך כול כך הרבה עכשיו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1152631][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שהם שוחים בתור,
אתה אחרי טום יחד אם אזוריל,
טום ואזוריל קפצו לזרם כשטום מחזיק באזוריל, הם קפצו לבפנים ועכשיו היה תורכם, קצת פחדתה אבל לקחת את טריקו וקפצת לזרם ועצמת עייניים, שפקחת אותם ראית שזה לא כול כך מפחיד!, וטריקו יושב לפניך!
ראית שזה בעצם כמו מגלשת מים ארוכה מאוד בלונה גל רק שפה אפשר לשחות ולהאיץ את הקצב אבל זה לא מומלץ, אי אפשר לפנות אחורה וגם שפה אפשר להתהפך ולהתגלגל אבל לא הרבה וצריך בשביל זה הרבה כוח ואנרגיה מה שלא היה לך כול כך הרבה עכשיו[/COLOR][/QUOTE]
אמשיך להיות על הזרם 'איזה כיף זה!' אחשוב בליבי.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה שוחה ומישהו עוקף אותך ואתה בטעות מתהפך,
לאחר הרבה זמן משהו כ..10 דקות בערך אתה רואה שמעליך יש את תחתית הספינה, סורה מסמנת לכם משהו ומקבצת את כולכם לידה, היא מסמנת לכם לקפוץ ב3 ,
היא מסמנת בעצבעותיה 1, וכולם מתכוננים 2, וכולם מוכנים לזניקה, ו.. 3![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1152639][COLOR="Sienna"]עומר
אתה שוחה ומישהו עוקף אותך ואתה בטעות מתהפך,
לאחר הרבה זמן משהו כ..10 דקות בערך אתה רואה שמעליך יש את תחתית הספינה, סורה מסמנת לכם משהו ומקבצת את כולכם לידה, היא מסמנת לכם לקפוץ ב3 ,
היא מסמנת בעצבעותיה 1, וכולם מתכוננים 2, וכולם מוכנים לזניקה, ו.. 3![/COLOR][/QUOTE]
ב-1: אקח את טריקו ואחזיק אותו צמוד אליי..
ב-2: אזרתי תנופה ממה שיש בקוש והבטתי לכל צדדי, לראות את כולם מתכוננים..
פתאום שמעתי 3, וזינקתי בכל הכוח שלי למעלה, קיוויתי שאגיע בשלום..
-
[quote=sigal123;1152612][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"נלה , נלה לירון" אמרה הנערה שהסתבר ששמה נלה, [/COLOR]
[COLOR=olive]פתאום עבר לך משהו בראש ונזכרת שראת פעם את השם לירון[/COLOR][/quote]
"לירון?" אביט בה תוהה "מאיפה זה מוכר לי?"
-
[quote=sigal123;1152077][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"הארוחת צהרים, תמיד אחרי זה קורה משהו לפי שסיפרו לי, ושמעתי שכמה נערים מצאו בתחתית הספינה מקום חבוי משהו אם המחתרת ודארקנס או משהו כזה, או שזה סתם שטויות" אמרה הנערה בחיוך[/COLOR]
[COLOR=darkred]איתי ועומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]לאיתי-[/COLOR]
[COLOR=darkred]מתקפה [/COLOR]
[COLOR=darkred]לעומר- [/COLOR]
[COLOR=darkred]זיגזיגון נשך ותקף את מג'יקראפ לפי ההוראה של איתי כי מג'יקראפ נשך ברגלו, מג'יקראפ נפגע מאוד כי הוא חלש וזהר והפך לגרידוס זועם! הוא בא לתקוף את איתי אבל עיגולים צהובים פגו בגבו והוא רצה לראות מה זה[/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה שזה גלייד שמאחורה וסורה לידו, סורה מסמנת לו משהו וידו של גלייד זוהרת באור מסוים והוא נותן אגרוף חזק מאוד בגבו של גרידוס, היא מסמנת לריאולו משהו ולגלייד וגלייד יורה טבעת צהובה וריאולו כדור הילה, הטבעת עוטפת את הכדור הילה והמתקפה פוגעת קשה בגרידוס, הוא מביט אליכם בזעמה ושולח אקדח מים לעברכם, סורה אומרת לכם לשחות משם במהירות ואתם שוחים משם במהירות רבה ומצליחים להתחמק, גרידוס מניף את \נבו ומכוון לגלייד, שעוצר את הזנב בידו , סורה מסמנת לו משהו שנראה כריקוד חרבות, גלידי מתחיל לתקוף את גרידוס ולאחר כמה מכות חזקות במיוחד הוא בורח בלי שאף אחד יפגע[/COLOR][/quote]
'וואו, זה היה קרוב...' חושב בהקלה, מסמן תודה לגלייד ומחייך אל ריאולו.
לאחר כל זה אני מחכה להוראה נוספת של סורה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה קופץ ויוצא בטיל מהמערבולות ,
אתה וטריקו צפים קצת למעלה אבל אז שרואים שכול הקבוצה מתאספת שוחים אליה במהירות, המכשיר צלילה כמעט עף לך אבל אתה מסדר אותו והולך אם סורה,
סורה עולה ואותה הקופסא הענקית נפתחת[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מנסה להיזכר ולהיזכר ואתה רואה פתאום בזכרונך אותך כילד מול אנדרטה ללוחמים נגד צוות דארקנס שנעלמו ונהרגו, ושם יש באותיות שחורות כתובות בסלע, רמה לירו[/COLOR]ן
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שסורה מצביעה אל זרם ואומרת שהוא יקח אותנו (בידים) וצריך לקפוץ לתוכו ולהחזיק הפוקימון שלכם והוא יקח ואתנו לספינה, וזה זרם של פוקימונים שקשה להם לשחות אז הם שוחים בו ולכן אין שום סכנה, כולם עומדים בתור והם עוברים ועובירם וקופצים ופתאום מגיע התור שלך אם זיגזיגון![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1153243][COLOR="Sienna"]עומר
אתה קופץ ויוצא בטיל מהמערבולות ,
אתה וטריקו צפים קצת למעלה אבל אז שרואים שכול הקבוצה מתאספת שוחים אליה במהירות, המכשיר צלילה כמעט עף לך אבל אתה מסדר אותו והולך אם סורה,
סורה עולה ואותה הקופסא הענקית נפתחת[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מנסה להיזכר ולהיזכר ואתה רואה פתאום בזכרונך אותך כילד מול אנדרטה ללוחמים נגד צוות דארקנס שנעלמו ונהרגו, ושם יש באותיות שחורות כתובות בסלע, רמה לירו[/COLOR]ן
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שסורה מצביעה אל זרם ואומרת שהוא יקח אותנו (בידים) וצריך לקפוץ לתוכו ולהחזיק הפוקימון שלכם והוא יקח ואתנו לספינה, וזה זרם של פוקימונים שקשה להם לשחות אז הם שוחים בו ולכן אין שום סכנה, כולם עומדים בתור והם עוברים ועובירם וקופצים ופתאום מגיע התור שלך אם זיגזיגון![/COLOR][/QUOTE]
''את מכירה את רמה לירון?'' אשאל את נלה לירון אחרי הפלשבאק
-
[quote]ג'ון
מה זה אני לדעת? ואסור לפגוע בפוקימונים זה בחוקים
~~~
טוגפי שולח כדור ירקרק לעבר קאטרפרי שנפגע, הוא קושר עוד ועוד את טוגפי עד שנהיה כדור אחד של חוטים ואז מביט אליך בעיניו הגדולות והשחורות [/quote]
[i]זה השפה שאת מדברת, את צריכה לדעת מה המשמעות של זה[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תחזור טוגפי..." אומר לטוגפי, אחזיר אותו לפוכדור שלו ואז אזרוק את כול הפוקימונים שלי בגלל שאני חזור שנית בגלל שזה מ"ת עלוב, כתיבה עלובה והלוואי שיסגרו בגלל שזה מ"ת ספאם ענקי!
השמה"ית עלובה, הכול זה ספאם, אמן יסגרו את המ"ת הזה.