-
[QUOTE=noam121211;671628]
אלי:
חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש בחימום יתר ונכנס לתוכו! לאחר מכן הוא מגיח מבתוך החלימום ומפתיע את אמפולאון בקצה כפול! אמפולאון נפגע קשה והוא נפל! מה תעשה!?[/QUOTE]
קדימה קוילאבה השתמש בחפירה כדי להגיע מתחתיו ואז תעיף אותו לשמיים בעזרת טפר להבה צאא
-
אלכס:
טורצ'יק קם בשארית כוחותיו ופוגע באיווי בלהביור! לאחר מכן את זורקת פוקדור! . . . . . . לפתע פוף! איווי נלכד! צלצול בפוקדע! איווי סוג רגיל "פוקימון נדיר בעל יכולות היתפתחותיות שונות" מתקפות: דחיפה מכת חול זנב ברזל נשיכה
לאיפה תמשיכי!?
בויזל:
גרוויל קפץ והשתמש בקליע זרעים על פאליגאטר שחסם את זה במשאבת הידרו! לאחר מכן גרוויל קפץ לשמיים והשתמש בכדור אנרגיה ופאליגאטר נפגע! הוא משיב מלחמה בזרוע פטיש! מה תעשה!?
ג'ון:
המאמן מחזיר את גאביט ושאדינג'ה מאושר! לפתע הוא זורק עוד פוקדור לאוויר והוא מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/470.png[/IMG]! מה תעשה!?
ג'ק:
סניזל מביט בחרדה אדירה על היפריור! הוא מפחד! הוא משתמש ברוח קרח שכלל לא משפיע על היפריור בגלל גודלו העצום! ולאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל אבל היפריור חוסם בעזרת זרוע פטיש! לאחר מכן היפריור משתמש בגלישת סלעים! מה תעשה!?
אלי:
אחלה אסטרטגי רון אומר, קוילאבה משתמש בחפירה הווא נעלם לאמפולאון שעדיין תקוע בריצפה ללא יכולת לזוז! לאחר מכן קוליאבה מפתיע את אמפולאון מתחתיו ומשתמש בטפר להבה חזק במיוחד! ואמפולאון עף לאוויר! לפתע אמפולאון מתקיף במערבולת! וקוילאבה ספג נזקק רב! מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;672840]אלכס:
טורצ'יק קם בשארית כוחותיו ופוגע באיווי בלהביור! לאחר מכן את זורקת פוקדור! . . . . . . לפתע פוף! איווי נלכד! צלצול בפוקדע! איווי סוג רגיל "פוקימון נדיר בעל יכולות היתפתחותיות שונות" מתקפות: דחיפה מכת חול זנב ברזל נשיכה
לאיפה תמשיכי!?
[/QUOTE]
יש לי איוי...יש לי איווי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בואו נחשוב...לפתח אותו לוופוריאון או אמבוריאון?
טוב נחושב על זה אחר כך .וממשיכה בדרכי.
-
[QUOTE=noam121211;672840]ג'ון:
המאמן מחזיר את גאביט ושאדינג'ה מאושר! לפתע הוא זורק עוד פוקדור לאוויר והוא מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/470.png[/IMG]! מה תעשה!?
[/QUOTE]
---------------
"שדינג'ה מהר,תתקוף אותו בחתך צל,ואז כאשר הוא יהיה עסוק בלהתחמק תפתיע אותו בקרן בלבול!"אני אומר בביטחון רב.
-
[QUOTE=noam121211;672840]
בויזל:
גרוויל קפץ והשתמש בקליע זרעים על פאליגאטר שחסם את זה במשאבת הידרו! לאחר מכן גרוויל קפץ לשמיים והשתמש בכדור אנרגיה ופאליגאטר נפגע! הוא משיב מלחמה בזרוע פטיש! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"תשתמש בעלה להב כדי לחסום את ההתקפה ואז שאיבת מגה! אחרי זה כדור אנרגיה!"
-
ג'ק:
סניזל מביט בחרדה אדירה על היפריור! הוא מפחד! הוא משתמש ברוח קרח שכלל לא משפיע על היפריור בגלל גודלו העצום! ולאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל אבל היפריור חוסם בעזרת זרוע פטיש! לאחר מכן היפריור משתמש בגלישת סלעים! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"סניזל אל תפחד! תתחמק ותשתמש בציפורן צל! קדימה!"
-
אלי:
אחלה אסטרטגי רון אומר, קוילאבה משתמש בחפירה הווא נעלם לאמפולאון שעדיין תקוע בריצפה ללא יכולת לזוז! לאחר מכן קוליאבה מפתיע את אמפולאון מתחתיו ומשתמש בטפר להבה חזק במיוחד! ואמפולאון עף לאוויר! לפתע אמפולאון מתקיף במערבולת! וקוילאבה ספג נזקק רב! מה תעשה!?[/QUOTE]
אוי לאא קוילאבה מהר השתמש בגלגל להבה כדי לעלות לשמיים ואז תשתמש במכת להבה וביחד עם העוצמה של הנפילה תתקוף את אמפולאוןן קדימה צאא
-
אלכס:
את ממשיכה בדרכך כשלפתע את מגיע לעיר פטלבורג! מה תעשי כאן יש כאן את המכון הראשון מרכז פוקימונים וחנות קטנה, מצד ימין יש את דרך 204 ובא יש פוקימוני אש או שאת רוצה לחזור לעיר אולדייל כדי לעשות את תחרות הפוקימונים הראשונה שלך... לאיפה תלכי!?
ג'ון:
שדינג'ה משתמש בחתך צל אך לאיפיון משתמש בעלה להב, וכששדינג'ה ניסה להפתיע אותו בעזרת כדור צל לאיפיון השתמש בסופת עלים ניטרל את הכדור ופצע קשה את שדינג'ה, ובעקבות הקרב הקודם שדינג'ה נפגע קשה מאוד! מה תעשה!?
בויזל:
גרוויל משתמש בעלה להב וחוסם את זרוע הפטיש של פאליגאטר, לאחר מכן הוא משתמש בשאיבת מגה שמחזק אותו מאוד ואז בכדור אנרגיה שפוגע בעוצמה מירבית על פאליגאטר, פאליגאטר תשוש ועייף אך לא מוותר הוא מתקיך באגרוף אקווה וגרוויל נפגע, לאחר מכן הוא מתקיף בניב קרב וגרוויל שוב נפגע! שני הפוקימונים עייפים ונופלים באותו זמן! 1. . . 2. . . 3. . . לפתע גרוויל נעמד! ניצחתה! מה תעשה!?
ג'ק:
סניזל מרותק למקומו! הוא מפוחד מהגודל ומהעוצמה של היפריור! לפתע! היפריור פגע בוא עםן גלישת סלעים! וסניזל נפגע קשה! הוא שוכב על הריצפה ללא יכולת לזוז כשלפתע היפריור מתקרב אליו בקידוח על! מה תעשה!?
אלי:
קוילאבה משתמש בגלגל להבה וקופץ לשמיים לגובה רב לאחר מכן הוא מתחיל ליפול לכיוון אמפולאון והוא מחליף מתקפה למכת להבה! הוא פוגע חזק באמפולאון ושוב מפיל אותו! יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
\
-
[QUOTE=noam121211;673862]
ג'ק:
סניזל מרותק למקומו! הוא מפוחד מהגודל ומהעוצמה של היפריור! לפתע! היפריור פגע בוא עםן גלישת סלעים! וסניזל נפגע קשה! הוא שוכב על הריצפה ללא יכולת לזוז כשלפתע היפריור מתקרב אליו בקידוח על! מה תעשה!?
\[/QUOTE]
"קדימה אני מתחנן סניזל! תקוף אותו בציפורן צל ואל תפחד! אחרי זה תשתמש באגרוף קרח!"
-
[QUOTE=noam121211;673862]ג'ון:
שדינג'ה משתמש בחתך צל אך לאיפיון משתמש בעלה להב, וכששדינג'ה ניסה להפתיע אותו בעזרת כדור צל לאיפיון השתמש בסופת עלים ניטרל את הכדור ופצע קשה את שדינג'ה, ובעקבות הקרב הקודם שדינג'ה נפגע קשה מאוד! מה תעשה!?
[/QUOTE]
----------------
אחי הוא בכלל לא נפגע בקרב הקודם...
----------------
"שדינג'ה חזור!"אני אומר,ואז אני חושב 'אולי כדאי לנסות את הפוקימון החדש שלי',ולבסוף אני אומר:"הרכרוס צא,ותשתמש בהטלה ססמית בשביל להעיף את ליפאון למעלה,ואז תפגע בו בשילוב של אס אווירי וקרן מגה!"
-
בויזל:
גרוויל משתמש בעלה להב וחוסם את זרוע הפטיש של פאליגאטר, לאחר מכן הוא משתמש בשאיבת מגה שמחזק אותו מאוד ואז בכדור אנרגיה שפוגע בעוצמה מירבית על פאליגאטר, פאליגאטר תשוש ועייף אך לא מוותר הוא מתקיך באגרוף אקווה וגרוויל נפגע, לאחר מכן הוא מתקיף בניב קרב וגרוויל שוב נפגע! שני הפוקימונים עייפים ונופלים באותו זמן! 1. . . 2. . . 3. . . לפתע גרוויל נעמד! ניצחתה! מה תעשה!?
\[/QUOTE]
"כל הכבוד גרוויל! אני ממש גאה בכך!" אני אומר לגרוויל.
"קדימה תחזור מגיע לך המנוחה הזאת" אני מחזיר אותו לפוכדור ומוציא את מדיצ'אם....
-
[QUOTE=noam121211;673862]אלכס:
את ממשיכה בדרכך כשלפתע את מגיע לעיר פטלבורג! מה תעשי כאן יש כאן את המכון הראשון מרכז פוקימונים וחנות קטנה, מצד ימין יש את דרך 204 ובא יש פוקימוני אש או שאת רוצה לחזור לעיר אולדייל כדי לעשות את תחרות הפוקימונים הראשונה שלך... לאיפה תלכי!?
[/QUOTE]
אני מרפאה את הפוקימונים שלי והולכת לעשות את התחרות הראשונה שלי.
-
אלי:
קוילאבה משתמש בגלגל להבה וקופץ לשמיים לגובה רב לאחר מכן הוא מתחיל ליפול לכיוון אמפולאון והוא מחליף מתקפה למכת להבה! הוא פוגע חזק באמפולאון ושוב מפיל אותו! יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
מהרר קוילאבה תשתמש בטפר להבה ואז סיים את זה בניב אש!!!
-
ג'ק:
סניזל מסתכל על היפריור העצום מתקרב לעברו בקידוח על אבל הוא לא זז ממקומו! לפתא היפריור פגע בוא בחוזקה רבה! וסניזל מחוסל! הוא פחד מידי מההיפריור הזה! מה תעשה!?
ג'ון:
*סבבה אבל אחרי 2 קרבות רצופים הוא חייב להיות עייף לא?
*אתה שוב כותב הודעות מורכבות מידי בבקשה לצמצם...
~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את שדינג'ה ומוציא את הרקרוס, שמשתמש בהטלה ססמית על לייפיון! אך הוא מצליח להיתחמק והוא משתמש בסופת עלים! הרקרוס חוסם אותה בעזרת קרן מגה! לאחר מכן הרקרוס משמש באס אווירי ולייפיון מתחמק ומשתמש בחתך! (cut) והרקרוס נפגע! מה תעשה!?
בויזל:
רון עצבני מוציא את הפוקדור האחרון שלו הוא מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/477.png[/IMG] פוקימון רוח! (אל תשכח שמתקפות גופניות לא משפיעות עליו) מה תעשה!?
אלכס:
את חוזרת לעיר אולדייל מגיעה למרכז הפוקימונים ומרפאת את הפוקימונים שלך, לא תרצי להיתאמן על תרגילים מיוחדים או משהו!?
אלי:
קוילאבה משתמש בטפר להבה ופוגע חזק באמפולאון! לאחר מכן אמפולאון משתמש באגרוף קרח אבל קוילאבה משתמש בניב אש חוסם את אגרוף הקרח ופוגע חזק באמפולאון והוא מחוסל! רון גאה בך מאוד ואומר לך להוציא את הפוקימון השני שאתה רוצה להילחם איתו במכון מי זה יהיה?
-
[QUOTE=noam121211;675260]ג'ק:
סניזל מסתכל על היפריור העצום מתקרב לעברו בקידוח על אבל הוא לא זז ממקומו! לפתא היפריור פגע בוא בחוזקה רבה! וסניזל מחוסל! הוא פחד מידי מההיפריור הזה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"אוקי קדימה! צא סקווירטל! סחרור ופעימת מים! אל תפחד!"