-
[quote=sigal123;1156782][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שהאור נפתח ונערה צעירה (דמיינו את הבת ממשחקי השחור לבן) הולכת לדלת,[/COLOR]
[COLOR=olive]היא מוציאה מפתח כסוף , פתאום מין לוח שחרחר נהיה שם והיא שמה את ידה שם, זה סורק את היד ונותן לה להיכנס והדלת נסגרת "וואו ראית את זה?!" קראה נלה אבל בשקט רב[/COLOR][/quote]
"כן" אענה ואשאל אותה "יש לך פלסטלינה או משהו? אפשר ליצור תבנית של היד שלה לפי טביעות היד ואפשר גם לעשות תבנית למפתח לפי החור של המנעול"
-
[QUOTE=sigal123;1157127][COLOR="Sienna"]עומר
במקום לברוח מהעשן (מה שלא אפשרי כי הוא על כול הזירה ) הוא נכנס למנהרה,
: צארמליון להביור לתוך החור!" קרא ניאו, צארמליון ניגש למנהרה ושלך להביור פנימה,
פתאום מצמצת וראית הכול שחור, משהו ירקרק בהיר מאחוריך ומשהו גועש כמו לבה כמו אש בעקבותיך[/COLOR][/QUOTE]
"מה זה..?" אששאל כשאביט לאחור. "זה פוקימון..?" אשאל ולא אבין מה יש שם.
-
[COLOR="Olive"]דניס
"לא אבל אם היד שלה תהיה טיפה מלוכלכת אני יוכל לנסות להעתיק את זה, אבל אל שחור זה לא יעבוד, הקירות פה לבנים ככה שיכול להיות שנמצא משהו ותמפתח אינ יוכל לשחזר בסיכה" היא לחשה לך לאחר שהנערה נכנסה פנימה [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
פתאום הכול נעלם ואתה רואה רק את הזירה ואת צרמליון ששולח להביור, פתאום נשמע קול פיצוץ למטה ואין לך מושג מה קורה שם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1157087][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה חושב בחיוך אל ההתפתחיות של הפוקימונים שלך ואוכל וגומר את הכמנה ונזכר,
בלי אימונים וקרב אין התפתחות[/COLOR][/QUOTE]
אני יודע...
"אוקיי, לילה, רוצה קרב? אני רוצה להלחם עם נידוראן, זה יהיה הקרב הראשון שלנו." אני אומר ומסתכל על נידוראן בחיוך, ואז נזכר:" רגע! נידוראן, אתה בכלל רוצה להלחם?" אני שואל אותו.
-
[quote=sigal123;1158000][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"לא אבל אם היד שלה תהיה טיפה מלוכלכת אני יוכל לנסות להעתיק את זה, אבל אל שחור זה לא יעבוד, הקירות פה לבנים ככה שיכול להיות שנמצא משהו ותמפתח אינ יוכל לשחזר בסיכה" היא לחשה לך לאחר שהנערה נכנסה פנימה [/COLOR][/quote]
"אפשר להשתמש בזה" אטפח על הקיר ואז אנער את ידיי מעל למקום שהיא שמה את היד שבגלל ה"אבקה" ייראו את התבנית של היד שלה
-
[COLOR="Green"]מייקל
"האמת היא שאני ישמח לקרב זוגות" קראה לילה נידורין הנהן אלב נראה שהוא די עייף וגם פרינפלאפ קצת אפילו מאוד מכול הפינגפונג והצלילה לעומת פוניטה שנזהר שלא צאת לסיבוב דהירות בספינה[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
לפני שאתה שם את היד שלך במקום שנראה כטפיחה של טיפות וטיפה אבק, ככה שזה יצר טביעת יד נלה עצרה אותך מלשים תיד ם ו"העתיקה" את זה ששה את זה אל מפית גדולה,
היא חיכתה שהנערה תעזוב מה שהיא יצאה לאחר שתי דקות ואתם חזרתם למסתור ויצאתם שוב ופרצה תמנעול בסיכה ואז שמה תטביעת יד, נשמע כול זמזם ונלה הביטה אליך בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158000][COLOR="Olive"]דניס
"לא אבל אם היד שלה תהיה טיפה מלוכלכת אני יוכל לנסות להעתיק את זה, אבל אל שחור זה לא יעבוד, הקירות פה לבנים ככה שיכול להיות שנמצא משהו ותמפתח אינ יוכל לשחזר בסיכה" היא לחשה לך לאחר שהנערה נכנסה פנימה [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
פתאום הכול נעלם ואתה רואה רק את הזירה ואת צרמליון ששולח להביור, פתאום נשמע קול פיצוץ למטה ואין לך מושג מה קורה שם[/COLOR][/QUOTE]
אני לא מבין מה את רושמת! תרשמי קצת יותר בפירוט ובפסיקים ובנוקודות..
~~~
"תחזרו!" אחזיר את שניהם "ניאו, היית יריב מעפן.. עכשיו אני צריך לראות מה קורה למטה.." אומר לו כדי להרגיז אותו וארד בנימה מודאגת.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מחזיר באמצע הקרב? והם מתחת לאדמה זה בילתי אפשרי ככה
~~~
"הם בעומק עמוק אתה לא תוכל להחזיר אותם, וכבר אתה משתפן? אני מעפן? למה אתה מחזיר את הפוקימונים שלך והם נלחימם מתחת לקרקע ולא שלי? אתה רוצה לראות מה קורה שם תראה" אמר ניאו בלגלגוג למרות שהיה משהו בדבריו, "אקנס חפירה! צרמליון תעזור לו בזנבך!" קרא ניאו והם מיד התחילו בעבודה, אקנס ירד למטה וזחל למתחת לאדמה ועשה בור ממש ענק שעלה וירד , פתאום הוא טס ללמעלה במהירות וזז מהפתח, שמהפתח יצאו להבות ענקיות שוב פעם אתה רואה משהו, את אותו האש ואתה בעצמך מרגיש בוער, אתה מסתכל אל האש שנראת שיוצאת מפיך ולידך הגוש הירוק יורה זרעים.[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158128][COLOR="Green"]מייקל
"האמת היא שאני ישמח לקרב זוגות" קראה לילה נידורין הנהן אלב נראה שהוא די עייף וגם פרינפלאפ קצת אפילו מאוד מכול הפינגפונג והצלילה לעומת פוניטה שנזהר שלא צאת לסיבוב דהירות בספינה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, פרינפלאפ, לדעתי זה טוב שתנוח. נידוראן, פוניטה, אני מקווה שאתם תדעו לשתף פעולה כי אנחנו הולכים לעשות קרב!" אני אומר בחיוך ופונה אל לילה."אוקיי, בואי נלך אל הזירה." אני אומר וקם ממקומי, ושואל את כולם:" רוצים לבוא לצפות?"
-
[QUOTE=sigal123;1158309][COLOR="Sienna"]עומר
אתה מחזיר באמצע הקרב? והם מתחת לאדמה זה בילתי אפשרי ככה
~~~
"הם בעומק עמוק אתה לא תוכל להחזיר אותם, וכבר אתה משתפן? אני מעפן? למה אתה מחזיר את הפוקימונים שלך והם נלחימם מתחת לקרקע ולא שלי? אתה רוצה לראות מה קורה שם תראה" אמר ניאו בלגלגוג למרות שהיה משהו בדבריו, "אקנס חפירה! צרמליון תעזור לו בזנבך!" קרא ניאו והם מיד התחילו בעבודה, אקנס ירד למטה וזחל למתחת לאדמה ועשה בור ממש ענק שעלה וירד , פתאום הוא טס ללמעלה במהירות וזז מהפתח, שמהפתח יצאו להבות ענקיות שוב פעם אתה רואה משהו, את אותו האש ואתה בעצמך מרגיש בוער, אתה מסתכל אל האש שנראת שיוצאת מפיך ולידך הגוש הירוק יורה זרעים.[/COLOR][/QUOTE]
"סתום!" אתחיל להתעצבן עליו "אני מנסה להבין מה יש למטה, קרה שם משהו!" אתחיל לצעוק עליו. "אני לא יכול איתך! למה נתקעתי עם כזה איש עלוב ורדוד?! אני יכסח אותך!!!!" אשאג עליו בכל כוחותיי, אז אפנה אל טריקו וצ'ימצ'אר מתחת לאדמה "תעלו למעלה מהר! אז תשתמשו בחורי החפירות בלהביור וקליע זרעים! אני מאמין בכם!" אשמע יותר רגוע. במידה וניאו מנסה לומר לי משהו אני מתעלם ממנו וממשיך בקרב.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אני הולך לצפות בציפור הירוקה" קרא ג'ו והלך "טוב מייקי חייב לבוא אז אני וניקי נלך גם ונעשה בו זמנית קרב" קראה ליירה, יצאתם מחדר האוכל וירדתם לעבר הזירות וראיתם שרוב הזירות תפוסות חוץ מכמה בודדות, ומהלכי אש רצינים יש באחת מהם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"יודע משהו , אני לא מבין למה אני בכלל נמצא פה! אתה לא מוכן להילחם ואם הפוקימון שלך נפגע אפילו טיפה אז זה אסון נוראי, זה קרב!" צעק אליך ניאו "יודע משהו להביור ערסי אקנס וצרמליון!" קרא ניאו, ואקנס וצרמליון השתמשו בלהביור ועוקץ רעל מה שגרם לאש סגלגלה לרדת למטה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158338][COLOR="Green"]מייקל
"אני הולך לצפות בציפור הירוקה" קרא ג'ו והלך "טוב מייקי חייב לבוא אז אני וניקי נלך גם ונעשה בו זמנית קרב" קראה ליירה, יצאתם מחדר האוכל וירדתם לעבר הזירות וראיתם שרוב הזירות תפוסות חוץ מכמה בודדות, ומהלכי אש רצינים יש באחת מהם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"יודע משהו , אני לא מבין למה אני בכלל נמצא פה! אתה לא מוכן להילחם ואם הפוקימון שלך נפגע אפילו טיפה אז זה אסון נוראי, זה קרב!" צעק אליך ניאו "יודע משהו להביור ערסי אקנס וצרמליון!" קרא ניאו, ואקנס וצרמליון השתמשו בלהביור ועוקץ רעל מה שגרם לאש סגלגלה לרדת למטה[/COLOR][/QUOTE]
הם לא ירדו למטה? איך הם שוב למעלה..?
"זה לא אסון נוראי! אשמתי שאני דואג לפוקימונים שלי?! לא, אשמתך שאתה ילד חנון ועשיר אז אתה חושב שאין להם רגשות!" אתחיל לפתוח את הפה. "צימצ'אר, תגן על טריקו ותחפרו ישר למעלה. כשאתם מגיעים למעלה מהר ברחו מהחור שיצרתם כי יש להביור מאחוריכם!" אפנה אליהם בתקווה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"תראה האימון שלי הוא האימון שלי אבל אתה לא קולט שעכשיו זה קרב!
הם נפגעים בו! זה לא אסון גדול!
בשביל זה יש את האחות ג'וי!
אוי שכח מזה אתה פשוט לא מבין" קרא ניאו , והחזיר את שני פוקימוניו והלך יחד אם קבוצתו לזירה אחרת כך שהלהביור הפסיק [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158338][COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, בואו נלך לזירה." אני אומר בקול רגוע והולך עם לילה לאחת הזירות, ולפתע אומר:"רגע, ניקי, ליירה, רוצים לעשות קרב זוגות? אני ולילה מולכן?" אני שואל בחיוך.
-
[QUOTE=sigal123;1157134][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מחפש פוקימונים אבל מוצא רק חבורה קטנה של פידג'ים ,
אתה מסתכל אל הפידג'ים ומפחד לא להפחיד אותם ושומר מרחק,
הפידג'ים הקטנים מחפשים בדשא זרעונים קטנים פי מה שראית וטפיג מסתכל אליהם בסקרנות[/COLOR][/QUOTE]
אומר לטפידג: ״טפיג, עזוב אותם, הם סתם מחפשים אוכל.... בו נמשיך בחיפושינו אחר פוקימונים״*
-
[QUOTE=sigal123;1158354][COLOR="Sienna"]עומר
"תראה האימון שלי הוא האימון שלי אבל אתה לא קולט שעכשיו זה קרב!
הם נפגעים בו! זה לא אסון גדול!
בשביל זה יש את האחות ג'וי!
אוי שכח מזה אתה פשוט לא מבין" קרא ניאו , והחזיר את שני פוקימוניו והלך יחד אם קבוצתו לזירה אחרת כך שהלהביור הפסיק [/COLOR][/QUOTE]
קבוצה..? יש לו קבוצה?
~~
"טוב מאוד!" אומר בכעס. ואפנה אל טריקו וצ'ימצ'אר "תעלו הקרב נגמר.." אומר להם וכשיעלו אחזיר אותם לפוכדורים שלהם..
אז אלך בסביבה ואחפש את טום ועוד כמה חברים וותיקים אם יזדמן לי..
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אני מעדיפה שלא" אמרה ליירה למרות שניקי נראתה נחושבה
"אולי ג'ו ילחם?" קראה לילה בחיוך, ליירה הביטה אליו גם כן בחיוך וגם ניקי, בחיים שלך לא ראית את ג'ו נלחם , או מתחרה במשהו בכלל, משום מה נראה היה לך שהוא חלש אבל גם חזק, מייקי התחיל לקטר לו שיצתרף ובוסף ג'ו הסכים,
נעמדתם שנים בכול צד, גרוליט גדול וגאה יצא החוצה, שנראה קרוב מאוד לפיתוח, אותו זיהת כגרוליט הקטן והנבחני של ניקי!,
מורקרו גם יצא החוצה והביט מסביבו "מורקרו !" קרא מורקרו ופרס את כנפיו,
"צא איווי!" קראה לילה והציאה איווי נחוש החוצה וחיכתה לפוקימון שלך[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מחפש עוד פוקימונים ומצליח למצוא רק פידג'ים,
פתאום אתה מגיע לשדה גדול ובוא נמצאים מלא איפומים!
משחקים משתובבים אוכלים פירות ונהנים ביחד [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
הקבוצת מאמנים שתמיד סביבו
אתה מחזיר אותם בכעס ומחפש מישהו, פתאום אתה פוגש את טום והוא בא אליך "יש לי משהו דחוף לאמר לך" הוא לוחש לך "תפגוש אותי בחדר שלי " קרא טום (29) והלך משם [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158418][COLOR="Green"]מייקל
"אולי ג'ו ילחם?" קראה לילה בחיוך, ליירה הביטה אליו גם כן בחיוך וגם ניקי, בחיים שלך לא ראית את ג'ו נלחם , או מתחרה במשהו בכלל, משום מה נראה היה לך שהוא חלש אבל גם חזק, מייקי התחיל לקטר לו שיצתרף ובוסף ג'ו הסכים,
נעמדתם שנים בכול צד, גרוליט גדול וגאה יצא החוצה, שנראה קרוב מאוד לפיתוח, אותו זיהת כגרוליט הקטן והנבחני של ניקי!,
[COLOR="RoyalBlue"]דור
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מחזיר אותם בכעס ומחפש מישהו, פתאום אתה פוגש את טום והוא בא אליך "יש לי משהו דחוף לאמר לך" הוא לוחש לך "תפגוש אותי בחדר שלי " קרא טום (29) והלך משם [/COLOR][/QUOTE]
אגחך קצת.. שכחתי מה החדר שלו.. אז אזכר "אה, 29.." אומר ואבוא אחריו. "תגיד מה היו הרעשים האלה קודם..?" אשאל אותו.
-
[/COLOR][/QUOTE]
"וואו ניקי, הגרווליט שלך נראה חזק! אבל אנחנו הולכים לנצח בכל זאת!" אני אומר בחיוך וצועק:"צא פוניטה!" אני צועק בחיוך ומוציא את פוניטה מהפוקדור."עכשיו פוניטה, צא אל מורקרוו עם גחלת!" אני צועק בחיוך ומחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=sigal123;1158128][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
לפני שאתה שם את היד שלך במקום שנראה כטפיחה של טיפות וטיפה אבק, ככה שזה יצר טביעת יד נלה עצרה אותך מלשים תיד ם ו"העתיקה" את זה ששה את זה אל מפית גדולה,
היא חיכתה שהנערה תעזוב מה שהיא יצאה לאחר שתי דקות ואתם חזרתם למסתור ויצאתם שוב ופרצה תמנעול בסיכה ואז שמה תטביעת יד, נשמע כול זמזם ונלה הביטה אליך בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
אחייך בחזרה ואפתח את הדלת
-
[COLOR="Sienna"]
עומר
אתה רואה שהוא הלך והולך לחדרו ודופק אל הדלת, טום פותח ואתה מכניס אותך וסוגר אותה ומסתכל אליך בהתרגשות "ראיתי את סורה יורדת במדרגות החירום!" קרא טום בהתרגשות והבטת אליו במבט מוזר [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"שני פוקימוני אש ושני פוקימוני כלב" ;קראה לילה "איווי זריזות אם מורקרו!" המשיכה לילה
"גרווליט להביור לגחלת!" קראה ניקי, גרווליט פתח את פיו ושלח להביור גדול, שכיסה את הגחלת ופגע בפוניטה אבל לא קשה,
"מורקרו שהוא בא אליך צא בדופק אפל!" קרא ג'ו, מורקרו התכונן ושאיווי קפץ הוא שלח דופק אפל "תחמוק!" קראה לילה, שני הפוקימונים שנראו שמאומנים ביותר היו במלחמה, הדופק האפל התקרב אבל איווי התקפל לכדור, ככה הוא פגע בדופק אפל אבל לא כמו שמורקרו רצה. והתקרב אל מורקרו למרות שנפגע "מורקרו עכשיו כנף ברזל!" קרא ג'ו "איווי כדור צל!" קראה לילה, כנפיו של מורקרו נהיו כסופות והוא טס שאיווי אגר כדור צל, איווי שלח תכדור אבל זה התננפץ בכנפיו של מורקרו ופגע באיווי, שמת לב שהפוקימונים שנראו חלשים כול כך ופוניטה לידם נראה מרשים, כרגע פוניטה נראה כילד בשדה קרב, שמת לב גם שהמלחמה בין לילה וג'ו, נראת לו כסתם מלחמת קרב[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה פותח את הדלת באיטיות ורואה חדר שינה רגיל, מיטה גדולה כורסא קטנה טלווזיה קטנה ליד הכורסא חדר שירותים וארון גדול , "משעמם פה" אמרה נלה ואז המקום נראה לך מוזר ומיסתורי מכדי להיות חדר שינה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158658][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
"שני פוקימוני אש ושני פוקימוני כלב" ;קראה לילה "איווי זריזות אם מורקרו!" המשיכה לילה
"גרווליט להביור לגחלת!" קראה ניקי, גרווליט פתח את פיו ושלח להביור גדול, שכיסה את הגחלת ופגע בפוניטה אבל לא קשה,
"מורקרו שהוא בא אליך צא בדופק אפל!" קרא ג'ו, מורקרו התכונן ושאיווי קפץ הוא שלח דופק אפל "תחמוק!" קראה לילה, שני הפוקימונים שנראו שמאומנים ביותר היו במלחמה, הדופק האפל התקרב אבל איווי התקפל לכדור, ככה הוא פגע בדופק אפל אבל לא כמו שמורקרו רצה. והתקרב אל מורקרו למרות שנפגע "מורקרו עכשיו כנף ברזל!" קרא ג'ו "איווי כדור צל!" קראה לילה, כנפיו של מורקרו נהיו כסופות והוא טס שאיווי אגר כדור צל, איווי שלח תכדור אבל זה התננפץ בכנפיו של מורקרו ופגע באיווי, שמת לב שהפוקימונים שנראו חלשים כול כך ופוניטה לידם נראה מרשים, כרגע פוניטה נראה כילד בשדה קרב, שמת לב גם שהמלחמה בין לילה וג'ו, נראת לו כסתם מלחמת קרב[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי פוניטה, מסך עשן!" אני אומר ולוחש לו בלי שהם ישמעו:" ואחר כך תשגר אל גרווליט להביור בכל הכוח.." אני אומר בערמומיות ומקווה שמהלך הזה יצליח
-
[QUOTE=sigal123;1158658][COLOR="Sienna"]
עומר
אתה רואה שהוא הלך והולך לחדרו ודופק אל הדלת, טום פותח ואתה מכניס אותך וסוגר אותה ומסתכל אליך בהתרגשות "ראיתי את סורה יורדת במדרגות החירום!" קרא טום בהתרגשות והבטת אליו במבט מוזר [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
אתה פותח את הדלת באיטיות ורואה חדר שינה רגיל, מיטה גדולה כורסא קטנה טלווזיה קטנה ליד הכורסא חדר שירותים וארון גדול , "משעמם פה" אמרה נלה ואז המקום נראה לך מוזר ומיסתורי מכדי להיות חדר שינה[/COLOR][/QUOTE]
"אה.. אני מבין" אשקר לו "אחלה!" אוסיף.
אז אסתכל עליון במבט מוזר.. "טוב בדר לא הבנתי כלום.. מה זה אומר?" אשאל אותו.
-
[COLOR="Green"]מייקל
פוניטה שלח עשן אבל הוא התפזר במהירות וראית שרוח שנוצרת מכנפיו של מורקרו מעיפה אותה,
פוניטה חושב קצת ומחליט שכדי להביור אל מורקרו יותר, "איווי כדור צל אל מורקרו!" קראה לילה, שני המתגשות התנגשו זו בזו וזה יצר קרן אש שבראשה כדור צל, "דופק אפל ותשגר את זה במהירות אם רוח!" קרא ג'ו, הדופק האפל התנגש בכדור צל ופוצץ אותו מה שיצר פיצוץ ,גרוליט גלגל להבה!" קראה ניקי, גרוליט השתמש בגלגל להבה שפגע באמצע הלהביור והעיף את איווי ופוניטה בגלגל להבה בוער במיוחד, מה שגרם לך לחשוב אם התכניקה של הפוקימונים שלך טובה, והאם הם מאומנים כמו שצריך [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אתה לא רואה סרטים?" קרא טום בהתרגשות" תמיד הגיבור יורד במדרגות נטושות כאלה לבסיס שלו !" הוא קרא אליך בהתרגשות "זה לא נראה לך קצת הזוי? זה שהיא מצאה את האי וחזרה והלכה איתנו עוד פעם?! אני די בטוח שיש שם את צוות דארקנס!" קרא טום ביותר התרגשות אבל שמר אל שקט מסוים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158672][COLOR="Green"]מייקל
פוניטה שלח עשן אבל הוא התפזר במהירות וראית שרוח שנוצרת מכנפיו של מורקרו מעיפה אותה,
פוניטה חושב קצת ומחליט שכדי להביור אל מורקרו יותר, "איווי כדור צל אל מורקרו!" קראה לילה, שני המתגשות התנגשו זו בזו וזה יצר קרן אש שבראשה כדור צל, "דופק אפל ותשגר את זה במהירות אם רוח!" קרא ג'ו, הדופק האפל התנגש בכדור צל ופוצץ אותו מה שיצר פיצוץ ,גרוליט גלגל להבה!" קראה ניקי, גרוליט השתמש בגלגל להבה שפגע באמצע הלהביור והעיף את איווי ופוניטה בגלגל להבה בוער במיוחד, מה שגרם לך לחשוב אם הטכניקה של הפוקימונים שלך טובה, והאם הם מאומנים כמו שצריך [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי פוניטה, אל תתייאש! תשתמש בזריזות, אבל תשאר במקום,ואז תנסה להסתובב על הרצפה כדי ליצור טבעת אש!" אני אומר בחיוך ומקווה מאוד שזה יעבוד.
-
[COLOR="Green"]מייקל
מה?
~~
פוניטה מביט אליך מבולבל ולא מבין את המתקפה, הוא מנסה ללכת במהירות במקום וניקי ג'ו ולילה מביטים אליך , אתה שם לב שהקרב של ג'ו ולילה נראה מוזר, לא רק קשור לפוקימונים , אלה גם מחוץ לפוקימונים,
"מורקרו תשתמש בסופה!" קרא ג'ו "גרוליט להביור בכול הכוח!" קראה ניקי, שני הפוקימונים ביצעו את זה ומורקרו שלח סופה שעטפה את כול הפוקימונים וגרווליט שלח להביור, פוניטה הפסיק לרוץ והביט למה שהם יצרו- סופת אש[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158681][COLOR="Green"]מייקל
מה?
~~
פוניטה מביט אליך מבולבל ולא מבין את המתקפה, הוא מנסה ללכת במהירות במקום וניקי ג'ו ולילה מביטים אליך , אתה שם לב שהקרב של ג'ו ולילה נראה מוזר, לא רק קשור לפוקימונים , אלה גם מחוץ לפוקימונים,
"מורקרו תשתמש בסופה!" קרא ג'ו "גרוליט להביור בכול הכוח!" קראה ניקי, שני הפוקימונים ביצעו את זה ומורקרו שלח סופה שעטפה את כול הפוקימונים וגרווליט שלח להביור, פוניטה הפסיק לרוץ והביט למה שהם יצרו- סופת אש[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, תשתמש בלהביור ובלימה ביחד!" אני אומר קצת בייאוש, מבין שהפוקימונים שלי די עלובים, ואין מה לעשות.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה יודע מה זה בלימה?
זה סוג של ריצה שנועדה לעצור ריצה אחרת אם אני לא טועה, לכן קוראים לזה בלימה- לעצור את מתקפת היריב
~~
פוניטה שולח להביור אבל לא יודע לאן והלהביור מתמזג בסופה, "איווי תשתמש בכדור צל!" קראה לילה, שהסופה נהיתה קטנה והתקדמה אליכם נראה שהכדור צל עצר אותה והחליש אותה טיפה, "תגרום לפוניטה להשתמש לא במתקפת אש אבל שהוא יכול לירות!" קראה לילה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158696][COLOR="Green"]מייקל
אתה יודע מה זה בלימה?
זה סוג של ריצה שנועדה לעצור ריצה אחרת אם אני לא טועה, לכן קוראים לזה בלימה- לעצור את מתקפת היריב
~~
פוניטה שולח להביור אבל לא יודע לאן והלהביור מתמזג בסופה, "איווי תשתמש בכדור צל!" קראה לילה, שהסופה נהיתה קטנה והתקדמה אליכם נראה שהכדור צל עצר אותה והחליש אותה טיפה, "תגרום לפוניטה להשתמש לא במתקפת אש אבל שהוא יכול לירות!" קראה לילה [/COLOR][/QUOTE]
בלימה, זה tackle, שמשמעותה התנגשות, אבל בסדרה זה נקרא בלימה. אז אני קורא לזה בלימה.
"יש רק בעיה קטנה: אין לו! הוא בקע מהביצה ממש ממש לא מזמן והוא עוד לא השתתף בהרבה קרבות!" אני אומר בלחץ ומנסה לחשוב, אולי יש מתקפה שהוא יצליח.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"ומה אם היכולת שלו? כבר בשלב הזה אמור להיות לו יכולת אחת בערך" אמרה לילה והביטה אל פוניטה שלא היה לו מה לעשות והביט אליך ואל סופת האש ואל כדורי הצל [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158714][COLOR="Green"]מייקל
"ומה אם היכולת שלו? כבר בשלב הזה אמור להיות לו יכולת אחת בערך" אמרה לילה והביטה אל פוניטה שלא היה לו מה לעשות והביט אליך ואל סופת האש ואל כדורי הצל [/COLOR][/QUOTE]
"לא יודע, הוא השתתף רק בקרב אחד ככה שאני לא יודע מה היכולות שלו, אם בכלל יש לו." אני אומר בלחץ ומבין משהו אחד:כל הפוקימונים שלי לא שווים כלום.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אל מה אתה מדבר?
"טוב חייב להיות לו יכולת, אני ינחש שיש לו או את יכולת הדהירה או את יכולת האש צולבת אבל אני לא בטוחה, האש מגבירה את מתקפות האש שלו והדהירה גורמת לו להיות מהיר כפול שלוש בערך " אמרה לילה, לבינתיים מורקרו שלח דופק אפל שהתנגש בכדורי צל "איווי צוות כפול!" קראה לילה והבטת אל מורקרו איווי ופוניטה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158728][COLOR="Green"]מייקל
אל מה אתה מדבר?
"טוב חייב להיות לו יכולת, אני ינחש שיש לו או את יכולת הדהירה או את יכולת האש צולבת אבל אני לא בטוחה, האש מגבירה את מתקפות האש שלו והדהירה גורמת לו להיות מהיר כפול שלוש בערך " אמרה לילה, לבינתיים מורקרו שלח דופק אפל שהתנגש בכדורי צל "איווי צוות כפול!" קראה לילה והבטת אל מורקרו איווי ופוניטה[/COLOR][/QUOTE]
הם חלשים ולא שווים כלום. ומה קרה לסופת האש...?
"אוקיי פוניטה, תנסה להשתמש בלהביור ואחר כך תקפוץ באוויר הכי גבוה שלך,ותנחת על מורקרוו כדי להשתמש במעיכה!" אני אומר בלחץ ומקווה שזה יעבוד.
-
[COLOR="Green"]מייקל
יש לך 9פוקימונים שלכולם יש יותר מחמש מתקפות חצי מפותחים ויש לך יותר 4 מפותחים עד הסוף, ולכולם יש יותר מ3 מתקפות והם חסרי ערך? והוא סוס יותר מגזע ערבי לא האונבר
~~~
פוניטה משתמש בלהביור לגרוליט ומונע ממנו להשתמש בעוד להביור, הוא מנסה לקפוץ אבל מורקרו גבוהה מידי ולא מצליח להגיע אליו [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158738][COLOR="Green"]מייקל
יש לך 9פוקימונים שלכולם יש יותר מחמש מתקפות חצי מפותחים ויש לך יותר 4 מפותחים עד הסוף, ולכולם יש יותר מ3 מתקפות והם חסרי ערך? והוא סוס יותר מגזע ערבי לא האונבר
~~~
פוניטה משתמש בלהביור לגרוליט ומונע ממנו להשתמש בעוד להביור, הוא מנסה לקפוץ אבל מורקרו גבוהה מידי ולא מצליח להגיע אליו [/COLOR][/QUOTE]
פוניטה לא חצי מפותח הוא לא מפותח בכלל וגם נידוראן, דרטיני חלש וגם לא מפותח, טייני חלשה מאוד, למרות שהיא מפותחת, ובלייס לא ממש חזקה, היא די חלשה, ארון ממש חלש, ומי נשאר? פרינפלאפ ודיוגונג. אה, ופינאון גם לא ממש חזק.
ואה...הוא פוקימון! לא סוס! פוניטה זה פוניטה.... תודי שזה נשמע מגוחך:" פוניטה ערבי."
"מעולה פוניטה! עכשיו תשתמש בלהביור מעורב בגחלת, ואז צא אל גרווליט עם מעיכה!" אני אומר בחיוך ומקווה שהפעם פוניטה יצליח.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מחזיר אותם בכעס ומחפש מישהו, פתאום אתה פוגש את טום והוא בא אליך "יש לי משהו דחוף לאמר לך" הוא לוחש לך "תפגוש אותי בחדר שלי " קרא טום (29) והלך משם [/COLOR][/QUOTE]
אומר: ״ אוף, למה הם תמיד באים רק בחבורות?״ ואז אומר לטפיג:״ בוא נלך לנסות להתחבר איתם, אולי נצליח לצרף אחד מהם לחבורה שלנו...״ ואלך עם טפיג לעבר האיפומים.
-
[COLOR="Green"]מייקל
כן אבל הוא מבוסס אל סוס ערבי שזה סוס שמיועד לתחרויות ועבודת סחיבה, לא לסוס שיודע לקפוץ,
ואם אתה חושב שהם גרועים הם היו גרועים, חשבת פעם אל צורת האימון שלך? אולי היא גרועה?
~~~~
פוניטה משתמש בלהביור וגחלת אבל זה רק נשאב בסופה, כול האיווים קופצים זה אל זה ומפילים את מורקרו לרצפה והוא מתחיל לתקוף ולהעלים אותם בדופק אפל וכול איווי מזויף הופך לפטריית עשן קטנה[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה הולך לעבר האיפומים וכמה שמים לב אליך, הם מתחילים לקפץ לעבריך ,
אחד עולה לך אל הכפים ושתיים בודקים את טפיג ומפילים אותו, אחד מתחיל לשחק לך בשער ותוך כמה דקות אתה נופל והם מתחילים להעלות אליך (יש חמישה ששים לב אליך בערך)[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1158658]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה פותח את הדלת באיטיות ורואה חדר שינה רגיל, מיטה גדולה כורסא קטנה טלווזיה קטנה ליד הכורסא חדר שירותים וארון גדול , "משעמם פה" אמרה נלה ואז המקום נראה לך מוזר ומיסתורי מכדי להיות חדר שינה[/COLOR][/quote]
"תחפשי משהו מוזר" אגיד לה "זה לא יכול להיות חדר שינה"
-
[COLOR="Olive"]דניס
"צודק" אמרה נלה ובחנה את החדר "למה להגן ככה אל חדר שינה?" היא קראה והביטה אל החדר,
פתאום הבטת במשהו מוזר, למטה בקיר שקרוב למיטה בסוף שלה יש כמו חלק מהקיר רק שהוא כמו מודבק כזה, כיאלו מישהו חתך אותו והדביק אותו עוד פעם, אבל שהיה ניתן להזזה בלי שיראו אותו בכלל ובמקום קרוב למיטה ככה שהוא מוסתר [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1158861][COLOR="Green"]מייקל
כן אבל הוא מבוסס אל סוס ערבי שזה סוס שמיועד לתחרויות ועבודת סחיבה, לא לסוס שיודע לקפוץ,
ואם אתה חושב שהם גרועים הם היו גרועים, חשבת פעם אל צורת האימון שלך? אולי היא גרועה?
~~~~
פוניטה משתמש בלהביור וגחלת אבל זה רק נשאב בסופה, כול האיווים קופצים זה אל זה ומפילים את מורקרו לרצפה והוא מתחיל לתקוף ולהעלים אותם בדופק אפל וכול איווי מזויף הופך לפטריית עשן קטנה[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה הולך לעבר האיפומים וכמה שמים לב אליך, הם מתחילים לקפץ לעבריך ,
אחד עולה לך אל הכפים ושתיים בודקים את טפיג ומפילים אותו, אחד מתחיל לשחק לך בשער ותוך כמה דקות אתה נופל והם מתחילים להעלות אליך (יש חמישה ששים לב אליך בערך)[/COLOR][/QUOTE]
אמשיך לשחק איתם ואנסה להתיידד איתם אנסה לחפש אחד שנראה חזק במיוחד ואם אמצא אלך אליו ואדבר איתו.