-
[quote=sigal123;1158893][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"צודק" אמרה נלה ובחנה את החדר "למה להגן ככה אל חדר שינה?" היא קראה והביטה אל החדר, [/COLOR]
[COLOR=olive]פתאום הבטת במשהו מוזר, למטה בקיר שקרוב למיטה בסוף שלה יש כמו חלק מהקיר רק שהוא כמו מודבק כזה, כיאלו מישהו חתך אותו והדביק אותו עוד פעם, אבל שהיה ניתן להזזה בלי שיראו אותו בכלל ובמקום קרוב למיטה ככה שהוא מוסתר [/COLOR][/quote]
"מה זה?" ארים אותו ואראה לנלה
-
[QUOTE=sigal123;1158861][COLOR="Green"]מייקל
כן אבל הוא מבוסס אל סוס ערבי שזה סוס שמיועד לתחרויות ועבודת סחיבה, לא לסוס שיודע לקפוץ,
ואם אתה חושב שהם גרועים הם היו גרועים, חשבת פעם אל צורת האימון שלך? אולי היא גרועה?
~~~~
פוניטה משתמש בלהביור וגחלת אבל זה רק נשאב בסופה, כול האיווים קופצים זה אל זה ומפילים את מורקרו לרצפה והוא מתחיל לתקוף ולהעלים אותם בדופק אפל וכול איווי מזויף הופך לפטריית עשן קטנה[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה הולך לעבר האיפומים וכמה שמים לב אליך, הם מתחילים לקפץ לעבריך ,
אחד עולה לך אל הכפים ושתיים בודקים את טפיג ומפילים אותו, אחד מתחיל לשחק לך בשער ותוך כמה דקות אתה נופל והם מתחילים להעלות אליך (יש חמישה ששים לב אליך בערך)[/COLOR][/QUOTE]
אם השיטת אימון שלי כזאת גרועה, איך הצלחתי להגיע לגמר של תחרות וגם קיבלתי תג ראשון...?
"פוניטה, תנצל את זה שמורקרוו פגיע ותשתמש בלהביור עליו, ואז בלימה על גרווליט!" אני אומר מיואש, ומבין שאין סיכוי לנצח.
-
[QUOTE=sigal123;1158672][COLOR="Green"]מייקל
פוניטה שלח עשן אבל הוא התפזר במהירות וראית שרוח שנוצרת מכנפיו של מורקרו מעיפה אותה,
פוניטה חושב קצת ומחליט שכדי להביור אל מורקרו יותר, "איווי כדור צל אל מורקרו!" קראה לילה, שני המתגשות התנגשו זו בזו וזה יצר קרן אש שבראשה כדור צל, "דופק אפל ותשגר את זה במהירות אם רוח!" קרא ג'ו, הדופק האפל התנגש בכדור צל ופוצץ אותו מה שיצר פיצוץ ,גרוליט גלגל להבה!" קראה ניקי, גרוליט השתמש בגלגל להבה שפגע באמצע הלהביור והעיף את איווי ופוניטה בגלגל להבה בוער במיוחד, מה שגרם לך לחשוב אם התכניקה של הפוקימונים שלך טובה, והאם הם מאומנים כמו שצריך [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אתה לא רואה סרטים?" קרא טום בהתרגשות" תמיד הגיבור יורד במדרגות נטושות כאלה לבסיס שלו !" הוא קרא אליך בהתרגשות "זה לא נראה לך קצת הזוי? זה שהיא מצאה את האי וחזרה והלכה איתנו עוד פעם?! אני די בטוח שיש שם את צוות דארקנס!" קרא טום ביותר התרגשות אבל שמר אל שקט מסוים[/COLOR][/QUOTE]
"אחי זה קצת מוזר.. אבל ניתן לזה הזדמנות.." אומר לו "אני מציע שנרד לשם.. זה יהיה מגניב, נקרא לזה מבצע דארקנס'!" אמשיך. "נתגנב לשם בסודיות.. תוביל אותי למקום שראית את המדרגות."
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מרים את הלוח ומזיז אותו ונלה מתקרבת,
אתה רואה שזה כמו תעלה כמו מגלשה פנימה שברגע שנכנסים יורדים למטה ואז, אי אפשר לדעת, "אני לא יודעת מה איתך " אמרה נלה והתקרבה לשם" אבל אני בעניין" היא אמרה וישבה בתוך המנהרה שהיא מרזיקה בקירות "על החים ואל המוות ג'ורנימו!" היא קראה והתגלשה פנימה, [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
כי זה תלוי מול מי התמודדת ואם מי, שיטת האימון שלך דומה , כול פוקימון מקבל את אותה שיטה וזה מה שלא בסדר
פוניטה משתמש בלהביור אבל גרוליט משתמש בלהביור ומחפה אליו, הסופה מתחילה להיגמר וכול הפוקימונים נראים לא במצב טוב, "מורקרו קרן על חושית!" קרא ג'ו, מורקרו התחיל לירות קרן על חושית ופגע באיווי ופוניטה, פתאום עצמת את עיניך לשנייה, והכול נראה שונה, ראית מטושטש, מסביבך הכול אש, גוש שחור מעופף, אתה מרגיש כבוער, ואז, עצמת את עיניך שנית, ושוב פעם אתה רואה כרגיל[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתם יורדים לעבר הופעות הפוקימונים , ומתגנבים למאחורי הקלעים, אתה רואה שיש שם דלת כבדה מאוד, טום פותח אותה וזה מוביל למלא מדרגות, אתם מתחילים ללכת ואז מוצאים יציאה, ושם יש מלא מלא דלתות, כמו בבסיס , אבל דלת אחת פתוחה, היא זאת תשופסת את צומת ליבכם[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רואה שכולם באותה רמה כמעט ונראים אותו דבר, פוקימון אחד תופס את צומת ליבך,
אתה מזה אותו כסנובר קטן![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1159108][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מרים את הלוח ומזיז אותו ונלה מתקרבת,[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שזה כמו תעלה כמו מגלשה פנימה שברגע שנכנסים יורדים למטה ואז, אי אפשר לדעת, "אני לא יודעת מה איתך " אמרה נלה והתקרבה לשם" אבל אני בעניין" היא אמרה וישבה בתוך המנהרה שהיא מרזיקה בקירות "על החים ואל המוות ג'ורנימו!" היא קראה והתגלשה פנימה, [/COLOR][/quote]
אזנק אחריה 'ג'ורנימו?' ואצעק "אההההההה!"
-
[QUOTE=sigal123;1159108][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]מייקל
כי זה תלוי מול מי התמודדת ואם מי, שיטת האימון שלך דומה , כול פוקימון מקבל את אותה שיטה וזה מה שלא בסדר
פוניטה משתמש בלהביור אבל גרוליט משתמש בלהביור ומחפה אליו, הסופה מתחילה להיגמר וכול הפוקימונים נראים לא במצב טוב, "מורקרו קרן על חושית!" קרא ג'ו, מורקרו התחיל לירות קרן על חושית ופגע באיווי ופוניטה, פתאום עצמת את עיניך לשנייה, והכול נראה שונה, ראית מטושטש, מסביבך הכול אש, גוש שחור מעופף, אתה מרגיש כבוער, ואז, עצמת את עיניך שנית, ושוב פעם אתה רואה כרגיל[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי פוניטה, נמאס לי! תיכנס בגרווליט בכל הכוח עם להביור הכי חזק שאתה יכול! שיראו את הפיצוץ בכל הספינה!" אני אומר בזעם ומחכה לראות מה יקרה.
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מתגלש במגלשה לאחר סגירת הפתח ומשחרר את עצמך ושם את הידים בצורה של איקס,
בהתחלה המגלשה מפחידה כי היא יורדת למטה, לאחר מכן היא פונה שמאלה קצת ופתאום טיפה למעלה, ואז אתה מוצא את עצמך נוחת אל כמה כריות שעינך עצומות "הלו? אייס תסתכל אל זה!" נשמע קול, שזיהת כנלה[/COLOR]
[COLOR="Green"]מיקל
אתה לא מגיב אל מה שראית, ופוניטה לא כזה חזק והוא מותש
~~~
פוניטה משתמש בלהביור הכי חזק שלו, גרוליט נפגע ומועף ונפגע בקיר, כולו שרוט וטיפה חום, הוא קם ומתנער אבל מותש מאוד, פוניטה נראה בכלל במצב לא טוב, ושהוא השתמש בכול הכוח שלו למתקפה הזאת [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1159129][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מתגלש במגלשה לאחר סגירת הפתח ומשחרר את עצמך ושם את הידים בצורה של איקס, [/COLOR]
[COLOR=olive]בהתחלה המגלשה מפחידה כי היא יורדת למטה, לאחר מכן היא פונה שמאלה קצת ופתאום טיפה למעלה, ואז אתה מוצא את עצמך נוחת אל כמה כריות שעינך עצומות "הלו? אייס תסתכל אל זה!" נשמע קול, שזיהת כנלה[/COLOR]
[/quote]
אפקח את עיניי ואסתכל לכיוון הקול, אנסה לבחון היכן אני
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה פוקח את עיניך ורואה את נלה לידך,
אתה רואה שמסביב יש ציוד מחשבים משוכלל מאוד, כול מיני מפותאתה קם ורואה שבפינה אחת, יש שולחן וכול מיני דברים לבניית דברים ומשהו שנראה כפוקדע אל זה, רק שרואים את הבפנים שלו וארון גדול מאוד בפינת החדר השחור[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1159134][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה פוקח את עיניך ורואה את נלה לידך,[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שמסביב יש ציוד מחשבים משוכלל מאוד, כול מיני מפותאתה קם ורואה שבפינה אחת, יש שולחן וכול מיני דברים לבניית דברים ומשהו שנראה כפוקדע אל זה, רק שרואים את הבפנים שלו וארון גדול מאוד בפינת החדר השחור[/COLOR][/quote]
"מה את חושבת שהמקום הזה?" אשאל אותה ואפתח את הארון
-
[QUOTE=sigal123;1159129][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]מיקל
אתה לא מגיב אל מה שראית, ופוניטה לא כזה חזק והוא מותש
~~~
פוניטה משתמש בלהביור הכי חזק שלו, גרוליט נפגע ומועף ונפגע בקיר, כולו שרוט וטיפה חום, הוא קם ומתנער אבל מותש מאוד, פוניטה נראה בכלל במצב לא טוב, ושהוא השתמש בכול הכוח שלו למתקפה הזאת [/COLOR][/QUOTE]
פוניטה לא חזק בכלל, רק קיוויתי...
"פוניטה, תשתמש בלהביור ואז בלימה על גרווליט." אני אומר בייאוש וזעם ומבין שהוא עלוב ומקווה שבאי יהיו פוקימונים יותר טובים.
-
[COLOR="Olive"]דניס
"בסיס כולשהוא" היא אמרה ופתחת תארון,
ראית מלא דברים שם, היו שם הרבה מגירות, פתחת אחת וראית כול מיני מחברות מסודרות, עוד אחת הייתה מלאה בתרשימים, השלישית הייתה גם אם כול מיני מפות, פתאום נלה פתחה תמגירה הקטנה שלמעלה והוצאיה ממנה קופסא אדומה ופתחה אותה והביטה בה, הבטת בנלה וראית שהיא משותקת, באת לראות מה יש שם, וראית מכשיר כסוף שנראה חדש, ופתאום הבנת מה זה, זה רובה [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה אומר שפוניטה עלוב?
~~~
אתה רואה שמשהו מוזר בפוניטה , הוא נראה חלש, ונזכרת באבקה, פתאום עוד פעם תישתושים, עצמת את עיניך והרגשת בוער, שמשהו בוער בתוכך, אפילו כמה דברים, אחת, אש שליבה ומחממת , השניה , כיאלו היא שורפת אותך מבפנים, מסביבך הכול מטושטש ולא הצלחת להבחין חוץ מגושים בכול מיני צבעים בדבר כמעט, התמונה נהייתה בהירה יותר וטובה יותר, וברגע שהרגשת שאתה מצליח להבין מה זה, עצמת את עניך וראית כרגיל [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1159165][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"בסיס כולשהוא" היא אמרה ופתחת תארון,[/COLOR]
[COLOR=olive]ראית מלא דברים שם, היו שם הרבה מגירות, פתחת אחת וראית כול מיני מחברות מסודרות, עוד אחת הייתה מלאה בתרשימים, השלישית הייתה גם אם כול מיני מפות, פתאום נלה פתחה תמגירה הקטנה שלמעלה והוצאיה ממנה קופסא אדומה ופתחה אותה והביטה בה, הבטת בנלה וראית שהיא משותקת, באת לראות מה יש שם, וראית מכשיר כסוף שנראה חדש, ופתאום הבנת מה זה, זה רובה [/COLOR][/quote]
"את יכולה לזוז, נלה?" אשאל אותה ואמלמל "רובה? למה הם צריכים רובה?"
-
[COLOR="Olive"]דניס
היא יכולה לזוז, רק היא בשוק שלנערה בסיפון יש אקדח
~~~~
"זה.. זה.. זה אקדח!" קראה נלה בשוק, וגם אתה היית בהלם גמור "אתה.. אתה חושב שהיא מצוות דארקנס? שהיא רוצה להרוג את כול מי שפה?" קראה נלה בהיסוס והביטה אל האקדח הכסוף שחור[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1159165][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה אומר שפוניטה עלוב?
~~~
אתה רואה שמשהו מוזר בפוניטה , הוא נראה חלש, ונזכרת באבקה, פתאום עוד פעם תישתושים, עצמת את עיניך והרגשת בוער, שמשהו בוער בתוכך, אפילו כמה דברים, אחת, אש שליבה ומחממת , השניה , כיאלו היא שורפת אותך מבפנים, מסביבך הכול מטושטש ולא הצלחת להבחין חוץ מגושים בכול מיני צבעים בדבר כמעט, התמונה נהייתה בהירה יותר וטובה יותר, וברגע שהרגשת שאתה מצליח להבין מה זה, עצמת את עניך וראית כרגיל [/COLOR][/QUOTE]
לא פוניטה אמור להרגיש ככה...?
"טוב לילה, ניקי, ג'ו, אנחנו חייבים להפסיק. לפוניטה יש איזה משהו שנתנו לו שאם הוא מתאמץ יותר מדי הוא מתמוטט ויכול למות." אני אומר בייאוש ומחזיר את פוניטה. אחרי זה אני אומר להם שלום והולך לחדר.
-
[quote=sigal123;1159171][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]היא יכולה לזוז, רק היא בשוק שלנערה בסיפון יש אקדח[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]"זה.. זה.. זה אקדח!" קראה נלה בשוק, וגם אתה היית בהלם גמור "אתה.. אתה חושב שהיא מצוות דארקנס? שהיא רוצה להרוג את כול מי שפה?" קראה נלה בהיסוס והביטה אל האקדח הכסוף שחור[/COLOR][/quote]
"יכול להיות" אגיד "אני מציע 'להעלים' לה את הרובה, אבל איפה נשים אותו?" אשאל אותה
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אוקי צריך עזרה?" קראה לילה שהתרחקת, הרגשת מוזר קצת וכועס לגבי פוניטה ומאוכזב וקם קצת לא הבנת מה ראית, עלית לחדרך ומצאת בתיקך את השקיק הקטן ובו האבקה הסגלגלה[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"אני לא יודעת, אבל דבר אחד, אם היא מצוות דארקנס " אמרה נלה ולקחה את הרובה "אני מצידי יעיף אותה מהספינה הזאת- אם היא תרצה או לא" אמרה נלה והעבירה את האקדח מיד ליד[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1159181][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"אני לא יודעת, אבל דבר אחד, אם היא מצוות דארקנס " אמרה נלה ולקחה את הרובה "אני מצידי יעיף אותה מהספינה הזאת- אם היא תרצה או לא" אמרה נלה והעבירה את האקדח מיד ליד[/COLOR][/quote]
"תני לי, אני אקח את זה לחדר שלי" אקח את הרובה ואסתיר אותו בחולצה "איך יוצאים מכאן? אני אדבר על זה עם מייקל השותף שלי לחדר וכדאי שנתייעץ עם עוד מישהו, אולי איתו, אני סומך עליו"
-
[QUOTE=sigal123;1159181][COLOR="Green"]מייקל
"אוקי צריך עזרה?" קראה לילה שהתרחקת, הרגשת מוזר קצת וכועס לגבי פוניטה ומאוכזב וקם קצת לא הבנת מה ראית, עלית לחדרך ומצאת בתיקך את השקיק הקטן ובו האבקה הסגלגלה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, בוא נוציא אותך." אני אומר בחיוך, מוציא את פוניטה, נותן לו את האבקה ואז מוציא את כולם. שישחקו קצת.
-
[quote=sigal123;1156782][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]מי השותף שלך?ולביצה לוקח תזמן[/COLOR]
[COLOR=red]~~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתבאס שהביצה לא בקעה ואז נזכר פתאום בניאו והריאולו ואתה מת לדעת מה קרה שם![/COLOR]
[/quote]
שותף ל...
"אוקי , נעלה ביחד לחדר שלך, נדבר אם מייקל ונחליט אם להעיף אותה מהספינה הזאת לעקוב אחריה או מה לעשות, יכול להיות שהיא מובילה אותנו לאי כדי להטביע או להרוג את כול מי שבספינה" אמרה נלה, "אני מניחה שיש כאן דרך לעלות" אמרה נלה והתחילה לחפש פתחים
"מצאתי" אמרה נלה והביטה לעבר פתח קטן שנראה שמקום להובלת מזון[/COLOR]
[COLOR="Green"]
מייקל
אתה מוציא אותם החוצה ונותן לפוניטה קמצוץ מהאבקה והוא כבר נראה יותר טוב, פרינפלאפ ונידורין יוצאים החוצה ומשחקים קצת אם פוניטה, לאחר כמה דקות אתה שומע כמה קולות מהמסדרון[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה בא לצאת אבל פתאום נער שיוצא במהירות גורם לדלת לעוף אליך, אתה בא אליו להעיר לו אל זה ומתנגש בו "מה לעזאזל אתה עושה?!" קרא הנער והביט בך בכעס[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1159286][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]
מייקל
אתה מוציא אותם החוצה ונותן לפוניטה קמצוץ מהאבקה והוא כבר נראה יותר טוב, פרינפלאפ ונידורין יוצאים החוצה ומשחקים קצת אם פוניטה, לאחר כמה דקות אתה שומע כמה קולות מהמסדרון[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"היי, מה זה הקולות האלה?" אני אומר לעצמי וניגש להציץ דרך חור הדלת, כדי לראות מי זה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שני נערים רבים , אחד דוחף תשני ואז השני דוחף אותו והם מתחילים לריב ולצעוק זה על זה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1159289][COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שני נערים רבים , אחד דוחף תשני ואז השני דוחף אותו והם מתחילים לריב ולצעוק זה על זה[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך כאילו הלכתי לאינשהו, ומבחין בהם סתם ככה, ואומר:" היי! מה קרה? למה אתם רבים?" אני שואל אותם.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"למה זה עניינך?!" קרא אליך הנער הראשון, בא נער סיפון שהסתובב והפריד בינהם ושניהם הלכו לחדרים שלהם בכעס, הבטת אליהם וראית שפוניטה בא אחריך ומביט אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1159294][COLOR="Green"]מייקל
"למה זה עניינך?!" קרא אליך הנער הראשון, בא נער סיפון שהסתובב והפריד בינהם ושניהם הלכו לחדרים שלהם בכעס, הבטת אליהם וראית שפוניטה בא אחריך ומביט אליך[/COLOR][/QUOTE]
"סתם, ]וניטה, זה כלום. סתם זוג אהבלים שרבו אחד עם השני." אני אומר בזעם ומלטף את פוניטה לאות חיבה. לאחר מכן אני הולך לחדר חזרה, ומחכה לראות אם משהו יקרה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
הייתי שמחה אם תהיה מחובר בזמן הקרוב, כי משהו עומד לקרות ואני צריכה אותך ואת דניס באותו זמן
אתה רואה שלא קורא כלום למרות שנראה שלפוניטה מציק משהו, אתה מחליט לרדת למטה ופוניטה עוקב אחריך, "מה קורה?!" צעקה אליך לילה בלובי והבטת אליהם ואל ניקי ג'ו מייקי וליירה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1159108][COLOR="Olive"]דניס
אתה רואה שזה כמו תעלה כמו מגלשה פנימה שברגע שנכנסים יורדים למטה ואז, אי אפשר לדעת, "אני לא יודעת מה איתך " אמרה נלה והתקרבה לשם" אבל אני בעניין" היא אמרה וישבה בתוך המנהרה שהיא מרזיקה בקירות "על החים ואל המוות ג'ורנימו!" היא קראה והתגלשה פנימה, [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Sienna"]עומר
אתם יורדים לעבר הופעות הפוקימונים , ומתגנבים למאחורי הקלעים, אתה רואה שיש שם דלת כבדה מאוד, טום פותח אותה וזה מוביל למלא מדרגות, אתם מתחילים ללכת ואז מוצאים יציאה, ושם יש מלא מלא דלתות, כמו בבסיס , אבל דלת אחת פתוחה, היא זאת תשופסת את צומת ליבכם[/COLOR][/QUOTE]
"מגניב.." אלחש ואכנס לשם בזחילה כדי שלא אתגלה. 'זה חייב להיות משהו מגניב..' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=sigal123;1159299][COLOR="Green"]מייקל
הייתי שמחה אם תהיה מחובר בזמן הקרוב, כי משהו עומד לקרות ואני צריכה אותך ואת דניס באותו זמן
אתה רואה שלא קורא כלום למרות שנראה שלפוניטה מציק משהו, אתה מחליט לרדת למטה ופוניטה עוקב אחריך, "מה קורה?!" צעקה אליך לילה בלובי והבטת אליהם ואל ניקי ג'ו מייקי וליירה [/COLOR][/QUOTE]
"מה מה קורה?" אני שואל אותם בתימהון ומסתכל לראות מה איתם, מה יש להם. אני מקווה שלא קרה משהו.
-
[quote=sigal123;1159286][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"אוקי , נעלה ביחד לחדר שלך, נדבר אם מייקל ונחליט אם להעיף אותה מהספינה הזאת לעקוב אחריה או מה לעשות, יכול להיות שהיא מובילה אותנו לאי כדי להטביע או להרוג את כול מי שבספינה" אמרה נלה, "אני מניחה שיש כאן דרך לעלות" אמרה נלה והתחילה לחפש פתחים[/COLOR]
[COLOR=olive]"מצאתי" אמרה נלה והביטה לעבר פתח קטן שנראה שמקום להובלת מזון[/COLOR]
[/quote]
אפתח אותו ואחפש דרכים לעלות בו
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שזה סתם חדר שינה ומתבאס,
אתה מחליט לעזוב את החדר הזה ומתעניין בחדרים האחרים דווקא[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מחליט לעלות למעלה אבל פתאום אייס ועוד נערה מתנגשים בך ![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה רואה שיש שם מוט ברזל, אתה ונלה מושכים את עצמכם ללמעלה במהירות ורואים את המגלשה, אתם נכנסים לתוכה ורואים שזה ממש ממש ההתחלה שלה, אתם יוצאים החוצה סוגרים את הפתח יוצאים מהדלת וסגרים אותה
"בוא נזוז" נלה אומרת שהיא בודקת שהאקדח אצלה, אתם עולים במדרגות במהירות ועולים ללובי לעבר המעלית ואז מתנגשים במייקל[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1159349][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"אייס! איפה היית?" אני שואל אותו בחיוך ונותן לו כיף.
-
[QUOTE=sigal123;1159349][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שזה סתם חדר שינה ומתבאס,
אתה מחליט לעזוב את החדר הזה ומתעניין בחדרים האחרים דווקא[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
אתה רואה שיש שם מוט ברזל, אתה ונלה מושכים את עצמכם ללמעלה במהירות ורואים את המגלשה, אתם נכנסים לתוכה ורואים שזה ממש ממש ההתחלה שלה, אתם יוצאים החוצה סוגרים את הפתח יוצאים מהדלת וסגרים אותה
"בוא נזוז" נלה אומרת שהיא בודקת שהאקדח אצלה, אתם עולים במדרגות במהירות ועולים ללובי לעבר המעלית ואז מתנגשים במייקל[/COLOR][/QUOTE]
"יש לך דרך איך לפרוץ אליהם..?" אשאל את טום בתקווה
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה פתאום שמהחדר יוצאים נער ונערה, הם עולים במהירות ללמעלה "בוא נעקוב אחריהם" קרא טום ועלה אליהם, שמתה לב שלנערה יש משהו כסוף במכנסתה [/COLOR]
יואב אני יגיב לך שדניס יגיב
-
[QUOTE=sigal123;1159362][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה פתאום שמהחדר יוצאים נער ונערה, הם עולים במהירות ללמעלה "בוא נעקוב אחריהם" קרא טום ועלה אליהם, שמתה לב שלנערה יש משהו כסוף במכנסתה [/COLOR]
יואב אני יגיב לך שדניס יגיב[/QUOTE]
"תעקוב אתה, לא נראה לי שיש פה משהו מיוחד.." אסיק "אבל כרצונך, איך שאתה רוצה.." אעלה אחריו
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"אוקי נראה לי צריך לעקוב אחרי סורה!" קרא טום והביט אל הנערים שעלו במדרגות ורצו משם, שנראו לך מוכרים קצת [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1159396][COLOR="Sienna"]עומר
"אוקי נראה לי צריך לעקוב אחרי סורה!" קרא טום והביט אל הנערים שעלו במדרגות ורצו משם, שנראו לך מוכרים קצת [/COLOR][/QUOTE]
"הי זה..?" לא אמשיך את משפט וארוץ אל שני הילדים.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שהילדים ממש מהירים ואתה כבר מאבד אותם "אז מה נעשה עכשיו?" שאל טום ועצר והתנשף בכבדות והביט אליך "נוכל ללכת לחדר שלי אם תרצה לאסוף מחברות לעקוב אחרי סורה וככה לרשום את מה שאנחנו רואים" הציעה טום והתנשף התנשפות אחרונה והביט אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1159108][COLOR="Olive"]דניס
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Sienna"]עומר
אתם יורדים לעבר הופעות הפוקימונים , ומתגנבים למאחורי הקלעים, אתה רואה שיש שם דלת כבדה מאוד, טום פותח אותה וזה מוביל למלא מדרגות, אתם מתחילים ללכת ואז מוצאים יציאה, ושם יש מלא מלא דלתות, כמו בבסיס , אבל דלת אחת פתוחה, היא זאת תשופסת את צומת ליבכם[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רואה שכולם באותה רמה כמעט ונראים אותו דבר, פוקימון אחד תופס את צומת ליבך,
אתה מזה אותו כסנובר קטן![/COLOR][/QUOTE]
'וואוו סנובר' אחשוב לעצמי ואז אומר לטפיג:"אתה רואה את הסנובר הזה? אותו אני רוצה! תיגש אליו ונסה להתידד איתו, אולי הוא יתחבר אלינו" גם אני אלך לסנובר ואלטף אותו.
-
[QUOTE=sigal123;1159423][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שהילדים ממש מהירים ואתה כבר מאבד אותם "אז מה נעשה עכשיו?" שאל טום ועצר והתנשף בכבדות והביט אליך "נוכל ללכת לחדר שלי אם תרצה לאסוף מחברות לעקוב אחרי סורה וככה לרשום את מה שאנחנו רואים" הציעה טום והתנשף התנשפות אחרונה והביט אליך[/COLOR][/QUOTE]
"זה עדיף על להשתעמם.." אומר "יאללה סגור!" אחליט.