-
[QUOTE=noam121211;687871]בויזל:
חשיבה נכונה! בויזל משתמש בסילון אקווה ומצליח להיתחמק מציפורן הצל, לאחר מכן הוא משתמש באקדח מים ופוגע חזק בדסקנויר! אך הוא מתעשת על עצמו ויורה קרן בלבול לעבר בויזל! הוא התבלבל מה תעשה!?
[/QUOTE]
איזה באסה אתה כותב פעם בשבוע..... אני יודע מה הולך לקרות בעתיד... לא יהיה לך זמן למשחק והוא יסגר.... אוף באסה......
~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי הבלבול מתפוגג ברגע שהפוקימון מוחזר לפוכדור אז... בוויזל תחזור!" אני אומר ומחזיר את בוויזל לפוכדור.
"צא גרוויל! תשתמש בשאיבת מגה ואז בכדור אנרגיה!"
-
[QUOTE=noam121211;687871]
לי:
בגלל החרדה של לאקילאקי הוא לא יכול לזוזל והלהביור פוגע בוא בצורה קריטית! והוא עף אחורה! לאחר מכן צ'רמיליון מתקיף בזרוע פטיש אך הגוף הגמיש של לאקילאקי לא נפגע לאקילאקי ממשיך להיות מבולבל מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר לצ'רמיליון" להביור וחימום יותר עליו"
-
[QUOTE=noam121211;687871]אלכס:
לא כולכך הבנתי את התרגיל אבל אני ישתדל לזרום...
~~~~~~~~~~
טורצ'יק מביט בך בהיתלהבות! הוא מוכן לגרוע מכול! יש לכם 10 דקות חשובות להיתאמן על התרגיל, מה תעשו!?[/QUOTE]
אני סתם ממציאה תרגילים XD
--------
קדימה ...להביור-סיבוב גחלת -ריקוד-להביור!
D:
-
[QUOTE=noam121211;687871]
ג'ון:
גרוטל מתעצבן על ליפיון הקרב הופך להיות קרב של אגו מי פוקימון העשב המוצלח יותר, גרוטל מתקיף בסופת עלים חזקה במיוחד! ולייפיון נפגע, לאחר מכן לייפיון מתקרב לעבר גרוטל בעלה להב! מה תעשה!?
[/QUOTE]
-----------
"גרוטל אתה הרבה יותר חזק ממנו!,תעצור את עלה הלהב בגפן מצליפה,ואחר-כך תשתמש בה בכדי לרסק אותו על הקיר!"אני אומר.
-
[QUOTE=noam121211;685593]
אלי:
צ'יקוריטה יוצא מוכן לקרב ומשתמש בקצה כפול! מגמר נפגע קשה ומתקיף באגרוף אש! צ'יקוריטה נפגע קשה מאוד! לאחר מכן הוא מתקיף בריקוד עלי כותרת אך זה לא משפיע על מגמר בגלל גופו העשוי לבה עלי הכותרת נשרפים והמתקפה לא משפיע עליו! מה תעשה!?
[COLOR="Red"][B][U]הודעה!!
*בגלל חוסר שחקנים אני מבטל את האיוונט הגדול שתוכנן במערת החרקים עד שהודעה חדשה או עד היווספות שחקנים חדשים...
*אם יש לכם רעיונות לשיפורים, איוונטים חדשים, או כול דבר אחר אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי בפרטי ואני ינסה להחזיר תשובה הכי מהר שאני יכול
*ושוב אם יש לכם טענות בקשות הבהרות או סתם בא לכם לדבר אתם ממש מוזמנים לפנות אלי בפרטי ואפילו באיסיי אם אתם רוצים (אני יתן את המספר בפרטי...)[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
או לא! אוקי צ'יקוריטה צא! השתמש בהצלפת גפן בכדי לתפוס את מגמר ואז השתמש בעלה להבב!
-
ג'ק:
אתה מתקדם לעבר המכון השני, אתה נכס למכון ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] נטאלי! *בדף הראשון יש מידע על סיגנון הלחימה שלה...,
היא אומרת לך שהיא מוכנה לקרב, השופט אומר את החוקים:"זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול שלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד"! אתה מתחיל, מהר תוציא את הפוקימון שלך ותתקוף ראשון!!
בויזל:
אחי אני מצטער אתה רואה שאני משתדל כמה שאפשר להגיב אני עובד עכשיו ואני גם עושה קורס ברמנים זה די קשה גם להחזיק את הכול אבל את תדאג עוד שבועיים שלוש והכול נגמר ואני חוזר להפציץ באיוונטים ובהודעותת!
~~~~~~~~~~~~~~~
בויזל המבולבל חוזר לפוקדור ואתה מוציא את גרוויל, שמשתמש בשאיבת מגה על דאסקנויר הוא נפגע קשה ואיבד הרבה כוח! לאחר מכן גרוויל השתמש בכדור אנרגיה ודאסקנויר שוב נפגע, אך לפתע דאסקנויר הצליח להיתרומם ומשום מקום הוא קיבל כוח מיוחד כזה! המאמן שלו זרק לו ריפוי סופר! והוא מתקיף בקרן צל! וגרוויל נפגע קשה, לאחר מכן הוא השתמש באגרוף צל על גרוויל והוא שוב נפגע! מה תעשה!?
לי:
חשיבה נכונה! צ'רמיליון משתמש בלהביור על לאקילאקי שנפגע קשה! והוא עדיין מבוהל! לאחר מכן צ'רמיליון השתמש בחימום יתר! ולאקילאקי שובנפגע קשה! אך החרדה שהוא נכס לתוכה עברה! והוא מתקיף את צ'רמיליון באגרוף אקווה! וצ'רמליון נפגע! מה תעשה!?
אלכס:
לא הבנתי את התרגיל בבקשה תבחרי אחד פשוט יותר,
~~~~~~~
לתקן את התגובה
ג'ון:
גרוטל מקבל מין זריקת אדרנלין כזאתי והוא שולך גפן מצליפה שפשוט עוצרת את לייפיון! לאחר מכן גרוטל משתמש בגפן המצליפה כדי להרים את לייפיון והוא זורק אותו לקיר והוא נפגע קשה! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
אלי:
חשיבה נכונה! צ'יקוריטה משתמש בהצלפת גפן ותופס את מגמר והוא לא יכול לזוז, לאחר מכן הוא מתקרב לעברו בעלה להב קטלני במיוחד! ומגמר נפגע קשה! אך מגמר מיד מתעשת על עצמו ומתקיף בלהביור! וצ'יקוריטה נפגע ממש קשה! לפתע אור זוהר ובוהק מקיף את צ'יקוריטה! הוא מתחיל לגדול ולשנות את צורת גופו! לאחר כמה שניות צ'יקוריטה הפך ל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] בייליף יפה חזק וגדול במיוחד! מהר עכשיו מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;689831]ג'ק:
אתה מתקדם לעבר המכון השני, אתה נכס למכון ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] נטאלי! *בדף הראשון יש מידע על סיגנון הלחימה שלה...,
היא אומרת לך שהיא מוכנה לקרב, השופט אומר את החוקים:"זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול שלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד"! אתה מתחיל, מהר תוציא את הפוקימון שלך ותתקוף ראשון!!
[/QUOTE]
"צא מונפרנו,חימום יתר ואגרוף מאך"
-
[QUOTE=noam121211;689831]
לי:
חשיבה נכונה! צ'רמיליון משתמש בלהביור על לאקילאקי שנפגע קשה! והוא עדיין מבוהל! לאחר מכן צ'רמיליון השתמש בחימום יתר! ולאקילאקי שובנפגע קשה! אך החרדה שהוא נכס לתוכה עברה! והוא מתקיף את צ'רמיליון באגרוף אקווה! וצ'רמליון נפגע! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר לצ'רמיליון"להביור ומכת להבה על לאקי לאקי"
-
[QUOTE=noam121211;689831]
בויזל:
אחי אני מצטער אתה רואה שאני משתדל כמה שאפשר להגיב אני עובד עכשיו ואני גם עושה קורס ברמנים זה די קשה גם להחזיק את הכול אבל את תדאג עוד שבועיים שלוש והכול נגמר ואני חוזר להפציץ באיוונטים ובהודעותת!
~~~~~~~~~~~~~~~
בויזל המבולבל חוזר לפוקדור ואתה מוציא את גרוויל, שמשתמש בשאיבת מגה על דאסקנויר הוא נפגע קשה ואיבד הרבה כוח! לאחר מכן גרוויל השתמש בכדור אנרגיה ודאסקנויר שוב נפגע, אך לפתע דאסקנויר הצליח להיתרומם ומשום מקום הוא קיבל כוח מיוחד כזה! המאמן שלו זרק לו ריפוי סופר! והוא מתקיף בקרן צל! וגרוויל נפגע קשה, לאחר מכן הוא השתמש באגרוף צל על גרוויל והוא שוב נפגע! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"גרוויל עוד שאיבת מגה ואז כדור אנרגיה אחרי זה שאימת מגה ואז קליע זרעים!"
-
[QUOTE=noam121211;689831]ג'ון:
גרוטל מקבל מין זריקת אדרנלין כזאתי והוא שולך גפן מצליפה שפשוט עוצרת את לייפיון! לאחר מכן גרוטל משתמש בגפן המצליפה כדי להרים את לייפיון והוא זורק אותו לקיר והוא נפגע קשה! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
"גרוטל מהר,סיים את זה בסופת העלים הכי חזקה שאתה יכול ליצור!"אני אומר בביטחון רב.
-
[COLOR="Red"][B]הודעה!!!
השחקנים:
אביב וסטיבן
אני מוציא אותכם מהמישחק בגלל שלא הגבתם כבר יותר מ4 ימים ללא כול הודעה מוקדמת[/B][/COLOR]
-
ג'ק:
אתה מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] ונאטלי מוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] אתה תוקף ראשון, מונפרנו משתמש בחימום יתר אך צ'ירובי מהיר במיוחד ומתחמק בקלילות, לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך אך צ'ירובי מתחמק גם מהמיתקפה הזאת בקלילות, לאחר מכן צ'ירובי מחזיר מתקפה בעלה תאר ומונפרנו נפגע! ואז צ'ירובי משתמש במתקפה יום שמשי! שמחזק את עוצמת השמש! מה תעשה!?
לי:
צ'רמיליון כבר מעוצבן מספיק מלאקילאקי הזה, הוא משתמש בלהביור והוא נפגע קשה לאחר מכן צ'רמיליון משתמש במכת להבה חזקה במיוחד ולאקילאקי מנסה לחסום בעזרת סיחרור אך צ'רמיליון חזק יותר! ולאקילאקי מחוסל! ניצחתה! מה תעשה עכשיו!?
בויזל:
גרוויל משתמש בעוד שאיבת מגה ודאסקנויר נפגע ומאבד שוב כוח, לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ודאסקנויר חוסם בעזרת כדור צל, לאחר מכן גרוויל משתמש בעוד שאיבת אנרגיה אך דאסקנויר מצליח להיתחמק ומתריף בציפורן צל! וגרוויל נפגע! מה תעשה!?
ג'ון:
לייפיון צמוד לקיר מנסה לקום, גרוטל מזהה את ההיזדמנות ומתקיף בסופת עלים חזקה במיוחד! ולייפיון כבר לא יכול לסבול את הכאב! הוא מחוסל! ניצחתה! לאיפה תמשיך!?
-
[QUOTE=noam121211;689866]
לי:
צ'רמיליון כבר מעוצבן מספיק מלאקילאקי הזה, הוא משתמש בלהביור והוא נפגע קשה לאחר מכן צ'רמיליון משתמש במכת להבה חזקה במיוחד ולאקילאקי מנסה לחסום בעזרת סיחרור אך צ'רמיליון חזק יותר! ולאקילאקי מחוסל! ניצחתה! מה תעשה עכשיו!?
[/QUOTE]
אני אומרלמאמן" היית יריב טוב" אני הולך אל המכון השני
-
[QUOTE=noam121211;689866]ג'ק:
אתה מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] ונאטלי מוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] אתה תוקף ראשון, מונפרנו משתמש בחימום יתר אך צ'ירובי מהיר במיוחד ומתחמק בקלילות, לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך אך צ'ירובי מתחמק גם מהמיתקפה הזאת בקלילות, לאחר מכן צ'ירובי מחזיר מתקפה בעלה תאר ומונפרנו נפגע! ואז צ'ירובי משתמש במתקפה יום שמשי! שמחזק את עוצמת השמש! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"מונפרנו! גלגל להבה ומתקפת להבה!" אגיד לו
-
[QUOTE=noam121211;689866]
בויזל:
גרוויל משתמש בעוד שאיבת מגה ודאסקנויר נפגע ומאבד שוב כוח, לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ודאסקנויר חוסם בעזרת כדור צל, לאחר מכן גרוויל משתמש בעוד שאיבת אנרגיה אך דאסקנויר מצליח להיתחמק ומתריף בציפורן צל! וגרוויל נפגע! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"תשתמש בעלה תאר ביחד עם קליע זרעים וכשהוא יפגע ולא יבין מה קורה שאיבת מגה!"