-
הודעת ירידה מניהול.
בפעם האחרונה- לכל חברי פורום [URL="http://pokemons.co.il/forum/forumdisplay.php?f=25"]חידות , תחרויות ומשחקים[/URL], שלום.
האמת שהקושי היחידי לכתוב את את ההודעה הוא כי מדובר בצעד דרסטי שבלתי אפשרי לחזור ממנו.
כשנכנסתי לניהול, באמת חשבתי שאם אכתוב כמה מדריכים[כמו שעשיתי ומי שטוען שלא כנראה לא מודע למתרחש בחתם] ואם אתן את המענה הנכון לכל אחד שיבקש, הפורום יצליח לעלות ברמתו, אם זה אומר תגובות יותר מושקעות, משחקים מכל הסוגים והעלאת רמה כללית שגם תמשוך אולי אנשים איכותיים לפורום שיראו את פורום חת"ם המזמין, כך הקהילה גם תגדל ותזכה למשתמשים רצויים.
לא דמיינתי שכל עוד איני בונה למבקש האישור את המשחק, הוא לא יבין דבר ממה שאני אומר, הוא לא ילך ויסתכל על משחקים קיימים, היא ישלח משחק, ועוד משחק, ועוד משחק, במן הצפה בלתי נגמרת שאך ורק העלאת אחוזי אזהרה למשתמש על זלזול וטרטור היו פותרים את הבעיה, אך כמובן שבלעתי את הרוק בכל הפעמים הללו.
עוד דבר שלא דמיינתי, הוא ש99% מן המשחקים הללו המזלזלים שנשלחים אלי, מדברים אך ורק על נושא אחד-פוקימון.
ולא רק שהם מדברים על אותו הנושא, הם גם דומים שתי טיפות מים אחד לשני בצורה משגעת, מטריפה, ממוטטת.
אז כן, בחלומותי דמיינתי משתמשים עם רצון, משתמשים שרוצים לעזור לעצמם ולא שולחים לך משחק של 3 שורות ומצפים שתיתן להם מדריך אישי לאיך להפוך את המשחק לקביל, מדריך אגב שיהיה ארוך מאורך המשחק כשנשלח.
הקושי כמובן הגיע לשיאו ביומיים האחרונים, כשאני ועומר החלטנו לעשות צעד כשכל השאר נכשלו, ואל תתחילו עם הודעות ה"נכשלתם, נשברתם" הללו, עומר[סקסטייל] ראה בדיוק עם מה אנחנו מתמודדים ואז הוא הבין מדוע אנו מאמינים ששום דבר לא יעזור, כי זה פשוט ככה.
נורא קל לכם לדבר מהצד מבלי שהייתם צריכים להתמודד עם מה שהתמודדנו, הייתי קורא לכך במילה אחת גדולה 'זלזול'.
אחד הדברים שדחפו אותי לצעד הזה הוא היטמן, שהראה שגם בהנהלה יש כסילות ואי הבנה כאשר טען טענות כה טפשיות שאיני מאמין שאני מגיב עליהן.
"האשמה מוטלת על המנהלים, מוציאים את הכביסה החוצא" אתה צודק היטמן, אני ועומר נתבשל בחרא ונמשיך לקבל משחקים עלובים כשאנחנו עושים הכל למען המשתמשים הללו כדי שזה לא יהיה כך, ולא נשתף את הקהילה בככל. צודק, איך חשבנו לשתף את הקהילה במתרחש.
היו עוד טענות אבל הן לא מצדיקות את השקעת הזמן שלי.
כמובן שהיטמן לא היה לבד, אם הוא הצד של ההנהלה, אז לפתע פגשתי את הצד האמיתי של המשתמשים.
משתמשים שלא מבינים את המצב, שבכלל יורקים לי בפנים ושוכחים את כל מה שעשיתי מאז שכנסנתי לניהול ואת כל הזמן שהשקעתי מהחופש הפרטי שלי, פתאום הכל נשכח ונותר רק 'כישלון.'
כשאני מסתכל ואני חושב מדוע אני מנהל את הפורום, אני צריך לחשוב מהו הפורום?
לא אסתכל על הפורום במן צורה כללית של "הפורום הוא מערכת, השתעבד לה" וכו' כפי שהיטמן מאמין, מצחיק אותי איך עוד בפוקיבלוק ירקו בפניו כל כך הרבה פעמים אחרי שישב שעות על מדריכים, פרויקטים ורעיונות, ועדיין המשיך...למה? השתעבדות למשהו כללי, משהו שהוא לא נכון.
הפורום הוא משתמשיו, ואם המשתמשים הם אלו ששולחים אלי משחקים של זלזול לפרטי ולא לוקחים שום הערה שלי לשיפור ולא מראים אפילו טיפה של רצון לשפר את המשחק ואת רמתם, ואם המשתמשים הם אלו שמגיבים כנגד החוק וטוענים על שבירה, לא מבינים שהדבר הכי הכרחי לכך שרמת הפורום תעלה הוא שייפתחו משחקים כלליים, האם יש לי בשביל מי להשקיע?
האם אני עושה את כל העבודה בשביל משהו כללי הומגדר כ'פורום'? או שאני עושה זאת רק כדי שאוכל להיכנס בסוף הניהול ולהגיד: "איזו עבודה טובה נעשתה בפורום, השגתי את מטרותי"?
דבר שרבים מכם לא מבינים הוא מדוע כל כך הכרחי שיהיו בפורום משחקים כלליים.
בואו נתחיל מכך שלפורום קוראים [URL="http://pokemons.co.il/forum/forumdisplay.php?f=25"]חידות , תחרויות ומשחקים[/URL] ולא פורום [URL="http://pokemons.co.il/forum/forumdisplay.php?f=25"]חידות , תחרויות ומשחקים[/URL] של פוקימון.
נכון, המערכת הכללית היא של פוקימון ובאמת אם עשרות אחוזים מהמשחקים בפורום יהיו על פוקימון, לא יהיה בכך שום דבר פסול.
אבל המספר העגול הזה-100%, הוא הפסול, ואינכם מצליחים להבין זאת., אך ההיענות למדריכי המשחקים הכלליים שלי כבר הראו את מה שיקרא בהמשך הדרך, חבל שלא צפיתי זאת.
עוד דבר שהוא חשוב ביותר להבנה הינו שיש מצב נתון, יש משתמשים ששולחים משחקים מזלזלים ולא משתפרים לעולם, ויש כאלו שיש להם כישרון אך הוא לא מתגלה כי הם ממשיכים לבנות משחקים בתבנית הלכד פוקימון, הילחם באגדי וכו'.
אם חוק שכזה נכנס וגורם למשתמשים לחשוב שיש עוד דברים חוץ מפוקימון, הם לפתע פותחים את האופקים, כי איך יתקלו במשחקים שאינם על פוקימון?! אף אחד לא נפתח!
הם חיים בקופסא!
אבל אולי אחרי הכל יש משהו בדבריכם, אולי המשתמשים בכלל לא מתעניינים במשחקים כלליים...אולי הם רוצים להמשיך בתבנית הרגילה.
נשלחו אלי כמה משחקים כלליים אחרי החוק ויש עובדה קיימת שהוא פועל וגורם לכם לחשוב מחוץ לקופסא, אבל אולי אתם לא באמת רוצים?
אם זה המצב, כנראה שמקומי לא בניהול הפורום הזה...ארצה גם לזכות להנאות ולא לסבל ולשיעמום במעגל נצחי.
אני מקווה שהמצב ישתנה מתישהו, למרות שאיני מאמין בכך,
בהצלחה לעומר בניהול-[SIZE=4][COLOR=red][B]כל המשחקים שנשלחו אלי ולא קיבלו מענה-שילחו אל עומר! הוא המנה היחידי מעתה.[/B][/COLOR][/SIZE]
בהצלחה לכל המשתמשים ומקווה שתהנו מהפורום, זו באמת המטרה האמיתית, אבל רציתי להתמקד על עוד פנים שאינם קיימים.
יכול מאוד להיות שארד בקרוב גם מניהול קלפים, בכל אופן,
להתראות לכולם.
-
כמנהל למנהל אני חושב שחבל שאתה פורש, אני הבנתי היום כמה המשתמשים בפורום שלי צריכים תמיכה וסובלנות, לפעמים באמת בא לי לקלל עד שכל המשתמשים יפרשו, אני מבין אותך, זה מצעבן לקבל אותו הדבר כל הזמן, במיוחד שאין השקעה, הפורום לאחרונה מקבל הרבה אי השקעה, הייתה מנהל טוב מאוד, רואים שאתה אוהב את הפורום, חבל שזה צריך להגמר ככה, שבמקום שההנהלה תתמוך ותעזור היא יורקת למנהלים בפנים ועוד מאשימה אותנו.
-
זה התשובה שלך לפרוש ?
סך הכל אמרנו שהרעיון [u][b]הזה[/b][/u] לא רעיון טוב ויש עוד דברים לעשות לפניי שמגיעים למשהו קיצוני כזה \:
אבל אם אתה חושב שלפרוש זאת התשובה מי אנחנו שנעצור אותך ?
ולא אף אחד כאן לא אמר שלא עשית כלום אבל אף אחד גם לא אמר שעשית את המקסימום \:
-
אולי תעבור לניהול פורום "משחקי קלפים" (יוגי הו) במקום?
אין שם הרבה לחץ ואולי תסתדר עם זה
בכל מקרה צריכים למנות לפחות עוד 2 מנהלי חתם כי זה המון לחץ
-
חבל שאתה פורש, אני לא רואה איזה בקשות אתה מקבל, אז אני לא יכול לשפוט אותך, אבל לפי איך שאתה מתאר, מישהו אחר היה פורש הרבה לפניך...
-
פו זון-תודה, גם אני מבין את מה שעובר עליך, למעשה שנינו עוברים דבר כל כך דומה ואנחנו בעלי אותם הבעיות בהקשר לפורום.
תומר-לא אמרתי שפרשתי כי הייתם נגד החוק, אני אומר שאני פורש כי כנראה אין לי בשביל מי להשקיע, אולי המשתמשים באמת לא רוצים להשתפר, לא באמת רוצים לצאת מתבנית הפוקימון, כל מה שקרה בחודשיים מעיד ל כך, למה לי בכלל לעשות את ההצעות של למשל למנות מסננים וכו'? אני כבר הבנתי שאין לי בשביל מי להשקיע, כי כשאני מפרק את המושג 'הפורום' אין בפנים כמעט דבר שמדבר אלי, כמובן שונה לחלוטין מהקהילה של התחלת הפורום שלה נתתי את כל כולי וידעתי בשביל מי אני משקיע.
והיו הרבה אמירות שמבטלות את כל מה שעשיתי, אני לא צריך לצטט לך.
Guile-אני גם חושב על כך, לא ארצה ששוב שעות של השקעה ילכו לעזאזל.
מגהמן-אני לפחות שמח שאתה מבין, מנסים להתייחס אלי כאל רובוט ניהולי ולא כאל בן אדם.
-
[quote=Blackbeard;770260]פו זון-תודה, גם אני מבין את מה שעובר עליך, למעשה שנינו עוברים דבר כל כך דומה ואנחנו בעלי אותם הבעיות בהקשר לפורום.
תומר-לא אמרתי שפרשתי כי הייתם נגד החוק, אני אומר שאני פורש כי כנראה אין לי בשביל מי להשקיע, אולי המשתמשים באמת לא רוצים להשתפר, לא באמת רוצים לצאת מתבנית הפוקימון, כל מה שקרה בחודשיים מעיד ל כך, למה לי בכלל לעשות את ההצעות של למשל למנות מסננים וכו'? אני כבר הבנתי שאין לי בשביל מי להשקיע, כי כשאני מפרק את המושג 'הפורום' אין בפנים כמעט דבר שמדבר אלי, כמובן שונה לחלוטין מהקהילה של התחלת הפורום שלה נתתי את כל כולי וידעתי בשביל מי אני משקיע.
והיו הרבה אמירות שמבטלות את כל מה שעשיתי, אני לא צריך לצטט לך.
Guile-אני גם חושב על כך, לא ארצה ששוב שעות של השקעה ילכו לעזאזל.
מגהמן-אני לפחות שמח שאתה מבין, מנסים להתייחס אלי כאל רובוט ניהולי ולא כאל בן אדם.[/quote]
אני בעדך, נמאס לי שהכל כאן רק על פוקימון, יש על זה מספיק נושאים.
פרישה זה לא הדבר הנכון, אולי מינוי מנהל שלישי אבל אני לא ממש יודע...
לדעתי ההחלטה שלך הייתה נכונה, פשוט המשתמשים כאן לא ידעו מה טוב בשבילם ומה לא.
-
חבל ...
אני לא בדיוק מסכימה איתך ,לא הייתי פורשת בגלל זה ,
אבל בכללי ...זה באמת יכול לעלות על העצבים של מישהו ..
-
זה מה שאמרתי בהודעה שערכתי צריך לפחות 4 מנהלים כדי להפחית את העומס
אם כל העומס נמצא רק על 2 מנהלים זה ממש לא טוב
-
אני חושב שעצם העובדה שמשחקים מושקעים פחות מביאה לך יאוש תסכול ושגעון היא הטעות הגורלית שלך, וחוסר האיפוק גרם לך להגיע למצב הזה.
בתור מנהל התפקיד שלך הוא לא גדול, אתה צריך לכוון את המשתמשים כיצד להפוך את המשחק הגרוע שלהם משחק טוב - להגיד "הם גם דומים שתי טיפות מים אחד לשני בצורה משגעת, מטריפה, ממוטטת" לא יקדם אף אחד לשום מקום, כי מבחינתם הם עשו את הכי הרבה שלהם. לא הרבה ילדים נולדו עם כישרון לכתיבה ואתה צריך להודות שיש לך אחד. אם אתה רואה משחק לא מושקע מחובתך להסביר למשתמש מה לא בסדר בו, ואיך אפשר לתקן. זה לא כל כך קשה, ויותר מזה, זה לא קשה בכלל (ואני מדבר מנסיון של 9 חודשי ניהול מוצלחים בפורום אחר). כן, עצם העובדה שהגענו למצב הזה מראה שנכשלתם - לווא דווקא במעשים, אלא בגישה שלכם - וההוכחה היא שזה משגע אותכם שאין אנשים שיודעים לכתוב משולם.
אף על פי זה לא מהסיבות הנכונות, אני מעריך את הירידה שלך מניהול, אני חושב שעשית טעות (זה גם לווא דווקא באשמתך - לא אתה בוחר להתעצבן ולהשתגע, ככה האופי שלך וזה לא ניתן לשינוי) ואתה מוותר על התפקיד שלך בגללה - אני רואה את זה מהלך מאוד אבירי ורואי לשבח.
-
דבר ראשון, שמא שאני לא מסכים לחוק שלך בתור פקח, לא אומר שאני לא עומד מאחורי ההחלטה שלך בתור מנהל חת"מ.
מה שאתה לא מבין פה זה שאנחנו בתור קהילה יכולים לנהל משא ומתן וכל צד יכול להחזיק בדעה משלו.
בשורה התחתונה לא בלמתי שום תהליך ושתקתי כאשר אלכס העביר את החוק שלך, למרות שלא הסכמתי לו.
אם היית קצת פתוח בנושא, היית משכיל להקשיב לקול ההיגיון ולקבל שיש דברים שאי אפשר לשנות.
וכמו שאני קיבלתי שאני לא יכול לשנות את ההחלטה שלך למנוע מאנשים לפתוח משחקי פוקימון למשך חודש,
ככה גם אתה היית צריך לקבל את זה שהרמה של פוקימונס 2010 בחת"מ לא עומדת בקריטריונים שלך.
הצעד החכם היה לפתוח דיון, או להמשיך את הקודם, ולשאוף למפגש באמצע הדרך בין המנהלים לבין הגולשים.
הדבר החכם לעשות היה לפתוח בית ספר למנהלי חת"מ שבו כולם היו נדרשים לעבור 3-4 שיעורים טרם פתיחת משחק.
הדבר החכם היה לנסות לפתור את זה. מה שאתה עשית זה להתחמק מאחריות ולברוח ממנה. אתה פרשת.
-
חבל שאתה פורש.. אתה באמת מנהל על רמה!
אולי פשוט במקום לפרוש אתה וריזוקה תגייסו מסננים?
אנשים שיסננו את כל המשחקים הגרועים.. ואת הטובים יביאו לשיפותכם! יחסוך לכם הרבה כאב ראש..
-
[QUOTE=nivX10;770312]חבל שאתה פורש.. אתה באמת מנהל על רמה!
אולי פשוט במקום לפרוש אתה וריזוקה תגייסו מסננים?
אנשים שיסננו את כל המשחקים הגרועים.. ואת הטובים יביאו לשיפותכם! יחסוך לכם הרבה כאב ראש..[/QUOTE]
למה?
התפקיד של מנהל זה לא רק לאשר משחק טוב ולדחות רע
זה לכוון את מי שיצא לו רע ולגרום לו לשאוף לטוב בצורה נכונה.
-
חבל אתה אחד המנהלים היחדים שאני מכבד חבל שאתה עוזב את הניהול
בבקשה תשאר
-
[quote=Hit Man;770307]דבר ראשון, שמא שאני לא מסכים לחוק שלך בתור פקח, לא אומר שאני לא עומד מאחורי ההחלטה שלך בתור מנהל חת"מ.
מה שאתה לא מבין פה זה שאנחנו בתור קהילה יכולים לנהל משא ומתן וכל צד יכול להחזיק בדעה משלו.
בשורה התחתונה לא בלמתי שום תהליך ושתקתי כאשר אלכס העביר את החוק שלך, למרות שלא הסכמתי לו.
אם היית קצת פתוח בנושא, היית משכיל להקשיב לקול ההיגיון ולקבל שיש דברים שאי אפשר לשנות.
וכמו שאני קיבלתי שאני לא יכול לשנות את ההחלטה שלך למנוע מאנשים לפתוח משחקי פוקימון למשך חודש,
ככה גם אתה היית צריך לקבל את זה שהרמה של פוקימונס 2010 בחת"מ לא עומדת בקריטריונים שלך.
הצעד החכם היה לפתוח דיון, או להמשיך את הקודם, ולשאוף למפגש באמצע הדרך בין המנהלים לבין הגולשים.
הדבר החכם לעשות היה לפתוח בית ספר למנהלי חת"מ שבו כולם היה נדרשים לעבור 3-4 שיעורים טרם פתיחת משחק.
הדבר החכם היה לנסות לפתור את זה. מה שאתה עשית זה להתחמק מאחריות ולברוח ממנה. אתה פרשת.[/quote]
תפסיק..
זה לא כל כך קשה לבנות משחק נורמאלי,אני בניתי אחד בשעה וחצי...
יש מדריכים למי שצריך-הכל תלוי ברצון של המשתמש...