פוקימון- בעקבות האלים 2- יש עוד מקום!!
טוב~ מי היה מאמין שאני שוב אפתח משחק XP
אני לא XD
בכל מקרה~
אחרי זמן נראה לי הגיע הזמן להחיות את אחד מהמשחקים הישנים שלי...
אני מקווה שהפעם יהיה יותר שיתוף פעולה ולא יימאס לי~ XP
אז בהצלחה למי שנירשם! D:
[IMG]http://i37.tinypic.com/219o2lc.png[/IMG]
[B][SIZE=3][COLOR=orange][U]רקע:[/U][/COLOR][/SIZE][/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/222.png[/IMG]
[COLOR=orange][SIZE=1][I]"שלושים שנה עברו מאז אותו קרב גורלי.
חמישה נערים התייצבו מול גדולי התנועות לקרב אחרון ומכריע. אותם מנהיגים הצליחו להחיות את שלושת הפוקימונים הגדולים. קרסליה,דראקיי והו-או. שלושתם נלחמו בכוח רב עם חמשת הנערים.
הנערים נילחמו בגבורה, אבל זה לא הספיק. הנערים נהרגו לפני שהספיקו לנצח.
באותו רגע משום מקום, ארבעה פוקימונים אדירים הגיעו לזירת הקרב והשמידו את המנהיגים הגדולים.
הם הצליחו להביס גם את שלושת הפוקימונים, שהיו תחת שליטתם של המנהיגים, וכלאו אותם בשלושה פוקדורים מיוחדים והסתירו אותם במקומות שונים ברחבי העולם."[/I]
כיום, לאחר ששלושת התנועות התיפרקו והסיפור נשכח מאוזני כולם, קמו שתי תנועות חדשות.
התנועות, שמעט מאוד ידוע עליהן, במהירות עלו לשליטה וכבר 70% מכל העולם נימצא תחת שליטתן. הן משקיעות את מיטב כספן ומשאבותיהן כדי למצוא את הפוקדורים ולמצוא את ארבעת הפוקימונים שהצליחו לכלוא אותם ולברר כיצד הצליחו זאת.
הסיפור שלכם מתחיל לפני שנה. הכל התחיל כשייבתם בחוץ ושיחקתם עם הפוקימונים של המשפחה. קריאת אזעקה הפחידה אותכם. "כולם לחזור לבתים מתקפה" קראו אנשים ברחוב ורצו הביתה.
"לא שוב" אתה אומר לעצמך ורץ עם הפוקימונים הביתה.
במשך שלוש שנים האחרונות כל חודש תוקפת את העיר קבוצה של פעילים בתנועות השונות.
כל פעם הן משאירות נזקים כבדים,הרוגים,פצועים. בפעם הראשונה איבדת כבר את חבריך הטוב.
מה עכשיו?
דפיקה בדלת "אתה שם תצא!!" נישמע קול גבוהה מצידו השני של הדלת.
אתה יושב בשקט ומחכה שהוא יעבור. בום גדול נישמע ואתה רואה אדם גדול מימדים "איפה אתה מושתן קטן?" קורא האדם.
"צא ארקניין!" הוא קורא ומוציא פוקימון דמוי אריה גדול ומפחיד. אתה רואה אותו מהמסתור הקטן שיש לך בקיר. שאותו אביך בנה במיוחד בשבילך.
ארקניין מיתקרב אליך במהירות וחושף אותך מהמסתור.
"הנה אתה" קורא הבחור ושולף אקדח גדול ושחור. "הורייך לא היו כאלה חכמים" הוא מוסיף וצוחק.
הוא יורה שלושה כדורים, הכל קרה כ"כ מהר עד שאתה מוצא את עצמך על הריצפה משקשק מפחד.
אתה רואה הבזק של אור ירוק והבחור נעלם כלא היה.
כיום שנה אחרי זה, אתה עומד מוכן מול המעבדה של פרופסור אייזלי.
מתכונן ליום בו תפגוש את האדם שוב, ותוכל לנקום את מות הוריך.[/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=red]מטרות:[/COLOR][/SIZE][/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/428.png[/IMG]
[COLOR=red][SIZE=1]
1.לעצור את התנועות החדשות.
2.למצוא את שלושת הפוקדורים ולשחרר את הפוקימונים הכלואים.
3.להשיג 8 תגי מכון או לחילופין 5 סרטים.
4. לנצח בליגה או בפסטיבל הגדול.
[/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]חוקים:[/COLOR][/SIZE][/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/242.png[/IMG]
[SIZE=1][COLOR=blue]1.כל חוקי פורום פוקימונס וחוקי חת"מ חלים פה.
2. אני מנהל את המשחק, לא להיתווכח איתי.
3.אני יכול לקבל ולהוציא שחקנים ע"פ דעתי האישית.
3.1 במידה ואני מוציא אותכם אני לא חייב לתת לכם סיבה.
4.אתם לא אש קאצ'ם אז אל תתנהגו כמוהו ><
5.מי שלא ישקיע ולא יגיב יותר מיומיים מבלי להודיע, בחוץ.
6.אני לא משרד שידוכים, צאו מזה~
7. אסור לקלל,דאבל פוסט או להספים בנושא.
8. תשחקו הוגן. אתם נילחמים מול אחד, תישתמשו באחד מי שירמה יוקפא.
9. תהנו D:
[/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=green][SIZE=3]המחוז:[/SIZE][/COLOR][/B]
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/2826/imageuef.jpg[/IMG]
[SIZE=1][COLOR=green]ברוכים הבאים למחוז קולמביה.
המון שינויים קרו במחוז. חלק מהערים שם,חלק לא הדרכים הישתנו ויש כמה מקומות חדשים.
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]העיר ניו-טורטיק:
העיר שאתם מתחילים בה.
יש פה: הבית שלכם, המעבדה של פרופסור אייזלי ופוקימונים המיסתובבים בקרבת העיר.
הם לא לוחמנים ולרוב הם סתם נחים שם.
דרך 25
דרך אורכה מלאה בפוקימוני עשב. הפוקימונים יצרו שדות פרחים ענקיים. הפוקימונים מאוד חביבים ויכולים לעזור לאנשים שהלכו לאיבוד. לפני עשרים שנה, הגיע לאזור פוקימון מסתורי ויצר שם מבוך ענקי ופראי.
המבוך:
המבוך הוא אינו מקום ממולץ לאנשים להכנס אליו. עשרות אנשים הלכו לאיבוד שם ועדיין לא נימצאו. בתוך המבוך פועל זמן אחר. מה שניראה לכם כשעה, יכול להיות שחזרתם אחורה בזמן או אפילו זזתם שלושים שנה קדימה. בתוך המבוך יש הרבה פוקימונים מסוכנים.
דרך 26:
דרך קצרה לצד נחל הגרידוס. המקום מלא במשפחות הנהנים מהנוף המרהיב שבדרך.
המקום נחמד לבילויים ויש בו כמה מסעדות קטנות.
למאמנים מתחילים, המקום נהדר לאימונים בגלל שלל הפוקימונים המיסתובבים שם.
העיר ג'נטה:
העיר עברה המון שינויים והפכה להיות עיר מסחרית וגדולה.
העיר שהייתה מזמינה וחמה, נהפכה לעיר ענקית וגורדי שחקים ענקיים בנויים שם.
המכון שבעיר, הישתנה לגמרי והמאמן מכון הישתנה.
מרכז הרבייה ניסגר.
למאמנים צעירים אין הרבה מה לעשות בעיר בגלל השינוי הדרסטי שעברה העיר.
חורשת אילין:
בגלל שהעיר ג'נטה גדלה והיתפתחה, הם כרתו את רוב היער עבות הזה וכיום אין שם כמעט פוקימונים או אנשים.
ביער עצמו נימצאים מספר מאמנים המחפשים עדויות להימצאות פוקימונים נדירים.
בעיר חייה פרופסורית זקנה האומרת שראתה שם את הפוקימון האגדי סוויקון.
הכפר נאמור:
לאחר הקרב הגדול, שנערך בקרוב לעיר, העיר המפותחת הפכה לכפר ירוק לחלוטין.
אין בעיר כמעט חשמל והכל ממוחזר.
כל המוזאונים והגלריות ניסגרו בגלל חוסר הביקוש שלהם.
המכון בעיר נישאר על אותו תקן, אבל הוא הישתנה במעט.
פרדס התפוחים:
למרות הכל המרעה עצום נישאר כפי שהיה. האזור המושלם בשביל מאמנים מתקדמים יותר.
המגוון הרחב של הפוקימונים הנימצאים שם מוביל לשם עשרות מאמנים הבאים לתפוס פוקימונים מסוגים שונים.
האזורים השונים במרעה מפוזרים במקומות שונים. אבל מה שמיוחד במיוחד במראה הזה, שבדיוק במרכזו ניצא מראה עם תפוחי זהב, גדולים ועסיסיים היעניקו משאלה אחת, למי שיצליח לקטוף אותם.
הבעיה במקום הזה, שהוא נישמר ע"י פוקימון ענקי ובלתי מנוצח. מאמנים רבים איבדו את חייהם בניסיון לקטוף תפוח אחד.
שוק התפוחים:
שוקל קטן הנימצא קרוב ליציאה מהפרדס הענקי. בשוק ניתן למצוא פוקימונים נדירים, מתקפות וחפצים שאינם נימכרים במקומות אחרים. השוק הזה מפורסם בגלל הגניבות הרבות המיתחרשות שם.
העיר נאמור:
העיר שאינה ישנה. העיר שהייתה בילוי תחרויות, הפכה במהירות לעיר מלאת הימורים ומלאה בחברי מאפייה.
בעיר יש המון דוכני החלפות והימורים. אנשים רבים הפסידו את כספם בהימורים על הראפידש הלא נכון.
בעיר אין כמעט מה לעשות חוץ מלצפות תחרויות.
פעם בחודש מתקיים פסיטבל תחרויות והוא כולל תחרויות תפיסת פוקימונים, דיג, מסלול מיכשולים ותחרות סרט ענקית.
כפר השתיקנים:
כבר חדש למדי שמתקיים בעיקר על יבוא ויצוא ורוב הקהילה שם הם דייגים הבאים לדוג לצד נחל גרידוס.
העיר היא תחנת מעבר לצד השני של הנחל, שבאזור זה גדל בהרבה.
נחל הגרידוס:
נחל שבעבר היה נהר ענקי המלא בגרידוסים השוחים להנהתם במי הנחל.
ע"פ אגדה ישנה, גרידוס שחור נפל וחצה את המחוז לשניים ואלים הפכו את המקום שבו נפל לנחל ענקי.
במעמקי הנהר, חיים פוקימונים חזקים במיוחד , שלא יוצאים הרבה. על הנחל עצמו ניתן למצוא כמה מאמנים השוחים ופוקימוני מים בשפע.
~יחשפו עוד מקומות שתגיעו אליהם~
[COLOR=Black][SIZE=6][FONT=Arial]לא להגיב![/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]