-
שהיום הזה רק יגמר..
[size="5"]"תבכי עכשיו,אני כבר לא יכול לבכות...אני תפקידי,לנגב לך את הדמעות"..[/size]
היום כמו בכל יום,התעוררתי בבוקר,צחצחתי שיניים,שטפתי פנים,והנחתי תפילין בזמן שאמי לקחה את אחי הקטן לבצפר,ואז לקחה גם אותי.
כבר אז היה בעיני משהו חשוד,ליד הבית של חבר שלי..שגר בדירה ממולי התאספו מעט אנשים,אך לא התעמקתי בזה יותר מידיי.
הלכתי לבצפר,בשעות הראשונות יש לי במערכת משחקי כדור שבמסגרת שיעור בחירה עם שאר הכיתות,אותו החבר לא הגיע.
התקשרתי אליו,שאלתי אותו מה קרה,הוא אמר שהוא לא מרגיש טוב...הנחתי לו לנפשו.
שיעור לאחר מכן,שיעור ערבית.המורה שלנו רצתה ללמד אותנו לקראת סיום על התרבות,אז צפינו ב"עבודה ערבית".ה15 דקות הראשונות היו נפלאות,צחקנו והיה כיף,עד שנשמע דפיקה בדלת והמורה ניגשה לפתוח.
המשכתי לצפות,ואז היא קראה "אביב!"ישר רצתי וראיתי חבר אחר בוכה,הוא הודיע לי כי לחברי ש"לא הרגיש טוב" נפטר האבא..:(
ישר פרצתי בבכי,הוא חברי הטוב מגיל שנתיים,לא הפסקתי לבכות ולא נכנסתי לכיתה לשני השיעורים שחלפו.
אחר כך אימי לקחה אותי,והלכנו להלויה,היה עצוב והיה הרבה בכי,שלי,של החבר ושל כולם.
אשמח אם תבינו את עצב שלי היום ותכבדו את ההחלטה שלי לא להכנס לפחות היום-מחר לפורום פנאי והומור ונושאי הומור בכללי..
-
אני מבין אותך אחי ומשתתף בצערו, אבל למרות שהוא חבר נורא טוב שלך אתה לא צריך להיות עצוב עד כדי כך בכל זאת זה אבא שלו מקווה שהרגשתך תשתפר בהמשך
-
משתתף בצערו.
הוא היה חולה או משהו?
אולי שאולי ההורים שלו הולידו בגיל מבוגר?
-
שכחתי לציין שהוא היה חולה שנתיים בסרטן..
מור-אנחנו חברים מגיך 0..אנחנו כל יום אחד אצל השני..
-
באמת עצוב.
תהיה יותר עם חבר שלך ותעודד אותו. תנסה להשכיח ממנו את הצער כי אם אתה היית כל כך עצוב תאר לך מה הוא מרגיש.
-
אני יודע..כל היום הייתי אצלו ובסוכת אבלים שהקימו ליד הבית שלו..אני מתכוון ללכת כל יום לאורך השבעה..
-
[QUOTE=The Little Elbaz;1108613]שכחתי לציין שהוא היה חולה שנתיים בסרטן..
מור-אנחנו חברים מגיך 0..אנחנו כל יום אחד אצל השני..[/QUOTE]
אנשים מתים כל יום, זה באמת עצוב וקשה וכולנו מבינים אותך, ואותו.
חשוב בתור חבר קרוב שתעודד אותו, קשה לי להגיד לך איך מכיוון שעדיין לא נקלתי למצב כזה.
להשכיח ממנו את הדבר- בלתי אפשרי. רק הזמן יכול לעשות דבר כזה.
אבל אני בטוח שהוא יעריך כל נסיון שלך.
-
משתתף בצערו, גם לחבר שלי שנה שעברה נפטר האבא.
תבוא אליו מחרתיים לשבעה (לא מחר, מחר יבואו יותר משפחה)
אני מציע לך לקבוע עם כמה ילדים בכיתה חברים שלו ללכת לשבעה ביחד, לא כדאי ללכת לשם לבד.
שוב פעם, משתתף בצערו ואני בטוח שהוא יעבור את זה.
-
-
-
-
בהחלט עצוב מאוד..
אני מבין אותך ואת החלטתך בהחלט.
-
זה עצוב מאוד...
תנסה לנחם אותו כמה שיותר...
משתתף בצערו...
-
משתפף בצערך. אם הוא יודע שאתה בפורום הזה, בבקשה מסור לו שכל קהילת הפורומים של פוקימון איתו
-
קרה לי מקרה דומה כשהייתי קטן...
היה לי חבר טוב שהיום אנחנו כבר לא בקשר,אבא שלו מת ואני לא עשיתי יותר מידי בשבילו.
עכשיו אני מצטער על זה =\
משתתף בצערך.