שלום אני בדקתי בסרבי ורשוםם לטוגקיס שהוא מקבל התקפות טובות אבל לא רשום באיזה רמה הוא מקבל אותם אז משיהו יכול להגיד לי מתי הוא מקבל את המתקםות שרשומות בסרבי ומה זה אומר שלא רשום את הרמות
Printable View
שלום אני בדקתי בסרבי ורשוםם לטוגקיס שהוא מקבל התקפות טובות אבל לא רשום באיזה רמה הוא מקבל אותם אז משיהו יכול להגיד לי מתי הוא מקבל את המתקםות שרשומות בסרבי ומה זה אומר שלא רשום את הרמות
רשום שם באיזה רמה.
תסתכל טוב, בצד שמאל של המתקפות כתוב LV
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 5 2009, 01:59 PM
[b] שלום אני בדקתי בסרבי ורשוםם לטוגקיס שהוא מקבל התקפות טובות אבל לא רשום באיזה רמה הוא מקבל אותם אז משיהו יכול להגיד לי מתי הוא מקבל את המתקםות שרשומות בסרבי ומה זה אומר שלא רשום את הרמות [/b][/quote]
לא רשום ת'רמה מפני שאלה מתקפות שהוא כביכול לומד ברגע שהוא מתפתח, אבל בעצם כדי שהוא ילמד אותן אתה חייב ללכת למחזיר המתקפות (בעיר פאסטוריה, בבית ליד הים) ולבקש ממנו שילמד אותו אותן.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 5 2009, 02:53 PM
[b] לא רשום ת'רמה מפני שאלה מתקפות שהוא כביכול לומד ברגע שהוא מתפתח, אבל בעצם כדי שהוא ילמד אותן אתה חייב ללכת למחזיר המתקפות (בעיר פאסטוריה, בבית ליד הים) ולבקש ממנו שילמד אותו אותן. [/b][/quote]
צריך להביא לו heart scale
אתה שואל או עונה...?
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 5 2009, 04:09 PM
[b] צריך להביא לו heart scale [/b][/quote]
אם אתה שואל אז כן.
הרט סקייל ניתן למציאה ברחבי סינו ובמתחת לאדמה
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 03:13 PM
[b] אם אתה שואל אז כן.
הרט סקייל ניתן למציאה ברחבי סינו ובמתחת לאדמה [/b][/quote]
אתה יכול להביא לי את המיקומים שלהם לא מתחת לאדמה
מיקומים שלא מתחת לאדמה תתפוס הרבה לבדיסק לפעמים הם מחזיקים את החפץ הרט סקייל
[quote][i]Originally posted by סטבוןיהונתן[/i]@Jul 5 2009, 04:43 PM
[b] מיקומים שלא מתחת לאדמה תתפוס הרבה לבדיסק לפעמים הם מחזיקים את החפץ הרט סקייל [/b][/quote]
זה רק בברקת ככה
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 03:45 PM
[b] זה רק בברקת ככה [/b][/quote]
לא נכון, בדקתי בסרבי, בפלטינה יש ללאבדיסק 50% סיכוי להחזיק קסקס-לב.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 5 2009, 04:27 PM
[b] לא נכון, בדקתי בסרבי, בפלטינה יש ללאבדיסק 50% סיכוי להחזיק קסקס-לב. [/b][/quote]
זה קשה אבל מה בסרבי אתה לא יכול למצוא את המיקום המדוייק
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 5 2009, 09:17 PM
[b] זה קשה אבל מה בסרבי אתה לא יכול למצוא את המיקום המדוייק [/b][/quote]
על מה אתה מדבר? בסרבי כתוב בדיוק איפה אפשר לתפוס לאבדיסק - צריך לדוג (Super Rod) בדרך 224 או ליד הליגה.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 5 2009, 09:24 PM
[b] על מה אתה מדבר? בסרבי כתוב בדיוק איפה אפשר לתפוס לאבדיסק - צריך לדוג (Super Rod) בדרך 224 או ליד הליגה. [/b][/quote]
טוב בסדר אני אנסה אז תעזרו לי בסט לטוגקיס חשבתי על fly זה מה שאני אלמד אותו וקרן סולרית נגד החולשה שלו אבן ואת שאר המתקפות שלו שיש בסרבי וחוץ מזה התכוונתי אם יש בסרבי את המיקום המדוייק של הארט סקל באדמה בלי לאבדיסק
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 6 2009, 08:32 AM
[b] טוב בסדר אני אנסה אז תעזרו לי בסט לטוגקיס חשבתי על fly זה מה שאני אלמד אותו וקרן סולרית נגד החולשה שלו אבן ואת שאר המתקפות שלו שיש בסרבי וחוץ מזה התכוונתי אם יש בסרבי את המיקום המדוייק של הארט סקל באדמה בלי לאבדיסק [/b][/quote]
- אין דבר כזה "מיקום מדויק באדמה", מיקום באדמה הוא תמיד אקראי. אבל למרות זאת זה לא קשה מידי למצוא קסקסי לב בשיטה הזאת.
- ובקשר לקרן סולארית, מחזיר ההתקפות יכול ללמד את טוגטיק "עלה קסום" (Magical Leaf) ואני חושב שזה עדיף על קרן סולארית.
ובכלל, במקום מתקפת עשב עדיף לך מתקפת לוחם, כי זה חזק גם נגד סלע וגם נגד קרח (2 חולשות של טוגקיס), והרי מחזיר ההתקפות יכול ללמד את טוגקיס "כדור הילה".
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 6 2009, 01:00 PM
[b] - אין דבר כזה "מיקום מדויק באדמה", מיקום באדמה הוא תמיד אקראי. אבל למרות זאת זה לא קשה מידי למצוא קסקסי לב בשיטה הזאת.
- ובקשר לקרן סולארית, מחזיר ההתקפות יכול ללמד את טוגטיק "עלה קסום" (Magical Leaf) ואני חושב שזה עדיף על קרן סולארית.
ובכלל, במקום מתקפת עשב עדיף לך מתקפת לוחם, כי זה חזק גם נגד סלע וגם נגד קרח (2 חולשות של טוגקיס), והרי מחזיר ההתקפות יכול ללמד את טוגקיס "כדור הילה". [/b][/quote]
אז בעצם הסט של טוגקיס יהיה עלים קסומים כדור הילה ומה עוד ה fly שאני אלמד אותו וחיתוך שמים או מתקפה אחרת וגם שווה לי ללמד את טוגקיס fly או שאני אקח פוקימון עבד שילמד את זה
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 6 2009, 02:36 PM
[b] אז בעצם הסט של טוגקיס יהיה עלים קסומים כדור הילה ומה עוד ה fly שאני אלמד אותו וחיתוך שמים או מתקפה אחרת וגם שווה לי ללמד את טוגקיס fly או שאני אקח פוקימון עבד שילמד את זה [/b][/quote]
אם יש לך מתקפת לוחם אתה לא צריך מתקפת עשב, במקום זה תמצא מתקפה שטובה מול חשמל (החולשה האחרונה של טוגקיס).
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 6 2009, 02:42 PM
[b] אם יש לך מתקפת לוחם אתה לא צריך מתקפת עשב, במקום זה תמצא מתקפה שטובה מול חשמל (החולשה האחרונה של טוגקיס). [/b][/quote]
תעזור לי אני לא טוב בסטים תכין לי סט מפוצץ לטוגקיס ומה הטבע הכי טוב לטוגקיס
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 7 2009, 09:07 AM
[b] תעזור לי אני לא טוב בסטים תכין לי סט מפוצץ לטוגקיס ומה הטבע הכי טוב לטוגקיס [/b][/quote]
אני לא ממש מבין בטבעים, ובקשר לבניית סטים אני גם לא מומחה, אבל לגבי החולשה של טוגקיס לחשמל -
טוגקיס יכול ללמוד רק מתקפה אחת מסוג אדמה (החולשה היחידה של חשמל) - Mud Slap, אבל זו מתקפה חלשה (רק 20 נק'), אז אני ממליץ לך לנסות לתת לטוגקיס כוח-נסתר מסוג אדמה.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 7 2009, 02:18 PM
[b] אני לא ממש מבין בטבעים, ובקשר לבניית סטים אני גם לא מומחה, אבל לגבי החולשה של טוגקיס לחשמל -
טוגקיס יכול ללמוד רק מתקפה אחת מסוג אדמה (החולשה היחידה של חשמל) - Mud Slap, אבל זו מתקפה חלשה (רק 20 נק'), אז אני ממליץ לך לנסות לתת לטוגקיס כוח-נסתר מסוג אדמה. [/b][/quote]
סט ככה טבע מודס
קרן על שטתפל בפוקימוני החשמל
כדור הילה
התקפת שמיים
ותקפה לבחירתי
אני ממליץ שהמתקפה הרביעית שלך תהיה כדור צל, כי בתור מתקפה מסוג רוח יש לה יתרון נגד פוקימוני רוח, והרי פוקימוני רוח חסינים למתקפות מסוג רגיל ולוחם.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 8 2009, 12:39 AM
[b] אני ממליץ שהמתקפה הרביעית שלך תהיה כדור צל, כי בתור מתקפה מסוג רוח יש לה יתרון נגד פוקימוני רוח, והרי פוקימוני רוח חסינים למתקפות מסוג רגיל ולוחם. [/b][/quote]
אוקיי אז הסט יהיה
כדור צל
קרן על
כדור הילה
התקפת שמים
איי אני צריך כמה הארט סקל אז אוליי אני אלמד את טוגקיס את fly בתור התקפת מעופף וגם איפה אני מוצא tm של הכדור צל
כדור צל זה TM-30 והוא נמצא בדרך 210.